Mirkan Auto-handel

Palowice

Opinie o Mirkan Auto-handel

Marcin 2014-09-30 06:42:56
Witam,
Firma Mirkan to pełen profesjonalizm oraz rzetelne i indywidualne podejście do klienta!
W czerwcu br. zakupiłem w firmie Mirkan samochód, z którego jestem bardzo zadowolony. Należę do grona "trudnych" i bardzo wymagających klientów, zwracających uwagę nawet na najdrobniejsze detale! Mimo tego firma Mirkan sprostała moim wymaganiom oferując mi samochód wręcz w idealnym stanie technicznym i wizualnym, który niewątpliwie jest perełką na rynku w swym roczniku produkcyjnym... :) Z czystym sumieniem mogę polecić firmę MIRKAN jako rzetelnego i profesjonalnego importera samochodów używanych z rynku Europy zachodniej(w tym głównie z Belgii).
1
wojtek 2014-10-03 21:48:43
porządna firma.
super auta!
jak nowe!
nie ma sensu kupowac w salonie i przepłacać!
mak 2015-03-09 17:00:30
UWAGA OSZUST.
MIRKAN SPRZEDAJE SAMOCHODY PO NAPRAWACH BLACHARSKICH TWIERDZĄC, ŻE SĄ BEZWYPADKOWE!!!!!!!!!!!!
klijent 2015-03-13 16:05:32
potwierdzam to co napisal mak a wlasciciel cwaniak jakich malo
katrina 2015-03-18 12:30:24
UWAGA.OSZUST OSZUST!
MirKan 2015-03-20 17:44:39
Osoba która zamieściła trzy ostatnie opinie zostanie pozwana przed sąd.
WŁAŚCICIEL FIRMY MIRKAN
DaVido 2015-03-23 20:38:28
Gorąco polecam firmę MIRKAN miła i profesjonalna obsługa kupiłem samochód i jestem bardzo zadowolony. Oferta spełniła moje oczekiwania. Jeszcze raz gorąco polecam i Pozdrawiam (Kokotek)
bojaz 2015-03-25 23:36:07
Witam.Chciałbym zamieścić opinię o Komisie a w szczególności o właścicielu.Kupiłem miesiąc temu w komisie MIRKAN Passata.Byłem zawsze bardzo sceptyczny co do takich zakupów ponieważ wszystkie samochody które dotychczas kupowałem były autami nowymi.Moje obawy okazały się jednak nie potrzebne.Okazało się że są jeszcze komisy i ich właściciele uczciwi i kompetentni.Jeżeli ktoś szuka samochodu sprawdzonego z rzeczywistym przebiegiem a do tego jest człowiekiem nieufnym takim ja jestem, to chcę polecić ten właśnie komis.Chce nadmienić że przy zakupie mojego auta dostałem zapewnienie od właściciela,że w razie chęci wymiany samochodu na nowszy,moje obecne auto zostanie przyjęte w rozliczeniu.Mam pytanie.Jeżeli Pan Mirek byłby oszustem jak ktoś w opiniach powyżej wypisuje, zaproponowałby takie rozwiązanie.Wiem jedno.Moje następne auto też będzie kupione w Autokomisie MIRKAN i wszystkich do tego zachęcam.I jeszcze jedno.Dobry zwyczaj to podpisywać się imieniem.
Janusz z Przyszowic.P.S.Jeżeli ktoś uważa że piszę nie prawdę proszę napisać, a ja podam tel. i zaproszę do obejrzenia zakupionego samochodu w tym komisie.
piotr 2016-01-11 19:36:23
kupując w tym komisie, kupujesz na własne ryzyko.
bojaz26 2016-01-15 00:16:27
Witam.
Mija już prawie rok od mojego ostatniego wpisu i jestem zaskoczony że jedynym wpisem po moim jest wpis:"kupując w tym komisie, kupujesz na własne ryzyko". Czy nie ma innych zadowolonych nabywców w Autokomisie "MIRKAN"? Wszystko co robimy w życiu robimy na własne ryzyko, więc kupując samochód, również to robimy.Jednak kupując auto u pana Mirosława jedyne czym ryzykujemy to zadowolenie.Tak jak pisałem jestem człowiekiem nieufnym, dla tego po półrocznym użytkowaniu MOJEGO PASSATA poprosiłem o skontrolowanie auta przez rzeczoznawcą PZU.Po oględzinach i opinii tego pana byłem zaskoczony, że
informacje przekazane przez właściciela komisu pokrywają się z prawdą.Dlatego też zdecydowałem się na zakup kolejnego samochodu dla dzieci w firmie "MIRKAN". Mam nadzieję,że kolejny raz się nie zawiodę.Polecam zakupy w Autokomisie "MIRKAN" z Palowic i tak jak pisałem poprzednio:dobry zwyczaj podpisywać się przynajmniej imieniem..Oczywiście służę info o moich zakupionych w tym komisie samochodach.Pozdrawiam Janusz z Przyszowic.
2
micz 2016-02-11 13:32:29
Samochody powypadkowe
kris 2016-03-02 22:56:39
Kupiłem niedawno audi niby miała być 3-miesięczna gwarancja,gdy okazało się że może być skrzynia biegów do remontu ,właściciel komisu wycofał się z umowy gwarancyjnej.Dlatego odradzam kupno auta w tym komisie , gdyż nie wywiązują się z umowy.
MirKan 2016-03-07 09:37:30
Witam. Oczywiście że i u nas można nabyć auto po kolizyjne, albo po zdarzeniach losowych. Powypadkowych nie posiadamy. Klienci zawsze są informowani o przeprowadzonych naprawach, jeżeli były takie przez nas dokonane. Szkoda że najwięcej do powiedzenia lub napisania mają osoby które nigdy nie miały z nami kontaktu.
Auto Handel MirKan
MirKan 2016-03-07 19:47:06
Panie Krzysztofie L. zakupił Pan u nas Audi A3 z przebiegiem prawie 270000km i trzy miesięczną gwarancją. Ze względu na bardzo wysoki rabat zdecydował się Pan na kupno tego dziewięcioletniego samochodu. Do dnia dzisiejszego jeździ Pan bezawaryjnie z tego co słyszałem nawet 190km/h. Skrzynia biegów pracuje jak należy, przy wyłączaniu silnika czasami pojawia się drobny stuk. Podczas konsultacji z mechanikiem usłyszał Pan że przy takim przebiegu ma prawo tak być. Następnie podaliśmy sobie rękę i temat został zakończony. Czy nie poleca Pan nas przez to że nie wymieniliśmy tej skrzyni biegów na nową ? Zamieścił Pan fałszywą nie zgodną z prawdziwą sytuacją opinię o naszej firmie.
Auto Handel MirKan
3
Palowiczanin 2016-03-13 12:46:53
witam chce przestrzec przed handlarzem co wypisuje ze sprzedaje auta po zdarzeniach i ze powypadkowych nie posiada podam strone gdzie Mirkan zakupuje auta prosze sprawdzic (usunięte przez administratora) jak to sa po zdarzeniach losowych.Pracowałem w firmie gdzie Pan Kania miał u nas komis wiec wiem jakie machloje prowadzi z autami.Czekam na reportarz TURBO KAMERA kiedy sie zajmie nie uczciwym sprzedawca.
1
MirKan 2016-03-13 20:27:49
Przykro nam czytać takie bzdury. Na pewno człowieku nie jesteś Palowiczaninem. Jeżeli potrzebujesz pomocy to chętnie się z Tobą spotkam, albo chociaż zobacz jakie auta mamy w ofercie...
Auto handel MirKan
ZBYCHO 2016-03-14 08:47:24
ZAKUPIŁEM W TEJ FIRMIE SAMOCHÓD. JAK DO TEJ PORY WSZYSTKO JEST OK. MOŻNA UCZCIWIE POLECIĆ. MAJĄ BARDZO CZYSTE AUTA.
Palowiczanin 2016-03-15 16:58:11
Nie bądz żałosny i ne wypisuj sobie sam komentarzy pozytywnych tylko w tedy jak ktos cie skrytykuje chyna ze Andrzej nie ma co robic.
Palowiczanin 2016-03-15 17:08:50
Przestroga przed tym handlarzem sprzedaje auta POWYPADKOWE przyznane do kasacji w Belgi 80% aut miało wybite poduszki powietrzne co widac na stronie co podałem gdzie kupuje auta.Handluj sobie ale uczciwie pokarz klientowi jak wygladało auto przed naprawa to nie sprzedaż zadnego każdy szanujacy sie komis prowadzi działalnosc od kilku lat w jednym miejscu komis MIRKAN co pół roku ma inna siedzibe podobno teraz w Orzeszu ciekawe na jak długo az bedzie trzeba sie zmyc?.przestroga jeszcze raz przestroga zadajcie ludzie zdjec jak było uszkodzone nie wierzcie na słowo bo zostaniecie oszukani.Ludzie zbieraja pół życia na dobre auto inni biora kredyty przestroga prze zakupem takich aut u tego miłego Pana.Ja nie ublizam ci kolego ani nie obrazam poprostu stwierdzam ludzia fakt i ty o tym wiesz skoro wiersz ze nie jestem z Palowic to duzo wiem o twojej firmie dla tego dziele sie z ludzmi informacja pewna a ty bądz jaz uczciwy i nie żyj na ludzkiej naiwnosci.Naie zapomnij dodac sobie komentarza ze Mirkan ma dobre auto.
MirKan 2016-03-16 08:36:12
W odpowiedzi na Twoją opinię uprzejmie informuję że prowadzimy działalność od ok. piętnastu lat z jedną taką samą siedzibą. Od szesnastu lat posiadam ten sam numer telefonu komórkowego. Samochody które wskazujesz to resztki których my wieloletni kontrahenci nie chcemy, dlatego trafiły na strony internetowe. Proszę żebyś nie nazywał mnie swoim kolegą i wiedz o tym że dzisiaj sprzedać auto jest ciężko, każdy samochód kilkakrotnie jest sprawdzany przed zakupem. Nikt nic nie kupuje w ciemno ani w czarnym worku. Podpisz się przy następnej opinii, będziesz bardziej wiarygodny.
JANO 2016-03-23 18:43:39
Firma Mirkan to pełen profesjonalizm oraz rzetelne i indywidualne podejście do klienta!
Jola 2016-03-31 21:55:14
Gorąco polecam firmę MirKan miła i profesjonalna obsługa.Dobry kontakt ze sprzedającym.Kupiłam w marcu samochód WV golf plus i jestem bardzo zadowolona.Samochód czysty i pachnący. Sprzedający nie ukrywał po jakim zdarzeniu jest samochód. Bez problemu załatwił wszystkie formalności, oraz brakujące drobne elementy zaproponował pomoc w naprawie drobnej usterki która pojawiła się tydzień po zakupie auta. Pan Mirek to człowiek słowny i rzetelny. Jeszcze raz gorąco polecam i Pozdrawiam.
1
Michał Skarboń 2016-04-02 11:22:08
Zakupiłem w Październiku ubiegłego roku w "Mirkan AutoHandel" Citroena DS3 z 2011 roku. Muszę przyznać po pół roku użytkowania, że jestem zachwycony i że z czystym sercem mogę każdemu polecić to miejsce. Auto nabyłem w świetnym stanie, w bardzo przyzwoitej cenie i póki co nie dołożyłem nawet złotówki, bo nie ma takiej potrzeby. Mało tego znajomi byli przekonani, że auto jest fabrycznie nowe z salonu, a na ich twarzach jawiło się niemałe zaskoczenie gdy mówiłem, że jest czteroletnie :) Jeśli ktoś ma jakieś pytania chętnie odpowiem na portalu Facebook. Pozdrawiam!
1
Mariusz 2016-06-29 22:47:21
Witam, zakupiłem kolejny samochód w firmie MIRKAN, jest już to czwarte moje auto co u nich zakupiłem ze wszystkich aut co od nich miałem byłem bardzo zadowolony, auta bardzo zadbane, ojciec oraz siostra także zdecydowali się na zakup auta w tej firmie to chyba o czymś świadczy, samochody w dobrej cenie oraz w bardzo dobrym stanie technicznym.
1
Dawid 2016-08-15 11:48:57
Witam.W maju tego roku kupiłem w tym komisie Seata Altea. Jestem zadowolony z zakupu, auto czyste i zadbane. Kontakt ze sprzedawcą oceniam bardzo dobrze, fachowe doradztwo przy zakupie, miła atmosfera wykonuje swoje usługi z pełnym profesjonalizmem. Gorąco polecam autokomis MirKan :)
Dawid z makoszów
Zostaw swoją opinię o Mirkan Auto-handel - Palowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mirkan Auto-handel