brak logo

Próchnik

Łódź

Opinie o Próchnik

yeti 2013-01-30 13:56:31
Nie polecam nikomu pracy w tej Firmie. Szkoda mówić. Byłam pracowałam i odeszłam.
wstręt i obrzydzenie 2013-03-03 02:37:12
Zdecydowanie nie polecam pracy w tej firmie. Kierowniczka sklepu widzi tylko czubek własnego nosa. Zero empatii, zero taktu, wyczucia, totalna znieczulica, obłuda, brak zainteresowania pracownikiem, ocenia po pozorach. Zastanawiam się, jakim cudem może spokojnie spać po nocach? Skoro jest zdolna do najgorszego świństwa, potrafi potraktować człowieka jak śmiecia.
2
oczko 2013-07-11 19:43:31
czu ktoś pracował w próchniku w lodzi prosze o opinie sklep magazyn i ogólnie o tym pracodawcy
2
Pracownik 2014-02-22 14:09:22
Witam serdecznie, chcciałabym przestrzec przed pracą w tej firmie począwszy od zarobków po wymagania.
1
TTT 2014-07-02 09:19:27
Tak tofik wszyscy cie dobrze pamiętamy przyszedłeś na magazyn na najlepszych warunkach finansowych miałeś lepiej niż ludzie pracujący od kilku lat. Przepracowałeś,, chwilę''... dokładnie tydzień hehe :) po czym stwierdziłeś, że nie ogarniasz tematów, niby za dużo informacji :) Już na początku dostałeś ksywę ,, WAZA'' ciekawe dlaczego?? pomyśl.. NADGODZINY?? Tylko dla tych którzy chcą mieć więcej kasy nikt nikogo do nich nie zmusza. Przecież wiesz bo nigdy nie chciałeś zostawać i nie zostawałeś. (usunięte przez administratora)
2
TTT2 2014-07-08 16:18:35
Pani Ewka zawsze w formie <3
TTT2 2014-07-08 16:20:34
A co do pracy to szczerze odradzam. Jest to praca dla osób które juz nic lepszego nie znajdą i nie mają aspiracji na nic więcej. Poza tym teraz juz nie zatrudnia sie na firme ale na podwykonawce, zeby doic jeszcze bardziej. pozdro 600
Obserwator 2014-07-09 08:21:29
UUUU po wypowiedzi TTT można powiedzieć kij w morowisko a reczej jednostkę ADMINISTRACYJNĄ bravo Tofik czy WAZA jak zwał mniejsza o to , chyba coś w wypowiedzi było realnego ze sie sypią po mału kolejne wypowiedzi .
Loa 2014-07-14 21:27:12
No trudno się dziwić. Z dnia na dzień zamykają sklepy, tną, tną, koszą
fiki 2014-11-07 07:18:24
a ja pracuje w Vistuli i odchodzę tam jest wyzysk też a pracy mega,idę do próchnika za większą kasę niż na dzień dzisiejszy zarabiam.Mam tylko nadzieje ze popracuje w tej firmie długo i ze to zmiana na lepsze.
xoxox 2014-12-11 21:55:21
Byłam w Szczecinie na dniu probnym, nie polecam, pracowalam 6 godzin po czym nikt do mnie nawet nie zadzwonil podziekowac. Dziewczyny pracujące tam są bardzo mile i nie wiem jak one wytrzymują w tym sklepie. Opinie o kierowniczce jak najbardziej trafione. Brak kultury i obgadywanie klientów to norma. Poprostu wyzysk i próba załatania braków w personelu naiwnymi ludzmi, na infoludku znowu ogloszenie ze poszukuja do pracy. OMIJAC SZEROKIM ŁUKIEM!!!!!!!
gość - pracownik 2015-01-26 14:34:10
Polecam pracę w firmie Próchnik, dobry system motywacyjny uzależniony od wkładu pracy. Miła atmosfera, liczne szkolenia, wysoki samorozwój. Praca stała i pełne zadowolenie. Mówię o pracy na stanowisku sprzedawca. Trzeba być dobrym sprzedawcą
Gość 2015-02-20 15:49:35
Nie polecam pracy w Próchnik. Po kilku miesiącach pracy jako sprzedawca, awansowałam na kierownika, ale w momencie kiedy kończyła mi się powoli umowa o pracę na czas określony, to regionalna bez podania konkretnej przyczyny podziękowała mi za współpracę. Czas wypowowiedzenia umowy? Zapomnijcie! Dowiedziałam się na kilka dni przed zwolnieniem.
gość -były pracownik 2015-02-26 11:17:28
Nie polecam pracy w tej Firmie ,żałuję że porzuciłam inną pracę dla obiecanek cacanek,już tam nie pracuje a dzień w którym się zwolniłam uważam za najlepszą decyzje w moim życiu.Jedna wielka sitwa, możesz się dorobić nie awansu ale garba.A wszyscy ludzie którzy maja olej w głowie po prostu się zwolnią.
pracownik 2015-03-30 23:12:50
Nie polecam pracy na magazynie !!!
Masakra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
2
gość_ 2015-07-30 22:26:21
Praca w Próchniku jest naprawdę godna polecenia. Pracuje dość długo i jestem zadowolona. Firma bardzo przyjazna i traktująca pracowników z poszanowaniem jeżeli się dobrze pracuje to na 100% zostanie to zauważone i docenione w formie awansu i podwyżki :)
Bezrobotna 2015-09-22 09:37:09
witam wszystkich , bardzo proszę o szczera informacje jak jest w prochniku jak wygląda współpraca z regionalnymi , jaki jest system wynagrodzenia i jak wyglądają umowy szczerze chodzi mi o Poznań ?Będę wdzięczna o szczera odpowiedz bo nie wiem co mam robić !!!
adam 2015-10-01 13:32:22
a ile zarabia tam sprzedawca. to ze szybko mozna awansowac to tylko plus, ale zarobki tez sa dobre?
adam 2015-10-01 13:32:51
a ile zarabia tam sprzedawca. to ze szybko mozna awansowac to tylko plus, ale zarobki tez sa dobre?
selerek 2015-10-28 21:06:16
Chyba powinieneś w takim razie złożyć aplikację, żeby wiedzieć jakie są tam warunki umowy
ANN 2016-08-08 21:48:43
Dostałam ofertę pracy do tej firmy, nie skorzystałam i nie żałuję. Bardzo słaba podstawa i ewentualna premia do wyrobienia. Socjalu żadnego nie ma. Miałam ofertę na kierownika, który jest tam zwykłym sprzedawcą, nie mającym na wiele rzeczy wpływu. Pracowałam w dwóch korporacjach zagranicznych i niestety muszę z przykrością stwierdzić, że ta polska firma jeszcze sie wiele musi nauczyć. Ogólnie praca na przeczekanie.
erd 2016-08-10 10:06:00
Świetnie, że można liczyć na profesjonalne szkolenia @qwerty, bo prościej przez to wypełnia się obowiązki. Wiecie tylko czy wypłata jest terminowa? Pewnie tak, bo znacznie umila to zatrudnienie, a przez to zarobki są adekwatne do powierzanych obowiązków.
Zostaw swoją opinię o Próchnik - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Próchnik