Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o GZUG Gliwice

Pracowałeś w firmie GZUG Gliwice i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kaka - 2015-04-20 16:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Były. Na Bielszowicach.
zdjecie uzytkownika
REKSIO - 2015-04-20 16:57:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wy sie weźcie za robota a niy tu pisać !!!
zdjecie uzytkownika
on23333 - 2015-04-20 17:08:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdzie znajduje sie biuro gzugu na ziemowicie lub piascie zeby mozna bylo zlozyc cv
zdjecie uzytkownika
07 - 2015-04-23 18:22:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
biuro gzugu jest w bieruniu na granitowej od tyłu szkołu górniczej
zdjecie uzytkownika
ddd - 2015-04-24 00:42:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a maja byc wogule przyjecia na piasta albo ziemowit?
zdjecie uzytkownika
Kolo - 2015-04-26 23:14:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie będzie
zdjecie uzytkownika
Nowo przyjety - 2015-05-08 13:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Siema nie dawno się przyjolem na Bielszowice i się z tego bardzo ciesze ,nie rozumie was robicie w wmiare dobrej firmie a jeczycie jak baby wescie się zwolnijcie i ićcie robic np. do gorbudu prg albo niejakiego procarbon to zobaczycie jak się robi za 1700 i to jeszcze daja ci na raty wescie się ogarnijcie
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-05-10 08:08:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To zobaczysz za rok jak będziesz mówił jak 2 umowa ci się będzie kończyć a firma ci podziękuje za współpracę tak już było nie raz
zdjecie uzytkownika
Nowo przyjety - 2015-05-10 16:19:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To będę musiał wrucić do tego bagna ale zawsze jest szansa że się uda, ale większość z was nie docenia tego co ma dopiero jak stracicie tą robote i pujdziecie robić do tych złodziejskich firm to zobaczycie jak ciężko zarobić chociaż 2 tysiące a wy się martwicie o 14 w innych firmach ludzie już zapomnieli co to są bony żywieniowe
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-05-11 18:10:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2500tyś zarobisz w ngk ceramiks i jeszcze cię wożą do pracy z biegiem czasu nawet ponad 3 tyś można zarobić a jak masz na widlaka kurs to od 2800 w zwyż można wyciągnąć na magazynie tesco i napewno będziesz zdrowszy i praca lżejsza
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-05-11 18:46:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To idz tam a nie pierdol Gościu.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-05-11 18:52:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie tam pracuje kiedyś w gzugu pracowałem i nie przedłużali umów dużo osób wtedy zwolnili ale teraz nie mam źle a pozatym adam nie pisze to do ciebie tylko do nowo przyjętego
zdjecie uzytkownika
szykowny - 2015-05-11 21:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
racja, racja, racja - wszędzie dobrze gdzie nas nie ma
zdjecie uzytkownika
Nowo przyjęty - 2015-05-14 11:33:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gość może i masz racje ale ja już kilka lat w tym górnictwie siedze i niemam zamiaru nic innego robić,szykowny nien zawsze to się sprawdza
zdjecie uzytkownika
górnik - 2015-05-17 00:22:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie...GÓRNICTWO trzeba KOCHAĆ!!! Ja osobiście jestem Dumny, że jestem Górnikiem!!!
zdjecie uzytkownika
bobrek - 2015-05-22 13:49:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [górnik - 2015-05-17 00:22:50]:
Brawo Krzysiu !!!
zdjecie uzytkownika
Jałek - 2015-05-22 21:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
He he
zdjecie uzytkownika
kle kle - 2015-05-31 18:48:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepiej podał bełge bo sie sypie ;p
zdjecie uzytkownika
gzugol spod żabki - 2015-06-07 21:43:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nowo przyjęty to, że robisz błędy w pisowni to nic, ale tok myślenia 24 latka który ma 3 lata dołu, przyjał sie 2 miesiące temu do GZUGu, a wcześneij przeżył gehenne w firmach których robią tylko zdesperowani. To ,że Tobie pasuje pracować za 2000zł to ok. Widocznie zbyt dużo do zycia Ci nie potrzeba, albo jesteś jakimś pie#$%#$% ascetą.A zabierają wszędzie przywileje bo takiemu wszystko jedno a zrozum chłopie ,że na Twoim garbie się wzbigaci kilku innych.Ja lubie zapierniczać ale niech to ma ręce i nogi, tak dla uświadomienia większośc naszych prac przodkowych ( i przebudowy) robimy w kamieniu, wiesz co oznacza taka praca w dłuższej perspektywie? Myślisz ,że te zielone czy czerwone maseczki Tobie pomogą? To są pierdoły narazie..albo nosić obudowe po 200m wzwyż..
Btw..wezmą 14-tki..potem barbórki i zostanie tylko wiek/lata dołu..jedyny argument za pracą w kopalni..narazie dzięki sile w liczebności jest jak jest, w miare dobrze..
zdjecie uzytkownika
piernicze - 2015-06-07 22:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Brawo Mirek Ł
zdjecie uzytkownika
loooooooooooollloo - 2015-06-18 15:15:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdro dla wojowniczego brzucha
zdjecie uzytkownika
król JULIAN - 2015-06-18 22:01:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dałemni jesteście elektłycy.... !!!
zdjecie uzytkownika
Górnik - 2015-06-23 12:29:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piernicze - 2015-06-07 22:59:19]:
A na jakiej kopalni się przyjąłeś jak można wiedzieć?
zdjecie uzytkownika
gornig - 2015-07-04 09:39:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Górnik - 2015-06-23 12:29:31]:
na Bydrych chybo
zdjecie uzytkownika
lis - 2015-07-21 12:40:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez racja wszedzie dobrze gdzie nas nie ma, uwazam ze na poczatek te 2000 tys zl jest ok, poza tym GZUG p;rowadzi wiele szkolen pozwalajacyh zdobyc kwalifikacje i uprawnienia w roznych zakresach. ale tez wiem ze nie ma jednej stalej umowy, chyba ze sie kous udalo? takie sa czas, ale na pewno zdobyte doswidczenie w zyciu sie przydaje. aktualnei neistety nei m zadnych ofert pracy na stronie. ktos ma cynk czy cos bedzie niedlugo? z gory dzieki
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GZUG Gliwice

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy GZUG Gliwice?
Zadaj pytanie
alert