Informacje podstawowe
Miejsce pracy: Raniżów, powiat: kolbuszowski, woj: podkarpackie
Zakres obowiązków: Staż dla osoby zarejestrowanej w tut. Urzędzie i spełniającej kryteria do skierowania na ww. aktywną formę. Godziny odb. stażu I zm. 4:00 do 12:00, II zm. 12:00 do 20:00. 1.Zapoznanie się z przepisami BHP i ppoż., przejście instruktażu na stanowisku pracy. 2.Zapoznanie się z obowiązkami i uprawnieniami stażysty. 3.Zapoznanie się ze strukturą organizacyjną i regulaminem pracy w Spółdzielni. 4.Zapoznanie się z przygotowaniem surowców piekarskich do procesu produkcji pieczywa (przesiewanie mąki, sporządzenie roztworu soli, drożdży, rozpuszczanie tłuszczu itp.). 5.Zapoznanie się z prowadzeniem rozczynów i kwasów oraz ciast żytnich, pszennych oraz mieszanych. 6.Przygotowanie ciasta do wypieku, oraz wypiek ciast różnych gatunków. 7.Rozważanie ciasta na sztuki o odpowiednim ciężarze, formowanie sztuk i odstawianie do fermentacji końcowej. 8.Załadunek pieczywa do komór wypiekowych. 9.Przesadzanie, wysadzanie i nawilżanie pieczywa.
Rodzaj zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość: jedna zmiana
Liczba godzin w tygodniu: 40
Liczba godzin w miesiącu: 160
Stypendium brutto: 1 790,3 PLN
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania:: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Data rozpoczęcia: 01.05.2024
Data zakończenia: 31.10.2024
Wymagania konieczne
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Pracodawca
Nazwa: kontakt przez PUP
Adres: Piłsudskiego 59A, 36-100 Kolbuszowa, powiat: kolbuszowski, woj: podkarpackie
Nazwa Urzędu Pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Kolbuszowej
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Skierowanie