Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o GZUG Gliwice

Pracowałeś w firmie GZUG Gliwice i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
metry - 2015-12-12 22:44:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja 35000 to kolega w bajki wieży
zdjecie uzytkownika
ubyr szlejzyn - 2015-12-13 22:27:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3,5k..oj napewno ..sytuacja jest coraz gorsza..tyle majanapewno kombajnisci i przodowi `znający` kierwonika itp. `półświadkowi`.inaczej tego nazwac nie mozna..człowiek uczciwie pracuje, ma lata pracy..kilka sobót dochodzą premie za metry a tu co.. `Gofno~` kochani..rodacy..`gzugole`..czy Wy niemacie jakiś marzeń?zachcianek?sojej głowy mądrości i niewiem na co się jeszcze powołać..nierozumiecie ,że to MY harujemy na sztygarów, kierowników, nadsztygarów, pseudodyrektorów i inne tumany ludzi ? obudżcie się..

2 soboty + cały miesiac przodek w bardzo niebezpiecznym pokładzie 510 60m nadplanu ludzie zajechani do granic..3100..tak wiem dobrze, że niepoleciałem na kwk Marcel..dziękuje..tfu...
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-12-15 13:35:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak:jak na polskie warunki 3500k to może wystarczy,ale znam górniczą robotę i 3000k to jakaś porażka.Być może osobiście nie jestem jeszcze przyzwyczajony do takich zarobków za taką robotę,bo zarabiałem o wiele więcej.Witaj Polsko i Twoje realia.Spotykam się ze starymi znajomymi,rozmawiamy,a ja mam wrażenie jakbym coraz bardziej uderzał w mur rzeczywistości jaki tu panuje.Muszę przyznać jedno,przebywając daleko od kraju,byłem oderwany od jej realiów.
zdjecie uzytkownika
olzai - 2015-12-15 16:14:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2015-12-15 13:35:44]:
zainteresowany wez przestan gadac te pierdoły ja przerobiłem 8 lat na kontraktach i nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tak jak ty pocos wracał jak tam ci tak było dobrze co nie ma składek w zusie co nie a jak są to marne zejdz w koncu na ziemie robisz sie za jakiegos fachowca wielkiego i nie pisz juz tych bzdur
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-12-15 21:42:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olzai - 2015-12-15 16:14:37]:
Krótko i na temat;przejawiasz typową polską,cebulacką mentalność.Tak na marginesie,w Australii nie ma ZUS-su.
zdjecie uzytkownika
kroti - 2015-12-19 22:36:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem dokładnie o czym ta cała dyskusja się toczy, ponieważ wiem jedynie ze słyszenia, że firma twardo stoi na nogach i podobno mają całkiem niezłe warunki finansowe
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-12-24 01:56:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kroti dobrze piszesz podobno :D tylko podobno.Twardo finansowo stoi to Prezes i zarząd firmy - pracownicy to już raczej mniej.A zarobki lecą w dół i dalej będą lecieć.Ciekawe kiedy to się zmieni hmmm.Jak nam kopalnie pozamykają a my bydymy robić firmach oczyszczania miast.Bez urazy.
zdjecie uzytkownika
młody - 2015-12-28 21:08:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam chciałbym zmienić firme i zastanawiam sie ile może zarobić sztygar w gzug'u?
zdjecie uzytkownika
ryl - 2015-12-30 15:41:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
białych nierobów mamy nadmiar.
zdjecie uzytkownika
stary - 2015-12-31 01:55:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A nadsztygar ile zarobi? może bym wpadł na chwilkę hahaha......
zdjecie uzytkownika
malutki - 2015-12-31 14:42:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@robol ale to w takim razie jakie są teraz średnie zarobki? Podobno warto znaleźć zatrudnienie u nich, bo mają być jakieś podwyżki. Z góry dzięki za odpowiedź
zdjecie uzytkownika
dziubek - 2016-01-01 16:10:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja, podwyzki to beda ale metrow do zrobienia,to na pewno haha
zdjecie uzytkownika
lolek - 2016-01-02 13:31:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozrdro tomek tomek ttttoooooooommmmmmmmeeeeeeeekkkkkkkkkk
zdjecie uzytkownika
łoło - 2016-01-03 14:32:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślałem, że może tylko tutaj na forum takie puchy w ofertach pracy, ale niestety.. na stronie GZUG niestety ciągle brak ofert. A według mnie, to znak, że górnicy są zadowoleni.
zdjecie uzytkownika
upao - 2016-01-05 18:13:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak, raczej nie ma u nich rotacji @łoło. A stawki wiesz jakie sa, koło 5000 zł nawet mozesz zarobić, wszystko zależy też od stażu pracy na pewno jaki masz.
zdjecie uzytkownika
dziubek - 2016-01-06 17:09:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
eee tam 5 tysiecy,nawet dziesiec-oczywiscie za cztery miesiace no i w przodku albo z sobotami hehe.skad wy ludzie takie bajki bierzecie bo w calym youtubie lepszych nie ma.
zdjecie uzytkownika
Wicio - 2016-01-12 02:59:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wykształcenie i doświadczenie ma pewnie znaczenie przy określaniu wysokości zarobków @dziubek. Jeśli ktoś jest wiele wart to firma za niego dużo da. Prosta sprawa. A że GZUG dba o swoich pracowników to docenia też tych, którzy powinni zostać docenieni.
zdjecie uzytkownika
maniek - 2016-01-13 19:46:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [upao - 2016-01-05 18:13:06]:
Za 5000k wchodzę w ciemno w ten interes.Tylko określ jasno,brutto,czy netto i już tam jestem.
zdjecie uzytkownika
Piast - 2016-01-14 20:54:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Podobno na Piasta ma przyjmować GZUG.
zdjecie uzytkownika
piastuch - 2016-01-14 23:18:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Piast - 2016-01-14 20:54:20]:
...na przeróbkę mech. ;)...
zdjecie uzytkownika
Malinowy - 2016-01-16 16:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na dół też przyjmują znajomy ma na dniach szkolenie.
zdjecie uzytkownika
Malinowy - 2016-01-16 16:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na dół też przyjmują znajomy ma na dniach szkolenie.
zdjecie uzytkownika
Ptoku - 2016-01-17 01:52:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Piast - 2016-01-14 20:54:20]:
Ta jesteś hehe bo czekają na ciebie
zdjecie uzytkownika
maniek - 2016-01-18 13:22:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ptoku - 2016-01-17 01:52:00]:
Od razu widać,że takie pojęcie,jak sarkazm,jest ci obce.Łap za łopata i pucuj końcówa.
zdjecie uzytkownika
loko - 2016-01-19 19:15:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile może zarobić świeżo przyjęty górnik w GZUG na Piaście? proszę o szczerośc i poważne odpowiedzi. jakie dodatki, kartki itp? z głóry bardzo dziekuje
zdjecie uzytkownika
wykon - 2016-01-21 21:01:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej wy na strzał,już nadchodzę.W mojej brygadzie będzie liczył się wykon.Pełny wykon.Strzał i zabudowa.Kto nie da rady do odpału,nie ma litości.Tyle mam do powiedzenia na dziś,reszta w trakcie zabawy
zdjecie uzytkownika
lelo - 2016-01-22 19:28:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Następny "niezastąpiony"!!! Przerosty formy nad treścią!!! Szukasz spełnienia i uwagi w robocie bo tego nie masz w domu? Żenada!!!
zdjecie uzytkownika
dziubek - 2016-01-23 19:31:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brygadzista sie znalazl hehehe.rob kolus metry,rob,moze chociaz wyplaty beda normalne skoro czternastki ma nie byc
zdjecie uzytkownika
Zainteresowany - 2016-01-24 11:12:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jakie w gzuz są kartki sodexho Tesco kompanijne ? I ile za szychte ?
zdjecie uzytkownika
ubyr szlejzen - 2016-01-25 12:47:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
..jakie kartki..Ty tak na poważnie? poraz 10-ty dla leni niechcących i nie umiejących operować środkowym przyciskiem myszki zwanym także rolką...15zł dniówka/szychta.

Praca w GZUG jest bardzo OK poza kilkoma małymi `niedociągnięciami`..
zdjecie uzytkownika
piastunio - 2016-01-25 19:24:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!! Powiedzcie mi co bedzie na szkoleniu w Sztolni w Knurowie??
zdjecie uzytkownika
on - 2016-01-27 11:42:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcz będziesz ciągnął kręgosłup po zoli pizdo Jedz na Czechy zobaczysz co to wykon a nie strasz przedszkolem , zaplac a będzie wykon za 2k to możesz possac ...
zdjecie uzytkownika
oo - 2016-01-27 16:58:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wykon - 2016-01-21 21:01:00]:
kierownik cie bedzie klepał po ramieniu a potem jak nie będziesz potrzebny to cie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kopnie
zdjecie uzytkownika
hasan - 2016-01-28 11:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niewiecie jak z przyejeciami ,ponoc rekrutujua na kwkw pokoj prawda to ?
zdjecie uzytkownika
dziubek - 2016-01-30 18:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszedzie tylko nie na pokoj.same spoko chlopaki z sosnicy i tamtych okolic ale niestety ze tak powiem WLADZA sprowadza ich do parteru
zdjecie uzytkownika
florek - 2016-01-31 23:23:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chopcy jako to je? od waszych prezesow czy jako tam serwisuja auta. przyjmuja cosik? na jasno z roboty mom koncek. a ze wsi kilku robi u wos. niy mom dswiadczenia. ale jezech robotny synek. dejcie mozno jako cos znac kaj mom udezyc...
zdjecie uzytkownika
Jonatan - 2016-02-02 11:42:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem i doczytałem to własnie rekrutują, więc nie ma z tym problemów, ogólnie warto szybko zgłosić się samemu do biura, albo wysłać maila z CV
zdjecie uzytkownika
Jola - 2016-02-03 11:23:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na jaki adres można wysłać meila z cv
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2016-02-04 17:23:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może mi ktoś wyjaśnić co jest powodem rekrutacji w GZUG-u.Odejścia pracowników na emerytury,tudzież ucieczka pracowników?Z tego co wiem zarobki do najwyższych nie należą.
zdjecie uzytkownika
cicia - 2016-02-04 22:23:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawy - 2016-02-04 17:23:13]:
sam sobie odpowiedziałeś ...
zdjecie uzytkownika
olll - 2016-02-05 08:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawy - 2016-02-04 17:23:13]:
jak nowoprzyjeci wezmą piersze wypłaty to zrozumia czemu sa nabory zarobki od 5 lat stoja w miejscu
zdjecie uzytkownika
daxxx - 2016-02-05 18:55:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kroti - 2015-12-19 22:36:38]:
to spadaj skakać z kangurami,wielki tardziel
zdjecie uzytkownika
Absul - 2016-02-06 13:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Jakie związki zawodowe są w GZUGu?
zdjecie uzytkownika
popek - 2016-02-06 20:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daremne
zdjecie uzytkownika
kiep - 2016-02-06 21:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a tak ogolniej?
zdjecie uzytkownika
aaa - 2016-02-09 20:26:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co z czternastkami? Ktos cos wie?
zdjecie uzytkownika
szybki - 2016-02-10 04:36:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co ma być z 14 tkami będą masz je w umowie.
zdjecie uzytkownika
m - 2016-02-10 11:36:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy 14-stka nie jest nagrodą od zysku za zeszły rok? a gzug wypracował zysk za zeszły rok zaledwie 100 000 tys zł, co jest równowartością zysku z wynajmu lokali na Jasnej.
zdjecie uzytkownika
m - 2016-02-10 11:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
100 tys miało być.
zdjecie uzytkownika
Mlody - 2016-02-10 21:51:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
14 ma nie byc. Oficjalne info.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie GZUG Gliwice!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GZUG Gliwice

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert