Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o GZUG Gliwice

Pracowałeś w firmie GZUG Gliwice i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zakrzywiony owoc - 2014-07-01 22:13:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wesoło to jest tylko tutaj... jak 10-tego pójdziemy po paski to już tak wesoło nie będzie.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kop,alnia - 2014-07-06 16:59:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przecież macie na centrum swoich związkowców i z solidarności i s-80 a tylko bez przerwy narzekacie i to te same osoby bez przerwy płaczą a teraz na dodatek wam metry jeszcze giną najpierw je zróbcie a potem szukajcie wielcy fachowcy pozdrawiam was he he
zdjecie uzytkownika
khhhhh - 2014-07-06 19:18:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
popieram do roboty się proszę solidnie przyłożyć ten pan z suchym kaszlem też to i metry się znajdą
zdjecie uzytkownika
Bobrek - 2014-07-07 00:51:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kop,alnia - 2014-07-06 16:59:23]:
Jak spotkasz w Markecie to sie ukłonisz do pasa taki mądry to przed monitorem jesteś. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
BIELSZOWICE... - 2014-07-08 09:39:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Szkoda słów na was! Wszystkich... Piszecie pierdoły... Wypisujecie opinie na temat poszczególnych osób! Zamiast na cały "Zarząd" Na Jasnej kładą Marmury, a my za niedługo nie będziemy mieli co do gara włożyć. Pracujemy ciężko jak niewolniki jakieś za te grosze!! Tu nie są winni kierownicy. Tu Jest winny cały Zarząd. Wzbogacają się naszymi rękoma, naszym Zdrowiem!! Nie mają nawet odrobiny szacunku do nas! Na temat dozoru nie będę się wypowiadał, bo szkoda moich nerwów... Jeden lepszy od drugiego... Nic innego tylko im współczuć. Zamiast wypisywać tu głupoty powinniśmy ramie w ramie. RUSZYĆ TAM NA JASNĄ I POWIEDZIEĆ DOŚĆ TEGO OKRADANIA NAS. DOŚĆ OBRAŻANIA I PONIŻANIA. TO WY CHLEB JECIE Z NASZYCH RĄK! A WY NAS TAK TRAKTUJECIE. TO JEST WSTYD!! Panowie tak dalej być nie może. Bo za niedługo będziemy robić charytatywnie, a taki jeden z drugim Ci powie. Ciesz się, że masz prace. To jest wszystko po prostu chore... Jak by mógł to by z batem nad nami stał, albo z pałą! TO SIĘ WRESZCIE MUSI SKOŃCZYĆ, ALE W POJEDYNKĘ NIC NIE WSKÓRAMY. PRZEMYŚLE CIE BARDZO WAS PROSZĘ. PAMIĘTAJCIE, ŻE TO ONI POWINNI BYĆ NAM WDZIĘCZNI, ŻE TO JESZCZE ZNOSIMY. NASZA CIERPLIWOŚĆ SIĘ KOŃCZY. POZDRAWIAM WSZYSTKICH GZUGOLI...
zdjecie uzytkownika
szybki - 2014-07-09 14:24:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wypłata na kącie 2900zł to jakaś kpina cały miesiąc w przodku + premia za metry nie wiem jeszcze ile ale napisze jak dostane pasek
zdjecie uzytkownika
szybki - 2014-07-10 21:14:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miałem dopisać ile premii było więc piszę wypłata 2900zł razem z premią która wynosiła 400zł za 50m ponad normę paski kolegów porównywalne wypłata +,- od 100,200 zł mniej lub więcej u kolegów którzy też w przodku cały miesiąc przepracowali.Sośnica Makoszowy Pole Bojków
zdjecie uzytkownika
szyderca - 2014-07-10 22:03:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szybki - 2014-07-10 21:14:32]:
no co chcesz, jaki kierownik takie premie :)
zdjecie uzytkownika
Stef - 2014-07-11 10:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prawie 3000 to już konkretna wypłata, myślę, że nie ma co na nią narzekać, bo nie jestem pewien czy konkurencja by tyle oferowała.
zdjecie uzytkownika
szybki - 2014-07-11 14:20:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Stef - 2014-07-11 10:57:14]:
Tak tylko odejmij te 400zł za dodatkowe metry.Niedawno to takie wypłaty miałem bez premii przy wykonie 100% a jak było 50m do przodu to było 1000 premii a nie 400 czy 500zł a liczba osób na oddziele była większa więc o co chodzi zresztą każdy pracownik by ci to powiedział że coś jest nie tak tylko co?
zdjecie uzytkownika
centrum - 2014-07-12 21:50:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak stare baby pod kościołem...pieprzycie i narzekacie!!! Jak nie pasuje robota i kasa to się zwolnijcie...proste!!!
zdjecie uzytkownika
szybki - 2014-07-13 10:00:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [centrum - 2014-07-12 21:50:54]:
Jak tak będziesz mówił to zaniedługo będziesz pracował za 1336zł tyle wynosi najniższa krajowa
zdjecie uzytkownika
m - 2014-07-13 10:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odejmij od naszych wypłat (w transporcie 2200, bez czerwonych na szczgłach) węgiel, szkodliwe, dodatek za nocki, kartę górnika to ciekawe ile zostanie?
zdjecie uzytkownika
ryl - 2014-07-13 12:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szybki - 2014-07-13 10:00:04]:
My swoje robimy niech sie zwolnią ci co nam płacą..
zdjecie uzytkownika
paka - 2014-07-16 08:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [m - 2014-07-13 10:49:30]:
Popieram w 100 %. Będziemy siedzieć cicho a wypłaty coraz mniejsze...
zdjecie uzytkownika
ubolewający - 2014-07-17 16:47:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paka - 2014-07-16 08:52:47]:
Zapraszam do innej grupy zawodowej, gdzie o tych wszystkich dodatkach będziesz mógł tylko pomarzyć. I oczywiście będziesz pracował 8 godzin (minimum) z 15 minutową przerwą na śniadanie(usunięte przez administratora) Czyli większość z was tych leni i tak za dużo zarabia za te 3 godziny dziennie (bo zapominasz dodać do zarobku bonów żywnościowych, barbórkę, czternastkę, wczasy pod gruszą itp.)Podsumujmy zamiast biadolić, zrzędzić do roboty a i wypłata będzie wyższa
zdjecie uzytkownika
szemrany - 2014-07-17 18:43:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ubolewający - 2014-07-17 16:47:24]:
I to je to co prezesi lubiom nojbardzi. Trefnie prawisz karlusie.
zdjecie uzytkownika
szybki - 2014-07-17 22:17:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ubolewający - 2014-07-17 16:47:24]:
Pewnie to ty jesteś kolego w tej innej grupie zawodowej gdzie na lanie i sranie masz 15 min jak nie pracowałeś na dole to się nie wypowiadaj.A jak chces wiedzieć to jak by odjąć dodatki to zarobki są niższe niż najniższa krajowa.Ale co ty możesz o tym wiedzieć.A jeśli w twojej grupie zawodowej masz tylko 15 min na jedzenie i potrzeby fizjologiczne to poproś swojego pracodawcę o dofinansowanie do pielucho majtek wtedy będziesz bardziej wydajny kolego i nie będziesz nażekał że masz tylko 15 min na takie sprawy.Szczeże wspułczuje
zdjecie uzytkownika
najlepszy na bobrku - 2014-07-18 03:02:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolo jedna zasada...piłeś? To nie pisz głupot!!! (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Hancyk - 2014-07-18 07:07:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@najlepszy na bobrku Nie każdy musi być od razu jak to nazwałeś "lizydupą". Mi na przykład odpowiadają warunki oferowane przez GZUG. Poza tym wydaje mi się, że to odpowiednia firma do podjęcia pracy przez osobę niedoświadczoną. Szeroka oferta - drążenia, remonty, roboty podziemne ... każdy gdzieś na pewno się zahaczy. Na wysokość wynagrodzenia ciężko coś poradzić, bo takie stawki dyktuje rynek... idąc do konkurencji raczej wielkiego hurraoptymizmu trzeba by było unikać. Chociaż niestety z tego co widzę na chwilę obecną nikogo do pracy nie poszukują, ale może w niedalekiej przyszłości się to zmieni.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-07-18 08:49:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Hancyk - 2014-07-18 07:07:06]:
A czy premie za wykonany ponad plan też dyktuje rynek które są niższe w porównaniu z zeszłym rokiem ten sam wykon a premie niższe.Wypłaty ewidentnie się obniżyły.Chyba że tylko na Sośnicy tak się obniżyło wszystko a na innych oddziałach jest ok i wszyscy są zadowoleni
zdjecie uzytkownika
nowe - 2014-07-20 20:19:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już wkrótce nowe związki zawodowe...alternatywa dla S i S80!!! Wreszcie dla pracowników!!! Chętnych proszę o cierpliwość!!!
zdjecie uzytkownika
nowe - 2014-07-20 20:19:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już wkrótce nowe związki zawodowe...alternatywa dla S i S80!!! Wreszcie dla pracowników!!! Chętnych proszę o cierpliwość!!!
zdjecie uzytkownika
paka - 2014-07-21 10:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ubolewający - 2014-07-17 16:47:24]:
Słuchaj no gostek. Mnie nie interesuje inna grupa zawodowa. Nie patrze na inne a na swoje! Jeśli ceny w sklepach idą w gorę a nasze wypłaty nawet nie stoją w miejscu tylko sie pomniejszają to coś jest nie halo w tym wszystkim...?
zdjecie uzytkownika
ubolewający - 2014-07-27 14:25:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paka - 2014-07-21 10:26:26]:
Wysłuchałem Cie gostku. Skoro patrzysz na swoje to myślę, że jesteś w tej niewielkiej grupie, która pracuje i chce coś zrobić. Bo dla mnie zdumiewająca większość (tak jak już pisałem wcześniej) to są lenie i cwaniaki którzy tylko płakać umieją jak im źle i jak mało zarabiają (dowód na to mamy powyżej - kolejny związek ktoś chce założyć bo się robić nie chce czyste cwaniactwo), a w robocie to najlepiej wyspać się i do domu iść. I pisze tu zarówno o fizycznych jak i o dozorze (zwłaszcza o tym wyższym). Więc jak ceny idą w górę a my za metry dostajemy coraz mniej bo taka jest sytuacja na rynku, to trzeba robić kilka metrów więcej w miesiącu, a robotę wykonywać do porządku to i zarobek będzie odpowiedni. Pozdrowienia dla pracujących w tej firmie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GZUG Gliwice
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x