Grupa Transportowa

• Jarosty
  • Longinówka
  • Witów

3. Opinie o pracodawcach Piotrków Trybunalski
  5. Opinie o Grupa Transportowa Sp. z o.o.

Opinie o Grupa Transportowa Piotrków Trybunalski

Nie przegap nowości o Grupa Transportowa Sp. z o.o.!

Jarek

11.02.2021 14:45

Jest ok,
    Trans-Bud Anna Dziupla

11.02.2021 14:07

Jeżdżę z Grupą od 4lat. Jeden spedytor z oddziału Piotrków. Posiadam Chłodnie. Główne kierunki to Austria, Włochy, Niemcy, Czechy, Słowacja. Jestem zadowolona z prowadzenia aut jak i kontaktu spedytor-kierowca, spedytor- przewoźnik. FV opłacane na czas, raz na jakiś czas drobna obsuwa do 2 dni. Firma na plus.
    Przewoźnik Toruń

10.02.2021 23:18

Różne przeboje miałem z różnymi spedycjami, z Grupą też czasami lekko nie jest, ale już w sumie dwa lata jeździmy, głównie południe, czasem jak kierowcy nie mam to i sam na kraju wsiądę. Wszystko kwestia dogadania. Nie ma co słodzik, ale też wylewać wielkiej krytyki, trzeba umieć się dogadać i idzie zarobić parę ładnych złotych.
    @aga

09.02.2021 14:17

pracuje od 1,5 roku. zmian póki co nie przewiduje. Wynagrodzenie na czas, atmosfera fajna, zrobić swoje oczywiście trzeba.
    @krystek

09.02.2021 14:12

jestem przewoźnikiem od ponad 2 lat w GT i nie mogę powiedzieć nic złego na temat firmy. Km mam dograne ze spedytorem jak dostaje zlecenie, jak papiery na czas to i kasa na czas. czasem nerwy są , awarie na magazynie , kolejka , korki ale taką robotę sobie wybrałem !
    @chętny

05.02.2021 11:26

w zakładce kariera fajny filmik :) czyli jednak są szkolenia i imprezy !
    Brabus

22.01.2021 22:23

Czy firma przyjmuje do pracy osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności ?? Chyba można coś tam z PFRON dostać na takiego pracownika - chyba że już jest przekroczony limit takich pracowników ?
    @dido

04.02.2021 15:14

może warto nie zabierać głosu w temacie na który nie mamy pojęcia ? :)

05.02.2021 10:18

Prosimy nie umieszczać danych, które nie są zgodne z rzeczywistością . Grupa Transportowa zatrudnia osoby z orzeczeniem niepełnosprawności od 2017 roku. Na dzień dzisiejszy jest zatrudnionych 9 osób . Zapraszamy osoby zainteresowane do aplikowania.
    Dyzio

30.08.2020 23:22

Pracuje 5 rok... prezes jak i reszta zarządu bardzo pozytywni Dobra kasa i na czas Nie zamykają się na nowe pomysły Pomagają w rozwoju Szkolenia , imprezy integracyjne ,mega pozytywnie. Najlepsza firma w której pracowałem
    Konkret

10.01.2021 17:23

Lepiej powiedz ze kazali Ci tak napisać, to będzie bardziej wiarygodne niż te głupoty które napisałeś. Oczywiście jest też opcja że to Twoja pierwsza praca i nie do końca rozumiesz o co chodzi...
    @dipo

05.02.2021 09:46

wielce prawdopodobne, być może , myślę że , przypuszczam .... może zajmijcie się pracą i tez osiąganiem sukcesów a nie zaglądaniem innym do portfela i snuciem teorii nie mającym potwierdzenia w rzeczywistości . Pracuje od kilku lat i tak, praca łatwa nie jest bo branża nie jest lekka! jak ktoś chce może dobrze zarobić , moze awansować , moze tworzyć wlasną sekcje...tylko trzeba pracować ! mozna znaleć sposób na sukces lub powód do narzekania ! pozdrawiam !
    Dyzio marzyciel

04.02.2021 20:49

Witam wszystkich „kłamczuszków” i „zazdrośników” Pracuje w tej firmie od 6 lat - to już powinno dać wszystkim do myślenia ale jeżeli ma ktoś z tym problem już wyjaśniam. Szkolenia dla pracowników są oczywiście - ostatnia sytuacja z COVID niestety nie pozwoliła na takowe. Rozwijać się można i to bardzo ale trzeba chcieć. Chyba ze ktoś liczy na to ze dostanie wszystko na talerzu (to wtedy nie jest rozwój ale niedorozwój ) bo w tak prężnie rozwijającej się firmie nie potrzeba leserów tylko kreatywnych ludzi. Prezes , dyrekcja czy kierownictwo zawsze chętnie pomagają w nowych pomysłach i zachęcają.Co do zarobków- bardzo dużo ludzi tam pracuje już dość długo wiec chyba to tez coś znaczy???? Wypłata zawsze na czas. Atmosfera mega pozytywna ale wiadomo że pracować trzeba. Niedowiarkom proponuje przyjść i sprawdzić a nie pisać bzdury wyssane z... aż wstyd napisać ????
    @krzyś

04.02.2021 15:34

robie dla nich kilka tras w miesiącu na HU. stawke znam za jaka jade , dokumenty rozliczam i płatnosci raczej zgodnie z ustaleniami . Raz miałem problem z papierami to rzeczywiscie termin byl dluzszy ,ale nie maiłam wszytskich Wz
    @ania87

04.02.2021 15:28

Pracodawca godny uwagi, wynagrodzenie adekwatne od wyniku , klarowne zasady. Zespol , w ktorym pracuje jest bardzo pomocny . Praca w takiej atmosferze to sama przyjemność. Choć bywają cięzsze momenty, jak to w transporcie :)

Oferty pracy - Grupa Transportowa Sp. z o.o.

Specjalista/ka ds. optymalizacji procesów - Lean Management.

Piotrków Trybunalski

Spedytor krajowy i międzynarodowy (m/k)

Rzeszów

@chitka

04.02.2021 15:28

pracuję i dobrze mi tu :) o zmianach póki co nie myślę
    @wlodek

04.02.2021 15:27

Pracuje od 4 lat jako kierowca. Pensja na czas, kontakt ze spedytorką bez zasrzezen . Chce się robic
    @akcja

04.02.2021 15:25

Pracuje z Grupą od wielu lat jako Klient. Wszystko na czas, bezproblemowy kontakt i wsparcie w problemowych sytuacjach. Polecam !
    pracownik X

22.12.2020 13:40

Orientuje się ktoś jak wygląda sytuacja w oddziale w Warszawie ? targety sa możliwe do zrealizowania? jak wygląda podejście do pracownika ? jak współpraca na linii administracja - spedytor? warto przyjść ? pozdrawiam
    Spedytor

03.02.2021 12:24

Zgadzam się z przedmówcą, targety są realne i do wykręcenia. Do tego dochodzi system bonusowy, imprezy integracyjne itp. W Warszawie głównie obsługiwany jest rynek zachodni. Prowadzenie aut + obsługa klienta. Miła atmosfera, fajny team. Polecam.
    @groszek

04.02.2021 15:06

to masz jakieś dziwne doświadczenia :) może nie potrafisz w grupie pracować :)
    @miśka

04.02.2021 14:47

jak chcesz coś osiągnąć trzeba na to zapracować ! chyba jest to oczywiste ! możliwość rozwoju jest , awansować tez można ! jak spedytor liczy , ze dostanie klienta , przewoźników i zlecenia same się wprowadza do systemu to rzeczywiście nie to miejsce :)
    @Monika

04.02.2021 14:39

Polecam firmę jako Pracodawcę. Możliwość rozwoju, jasne warunki , dobra atmosfera :) Nie narzekam
    przewoźnik

20.01.2020 16:44

Nie polecam, proszę unikać współpracę z tą firmą. Wystawiają obciążenia za byle co, ogóle nie zasadne.(usunięte przez administratora)
    Fajera

09.01.2021 14:28

Proste to tam nic nie jest, no chyba że właśnie namawiają Cię na pracę. A najtrudniejsze to dobicie się o opóźnione należności....
    @gosia

04.02.2021 14:34

weryfikacja i ocena czy diamentów czy gazeli odbywa się przez niezależne wywiadownie gospodarcze . nie doszukuj się drugiego dna tam gdzie go nie ma :)

30.11.2019 15:47

@tralka

01.02.2021 12:18

a możesz wymienić które zamknęli ? poprzyjmy to faktami :)
    kiedyś w Krakowie

03.02.2021 12:43

Często ludzie narzekają, że obsuwa płatności, bo źle papiery, albo nie wszystkie dosłali. Fakt obsuwy się zdarzały na poziomie paru dni, ale z tego co wiem od dłuższego czasu jest wszystko git. KRK oddział wspominam na plus, swoje trzeba zrobić, trochę śmiesznie, ale kiero pomagał jak trzeba było. odnośnie oddziałów to właśnie tak jest że każdy swoją rzepkę skrobie
    Przewoźnik

21.01.2021 19:33

Jestem przewoźnikiem. Wykonywałem niejeden transport zlecony przez Grupę Transportową i mogę polecić innym współpracę z tą firmą. Pozdrowienia dla spedytorów z Poznania.
    @tirowiec

01.02.2021 12:20

zgadzam się Poznań fajna ekipa :) Kraków tez polecam!
    @DoSucha

03.02.2021 12:38

Wydaje mi się, że tu chodzi o kontakt ze spedytorem, nie ważnie jaki oddział, a ważne jaki człowiek z drugiej strony. Jeździłem w paru oddziałach u różnych spedytorów. Najlepiej zadzwonić do niego przedstawić jak to się widzi z jednej i z drugiej strony, postawić jakieś warunki i później pilnować. Mi to się sprawdziło.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Grupa Transportowa?

Grzegorz

01.02.2021 15:00

odradzam współprace . ładunki nie dograne, oczekiwanie na odprawę cały dzień to przecież nic strasznego , każdy może sobie poczekać nie interesuje ich nic więcej , przewoźnika maja w głębokim poważaniu

02.02.2021 10:15

Panie Grzegorzu, czasami spedytor nie ma wpływu na odprawę, w transporcie dzieją się różne mniej lub bardziej niespodziewane sprawy. Proszę o maila w celu wyjaśnienia sprawy pod adres: [email protected]
    @przemo

01.02.2021 08:44

ja mam tylko jedno pytanie , skoro jest tam tak źle dlaczego dalej tam pracujecie ?

Kontakt - Grupa Transportowa Sp. z o.o.

Łódzka 30AB 97-300 Piotrków Trybunalski

Branża główna: Transport i spedycja

19.11.2020 08:34

Paweł

27.11.2020 07:46

To się niestety zgadza i to niezależnie od miasta/oddziału.delikatnie mówiąc dziwne praktyki, dziwne rozliczenia i jeszcze dziwniejsze ich uzasadnienie. O ile w ogóle jakieś bywa
    Daro

29.01.2021 16:03

jestem pracownikiem jednej z tych sekcji, każda prowadzi oddzielne projekty i jakoś mega problemów z tego tytułu nie ma. Jest nawet plus awanse są we wszystkich , wiec nie ma problemu , ze jest jeden koordynator i sufit awansów dla innych . a rywalizacja oczywiście , ze jest jak wszędzie ....jak masz szanse zarobic na lepsza premie to walczysz ... :)
    ciekawy

27.01.2021 14:08

Ta morska spółka w Gdyni to jeszcze istnieje czy już też zamknęli?
    Vira

29.01.2021 15:04

istnieje - pracuję w niej :) mamy się dobrze ! pozdrowienia z Gdyni :)

18.08.2020 11:00

Czy firma Grupa Transportowa Sp. z o.o. w całości finansuje szkolenia dla pracowników?
    Stokrotka

27.01.2021 17:46

Finansują szkolenia czego jestem żywym przykładem. Były organizowane nawet kursy językowe wewnątrz firmy dla wszystkich, ale z czasem ludzie się powykruszali (bo było za darmo). Jeśli ktoś ma pomysł na siebie to firma inwestuje w pracownika a jeśli ktoś siedzi i oczekuje, że Kierownik/Zarząd będzie podsyłał oferty szkoleń (najlepiej w godzinach pracy, w hotelu dla całej rodziny) to faktycznie takich nie ma ????
    aszka

29.01.2021 15:02

kłamstwem jest stwierdzenie , ze nie ma szkoleń ! są i szkolenia branżowe i z rozwoju osobistego. Sama byłam na kilku dotyczących prowadzeniu projektów czy komunikacji w grupie ! Ludzie co za brednie wypisujecie !
    Marta

26.01.2021 12:47

Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza nasz szef. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze co niektórzy, wtykają mu szpilki. To mówiłam ja - Marta, pracownik. To jeszcze raz ja Marta, bo w zeszłym tygodniu nic nie mówiłam, bo byłam chora. Mam zwolnienie...
    zadowolona

27.01.2021 11:51

A ja polecam pracę w tej firmie. Miła i przyjazna atmosfera. Współpraca z ludźmi, na których można polegać. Każde starania i wysiłek są doceniane. Problemy są wspólnie rozwiązywane i omawiane. Pan Prezes jak i Kierownictwo zawsze mają czas na rozmowę i są otwarci na pomysły pracowników.
    Kaziu

22.01.2021 15:12

Czytając treści poniższych komentarzy, zastanawiam się czy ktoś w nich nie wylewa swojej frustracji, żalu lub co gorsza trolluje na firmę. Jestem pracownikiem tu zatrudnionym i na większość przeczytanych komentarzy udzielę tylko jednej odpowiedzi. Nie jest to prawda i nie zgadzam się z tym co tu piszą. Dodam jeszcze, że ta firma daje pracownikom duże możliwości rozwoju i nie ogranicza nikogo w jego pomysłach. Każdy w firmie ma prawo do swojego zdania i nikt tu nie jest zastraszany czy szykanowany, jak piszą. Dla mnie praca w tej firmie to perspektywa rozwoju i wyróżnienie. Pozdrowienia dla Trolli.

22.01.2021 16:32

Już Sobie nie dopowiadaj, nie fantazjuj że to taka prężna organizacja że ktoś na przeciw wynajmuje armię troli. Zejdź na ziemię. Ludzie piszą jak jest, a jak się nie podoba to trzeba ich inaczej traktować, a nie wysyłać samobój ów z jednym podyktowanym/uchwalonym przez zarząd i akcjonariuszki, pochwalnym komentarzem
    Trucker55

24.01.2021 15:18

Podasz jakieś przykłady z życia wzięte ?? Co ostatnio rozwinąłeś dzięki tej firmie i jaką widzisz dalszą perspektywę ?? Jaki pomysł dla firmy ostatnio wymyśliłeś i zostałeś za to nagrodzony ? Jakie to miałeś niby zdanie w firmie ?? Może zamienię fajerę na biureczko ... Jeśli kogoś, kto upomina się o swoje nazywasz trollem, to coś z tobą nie tak ...
    Jacek

19.12.2020 11:52

@Były pracownik a masz może info jak jest w oddziale Piotrkowa Trybunalskiego? Bo to o nim wątek
    Damian

21.01.2021 16:31

90% komantarzy dotyczy Piotrkowa, gwarantuje. Inna sprawa, że taki " standard" z centrali jest też wdrażany i preferowany w innych oddziałach. Różnicy niestety nie ma

19.01.2021 15:09

@Karol

21.01.2021 11:54

Tak, (usunięte przez administratora)uwielbia się sądzić. Jak to mówi on ma czas i pieniądze. Nawet jeśli nie wygra w sądzie to pracownikowi i tak kłopotów narobi. Kwintesencja jego podejścia do ludzi. Ktoś liczył ile z licznie zatrudnionych w 2020 osób zostało już zwolnionych?
    K

09.07.2020 14:21

Byłem, pracowałem w oddziale Gdańsk w 2020roku, nie polecam.
    Marcel

09.07.2020 21:44

A jak się pracuje w oddziale Katowice ?
    Witek

15.01.2021 16:20

Lokalizacja, oprócz innego biura czy współpracowników to nie robione różnicy. Tryb i zasady są takie same w każdym ich oddziale. Każdy ptacujeuw suknie sam dla siebie
    Radziu

12.01.2021 14:50

Firma w porządku widziałem już gorsze. Prawda jest taka, jak ktoś narzeka, to wszędzie będzie narzekać. Nie wypowiem się jak współpraca z przewoźnikiem wygląda, bo to kwestia współpracy oraz wielu innych czynników. Natomiast mogę Wam polecić tą firmę jako pracodawcę na rynku i to jedyną w okolicy Piotrkowa.
    Trucker55

12.01.2021 23:43

Podasz jakieś konkrety, co jest na plus ?? Może to Twoja pierwsza praca albo wcześniej byłeś niewolnikiem i dlatego ci się podoba ??
    Kryształ

27.12.2020 20:45

Te diamenty forbsa, którymi się chwali firma na swojej stronie, to jest lekki żart, ale wielu przewoźników chyba tym się skusiło , a wielu się wstydzi upomnieć o swoje ... Jak ktoś chce może sobie sprawdzić na jakie wsparcie można liczyć w związku z zaistniałą sytuacją lub jakie wsparcie otrzymał nasz kontrahent, który twierdzi , że np. zapomniał o nas i nie wiedział , że minął termin płatności (usunięte przez administratora)
    Zainteresowana

08.01.2020 10:57

Warto współpracować z tą firmą?
    Tirak

22.10.2019 19:12

Witam czy warto się zainteresować pracą w tej firmie chodzi o transport krajowy może ktoś pracuje i może coś powiedzieć

Zostaw merytoryczną opinię o Grupa Transportowa Sp. z o.o.