Petit Forestier Polska

• Strzykuły
  • Bronisze
  • Piotrówek Duży
Będzin - PETIT FORESTIER
Elżbietów - Petit Forestier Polska Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Ożarów Mazowiecki
  5. Opinie o Petit Forestier Polska Sp. z o.o.

Opinie o Petit Forestier Polska Ożarów Mazowiecki

Nie przegap nowości o Petit Forestier Polska Sp. z o.o.!

15.02.2021 14:43

Szanowni Państwo,

W związku ze stale rosnącym zainteresowaniem naszą firmą postanowiliśmy zacząć aktywnie prowadzić nasz profil w serwisie GoWork.pl.
    Petit Forestier Polska sp. z o. o. na pierwszym miejscu stawia profesjonalizm oraz wysoką jakość świadczonych usług dlatego cieszymy  się, że wykorzystują Państwo tę platformę w celu przekazania opinii o naszej firmie oraz poruszenia istotnych kwestii.

Na każdy komentarz staramy się odpowiedzieć tak, aby udzielić wszystkich niezbędnych informacji lub odnieść się do przedstawionej sytuacji i wyciągnąć z niej odpowiednie wnioski na przyszłość. Abyśmy jednak mogli udzielić rzetelnych odpowiedzi na pojawiające się komentarze prosimy o zachowanie kultury wypowiedzi.

Przypominamy, że treści niezgodne z regulaminem serwisu mogą być archiwizowane przez administratora portalu.

W celu wyjaśnienia nurtujących zagadnień zapraszamy do bezpośredniego kontaktu pod adresem [email protected]

Pozdrawiamy
    Zespół Petit Forestier

20.10.2021 14:42

Witam, Petit Forestier Polska Sp. z o.o. organizuje praktyki, w tym praktyki zawodowe dla uczniów szkół mechanicznych. Praktyki realizowane są głównie w oparciu o umowę zawartą ze szkołą praktykanta. Jeżeli ktoś byłby zainteresowany tematem zapraszamy do kontaktu pod adresem [email protected]. Wówczas udzielimy szczegółowych informacji. Pozdrawiamy Zespół Petit Forestier Polska

Kulka

12.12.2025 12:13

Agencja w Szczecinie, jakie opinie? Możliwości awansu, atmosfera, ludzie?

Kulka

23.12.2025 16:46

To zależy jakie masz ambicje. Niektóre dziewczyny mogą liczyć na szybki awans i nie ma to nic wspólnego z ich wiedzą czy kompetencjami 😉 Pozdro dla A i E 😉

Grodzik

10.12.2025 10:15

W tej firmie tylko zansjomosci sie licza . Dobrze grasz z kierownikiem to masz dobrze.

Andrzej

25.11.2025 12:20

Witam,chciałbym powiedzieć że w takiej firmie krzak dawno nie pracowałem na święta nie chcą dać nawet 50 zł na korpusy kierownik serwisu myśli że jest nie wiadomo kim ogólnie źle się dzieje się w tej firmie myślą sobie że przychodzi się tylko po to aby robota była a reszta nie ważna
    #KierowcaKatC
    Mateusz

25.11.2025 12:02

Witam ogolnie boli mnie ta informacja ze w tym roku nie bedzie kart swiatecznych , a np człowiek który pracuje u godoodarza na czarno to dostanie 500 złotych i kiełbasy pozdrawiam zarząd spółki.
    Pojęty

25.11.2025 10:52

Firma zchodzi na psy oszczędzają na wszystkim jakby mogli to ludziom by pensje pozabierali, nie wspomnę o premiach które i tak sa marne 😊
    Basia

03.04.2025 13:08

Widnieje ogłoszenie asystentka do spraw administracyjno -handlowych, czy ktoś może powiedzieć coś więcej o tym stanowisku? Jaka jest atmosfera w tym dziele w jakiś pracują godzinach oraz na jakie wynagrodzenie można liczyć?

24.03.2025 10:37

24.03.2025 16:10

Dzień dobry, pojazdy Petit Forestier są wynajmowane przez firmy zewnętrze, które posiadają własnych kierowców. Bardzo nam przykro w związku z zaistniałą sytuacją, niestety Petit Forestier nie odpowiada za zachowanie kierowców na drodze. Pozdrawiamy Zespół Petit Forestier!

21.01.2025 14:30

21.01.2025 14:35

Mechanik

15.06.2024 15:43

Na jakie wynagrodzenie mogę liczyć na tym stanowisku u Państwa? Z tego co słyszałem jest to około 5000 tysięcy na rękę.Oferta wydaje mi się być trochę śmieszna temu wolę zapytać zanim złoże CV.Jestem po studiach.

03.02.2024 10:00

Jak wygląda ścieżka kariery w Petit Forestier Polska Sp. z o.o.? Czy trudno jest zdobyć awans?

05.02.2024 19:45

myślę, że nie ma co liczyć na podwyżkę tylko dlatego, że pracodawca zafundował Ci szkolenie. Generalnie podwyżki są raz w roku ... nie wiem czy w tym roku coś się zmieni ale do tej pory były delikatnie mówiąc symboliczne (nawet 50 zł do 300 zł) na stanowiskach biurowych.

01.03.2024 19:39

Pewnie, że możesz odmówić - nikt nikogo nie zmusza do szkoleń ale przecież warto się rozwijać ;) Podwyżki są około marca - kwietnia - póki co na ten rok nie wiemy czy będą i w jakiej wysokości - oczywiście sprawa wynagrodzeń jest indywidualnie omawiana z każdym pracownikiem. Każdy ma zapewne inną pensję zależną od przydzielonych zadań. Absolutnie nie jest to wyrównanie do najniższej krajowej :) aż tak źle nie ma

25.10.2023 10:19

Czy Petit Forestier Polska Sp. z o.o. zatrudnia studentów?

25.10.2023 14:21

Dzień dobry, oczywiście! :) Zapraszamy wszystkich do udziału w rekrutacjach prowadzonych przez naszą firmę. Petit Forestier Polska Sp. z o.o. organizuje także praktyki, również praktyki zawodowe dla uczniów szkół mechanicznych. Realizowane są one we współpracy ze szkołami praktykantów. Pozdrawiamy Petit Forestier Polska Sp. z o.o.
    Mia

22.10.2023 15:11

W sieci znalazłam ofertę pracy na stanowisko cold store sales manager. Firma oferuje długoletnią współpracę. To czy można liczyć na umowę o pracę na czas nieokreślony? Czy to tak nie od razu? :x Jeśli chodzi o pakiet sportowy i medyczny, to w jakiej części są one opłacane?

24.10.2023 09:24

Dzień dobry, pierwszą umową zawieraną z nowozatrudnionym pracownikiem jest umowa na okres próbny trwający 3 miesiące. Dzięki temu obie strony, zarówno pracownik, jak i my jako pracodawca, możemy dokonać weryfikacji wyboru. Następnie podpisujemy z pracownikiem umowę na czas określony – trwa ona rok. Kolejna z umów jest to umowa na czas nieokreślony. Wielu z naszych pracowników związanych jest z naszą firmą już ponad 10 lat, co świadczyć może o tym jak bardzo cenimy sobie długoletnią współpracę i ciągły rozwój naszych pracowników. :) Dodatkowe benefity, tj. pakiet sportowy i medyczny są współfinansowane przez pracodawcę w 50%. Pozdrawiamy Petit Forestier Polska Sp. z o.o.
    Katarzyna

07.07.2023 02:54

Widziałam ofertę na stanowisko kierownika agencji w Łodzi. Czy ktoś może wie ile osób podlega pod takiego kierownika agencji? W ogłoszeniu jest tylko napisane że wymagane jest doświadczenie w zarządzaniu ludźmi. Zastanawiam się więc jak duża grupa ludzi to może być. Nie ma też informacji w jakich godzinach jest praca. Wie ktoś?

09.07.2023 17:27

myślę, że najlepiej zrobisz dzwoniąc do Łodzi i rozmawiając na ten temat:) . Łódź jest malutką agencją - nie masz się co martwić - nie wiem dokładnie ile osób jest tam zatrudnionych ale zakładam, że 10 -12 osób to max. Standardowe godziny pracy to 08-16
    KANDYDATKA

07.06.2023 12:51

Witam, Niedługo będę miała rozmowę na stanowisko pracownik biura obsługi Klienta serwisu samochodowego Głogów. Czy ktoś miał może stycznosc z tym stanowiskiem? Na jakie widelki płacowe można liczyć? Na co zwrócić uwagę podczas rozmowy?
    Kandydatka

11.06.2023 23:03

Aplikowałam przez pracuj.pl, więc tam powinno być to ogloszenie. Odezwali się po tygodniu
    Kandydatka

07.07.2023 17:45

Dostałam pracę :) był 1 etap

03.07.2023 14:47

Kilkukrotnie wysyłałem CV do oddziału Łódź na stanowisko biurowe/ koordynator i nigdy nie zostało nawet otworzone. Czy przyjmuje się do tej pracy tylko osoby polecone, lub wybierane jest kilkanaście CV od początku? Jeśli tak, to tracicie Państwo kompetentnego pracownika z doświadczeniem.

08.05.2023 10:40

Na jakie benefity można liczyć w Petit Forestier Polska Sp. z o.o.?

09.05.2023 12:24

Witam, Benefity oferowane przez firmę to: ubezpieczenie grupowe na życie, pakiet medyczny, pakiet sportowy, a także dofinansowanie do nauki języków obcych. Pozdrawiamy Zespół Petit Forestier Polska
    Kalafior

07.04.2023 19:20

15.20 warsztat zamknięty bo idą do domu ! To zus dłużej pracuje ! Jak rozwieść towar i jeszcze zdążyć na serwis ? Pani torba spakowana i stoi do wyjścia patrząc na zegarek . To lepiej stanąć na drodze wtedy muszą cie holować. Nie pozdrawiam poznan obrażeni że się wjeżdża. Zastępczego brak albo nie chce się wyjść z biura aby dać!
    PF Poznań

17.04.2023 09:30

Prosimy o szczegóły z wyżej opisanej sytuacji. Numer pojazdu i date.

25.04.2023 15:20

Witam, Dziękujemy za zgłoszone uwagi i spostrzeżenia. Temat zostanie zweryfikowany. Pozdrawiamy Zespół Petit Forestier Polska
    Rozważny

01.04.2023 23:05

Witam. Jak wyglada sprawa wynagrodzenia na stanowisko regionalnego przedstawiciela handlowego, może ktoś się wypowiedzieć, ile można zarobić netto na tym stanowisku ? Pozdrawiam.

03.04.2023 09:56

Witam, wysokość wynagrodzenia zależy zarówno od wiedzy, umiejętności jak i doświadczenia kandydata. Aby uzyskać więcej szczegółowych informacji o konkretnym ogłoszeniu zapraszamy do kontaktu pod adresem [email protected] Pozdrawiamy Zespół Petit Forestier Polska
    Salomon

28.02.2023 12:21

Poznań totalna porażka, szkoda że nikt tego nie widzi ! Obsługa fatalna ,olewka , za (usunięte przez administratora) było lepiej kto ma wiedzieć ten wie o co chodzi .

04.06.2022 12:32

Czy rozmowa kwalifikacyjna do Petit Forestier Polska Sp. z o.o. odbywa się w siedzibie firmy?
    Czary

02.02.2023 03:31

Tak rizmowa odbywa się w oddziale do którego aplikowałem z kierownikiem oddziału

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Petit Forestier Polska?

Kontakt - Petit Forestier Polska Sp. z o.o.

Świerkowa 1e 05-850 Ożarów Mazowiecki

Branża główna: Wynajem pojazdów
    Gołota

09.11.2022 14:13

Praca dla (usunięte przez administratora) zero poszanowania czasu prywatnego . Każda agencja rządzi się swoimi prawami , a kierownicy agencji rywalizują między sobą wymyślając kolejne absurdy . Niestety ale karierowicze rządzą.

13.09.2022 12:19

Czy organizowane są wyjazdy, imprezy, spotkania integracyjne w Petit Forestier Polska Sp. z o.o.?
    Roki

22.09.2022 21:39

Tak , dzięki nim powstało kilka par w firmie i kilka rozwodów .
    Felek

04.03.2019 20:56

Firma jako pracodawca jest OK. Aczkolwiek dużo obietnic i planów... Sama praca jest w porządku, oczywiście to zależy od lokalizacji (w większości Agencji są nowo powstałe serwisy), i od osoby zarządzającej daną Agencją. Atmosfera w pracy też jest bardzo ważna ale niestety w Agencji Wrocław jest z tym chyba ciężko. Być może to zależy od osób/osoby zarządzających/zarządzającej tą Agencją.

13.05.2022 18:49

Zapamiętaj sobie! Kto mieczem wojuje od miecza ginie!
    Wrocek

10.08.2022 11:40

Gratulacje awansów dla kierownictwa agencji Wrocław.Myślę że awans jest ja najbardziej zasłużony! Nie to jednak nie jest rotacja to są awanse! Jeszcze jednemu się należy!
    Zainteresowany

02.02.2022 20:50

Jakie są obecnie stawki na warsztacie netto

03.02.2022 09:35

3600 chyba

03.02.2022 09:40

Witam, wynagrodzenie zależy zarówno od stanowiska jak i od wiedzy, umiejętności i doświadczenia pracownika. Aby uzyskać więcej szczegółowych informacji o konkretnym ogłoszeniu zapraszamy do kontaktu pod adresem [email protected] Pozdrawiamy, Zespół Petit Forestier Polska
    Lon

30.12.2021 10:09

Popieram Poprzedników agencja Wrocław beznadziejna, osoba zarzadzajaca-brak kompetencji zarządzania zasobem ludzkim. Cyferki owszem opanowane ale na cyferkach atmosfery się nie zbuduje
    Rekrutacja

24.11.2021 21:29

Jakie są zarobki w biurze obsługi klienta?

25.11.2021 08:19

Witam, wysokość wynagrodzenia zależy zarówno od wiedzy, umiejętności jak i doświadczenia kandydata. Aby uzyskać więcej szczegółowych informacji o konkretnym ogłoszeniu zapraszamy do kontaktu pod adresem [email protected] Pozdrawiamy, Zespół Petit Forestier Polska
    Przystojniak

05.11.2021 12:20

Bardzo ładna i miła Pani z biura obsługi klienta ( malowana w okularach ) cudo!!!
    Wrocek

08.11.2021 22:15

Niech cię to nie zmyli,to jest kamuflaż

24.06.2021 11:13

Jakie godziny pracy obowiązują w Petit Forestier Polska Sp. z o.o.?

30.06.2021 14:38

Witam, Większość naszych Pracowników rozpoczyna pracę od godziny 7:00. Jednakże godziny mogą różnić się w zależności od stanowiska bądź od miejsca wykonywania pracy. Dokładne godziny pracy ustala się z bezpośrednim przełożonym. Jeżeli pytanie dotyczy konkretnego stanowiska zapraszamy do kontaktu pod adresem [email protected]. Udzielimy szczegółowych informacji. Pozdrawiamy, Zespół Petit Forestier Polska

15.03.2021 09:18

Czy rozmowa rekrutacyjna w Petit Forestier Polska Sp. z o.o. odbywa się również w języku angielskim?

16.03.2021 13:40

Witam, rozmowy kwalifikacyjne są przeprowadzane w języku polskim. Jeśli na konkretne stanowisko wymagana jest znajomość języka angielskiego lub francuskiego wówczas rekruter może część rozmowy przeprowadzić w tym języku. Pozdrawiamy, Zespół HR Petit Forestier Polska

11.11.2020 10:01

Jaka jest stawka początkowa w Petit Forestier Polska Sp. z o.o.? 25 października na Gratka.pl dodali ogłoszenie na stanowisko Mechanik Samochodowy i zastanawiam się czy aplikować.
    Won

05.02.2021 04:15

Brutto

15.02.2021 15:39

Phistorie

13.02.2021 00:08

Jak to jest że samochód zarejestrowany do DMC 3,5 T masy własnej ma więcej CHODZI O SAMOCHÓ O TABLIACH REJESTRACYJNYCH WSC SL14 W DOWODZIE REJESTRAJCYJYM WBITE 2660 KG ŁADOWNOŚĆ PONAD 800 KG ???KTO WAM PODBIJA BADANIA TECHNICZNE ? CHCE NAMAIARY SAMOCHÓD AKTUALNIE JEŹDZI POD IGLOTEX NOWY TARG JAK TO JEST ŻE SAMOCHÓD NA PUSTO WAŻY WIĘCEJ NIŻ DMC 3.5 T ?HMM ? I WY MACIE SIĘ ZA POWAŻNĄ FIRME ? CO MA W TAKIEJ SYTUACJI ZROBIĆ KIEROWCA ???PROSZE O ODP

15.02.2021 15:15

Witam, jeśli kierowca zauważy nieprawidłowość w samochodzie, ma zastrzeżenia do dokumentacji lub stanu technicznego pojazdu powinien zgłosić się do jednej z naszych Agencji. W przypadku pojazdu o którym Pan pisze zapraszamy do kontaktu z naszym zespołem w Krakowie: ul. Christo Botewa 2 30-798 Kraków +48 603 135 583 Można się z nami również kontaktować za pośrednictwem naszej infolinii +48 22 257 74 74 lub mailowo: [email protected]. Pozdrawiamy, Zespół Petit Forestier Polska
    Były pracownik .

03.09.2019 17:07

Brak szacunku do pracownika . Każdy z pracowników który został zwolniony przez kierownika Wojtka dostał taki sam powód zwolnienia oczywiście bez podstawny . Bardzo nie korzystna atmosfera w pracy . Brak docenienia pracownika . Wydzwanianie do pracowników po godzinach pracy mowa o kierowniku Wojtku z agencji Bronisze . Każdy z pracowników którzy wykonują tą sama prace zarabia inaczej . W firmie panuje mobing . Radzę omijać tą firmę szerokim łukiem .
    Misza

03.12.2020 15:35

Ktoś może powiedzieć jakie zarobki dla kierowcy c oddział Wrocław
    Bobas

07.01.2021 23:57

Zarobki są takie dla kierowcy:2880 netto za miesiąc na okresie próbnym,po okresie próbnym ok 3100 dodam że na kat.C

20.09.2019 14:49

Jakie są warunki zatrudnienia w Petit Forestier Polska Sp. z o.o.?

20.09.2019 16:41

Nie bardzo rozumiem pytanie - firma zatrudnia pracowników na umowę o pracę. Całość pensji jest wypłacana normalnie - wszystko jak najbardziej zgodnie z prawem.

19.09.2019 16:38

Ile jest zmian w Petit Forestier Polska Sp. z o.o.?

19.09.2019 17:19

A to zależy w którym oddziale - niektóre oddziały pracują tylko na jedną zmianę. Te większe na 2.
    Danuta

27.09.2018 09:29

@Petitka, na jakim stanowisku, bądź dziale pracujesz? Czy możesz powiedzieć coś więcej o warunkach pracy i umowy w Petit Forestier Polska? Jak przedstawia się kwestia benefitów pozapłacowych oraz wynagrodzeń? Jak według Ciebie wygląda atmosfera, relacje z przełożonymi, przygotowanie do pracy? Jakie zalety możesz wymienić tego pracodawcy? Twoja opinia może ułatwić podjęcie decyzji osobom, które chcą aplikować do firmy.
    Petitka

07.02.2019 08:04

Pracuję jako asystentka ds administracyjno-handlowych. Ja oceniam pracę w tej firmie bardzo pozytywnie - jeśli chodzi o benefity pozapłacowe jest możliwość przystąpienia do pzu umożliwiającego wizyty prywatne u lekarzy, fit profit, nauka języków. Atmosferę pracy także mogę tylko zachwalać - wiadomo pracy jest dużo i nie ma czasu na pierdoły ale też nie mam problemu z utrzymaniem dobrych relacji ze współpracownikami tak w moim oddziale jak i centrali. Tak jak ktoś pisał pensja jest zawsze w terminie - ciężko jest mi się do czegoś doczepić :)

19.07.2017 08:02

Jest gitara, polecam!
    Janusz

11.10.2018 10:07

Jak jest gitara to trza grać :)
    KNF

05.12.2018 00:31

Zbyt ogólnie @pracownik napisał. Firma nie jest zła i nie jest dobra. Jest przeciętna. Jedyny ważny plus to pensja w terminie. Na bonusy płacowe nie zabardzo można liczyć, np. za nadgodziny niechętnie płacą. Atmosfera też jest przeciętna. Największy minus to organizacyjny bałagan, gdyby nie to było by dużo przyjemniej. Bywa że wykonuje się wiele innych czynności niż te docelowe. Jeżeli ktoś chce spróbować tam pracy, to niech próbuje. Nie jest to najgorsza firma, ale brakuje jej trochę do dobrej.
    ciekawy

16.08.2017 10:32

A może dla odmiany ktoś zamiesci opinię o nt pracy w tej firmie
    Petitka

25.09.2018 21:35

ja też pracuję w tej firmie (dodam, że kilka lat) i jest serio ok :) jest dużo prawdy w tym, że brak pozytywnych opinii bierze się stąd, że piszą tylko sfrustrowani i niezadowoleni z życia ludzie ....
    Danuta

29.03.2018 12:26

Aktualnie znalazłam jedną ofertę pracy w tej firmie. Ktoś może się wypowiedzieć jak wygląda rekrutacja do Petit Forestier Polska? Czy ktoś z Was mógłby opisać Petit jako pracodawcę, odnosząc się do własnego doświadczenia? Podzielcie się proszę Wasza opinią z innymi użytkownikami.
    Trak

04.04.2018 00:51

daj sobie spokój
    Bolo

04.03.2018 19:17

Szkoda, że od dawna nikt a pracowników nie pisał. Warto starć się o pracę w firmie?
    LEKS

06.03.2018 22:49

Owszem, należy się starać o pracę w tej firmie. Najlepiej przyjąć naprawdę kompetentne osoby do pracy w agencji Ruda Śląska.
    Leks

30.12.2017 01:13

Witam, z calego serca odradzam tą firmę, a w szczegulności agencjie w Rudzie Śląskiej, auta napawiaja aby tylko od nich wyjechalo, a potem niech sie martwi klient. Przeglady zostawiaja do ostatniej chwili i niech klient sie martwi jak to zalatwic. Pani co tam pracuje zadnej pomocy z jej strony tylko pretensje, bo klient czegos chce . Podsumowujac Ruda Śląska straszne dno, nie moge uwoerzyc ze ktos z Centrali nie zrobi tam porzadku
    Ruda

15.02.2018 08:09

Witam , jestem jedną z kobiet , która pracuje w Rudzie Śląskiej , chętnie poznam szczegóły tego co się wydarzyło.Może jakieś fakty ? Pomoże nam to w usprawnieniu pracy oraz zapobieganiu takim właśnie sytuacjom. Wątpię by sprawy związane z eksploatacją pojazdów a już w szczególności przeglądów były lekceważone przez pracowników.
    Leks

27.02.2018 18:53

Odnosnie wspolpracy, rozumem iż klienci sa trudni, ale należy im się szacunek, pani dzwoni tylko z pretensjami oraz za wszelka cenę usiłuje pokazać kto rządzi. Bardzo zle zachowanie, tak do klientów się nie odnosi. Nasze auto już jest kolejny raz naprawiane z tego samego powodu i bez efektu. Naprawde żal że taka firma źle traktuje klienta oraz z takimi możliwościami nie można naprawić pojazdu

Zostaw merytoryczną opinię o Petit Forestier Polska Sp. z o.o.