brak logo

GZUG Gliwice

Gliwice

Opinie o GZUG Gliwice

wzburzony 2016-08-06 14:26:35
W sieci "pop" jesteś odważny ty przydu...pasie a wrealu ciągniesz ty już wiesz co i komu i nie schodzisz poniżej 4. A od bękartów to wyzywaj analfabeto siebie. Co za dupek z ciebie!!!
3
pop 2016-08-06 23:13:28
wcale nie jestem przydupas tylko jak widze jak firme gnoicie to mnie bierze pracuje tu 10 lat było dobrze i zle ale jak slysze ze prg jest lepsze to mnie bierze szlak wystarczy robic metry a kasa bedzie a nie zycze nikomu isc pod prywaciaza wteddy dopiero docenicie co straciliscie tak ze przestan dupic koles
Andrzej J. 2016-08-07 09:54:50
Dobrze prawisz , je12c frajerufff idź ciagnij dalej popie albo rob wszystko weekendy wtedy z 4 nie zejdziesz jak godosz paciuloku z gorolowa !
1
Johan2 2016-08-07 11:23:42
jak mozesz obrazac innych ,jak ty koles nawet pisac dobrze nie potrafisz ,pokazales klase naprawde
robol 2016-08-08 21:17:10
Jakie szanse na zatrudnienie w gzugu z kwalifikacjami górnika
ricziricz 2016-08-09 19:39:51
wypłaty na sosnicy za 21 dni w przedziale 1700 -1900 za lipiec mowa o mlodych do 5 lat dolu z gornikiem ,reszta co nosi wodke do biura i kapuje niewiem pewno wiecej pozdrawiam
górnik 2016-08-10 12:35:50
Jaka jest sytuacja w gzugu -warto starać się o zatrudnienie?
gorol 2016-08-10 17:39:43
moim zdaniem niee ! absolutnie chyba ze chcesz byc niewolnikiem i prosic sie o wszystko i do tego damskiego zarabiac ....
1
górnik 2016-08-10 17:54:14
Gzug to firma kompanijna to chyba jest dobrze - taka jest opinia ,chyba źe coś się zmieniło . Kidyś wszyscy chcieli tam robić. Teraz są jakieś przyjęcia? Można zaryzykować.
gorol 2016-08-12 14:45:05
tak jest dobrze i zajebiscie ,widac jak jestes doinformowany ,ze to jest firma kompanijna chyba raczej była ! idz sie zatrudnij kto Ci broni ,ale nie piepszze jest pieknie ładnie , bo nie jest a BYŁO !
górnik 2016-08-12 17:21:20
Jak tak piszesz to tak jest . Uświadomiłeś mnie .
czy iść do GZUG? 2016-08-13 08:23:58
Chłopie ty chyba żartujesz z tymi wypłatami... co wy tam robiliście 21dni na czyszczeniu odstawy?
Ku*wa ja w obecnej firmie za transport i knefel za lipiec miałem 2340, kartki po 10 zł zł... i sie zwolniłem żeby iść do GZUG...
Jeszcze nie robie a już żałuje tej decyzji...
eeeeeee 2016-08-13 08:39:42
Opisz swoje dostrzeżenia jak przerobisz mieasiac dwa ale dobrze ze żałujesz bo masz czego , ja tez w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wdepnąłem NIESTETY !
kornik 2016-08-14 18:57:37
jakby ktos na bieżąco chciał śledzić publikowane przez tą firmę oferty pracy to nie ma sensu się błąkać bez celu po internetach, na stronie mają zakładkę z pracą
wzburzony 2016-08-14 23:42:25
Opinia o firmie? Na podstawie oddziału bobrek...kierownik prosty chłop bez wykształcenia jego ideologia to zapier...zapier...zapier...on i tak dostaje swoje. Inni nazywają to mobingiem ale dla niego takie słowo nie istnieje. Powiadają ludzie, że pracują w wyznaczonym czasie pracy a wystarczy wyciągnąć raport z RCP i się okazuje, że jest inaczej. Przodowi "jedzą mu z ręki" nie będę podawał 4 nazwisk. Ten co się buntuje jest "wywalany" na inną dalszą kopalnię np. Jankowice. Oczekuję chwili kiedy ktoś zobaczy np. PIP ile na tym oddziale jest nieprawidłowości od czasu pracy a skończywszy na...
5
taktak 2016-08-15 12:01:57
Ja tam ogólnie pracy się nie boję, to i pewnie z kierownikiem bym się dogadał
tragedia 2016-08-15 12:57:40
taka wypowiedz mowi sama za siebie Bracia górnicy ,nie znam Cie ale zdanie juz mam wyrobione ! zaden z nas sie pracy nie boi ,ale mobbing, straszenie inna kopalnia i jedzenie z reki jakiemus tititi jest nie na miejscu ....
1
p-an waldemar 2016-08-15 15:59:19
no ciekawe co ty rozumiesz przez słowo mobbing... że ci każą ciężko pracowac i się angażować w swoje obowiązki? no ale ty pewnie liczysz na wczasy pod grusza na zakładzie... to są usługi górnicze, tu lekko nie ma kolego, ciężka praca, ale opłacalna moim zdaniem
górnik 2016-08-15 16:30:15
Jest bardzo opłacalna i stała ,a to waźne . 2200 zł to moim zdaniem bardzo duźo i speawiedliwie
tragedia 2016-08-15 20:09:45
waldek nie obraz sie ale pier34lisz bez sensu ale niech bedzie po twojemu z debilami nie da sie o tej kwestii rozmawiac ,wsadz se wczasy w 4 litery i zapie345laj jak beduin w koncu do tego zostales stworzony .
5
robol 2016-08-21 17:04:10
Na kakich kopalniach pracuje gzug ,odpowiedzcie. chcę się zatrudnić jakie zarobki.
Aleksander Budowa 2016-08-22 16:29:10
daj se siana ,chwilowo jeszcze na pokoju, bobrku jankowice boleslaw ziemowit piast ,docelowo kopalnie ROW o ile wiesz co to oznacza ,kasa slaba to nie ten gzuk co kiedys narzekam wiem ,nie podobalo mi sie zwolnilem sie i wyszedlem na tym lepiej ,szkoda bo wiazalem z ta firma duze nadzieje ,info od kolegi z bobrka mam sprzed tygodnia
2
górnik 2016-08-24 13:14:43
Może aktualnie firma ma kłopoty ale nadejdą znowu dobre czasy. Nie można pluć na firmę której coś się zawdzięcza.
3
ewelfryz 2016-08-25 07:11:27
Czy to prawda że po nowym roku ludzie zostaną przeniesieni na Jankowice?
4
ślósasz 2016-08-26 17:05:41
jedno pytanie pracujesz w tej firmie ,ze tak w sposob pochlebny sie o niej wyrazasz ? co mnie najbardziej ciekawi....
1
gzug 2016-08-27 14:11:58
Jo tam robią i jest wspaniale
górnik 2016-08-28 15:04:05
Moźe niy idealnie ale do sie wytrzymać. Wszyndzie dobrze kaj nos nima.
tOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMEEEEEEEEEKKKKKKKKK 2016-08-30 00:18:21
toooooooooommmmmmmmeeeeeeeeekkkkkkkkk jak tam raczka
miki 2016-08-30 08:05:53
Czy są przyjęcia do gzugu?
jjjjjjjjjj 2016-09-01 15:35:30
a po co chcesz tam isc chcesz stac sie zastraszonym niewolnikiem, rob co chcesz ponoc nie ma
2
miki 2016-09-01 15:52:45
Dzięki za odpowiedź. Ktoś w gzugu robi , i wszyscy zgadzają się na niewolnictwo.??
hanys 2016-09-02 12:49:36

przyjecia som, na jankowice w przyszlym tyg przychodza do roboty
jjjjjjjjjj 2016-09-02 17:33:59
to jak sa to spoko mi kolega gadał ze nie ma
miki 2016-09-02 23:15:47
Dozoru górniczego potrzebujom??
Ernest 2016-09-04 21:30:38
Matołów już starczy...
3
miki 2016-09-05 10:45:16
Tak myślołech hahaha
gacek 2016-09-07 22:00:57
Gdzie aktualnie robi gzug , jakie zarobki barbórka czternastja jaki socjal. Napiszcie prosze i z góry dziękujè.
how 2016-09-09 22:53:43
Hej, a jakiego rodzaju jest wypłata u nich? Dzięki
4
Heniek 2016-09-14 20:42:21
3400-3800 z jedna, dwiema sobotami yhym ...plus barbórka 14 itp .
Natanek 2016-09-14 22:29:20
Downo nima 14 tki
gacek 2016-09-15 08:05:20
To z takimi zarobki jest całkiem dobrze . Można spokojnie się zatrudnić.
1
ryl 2016-09-15 11:37:52
3800 to zarabia kierownik a 14 już dawno [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] li
gacek 2016-09-15 13:26:47
Komu wierzyć jedni piszą 3800,- to ile można zarobić. Gdzie aktualnie gzug robi. Piszcie jak jest
2
gerwazy 2016-09-15 13:55:11
Zarobki w Gzugu są rózne, zależy kto jak sie do roboty przykłada, jaka karta górnika, jaka robote robi, na jakiej kopalni itp. Pensje zaczynają się w granicach 1700 za RT bez premii a ci przed emerytura moga wyciagnąć 4 k, a czasem i więcej.
2
Heniek 2016-09-17 09:45:12
Komu wierzyć a samemu sobie wywolalem burze tym 3800 coo
Słusasz 2016-09-17 10:59:58
pracujesz tam to wiesz ,bezmozdze poleci z cevaukami to gzugu z nadzieja na 3800 ktore to nawet pod kopalnia ciezko wyciagnac bez sobot w dzisiejszych czasach ,po miesiacu pracy okaze sie ze pierwsza wyplata osculuje w granicy 1,5 1,7 a potem lekko pona 2 lub delikatnie mniej niz 2 zalezy jak zawsze od metrow dni przepracowanych ble ble ble
2
miki 2016-09-17 13:06:55
Nareszcie ktoś napisał jak jest . Idąc do gzugu nie maleź się spodziewać kokosów . Jest robota i nic więcej.
2
Słusasz 2016-09-18 13:16:25
Dokładnie !
bolek 2016-10-01 06:40:04
Jaka sytuacja z gzugiem i perspektywy na przysłość
łep 2016-10-01 16:28:41
Masz w cholerę postow wyżej a pytasz niedługo beda startować do przetargów bo pgg ich nie chciało mobbing zastraszanie i kasa ch123jowa 3400-3800 jak ktos to ujal takze lec z papierami !
Zostaw swoją opinię o GZUG Gliwice - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GZUG Gliwice