Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o GZUG Gliwice

Pracowałeś w firmie GZUG Gliwice i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ziemo - 2014-12-12 04:38:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Związki mogą Co najwyżej powiedzieć coś ciekawego o przyszłych wycieczkach dla swoich znajomych.
zdjecie uzytkownika
pechowiec - 2014-12-12 06:53:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chłopaki przenoście się na oddział Do knurowa miód kiero zero rozumu wypłata cały miesiąc 1700 zazdroszczą mi nawet kobiety które siedzą na kasie w auchan a warunki pracy mażenie z jajec kapie ale to nic spacer to przodka z dworca to jest coś godne polecenia lepsze jak kijki na pustyni
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-12-12 07:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolo z knurowa,nie ma problemu ,zgłoś się do kiero i niech cie pociśnie na ziemowita ,tam zarobisz bo lenie tak zarabiają....opcja druga LIDL na kasie i wtedy zarobisz-----pozdrawaiam cie bracie górniku "towarzyszu"
zdjecie uzytkownika
pisz - 2014-12-12 07:52:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik.gzug - 2014-12-02 22:39:46]:
Info z NSZZ ,zgodnie z regulaminem wypłata 14 pesji ma zostać wypłacona do 15 kwietnia.......i nie słuchajcie tych ,co sieją propagandę.
Co do bonów ,są prowadzone rozmowy z zarządem i o wynikach tych rozmów będziecie poinformowani
zdjecie uzytkownika
pechowiec - 2014-12-12 18:46:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na ziemowita to powinni ciebie koleś przeniesc to może się roboty nauczysz a wypłaty z tego co wiem wszędzie o [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] roztrzaść więc nie cwaniakuj głąbie bo albo jaja liżesz prezesowi albo pałe robisz jakiemuś kierownikowi że tak ci wspaniale pracuje 5 lat w gzug i jak się przyjąłem to więcej zarabiałem pewnie i temperatura w chodniku by ci pasowała no ale pewnie jak się pali gdzies głupa to jest ok.
zdjecie uzytkownika
pechowiec - 2014-12-15 09:11:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O czym człowieku piszesz zrobili z NAS w gzug niewolników skąd wiesz gdzie robie polygamsie kolegow na innych oddzialach ile zarabiaja w przodku a plöten wysylaj Logos na czechy Ja nie siedze ns kneflu ino robie w przodku miala byc wielka premia i co i jeszcze kiero pisze Do sztygarow zeby powiedzieli ludziom zeby robili soboty i niedxiele bo in zalatwil zajebiste premie kpina a jak niebeda sie pisali to niebedzie takich zajebistych premii Co za Lara wiec koles ogarnij sie i zobacz Co z mamo robia
zdjecie uzytkownika
antek - 2014-12-15 17:43:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pisz - 2014-12-12 07:52:06]:
widzę że coś te negocjacje z Zarządem chyba o doopę roztrzaskać, bo o bonach ni widu ni słychu .... a związkowcy mają coraz to większe brzuszyska .. co do 14 to też pewnie związkowcy ją "załatwią" ... szkoda gadać marasss
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-12-15 19:41:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Racja a w szczegolnosci ten niby zastepca od wycieczek topmodel Po przejsciach
zdjecie uzytkownika
JA - 2014-12-15 22:18:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyzby na swieta firma nic nie da? co 15tnastolecie za duzo pochlonelo?
zdjecie uzytkownika
gruba - 2014-12-15 23:33:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pechowiec - 2014-12-15 09:11:35]:
1700 to zarabiłem w GZUGU 10 lat temu jak się przyjmowałem [jeszcze gzugole robili na kwk wirek]
zdjecie uzytkownika
ryl - 2014-12-16 10:59:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak jest ..też robie ponad 10 lat w Gzug i byłełem na kwk wirek i Śąsk,, pierwsza wypłata 1870 ..
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-12-16 11:58:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co z tymi bonami na święta , ktoś wie ?
zdjecie uzytkownika
gall anonim - 2014-12-16 16:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panowie, ktoś wyżej w komentarzu napisal ze będziemy na bierząco informowani co z KARPIOWYM, ale widzę ze jest to jak zwykle zwykla propaganda! Niestety 2014 rok nie byl dla nas chojny, wiec co będzie w 2015? Strach pomyslec
zdjecie uzytkownika
edek - 2014-12-17 10:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gall anonim - 2014-12-16 16:46:11]:
jak zwykle związkowe pasibrzuchy nabrały wody w usta, Ty się pytasz co z KARPIOWYM, a ja się pytam co z CZTERNASTKĄ !!! jak się dowiedziałem (nieoficjalnie) ma nie być wypłacona .... a Związkowcy i ANtek purtek (SIP) dalej żrą kreple i pierdzą w stołki
zdjecie uzytkownika
gall anonim - 2014-12-17 11:34:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli wychodzi na to, ze zrobili nas w jedno wielkie jajo . Ale cóż nasze gadanie tu na forum da? Jak panowie z związków czytają to sami wypisują glupoty a potem sie z tego śmieją, żenada panowie , niedawno bylem na szkoleniu i pan z bhb nie będę ujawnial który, twierdzil ze firma wcale źle nie stoi ze to są jakieś wymysly ludzi. To ja do cholery pytam jesCze raz GDZIE NASZE PIENIĄDZE ? Wielka tajemnica narodowa powiedzieć pracownika czy będzie karpiowe i 14 masakra .pozdro chopaki
zdjecie uzytkownika
krepel - 2014-12-17 11:46:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [edek - 2014-12-17 10:37:10]:
oj edek,krepel był dobry,z nadzieniem czyli CZTERNASTKĄ ale bez lukru czyli bez KARPIOWEGO......
dla związku jest ważna BARBÓRKA i CZTERNASTA pensja
reszta ,czyli np.KARPIOWE uzależnione jest m.innymi od kondycji finansowej nie tylko firmy ,ale także i płatnika ,którym jest KW.....a TY ( nieoficjalnie siejesz plotki jak przekupka pod sklepem mięsnym (lata 80 te ) ale Ciebie jeszcze na pewno nie było na świecie w tym czasie :):):)
zdjecie uzytkownika
ella - 2014-12-17 17:07:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Karpiowe? A może jeszcze premia za przychodzenie do roboty, za zjazd, za wyjazd i kąpiel na łaźni?! Może premia za przerbioną dniówkę, za początek miesiąca i za co jeszcze?!!! Dobre jest na dobre czasy gdy dużo jest kasy Panowie!!! Bądzcie realistami!!!
zdjecie uzytkownika
ebi - 2014-12-17 17:14:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ella - 2014-12-17 17:07:00]:
Ella masz racje!!! Gdy KW stała dobrze to były dodatki na święta i ludzie byli zadowoleni a teraz gdy kest sytuacja taka jaka jest to trzeba cieszyć się z tego co się ma. Bardziej bałbym się o nowy plan naprawczy KW i miejsca pracy...nasze miejsca pracy bo gdy KW zdecyduje się na sprzedaż firm corek to wyedy nie tylko można stracić te przywileje na nawet robotę.
zdjecie uzytkownika
gzug - 2014-12-17 18:33:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To moze zrezygnujmy z barborki i wegla, przejdzmy na umowy smieciowe. Tylko dlaczego pracownicy kw od pewnego czasu maja premie i wyrownania
zdjecie uzytkownika
edek - 2014-12-17 23:13:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krepel - 2014-12-17 11:46:02]:
Drogi kreplu nie po to was zaloga wybrała żebyś wpierdaloł kreple ale po to cwoku żebyś walczył o tych ludzi i o to co im się słusznie należy. Jak czytam te twoje mądrosci ludowe to widzę że na tym kreplu nie tylko mało było tego lukru, ale u ciebie w deklu też coś słabo z rozumkiem, ale jak to mówią jaki związek taki i przedstawiciel.
zdjecie uzytkownika
franke - 2014-12-18 02:56:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No niestety to prawda. Nasze zwiazki nie moga nic. A jak jest sprawa do zalatwienia to najpierw musza przedstawic ze cos chca a jak prezes powie wali mnie to to zwiazki mowia sorry nie da sie. Jest to przykre bo nie o takie zwiazki walczyl Walesa. Brak slow.
zdjecie uzytkownika
koleś - 2014-12-18 08:56:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz niemają czasu stary rok sie konczy nowy zaczyna trzeba przygotowac plan wycieczek i pomyslec gdzie to jeszcze niebylismy z rodzinkami i znajomymi
zdjecie uzytkownika
gzugol - 2014-12-18 09:40:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie a co to za różnica czy te związki są czy ich niem ,co my z nich mamy ? tylko tyle ze na nich płacimy oni nic nie mogą ! wypisać się wszyscy nich te żłoby zjadą na dół i do grzbietu niech [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tak jak my za te kokosy !!! to może wtedy coś wywalcza w co wątpie !!!! lizo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i kukły na sznureczkach pociąganych od góry Wolne związki zawodowe cyrk i tyle !!!!!!!!!!!!!!! ps. ciekawe gdzie na wycieczkę pojadą pewnie na majorke za nasze pieniądze !!!!!!!!!!!!!! Szczęść Boże bracia gzugole !!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
szybki - 2014-12-18 10:47:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To na co czekamy wypisać się i problem z głowy będziemy płacić cały rok za kufel i za karczme? sprawa węgla w kawałku też ucichła było referendum i co jak co właśnie że nic.Czas z tym skończyć a sprawa urlopu zdrowotnego i wiele innych też nic więc po co nam oni?
zdjecie uzytkownika
koleś - 2014-12-19 21:10:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co z rozmowami w sprawie bonów wielka niewiadoma
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GZUG Gliwice
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy GZUG Gliwice?
Zadaj pytanie
x