Do podstawowych zadań należą:
Informujemy, iż skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.
- przygotowywanie dań a’la carte i imprez zorganizowanych,
- zapewnienie najwyższej jakości produkcji,
- dbanie o stanowisko pracy i powierzone surowce,
- współpracę z Szefem Kuchni.
- chęci do pracy i zamiłowanie do gotowania,
- doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharz,
- umiejętność pracy w zespole.
- praca na stałe.
- wynagrodzenie uzależnienie od doświadczenia i posiadanych kompetencji, płatne miesięcznie lub tygodniowo,
- zatrudnienie w stabilnej firmie z dużym doświadczeniem na rynku hotelarsko-gastronomicznym w standardach hotelu czterogwiazdkowego,
- przyjazną atmosferę pracy,
- możliwość korzystania z udogodnień i benefitów oferowanych przez Hotel.
Informujemy, iż skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.
Prosimy o dodanie klauzuli:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w niniejszym dokumencie przez Hotel Nadmorski do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2018 r., poz. 1000) oraz zgodnie z 6 ust. 1 pkt a) Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO). Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w niniejszym dokumencie przez Hotel Nadmorski także na potrzeby realizacji przyszłych procesów rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2018 r., poz. 1000) oraz zgodnie z 6 ust. 1 pkt a) Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).