Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o GZUG Gliwice

Pracowałeś w firmie GZUG Gliwice i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
super G - 2015-04-01 16:38:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
racja "o"
Teraz sie zacznie ze firma zle stoi, że kopalnie nie płacą. Wg. http://bip.kwsa.pl/datadir/doc/bipdoc_20151001412259.pdf firma miała prawie 0,5mln zł zysku za rok ubiegły, a premii z zysku, tudzież premii motywacyjnej nie było... Pobalowali na 15-to lecie i przeżarli w biurowcu pieniądze!
zdjecie uzytkownika
bobrek - 2015-04-01 19:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [super G - 2015-04-01 15:08:29]:
To się zwolnij chłopie. Na powierzchni u prywaciorza na pewno dostaniesz większą 14-tke :D :D :D
zdjecie uzytkownika
gogo - 2015-04-01 20:19:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka płaca taka praca ;-)
zdjecie uzytkownika
sesese - 2015-04-01 21:57:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ile dostaliście?? piszecie mało a nie ile:)
zdjecie uzytkownika
sesees - 2015-04-02 08:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wlasnie tak myslolech....malo malo a richtig to pewnie sporo bylo
zdjecie uzytkownika
super G - 2015-04-02 10:33:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gogo - 2015-04-01 20:19:11]:
to nie chodzi o to... popatrz ile było rok wcześniej, ile było nagrody barbórkowej, a wczoraj? Nikt nie będzie wzbogacał się kosztem mojego zdrowia!
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-04-02 13:20:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora ) W przyszłym roku dostaniecie do papli zamiast 14 i ciekawe co bydziecie godać. Do roboty sie weżcie bo zadna firma gornicza nawet nie wie co to jest 14 pensja a wy wiecznie narzykocie.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-04-02 13:39:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz racje Adam, cieszyc sie nalezy z tego co sie ma a w porownaniu z innymi nie jest zle
zdjecie uzytkownika
bubu - 2015-04-02 16:02:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosc - 2015-04-02 13:39:35]:
To zachwile będziesz robił za 1600 jak tak się cieszysz tylko poczekaj do września cwaniaczku hahaha ja kawaler przeżyję a ciekawe jak ty ze swoją żoną i dziećmi objedziesz hahahaha jeszcze jak chate opłacisz to dziękuje i do widzenia hahaha
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-04-02 16:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co w tym wrzesniu zaś zburzom World Trade Center?
zdjecie uzytkownika
bubu - 2015-04-02 16:38:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adam - 2015-04-02 16:12:20]:
Będzie wiadomo czy będziesz pod nową kompanią czy trafisz do srk jak to drugie to będziesz firma kogucik a jak to pierwsze to możliwe że niebędzie źle
zdjecie uzytkownika
haha - 2015-04-03 20:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Peeeewnieeeee :)
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-04-04 13:49:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wszystko bydzie dobrze. Bedziemy w NK na 100% i tak trza myslec a nie od razu spisywac wszystko na straty. K-wa nie cierpia takich pesymistow i maciwodow. Niy rozumia czymu robicie w tyj firmie skoro jest tak okropnie.
zdjecie uzytkownika
haha - 2015-04-06 12:44:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dokładnie Adam masz rację. I zrobisz strzałowego i będziesz jeszcze lepszy i znowu w gazetce! SUPERRRR !!! :)
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-04-07 13:02:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [haha - 2015-04-06 12:44:03]:
no pewwnieeeeeeeeeee boczk..............u
zdjecie uzytkownika
pp - 2015-04-09 13:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
fajne wypłaty były na bobku warto było robić metry
zdjecie uzytkownika
l - 2015-04-10 14:10:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na Bielszowicach słabe
zdjecie uzytkownika
haha - 2015-04-12 10:55:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pp - 2015-04-09 13:48:43]:
Na "bobku" ? Gratuluję !
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-04-13 18:15:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kaj jest tyn Bobek:)Czy bobek jest w Kompani?Kto zno tego Bobk, na którym się zarabio?
zdjecie uzytkownika
trololo - 2015-04-19 22:21:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pany a były tma jakie przyjęcia ostatnio? i coś szykują?
zdjecie uzytkownika
kaka - 2015-04-20 16:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Były. Na Bielszowicach.
zdjecie uzytkownika
REKSIO - 2015-04-20 16:57:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wy sie weźcie za robota a niy tu pisać !!!
zdjecie uzytkownika
on23333 - 2015-04-20 17:08:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdzie znajduje sie biuro gzugu na ziemowicie lub piascie zeby mozna bylo zlozyc cv
zdjecie uzytkownika
07 - 2015-04-23 18:22:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
biuro gzugu jest w bieruniu na granitowej od tyłu szkołu górniczej
zdjecie uzytkownika
ddd - 2015-04-24 00:42:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a maja byc wogule przyjecia na piasta albo ziemowit?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GZUG Gliwice
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy GZUG Gliwice?
Zadaj pytanie