kontrola daty ważności produktów oraz paramentów związanych z systemem HACCP,
profesjonalna obsługa klienta.
Wymagania
chętnych do nauki i poszerzania swoich kompetencji (istnieje możliwość szkolenia pod okiem doświadczonych rzeźników),
gotowych do podjęcia pracy w systemie zmianowym (również w weekendy),
nastawionych na rzetelną realizację zadań,
komunikatywnych i potrafiących pracować w zespole,
posiadających aktualną książeczkę zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych dopuszczającą do kontaktu z żywnością (Sanepid) lub gotowych do jej szybkiego wyrobienia.
Oferujemy
#Poszukujemy Osób:
chętnych do nauki i poszerzania swoich kompetencji (istnieje możliwość szkolenia pod okiem doświadczonych rzeźników),
gotowych do podjęcia pracy w systemie zmianowym (również w weekendy),
nastawionych na rzetelną realizację zadań,
komunikatywnych i potrafiących pracować w zespole,
posiadających aktualną książeczkę zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych dopuszczającą do kontaktu z żywnością (Sanepid) lub gotowych do jej szybkiego wyrobienia.
Zainteresowała Cię ta oferta?Aplikuj na to stanowisko!