logo GZUG Gliwice

GZUG Gliwice

Gliwice

Opinie o GZUG Gliwice

Zowadzik 2017-06-05 15:27
Siemka chlopaki wiecie może jak z przyjenciami jak ktoś po szkole sa szanse ?
1
Hanys 2017-06-05 22:16
Dla młodych po szkole to są najlepsze przyjęcia urodzinowe i dla starszych przyjęcia weselne. Inne kawjalerskie i panieńskie terz są dobre przyjęcia. Jest dobry kuhcharz
1
Zowadzik 2017-06-05 22:33
Aleś to pięknie ujoł to niech się odezwią jak Pan inzynier mowil ze biorą ludzi zwkle mydlenie oczów ...
1
Przemo 2017-06-06 11:49
Mocie roboty na Ziemowicie???
aaaa 2017-06-06 16:06
Czemu nie skladasz pod pgg jak teraz przyjmują na potęgę , tylko ciśniesz sie na titanica , bez sens ...
gggbyly 2017-06-06 20:19
to prawda jest bo az nie moge uwierzyc ?!
Nowy 2017-06-07 21:02
Nie będziesz robić sobót i niedziel na GRPX to nie utrzymasz się na tym oddziele...szok jestem nie dawno u nich ale widzę że to jakieś oszołomy. Na oddział biegusiem a z powrotem odbijesz blachę na szybie zawsze z opóźnieniem od 20 minut w górę. Ja pitolę fajne pieski.
3
gugus 2017-06-07 21:19
Marcel?
antykzuk 2017-06-08 16:56
Opinia jest wiarygodna 100% bo tez to przeżyłem tyle ze kiedys na sosnicy , i oni sie dziwią ze ludzi nie ma niech znikną z rynku w piz?du
1
Jurek 2017-06-09 09:23
Jak wyplaty??
Młody 2017-06-09 11:37
Z 1 czerwoną4.920
1
Nierobol 2017-06-09 15:27
Bez sobót 8000 tyś przyjmujcie się bo co raz to lepiej
Kaleson 2017-06-09 15:31
Czy jest prawdą że prezes gzugu załatwił żeby PGG nie przyjmowało ludzi z Gzugu?
5
miki 2017-06-09 16:41
Z trzema sobotami 11346,-. Lepiej jak dobrze
Aldik 2017-06-09 18:49
3700 dwie czerwone
1
Jurek 2017-06-09 18:49
Tak
1
Nowy x 2017-06-09 19:05
Witam o co chodzi z tą czerwona przy wypłatach
Jurek 2017-06-09 20:25
Sb albo ndz albo świeto - czerwone sa lepiej platne
Pokoj 2017-06-10 01:23
Robiłem na Bobrku i wiem jak te oszołomy prześcigają się żeby wejść w d...kiero a szczegolnie przodowi oni poprostu ociekają wazeliną!!! Aż dziw że rękawow nie pobrywali kiero. A kapusiow to możesz kosić kosą jak zboże w żniwa. Dozor sra w gacie jakby nażarli się laksigenu. Totalny kabaret...ale cóż kiedy wszyscy się boją. Słyszałem że skończyły się u nich metry bo jadą w węglu...będzie napinka że hej...
7
Robotny 2017-06-10 18:02
Dlatego wyleciałeś z bobrka .
1
Jaś :-) 2017-06-10 19:30
Jestem automatykiem mam dwuletnie doświadczenie w branży i skończone studia, czy warto iść do tej firmy bo szukam aktualnie pracy? Dostałem sms i nie wiem czy warto pchać się z moim wykształceniem na kopalnię? Proszę o sensowne odpowiedzi.
Pokoj 2017-06-10 20:03
Zostałem przeniesiony z powodu braków kadrowych na innym oddziale...pozdrowienia dla Darka i Krzyśka...czy wasza "kariera" dalej się rozwija hauhau....???
nowy 2017-06-11 08:36
po co chcesz z takim zawodem i wyksztalceniem isc do takiej roboty ciezkiej i niebezpiecznej gdzie nie zarobisz bo jako robotnik transportowy dostaniesz max 2 na reke, ja gdybym mial taki zawod i wyksztalcenie to bym w zyciu nie poszedl do tego bagna nawet pod gruba a co dopiero do gzugu
3
Robotny 2017-06-11 10:47
Braki kadrowe hahaha i kierownik fachowca oddał ale jaja . Teraz to fachowcy oddział zasilili kwiat górnictwa
Jeszcze gzugol... 2017-06-11 21:37
Gzug owszem 1 z najlepszych firm sam pracuje....ale schodzi na psy roboty wygrywaja a ludzi nie ma....wyplaty chu.owe....
gustlik 2017-06-11 23:56
Ta firma zeszła na psy. Wypłaty jak na roboty dołowe śmieszne! Mam górnika, wiele kursów, 7 lat w firmie, bez świąt ciężko jest zarobić 2500. Każdy z nas myśli o zwolnieniu się, oczywiście z tych , którzy jeszcze zostali, ponieważ bardzo dużo wykwalifikowanych osób odeszło. Wynagrodzenie nie jest adekwatne do wykonywanej pracy. Każdy kto się zatrudni w tej firmie się o tym przekona. Dobre czasy minęły..pozdrawiam
2
Kaleson 2017-06-13 17:42
A czy to jest zgodne z prawem?
Mickli 2017-06-14 14:40
Witam gzugu robi może coś na sosnicy? Albo jakieś inne firmy zewnętrzne?
miki 2017-06-16 11:03
Co tak cicho na forum ? Czy juź pisać zakazali ? ,albo jest tak dobrze , źe brak tematu , jeźeli się poprawiło na odziałach to się tym podzielcie z drugimi.
Krzysiek 2017-06-16 14:21
Również czekam na opinie, bo nadal się zastanawiam czy złożyć papiery. Warto podjąć się jako pierwsza praca w górnictwie? Pozdrawiam
cotydupis 2017-06-16 15:51
Czasem lepiej byc wyrzuconym niż zostac kapusiem , fraj1erem i sie plaszczyc jak pajac pamiętajcie gnidy karma zawsze wraca . Jeszcze żeby to byly nie wiadomo jakie pieniadze ale to ....
2
kolo 2017-06-17 10:53
Jesli juz bardzo chcesz robic na dole a pod grube nie ma szans sie dostac to warto
1
opel 2017-06-17 23:54
a mie ciekawi kaj Sipowiec Kocur sie stracioł, ktoś coś wie?
2
Czacha dymi 2017-06-18 14:52
W zaopatrzeniu teraz jest a za niego wskoczył ( usunięte przez administratora ) teraz on jest głównym sipowcem
elwer 2017-06-18 22:24
tyn wie kaj żić wciś
3
Czika 2017-06-19 15:17
Kiedy przyjmą ludzi bo na halembie już nie wyrabiamy w 6 na zmianie a roboty tyle choćby 16 nas było
Pokoj 2017-06-19 16:59
Zarząd Polskiej Grupy Górniczej podpisał w poniedziałek (19 czerwca) porozumienie ze stroną społeczną działającą w PGG w sprawie zmiany wartości jednostkowych posiłków profilaktycznych – poinformował portal górniczy nettg.pl rzecznik spółki Tomasz Głogowski.

Od 1 lipca wartość jednostkowa posiłku dla pracowników w PGG będzie wynosiła odpowiednio 18,90 zł i 16,70 zł.

Porozumienie zawarte ze stroną społeczną jest skierowane do pracowników związanych bezpośrednio procesem wydobycia i wzbogacania węgla.

Zarząd PGG informuje również, że podwyższenie wartości posiłków profilaktycznych w PGG nie wpłynie na przekroczenie budżetu wydatków w PTE na 2017 r. i jest uzasadnione sytuacją finansową spółki. A w GZUGU bez zmian???
Rus 2017-06-19 19:16
U nas bez zmian bo my nie w PGG ale podobno też dziwną tylko jeszcze nie wiadomo kiedy bo związkowcy muszą rozmowy przeprowadzić z zarządem
Pd 2017-06-20 22:00
Mam pytanko prcacoje juz 5 lat pod firma.... czy do gzugu tez przyjmuja pomoc dolowa, na dzien dzisiejszy?
2
k 2017-06-21 08:57
na dzien dzisiejszych to przymuja wszystkich jak leci ktorzy maja dwie rece i nogi
2
Rus 2017-06-21 15:06
Wkońcu pracują w Gzugu to ich stać na dziczyzne z rajculi a kto bogate u zabroni
1
szamot 2017-06-21 20:30
A skont ty kur..wa wiysz że we rajculi je dziczyzna ?
Rus 2017-06-21 21:33
Olaf pisze może ich widział a co? Jak ich stać to nawet niech jedzą u Gordona Ramseya wkońcu w Gzugu pracują co nie?
Jacek 2017-06-23 08:23
Nie, nie warto. Poszukaj pracy w przemyśle motoryzacyjnym. Jesteś młodym i świetnie wykształconym człowiekiem. Zapytaj o pracę np. w NGK CERAMIKS.

Pozdrawiam.
Jacek 2017-06-23 10:16
Nie jestem zdziwiony, że jesteście traktowani tak jak jesteście traktowani. Nie dziwi mnie to jak jesteście opłacani. Dlaczego tak piszę? Dlatego, że wystarczy przeczytać kilka waszych nędznych komentarzy, a wyłania się tutaj zwyczajny obraz nędzy i rozpaczy, który jest cechą ludzi z brakiem jakiegokolwiek wykształcenia.

Pozdrawiam.

P.S. W firmie, w której pracuję, kobiety zarabiają dwa razy więcej, niż górnik w przodku.
Jacek 2017-06-23 10:17
Nie jestem zdziwiony, że jesteście traktowani tak jak jesteście traktowani. Nie dziwi mnie to jak jesteście opłacani. Dlaczego tak piszę? Dlatego, że wystarczy przeczytać kilka waszych nędznych komentarzy, a wyłania się tutaj zwyczajny obraz nędzy i rozpaczy, który jest cechą ludzi z brakiem jakiegokolwiek wykształcenia.

Pozdrawiam.

P.S. W firmie, w której pracuję, kobiety zarabiają dwa razy więcej, niż górnik w przodku.
2
Kali byc 2017-06-23 14:06
Tez wolalbym robic na produkcji jak w gzugu nawet mając 10 lat dolu by mi szkoda nie bylo , tracić zdrowie dziennie sie wkur i do tego za damski [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dajcie pokój Pany .... Tylko dla zdesperowanych jednostek jest ta firma co boja sie zmian i własnego cienia
6
apacz 2017-06-24 09:45
Z tego co kojarzę to Ty juz wcześnie tu namawiałeś na ngk pisz co chcesz ale nikogo nie obrażaj obraz nędzy to strefa i agencje pracy tymczasowej chodź nie zaprzeczę gzug twz do tej samej ligi należy !!!
1
bis 2017-06-24 13:00
gdzie kobiety dobrze zarabiają??
ryl 2017-06-24 14:59
W GZUGU na przodku abo na przebudowie.
Zostaw swoją opinię o GZUG Gliwice - Gliwice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GZUG Gliwice