Informacje podstawowe
Miejsce pracy: Pirenejska 5, 01-493 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Zakres obowiązków: 1. Prowadzenie ewidencji ilościowo wartościowej artykułów żywnościowych zgodnie z przepisami obowiązującymi w służbie żywnościowej. 2. Prowadzenie stałego nadzoru nad wykorzystaniem środków żywnościowych przeznaczonych na żywienie mieszkańców DEW. 3. Prowadzenie ewidencji ilościowej wody profilaktycznej, pobieranej z magazynów żywnościowych JW 2063. 4. Organizowanie obiegu dokumentów w sposób zapewniający prawidłowe rozliczanie operacji finansowych. 5. Uczestnictwo w prowadzeniu inwentaryzacji sprzętu będącego na wyposażeniu sekcji żywnościowej. 6. Pomoc w prowadzeniu ewidencji sprzętu będącego na wyposażeniu sekcji żywnościowej. 7. Uczestnictwo w inwentaryzacji magazynu żywnościowego. 8. Przestrzeganie procedur zgodnych z prowadzonym systemem HACCP.
Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość: jedna zmiana
Liczba godzin w tygodniu: 40
Liczba godzin w miesiącu: 160
Wynagrodzenie brutto: od 5 104,08 PLN
Opis wynagrodzenia: W skład proponowanego wynagrodzenia wchodzi: podstawa zasadnicza 4 590,00 zł brutto + 11,20% premii regulaminowej. Ponadto: dodatek stażowy + trzynasta pensja + świadczenia socjalne + premie uznaniowe.
System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką miesięczną
Typ propozycji: praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania:: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Data rozpoczęcia: 01.05.2024
Wymagania konieczne
Zawody: Intendent
Wykształcenie: średnie zawodowe
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wymagania: wykształcenie średnie. Komunikatywna znajomość języka polskiego. Obowiązki: 1. Prowadzenie ewidencji ilościowo wartościowej artykułów żywnościowych zgodnie z przepisami obowiązującymi w służbie żywnościowej. 2. Prowadzenie stałego nadzoru nad wykorzystaniem środków żywnościowych przeznaczonych na żywienie mieszkańców DEW. 3. Prowadzenie ewidencji ilościowej wody profilaktycznej, pobieranej z magazynów żywnościowych JW 2063. 4. Organizowanie obiegu dokumentów w sposób zapewniający prawidłowe rozliczanie operacji finansowych. 5. Uczestnictwo w prowadzeniu inwentaryzacji sprzętu będącego na wyposażeniu sekcji żywnościowej. 6. Pomoc w prowadzeniu ewidencji sprzętu będącego na wyposażeniu sekcji żywnościowej. 7. Uczestnictwo w inwentaryzacji magazynu żywnościowego. 8. Przestrzeganie procedur zgodnych z prowadzonym systemem HACCP. Praca w godz. 7:30-15:30. [Kontakt: tel. 261854266 w godz. 7:30--15:30; e-mail: Aplikuj]
Pracodawca
Nazwa: Dom Emeryta Wojskowego
Adres: Pirenejska 5, 01-493 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Nazwa Urzędu Pracy: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Po uzgodnieniu z pracodawcą