Mundo enterprise.eu
2 37 6 1

Opinie o Mundo enterprise.eu

Zlodziejstwo jest karane

A dlaczego ludzie czekają 2 miesiące i nie otrzymują wynagrodzenia cwaniaro???Wytłumacz mi to bo sie niedługo przekonasz razem z tym prezesikiem,okradacie pracownika z wypłaty prawda???....Byly takie przypadki prawda mądralo???Czy bedziesz znowu kłamać?

Milka
@Zlodziejstwo jest karane 09.01.2019 11:08

Uwaga firma Mundo wypłaca wszystkim pracownikom wynagrodzenie na czas jeśli ktoś jest zainteresowany proszę zapytać ludzi którzy pracują U nas .Osoba która pisze takie opinie niech się ujawni skoro jest taka uczciwa.Jedna osoba która chce nam zaszkodzić pisze pod różnymi Nickami typu spawacz itp ciekawa jestem gdzie ten pozew zbiorowy.Proszę Pana więcej luzu ☺

Zlodziejstwo jest karane

Ja do dziś nie widze swoich pieniedzy a zwerbowała mnie ta Ola z Katowic,nie odpuszcze i odzyskam moje 700zł ,ten krętacz z Mundo wraz z tą Olą zapłaci za wszystko.Nie wie jak konsekwentny i uparty jestem....

Milka
@Zlodziejstwo jest karane 09.01.2019 08:58

To dlaczego nie podał Pan firmy do sądu?

Ciekawy
@Zlodziejstwo jest karane 09.01.2019 08:58

Olga Mendoń?

spawacz

Uwaga na rekrutantke o imieniu Ola chyba jest z Katowic, mnie zwerbowala do pracy i nie wyplacila ani zlotowki wynagrodzenia,nawet umowy nie dostalem,sprawa trafila na policje,opisuje ją tez na wszystkich forach.Nie dajcie sie zwerbowac bo zostaniecie oszukani

Milka
@spawacz 04.01.2019 09:26

Witam Pana spawacza bardzo proszę nie oczerniac pracowników bo pisze Pan przez kilka lat to samo zbiorowy pozew się nie pojawił teraz policja bardzo proszę o więcej luzu

Szukasz pracy?

Milka

Od trzech lat takie same wpisy

Gość
@Milka 24.10.2018 12:49

Zastanów się? a może są prawdziwe?

Milka

Witam państwa serdecznie ja pracuję w tej firmie od kilku miesięcy i gwarantuję że nie ma żadnych pozwów zbiorowych ani indywidualnych . Pozdrawiam serdecznie

Gość
@Milka 23.10.2018 14:05

Obudż się Kobieto!!!

Gość
@Gość 08.12.2018 23:27

Znam "Prezesa" no będzie ze 40 lat.... I wiem coś na Jego temat , więc nie pieprz głupot

Karol

Najgorsza firma na rynku,w dodatku(usunięte przez administratora) odradzam!

Oszustów przed Sąd

Spokojnie pozew do Sądu przyjdzie,sprawe waszych oszustw opisałem i wysłałem też do telewizji.

Wszyscy Razem

Jest pozew zbiorowy do Sądu za oszustwa Mundo czekajcie na dalszy rozwój sytuacji.Monterzy,spawacze,budowlańcy

Hanna

@Jacek monter, twój wpis zawiera poważne oskarżenie względem firmy Mundo. Czy możesz szerzej opisać zaistniałą sytuację? Rozumiem, że byłeś pracownikiem tej firmy. Czy zrealizowałeś wszystkie swoje obowiązki wynikające z umowy o pracę? Czy pracodawca nie miał żadnych zastrzeżeń do twojej pracy?

Jacek monter

Mundo to (usunięte przez administratora) nr 1 na rynku w Polsce,mi nie zapłacili ani złotówki,i to prawda ze zatrudniają na czarno

Hanna

@Mundo to (usunięte przez administratora) to poważne oskarżenia w kierunku firmy Mundo enterprise.eu Czy przed podjęciem pracy wiedziałeś o proponowanych warunkach w tej firmie? Czy rekruter zapewnił Cię, że otrzymasz odpowiednią umowę? Napisałeś, że firma nie wypłaca pieniędzy. Czy możesz napisać coś więcej na ten temat, czy jako pracownik wywiązałeś się ze wszystkich obowiązków?

Mundo to oszuści

Mundo to oszuści,zatrudniają na czarno,nie wypłacają pieniedzy,nie opłacają składek,byli spawacze co pracowali u nich za darmo.Głosno jest o nich kliknijcie na ten link hd62zvnjkojwcyg[6t3scbgguwaganaoszustów91.9xa8475;

Ktosiowa

Mój mąż pracuje w Mundo już jakiś czas. Firma godna polecenia. Wyplata na czas-jeśli już ma być poślizg wiemy o tym. Właściciel bardzo w porządku, można uzgodnić dużo pod warunkiem że samemu jest się wobec firmy w porządku.

Oszukany2
@Ktosiowa 21.06.2018 15:22

W porządku to znaczy zgadza się na wszystko... Prace bez umowy, okradanie, czekanie na należne wynagrodzenie, podpieprzanie kolegów. Tak wtedy właściciel jest bardzo w porządku. Wypłaca mi wypłatę. Kurcze czy to właśnie nie należy mi się za pracę? Wiem jak ma na imię Twój mąż :D

Kowboj
@Ktosiowa 21.06.2018 15:22

Wypłata na czas ....13.70 brutto na umowę zlecenie a pozostała kasa ?pod stołem tylko trzeba z właścicielem się umówić. A główna księgowa Urszula N. to.....skończyła technikum odzieżowe ???????????????? .

Złodziejstwo jest karane

Pani Hanno pani zadaje głupie pytania,jak można pracować za darmo!!!!!!????Mundo Enterprise to (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) okradają skarb państwa,nie odprowadzają podatków,składek ZUS,zatrudniają na czarno bez umowy,na koniec nie otrzymacie ani jednej złotówki za swoją prace,są już dowody na to oraz wiele innych na policji i w prokuraturze.

Ooo
@Złodziejstwo jest karane 29.07.2018 21:18

I kontrola krzyżowa dot. fikcyjnych spółek wiele wyjaśni.

Hanna

@Zlodziejstwo jest karane, Twoja opinia zawiera poważne oskarżenia, czy jesteś pewien, że masz na nie odpowiednie argumenty? W innym przypadku pozostali użytkownicy mogą ją zinterpretować jako pomówienie. Czy nadal pracujesz dla firmy Mundo enterprise.eu? Czy próbowałeś rozmawiać o zaistniałych sytuacjach z przełożonym?

Zlodziejstwo jest karane

Mundo zatrudnia ns czarno,nie placi podatkow,nie odprowadza skladek,nie wyplaca wynagrodzenia,podobno powaznie odpowiedza za oszustwa na szkode skarbu panstwa, popatrzcie co pisza o nich i tym oszuscie wlascicielu Mundo na innych portalach...

Hanna

@Oszukany, czy zgłaszałeś zaistniałą sytuację przełożonemu lub działowi kadr? Jak uważasz, dlaczego taka sytuacja miała miejsce? Czy jesteś pewien, że dotyczyło to także innych pracowników firmy Mundo? Niezależnie od przyczyn takich sytuacji zawsze warto szukać porozumienia. Przecież każdy z nas jest człowiekiem i może popełniać błędy!

Oszukany

Mi Mundo nie wyplacilo pieniedzy za moja prace jak podobno wielu innym

zaniepokojony

https://krs-pobierz.pl/business-partner-spolka-z-ograniczona-odpowiedzialnoscia-i5561610 mąż kobiety, która jest zatrudniona w Mundo - Olga. M. jest prezesem firmy z siedzibą w Łodzi a adresem faktycznym Płock ul. Królewiecka (czyli adresem Mundo). Faktycznie Olga.M prowadzi biuro w Katowicach a jej mąż - prezes jest taksówkarzem :) Wspólniczkami w firmie państwa M. są osoby o tych samych nazwiskach co w firmie Mundo. Ciekawa lektura... Po co firma tworzy fikcyjną spółkę?

Marek z Łodzi

Uważajcie na tych oszustów z Mundo,pracujecie i nie dostajecie wynagrodzenia,ostrzegam wszystkich!!!!!Mnie tez oszukali

Maciek

Ja osobiscie zakladam sprawe wlascicicelowi Mundo,i robie na dniach doniesienie do prokuratury,mam dowody na to ze robi oszustwa finansowe i dziala na szkode pracownika oraz skarbu panstwa.

Administrator

Czy w firmie Mundo enterprise.eu w ostatnim czasie wydarzyło się coś ciekawego?

OszustówPonowniePrzedSąd

Uwaga na oszustów z Mundo Enterprise.eu ,mnie oszukali na 700zł,sprawa ponownie jest na policji i ponownie bedzie w Sądzie.Chce zeby staneli tez przed prokuraturą,za zatrudnianie na czarno,oszustwa finansowe,działanie na szkode skarbu państwa,( dlatego czekam az mnie pozwą,jesli nie to ja to zrobię,sprawe nagłasniam nawet w TVP ,Zajmie sie nimi ponownie PIP,Urzad Skarbowy oraz inne instytucje.Sprawy konsekwentnie nie odpuszcze,złodziejstwo i oszustwa są prawnie karane.Pieniadze oddadzą i to z odsetkami.

Mundo

Szanowny Panie Kub... (czyli Spawacz, Franz, Złodzieji przed Sąd , Damian w jednej osobie) Bardzo dziękujemy za Pańskie opinie o naszej firmie, ale straszenie nas Sądem po uzyskanym niekorzystnym dla Pana wyroku jest co najmniej dziwne. Dziwne jest również to , że chce się Panu wypisywać te bzdury i kalumnie, mimo że wyrok zapadł latem 2017 roku. Minęło już sporo czasu i wydaje mi się, że czas pogodzić się z porażką. No chyba że chce Pan , żebyśmy wystąpili do prokuratury z wnioskiem o ściganie w związku z naruszeniem naszych dóbr, jakim jest nasze dobre imię. Serdecznie pozdrawiam i życzę większego opanowania w przyszłości.

Damian

Banda oszustów,nie polecam tej firmy,mnie oszukali finansowo ale na każdego przyjdzie pora w Sądzie,jutro jade do Skarbowego z doniesieniem ze zatrudniaja na czarno,nawet PiT nie dostałem

Franz

Uwqzajcie!!!Zdala od MUNDO ostrzegam wszystkich bo swoich pieniedzy nie zobaczycie.

Złodzieji przed Sąd

Zgadzam się ze spawaczem,Mundo nie wypłaca wynagrodzenia,myśle ze to kwestia czasu kiedy Ci (usunięte przez administratora) znikną z rynku

Spawacz

Pracowalem w Mundo i chce przestrzec wszystkich a zwlaszcza spawaczy, pracujecie i ani zlotowki nie dostaniecie za swoja prace,zadnej umowy,mnie oszukali na bardzo duza kwote,zatrudniali na czarno,sprawe kieruje do PIP,Urzedu Skarbowego i na Policje.

Administrator

Czy ktoś powie jakie są plusy pracy w Mundo enterprise.eu? Taka informacja będzie pomocna.

Ciekawy .

Czy ktos pracował lub pracuje w tej firmie tzn .mundo-enterprise.eu Prosze o kilka słów .Bo doszły mnie słuchi ze oni maja jakieś powiązania z Floto ???

rysiek

To zaplacili czy nie ?? bo zaplacili ale nie wiesz czy dostaniesz...

Zostaw opinię o Mundo enterprise.eu - Płock

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mundo enterprise.eu