Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o GZUG Gliwice

Pracowałeś w firmie GZUG Gliwice i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ebola - 2014-09-15 00:54:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to sztygar Tabaluga hehe
zdjecie uzytkownika
lllll - 2014-09-15 21:12:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak tak to Zbyś tabaluga
zdjecie uzytkownika
górnik - 2014-09-16 07:51:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nick - 2014-09-12 13:51:18]:
szybki idź jeszcze raz na szkolenie to będziesz wiedział ze wszyscy węgiel mają tak samo i odprawy a co do urlopu zdrowotnego to trzeba było pracować na kopalni i mieć Ćiągłość pracy w górnictwie , a nie piekarni.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-09-16 08:52:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [górnik - 2014-09-16 07:51:31]:
Jasne tak samo jak niedostaliście premi na 15 lecie po 3500 zł bujaj las a nie nas
zdjecie uzytkownika
szybki - 2014-09-16 10:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [górnik - 2014-09-16 07:51:31]:
Mam skończoną szkołe górniczą a w piekarni to może ty pracowałeś kolego jak do gzug się przyjmowałem to ciągłość pracy miałem w górnictwie i urlopu zdrowotnego nie mam 8 dni a pracuje w tej samej firmie co ty i gdzie tu sprawiedliwości.I gdzie te nasze psełdo związki
zdjecie uzytkownika
MLODY - 2014-09-16 16:32:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy wie ktos cos wiecej, wiemy ze zgri idzie pod kopalnie (napewno, mowil o tym dyrektor na odprawie). Mowi sie ze my tez mamy przejsc pod kopalnie nawet juz jakies sa pisma. Putam gdyz plan restrukturyzacji KW i jej dyrektywy jest w 80 proc tajny. Czy jest jakas osoba w temacie?
zdjecie uzytkownika
aa - 2014-09-17 10:33:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A jaki dyrcio i na jakiej odprawie to mówił ? Bo jak na razie to związki rezygnują z rozmów z KW bo co chwile zmienia zdanie i ma nowe pomysły co ustala związki z KW to zaraz Kompania zmienia zdanie. (Wiadomość z radia zet ) A skończy się jak zawsze KW upadnie skupia kopalnie Niemcy Czesi może Rosjanie i będzie się im opłacać ?? Odpowiedz brzmi: BĘDZIE !!
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-18 17:32:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [górnik - 2014-09-16 07:51:31]:
A pośredniak i praca na roli też się liczy do urlopu zdrowotnego? Bo Ja mam 10 lat na ziemii pracy...
zdjecie uzytkownika
onnn - 2014-09-18 17:34:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [górnik - 2014-09-16 07:51:31]:
A Ja byłem grabarzem 6 lat...
zdjecie uzytkownika
Gzugol - 2014-09-23 11:02:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co ryle chcecie iść na gruba.
Tak jak głodny godo o chlebie.
zdjecie uzytkownika
BuBu - 2014-09-23 14:13:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak kocham moją płacę i fiłmę :))))) Nie potrzebuję iść pod głubę.
zdjecie uzytkownika
ebola - 2014-09-23 14:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Motto po wyborach na sipowca !! NIEWARZNE KTO GLOSUJE;WAŻNE KTO LICZY GŁOSY !! ZŁOTA MYŚL JÓZEFA STALINA
zdjecie uzytkownika
ten co ssie - 2014-09-23 16:01:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ebola - 2014-09-23 14:20:23]:
Te ebola weź ty se kup jabola wypij całego nie obrabia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] drugiego!!! Chłopie ty znów masz jakiś problem? Daj mi numer do twojej to z nią pogadam by ci "dała" a wtedy głupot nie będzisz pisał!!! A tak mijając temat widocznie jesteś za głupi i dlatego cię nie wybrali?
zdjecie uzytkownika
ten co ssie - 2014-09-23 16:04:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ebola - 2014-09-23 14:20:23]:
A slowo "nieważne" pisze się przez "ż". Gdybyś do szkoły chodził to byś wiedzial.
zdjecie uzytkownika
BuBu - 2014-09-24 13:17:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ten co ssie - 2014-09-23 16:04:54]:
Musisz mu wybaczyć. To tylko zwykły strzałowy jest.
zdjecie uzytkownika
ten co ssie - 2014-09-24 17:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wybaczam i wspołczuję szczerze!!!
zdjecie uzytkownika
helmut - 2014-09-25 22:25:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedy prezes Taras zamyka GZUG związkowcy już Wam powiedzieli ... ??
zdjecie uzytkownika
EF - 2014-09-26 09:19:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [helmut - 2014-09-25 22:25:23]:
Ja powiedzieli. Po jutrze.
zdjecie uzytkownika
ten co ssie - 2014-09-26 17:14:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [helmut - 2014-09-25 22:25:23]:
Ludzie skąd bierzecie takie niusy? A rozumiem piątek...jest piątek jest faza? Kuźwa dobre te prochy muszą być? A po wiela?
zdjecie uzytkownika
bobrek - 2014-09-26 17:17:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [helmut - 2014-09-25 22:25:23]:
Te "arbuz" czegoś się nowego nałykał? Weź ty chlopie wyluzuj...mieszasz jak stara dewota!!! Weź ty się lrpiej do roboty to na głupoty nie będziesz miał siły?
zdjecie uzytkownika
helmut - 2014-09-28 03:50:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zamkneli KZR to myslicie ze Gzugu nie rusza ? Związkowcy doskonale o tym fakcir wiedzą ale cisza jak makiem zasiał
zdjecie uzytkownika
iron - 2014-09-30 09:58:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
cała grupa kapitałowa idzie pod młotek ... a my razem z nią ....
zdjecie uzytkownika
BuBu - 2014-09-30 16:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co tełaz trzeba szukać łoboty ? Co ja tełaz złobię ? Gdzie tyle załobię ? :(((
zdjecie uzytkownika
Minor - 2014-10-16 00:06:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kochani, skoro tak fatalnie traktują tam pracowników to dlaczego nie zrezygnujecie ze współpracy z gzugiem? Trochę żałosne jest takie wylewanie żali na wszystkich wokoło, tym bardziej, że na brak pracy raczej nie ma co narzekać. GZUG raczej posiada szereg stałych zleceniodawców. Oczywiście pewnie głównym problemem są pieniądze - ale to przestrzegam - tak jak wszędzie indziej.
zdjecie uzytkownika
łyba - 2014-10-23 22:19:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jałek na ławkę łezełowych łaz!!! Kułwa kiełownik kazał mi łano tam siedzieć. Kto tełaz będzie pilnować żeby łyngi i łuły nosili?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GZUG Gliwice
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x