Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: EUROJOB

zdjecie uzytkownika
syberian - 2015-02-02 12:11:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma ta rekrutuje również Pielęgniarki do pracy w Niemczech, tu biuro z Gorzowa Wlk. sie ogłasza, proszę o opinię jesli ktoś za ich pośrednictwem wyjezdzał.
zdjecie uzytkownika
maleńka - 2015-02-03 17:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
słuchajcie każdy ma swoją opinię o każdej firmie i tyle .. jednemu dobrze drugiemu źle .. prawda taka że wszedzie trzeba pracowac i tyle .. mam tylko pytanie czy ta firma zabiera ludzi wszędzie z polski czy tylko z gorzowa wlkp.?? i tam trzeba samemu dojechać.. ?
zdjecie uzytkownika
rafik_rav - 2015-02-04 15:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam,dostałem oferte pracy jako komisjoner w netto,w Krefeld lub Bottrop co o tym sądzicie?
zdjecie uzytkownika
tusek - 2015-02-10 17:24:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracował ktoś na warzywach i owocach w Aalsmeer ? może powiedzieć opinie na temat pracy i mieszkania ?
Pozdr
zdjecie uzytkownika
a_ada - 2015-03-10 16:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na czym polega ta praca w supermerkecie,na układaniu towarów na półki?Czy ktoś mi wytłumaczy?
zdjecie uzytkownika
aronnn - 2015-03-26 23:34:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma pewnie jak każda inna,gdzie sa bardzo zadowoleni i wręcz odwrotnie,zawsze zależy gdzie sie trafi do pracy,jakie zaangażowanie da itd.widziałem domki w Amstelveen z eurojobu były ok,a praca w supermarketach tak jak widzisz w biedronie w Polsce pracowników wykładających towar na półki tak Ty będziesz robić to w Holandii za euro i to dobre bo markety płacą stawki powyżej 10euro brutto a za nocki powyżej 125 euro,gdy jest problem z kasa itd.mozna zgłosić to bezpośrednio przełozonemu w pracy on zareaguje szybko,ustawi taka agencję w momencik,sa też biura darmowe w Holandii gdzie oszukani polacy mogą się zgłaszać porada i działanie darmowe,pomaga też ambasada,tutaj już jest pomoc,zawsze jak zostajesz na lodzie dzwoń na 112 przyjada pomogą zawioza do hotelu przestojowego,amasada w razie co pomoże z dowozem do Polski,ale nie pękac jak jest złe biuro to zostawać szukac dalej kto chce jest zdeterminowany w końcu trafia na pracę ok .to tyle,jechać poznawać uczyć się
zdjecie uzytkownika
aronnn - 2015-03-26 23:35:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
w gwoli wyjaśnienia za nocki powyżej 15 euro miało być,błąd na klawce:}:}
zdjecie uzytkownika
MamSięDobrze - 2015-04-13 21:12:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Sciemka. Czytam negatywne wpisy na temat Euro Job i doszedłem do pewnego wniosku.Mianowicie osoby na tym forum i na innych stronach wypisują kompletne bzdury na temat pracy w tej agencji!! Fakt pierwszy: Pracuję dla tej firmy 9 miesięcy w Albercie i tylko na nocki.Przez ten okres przewinęło się na "moim" sklepie gróbe DZIESIĄTKI osób. Staż zdali nieliczni... Dlaczego zapytacie? Już wyjasniam... Praca na sklepie przez pierwsze 2 miesiące jest ciężka.Trzeba BIEGAĆ i to dosłownie ponieważ sklepy są bardzo duże a my musimy jak najszybciej poznać cały asortyment. Trzeba szybko pracować z jednego względu( ludzie którzy pracują na sklepach w dzień nie muszą się spieszyć-adekwatne do wypłaty:-) )ponieważ na nockach towar trzeba wyłożyć przed nadejściem klientów. Osoby które nie zdały stażu dzielą się przede wszystkim na tych którzy nie będą biegać,myślą,że jeśli są na stażu to tak czy siak będą pracować,kolejni na stażu(staż trwa 5-6-7 dni)przychodzą pod wpływem alko,marysi itp.Jest sporo przykładów... Jeśli osoba stara się ale na prawdę się na nockach nie wyrabia i nie przejdzie dalej to idzie na sklep dzienny.Po prostu jeśli chcesz pracować-będziesz pracować!!! Wypłaty są co miesiąc i oscylują w granicach 1250-1300 euro netto. Jeśli ktoś ma pytania-chętnie odpowiem...
zdjecie uzytkownika
brudna dajana - 2015-04-28 10:50:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Król albani! Wojtek haha!
zdjecie uzytkownika
praca - 2015-05-13 15:37:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam sobote wyjazd do eurojob moge sie dowiedziec cos wiecej o niej czekam
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-05-14 12:05:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [praca - 2015-05-13 15:37:07]:
Gdzie jedziesz jak do lubeki to napisz na pinia89@o2.pl pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
hela - 2015-05-25 11:16:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja bardzo polecam!
warunki mieszkaniowe dobre,
wypłacone pieniądze co 2 tygodnie, pracy 38 h tygodniowo, w tym roku wyjeżdżamy na 3 miesiące ze znajomymi po skończeniu. Nikt nam nie obiecywał że będziemy leżeć i kawę pić, pracujemy dostajemy fajną kasę a przy okazji zwiedzamy Amsterdam! :)
zdjecie uzytkownika
ewela - 2015-06-04 13:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mógłby ktoś podać mi nr kontaktowy do Gorzowa? Z każdej strony mnie przekierowują do innej osoby, a dalej nie mogę dostać konkretnych informacji.
zdjecie uzytkownika
sławek1234 - 2015-06-07 21:42:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
eurojob 24 czy to ta sama agencja pracy co eurojob?pyzatym chciałbym spytać się czy ktos pracuje przez tą agencje w Niemczech jako komisjoner jak wygląda praca zakwaterowanie oraz wynagrodzenie za miesiąc pracy i po ile godzin się pracuje na dziale np troso dziennie
zdjecie uzytkownika
Ankka - 2015-06-08 18:35:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam :) Mam możliwosc wyjazdu z tego biuro na sklep, byl ktos ? Czy faktycznie jezyk jest potrzebny czy to taka formalnosc ? czekam na odpowiedzi :)
zdjecie uzytkownika
kama - 2015-06-11 12:04:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MamSięDobrze - 2015-04-13 21:12:47]:
Ty piszesz o specyfice pracy, a ludzie o agencji pracy i jej specyfice funkcjonowania. To są dwie różne sprawy.
zdjecie uzytkownika
figo - 2015-06-11 12:06:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też.
zdjecie uzytkownika
jarek - 2015-06-15 11:45:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MamSięDobrze - 2015-04-13 21:12:47]:
powiedz lepiej jakie zakwaterowanie i czy park czy co?
zdjecie uzytkownika
Fred - 2015-06-18 19:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sam jestem ciekaw, bo jestem zainteresowany wyjazdem.
W lidlu dawałem spokojnie rade, wiec ciekawe jak jest w netto.
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-06-23 15:47:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Fred - 2015-06-18 19:08:29]:
I co jak jest w netto?
zdjecie uzytkownika
Lolek - 2015-07-11 09:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, ja mam za to pytanko na temat pracy w norwegii. Czy ktoś z was wyjechał z euro-jobs w tamte strony?
zdjecie uzytkownika
Simek - 2015-07-22 02:08:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No własnie, czy jest tutaj ktokolwiek, kto ostatnimi czasy korzystał z usług EuroJob i może polecic ta agencję, bo przydałaby sie opinia na czasie, ja myslałem, coby nie spróbować, ale tyle teraz róznych agencji, to nie wiadomo której zaufać, a mozna łatwo dac sie zrobić w jajo jeśli nie jest się ostrożnym, to wole pytać.
zdjecie uzytkownika
daw - 2015-07-24 21:47:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Potrzebuje informacji dotyczącej pracy w Magazynie przy rozładunku kontenerów w Niemczech Duisburg przez pośrednictwo EuroJob24 dla firmy Global Inhouse Logistics GmbH.Co wiecie to prosiłbym o informacje
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Bardzo miła Pani Mariola w biurze w Radomiu, rzetelne informacje, szybko i na temat
Pytania: pytania odnośnie motywacji wyjazdu, a przede wszystkim znajomości j.
angielskiego
zdjecie uzytkownika
keler - 2015-07-26 21:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam cie daw ja mam tez tam jeschac na [początku sierpnia dostałem takiego mila od nich tez ty na wózek widłowy czy do rozładunku?
zdjecie uzytkownika
keler - 2015-07-26 21:52:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [daw - 2015-07-24 21:47:25]:
witam tez mam tam jechac na początku sierpnia ty do rozładunku czy na widlaka? sowex24@wp.pl pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EUROJOB
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EUROJOB?
Zadaj pytanie
alert