Fun-Pol Przedsiębiorstwo Handlowe Producent Rajstop Wiesław Funkowicz

Konstantynów Łódzki

Opinie o Fun-Pol Przedsiębiorstwo Handlowe Producent Rajstop Wiesław Funkowicz

Daga 2012-11-18 21:44:53
Szef jest ok, początkowo mało płacą, ale jak ktoś się sprawdzi i zostanie na dużej zarobki są ok.
2
Tomi 2014-05-18 18:41:14
Pracowałem w Fun-Polu 5 lat, byłem zadowolony. Zarobki ok jak na łodzkie, szefowie są układni, ale dużo pracy miałem, czasami trzeba było przyjść w weekand.
Ja 2014-10-16 10:01:11
Praca po mnóstwo godzin, mnóstwo dźwigania. W środku nocy na mrozie bo jeździ się z szefostwem handlować na rynki. Płaca jak płaca. Za to co się tam pracuje i jak ciężko stwierdzam że nie zadowalająca. Zero jakiejkolwiek umowy! Najlepiej jak jesteś człowiekiem bez ambicji, własnej rodziny, znajomych i pasji. Tam liczy się tylko to że jesteś w pracy. Szczerze nie polecam dla osób które cenią sobie prace ale i swoje życie prywatne.
5
aktualny 2014-12-04 23:56:36
Ja nie narzekam. Wiadomo pracować trzeba bo bez pracy nie ma pieniędzy. Ja mam umowę więc staram się żeby szefostwo było ze mnie zadowolone.Polecam tym którzy nie boją się pracować. Są uczciwi dają premię i motywacyjne.
1
wawa 2014-12-05 00:08:53
Ok
karol 2015-02-03 10:42:55
Szef i szefowa bardzo uczciwi ludzie. Zarobki na satysfakcjonującym poziomie.Pieniądze zawsze na czas. Ja mam stałą umowę, nie narzekam.Szef zawsze idzie na uklad. Kiedy potrzebuję się zwolnić, to jeszcze nigdy mi nie odmówił. Jeśli uczciwie pracuję i się angażuję mam dodatkową premię.Owszem trzeba pracować, nie ma mowy o obijaniu się. Szefostwo jest wymagające, ale atmosfera jest ok.
2
ktoś 2015-02-03 11:00:28
Jesli szukasz stałej pracy, umowy, masz rodzinę ta firma zapewni Tobie spokój, nie musisz sie martwić, że następnego dnia firma się zamknie. Płaca jak na łódzkie jest ok. W sezonie musisz przyjść do pracy w weekend albo zostać dłużej, ale za to masz nadgodziny i lepiej zarabiasz - mi to bardzo pasuje.Potem mija sezon i mozesz odpocząć. Jeśli chcesz naprawdę pracować to jest dobra firma, ale jeśli chcesz ściemniać to szukaj dalej. Szef spoko gość.
megi 2015-03-31 16:55:59
szkoda słów pełno godzin non stop jakieś dziwne wymysły pseudo kierownicy nic nie robią tylko wysługują się ludźmi na magazynie a pani kierownik nie ma pojęcia o handlu a uwaza sie za nie wiadomo kogo szef ok ale niestety jest pod wpływem kierowniczków którzy mydlą mu oczy a sami nie mają o niczym pojęcia nie polecam tam pracy nikomu
nicola012345 2015-04-17 11:14:12
Ja jestem zadowolona z pracy. Pracuje w firmie ponad 8 lat, mam stałą umowę.
Pieniądze zawsze na koniec miesiąca, czesto miła niespodzianka w postaci premii.Szefostwo wyrozumiałe, ale wymagające. Firma rozwija się, więc praca pewna.Czasami trzeba zostać w pracy dłużej, ale wtedy są płatne setki.Wszystkie nadgodziny płatne dodatkowo. Atmosfera ok.Młody personel, więc można się dogadać.Jeśli jesteś kreatywny, dasz od siebie jakieś pomysły to na pewno zostaniesz doceniony. Odnasząc sie do powyższych opinii- to było u nas w firmie kilku cwaniaczków, którzy myśleli, że będą za przeproszeniem "pierdzieć w stołek" i dobrze zarobią, albo byli zainteresowani żeby wynosić rajstopy- tacy nie znajdą nigdzie szczęścia, chyba że otworzą własna działalność i bądą sami dla siebie szefami. Tylko muszą pamiętać, ze trzeba wziąść kredyt na kilkanaście lat.
4
xy 2015-05-06 11:43:33
A ja jestem zadowolona że już tam nie pracuje dużo godzin wszystkie soboty a pieniądze straszne zero pozytywów NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!

BRAK SZACUNKU DO LUDZI TRAKTUJĄ CIĘ JAK SWOJĄ WŁASNOŚĆ
1
xx 2015-05-09 14:04:56
Placa jest faktycznie kiepska. Co do premi owszem są ale dla wybranych, i nie ma uzasadnienia czym kierownictwo kieruje sie przyznajac je. Gdyby pensje bylyby lepsze ludzie nie narzekali by na całokształt.
1
pracownik 2015-05-23 06:54:15
Nie jestem córka szefa. Pracuje w firmie id niedawna i problemów nie ma na razie. Praca jest i kasa na czas. Pracuję w handlu a nie w budynkach głównych firmy w Konstantynowie wiec nie mam pojęcia jak to wygląda tam na miejscu. Dla mnie ok.
byly 2015-05-23 15:35:24
Ludzie!!!
Popieram innych a terror to mało powiedziane.
Jedyna normalna osoba to kierownik ale przykro mi to mowic nie ma przebicia rządy innych doprowadzaja czławieka do szalu.robi sie po 10 razy ta sama prace. Pracowalam tez na rynkach i ptaku wiec wiem co tam jest grane.
Zabraknie szefa i tej firmy nie bedzie. Nikt tam nie bedzie pracował.
Praca od poniedziałku do soboty i z niedzieli na poniedzialek znow do.(usunięte przez administratora)
Obiektywna 2015-05-30 19:12:24
Jestem zdumiony niektórymi negatywnymi ocenami. Zatanawialiśmy się w firmie kto je wystawia. Wszystkie Ja dowie opinie pochodzą od dwóch byłych pracowników, z którymi firma pożegnała się z powodów, o których nie będę pisała tutaj. To niesamowite, że można mieć aż tyle Nina wiśni w sobie. Cieszę się , że Ci ludzie już nie pracują u nas i te opinie potwierdzają, że decyzje związane ze zwolnieniem były słuszne.
krzysiek 2015-10-23 12:50:04
Kierownik taki sam super jak zieciu szefa,nieroby i nic wiecej. Nie maja pojecia o niczym a super grzesiu nie wie co to myszka w paincie. Nie polecam nikomu,praca jak w obozie koncentracyjnym.
Ktoś 2015-11-08 00:22:38
Ty przecież wysoko wykształcony K. jesteś i tak długo pracowałeś w tym obozie z takimi nierobami ? Tyle lat w firmie, jak teraz łatwo, nie podpisując się,oczerniać.Daj upust swojej frustracji, takim jak ty, nic więcej nie pozostaje. Przykre.
1
jarek 2015-12-10 14:27:29
praca w firmie to dno,co z tego ze zarobisz 2,5tys jak nie masz wogole zycia !!!! nikomu nie polecam tej pracy a grześ i krzyś to najwieksze oszusty,szef sie zdziwi jak mu firmę wysterują. płaca nieadekwatna do zarobków NIE POLECAM NIKOMU
stasiu 2015-12-10 14:40:27
Po otrzymaniu informacji że tutaj pojawiają się opinie na temat powyższej firmy informuję iż nie jestem osobą która te posty umieszcza, i nie ma z nimi nic wspólnego
Pracowałem w Fun -Polu swoje zdanie mam na temat firmy i ludzi tam pracujących ale zachowam je dla siebie ,szczerze mogę napisać że Szef świetny i bardzo dobry człowiek ,żal mogę mieć tylko do dwóch panów co szukając pretekstu aby mnie zwolnić , doszli do wniosku że wynoszę rajstopy co nie miało miejsca jak jest ujęte w jednym z powyższych postów.życzę całej załodze wszystkiego najlepszego sukcesów i wielu klientów pozdrawiam Stasiu
zniesmaczony 2016-01-04 09:11:16
W zyciu tam nie pójde pracowac za te pieniadze i godziny pracy !!! To jest jakas kpina co mi zaproponowali za warunki podczas rozmowy o prace! Wymagają żaświadczenia o niekaralności a nawet nie rejestrują człowieka. Nie wiem kto to był ten gośc co przeprowadzał ze mną rozmowę ale bufon jakich mało. Za takie pieniadze po rynkach w te temperatury to sami sobie mozecie jezdzic a po nie jednym rynku jezdzilem czy to z warzywami czy z meblami. Brak słów,dziwie sie ludziom którzy tam pracują,nawet jeśli maja kredyty czy zobowiązania .
Jolanta F. 2016-01-05 09:57:19
Witam serdecznie. Sama często przyjeżdzałam po towar na rynek i kupowałam od tej firmy. Zaznaczam że kupowałam bo nigdy jakoś nie mogłam otrzymać faktury czy to też paragonu za zakupiony towar i pozniej miałam problemy żeby gdziekolwiek to sprzedać. Kasjer wydaje reszte do pełnej kwoty co jest dla mnie nie do pomyślenia gdyż ja osobiście w dzisiejszych czasach liczę każdy grosz. Po upomnieniu pana ktory trzyma pieniążki i zajmuje sie wydawaniem reszty ręce mi opadły gdy najpierw usłyszałam "NIE MAM" a chwilę poźniej "TO NIECH PANI PÓJDZIE GDZIEŚ ROZMIENIĆ". Brak kultury,dobrego wychowania i pojęcia o poszanowaniu klienta. Ja tam nigdy już nie wróce do tego stoiska no chyba że ze skarbówką i inspekcją pracy bo to co ten człowiek tam robi to trzeba gdzieś zgłosić gdyż w ten sposób oszukują ludzi którzy cieżko pracują na to aby godnie życ.
BYŁY 2016-01-28 14:35:17
Ta firma nadaje sie tylko do kontroli przez przerozne instytucje i urzedy takie jak inspekcja pracy oraz urząd skarbowy,nie płaca podatków za ludzi i ich prace,praca trwa najmniej 10h za co nie ma dodatkowych pieniedzy. W miesiącu robi sie ok 300h co jest niezgodne z prawem pracy ale o jakim prawie my mówimy skoro tam na 30 osob pracujących zarejestrowanych jest moze z 5 w tym własciciel i jego żona. Czas najwyższy zeby w koncu ktos sie tym zajął
4
Nowa 2016-11-19 23:48:34
Pracę zaczęłam niedawno, choć byłam sceptyczna bo wiele sprzecznych opinii o firmie. Na razie pracuję 3 miesiąc i jest ok. Kasa na czas a z kierownictwem można się dogadać zazwyczaj. Nie wiem czy coś się zmieniło czy zmieniło podejście do pracowników, ale jest ok.
1
Zostaw swoją opinię o Fun-Pol Przedsiębiorstwo Handlowe Producent Rajstop Wiesław Funkowicz - Konstantynów Łódzki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fun-Pol Przedsiębiorstwo Handlowe Producent Rajstop Wiesław Funkowicz