Altertechnika

Płock

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 71 ocen.

Opinie o Altertechnika

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Altertechnika

leto

oczywiście więcej takich pozytywnych opinii to nadal będą traktować ludzi jak niewolników, brawo

anonymous
@leto 02.01.2018 14:19

nie pracowałem ale pracowałem z ludzmi co u nich robili i szczerze nie narzekali kasa do 15 wiadomo czasami byl jakis poslizg z kasa ale to rzadko wiec wydaje mi sie ze nie jest wcale tak zle

Jurek

Zgadzam się dno i kupa mułu

voltax
@Jurek 21.03.2017 13:34

Racja, nie wiem jak można pisać o takiej firmie że jest rzetelna i odpowiedzialna, najprawdopodobniej pozytywne komentarze pisze sam pan prezes

Arek

Półroczny epizod oceniam na plus. Pieniądze zawsze na czas i co do złotówki, dogadać się z koordynatorem można zawsze i o każdej porze. Zakwaterowanie, transport, ubrania zapewnione. Wiadomo że nie ma firm idealnych, ale jeśli jesteś w porzadku to Altertechnika też jest. Ludzkie podejście do pracownika, dbają też o jego interes a nie tylko swój. Polecam

Altertechnika

Witam, Jestem właściciel firmy i bardzo mi jest żal tych osób, które tak negatywnie wypowiadają się o mojej firmie tylko, dlaczego nie zadadzą sobie pytania powyżsi poszkodowani i tak biedne osoby, które które jak zwykle zostały źle potraktowane przez taką firmę jak moja. Jak to bywa pewnie to były osoby rzetelne, niepijące, nieodurzające się żadnym świństwem, gdzie jest przyczyna późniejszych niedomówień. Ja tutaj nie będę wylewał żółci ani też komuś urągał, jeśli ktoś ma coś do powiedzenia zapraszam osobiście może będę mógł jeszcze raz wyjaśnić powyższe oskarżenia ja się nie ukrywam za wymyślonym przez siebie pseudonimem, więc darujmy sobie takie aluzje.

Rafał
@Altertechnika 14.03.2017 16:30

Przez wasza firme stracilem bak paliwa i 4 dni pracy. Bylem 9.03.2017r na probkach w Naftobudowie w Jedliczach, próbki spawalnicze zaliczylem pozytywnie. W ten sam dzien prowadzilem rozmowę telefoniczna z jakims inteligentem z waszej firmy z którym uzgodniłem że w poniedzialek podpisuje potrzebne dokumenty (umowę itd) i po tym przystepuje do pracy. Od poniedzilaku przez 3 dni dzwonilem po 3-4 razy dziennie, nie raczył odebrać ode mnie telefonu. We wtorek zadzwonilem pod drugi nr. Odebrał telefon i mowi że to nie on prowadzi ten projekt a kolega ktory jest obok niego ale jest chwilowo zajety i za chwile oddzwoni, oczywiscie nie oddzwonił. Pracowałem w delegacji w okolo 10 firmach ale podejscie tej jest zdecydowanie najgorsze, zachwownie pasujace do dziecka z podstawowki. Juz nigdy więcej nie chce słyszeć o altertechnice a jeśli mnie ktos kiedys zapyta o opinie stanowczo bede odradzał tą firme.

Altertechnika
@Rafał 21.03.2017 10:13

Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację, ale czasami takie sytuacje mają miejsce, gdyż jesteśmy uzależnieni od klienta jako pośrednik w zatrudnieniu, więc tylko mogę przerosić za wynikłe nieudogodnienia. Z tego co wiem koszt transportu Firma zwróciła, a co do niekompetentnego pracownika zostały wyciągnięte konsekwencje.

Altertrechnika

Czytając wszystkie komentarze o firmie Altertechnika jestem wdzięczny, że firma budzi tak duże zainteresowanie i żywne dyskusje na jej temat, jako właściciel firmy nie kryje się za wymyśloną nazwą komentującego ,lubię merytoryczne dyskusje jak też uwagi, które pomagają wyeliminować negatywne rzeczy w naszych działaniach, aby można było lepiej współpracować z każdym, który tego zechce i budować lepszą markę, bo jak nie z pracownikami to z kim. Jestem wdzięczny za wskazanie mojej firmie tyle przychylnych komentarzy jak też za te negatywne, ale oczywiście które nie godzą w nasze dobre imię bo na takie komentarze zgody nie ma. Jeśli ktoś rzuca obraźliwe i nie mające i nie znajdujące w żaden sposób poparcia wprawdzie słowa nie powinien się publicznie wypowiadać, gdyż takie wpisy są w Polsce karalne i nikt nie może się czuć bezkarny. Musi wiedzieć, że nie jest w Internecie anonimowy, więc apeluje o rozwagę i zastanowienie się komentujących za czym cokolwiek napiszą, gdyż działania firmy są zdecydowanie skuteczne przeciw działaniu takim sytuacjom.

Żal.pl

Złodzeje. Nic dodać nic ująć. Strata czasu na ten "twór" nazywający się firmą. Omijać szerokim łukiem

Altertechnika
@Żal.pl 20.11.2017 15:08

Artykuł 212 Kodeksu karnego brzmi: ,,§ 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.

Altertechnika
@Żal.pl 20.11.2017 15:08

Artykuł 216 Kodeksu karnego brzmi: ,, § 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.

Patorak

Dwie firmy dwóch braci znanych w Płocku.

Też z branży _Włocławek

Słyszałem że dają najmniejsze stawki obok słynnej w całym wszechświecie ''Tech_Exportu '' w Płocku..a wyjazdy zagranice mają _tego nie wiem ?Czy ktoś kiedy kolwiek wyjechał od nich gdzieś dalej niż w Polskie ??

Roger

Witam czy moze ktoś był w delegacje.Jesli tak to prosił bym o przybliżenie jak to wyglada.

robertos

Napisać może każdy i obsmarowac firmę , ja tam nie narzekam tylko zgłosiłem się do Kancelarii LawSecure sp. z o.o. z wrocławia pomagaja ukraińcom - tam poradzili co trzeba aby odzyskać swoje - polecam LawSecure kancelaria

Zaix

A ile płaca? Spawaczom gdzie mają zapotrzebowanie?

Robert

Firmę Altertechnika polecam nie mam do nich żadnych zastrzeżeń a najważniejsze że pieniądze są na czas

Radio brygadzista

Ja firmę altertechnika polecam pieniądze na czas Jan nie chlasz do pracy chodzisz. To nie odetną. Świętoszki jak wam się robi nie chce chlanie na kwaterze po parę dni to za hotel wam odetną. I ja to rozumiem. Bo w delegację to pracować się jedzie.

Monter

Pracowałem u Pana Bernarda normalny człowiek bynajmniej mnie firma Altertechnika nie oszukała byłem od nich zagranicą i wszystko ok kasa na czas kontak normalny panowie są naprawdę gorsze firmy ale ta nie jest naprawdę taka zła

Tomek

Pracowałem w jednej z firm kurierskich gdzie nasluchalem się dużo nieciekawych rzeczy na temat pana Bernarda.

Nie lubię PLOCIUCHÓW
@Tomek 14.04.2017 12:47

To co z tego że się nasluchales a znasz osobiście Pana Bernarda???? Jeśli nie to nie rób na forum plot tylko do Karwosiek pod Spożywczak że starymi babami babski sołtysie pogadaj. NIE LUBIĘ PLOCIUCHÓW !!!!!! BRZYDZĘ SIĘ CIOTAMI

Przemysław

Po zakończonej współpracy z Altertechnika oceniam tą Firmę badzo pozytywnie. Nigdy nie było problemów z wypłatą pieniędzy wszystko na czas nigdy nie brakowało ani złotówki. Kontakt z biurem szybki i bez zadnych problemów wszystko co potrzebowałem od firmy otrzymywałem od reki. Pan Bernard bardzo pozytywny człowiek z którym mozna zalatwić wszystko . Polecam !

Ucho

Altertechnike i Constechnik omijać szerokim łukiem

Oszukany

Ni polecał oszukują na pieniądze z każdej wypłaty cos odcinają ja zarobkiem 2500 tys zł to dostałem dwa kręcą walki co wypłata za cos jest odcięte o wszystko się dojebia i znajdą pretekst aby odciąć byłem w delegacji i było nas 16i każdemu odcięli po 500zl,z wypłaty bez zdania racji tak nie można Ostro oszukujanie polecał i omijał szerokim łukiem

monterIzoler2015

Pracowałem w tej firmie parę miesięcy pieniądze dostawałem wszystkie, co do joty, co do mojej osoby nie było zastrzeżeń, co też nie mogę powiedzieć o firmie a że znajdują się kasztany, które jadą by zachlać ryje i śmierdzieć na kwaterach i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] komuś życie to się później nie dziwcie, że wam coś się nie zgadza przecież ktoś musi pokryć koszta waszych zapijaczonych ryjów.

Ślązak _Małe pytanka .

Ma dwa pytania .- Co to za firma i kto jest założycielem/właścicielem / bo ja wiadomo Płocku _nowe firmy powstają a twarze /czasami nie solidne /_te same . Drugie pytanie ; czy moze ktos ,coś wie lub brał udział w rekrutacji na paro grzejki do Belgi ..Pod kogo oni się podpięli itp.i jak rozwinęło się ten nabór czy nadal trwa ??? Ogólnie nie mam dobrych zdań o firmach z Płocka -jedna mi leży kasę do dziś ./Polmar/

Mała odpowiedz .
@Ślązak _Małe pytanka . 20.01.2017 08:54

Ja tez jestem zainteresowanym tym _na razie podobno czekają na decyzje od głównej firmy .Właścicielem jest Pan Sz...znana postać _ale jakie ma opinie _nie wiem ? To agencja_tak jak wiel innych w Płocku _taka sobie wypożyczalnia ....Tylko tak jak ktos tu napisał _dziwna zbieżność bliskości dwóch firm koło siebie /Constechnik /...

jankes
@Mała odpowiedz . 21.01.2017 09:10

Bo właścicielami obydwu firm są dwaj rodzeni bracia

oszukany

Zgadzam się z przedmówcą dodam jeszcze że jak skończysz z nimi współpracę nie wypłacą wszystkich pieniędzy Jestem tego zdania że wystarczy kilka złych wpisów na temat firmy i radziłbym się zastanowić zanim podejmie się współpracę z taką firmą Dobrze że istnieje taka strona gdzie można firmę sprawdzić

pracownik

Nie polecam firmy dają do podpisania weksle oszukują na każdym kroku wypłaty do ręki umowy śmieciowe omijać szerokim łukiem

oszja

Uważajcie na delegację dają umowy ze stawkami brutto. Obiecują że po odjęciu podatku wyjdzie 50 zł na rękę, realnie wychodzi 30. Umywają ręce i mają was w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Pierdolino

Nawet nawet firma faktycznie wypłacalna ale paru z biura to do utylizacji ;))

majster69

Najważniejsze - płacą na czas, a często i przed ;) . A o to wszystkim tak naprawdę chodzi. Kontrakty wiadomo, bywają różne, ale ekipa komunikatywna i otwarta na wszelkie uwagi, także negatywne. Jest problem z kwaterą? Wystarczy zadzwonić i starają się pomóc. Mają zasadę - jesteś w porządku i pracujesz, to i oni są w stosunku do ciebie OK. Altertechnika to nie jakieś "ochy i achy" Płockiego rynku, ale warto zaaplikować.

prawnik
@Artur 27.08.2016 10:55

jak do 15 może być na czas jeżeli płacą na czas to do 1 na konto a do 10 ewentualnie resztę a nie do 15 i chwalą wszyscy że na czas, śmiech wdł. jakiego prawa płaci się do 15 durnie

Spawacz
@prawnik 05.02.2017 14:35

Idiota

Gal anonim

Nie polecam stanowczo tej firmy, haha w tym biurze pracuja debile, perfidne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na pieniadze, szef Altertechniki jak i Constechnika to typowe wszy. Pozdrawiam ;)

spawacz

firma wypłacalna ,jak ktoś chce pracować to pracuję bywa poślizg ,ale rzadko spawacz

robomont

Firma ok kasa na czas ustaleń się w miarę trzymają więc chyba o to tu chodzi wydaję mi się że są gorsze firmy

zainter

Firma rzeczywiście przygłupia wymagają dużo a sami ni e potrafią nic dać co jest w ich obowiązku jak i nie powiem co ... żal takich firm wiele na Płocku jak ta.. !

spawacz136

mam takie tylko zdanie o tej firmie jak na razie że są oszołomy bo jak biorą pracowników do pracy i nie wiedza c sie dzieje w danej firmie wysyłają pracowników a n na miejscu ich nie chcą tylko za wszystko gnebią i myśla ze maja dziecko przed sobą a oni zamiast za pracownikiem stanąć to od razu zwalniaja bo sie słuchaja jakis oszołomów po szkołach i tyle ta firma jest chyba prowadzona przez jakiś amatorów którzy tylko chca kase robic jedno powiem nie polecam ich nikomu kto ma rodzine na utrzymaniu

Welder

Czy ktos moze mnie cos wiecej powiedziec /napisać/ o tej firmie z Płocka .Wiem tylko tyle ze mają swoją siedzibę na ul.Bielskiej w Płocku k.innej firmy tzn.Constechnic ??..Co za zbierzność.???

spawacz
@Welder 30.10.2015 09:16

powiem tak płaci czasem ma poślizgi,ale uważaj na umowy i sprzęt dostaniesz to lepiej weż swoją bo jak się zniszczy to płacisz za naprawę

Zostaw opinię o Altertechnika - Płock

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Altertechnika