OpisWymagania:
- doświadczenie na stanowisku co najmniej 2 letnie,
- dyspozycyjność i dobra organizacja pracy,
- kreatywność, chęć poszerzania swoich umiejętności
- samodzielność, odpowiedzialność i zaangażowanie,
- higiena i kultura osobista,
- wiedza z zakresu HACCP,
- aktualne badania na nosicielstwo salmonella
- mocne zorientowanie na jakość dań,
- zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług,
- dbanie o estetykę potraw,
- dbanie o porządek i czystość w miejscu pracy.
- przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami oraz mile widziane proponowanie własnych pomysłów
- zdobywanie nowych doświadczeń i umiejętności kulinarnych,
- możliwość rozwoju i awansu wedle preferencji, potrzeb oraz umiejętności
- wypłatę zawsze na czas,
- możliwość dorobienia większej ilości godzin w razie potrzeby
- najlepszą atmosferę z możliwych