Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o GZUG Gliwice

Pracowałeś w firmie GZUG Gliwice i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-04-04 13:49:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wszystko bydzie dobrze. Bedziemy w NK na 100% i tak trza myslec a nie od razu spisywac wszystko na straty. K-wa nie cierpia takich pesymistow i maciwodow. Niy rozumia czymu robicie w tyj firmie skoro jest tak okropnie.
zdjecie uzytkownika
haha - 2015-04-06 12:44:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dokładnie Adam masz rację. I zrobisz strzałowego i będziesz jeszcze lepszy i znowu w gazetce! SUPERRRR !!! :)
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-04-07 13:02:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [haha - 2015-04-06 12:44:03]:
no pewwnieeeeeeeeeee boczk..............u
zdjecie uzytkownika
pp - 2015-04-09 13:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
fajne wypłaty były na bobku warto było robić metry
zdjecie uzytkownika
l - 2015-04-10 14:10:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na Bielszowicach słabe
zdjecie uzytkownika
haha - 2015-04-12 10:55:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pp - 2015-04-09 13:48:43]:
Na "bobku" ? Gratuluję !
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-04-13 18:15:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kaj jest tyn Bobek:)Czy bobek jest w Kompani?Kto zno tego Bobk, na którym się zarabio?
zdjecie uzytkownika
trololo - 2015-04-19 22:21:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pany a były tma jakie przyjęcia ostatnio? i coś szykują?
zdjecie uzytkownika
kaka - 2015-04-20 16:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Były. Na Bielszowicach.
zdjecie uzytkownika
REKSIO - 2015-04-20 16:57:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wy sie weźcie za robota a niy tu pisać !!!
zdjecie uzytkownika
on23333 - 2015-04-20 17:08:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdzie znajduje sie biuro gzugu na ziemowicie lub piascie zeby mozna bylo zlozyc cv
zdjecie uzytkownika
07 - 2015-04-23 18:22:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
biuro gzugu jest w bieruniu na granitowej od tyłu szkołu górniczej
zdjecie uzytkownika
ddd - 2015-04-24 00:42:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a maja byc wogule przyjecia na piasta albo ziemowit?
zdjecie uzytkownika
Kolo - 2015-04-26 23:14:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie będzie
zdjecie uzytkownika
Nowo przyjety - 2015-05-08 13:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Siema nie dawno się przyjolem na Bielszowice i się z tego bardzo ciesze ,nie rozumie was robicie w wmiare dobrej firmie a jeczycie jak baby wescie się zwolnijcie i ićcie robic np. do gorbudu prg albo niejakiego procarbon to zobaczycie jak się robi za 1700 i to jeszcze daja ci na raty wescie się ogarnijcie
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-05-10 08:08:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To zobaczysz za rok jak będziesz mówił jak 2 umowa ci się będzie kończyć a firma ci podziękuje za współpracę tak już było nie raz
zdjecie uzytkownika
Nowo przyjety - 2015-05-10 16:19:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To będę musiał wrucić do tego bagna ale zawsze jest szansa że się uda, ale większość z was nie docenia tego co ma dopiero jak stracicie tą robote i pujdziecie robić do tych złodziejskich firm to zobaczycie jak ciężko zarobić chociaż 2 tysiące a wy się martwicie o 14 w innych firmach ludzie już zapomnieli co to są bony żywieniowe
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-05-11 18:10:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2500tyś zarobisz w ngk ceramiks i jeszcze cię wożą do pracy z biegiem czasu nawet ponad 3 tyś można zarobić a jak masz na widlaka kurs to od 2800 w zwyż można wyciągnąć na magazynie tesco i napewno będziesz zdrowszy i praca lżejsza
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-05-11 18:46:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To idz tam a nie pierdol Gościu.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-05-11 18:52:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie tam pracuje kiedyś w gzugu pracowałem i nie przedłużali umów dużo osób wtedy zwolnili ale teraz nie mam źle a pozatym adam nie pisze to do ciebie tylko do nowo przyjętego
zdjecie uzytkownika
szykowny - 2015-05-11 21:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
racja, racja, racja - wszędzie dobrze gdzie nas nie ma
zdjecie uzytkownika
Nowo przyjęty - 2015-05-14 11:33:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gość może i masz racje ale ja już kilka lat w tym górnictwie siedze i niemam zamiaru nic innego robić,szykowny nien zawsze to się sprawdza
zdjecie uzytkownika
górnik - 2015-05-17 00:22:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie...GÓRNICTWO trzeba KOCHAĆ!!! Ja osobiście jestem Dumny, że jestem Górnikiem!!!
zdjecie uzytkownika
bobrek - 2015-05-22 13:49:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [górnik - 2015-05-17 00:22:50]:
Brawo Krzysiu !!!
zdjecie uzytkownika
Jałek - 2015-05-22 21:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
He he
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GZUG Gliwice

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy GZUG Gliwice?
Zadaj pytanie
alert