Intercars

3. Opinie o pracodawcach Sosnowiec
  5. Opinie o Intercars

Opinie o Intercars Sosnowiec

WebsiteIconInter Cars S.A.

Nie przegap nowości o Intercars!

Iwan

14.02.2023 11:49

Bardzo gorąco polecam wszystkim pracę w Intercars. Dobre zarobki, miła atmosfera (usunięte przez administratora)

02.12.2025 08:46

Hej, czy ktoś pracuje na norwida? I jest w stanie się wypowiedzieć czy się opłaca? Czy pracujà tam jakies kobiety na magazynie? Bo sama nią jestem i mysle nad przyjeciem sie

Specjalistka

27.11.2025 18:23

Przez 9 lat pracowałam w Auto Partnerze w Bieruniu i spontanicznie podjęłam decyzję o przejściu do IC w Jaworznie. To była najlepsza decyzja. Odpoczęłam psychicznie. Kierownik i załoga ciepło mnie przyjęli. Atmosfera w porównaniu do poprzedniej firmy rodzinna, wszyscy pomocni i życzliwi. Każdy dział że sobą współpracuje i dzięki temu praca idzie sprawnie. Wiadomo że czasami trzeba trochę się spiąć i ogarnąć pracę koleżanki, kolegi których akurat nie ma, ale kierownik to widzi i docenia. Jestem bardzo zadowolona z pracy i atmosfery panującej na filii, bo to jest dla mnie bardzo ważne.

07.05.2025 16:20

El PEOR empleo

16.05.2025 12:45

Así es. Los capataces son unos xenofóbicos el sector 2 letra A también tienen personas trabajando con Orden de deportación exactamente 3 personas, pero a los que estamos con un estatus legal trabajando fuertemente le hacen la vida imposible. Insólito, pero el peor empleo INTERCAR EN SOSNOWIEC
    hej

11.03.2024 11:56

Cześć, mógłby ktoś powiedzieć jak wygląda tutaj rekrutacja? ile etapów, ile trwa?
    ic

28.02.2025 15:42

Jedyny warunek to dotrzeć na rozmowę. Tylko że oni biorą wszystko co biega a na drzewo nie ucieka. Kolumbijczyków, Afrykanów... To ciężka, słabo płatna praca.

16.12.2019 12:42

Deus

26.03.2024 09:18

Często się tutaj przedłuża umowy po okresie próbnym? oczywiście jak pracownik się sprawdza
    heh

27.03.2024 11:57

tak, raczej musiałbyś nieźle narozrabiać żeby ci nie przedłużyli xd

07.02.2024 10:12

Jak wygląda sprawa grafiku w Intercars. Czy pracodawca idzie na rękę?
    Bear

10.03.2024 20:06

Pewnie w granicach rozsądku zawsze się można jakoś dogadać....zależy jak bardzo potrzebujesz elastyczności XD
    najk

11.03.2024 13:43

ja to odebrałam tak, czy z przełożonymi da się dogadać po prostu, więc podbijając pytanie - da się?
    Wiesiek

18.07.2020 16:19

Witam chce się przyjąć do IC Sosnowiec możecie coś napisać jak zarobki i jak z pracą
    Florek

04.03.2024 09:38

Zarobki to chyba są uzależnione od różnych czynników, stanowiska, doświadczenia itp a oferty o pracę to sobie najlepiej w internecie poprzeglądać polecam wpisac nazwę firmy i dopisać praca
    tacos

05.03.2024 12:58

tez tak mysle, nie sugerowalbym sie odpowiedziami tutaj jesli chodzi o zarobki
    Wyro11

31.01.2023 11:33

Jak wygląda praca na wózku w AmpaCars właśnie przeszedłem rozmowę chciałbym się dowiedzieć. Coś więcej i zarobki na ten moment
    Paweł

21.12.2022 21:55

Pracowałem bardzo długo od czasów Mysłowic, ogólnie (usunięte przez administratora) zerowy social tragedia pozdrawiam starą ekipę

Kontakt - Intercars

Sosnowiec

Inter Cars S.A.
    Sektory

11.09.2019 19:08

Jeśli chodzi o zarobki to trudno stwierdzić, ale średnio wychodzi ok 3,5tys z dodatkami, jakieś nadgodziny. Zmiana A tragedia nie polecam na niej pracować o wszystko się czepiają, Zmiana B i C wporządku
    indian

27.07.2020 15:57

Za to zmiana A ma najwyższe premie w sektorach z Polaków.
    Zdziwiony

30.05.2020 09:32

Nie polecam, poza tym to nie jest żaden interaz cars tylko anpacars i nie ma nic wspójnego ( jedynie to ze należą do jednej spółki ) jedno z drugim każdy jest okłamywany przez agencję co do firmy, warunków i zarobków.
    Andrzej

31.07.2019 19:32

Jak jesteście ciekawi informacji o firmie to wejdźcie na goworka anpacars.
    Były z IC

21.07.2019 19:13

Cześć! Pracowałem parę lat jak inter cars był w Mysłowicach, praca była spoko, ale nie powiem bywało ciężko w szczególności na sektorze 500 (na samym dole) z premiami byo różnie raz lepsze raz gorsze... Ale nie pisze tu żeby wspominać magazyn 2 Mysłowicach... Ma pytanie czy kierownik Stanisław dalej tam pracuje? Jak wyglądają zmiany tzn dalej są 3? Jakie mniej więcej są wypłaty? Proszę o normalne odp. nie ukrywam że bym wrócił do IC
    Gabriela

20.08.2018 16:17

@Obcykana, czy możesz powiedzieć nam coś więcej na temat warunków pracy w firmie? Jak wygląda ten aspekt w Intercars? Być może możliwość premii i nadgodzin pojawi się w najbliższym czasie? Czy jest na to szansa? @merr, czy aby na pewno nie można zwrócić się z pytaniem do współpracowników? Każda rzetelna opinia jest istotna dla użytkowników forum zatem w wolnej chwili podziel się z nami swoimi spostrzeżeniami.
    obcykana.

11.02.2019 01:02

1.39 brutto podwyżki przy stawce godzinowej :) bo się jest pod agencją także ten co do premii uznaniowej to w zależności od działu mają swoje widełki. w przypadku sektorów wyrobić można do 600 czy 650 zł ale żeby mieć pełną premie to musisz naprawdę się nalatać i postarać by mieć spoko wyniki i o ile brygadzista da Tobie możliwość pracy przy lepiej punktowanych pozycjach a na to nie wpłyniesz (chyba że mu wpadniesz w oko lub masz pochytane) no i oczywiście im mniej masz pomyłek tym lepiej, bo zabierają z premii jakąś tam kwotę - nie jest to ujawnione ile dokładnie to zł. i zależne też od ilości dni w pracy. jesteś cały miesiąc bez wolnego to i lepsza premia. a całkiem możesz ją stracić za choćby 1 dzień L4 (może kiedyś pomyślą że człowiekowi też czasem zdarzy się zachorować i musi swoje odleżeć, więc mogliby po prostu dawać tej premii tyle ile się wyrobiło w przepracowane dni a nie zabierać całość)
    obcykana.

11.02.2019 01:03

Gabriela

13.05.2018 19:41

@obcykana, pracodawca ma prawo zatrudniać pracowników każdej narodowości i nie powinien być to w żaden sposób minus dla Intercarsu. Piszesz, że podstawa Cię nie zadowala, a jest jakaś możliwość premii? Może w ten sposób można zarobić więcej.
    Teamer

01.06.2018 04:20

Małe premie daja, w zależności od działu. Nadgodzinami można nadrobić ale co złego jak nie ma
    Obcykana

23.06.2018 03:43

niby minus nie jest bo są ręce do pracy a że dają im jedną stawkę to dla nich lepiej. Ale przez to nie chcą dać podwyżek. Ani szansy na dorobienie w postaci nadgodzin czy niedziel A z premia jest różnie. Na sektorach ile wyrobisz tyle masz ale błędy odliczają. Więc możesz jakaś wyrobić ale zrobisz sobie parę kwachów i po premii.

15.04.2018 06:53

Nikt

17.06.2018 15:51

To prawda.ja pracuje niedlugo i juz mam dosc.kontrola jak w fabryce broni.nie odzywaj sie do nikogo tylko popier...polski jezyk to rzadkosc.
    mik

22.11.2016 15:48

wiadomo coś o zarobkach ?
    w.

05.03.2016 08:43

Będąc na rozmowie o pracę strasznie mnie zniechęcili mówiąc że jest to praca ciężka, srednio się tym przejąłem bo trochę już robot miałem. Pierwszy tydzień szkolenie z tutorem, w drugim już latasz samemu, na szczęście wzięli mnie z sektorów gdzie indziej bo tam bym chyba ocipiał. 4 tygodniówki na początek a obecnie mam miesięczną umowę. Przerobiłem cały luty z nadgodzinami i zobaczymy czy się opłaca dalej robić. Praca jest ok, tzn. wystarczą chęci i odrobina motywacji, jak ktoś przychodzi ponarzekać to nigdzie nie znajdzie roboty.

Zostaw merytoryczną opinię o Intercars