Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o GZUG Gliwice

Pracowałeś w firmie GZUG Gliwice i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
hm... - 2014-04-01 10:27:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [goryl - 2014-04-01 10:05:03]:
Informacja na oddziałach była taka, że Solidarność wnioskuje o szybsze wypłacenie 14-tki w terminie do 31.03.2014 r......ale Zarząd się do tego widocznie nie ustosunkował i wypłaci JĄ 10.04.2014 r.
zdjecie uzytkownika
goryl - 2014-04-01 10:42:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o ile w ogóle będą coś płacić. to według tego co Pa mówi to 14 będą płacić z wypłatami tak ?? to zaś pozbierają to co mają pozbierać ;/
zdjecie uzytkownika
robson69 - 2014-04-01 11:07:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po rozmowie z Paniami z księgowości dowiedziałem się ze czternastki mają płacic w tym tygodniu, ale w który konkretny dzień to nie wiadomo
zdjecie uzytkownika
goryl - 2014-04-01 11:31:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
po rozmowie ze związkami dzisiaj na 99% przelewy a jutro na 100 %
zdjecie uzytkownika
robson69 - 2014-04-01 11:36:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziś nic płacić nie będą bo księgowość dziś żadnych przelewów nie robiła, na jutro też nie mają
zdjecie uzytkownika
inny - 2014-04-01 13:43:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja przelew już dostałem :) marny bo marny no ale cóż zawsze coś ... pewno i tak część se wezmą z wypłaty
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-04-01 14:07:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a w jakim banku masz konto i na której kopalni robisz?
zdjecie uzytkownika
inny - 2014-04-01 15:09:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w banku ing mam konto a robie na szczygłowicach
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-04-01 15:21:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja w pekao s.a. i na Ziemowicie robię możne do mnie przelew też dziś dotrze
zdjecie uzytkownika
inny - 2014-04-01 15:49:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak nie dziś to jutro na pewno :) kolega ma w skoku i też jeszcze nie ma ... w ing przelewy są zawsze naajszybciej :)
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-04-01 15:53:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe czy dziś przelewy dla wszystkich kopalni były?
zdjecie uzytkownika
lalaezy - 2014-04-01 21:07:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Załóż konto w ING i nie będziesz czekać ma swoje pieniądze...proste'!!!
zdjecie uzytkownika
zimny łokieć - 2014-04-02 10:01:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRZEPRASZAM CZY GZUG PRZYJMUJE RÓWNIEŻ KIEROWCÓW AUTOBUSÓW?
zdjecie uzytkownika
bgdn - 2014-04-02 10:15:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjmuje tylko musisz wiedzieć który knefel otwiero które drzwi.
zdjecie uzytkownika
bgdn - 2014-04-02 10:19:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Momy jusz jednego jest najlepszy tylko niestety knefle mu sie pomyliły i teraz pracuje u nos zamiast mzk.
zdjecie uzytkownika
MMMM - 2014-04-04 21:03:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bgdn - 2014-04-02 10:19:27]:
oj bogdan bogdan
zdjecie uzytkownika
EF - 2014-04-12 11:13:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bgdn - 2014-04-02 10:19:27]:
Następny karierowicz...
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-04-13 14:56:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [EF - 2014-04-12 11:13:30]:
poziom wymiany zdań jest tu żenujący
zdjecie uzytkownika
zły - 2014-04-14 00:09:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy to prawda że niektórzy dostali po 3 tysiące premii na 15 lat gzugu ? co na to związki ? wiedzą coś o tym czy też dostali ?
zdjecie uzytkownika
3 2 1 - 2014-04-14 09:39:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zły - 2014-04-14 00:09:33]:
Pewnie też dostali a i tak prawdy się nie dowiesz. Ty tylko za..... i płać składki. A nawet o głupie przeniesienie trudno... Bo to, bo tamto... To co Ci mogą związki załatwić? Karczmę, dzień dziecka...? Związki są pod prezesa i tyle... Już dawno się wypisałem i dobrze zrobiłem i żyję.
zdjecie uzytkownika
munio - 2014-04-14 19:00:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli dziś złozyłem papiery o nagrodę jubileuszową to ile czasu zajmie im jej wypłacenie?
zdjecie uzytkownika
gladiator - 2014-04-15 02:59:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [munio - 2014-04-14 19:00:50]:
Na takie pytania, odpowiedzi zna tylko Wróżbita Maciej:)
zdjecie uzytkownika
ryl - 2014-04-15 16:29:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [3 2 1 - 2014-04-14 09:39:55]:
tak to prawda dostali premie na 15 lat związki to poparły bo pan
Sobota dostał tez ,,
zdjecie uzytkownika
S'80 - 2014-04-15 22:56:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ryl - 2014-04-15 16:29:30]:
NIE. Związki tego nie poparły !!! Przynajmniej nie wszystkie ;)
Niebawem podamy szczegóły do wiadomości...
Znamy póki co połowę "szczęśliwych wygranych" (z 17 osób).
Nasz "nielubiany" związek nie popiera wielu kwestii. Ale my się na tym nie znamy ;)
zdjecie uzytkownika
Uczciwy pracownik - 2014-04-19 18:41:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,

Widzę że cięci jesteście na związki jak chuj :) ale to może dobrze, tylko musicie pamiętać Panowie że co innego Pan Sobota i "Solidarność" a co innego "Sierpień 80" Kiedy członek "Solidarności" potrzebuje pomocy i zwraca się do Pana Soboty ten rozkłada ręce a pod zwolnieniem podpisuje "Nie widzę zastrzeżeń" Natomiast "Sierpień 80" będą się starali aby pracownik nie stracił pracy bo wiemy za każdym pracownikiem jest osoba która ma rodzinę i rachunki do zapłacenia a Pan Sobota martwi się tylko o swoja rodzinę.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
48 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GZUG Gliwice
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x