Informacje podstawowe
Miejsce pracy: Janusza Meissnera 3, 80-462 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z recepturą i standardami firmy, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy oraz w kuchni, zamawianie produktów spożywczych i kontrola stanów magazynowych, przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy, zachowanie wysokiej jakości oraz świeżości podawanych dań, wykonywanie innych obowiązków związanych z funkcjonowaniem kuchni, współpraca z zespołem kuchennym i innymi pracownikami restauracji, uczestniczenie w przygotowaniu menu. Praca 7 dni w tygodniu, w zakresie godzin 7-19 (według grafiku ustalonego z pracodawcą).
Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość: dwie zmiany
Liczba godzin w tygodniu: 40
Liczba godzin w miesiącu: 160
Wynagrodzenie brutto: od 37 PLN
System wynagrodzenia: Czasowy ze stawką godzinową
Typ propozycji: praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania:: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Data rozpoczęcia: 08.04.2024
Wymagania konieczne
Wykształcenie: podstawowe
Pozostałe wymagania
Staż pracy ogółem: lata: 0, miesiące: 6
Inne wymagania: doświadczenie w pracy jako kucharz/ kucharka w restauracji lub hotelu, umiejętność samodzielnej pracy w kuchni, przygotowywania różnorodnych potraw zgodnie z wytycznymi szefa kuchni, pracy pod presją czasu i w warunkach dużej aktywności, dostosowania się do zmieniających się potrzeb gastronomicznych i menu. Znajomość podstawowych technik kulinarnych, kreatywność, gotowość do pracy w systemie zmianowym, w tym także wieczorami i weekendami, zdolność do pracy w zespole i komunikatywność w relacjach z innymi pracownikami.
Pracodawca
Nazwa: GRUBA DESKA CATERING & EVENTS DALIA WYCZYŃSKA
Adres: Janusza Meissnera 3, 80-462 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Nazwa Urzędu Pracy: Gdański Urząd Pracy
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV