Informacje podstawowe
Miejsce pracy: Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Zakres obowiązków: obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe oraz prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pom
Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość: ruch ciągły
Liczba godzin w tygodniu: 40
Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLN
Opis wynagrodzenia: brutto
System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką godzinową
Typ propozycji: praca stała, praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania:: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Data rozpoczęcia: 01.05.2024
Data zakończenia: 30.04.2025
Wymagania konieczne
Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
Pracodawca
Nazwa: kontakt przez PUP
Adres: Czarnieckiego 9, 61-538 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Nazwa Urzędu Pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: -