Euro-strada sp z o.o.

Radzyń Podlaski

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 18 ocen.

Euro-strada sp z o.o.
2 18 6 1

Opinie o Euro-strada sp z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Alicja

@xyz, a czy Ty jesteś osobą zatrudnioną w firmie? Widzę, że nie zgadzasz się z negatywnymi opiniami na temat pracodawcy, czy możesz zatem opowiedzieć, jakie pozytywne aspekty zatrudnienia dostrzegasz? Na jaki rodzaj umowy można liczyć? Czy Euro-strada organizuje szkolenia dla pracowników?

klaudia
@Alicja 23.07.2018 20:45

Alicja, fakt zatrudnienia to kropla w morzu.... tu głównie chodzi o firmy współpracujące z firma zarówno dostawcy materiałów jak i podwykonawcy którzy podpisują umowę gdzie kazdy ich zapewnia ze pieniadze bedą po ustalonym terminie płątności czyli po 60dniach, przez ten okres kazdy jeździ majac nadzieje ze dostanie kasę, potem wysyłaja kilkaset zł i wciskają kit ze lada dzień bedą pieniadze bo czekają na korzystny dla nich wyrok z fimami ubezpieczniowymi który ma byc za kilka dni, i kolejny miesiac dwa itd przeciagają az ktos nie wytrzyma i nie zerwie umowy, a jak to zrobi szukaja kolejnego naiwnego ktory jezdzi z nadzieja na pieniadze kolejne te 60 dni co podpisal termin platnosci i tak w kółko. Ciekawa jestem czy nie podchodzi to pod przestępstwo celowe i ciągłe wprowadzanie ludzi w błąd oszustwo. ale to wszystko jest do sprawdzenia przez prawników itd. z tego co wiem podobno jest juz kilka osób które będą zeznawać itd które tez zostały z niezapłaconymi fakturami...

On

Witam, jeśli jeszcze jakieś osoby czuja się poszkodowane przez w/w firmę i chcą dołączyć do grupy osób, która w najbliższym czasie będzie składał pozew zbiorowy przeciwko firmie za nie zapłacone faktury, rachunki itd prosimy o kontakt na wierzycieleeurostrad@interia.pl

On
@On 11.07.2018 21:04

Pomyłka w poprzednim mailu. Poprawny adres to: Wierzyciele.eurostrad@interia.pl

qwerty

a może gość, który pisze te nieprzychylne komentarze jest byłym pracownikiem firmy -skoro powołuje się na jakieś faktury, dlatego podejrzewam, że firma go wyrzuciła i mści się teraz

Inbj
@qwerty 11.07.2018 09:54

Oczywiście że były współpracownik firmy, to chyba logiczne ... czyzby problemy z myśleniem? Jak by ktoś nie znał sprawy i miał zapłacone wszystkie faktury i itd to by się nie wypowiadal nie mając dowódow, a takie są. A tych osób jest już sporo którym firma nie zapłaciła i nie płaci dalej... Nie msci się tylko ostrzega innych, którzy nie świadomi współpracy z firmą po kilka msc niby dobrej współpracy nie otrzymują wypłaty lub otrzymują cześć należnej wypłaty. A te kilkadziesiąt dni terminu na fakturze które ma firma na zapłatę jest Tylko po to aby podwykonawca myślał że wzYtsko jest ok i pracował a później się okaże że są problemy z ubezpieczyciele itd i tam w kółko te same gadki..

rozsądny

Ponad 2,5 roku współpracuję z tą firmą i nigdy nie miałem większych problemów z płatnościami, chociaż czasami opóźniali się z wynagrodzeniem ale też wiem, że i im też płacą nieregularnie.

anonymous
@rozsądny 10.07.2018 09:05

Jest Pan podwykonawca ? Czy pracownikiem w biurze, my piszemy o podwykonawcach i firmach które dostarczają materiały itd. Pracownikom biurowym oczywiście płacą bo kto by pracował i obsługiwał wnioski ?? Radzyn jest za mały żeby w centrali nie płacić....

xyz

Jeśli jest tak źle jak tutaj piszą to czemu firma funkcjonuje od kilku lat na rynku i ma lojalnych pracowników współpracujących po kilka lat. Ciekawe o co tutaj tak na prawdę chodzi ? czyżby konkurencja ?

anonymous
@xyz 10.07.2018 09:40

Żadna konkurencja jestem w stanie przedstawić wykaz faktur oraz korespondencję z firmą, oraz rozmowy tel. Z Panią prezes w których jasno wynika że kręci i przyciąga płatności. Jest nas już kilka osób poszkodowanych , w przeciągu kilku msc będzie się pan/ pani mógł przekonać iż nie jest to konkurencja. Po wyrokach sądowych i jeszcze w tym roku w emisji programu tv.

raf

Witam, Proszę o opinię na temat firmy od osób które były podwykonawcami w zakresie sprzątania po wypadkach. Pozdrawiam

rogix
@raf 23.01.2018 13:12

daj se spokuj z tą firmą (usunięte przez administratora) ja popłynołem na 80tys przez tych oszustów

Onnn
@rogix 26.02.2018 19:46

Witam jeśli jest Pan zainteresowany, będę składał przeciwko ten firmie pozew o zapłatę jeśli Pan jeszcze nie złożył Ni z A to uczynić jako zbiorowy pozew kilka osób już o tym poinformowałem. W razie pytań proszę o pozostawienje kontaktu

Administrator

Czy ktoś z Was dysponuje najświeższymi ciekawostkami o Euro-strada sp z o.o.? Dawno nikt z Was się nie udzielał w tym wątku.

Ona
@Administrator 09.06.2018 09:11

Dalej nie płacą, wymieniają podwykonawców których znowu będą zwodzic z kasa 2, 3 msc popłaca a później im będą wciskać kit i nie płacić

Ciekawy

Jak aktualnie układa sie współpraca z tą firma ?

Administrator

Czy ktoś może opisać, jak w tym momencie przedstawia się firma na tle innych - zarówno w tym obszarze jak i lokalizacji? To bardzo cenna pomoc dla osób mieszkających w Radzyń Podlaski.

Administrator

Co nowego w Euro-strada sp z o.o.? Jak dziś wygląda praca w tym przedsiębiorstwie?

pytanie
@Administrator 03.04.2018 09:46

Płacą cokolwiek, komukolwiek?

janku

Witam od czerwca wspólpracuję z firmą i jest ok.

cycko
@janku 15.12.2017 09:36

Konkretnie gdzie? Chyba że to wpis samej Eurostrady.

rogix
@cycko 02.01.2018 18:29

chyba tak mnie oszukali na 80 tyś i wielu innych :(

Euro
@rogix 26.02.2018 19:48

Gdzie pan świadczył usługi?

Administrator

Jak wygląda praca w Euro-strada sp z o.o.? Czy osoby zatrudnione w firmie mogą liczyć również na pozapłacowe benefity? Napisz, jak przedstawiają się warunki zatrudnienia w przedsiębiorstwie. Twoja opinia może okazać się bardzo ważna!

Weteran

Współpracuje z firmą prawie od samego poczatku, na początku były problemy ..teraz chyba firma wychodzi na prostą bo zaległości z wyplatami nie ma.

Bobek 2016

Poprostu walek nie placa za wykonane zlecenia :-( :-( :-(

Liwice
@Bobek 2016 18.04.2017 14:06

Jest pan w stanie dać na siebie namiar? W kupie siła, możemy pomóc sobie nawzajem.

Niepewny
@Liwice 19.04.2017 08:11

Byłem na rozmowie o pracę w tej firmie. Szczerze nie wiem co myśleć...Opini jest mało. Ktoś jeszcze współpracował z nimi ? Każda opinia przydatna

Liwice
@Niepewny 28.04.2017 13:55

Opinii jest mało? Przeczytaj powyższe. To praca na mieście? Z własnym, samochodem, paliwem iczasem?

Tom
@Liwice 29.04.2017 08:51

a czy moge prosic o kontakt? Moj mail to tomek220170@gmail.com

jurooo

Słodkie p...nie i nic więcej. Kręcą od samego początku. Szkoda czasu i newów.

Hanys

To prawda w woj.slaskim ta sama sytuacja nie placa za wykonane uslugi klopoty klopoty klopoty.odradzam wspolpracy z ta firma

carloss

Firma Euro-strada sp z o.o. Radzyń Podlaski nie reguluje swoich zobowiązań. Mimo wielu rozmów i korespondencji z premedytacją nie chce zapłacić za dostarczone produkty. Odradzam współpracy z tym podmiotem!!!

mmm

Firma zawsze się spóźniała z wypłatą należności. Mam problem z odzyskaniem należności. Nie wywiązują się z umowy, samemu trzeba załatwiać materiał co jest niezgodne z umową. Zostałem oszukany już przy podpisaniu umowy gdzie zapewniano mnie o bardxzo wysokich zarobkach a okazało sie, że nawet 1/10 tego nie dało się zarobić. Szczerze odradzam jakiejkolwiek współpracy z tą "spółką".

wolo kim
@mmm 18.11.2015 12:57

Gdzie pan śwkadczył usługi, czy może pan zostawić do siebie kontakt?

Zostaw opinię o Euro-strada sp z o.o. - Radzyń Podlaski

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro-strada sp z o.o.