Altertechnika

Płock

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 84 ocen.

Altertechnika
4 84 6 1

Opinie o Altertechnika

Oszukany

(usunięte przez administratora) nie polecam tej firmy

anonymous

Witam nie polecam tej firmy to jest kupa gnoju ja by była tak dobrom firmą to nie ogłaszała by się ciągle ,widać że ludzie się poznali na nich dwóch brać myśleli że ogarną cały Płock ,a dobre wpisy robią sami żeby złapać jelenia co będzie na nich robił .Pozdrawiam wszystkich powtarzam nie dajce robić się w h---a.

Altertechnika
@anonymous 17.03.2018 07:07

Witam serdecznie fakt jest taki, że ogłaszamy się wszędzie, ponieważ specyfikacja naszego działań polega na ciągłej rekrutacji dla klienta więc fajnie, że nas obserwujecie i widzicie. Druga sprawa to nie wystawiamy sobie opinii ani złych, ani dobrych to wy byli lub obecni pracownicy wystawiacie nam opinie i dziękuję wam za to i za zainteresowanie naszą firmą a trzecia sprawa to nigdy nie widziałem w naszej firmie kupy gnoju jest tu czysto i schludnie, jeśli ktoś ma ochotę na kawę by się o tym przekonać zapraszam ????

on,niepijący
@Altertechnika 25.04.2018 14:43

jeżeli wy jesteście dawnym Semiserwis to napiszę że Suchodolski to kawał dziada jest .

Też z branży -Włocławek -Bis.

Słyszałem że dają najmniejsze stawki obok słynnej w całym wszechświecie ''Tech_Exportu '' w Płocku..a wyjazdy zagranice mają _tego nie wiem ?Czy ktoś kiedy kolwiek wyjechał od nich gdzieś dalej niż w Polskie ??Czy oni propozycjie pracy zagranica mają tylko na papierze ?

Też z branży ale nie wocławek
@Też z branży -Włocławek -Bis. 18.05.2018 13:16

Nie spekuluj tylko przyjedź z tego swojego wocławka i się spytaj czy mają czy nie mają ja pracowałem z tej firmy za granica i w polsce i muszę powiedzieć że na te realia panujące w Płocku nawet spoko

Administrator

Co myślicie na temat pracy w Altertechnika? Co zmieniło się w przedsiębiorstwie od czasu dodania ostatniej opinii?

TakToWyglada

Umowy śmieciowe ze stawką najniższą krajową. Obiecana stawka na gębę, to tylko obiecana stawka na gębę i jest stawką nielegalną. W razie choroby prędzej dostaniecie karę finansową niż pieniądze za dni chorobowe. Patrzcie co macie na umowach a nie co na gębę. Co na gębę odetną przy każdej okazji a co na umowie to muszą wypłacić. Może jest ktoś kto na umowie miał większą stawkę niż najniższa krajowa?

Altertechnika
@TakToWyglada 23.02.2018 09:58

Każda umowa jest legalna i ustalenia wiążące co do karania za to że ktoś jest chory to chyba nie w naszej firmie, może coś się Panu pomyliło oczywiście, jeśli ktoś nadużywa alkoholu i nie chodzi do pracy to inna sprawa. To każdy jest informowany o tym, że w takim przypadku ponosi koszty zakwaterowania, a jeśli Pan się ze mną nie zgadza to proponuje otworzenie firmy i zatrudnianie wszystkich ludzi tych którzy nadużywają alkoholu lub inne rzeczy i popracuje sobie z nimi, to może wtedy będziemy mogli się wypowiadać na ten czy inny temat.

Administrator

Atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa bardzo ważną rolę. Czy tak samo jest w Altertechnika? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Czarek

JAK KTOŚ ZACZYNA PRACĘ TO OD NAJNIŻSZEJ KRAJOWEJ NA WIĘCEJ TRZEBA SOBIE ZAPRACOWAĆ!!!

Obecny pracownik

Jeśli firma ma opinię bardzo dobrego pracodawcy to niby dlaczego mam pisać inaczej?

leto

oczywiście więcej takich pozytywnych opinii to nadal będą traktować ludzi jak niewolników, brawo

anonymous
@leto 02.01.2018 14:19

nie pracowałem ale pracowałem z ludzmi co u nich robili i szczerze nie narzekali kasa do 15 wiadomo czasami byl jakis poslizg z kasa ale to rzadko wiec wydaje mi sie ze nie jest wcale tak zle

Jurek

Zgadzam się dno i kupa mułu

voltax
@Jurek 21.03.2017 13:34

Racja, nie wiem jak można pisać o takiej firmie że jest rzetelna i odpowiedzialna, najprawdopodobniej pozytywne komentarze pisze sam pan prezes

Arek

Półroczny epizod oceniam na plus. Pieniądze zawsze na czas i co do złotówki, dogadać się z koordynatorem można zawsze i o każdej porze. Zakwaterowanie, transport, ubrania zapewnione. Wiadomo że nie ma firm idealnych, ale jeśli jesteś w porzadku to Altertechnika też jest. Ludzkie podejście do pracownika, dbają też o jego interes a nie tylko swój. Polecam

Altertechnika

Witam, Jestem właściciel firmy i bardzo mi jest żal tych osób, które tak negatywnie wypowiadają się o mojej firmie tylko, dlaczego nie zadadzą sobie pytania powyżsi poszkodowani i tak biedne osoby, które które jak zwykle zostały źle potraktowane przez taką firmę jak moja. Jak to bywa pewnie to były osoby rzetelne, niepijące, nieodurzające się żadnym świństwem, gdzie jest przyczyna późniejszych niedomówień. Ja tutaj nie będę wylewał żółci ani też komuś urągał, jeśli ktoś ma coś do powiedzenia zapraszam osobiście może będę mógł jeszcze raz wyjaśnić powyższe oskarżenia ja się nie ukrywam za wymyślonym przez siebie pseudonimem, więc darujmy sobie takie aluzje.

Rafał
@Altertechnika 14.03.2017 16:30

Przez wasza firme stracilem bak paliwa i 4 dni pracy. Bylem 9.03.2017r na probkach w Naftobudowie w Jedliczach, próbki spawalnicze zaliczylem pozytywnie. W ten sam dzien prowadzilem rozmowę telefoniczna z jakims inteligentem z waszej firmy z którym uzgodniłem że w poniedzialek podpisuje potrzebne dokumenty (umowę itd) i po tym przystepuje do pracy. Od poniedzilaku przez 3 dni dzwonilem po 3-4 razy dziennie, nie raczył odebrać ode mnie telefonu. We wtorek zadzwonilem pod drugi nr. Odebrał telefon i mowi że to nie on prowadzi ten projekt a kolega ktory jest obok niego ale jest chwilowo zajety i za chwile oddzwoni, oczywiscie nie oddzwonił. Pracowałem w delegacji w okolo 10 firmach ale podejscie tej jest zdecydowanie najgorsze, zachwownie pasujace do dziecka z podstawowki. Juz nigdy więcej nie chce słyszeć o altertechnice a jeśli mnie ktos kiedys zapyta o opinie stanowczo bede odradzał tą firme.

Altertechnika
@Rafał 21.03.2017 10:13

Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację, ale czasami takie sytuacje mają miejsce, gdyż jesteśmy uzależnieni od klienta jako pośrednik w zatrudnieniu, więc tylko mogę przerosić za wynikłe nieudogodnienia. Z tego co wiem koszt transportu Firma zwróciła, a co do niekompetentnego pracownika zostały wyciągnięte konsekwencje.

Altertrechnika

Czytając wszystkie komentarze o firmie Altertechnika jestem wdzięczny, że firma budzi tak duże zainteresowanie i żywne dyskusje na jej temat, jako właściciel firmy nie kryje się za wymyśloną nazwą komentującego ,lubię merytoryczne dyskusje jak też uwagi, które pomagają wyeliminować negatywne rzeczy w naszych działaniach, aby można było lepiej współpracować z każdym, który tego zechce i budować lepszą markę, bo jak nie z pracownikami to z kim. Jestem wdzięczny za wskazanie mojej firmie tyle przychylnych komentarzy jak też za te negatywne, ale oczywiście które nie godzą w nasze dobre imię bo na takie komentarze zgody nie ma. Jeśli ktoś rzuca obraźliwe i nie mające i nie znajdujące w żaden sposób poparcia wprawdzie słowa nie powinien się publicznie wypowiadać, gdyż takie wpisy są w Polsce karalne i nikt nie może się czuć bezkarny. Musi wiedzieć, że nie jest w Internecie anonimowy, więc apeluje o rozwagę i zastanowienie się komentujących za czym cokolwiek napiszą, gdyż działania firmy są zdecydowanie skuteczne przeciw działaniu takim sytuacjom.

Żal.pl

Złodzeje. Nic dodać nic ująć. Strata czasu na ten "twór" nazywający się firmą. Omijać szerokim łukiem

Altertechnika
@Żal.pl 20.11.2017 15:08

Artykuł 212 Kodeksu karnego brzmi: ,,§ 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.

Altertechnika
@Żal.pl 20.11.2017 15:08

Artykuł 216 Kodeksu karnego brzmi: ,, § 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.

Patorak

Dwie firmy dwóch braci znanych w Płocku.

Też z branży _Włocławek

Słyszałem że dają najmniejsze stawki obok słynnej w całym wszechświecie ''Tech_Exportu '' w Płocku..a wyjazdy zagranice mają _tego nie wiem ?Czy ktoś kiedy kolwiek wyjechał od nich gdzieś dalej niż w Polskie ??

Roger

Witam czy moze ktoś był w delegacje.Jesli tak to prosił bym o przybliżenie jak to wyglada.

robertos

Napisać może każdy i obsmarowac firmę , ja tam nie narzekam tylko zgłosiłem się do Kancelarii LawSecure sp. z o.o. z wrocławia pomagaja ukraińcom - tam poradzili co trzeba aby odzyskać swoje - polecam LawSecure kancelaria

Zaix

A ile płaca? Spawaczom gdzie mają zapotrzebowanie?

Robert

Firmę Altertechnika polecam nie mam do nich żadnych zastrzeżeń a najważniejsze że pieniądze są na czas

Radio brygadzista

Ja firmę altertechnika polecam pieniądze na czas Jan nie chlasz do pracy chodzisz. To nie odetną. Świętoszki jak wam się robi nie chce chlanie na kwaterze po parę dni to za hotel wam odetną. I ja to rozumiem. Bo w delegację to pracować się jedzie.

Monter

Pracowałem u Pana Bernarda normalny człowiek bynajmniej mnie firma Altertechnika nie oszukała byłem od nich zagranicą i wszystko ok kasa na czas kontak normalny panowie są naprawdę gorsze firmy ale ta nie jest naprawdę taka zła

Tomek

Pracowałem w jednej z firm kurierskich gdzie nasluchalem się dużo nieciekawych rzeczy na temat pana Bernarda.

Nie lubię PLOCIUCHÓW
@Tomek 14.04.2017 12:47

To co z tego że się nasluchales a znasz osobiście Pana Bernarda???? Jeśli nie to nie rób na forum plot tylko do Karwosiek pod Spożywczak że starymi babami babski sołtysie pogadaj. NIE LUBIĘ PLOCIUCHÓW !!!!!! BRZYDZĘ SIĘ CIOTAMI

Przemysław

Po zakończonej współpracy z Altertechnika oceniam tą Firmę badzo pozytywnie. Nigdy nie było problemów z wypłatą pieniędzy wszystko na czas nigdy nie brakowało ani złotówki. Kontakt z biurem szybki i bez zadnych problemów wszystko co potrzebowałem od firmy otrzymywałem od reki. Pan Bernard bardzo pozytywny człowiek z którym mozna zalatwić wszystko . Polecam !

Ucho

Altertechnike i Constechnik omijać szerokim łukiem

Oszukany

Ni polecał oszukują na pieniądze z każdej wypłaty cos odcinają ja zarobkiem 2500 tys zł to dostałem dwa kręcą walki co wypłata za cos jest odcięte o wszystko się dojebia i znajdą pretekst aby odciąć byłem w delegacji i było nas 16i każdemu odcięli po 500zl,z wypłaty bez zdania racji tak nie można Ostro oszukujanie polecał i omijał szerokim łukiem

monterIzoler2015

Pracowałem w tej firmie parę miesięcy pieniądze dostawałem wszystkie, co do joty, co do mojej osoby nie było zastrzeżeń, co też nie mogę powiedzieć o firmie a że znajdują się kasztany, które jadą by zachlać ryje i śmierdzieć na kwaterach i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] komuś życie to się później nie dziwcie, że wam coś się nie zgadza przecież ktoś musi pokryć koszta waszych zapijaczonych ryjów.

Ślązak _Małe pytanka .

Ma dwa pytania .- Co to za firma i kto jest założycielem/właścicielem / bo ja wiadomo Płocku _nowe firmy powstają a twarze /czasami nie solidne /_te same . Drugie pytanie ; czy moze ktos ,coś wie lub brał udział w rekrutacji na paro grzejki do Belgi ..Pod kogo oni się podpięli itp.i jak rozwinęło się ten nabór czy nadal trwa ??? Ogólnie nie mam dobrych zdań o firmach z Płocka -jedna mi leży kasę do dziś ./Polmar/

Mała odpowiedz .
@Ślązak _Małe pytanka . 20.01.2017 08:54

Ja tez jestem zainteresowanym tym _na razie podobno czekają na decyzje od głównej firmy .Właścicielem jest Pan Sz...znana postać _ale jakie ma opinie _nie wiem ? To agencja_tak jak wiel innych w Płocku _taka sobie wypożyczalnia ....Tylko tak jak ktos tu napisał _dziwna zbieżność bliskości dwóch firm koło siebie /Constechnik /...

jankes
@Mała odpowiedz . 21.01.2017 09:10

Bo właścicielami obydwu firm są dwaj rodzeni bracia

oszukany

Zgadzam się z przedmówcą dodam jeszcze że jak skończysz z nimi współpracę nie wypłacą wszystkich pieniędzy Jestem tego zdania że wystarczy kilka złych wpisów na temat firmy i radziłbym się zastanowić zanim podejmie się współpracę z taką firmą Dobrze że istnieje taka strona gdzie można firmę sprawdzić

pracownik

Nie polecam firmy dają do podpisania weksle oszukują na każdym kroku wypłaty do ręki umowy śmieciowe omijać szerokim łukiem

Zostaw opinię o Altertechnika - Płock

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Altertechnika