Wymagania:
- doświadczenie na stanowisku, jeśli nie posiadasz to przeszkolimy
- dyspozycyjność i dobra organizacja pracy,
- kreatywność, chęć poszerzania swoich umiejętności
- samodzielność, odpowiedzialność i zaangażowanie,
- higiena i kultura osobista,
- serwowanie dań i napoji
- mocne zorientowanie na jakość dań,
- zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług,
- dbanie o estetykę potraw,
- dbanie o porządek i czystość w miejscu pracy.
- przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami
- zdobywanie nowych doświadczeń i umiejętności kulinarnych,
- możliwość rozwoju i awansu wedle preferencji, potrzeb oraz umiejętności
- wypłatę zawsze na czas,
- możliwość dorobienia większej ilości godzin w razie potrzeby
- posiłek pracowniczy
- najlepszą atmosferę z możliwych
- stawkę między 23 - 28 NETTO