Petit Forestier Polska

• Strzykuły
  • Bronisze
  • Piotrówek Duży
Będzin - PETIT FORESTIER
Elżbietów - Petit Forestier Polska Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Ożarów Mazowiecki
  5. Opinie o Petit Forestier Polska Sp. z o.o.

Opinie o Petit Forestier Polska Ożarów Mazowiecki

Nie przegap nowości o Petit Forestier Polska Sp. z o.o.!

Bolo

04.03.2018 19:17

Szkoda, że od dawna nikt a pracowników nie pisał. Warto starć się o pracę w firmie?
    LEKS

06.03.2018 22:49

Owszem, należy się starać o pracę w tej firmie. Najlepiej przyjąć naprawdę kompetentne osoby do pracy w agencji Ruda Śląska.
    Leks

30.12.2017 01:13

Witam, z calego serca odradzam tą firmę, a w szczegulności agencjie w Rudzie Śląskiej, auta napawiaja aby tylko od nich wyjechalo, a potem niech sie martwi klient. Przeglady zostawiaja do ostatniej chwili i niech klient sie martwi jak to zalatwic. Pani co tam pracuje zadnej pomocy z jej strony tylko pretensje, bo klient czegos chce . Podsumowujac Ruda Śląska straszne dno, nie moge uwoerzyc ze ktos z Centrali nie zrobi tam porzadku
    Ruda

15.02.2018 08:09

Witam , jestem jedną z kobiet , która pracuje w Rudzie Śląskiej , chętnie poznam szczegóły tego co się wydarzyło.Może jakieś fakty ? Pomoże nam to w usprawnieniu pracy oraz zapobieganiu takim właśnie sytuacjom. Wątpię by sprawy związane z eksploatacją pojazdów a już w szczególności przeglądów były lekceważone przez pracowników.
    Leks

27.02.2018 18:53

Odnosnie wspolpracy, rozumem iż klienci sa trudni, ale należy im się szacunek, pani dzwoni tylko z pretensjami oraz za wszelka cenę usiłuje pokazać kto rządzi. Bardzo zle zachowanie, tak do klientów się nie odnosi. Nasze auto już jest kolejny raz naprawiane z tego samego powodu i bez efektu. Naprawde żal że taka firma źle traktuje klienta oraz z takimi możliwościami nie można naprawić pojazdu
    jh

21.05.2016 11:30

@kamillo może po prostu pracuej sie tam tak dobrze is tabilnie, że ludzie o tym nie psizą? Często tak jest że jak jest dobrze to nie pisza, ale jak sie dzieje źle to jada równo na firme w internecie.
    Sławek

05.11.2015 09:42

Witam P. Picie P.Picie jeśli samochód przyjeżdża z innego oddział zakładamy, że jest wszystko ok, niestety jeśli podczas drogi wyniknie jakaś usterka nie wydamy Panu niesprawnego samochodu, stąd naprawa w samochodzie który u Państwa musi mieć szczególne wymagania, która niestety się przedłużyła i był Pan o tym uprzedzony i poczęstowany napojami, oczywiście mechanicy mieli dwie przerwy normalna rzecz w zakładach pracy, które nie wpłynęły na szybkość obsługi gdyż czekali na zamówione części do tego samochodu,myślę,że większym problemem są przeterminowane płatności Pana firmy,nadmieniam ,iż za ten dzień nie naliczyliśmy żadnej opłatyu a Pan wyjechał sprawnym i czystym samochodem. pozdrawiam.

Kontakt - Petit Forestier Polska Sp. z o.o.

Świerkowa 1e 05-850 Ożarów Mazowiecki

Branże: Wynajem pojazdów
    pit

01.10.2015 21:08

Tak miałem z nimi do czynienia przed weekendem majowym. Byłem umówiony z P. Sławkiem na wynajem na godz. 9 rano. Przyjechałem punktualnie, a tu ... Okazało się że samochód który chcę wynająć przyjechał dopiero wczoraj z innego oddziału o 16 i teraz jest naprawiany, mało tego przegląd rejestracyjny jest do jutra. Widząc zapał mechaników do pracy, myślę sobie że dziś nie wyjadę! Mimo to czekam. Podczas naprawy mieli dwie przerwy !!! Wychodziłem do tej pory z założenia że klient jest ważny i choćby z tego tytułu mogli to zrobić rotacyjnie. Ale tak się nie stało. W konsekwencji wyjechałem o godz. 15:50. Zapewnienia Pana Sławka były nie prawdziwe ale taki to widocznie jest gość. Przecież wystarczyło ustalić inną godzinę przyjazdu. Co do auta to nie wypowiadam się, liczba usterek była bardzo długa. Pozdrawiam.
    prezes

07.07.2015 22:56

Uwaga na tą firmę. Samochody do klienta wychodzą nie sprawdzone przez serwie. Oby tylko skasować czynsz, a jest on nie mały. A przecież powinni dbać o bezpieczeństwo klienta. Jak się auto zepsuje na trasie z towarem to dopiero jest improwizacja. Z autami zastępczymi też bywa różnie. Bywa, szczególnie w weekendy, że pracownicy z assistance przyjeżdżają jakby "wczorajsi". Co za profesionalizm. Uwaga na kierownika agencji z Rudy Śląskiej, nie wiem co pali ale z rzeczywistością to pen gość za wiele nie ma wspólnego. Infolinia totalne dno. Taka polska rzeczywistość. Nie polecam.
    v-ce prezes

10.07.2015 14:34

Witam P. Prezesie bardzo poproszę o konkrety, bo nie mogę się odnieść do Pana pomówień, czynsz adekwatny do okresu wynajmu, dbamy o bezpieczeństwo naszych klientów którzy niestety nieraz przysparzają nam różnych problemów nie dbając o nasze samochody na zasadzie nie moje to mogę niszczyć, nigdy nie zostawiliśmy kogoś bez pomocy, podkreślam nigdy żaden z naszych kierowców nie był wczorajszy, kierownicy z Rudy robią wszystko aby klient był zadowolony, Panie prezesie nie wiem co Pan pali ale to właśnie ta polska rzeczywistość plotki kłamstwa oszczerstwa a wokół tylko wszyscy święci!Proszę więcej nie obrażać ludzi , którzy na to nie zasługują
    konektor

26.12.2013 11:09

Szukasz pracy i chcesz być pieskiem który aportuje to polecam. Jeżeli odrobinę się szanujesz to podaruj sobie prace w tej firmie. Mialem okazję pracować z tymi ludźmi i wiem że zdepczą każdego bo mają zero poszanowania dla pracowników. Na rozmowie kwalifikacyjnej padło wiele deklaracji które nigdy nie doszły do skutku. NIE DAJCIE SIĘ ZWIEŹĆ OBIETNICĄ I OSOBIŚCIE ODRADZAM TĘ FIRMĘ.
    ja

19.03.2010 17:42

poraszka jak nie wiem ludzi traktuja jak nie powiem co zero zasad juz nie dugo frakine im wszystko zabierze i fracuzi caly ten zlom co tu przytargali beda plakac co z nim teraz zrobic

Zostaw merytoryczną opinię o Petit Forestier Polska Sp. z o.o.