Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o GZUG Gliwice

Pracowałeś w firmie GZUG Gliwice i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Gzugol - 2014-09-23 11:02:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co ryle chcecie iść na gruba.
Tak jak głodny godo o chlebie.
zdjecie uzytkownika
BuBu - 2014-09-23 14:13:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak kocham moją płacę i fiłmę :))))) Nie potrzebuję iść pod głubę.
zdjecie uzytkownika
ebola - 2014-09-23 14:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Motto po wyborach na sipowca !! NIEWARZNE KTO GLOSUJE;WAŻNE KTO LICZY GŁOSY !! ZŁOTA MYŚL JÓZEFA STALINA
zdjecie uzytkownika
ten co ssie - 2014-09-23 16:01:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ebola - 2014-09-23 14:20:23]:
Te ebola weź ty se kup jabola wypij całego nie obrabia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] drugiego!!! Chłopie ty znów masz jakiś problem? Daj mi numer do twojej to z nią pogadam by ci "dała" a wtedy głupot nie będzisz pisał!!! A tak mijając temat widocznie jesteś za głupi i dlatego cię nie wybrali?
zdjecie uzytkownika
ten co ssie - 2014-09-23 16:04:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ebola - 2014-09-23 14:20:23]:
A slowo "nieważne" pisze się przez "ż". Gdybyś do szkoły chodził to byś wiedzial.
zdjecie uzytkownika
BuBu - 2014-09-24 13:17:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ten co ssie - 2014-09-23 16:04:54]:
Musisz mu wybaczyć. To tylko zwykły strzałowy jest.
zdjecie uzytkownika
ten co ssie - 2014-09-24 17:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wybaczam i wspołczuję szczerze!!!
zdjecie uzytkownika
helmut - 2014-09-25 22:25:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedy prezes Taras zamyka GZUG związkowcy już Wam powiedzieli ... ??
zdjecie uzytkownika
EF - 2014-09-26 09:19:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [helmut - 2014-09-25 22:25:23]:
Ja powiedzieli. Po jutrze.
zdjecie uzytkownika
ten co ssie - 2014-09-26 17:14:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [helmut - 2014-09-25 22:25:23]:
Ludzie skąd bierzecie takie niusy? A rozumiem piątek...jest piątek jest faza? Kuźwa dobre te prochy muszą być? A po wiela?
zdjecie uzytkownika
bobrek - 2014-09-26 17:17:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [helmut - 2014-09-25 22:25:23]:
Te "arbuz" czegoś się nowego nałykał? Weź ty chlopie wyluzuj...mieszasz jak stara dewota!!! Weź ty się lrpiej do roboty to na głupoty nie będziesz miał siły?
zdjecie uzytkownika
helmut - 2014-09-28 03:50:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zamkneli KZR to myslicie ze Gzugu nie rusza ? Związkowcy doskonale o tym fakcir wiedzą ale cisza jak makiem zasiał
zdjecie uzytkownika
iron - 2014-09-30 09:58:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
cała grupa kapitałowa idzie pod młotek ... a my razem z nią ....
zdjecie uzytkownika
BuBu - 2014-09-30 16:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I co tełaz trzeba szukać łoboty ? Co ja tełaz złobię ? Gdzie tyle załobię ? :(((
zdjecie uzytkownika
Minor - 2014-10-16 00:06:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kochani, skoro tak fatalnie traktują tam pracowników to dlaczego nie zrezygnujecie ze współpracy z gzugiem? Trochę żałosne jest takie wylewanie żali na wszystkich wokoło, tym bardziej, że na brak pracy raczej nie ma co narzekać. GZUG raczej posiada szereg stałych zleceniodawców. Oczywiście pewnie głównym problemem są pieniądze - ale to przestrzegam - tak jak wszędzie indziej.
zdjecie uzytkownika
łyba - 2014-10-23 22:19:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jałek na ławkę łezełowych łaz!!! Kułwa kiełownik kazał mi łano tam siedzieć. Kto tełaz będzie pilnować żeby łyngi i łuły nosili?
zdjecie uzytkownika
du... - 2014-10-26 01:21:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto w przodku wydaje takie dźwięki...ueeee...ueeee?
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-10-26 01:30:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Psss..psss...158 przystanek Stroszek Aldik...
zdjecie uzytkownika
bielszowice - 2014-10-26 01:33:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie teraz robi J23? Ten co łyka arbuzy w całości.
zdjecie uzytkownika
centrumzBBW - 2014-10-26 01:36:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kto to jest J23? I dlaczego?
zdjecie uzytkownika
pssss - 2014-11-01 16:40:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
J23 to Ewa z Rokietnicy
zdjecie uzytkownika
dżabar - 2014-11-05 18:14:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pssss - 2014-11-01 16:40:29]:
piszecie o tym jak źle traktowani są pracownicy w GZUG Gliwice, a jednak dobry humor dalej Was nie opuszcza. ...choć to już może urok ludzi ze śląska. Ale tak już na poważnie to jeżeli warunki byłyby takie tragiczne to ludzie stąd z charakterem walczyliby o swoje. Co jest z Wami nie tak , że nic nie robicie z tym?
zdjecie uzytkownika
hajer - 2014-11-06 16:59:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy są jakieś przyjęcia lub czy będą, górnik z 1.5 roku pracy
zdjecie uzytkownika
upsss - 2014-11-08 01:31:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Węglokoks kupuje parę kopalń od KW i będą przyjęcia. Dzwoń do Nich. Zarobki niczego sobie a nawet bd!!!
zdjecie uzytkownika
edek co nie ma kredek - 2014-11-08 14:42:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora).to co pisali to wy tego niemogliście wymyśleć,to było za trudne dla was,ale rada waszego związku i owszem,czemu i pisałeś żeś jako śleper lotoł za kolejką,a na dozór mówiłeś że jest[ciemnym bykiem]
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GZUG Gliwice
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x