4.1/5

Etapy rekrutacji

• Skierniewice

5. Opinie o ITP S.A

Opinie o ITP S.A Warszawa

Nie przegap nowości o ITP S.A!

Byłem widzialem

22.01.2025 16:38

Pierwszy raz wystawiłem opinię, trafiłem tu przez przypadek ale jak widzę te wszystkie wypociny to stwierdzam że muszę się odezwać. Byłem pracownikiem firmy a dokładniej działu sprzedaży Neauvia Devices. Bardzo dobrze wspominam ten czas, owszem bardzo dużo pracy, ale premię bardzo uczciwe i ponadrynkowe, bardzo dobry kontakt z bezpośrednim managerem i ogromne wsparcie z jego strony. Firma o dużych możliwościach ale tylko dla pracowitych i ambitnych, nie dla leserów którym się wszystko należy.
    Ciekawa

23.01.2025 19:07

Dlaczego już nie jesteś w tej firmie jeśli było tak dobrze?
    Neauvia to co innego

18.03.2025 09:55

Słuchaj to ze właściciel jest jeden i dzieli nas korytarz to nie znaczy że u nas w ITP jest tak jak u Ciebie. Nasi dyrektorzy… ehhh wystarczy popatrzeć na SM i na kongresach- szczególnie B. Zresztą cała ekipa sili się żeby pokazać jak nie jest beznadziejnie,

05.03.2025 18:19

Pracowałem w tej firmie jakiś czas, nie krótki. Zdecydowanie odradzam! Widzę jak tylko negatywne, ale prawdziwe opinie są usuwane!
    Ciekawa

10.03.2025 10:53

Na jakim stanowisku?
    Krycha

20.01.2025 08:15

Nie polecam pracy w ITP S.A. Przepracowałem tam krótki czas i jedyne, czego żałuję, to że wcześniej nie przeczytałem opinii o tej firmie. Warunki pracy pozostawiają wiele do życzenia – brak jasno określonych obowiązków, chaotyczne zarządzanie i ciągłe zmiany decyzji, które wprowadzają tylko zamieszanie. Atmosfera również nie sprzyja pracy – duża rotacja pracowników, brak wsparcia ze strony przełożonych i presja, która nie idzie w parze z realnymi możliwościami rozwoju. Do tego dochodzi słaba komunikacja i brak szacunku dla pracownika. Jeśli ktoś szuka stabilnej pracy z profesjonalnym podejściem i dobrą atmosferą, to radzę omijać ITP S.A. szerokim łukiem.
    E

28.02.2025 11:58

Oj tak. Brak określonych celów, chaos, brak komunikacji i wsparcia. To są największe zarzuty tutaj. Mam wrażenie że każdy tutaj sobie rzepkę skrobie i zamiast współpracy jest konkurencja wewnątrz firmy.
    Malwina

30.12.2022 13:47

Witam serdecznie. Zostałam zaproszona na rozmowę na stanowisko przedstawiciela. Piszecie, że jest auto służbowe. A jeśli chodzi o szczegóły, to jakie konkretnie ??? Jak jest z wyrabianiem celi sprzedażowych, czy są one realne do zrobienia dla początkującego pracownika ? Proszę o dokładne informacje

30.12.2022 14:02

Droga Malwino. Chętnie odpowiemy na powyższe pytania podczas spotkania rekrutacyjnego. W czasie rozmów z kandydatami staramy się rozwiać wszelkie wątpliwości. Manager zespołu, do którego aplikujesz opowie również o systemie premiowym oraz szczegółach uposażenia naszych pracowników.
    Michal

18.01.2025 13:34

Jakimi autami dysponuje firma ? Jakie auto otrzymuje do pracy przedstawiciel handlowy?
    Sara

04.05.2024 07:35

Dzień dobry, widziałam ofertę dla młodszego specjalisty ds. zakupów. Wstępne doświadczenie jak widać po opisie jest wymagane. w jakiej formie jednak sam kandydat będzie sprawdzany na rozmowie? Będzie jakieś zadanie?

10.09.2024 10:34

Czy podczas takiej rekrutacji Pani dyrektor oderwie się od telefonu? Bo podczas mojej siedziała cały czas w telefonie. Druga osoba, pan dyrektor, podobnie. Całkowity brak szacunku.
    baoe

13.01.2025 20:03

ooo to tak jak na mojej rekrutacji ;)

30.11.2024 18:39

Xxx

04.12.2024 17:57

Takie, że lepiej szybko uciekaj;) jak zrobiło to już ponad 90 osób w tym roku
    Zainteresowana

05.12.2024 10:01

90 osób to strasznie dużo, a ile osób firma zatrudnia? Widze, ze komentarze sa usuwane, ale czy te 90 osób już zastąpiono? Z czego wynika to, że pracownicy tak masowo odchodzą? Dzieje się coś innego złego niż napisano w pierwszej wiadomości?

26.09.2024 08:56

Czy może ktoś się podzielić opinią na temat pracy szkoleniowca?
    Ania

28.10.2024 15:21

A jakie są w ogóle zarobki jeśli chodzi o szkoleniowca/przedstawiciela ? Tak mniej więcej.
    Lady bee

29.10.2024 09:44

Fatalne !!!! Nie są adekwatne to wkładu pracy. A premie to żenująca kwota...
    BYŁY Pracownik

21.10.2024 17:17

Ta firma to januszex wśród januszexy , jeśli chcesz mieć wyliczaną kazda kawę i czas spędzony w toalecie to zapraszamy.
    Obecny pracownik

24.10.2024 16:30

Bzdury gadasz. Nie wiem gdzie wyliczana jest kawa, bo na pewno nie tutaj. A jeśli siedzisz na fajce non stop to normalne, że mogą się wkurzać. Rzuć ten nałóg będziesz zdrowszy.
    ANN

07.10.2024 14:19

Mam pytanie dotyczące pracy jako szkoleniowiec. Obecnie poszukiwany jest szkoleniowiec m.in. w Gdańsku. Czy szkoleniowiec może być również z województwa kujawsko-pomorskiego? Praca wiąże się z wyjazdami na terenie Polski, stąd moje pytanie do @pracodawca .

14.08.2024 08:24

Fiona

22.08.2024 22:22

Pracuję tu już kilka lat i widzę że niestety jest gorzej niż kiedyś. Managerowie są nimi tylko z nazwy (i pewnie pensji), ale nie potrafią zarządzać zespołem. Nikomu nie zależy na wieloletnich pracownikach, przyjdzie ktoś nowy za wyższą kasę i coś zrobi nie mając pojęcia o funkcjonowaniu firmy.
    Gall

12.09.2024 20:42

Można byłoby zadać pytanie po co dalej pracujesz skoro jest tak źle? Każdy ma wybór i może zdecydować co chce robić i gdzie pracowac
    ScoobyDoo

22.08.2024 14:05

Pracouje w ITP i poznałem co w tej firmie się dzieje. Kadra zarządzająca niestety nie posiada kompetencji do kierowania. Brak wiedzy operacyjnej niestety jest tam widoczny. Ponadto niestety nie są pro-pracownicy i nie pozwalają iść/pnąć się w góre. A jak już pozwalają to po pewnym czasie zmieniają zdanie na ten temat i osoba nie rozwija się, tak jak jej obiecano - stoi w miejscu. Zmiana decyzji nie wiadomo z jakiego względu... Niestety na taką firmę jest także mało benefitów pozapłacowych. Brak angielskiego na stanowiskach jest także odczuwalny, przez co osoba nie rozwija się także językowo. Jedyny dobry aspekt to ludzie. Ludzie pracujący tam są jedyną mocną stroną tej firmy (pod pojeciem ludzie mam na myśli szarych pracowników, którzy nie mają mocy decyzyjnych, pracowników operacyjnych). Czy w zespole AP, AR czy w GLu znajdują się osoby, które dzielą chętnie się wiedzą, wsparciem tym pracowniczym, ale także życiowym. Szczególnie M, A, E, K, są wyśmienici, towarzyscy i przyjmą cię miło i pomogą z każdym problemem. Nie będę nakłaniał czy warto czy nie iść do tej firmy, bo każdy ma swoje odczucia i styl pracy, jednakże praca tam to nie była moją najlepszą decyzja. To co wyciągnąłem z tej firmy to znajomości, z których się bardzo ciesze
    exPracownik

03.05.2024 19:31

Cześć wszystkim. Czasy kiedy pracowało się w tej firmie dobrze niestety już przeminęły. Chociaż nie, przecież ITP i Neauvia, to najlepsze brandy na rynku beauty, ludzie powinni klaskać uszami, że tam pracują (to oczywiście sarkazm :). Proszę wybaczyć złośliwość, ale tak to wygląda, zero pokory. Trzeba umieć rozróżnić pewność siebie od przerośniętego ego. Przykro się patrzy na ludzi, którzy energetycznie słabną, finalnie szukają pracy i odchodzą z firmy, która ma bardzo fajny potencjał. Od magazynu, przez administrację do sprzedaży, wszędzie jest to samo. W ostatnim czasie jest ogromna rotacji ludzi, odchodzą znakomici pracownicy, zdaje się, że Pracodawca nie robi z tym nic, poza zamiataniem problemu pod dywan. Zespół managerów z przypadku, ani to autorytety, ani to wsparcie, team ludzi nie lubiących siebie wzajemnie, pozornie uśmiechniętych do zdjęć na social media, za plecami wrogo nastawionych do siebie. Pracownicy to widzą i czują, niestety ryba psuje się od głowy. Jeżeli ktoś tam u góry się szybko nie otrząśnie, nie zrobi porządków z pseudo managerami, atmosferą i kulturą pracy to kryzys się nie skończy. Życzę powodzenia w dalszym rozwoju, tymczasem sam się żegnam, Arrivederci.
    bomba

16.05.2024 16:10

Czy możesz powiedzieć coś więcej nt chociażby działu, zastanawiam się nad aplikowaniem ale po twoim opisie nie jestem pewien. Doświadczenie podpowiada, że jeśli ludzie sami rezygnują to zdecydowanie musi dziać się nie najlepiej.

13.08.2024 18:05

W każdym dziale jest duża rotacja. Od marketingu, przez sprzedaż, aż do finansów
    Nie polecam

05.08.2024 17:43

Nie polecam pracy w ITP. Dużo osób odchodzi a kierownictwo woli rozdzielać obowiązki na obecnie pracujących, żeby przyoszczędzić. Menadżerowie są niekompetentni, zatrudniani po znajomościach. Nie mają wiedzy ani świadomości co się dzieje w firmie i nawet nie chcą się dowiedzieć.

11.08.2024 00:25

Hej o jakim dziale mówisz? Możesz rozwinąć temat?

Oferty pracy - ITP S.A

Przedstawiciel handlowy / Przedstawicielka handlowa

Młodszy specjalista/tka ds. e-commerce

Specjalista / Specjalistka ds. księgowości

Szkoleniowiec / Trycholog

Zainteresowany

25.07.2024 21:33

Jaką flotę samochodów służbowych oferuje firma na stanowisku przedstawiciela ?
    byłaniedoszłamanagerka

26.06.2024 13:56

Byłam na rekrutacji w tej firmie (listopad - grudzień 2023) na stanowisko managerskie. W sumie odbyłam 4 rozmowy: 1. krókie telefoniczne z Panią rekruterką, 2. spotkanie online prawie godzinne z Panią rekruterką, 3. spotkanie w siedzibie z Dyrektorem Szkoleń + Pani rektuterka była na połowie spotkania, 4. w siedzibie firmy z Dyrektorą Szprzedaży - prezentowałałam zadane mi wcześniej zadanie tj. prezentację. Co mogę powiedzieć na temat przebiegu tej rekrutacji? - Pani rektuterka - tutaj wszystko jak najbardziej w porządku, Pani przygotowana, kulturalna, miła, odnosiła się z dużym szacunkiem, widać było jej duże zaangażowanie. - Pan Dyrektor Szkoleń - spóźniony na spotkanie.. no cóż zdarza się, rozmowa przebiegała całkiem sympatycznie i kulturalnie. Szkoda, że nie przygotował się wcześniej zapoznając się z moim CV. Spotkanie zakończyło się zaproszeniem mnie do kolejnego etapu, na którym miałam przedstawić zrobioną prezentację. Temat prezentacji podał ów Dyr.Szkoleń. W tzw międzyczasie upewniłam się, że zadanie dobrze zrozumiałam dzwoniąc do Pani rekruterki a ona konsultująć się z Dyr. Szkoleń. - przybyłam na spotkanie z prezentacją i tu zonk... Pani Dyr.Sprzedaży sama przyznała że nie jest przygotowana tzn nie zapoznała się z moim CV, więc musiałam po raz kolejny opowiadać to samo. Od początku zdawała się być arogancka, nie zbyt miła. Nie wiem czy była zmęczona czy rozkojarzona ale nie rozumiała co do niej mówię, zaczęła także dopytywać o kwestie wykraczające poza spotknie rekrutacyjne. Podczas mojej prezentacji na samym początku stwierdziła, że PREZENTACJA JEST NIE NA TEMAT - mimo, że to nie był temat zadany przez nią. Siedziała prawie non stop w telefonie. Dodała, że nie ma się do czego przyczepić ale jestem zestresowana i odpowiadam na pytania jak żołnierz. Na koniec zaproponowała, że kolejne spotkanie odbędzie się z PSYCHOLOGIEM. Po kilku dniach oddzwoniła Pani rekturerka informując mnie, że "wszystko w porządku ale energia nie ta". Odniosłam wrażenie, że firma nie do końca wiedziała w jakiej roli chce obsadzić nowego managera, i o ile Pani rekruterka starała się całą sytuację ratować to 2 dyrektorów miała różne wizje. Etapy owej rekrutacji w tzw. miedzyczasie ulegały zmianie.
    M.

28.03.2024 20:09

Pracowałem w ITP przez 2 lata. Ogólnie współpracę oceniam pozytywnie. Nigdzie nie jest idealnie, ale dużo się nauczyłem. Atmosfera między zespołem a managerem była partnerska. Owszem, pracy było dużo, ale nie uważam, że za dużo.
    KAM

03.04.2024 14:38

Zgadzam się, ja nadal jestem w ITP i raczej widzę więcej plusów. Pracy rzeczywiscie jest sporo, ale przynajmniej można myśleć samodzielnie. Nie są to zadania odtwórcze.
    Kandydatka

29.03.2024 06:52

Dzień dobry jak duża jest ta praca fizyczna podczas zatrudnienia jako asystentka kontrolera magazynu? czytam właśnie ofertę, piszą ze trzeba na pewno mieć uprawnienia na wózki ale też być gotowym do pracy fizycznej, zastanawiam się ile kg maksymalnie się podnosi

29.03.2024 12:11

Ilość pracy fizycznej jest niewielka, ok 10% codziennych zadań. Oczywiście nie będzie to związane z przenoszeniem bardzo ciężkich rzeczy, wszystko w ramach wytycznych BHP;-)
    Agata

17.01.2024 01:28

Ile trwa cały proces rekrutacji R2R Process Improvement Lead? Widzę, że ogłoszenie dali na cztery miesiące. Ja jeszcze jestem zatrudniona w innym przedsiębiorstwie i nie wiem, czy bez zwalniania się dam radę uczestniczyć jak dużo spotkań jest, a w ciemno nie opuszczę firmy. Ogólnie można zdalnie wszystko załatwić?

25.01.2024 20:52

@Pracodawca podbijam pytanie. Ile etapów zazwyczaj mają rekrutacje?

26.01.2024 09:12

Proces rekrutacyjny standardowo składa się z 2/3 spotkań. Jednak jest to też uzależnione od stanowiska, na które rekrutujemy. Ostatnia rozmowa odbywa się w naszym biurze. Proces staramy się przeprowadzać sprawnie i nie rozciągać jej w czasie.

05.01.2024 18:33

Czy to prawda, że w itp nie ma rejonizacji i ludzie jeżdżą po całej Polsce? W ostatnim czasie pojawiało się sporo ogłoszeń pracy do firmy, ale też słyszałem dużo złego na temat podkradania sobie klientów. Czy może się wypowiedzieć jakiś pracownik? Jak zarobki? ponoć śmieszne podstawy i prowizje.
    Aga

08.01.2024 23:31

To prawda, że pracownicy jeżdżą po całej Polsce. Niby każdy z nas ma obszar pracy ale jak trzeba to jesteśmy wysyłani z dnia na dzień na drugi koniec Polski

02.01.2024 09:09

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa kluczową rolę w osiąganiu wyników. Jak wygląda ten aspekt w ITP S.A?

02.01.2024 10:24

Z tego co rozmawiałam z różnymi działami to atmosfera między pracownikami w zespole jest na ogół bardzo dobra. Gorzej jest między przełożonymi a podwładnymi. O relacjach zarządu z pracownikami lepiej nie wspominać…

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ITP S.A?

K

30.09.2023 23:27

Nie zwracajcie uwagi na wymaganą znajomość angielskiego w stanowiskach w księgowości. Nawet jakbyście chcieli używać to nie ma takiej możliwości.
    T

30.12.2023 09:27

Zgadza się, angielski w codziennej pracy się nie przydaje, bo nie ma go gdzie używać
    Zainteresowana

30.07.2023 11:26

Firma poszukuje obecnie przedstawicieli, czy polecacie prace na tym stanowisku?
    Obser

06.11.2023 13:17

Nie polecam, praca u dyr.sprzedazy sprzętu to jakieś nieporozumienie. Jest to osoba niekompetentna (brak wiedzy i zdolności w zarządzaniu zespołem a następnie sprzedażą oraz działaniami operacyjnymi wynikającymi i współtowarzyszącymi sprzedaży), jątrząca, z dużymi kompleksami.
    K

06.02.2023 20:17

Podwyżki? To nie tutaj. Benefity pozapłacowe? Poza owocami, Lux Medem i Multisportem nie ma żadnych.
    OnaK

25.04.2023 20:34

Owoce w biurze... W tej firmie to dość mocno powiedziane, jest ich tak mało, że jak nie biegniesz do kuchni w momencie "dostawy" to niestety już nie zjesz jabłuszka.

13.06.2023 17:01

Oczywiście. Jest opcja również pakietu rodzinnego.
    Monika

27.03.2023 13:11

Jest tu ktos z działu marketingu? Bo widziałam że firma szuka kogo na stanowisko Digital Marketing Specialist i chciałam zapytać o kilka rzeczy. Jaka jest atmosfera w tym dziale i w ogóle w biurze? I jakie zarobki można mieć na takim albo podobnym stanowisku? W ofercie pisali o możliwościach rozwoju zawodowego, miło by było gdyby ktoś też i ten temat rozwinął bo nie wiem czy się zgłaszać.

27.03.2023 15:29

Moniko, rekrutacja o którą pytasz, została już zamknięta. Zachęcam do śledzenia naszych aktywności rekrutacyjnych w przyszłości. Na wszystkie pytania dotyczące atmosfery, wynagrodzenia oraz szczegółów dotyczących stanowiska, odpowiadamy w trakcie spotkania rekrutacyjnego z wybranymi kandydatami.
    Lili

03.12.2022 19:29

Proszę o opinie jaka jest atmosfera pracy? Komunikacja i współpraca na lini pracownik menager, kultura, szacunek do ludzi
    Xyz

28.12.2022 23:06

Atmosfera ogólnie w firmie jest fajna. Wiele jednak zależy od działu. Pracują w większości młodzi ludzie z poczuciem humoru. Jednak nie można nastawiać się na spokojną pracę. W praktycznie każdym dziale dużo się dzieje, praca jest bardzo dynamiczna. Jeśli ktoś jest osobą bardzo introwertyczną w tej organizacji się nie odnajdzie. W firmie odbywa się wiele wydarzeń. Komunikacja pracownik- manager nie jest ujednolicona w organizacji. Komunikacja przełożonych z zespołem różni się w zależności od działu firmy. Kultura i szacunek do ludzi jest różny. W większości on jest :) ale są jednostki, które mogłyby nad nim popracować. Firma w tym momencie bardzo się rozwija.
    Zabi

16.12.2022 17:48

Obecnie firma prowadzi rekrutacje na account managera do linii z wypełniaczami. Czy może ktoś ma wiedzę jakiej klasy narzędzia zapewnia firma? Np: jaka flotę proponują?

Kontakt - ITP S.A

Domaniewska 37 02-672 Warszawa

Ki

27.10.2022 10:07

Odradzam , firma porażka nie dbają o swoich pracowników. Nastawieni na zysk, nie interesuje ich atmosfera w pracy oraz rozwój pracowników.

27.10.2022 10:44

Obecnie prowadzimy projekty związanie z rozwojem kompetencji naszych pracowników. Dbamy również, aby atmosfera w organizacji sprzyjała komfortowi pracy. Nie możemy się zgodzić z tą opinią. Jednak każdy tego typu komentarz daje nam motywację do dalszego rozwoju i dążenia do zadowolenia wszystkich pracowników ITP SA.
    pr

13.11.2022 20:27

To bardzo ciekawe...

20.10.2022 15:42

Polecam pracę w ITP. Może nie zawsze jest łatwo i przyjemnie, ale warto. Jeśli chce się rozwijać w branży beauty to zdecydowanie tu.

21.10.2022 15:08

Bardzo dziękujemy! Cieszymy się, że rozwijasz swoje kompetencje razem z ITP :-)
    Kaja

28.09.2022 20:12

ITP to firma w której pracuje najwięcej osób bez jakiejkolwiek wiedzy merytorycznej. Jeśli ktoś ma ambicje i chce się rozwijać- ODRADZAM!

30.09.2022 15:06

W naszej organizacji zatrudniamy wysokiej klasy specjalistów. Inwestujemy w rozwój pracowników, w planach mamy kolejne projekty związane z poszerzaniem kompetencji osób, które z nami współpracują. Dlatego bardzo nam przykro, że spotykamy się z taką opinią i nie możemy się z nią zgodzić.
    Agata

06.03.2019 11:15

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: W lutym zaproszono mnie na rozmowę kwalifikacyjną. Rozmowa trwała około godziny, na końcu się wydawało, że Pani, która mnie rekrutowała, jest bardzo zainteresowana. Powiedziano, że informację zwrotną dostanę w ciągu 2 tygodni, przy czym proszono też o kontakt z mojej strony, jeśli dostanę inną propozycję. Przez 3 tygodni zero kontaktu, skontaktowałam się, ponieważ dostałam inną propozycję, na co Pani powiedziała, że ze mną miał ktoś się skontaktować i że odezwą się w ciągu 2 dni (???) I nadal cisza. Uważam takie podejście bardzo nieprofesjonalne. Brak szacunku na samym początku świadczy tylko o tym, że aplikowanie do tej firmy było błędem.

11.06.2022 17:30

Mialas szczescie, itp to strata czasu.

27.09.2022 09:27

Dziękujemy za feedback. Rozumiemy, że nie ma Pani pozytywnych wrażeń po rekrutacji. Ciągle pracujemy nad ulepszeniem naszych procesów, robimy wszystko aby podobne sytuacje się nie zdarzały:-)
    Paweł

08.07.2021 15:41

Powiem szczerze, że jestem pozytywnie zaskoczony pracą w ITP, szczególnie po przeczytaniu różnych opinii. Zarobki są ok, oprócz tego należy się premia; dostałem nowy laptop, komórkę. Firma się rozwija, ostatnio wdrożyli bardzo pomocny system dla pracowników. Z minusów to tylko obowiązkowa półgodzinna przerwa, którą trzeba odrobić ( pracuje się 8,5h ).

10.09.2022 22:14

System jest beznadziejmy, a laptopa i telefon dostaje się w pierwszej lepszej firmie

25.09.2022 14:34

Panie Pawle, bardzo dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony, ze współpracy z ITP SA:-)

09.01.2022 10:17

Czy firma ITP S.A w całości finansuje szkolenia dla pracowników?

13.01.2022 10:28

Dzień dobry, oczywiście, firma ITP zapewnia finansowanie szkoleń dla pracowników. Stawiamy na rozwój pracowników i doceniamy chęć ich rozwoju.

10.09.2022 22:09

Jakie szkolenia? Tu nie ma szkoleń! Sama siadasz i uczysz się

23.07.2022 14:13

Czy rotacja pracowników w ITP S.A na Młodszy Specjalista ds. Logistyki jest duża? Znowu ukazało się ogłoszenie 6 lipca na GoWork.pl. Czy to pracownicy odchodzą z firmy, czy są zwalniani?

28.07.2022 11:42

Dzień dobry, Nasza firma aktualnie bardzo szybko się rozwija. Nasz udział w rynku dynamicznie wzrasta, dlatego w celu zapewnienia obsługi na najwyższym poziomie dla Naszych Klientów rozbudowujemy nasze działy wspierające sprzedaż, w tym dział logistyki. Stale, z miesiąca na miesiąc, powiększamy zatrudnienie, dlatego oferty często są ponawiane. Pozdrawiamy serdecznie oraz jeżeli jest Pan/Pani zainteresowany/a pracą w naszej firmie prosimy o kontakt!
    Kasia

18.08.2021 14:13

Czym w ITP zachęcają przyszłych pracowników? Jakie mają dodatki?
    MM

30.08.2021 13:40

Firma zapewnia prywatną opiekę medyczną, czy jest dofinansowanie? To trochę różnica

27.07.2022 12:11

Dzień Dobry, Dofinansowujemy opiekę medyczną dla pracowników. Składkę miesięczną na ubezpieczenie medyczne pokrywamy z naszej strony dla pracownika. W razie chęci dodania członków rodziny do ubezpieczenia dodatkową miesięczną składkę pokrywa pracownik. Pozdrawiamy!
    Pracownica

18.07.2022 18:42

Jestem wieloletnim pracownikiem firmy w dziale handlowym. Jestem bardzo zadowlona z pracy w ITP. Jest to preznie rozwijajaca sie firma. Oczywiscie wymagania do kandydatow sa duze i nie kazdy nadaje sie do tej pracy. Wymagania duze, bo firma wiaze z kandadatami dlugoletnia wspolprace. Nikt nie stawia na pracownikow na chwile. Dzis tu jutro tam. Stad proces rekrutacji jest wymagajacy i dociekliwy. Jesli wywiazujesz sie z obowiazkow, jestes zaangazowany to jest duza szansa na rozwoj. Sa osoby w firmie ktore rozpoczely prace jako asystentki a teraz sa managerami i zarzadzaja ludzmi. To swiadczy o tym ze firma stawia na rozwoj ludzi i w tym pomaga.
    Kombucha

05.07.2022 13:44

Firma po przeprowadzonej rozmowie kwalifikacyjnej nie wraca do kandydatow z informacja zwrotna. Niby nic, ale niesmak pozostaje.
    marta

13.06.2022 17:43

Co to rekrutacji- dużo wymagań, dużo obowiązków. Praca idealna dla singla. Pytanie, gdzie mieszkam, żeby mieć w razie w blisko do firmy, aby szybko podskoczyć i coś zrobić. Co do samej romowy- przeszłam 2 etapy i zrezygnowałam. 1 etap trwał 30 minut, 2 etap ponad godzinę, gdzie zaproszono mnie na 3 etap, gdzie kazano zarezerwować ok 1-2h. Zrezygnowałam. Rozumiem, że na niektóre stanowiska jest duga rekrutacja, ale to było stanowisko asystenckie! Przy stawce średniej, biorąc pod uwagę liczbę obowiązków i dyspozycyjności, którą trzeba dać. Wyjazdy? Zapomnij.
    Tomek

13.03.2022 08:39

Czy mógłby się przedstawiciel handlowy wypowiedzieć na jakich warunkach pracuje?
    Iks

20.04.2021 12:03

Na jaką pensję netto może liczyć Customer Service?

02.05.2021 05:01

Masz na myśl stanowisko przedstawiciela medycznego?

09.07.2021 12:12

Aktualnie nie prowadzimy rekrutacji na pozycję Stażysty.

03.06.2021 10:21

Czy w ITP S.A pracuje się na open space?

22.06.2021 15:19

Dziękujemy za pytanie. To czy praca wykonywana jest w przestrzeni typu open space zależy od lokalizacji biura oraz konkretnego działu. Stosujemy open space przede wszystkim w ramach poszczególnych działów.

Zostaw merytoryczną opinię o ITP S.A