Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o GZUG Gliwice

Pracowałeś w firmie GZUG Gliwice i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ryl - 2014-07-13 12:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szybki - 2014-07-13 10:00:04]:
My swoje robimy niech sie zwolnią ci co nam płacą..
zdjecie uzytkownika
paka - 2014-07-16 08:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [m - 2014-07-13 10:49:30]:
Popieram w 100 %. Będziemy siedzieć cicho a wypłaty coraz mniejsze...
zdjecie uzytkownika
ubolewający - 2014-07-17 16:47:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paka - 2014-07-16 08:52:47]:
Zapraszam do innej grupy zawodowej, gdzie o tych wszystkich dodatkach będziesz mógł tylko pomarzyć. I oczywiście będziesz pracował 8 godzin (minimum) z 15 minutową przerwą na śniadanie(usunięte przez administratora) Czyli większość z was tych leni i tak za dużo zarabia za te 3 godziny dziennie (bo zapominasz dodać do zarobku bonów żywnościowych, barbórkę, czternastkę, wczasy pod gruszą itp.)Podsumujmy zamiast biadolić, zrzędzić do roboty a i wypłata będzie wyższa
zdjecie uzytkownika
szemrany - 2014-07-17 18:43:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ubolewający - 2014-07-17 16:47:24]:
I to je to co prezesi lubiom nojbardzi. Trefnie prawisz karlusie.
zdjecie uzytkownika
szybki - 2014-07-17 22:17:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ubolewający - 2014-07-17 16:47:24]:
Pewnie to ty jesteś kolego w tej innej grupie zawodowej gdzie na lanie i sranie masz 15 min jak nie pracowałeś na dole to się nie wypowiadaj.A jak chces wiedzieć to jak by odjąć dodatki to zarobki są niższe niż najniższa krajowa.Ale co ty możesz o tym wiedzieć.A jeśli w twojej grupie zawodowej masz tylko 15 min na jedzenie i potrzeby fizjologiczne to poproś swojego pracodawcę o dofinansowanie do pielucho majtek wtedy będziesz bardziej wydajny kolego i nie będziesz nażekał że masz tylko 15 min na takie sprawy.Szczeże wspułczuje
zdjecie uzytkownika
najlepszy na bobrku - 2014-07-18 03:02:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolo jedna zasada...piłeś? To nie pisz głupot!!! (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Hancyk - 2014-07-18 07:07:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@najlepszy na bobrku Nie każdy musi być od razu jak to nazwałeś "lizydupą". Mi na przykład odpowiadają warunki oferowane przez GZUG. Poza tym wydaje mi się, że to odpowiednia firma do podjęcia pracy przez osobę niedoświadczoną. Szeroka oferta - drążenia, remonty, roboty podziemne ... każdy gdzieś na pewno się zahaczy. Na wysokość wynagrodzenia ciężko coś poradzić, bo takie stawki dyktuje rynek... idąc do konkurencji raczej wielkiego hurraoptymizmu trzeba by było unikać. Chociaż niestety z tego co widzę na chwilę obecną nikogo do pracy nie poszukują, ale może w niedalekiej przyszłości się to zmieni.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-07-18 08:49:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Hancyk - 2014-07-18 07:07:06]:
A czy premie za wykonany ponad plan też dyktuje rynek które są niższe w porównaniu z zeszłym rokiem ten sam wykon a premie niższe.Wypłaty ewidentnie się obniżyły.Chyba że tylko na Sośnicy tak się obniżyło wszystko a na innych oddziałach jest ok i wszyscy są zadowoleni
zdjecie uzytkownika
nowe - 2014-07-20 20:19:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już wkrótce nowe związki zawodowe...alternatywa dla S i S80!!! Wreszcie dla pracowników!!! Chętnych proszę o cierpliwość!!!
zdjecie uzytkownika
nowe - 2014-07-20 20:19:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już wkrótce nowe związki zawodowe...alternatywa dla S i S80!!! Wreszcie dla pracowników!!! Chętnych proszę o cierpliwość!!!
zdjecie uzytkownika
paka - 2014-07-21 10:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ubolewający - 2014-07-17 16:47:24]:
Słuchaj no gostek. Mnie nie interesuje inna grupa zawodowa. Nie patrze na inne a na swoje! Jeśli ceny w sklepach idą w gorę a nasze wypłaty nawet nie stoją w miejscu tylko sie pomniejszają to coś jest nie halo w tym wszystkim...?
zdjecie uzytkownika
ubolewający - 2014-07-27 14:25:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paka - 2014-07-21 10:26:26]:
Wysłuchałem Cie gostku. Skoro patrzysz na swoje to myślę, że jesteś w tej niewielkiej grupie, która pracuje i chce coś zrobić. Bo dla mnie zdumiewająca większość (tak jak już pisałem wcześniej) to są lenie i cwaniaki którzy tylko płakać umieją jak im źle i jak mało zarabiają (dowód na to mamy powyżej - kolejny związek ktoś chce założyć bo się robić nie chce czyste cwaniactwo), a w robocie to najlepiej wyspać się i do domu iść. I pisze tu zarówno o fizycznych jak i o dozorze (zwłaszcza o tym wyższym). Więc jak ceny idą w górę a my za metry dostajemy coraz mniej bo taka jest sytuacja na rynku, to trzeba robić kilka metrów więcej w miesiącu, a robotę wykonywać do porządku to i zarobek będzie odpowiedni. Pozdrowienia dla pracujących w tej firmie
zdjecie uzytkownika
ona głupota - 2014-08-09 12:22:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta wpisz numer telefonu a sms będzie przychodził i kasa będzie lecieć.Górnik może głupi chłop ale nie naiwny hehehe
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-08-27 11:49:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś może więcaj napisać o pracy w GZUG Gliwice chodzi mi o warunki pracy czyli , jaka umowa , czy są kartki , premia cało roczna lub barbórka i 14 ?
zdjecie uzytkownika
Jan - 2014-08-30 13:28:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie. Czy jak teraz by mnie przyjeli do Gzug-u na kopalnie Ziemowit. To czy będę miał barbórkę i 14-stke ?
zdjecie uzytkownika
bobrek wola... - 2014-08-30 23:36:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jan - 2014-08-30 13:28:31]:
Zastanawiałech się kto za darmo biere woda do doma? I ostatnio zauważyłech jednego białego jak wali do doma z wodą jak z klockiem po nocnej szychcie. Nawyk po Centrum czy nadchodzi ocieplenie? Myśla, że wrzesień będzie gorący...
zdjecie uzytkownika
centrum - 2014-08-30 23:42:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto to taki? Franuś? Ale on nie biały? Kto zaś wynosi woda? Kto był na nocce?
zdjecie uzytkownika
anton - 2014-08-30 23:44:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to ten sam co na Centrum? Szuwarek?
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-08-30 23:49:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeden taki był na Centrum...potem pisali.
zdjecie uzytkownika
miro - 2014-08-31 00:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy chodzi o kobucha...kierowcę? Oddaj wodę...???
zdjecie uzytkownika
antymaser - 2014-08-31 12:43:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
T Rz ty konfidencie. Znowu siejesz zamęt. Z Centrum poleciałeś to się uspokoiło. A teraz na Bobrku zaczynasz!
zdjecie uzytkownika
kkhggll - 2014-08-31 22:45:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj tomek rz ty faktycznie siejesz zamet
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-01 10:20:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kuźwa jak dzieci.. prosę pani a on ksywo na mnie patsy...żenada panowie, żenada!!!
zdjecie uzytkownika
r1nos ci złamie - 2014-09-01 18:59:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [antymaser - 2014-08-31 12:43:23]:
Powiedz Tomkowi to prosto w oczy ale ty przecież przed monitorem mocny jesteś
zdjecie uzytkownika
ryl - 2014-09-02 09:08:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bobrek wola... - 2014-08-30 23:36:23]:
nie dostaniesz ! żeby dostać barbórkę i 14 musisz przepracować 12 miesięcy od 1 stycznia do 31 grudnia
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GZUG Gliwice
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski