Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o GZUG Gliwice

Pracowałeś w firmie GZUG Gliwice i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Lelek - 2015-02-18 19:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pinokio - 2015-02-18 16:41:51]:
Jak tak patrzę na tych Fachowców to mało ze śmiechu nie pęknę hehe.Na taśmę nie mogę iść bo uprawnień nie mam.
zdjecie uzytkownika
ecik - 2015-02-18 20:51:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Lelek - 2015-02-18 19:15:35]:
To żelazo na plecy i ciulej do przodka kałoniu...
zdjecie uzytkownika
sam - 2015-02-19 07:35:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty Lelek,jak nie masz uprawnień na taśmy to jak ty sie jeszcze w tej firmie utrzymałeś,podstawą pracy w gzugu jest mieć papiery w ciągu pierwszej umowy na przenośniki.....dziwne,taki cięńki jesteś,tylko żelazo,drobnica i betony ;)
zdjecie uzytkownika
oo - 2015-02-19 10:25:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajnie tu gracie aby tylko odsunąć uwagę od problemów coś mi się wydaje że tu piszą ludzie podsunięci np nikt nie mówi dlaczego ma być 14 stka wypłacona za 21 dni urlopowych anie za 26 no rzekomo jest tak w umowie kit kit robi sie nas w bambusa a wy tylko piszecie jeden na drugiego wielcy fachowcy
zdjecie uzytkownika
kuku - 2015-02-19 17:12:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oo - 2015-02-19 10:25:27]:
Jak byś nie dostał w ogóle 14 to też byś nic nie powiedział ani nie zrobił idź do prezesa i zapytaj się go trzemu za 21 dni a nie za 26 i dla czego wybrane osoby dostały na 15 lecie gzugu pieniądze a ty tylko znaczek a i jeszcze możesz poruszyć sprawe urlopu zdrowotnego ty masz 5 a inni 8 i dlaczego węgiel jest płacony do wypłaty a nie raz w roku w całości.A może związki ci odpowiedzą na twoje zagadnienia
zdjecie uzytkownika
Lelek - 2015-02-19 18:30:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie jak by 14 nie dali to by żale tu na forum wylewał a tak to siedzi cicho.Ale takich mamy ludzi jakie to one wygadane a jak przyjdzie co do czego to nikt się nie odezwie.Uprawnień na taśme nie mam bo resztą uprawnień bym cię Kolego zasypał hehe
zdjecie uzytkownika
ecik - 2015-02-19 20:53:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Lelek - 2015-02-19 18:30:32]:
lelek ty mosz uprawnienia na onuce, batki, i kufaja ... :-) a betonów nosić do przodka to już ci się nie chce? tyś je leber jakich mało !!
zdjecie uzytkownika
oo - 2015-02-19 22:15:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
te same pały tylko tu piszą morusy posrane tylko tak umiecie zaistnieć obgadać zakapować zwykłe pały
zdjecie uzytkownika
ecik - 2015-02-20 09:06:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy 14 jo chca kasy.Proszę niech ktoś napisze
zdjecie uzytkownika
Pracownik roku:) - 2015-02-20 10:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownik nie jest winien swemu pracodawcy służalczości i posłuszeństwa. Jest mu jedynie winien usługę za którą otrzymuje zapłatę, będącą nie łaską, lecz zasłużonym wynagrodzeniem.
Ludwik von Mises
zdjecie uzytkownika
Lelek - 2015-02-21 21:21:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten Ludwik to mądry człowiek był - chyba.Ecik ty to masz zryty beret hehe płacz o kasę płacz
zdjecie uzytkownika
Lelek - 2015-02-21 23:44:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten Ludwik To mądry gość musiał być A Ecika on znał
zdjecie uzytkownika
jarek - 2015-02-25 12:35:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy prawdą jest że od września idziemy pod srk??.Podobno to przesądzone.
zdjecie uzytkownika
sesese - 2015-02-25 12:43:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jarek a kto tak godo?
i co to oznaczo? zamkniecie??
zdjecie uzytkownika
o - 2015-02-25 17:01:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jarek - 2015-02-25 12:35:49]:
jarek walnij se baranka to zmądrzejesz może w końcu pod srk ale wymyślił
zdjecie uzytkownika
ecik - 2015-02-26 08:03:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
niech to zawierają w uj... nie będzie powodów do narzekań :-)
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-02-26 13:12:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chłopy kiedy te czternastki? ktos wie?
zdjecie uzytkownika
ecik - 2015-02-26 13:28:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
30 Luty
zdjecie uzytkownika
sesese - 2015-02-26 13:45:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ecik nudny już jesteś z tym pieprzeniem od rzeczy godol Ci ktoś??
zdjecie uzytkownika
teretere - 2015-02-27 08:25:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To że idziemy pod młotek jest pewne. Wystarczy wejść na portal nettg i przeczytać ostatni artykuł że pozostałe jednostki organizacyjne zostają pod stara kw i powoli z nią będą wygaszane.
zdjecie uzytkownika
den - 2015-02-27 10:21:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teretere ale jak ty chcesz wygaszać gzug skoro gzug to firma a nie kopalnia człowieku pomyśł troche
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-02-27 17:45:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy dowiemy się co dalej z naszą firmą? Czy szukać już roboty?
zdjecie uzytkownika
sesese - 2015-02-28 09:55:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zdjecie uzytkownika
oo - 2015-02-28 19:36:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sesese pałuj się oszołomie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GZUG Gliwice
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy GZUG Gliwice?
Zadaj pytanie