Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o GZUG Gliwice

Pracowałeś w firmie GZUG Gliwice i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ebola - 2014-09-09 14:08:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ten co ssie - 2014-09-07 12:35:18]:
To nie kłamstwo. Za 15 lecie nie było premii ?
Jesteś mało poinformowany albo siejesz zamęt.
zdjecie uzytkownika
ten co ssie - 2014-09-09 23:09:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ten co ssie - 2014-09-07 12:35:18]:
Nie sieję zamętu!!! Kto Ci naopowiadał o premii na 15 lecie FIMY!? Kto Ci obiecał, że będzie premia na jubileusz Gzugu? Pisząc takie posty sam wprowadzasz zamęt i dezinformację wśród Pracowników!!! Byłeś wśród załozycieli Firmy? Nie!!! Więc zamiast "pieprzyć" o urojonej kasie i podburzać ludzi weź ty chłopie do roboty a i kasa będzie. A jak coś nie pasuje to zawsze można się zwolnić. Proste?
zdjecie uzytkownika
szybki - 2014-09-10 04:39:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ten co ssie - 2014-09-09 23:09:02]:
Była kasa na 15 lecie ale tylko dla ludzi którzy przeszli z Gliwckiej kopalni a dla reszty medaliki gzugu na allegro chodzą po 6.50 zł.A za robotę to niewiem czy kolega zdąży się wziąć bo podobno firma chyli się ku upadkowi i prawdo podobnie w nie długiej przyszłości ma być koniec z gzugiem tylko ludzie na starych umowach mają być wcieleni pod kopalnie czytaj z gliwickiej. A z resztom co będzie to dowiemy się prawdo podobnie po nowym roku. Obym się mylił
zdjecie uzytkownika
ten co ssie - 2014-09-10 08:25:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szybki - 2014-09-10 04:39:01]:
A wszyscy się śmiali po co te szkolenia, kursy etc... każdy miał i ma szansę podnosić swoje kwalifikacje zawodowe...ale po co? Lepiej siedzieć na dupie i narzekać i...czekać co będzie dalej i obudzić się z ręką w nocniku? Pamiętaj, że ten co ma kwalifikacje może i na łopacie pracować a ten co nie ma nic to niestety ma trudniej. Tak już ten świat urządzony jest, że trzeba być elastycznym i przygotwanym na zmiany. Co ma być to będzie i trzeba czekać. GZUG jest stabilną firmą na rynku pracy.
zdjecie uzytkownika
ebola - 2014-09-10 08:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szybki - 2014-09-10 04:39:01]:
Właśnie o te premie mi chodziło. Ale były ? Były! A ciebie gościu - ten co ssie - bym moimi uprawnieniami zasypał! Zresztą twoja super ksywa mówi sama za siebie...
zdjecie uzytkownika
mata - 2014-09-11 10:04:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szybki - 2014-09-10 04:39:01]:
Co znaczy na starych umowach ?
zdjecie uzytkownika
szybki - 2014-09-11 11:38:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mata - 2014-09-11 10:04:49]:
To znaczy że ludzie którzy przeszli z kopalni gliwice na umowach mają 8 ton węgla a nie 6 i urlopu zdrowotnego mają 8 dni a nie 5 jeszcze gdy odchodzą na emerytury to mają 3 miesięczne odprawy a nie 1miesięczne to tak z grubsza
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-09-12 13:51:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten co ssie@ - a powiedz skond mosz takie informacje co do upadku GZUG-u. Tylko nie godej ze z pewnego źródła. Konkretnie godej.
zdjecie uzytkownika
ten co ssie - 2014-09-12 14:45:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja? Szybki rozpisuje o upadku gzugu...pierdoły piszą. Firma ma się dobrze a "szybki", i "ebola" sieją zamęt!!! Chopy weźcie się za robota a nie pisanie glupot na forum. Oki?
zdjecie uzytkownika
ebola - 2014-09-12 22:05:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Słyszałem ze na Knurowie na sipowca startuje znowu Antek Sipowiec ??? przeca godoł ze idzie juz na emeryture !!Tak się zarzekał !! ale niema się co dziwić ze jeszcze posiedzi sobie w biurze a kasa poleci !!też bym tak zrobił
zdjecie uzytkownika
centrum - 2014-09-12 23:21:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ebola ty jak baba ploty zbierasz...gdzie pierdną co powiedzą to zaraz na forum z tym lecisz. Ty pilnuj lebiej swojej baby? A nie pierdołami się zajmujesz. Żal Ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska bo Ci tamto bo ten to. Ty weź dupnij się to ci ulży!!!
zdjecie uzytkownika
henio - 2014-09-12 23:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Antek wiecznie żywy !!!
zdjecie uzytkownika
kaznodzieja - 2014-09-13 13:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ryl - 2014-09-04 12:14:44]:
Podobno uratowani - na Ziemowita poszli ale żyją - amen.
zdjecie uzytkownika
ryl - 2014-09-13 21:58:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to stary temat premie były na 15 lat Gzugu srednio po 3500 ale tych ludzi zostało 17 osób i to kilka jest w dozorze,
zdjecie uzytkownika
ten co ssie - 2014-09-14 01:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ryl - 2014-09-13 21:58:49]:
Rylu i co z tego? Ja nie narzekam. Nie licz komuś kasy a i Tobie nie będzie liczone...kuźwa jaka zawiść
zdjecie uzytkownika
ten co ssie - 2014-09-14 11:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witamy nowego sztygara na Centrum!!! Powodzenia i sukcesów!''
zdjecie uzytkownika
ebola - 2014-09-15 00:54:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to sztygar Tabaluga hehe
zdjecie uzytkownika
lllll - 2014-09-15 21:12:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak tak to Zbyś tabaluga
zdjecie uzytkownika
górnik - 2014-09-16 07:51:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nick - 2014-09-12 13:51:18]:
szybki idź jeszcze raz na szkolenie to będziesz wiedział ze wszyscy węgiel mają tak samo i odprawy a co do urlopu zdrowotnego to trzeba było pracować na kopalni i mieć Ćiągłość pracy w górnictwie , a nie piekarni.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-09-16 08:52:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [górnik - 2014-09-16 07:51:31]:
Jasne tak samo jak niedostaliście premi na 15 lecie po 3500 zł bujaj las a nie nas
zdjecie uzytkownika
szybki - 2014-09-16 10:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [górnik - 2014-09-16 07:51:31]:
Mam skończoną szkołe górniczą a w piekarni to może ty pracowałeś kolego jak do gzug się przyjmowałem to ciągłość pracy miałem w górnictwie i urlopu zdrowotnego nie mam 8 dni a pracuje w tej samej firmie co ty i gdzie tu sprawiedliwości.I gdzie te nasze psełdo związki
zdjecie uzytkownika
MLODY - 2014-09-16 16:32:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy wie ktos cos wiecej, wiemy ze zgri idzie pod kopalnie (napewno, mowil o tym dyrektor na odprawie). Mowi sie ze my tez mamy przejsc pod kopalnie nawet juz jakies sa pisma. Putam gdyz plan restrukturyzacji KW i jej dyrektywy jest w 80 proc tajny. Czy jest jakas osoba w temacie?
zdjecie uzytkownika
aa - 2014-09-17 10:33:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jaki dyrcio i na jakiej odprawie to mówił ? Bo jak na razie to związki rezygnują z rozmów z KW bo co chwile zmienia zdanie i ma nowe pomysły co ustala związki z KW to zaraz Kompania zmienia zdanie. (Wiadomość z radia zet ) A skończy się jak zawsze KW upadnie skupia kopalnie Niemcy Czesi może Rosjanie i będzie się im opłacać ?? Odpowiedz brzmi: BĘDZIE !!
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-18 17:32:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [górnik - 2014-09-16 07:51:31]:
A pośredniak i praca na roli też się liczy do urlopu zdrowotnego? Bo Ja mam 10 lat na ziemii pracy...
zdjecie uzytkownika
onnn - 2014-09-18 17:34:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [górnik - 2014-09-16 07:51:31]:
A Ja byłem grabarzem 6 lat...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GZUG Gliwice
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x