Primebit Studio sp. z o.o.

Adres: Juliusza Słowackiego 24 lok. 1107, 35-060 Rzeszów

NIP: 8133699701 KRS: 0000536484

Primebit Studio sp. z o.o.
2 83 6 1

Opinie o Primebit Studio sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Szczęśliwie Były
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Jest tu bardzo dużo negatywnych komentarzy. Niestety, większość z nich jest prawdziwa. Pracowałem w tej firmie stanowczo za długo. Odszedłem z niej bo nie byłem już w stanie dłużej znieść upokorzeń i niestabilnej sytuacji. Regularne (ponad rok miesiąc w miesiąc) i trwające niekiedy do kilku miesięcy opóźnienia w wypłatach, straszenie pracowników prawnikami, lekceważenie sobie każdej złożonej obietnicy poprawy, łudzenie premiami, których nigdy nie ma i jeszcze pretensje, jeśli ktoś jest z tego wszystkiego niezadowolony, to norma. Nic nie wskazuje na to, że w tych kwestiach coś się zmienia na przestrzeni lat. Ciężko powiedzieć, czy dzieje się tak przez złą wolę i przyzwyczajenie szefa firmy do tego, że 'tak mu wolno', bo nikt tego nie zgłasza (ludzie wolą dla świętego spokoju nie grzebać w łajnie, w obawie, ze dostaną odpryskiem), czy kompletny brak kompetencji w prowadzeniu firmy, czy z powodu braku jakichkolwiek sensownych zlecen (ciężko robic duże projekty, kiedy ani nie ma ludzi, którzy potrafią je prowadzic, ani specjalistów, którzy by je wykonali, wiec zostają głównie drobne zlecenia), czy wypadkowa dwóch powyżej. Prawie każdy pracownik niskiego szczebla, którego poznałem w tej firmie, uciekł, jak tylko nadarzyła sie ku temu okazja - niezmienna zdaje sie zostawać kadra managerska. Hasła o 'doświadczonych zespołach programistów i grafików' to jakiś żart, firmę tworzą prawie sami praktykanci. Jeśli jestes studentem/studentką i chcesz 'odbębnić' praktyki, to w sumie jest to nienajgorsza opcja. Z takim przemiałem praktykantow i stażystów najprawdopodobniej bez problemu sie tam dostaniesz. Jesli chcesz sie czegoś nauczyc - raczej nie ma od kogo, a organizacja pracy jest w takiej rozsypce, ze ostatecznie lepiej poświęcić czas na prace we własnym zakresie, chyba, ze jedyną motywacją dla Ciebie jest jak ktoś Ci coś każe robić. Jeśli chcesz dorobić, proponuję szukać gdzie indziej, tę opcję zostawiając sobie gdzieś na końcu listy, bo proponowane stawki są żałosne, a dodatkowo stosuje sie okresy 'bezpłatnego stażu' na początku współpracy, okresy próbne i szereg innych 'cwanych sposobów' z podręcznika przedsiębiorczości dla januszy biznesu, jak zrobić, żeby ktoś pracował i nie dostał za to kasy. Natomiast jeśli interesuje cie ta opcja jako źródło utrzymania - uciekaj, bo tam nikogo nie obchodzi, ze masz zapłacić w terminie czynsz, kredyt, czy po prostu że masz pustą lodówkę. Nie pracuję tam już od jakiegoś czasu, więc parę rzeczy mogło ulec zmianie, ale patrząc na regularnie pojawiające się nowe komentarze ludzi niezadowolonych z tych samych powodów raczej w to nie wierzę. Mam też nadzieję, że osoby odpowiedzialne za taki stan rzeczy przeczytają to i wyciągną wnioski, bo firma kłamstwami i tanimi chwytami mimo wszystko przyciąga ambitnych ludzi, którzy chcą robić fajne rzeczy. Przykre, że opuszczają ją jako nieufni cynicy o zaniżonym poczuciu własnej wartości. Na koniec dodam, że zamierzam przez chwilę śledzić ten wątek, więc jeśli macie jakieś konkretne pytania to zapraszam do zadawania. Proszę też potencjalnych obrońców firmy o merytoryczne odpowiedzi, a nie ataki na moją osobę.

Pomocna?
PawelR
 Opinia

Dla osób chcących robić gry to jedyne możliwe miejsce w Rzeszowie. Jeśli ktoś ma serce i pasję może się zaciągać. Anonimowe negatywne opinie od osób którym brak odwagi by się podpisać należy w mojej opinii ignorować.

Pomocna?
Nie polecam
 Opinia
@PawelR 20.02.2019 20:37

No bo Flying Wild Hog, People Can Fly, czy Simplicity Games to płotki w porównaniu z tym gigantem. Pracowałem tam i nie polecam, zdecydowanie, samouwielbienie szefa to chyba rzecz która w tej firmie jest na najwyższym poziomie. Jakość gier polecam samemu sprawdzić... To jakiś żart... Żałuje każdej spędzonej tam minuty, jedna osoba(szef) która decyduje a cały team musi nadskakiwać i nie ma opcji zmiany zdania szefa, byłem świadkiem wielu sytuacji podpadających pod mobbing, naruszających kodeks pracy i prawo pracowników, ale wszyscy się boją odzywać, bo boją się dyscyplinarki. Spóźniające się wypłaty po kilkanaście dni, albo w ratach... Sami posprawdzajcie tą firmę, mam wrażenie, że wszystkie pozytywy pisze szef. :P

Pomocna?
Wspieraj
 Opinia
@Nie polecam 14.03.2019 23:41

No to zabłysnąłeś... widać ze epatujesz nienawiścią personalną i jakoś pogodzić się nie możesz że ktoś może nie mieć tyle jadu co Ty. Nie, zapewniam Cię ze nie jestem prezesem, za to ty pod wieloma nickami dajesz świadectwo samego siebie. Smutne to niezwykle ze tak spędzasz czas na tej ziemi.

Pomocna?
Totoro
 Opinia
@Wspieraj 16.03.2019 19:11

To był mój jedyny komentarz, znam opinie innych pracowników byłych i obecnych i wiem że jest taka sama i ucieka kto może. ;) Smutne? Smutne jest marnowanie czasu innych ludzi i zatrudnianie ich z myślą że nie będzie sie płacić na czas. Czy przypadkiem pracownicy nie uciekają?

Pomocna?
ex-niewolnik
 Opinia

Firma jest dobrą opcją pracy, jeśli się studiuje, uczy, lub ma się problem ze znalezieniem zatrudnienia ze względu na brak doświadczenia. Można ją polecić tylko w powyższych przypadkach, bo firma z chęcią zatrudnia młodych pracowników, którzy nie mają wysokich oczekiwań zarobkowych, a którzy bardzo chcą się wykazać w swojej pierwszej pracy. Jeśli natomiast jesteś osobą szukającą poważnego zatrudnienia - jest to firma niegodna polecenia. Firma chwali się bardzo starymi, nieukończonymi projektami, zamiast tworzyć nowe. Odnosi się wrażenie, że służy ona prezesowi za narzędzie do narcystycznego lansowania własnej osoby, kosztem pracowników pracujących za psie pieniądze na wiecznych stażach. To bardzo wymowne, że właściciel firmy jest w stanie podszyć się w internecie pod anonimową osobę i pisać o samym sobie w samych superlatywach. Pracownikom cynicznie wmawia się, że wszyscy pracują na wspólne dobro i dla wspólnego sukcesu, chociaż na przestrzeni miesięcy, a nawet lat, ich żałosna sytuacja materialna nie ulega zmianie, a sam prezes zdaje się mieć pieniądze na organizowanie nietanich i prywatnych przedsięwzięć. Tymczasem zadłużenie firmy jest łatwiejsze do znalezienia w internecie, niż firmowa strona domowa. Ciężko także mówić o uzyskaniu konkretnego doświadczenia, ponieważ cała firma składa się wyłącznie z domorosłych samouków i studentów i dla większości jest to pierwsza, bądź jedna z pierwszych prac w branży. Każda próba samodoskonalenia i zdobycia dodatkowych umiejętności nie jest w firmie mile widziana, ponieważ uczyniłoby to pracownika atrakcyjnym dla konkurencji, Prezes traktuje pracowników jak własność - jak inaczej nazwać fakt, że pracownicy nie mają prawa do jakiejkolwiek prywatnej działalności w czasie wolnym, jeśli ta działalność nie skutkuje bezpośrednią, wymierną korzyścią dla firmy. W tej firmie nie istnieje jakiejkolwiek organizacja wewnętrzna, czy choćby skuteczna komunikacja. Brak również inicjatywy poprawy, bo to wiązałoby się z krytyką jednoosobowego zarządu i podważeniem nieomylności wizji prezesa. Pełno jest za to propagandy sukcesu i adoracji zakochanego w sobie wodza. Fakt, pracownicy to świetni otwarci i sympatyczni ludzie, jednak pracodawca mocno zaniża ich wynagrodzenie, często korzystając z podłych narzędzi jak niedoinformowanie młodych pracowników ogólna niejawność finansowa, kłamstwa, groźby czy różnego rodzaju podejrzane kruczki prawne. Pracodawca żeruje na pracownikach, którzy nie znają swoich praw i własnej wartości. Bez względu na staż pracy, kompetencje, czy zasługi dla firmy, ta firma bezwstydnie wyzyskuje wszystkich pracowników w jednakowym, maksymalnym stopniu, przez co niemal każdy prędzej czy później ucieka do rozsądniejszych pracodawców. Zdecydowanie nie polecam osobom, które się szanują.

Pomocna?
Eworker
 Opinia
@ex-niewolnik 06.03.2017 18:42

Bardzo dobrze napisana opinia, popieram.

Pomocna?
Prezes
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@ex-niewolnik 06.03.2017 18:42

Popieram.

Pomocna?
Sędzia
 Opinia
@ex-niewolnik 06.03.2017 18:42

Drogi ex-niewolniku dziękuje za informacje. Niestety nie podzielam pana opinii, którą bluzga na prawo i lewo. Tak, może nie jest to hiper bogata firma, nie płaci najwiecej na rynku, tak jest mała, ale nikt tutaj nikogo nie bije i nie poniża. Pana zajadłość w wyrażaniu swojej opinii jest bardzo podejrzana.

Pomocna?
Marzena
 Opinia

@T, czy zechciałbyś napisać o jakie dokładnie zmiany chodzi? Co takiego się zmieniło w ostatnim czasie w Primebit Studio? @kcin, a czy pracodawca oferuje dodatki pozapłacowe do podstawowego wynagrodzenia? A może jest szansa na premie?

Pomocna?
TakNie
Biber
 Opinia
@Marzena 23.07.2018 23:37

Nic się nie zmieniło. Ciągłe opóźnienia w wypłatach. Brak jakiejkolwiek organizacji pracy. Nieomylna wizja prezesa, który zna się na wszystkim lepiej niż ludzie, których zatrudnia. Od pracowników wymaga się aby dokształcali się sami w wolnym czasie i to za własne pieniądze. Elastyczne godziny pracy niby są, ale dziwnym zbiegiem okoliczności zawsze na koniec miesiąc Ci brakuje godzin. Generalnie nie polecam.

Pomocna?
Marzena
 Opinia
@Biber 11.10.2018 14:17

Jeśli to, co piszesz jest prawdą i macie problem z opóźnieniami w wypłatach, to myślę, że trzeba zgłosić skargę do Państwowej Inspekcji Pracy, lub złożyć pozew do Sądu Pracy. Napisałeś dosyć surową opinię. Może mógłbyś powiedzieć jakie zmiany powinien wprowadzić pracodawca, żeby sytuacja w firmie się poprawiła?

Pomocna?
Radca
 Opinia
@Marzena 09.11.2018 13:11

Pani Marzeno, nie ma co podsycać emocji na portalu publikującym anonimowe opinie. Opinie, które przeważnie są niepochlebne ze zwykłej natury człowieka z Podkarpacia. Żaden z tych Biberow itp nie ma odwagi się podpisać. To żenujące ze Ci ludzie myślą że są ważni przez te pare sek. kiedy zaistnieją w internetach

Pomocna?
mmorawiecki
 Opinia

Hejtowac jest łatwo i to nasza narodowa specjalizacja dlatego ja wrzucę pracowniczą pochwałę. Facet stara się zrobić studio piszące gry, robi to mega wytrwale 99% z was poddałoby się już kilkukrotnie, robi to tak jak potrafi nie ukrywa ze cały czas się uczy Gdyby dac mu wsparcie i wiatru w żagle może by popłyną szybciej do zacnego celu. Przestańcie już bo w tym hejtowaniu zdobywacie profesorski tytuł, zamiast tego pokażcie ze sami potraficie dac prace i wizje innym.

Pomocna?
ex-niewolnik
 Opinia
@mmorawiecki 31.01.2019 19:52

Panie Prezesie, nazywanie wszelkiej konstruktywnej krytyki hejtem nie działa dobrze na PR, ani też nie zmieni magicznie rzeczywistości. Jest to portal dla potencjalnych pracowników, którzy zasługują na rzetelne info o warunkach pracy w Waszej firmie, tym bardziej argument „jak się znacie lepiej to załóżcie własną firmę” jest inwalidą pod kątem tego audytorium. Jeśli już tu zaglądacie, to zamiast obrażać się moglibyście wyciągnąć wnioski, co wyszłoby na dobre wszystkim. Traktujcie pracowników jak ludzi, to może nie będziecie mieć rotacji jak na kasie w Tesco.

Pomocna?
mmorawiecki
 Opinia
@ex-niewolnik 02.02.2019 17:55

Panie były-niewolnik, nie jestem żadnym prezesem, wątpię tez w rzetelność opinie zarówno Pana jak i tych wygłaszanym na tym portalu. Z jednym słowem się zgadzam ‚inwalidą’ - widać coś nie poszło ;) pozdrawiam, dobrego dnia.

Pomocna?
kcin
 Opinia

W tej firmie najlepszy jest klimat i ludzie. Cała reszta jest żenująca. Problemy z wypłatami, niskie zarobki, śmieciowe umowy, w zespołach sami studenci. Nie polecam.

Pomocna?
Marzena
 Opinia

@GamerLaik, czy chcesz dać do zrozumienia, że w Primebit Studio zachodzą jakiegoś rodzaju zmiany, które są istotne z perspektywy przyszłych jak i obecnych pracowników? Z Twojego wpisu wynika, że nie jesteś usatysfakcjonowany warunkiem finansowym proponowanym Ci przez tego pracodawcę. Czy są jednak jakieś inne pozytywne strony współpracy z nim? Proszę Cię o wypowiedź na ten temat.

Pomocna?
TakNie
GamerLaik
 Opinia
@Marzena 14.06.2018 21:48

Mówię tylko ze jeśli nie kierujesz się tylko kasa a chcesz robić gry to w sumie w rzeszowie dobra opcja. Patrzenie na prace z perspektywy tylko kasy to uproszczenie w mojej opinii.

Pomocna?
T
 Opinia
@Marzena 14.06.2018 21:48

Przez ostatni rok dużo zmieniło się w PrimeBit Studio. Wszystkie zmiany oceniam na plus. Bywało w przeszłości różnie, ale teraz wygląda to z zewnątrz i od wewnątrz na systematyczną realizację wizji firmy. Kibicuję i pozdrawiam

Pomocna?
GamerLaik
 Opinia

Dla osób ktore wiedza czego chcą (pisać gry) to chyba dobra opcja. Pewnie ze gdzie indziej zawsze zarobisz więcej, ale czy w prawdzieym gamingu. Czas pokaże czy wizje prezesa się spełnia i czy Ci pracujący na tym wygrają. Po zwolnieniach w innej branżowej firmy pozostaje tylko życzyć powodzenia.

Pomocna?
Administrator
 Opinia

Czy ktoś z pracowników chciałby napisać na wątku o Primebit Studio sp. z o.o. w sposób merytoryczny i prawdziwy? Pamiętajcie, że takie wypowiedzi pomagają dużej liczbie osób.

Pomocna?
Olga
 Opinia

Może trzeba spojrzeć na siebie co robimy złego? Portal ma dobre założenia tylko my nie potrafimy korzystać!!

Pomocna?
TakNie
Tomek Syrel
 Opinia

Fajny portal, gdzie anonimy mogą wywalić cały syf i całe flaki na wieszch, oczerniają uczciwych pracodawców. A może by tak podpisac się?

Pomocna?
Brawo!!!!!
 Opinia

Wojtek, napisałeś już o 20 komentarzy za dużo :D :D :D A może się pochwalisz za co Cię wywalili? Nie dziwię się, że piszesz jako anonim, bo jakbyś się podpisał, to nikt by Cię do pracy nie przyjął. Nikt mądry nie przyjmuje narzekających, zawistnych, niezadowolonych i zwalających na innych całą winę pracowników.

Pomocna?
TakNie
pozytywnie zakręcony programista
 Opinia

Widzę, że piszą tu sami niezadowoleni byli pracownicy :) a ja jestem zadowolony z pracy w tej firmie! Było mega! Teraz niestety musiałem sie wyprowadzić i zmienić prace, ale jesli kiedyś wrócę to na pewno tutaj! Zdecydowanie polecam! Co do negatywnych opinii to przyjdźcie sami i zobaczcie. Ja zarabiałem bardzo dobrze i szef mnie doceniał. Uważam go za wybitnego lidera z długą historią wartą uwagi! Jak praca to w jednej z firm PrimeBit'u :)

Pomocna?
wolny człowiek
 Opinia
@pozytywnie zakręcony programista 05.03.2017 09:16

Komentarz sprawia wrażenie jakby był pisany na szybko, na kolanie, niczym bajeczka dla dzieci. Nikt nigdy nie pisze o swoim pracodawcy, że uważa go za wybitnego lidera z długą historią godną uwagi. Takie rzeczy nie mają zwyczajnie miejsca, nawet w przypadku godnych zaufania pracodawców. Uważam, że to bezczelna autopromocja rzekomo "wybitnej" jednostki :) Nie mam zatem złudzeń co do tożsamości osoby, której przyszło do głowy podszywać się pod "pozytywnie zakręconego programistę" :) I raczej z programowaniem ma tyle wspólnego, co nic.

Pomocna?
Aktualny
 Opinia
@wolny człowiek 12.03.2017 19:34

MIchał czy Ewa? Nie kompromitujcie się już. Zapłać i gowork usunie komentarze.

Pomocna?
renegat
 Opinia

Co do firmy PrimeBit Studio to i ja mam kilka słów do powiedzenia. Firma, owszem, jest całkiem niezłą opcją na start. Temu nie mogę zaprzeczyć. Daje możliwość zdobycia doświadczenia, o czym świadczy całe mrowie studentów, którzy przewijają się jak na taśmie hurtowej przez firmę. Jednakże nie oferuje ona możliwości dokształcenia, gdyż składa się z, wciąż nowo przybyłych i odchodzących, pracowników. Co również przedkłada się na poczucie komfortu w pracy. Zarobki nie są zachwycające, nie wiem ile płacą na kasie w Tesco, więc nie mam porównania, ale wiem, że z takiej pensji, pracownik nie ma szans na odłożenie sobie czegokolwiek. Chyba że przestanie jeść. Nawet jeśli wykonujesz swoją pracę z pełnym zaangażowaniem i oddaniem, to nie zostaniesz za to nagrodzony w miarę godnym awansem, nie ma co liczyć również na tak zwane - i wielokrotnie obiecywane - premie za np. skończony w terminie projekt. Wszelkie przejawy większej ambicji kończą się coraz większym nakładem obowiązków, często wykraczających poza kompetencje pracownika, lecz ten z kolei nie dostaje za to nic w zamian. Poza tym zdarzają się opóźnienia w wypłatach, ale zdaje się, że wszyscy przymykają na to oko, a szef nie omieszkuje tego wykorzystywać. Firma z zewnątrz wydaje się być świetnym miejscem, lecz kiedy już tu trafisz, to szybko dociera do ciebie jak naprawdę wygląda ten propagandowy sukces za kurtyną świetności. Niestety, ja odczuwam ogromny zawód, że szef zdaje się mieć swoich podwładnych za nic. Słowa osoby, która wykonuje daną pracę, wydają się być niczym w porównaniu do osławionego laureata „prestiżowych” nagród, który musi mieć zawsze rację, bo prowadzi ten „biznes”. Lecz w całym morzu bagna sztucznej zajebistości, mającego na celu karmić zachłanne ego prezesa, jest jeden pozytywny aspekt. Mianowicie: zespół. Tak zgranej paczki ludzi, pełnych zapału i chęci, otwartych i pozytywnie zakręconych, w pełni oddanych swojej pracy, nie ma chyba nigdzie indziej. I tutaj kłaniam się, że pomimo zszarganej – według mnie zasłużenie – opinii, ta firma potrafi przyciągnąć do siebie świetnych ludzi. Gdyby tylko jeszcze potrafiła ich wynagradzać, za cały trud i serce jakie jej okazują. Więc jeśli zdecydujesz się na pracę w PrimeBit Studio, to proszę, uważaj na to co słyszysz, co ci obiecują. Uważaj na to co podsuwają ci pod nos. Powodzenia.

Pomocna?
Nick
 Opinia

Firma dobra na początek, ale tak absolutnie sam start i nic więcej, dozbierasz sobie doświadczenia w zawodzie do CV i tyle, bo nauczyć to to się raczej nie nauczysz nic, specjalistów to tam nie ma... to znaczy, może i kilku było, ale sobie poszli, tak samo jak fajna atmosfera w pracy. Elastyczne godziny są całkiem ok, z tym w wielu miejscach jest gorzej niż tu. Są też elektroniczne karty obecności, no i czasem się mocno czepiają by zbijać je jak się do sklepu czy na fajkę idzie, nawet jak na chwilę. Ze sprzętem słabo, jak nie masz szczęścia, to możesz musieć swój własny sprzęt nosić codziennie. Samo biuro całkiem ok, jak na warunki w tym regionie to nie jest źle (poza kuchnią, która wymaga generalnego remontu, jest koszmarna, mała i źle wyposażona), ale za to lokalizacja całkiem fajna. Tak jak było mówione, nic się raczej nie nauczysz, ale niestety wypłata ci tego też nie zrekompensuje. Płacą ŚMIESZNIE mało i nie bardzo można liczyć na jakieś podwyżki (nie znaczy to że w ogóle nie ma, ale jak są, to są równie śmieszne). No a jeśli chodzi o osobę samego szefa, to niestety uważam że jest to zapatrzony w siebie megaloman i egoista w dodatku nie można mu zupełnie na nic zwrócić uwagi, bo gotów jest obrazić się jak dziecko i stać się złośliwie mściwy. Ludzie nie są tam szanowani i firma ciągnie na stażystach i praktykantach. Nie zostaniesz doceniony jeśli przejawiasz pasję i aktywność... co smutne, prędzej na różne sposoby zostaniesz utemperowany i zganiony za to. Jeśli się tam zdecydujesz iść, to zalecam nie związywać się na dłużej w żaden sposób

Pomocna?
dzikie węże
 Opinia
@Nick 20.01.2017 10:51

Ten komentarz świetnie opisuje firmę, jedno tylko bym poprawił: jeśli przejawiasz pasję i aktywność, to dostaniesz UŁUDĘ docenienia, podszytą tylko większą odpowiedzialnością i rosnącym zakresem obowiązków, nieprzekładającym się w żaden sposób na inne aspekty zatrudnienia. Innymi słowy: im bardziej się starasz, im więcej pokazujesz swoją przydatność, tym więcej od ciebie wymagają, nie dając nic w zamian.

Pomocna?
Crazol
 Opinia

Firma z potencjałem godnym polecenia.

Pomocna?
ex
 Opinia

Wspaniały zespół! Zgrany, ambitny i potrafiący wiele zrobić. Tylko szef idiota, niesłowny krętacz i wyzyskiwacz, do tego wybitnie niekompetentny, a przy tym z temperamentem rozwydrzonego jedynaka. Omijać firmę szerokim łukiem! Zdecydowanie nie polecam.

Pomocna?
Beata Dencikowska
 Opinia

PrimeBit Studio sp. z o.o. to firma z szeregiem nietuzinkowych pomysłów wprowadzanych w życie. Wszechstronne doświadczenie i otwarty umysł team'u dają możliwości wdrożenia się w świat IT/TECH & Games każdemu. Szczerze polecam! Beata Dencikowska

Pomocna?
BD
 Opinia

Wielki Pan prezes zachowuje się jak dziecko. Mało płacą i dużo wymagają. Nie polecam.

Pomocna?
Kamil
 Opinia

Świetna firma! Zorganizowana z wizją i misją. Świetna atmosfera i fajni ludzie. Po za tym długa i ciekawa historia firmy!

Pomocna?
dr
 Opinia

Zalosna firma. W Tesco przy kasie wiecej placa i lepsze zachowanie Nie polecam

Pomocna?
Ania
 Opinia
@dr 29.12.2015 10:29

Żałosny jesteś ty, Wojtek, , a nie firma.

Pomocna?
TakNie

Zostaw opinię o Primebit Studio sp. z o.o. - Rzeszów

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Primebit Studio sp. z o.o.

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.