logo EUROJOB

EUROJOB

Gorzów Wielkopolski

Opinie o EUROJOB

zatoras 2015-11-12 14:41:23
jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby ludzie, którzy będą pracować na niszowych stanowiskach będą uczęszczać na kiursy
Grzes 2015-11-13 22:00:18
Euro Job oferuje 8.66.. Gdzie obecnie najnizsza krajowa zgodna z CAO. wynosi 9.12. Godne zastanowienia badz podjecia ryzyka..
Grzes 2015-11-13 22:07:21
Zglosiles to do SZW czy innej inspekcji.. ?
toki 2015-11-14 17:45:43
jak dla mnie to kasa i tak jest mega lepsza niż to co można zarobić w kraju także wybór jest dość prosty
1
Ygg 2015-11-16 20:47:51
@kimorda ja uważam że warto spróbować pracy za granicą bo można się wtedy podszkolić z języka obcego
Eurojob 2015-12-31 21:27:16
Praca w supermarketach
Witam i chcialbym sie podzielic moja opinia na temat tych krwiopijcow.
A wiec jesli chodzi o prace dla tych marketow to nie wiem kto wymyslil normy ktore sa 70 colli na godzine co nawet nie daje 1 produkt na minute a co najlepsze 1 colli to jest przykladowo 1 karton gdzie znajduje sie przykladowo 8 rzeczy lub 12 ale kto ma tak zryta wyobraznie zeby to wymyslec bo przypuszczam ze nie wiatraki tylko Polaczki lub zydomasoneria.
Totalne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czyli shit w Polskim wykonaniu tak nas traktuja nasi za granica ktorzy sie uwazaja za wiekszych holendrow od nich samych.
To tyle.
4
tomek 2016-01-02 23:21:18
faktycznie jeśli chodzi o normy i o prace u nich na zakłądzie produkcyjnym to moze byż ciezko dla osób bez doswiadczenia, ale poza tym praca wydaje sie być naparwde rozwojowa bardzo.
Eurojob 2016-01-05 03:37:22
Nie ma co wiecej dyskutowac niech zatrudnia lepiej swieza krew z syri bo oni to pewnie rozwina skrzydla w tej firmie i chyba szybko to wysadza w powietrze gdy sprawdza o co chodzi w tym calym bagnie. Pozdrawiam zakompleksionych brygadzistow z supermarketow i beduinow lizacym im brudne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Powodzenia na przyszlosc. Nikt normalny tam nie zostanie tylko tepa rasa.
1
bondek 2016-01-05 13:36:36
W sumie to mają oferty pracy nie tylko za granicę jako komisjoner, ale można się załapać również na pracę jako fizjoterapeuta. Oczekują dobrej znajomości niemieckiego, ale dobrze, że zapewniają pomoc w zakwaterowaniu.
arek 2016-01-11 17:03:56
Faktycznie poszukują sporo fizjoterapeutów. ciekawi mnie na czym polega owa pomoc w zakwaterowaniu, w sensie jakie lokum znajdują, czy nie jest to jakas pierwsza-lepsza oferta z drogim czynszem.
Apple 2016-01-18 12:24:27
Hej pracowałam dla Eurojob dla apple na magazynie i WARUNKI MASAKRYCZNE ZA 95 EURO MIESZKANIE W STODOLE PO SZPARAGACH O SOLARISY PROSISZ SIE KARY ZA NIEPOTRZEBNY TELEFON DO BIURA NP: GDZIE MOJA WYPŁATA
NIE WYPŁACALNI!!!
NAJGORSZE BIURO W JAKIM ROBILAM ZA 140 GODZSIN 500 EURO ŚMIECH!!!
3
tomek 2016-01-18 16:14:14
@arek wydaje mi się, ze jednak oferta pracy jako fizjoterpeuta jest też dobra dla studentów, bo można spokojnie zarobić do 3000 zł no i wiecej jak masz premie.
1
dzo 2016-01-19 15:17:18
podasz mi swojego maila? mam kilka pytań :)
prs 2016-01-20 16:29:06
jade w sobote do amsterdamu na supermarkety niech ktos napiszem jak tam jest z meszkaniem praca czy zeczywiscie staz przechodza nieliczni i naprawde tak trzeba biegac niech ktos cos napisze konkretnego bo mam mieszane uczucia
kalaska 2016-01-20 18:21:39
no nie wiem, czy praca jako fizjoterapeuta jest dobra dla studentów, tutaj trzeba mieć dyplom na papierze, a nie mówiony... ja aplikuję teraz do nich krakowie na fizjoterapeutę, a skończyłam łódzki UM jeden z najlepszych w kraju
eurojob 2016-01-21 17:23:47
Do prs jezeli juz jedziesz to powodzenia ale tak jak juz pisalem co tam jest mydlenie oczu i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] daj z siebie wszystko a moze na nocki sie dostaniesz.
Nie wiem jak w twoim ale w moim przypadku to byla totalna porazka nie pojade juz do holandii bo tak jak polak polakowi tam pomaga to dziekuje bardzo.
Pozdrawiam wszystkich z EUROJOB
Wpisujcie teksty jak tam jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> hehe
W 2016-01-22 19:20:58
@kalaska w takim razie tylko pogratulować :) Jak ci się uda do nich dostać na tego fizjoterapeutę to pewnie załatwią ci zakwaterowanie tak jak napisali w ofercie i jeszcze będziesz mogła zacząć pracę przed nostryfikacją. Powodzenia!
aktoto 2016-01-24 23:56:54
Hehe widziałeś/aś BREDE, w hali po szparagach
valencia 2016-01-25 11:46:46
@W oprócz fizjoterapeutów szukają też na stanowiska Operator Linii produkcyjnej/Załadunek i Rozładunek i podobne. Oferują stawke początkową 9,18 € brutto za godzinę (plus 8% wakacyjnego)
margaret 2016-01-28 11:15:19
Fajne domki mają okolice zoetemeeru, praca zawsze byla, nawet jak nie bylo to robilo się cokolwiek byle było. Nie nazekam . Wyplata na czas , tylko warunkiem jest pilnowanie godzin, kolezanka nie pilnowala i dostawala nizsze pensje i sama mozniej nie mogla sie polapac w tych godzinach.
robert 2016-02-01 20:43:02
Z tym pilnowaniem godzin to nie tylko tutaj istotna kwestia. Każdy powinien mieć świadomość tego, ile przepracował, żeby właśnie nie być stratnym, Fajnie, że firma to podkreśla :)
margaret23 2016-02-12 20:16:31
Witam,

Chciałam zapytać jakie mniej więcej prace mają w tej agencji oraz czy sa jakieś normy. Ogólnie polecacie ta agencji? Chcialam wyjechac w kwietniu. Pozdrawiam
kasiab89 2016-02-16 22:30:18
ja polecam eurojob,mimo ze w biurze troche trzba sie nagadac aby zalatwic sprawe. Poszli na reke z planowaniem mnie razem z chlopakiem jak wyprowadzilismy sie na prywatne mieszkanie. Godziny sie zgadzaly i kasa tez. Nie slyszalam o zadnych karach. Jak sie zwolnilam wczesniej to i tak rozliczyli mnie uczciwie. Praca tez byla spoko :) Ogolnie wyjechabym jeszcze raz.
think 2016-03-01 10:34:26
Proszę niech ktoś napisze o pracy w supermarketach w Amsterdamie jak tam jest ?
vegas 2016-03-02 20:50:27
Ktos wie cos na temat pracy w Syncreon w Tilburg ? Waalwijk ?
Byłypracownik 2016-03-05 19:33:33
Hej
cerek 2016-03-11 20:03:40
pisał ktoś, że to najgorsza agencja pracy.. Z jednej strony rozumiem, że ktoś mógł być niezadowolony, ale z drugiej zastanawiam się, co taka agencja jest winna, że główny pracodawca nie spełnia oczekiwań
rozczarowany 2016-03-13 10:15:50
Nie polecam pracy przez biuro EuroJob24 Sp. z o.o. Sikorskiego 24/112
66-400 Gorzów Wlkp. panie które rekrutują informuja że umowe podpisuje sie w niemczech a tak naprawde nie wiedza co sie dzieje na miejscu magazynu. a jakis czas temu bylem na magazynie Netto Berlin Arkenberger Damm 1 pod firmą GLOBAL INHOUSE LOGISTIC. Lecą w ch...a z umowami że niby za wyrabianie norm wiecej sie zarobi a to wszytko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawda bezdiecie pracowac za 900 e moze 1000 e
jasiu2567 2016-03-13 10:22:35
EuroJob24 Sp. z o.o. Sikorskiego 24/112 66-400 Gorzów Wlkp. unikajcie jak ognia tej firmy rekrutujacej bo sie po same uszy wladujecie. firma nie ma pojecia nic o pracy jaka zachodzi na miejscu. zero organizacji
4
An 2016-03-13 20:23:44
Dużo dobrych ogłoszeń na sporo zagranicznych miast, płacą w euro więc wartosię tym zainteresować oczywiście jeśli tylko macie siłę ku temu, tak mi się wydaje
był widział przeżył 2016-03-15 22:02:30
Nie polecam,pracowałem na różnych sklepach-jest ciężko czy to na nocnych czy na dziennych,naprawdę trzeba ostro pracować.A na jednym sklepie żona pewnego pl-lidera odzywa się do ludzi nie po imieniu tylko na Ej Ty Eee...to jakaś masakra....mało tego to rodzinny sklep,a gdy zobaczyłem jak dziewczyna z apiepsza na mleku ,targa wózki z mlekiem z restantem,a chłopak rozkłada sobie sałatki czy mięsko to już wogole mnie p owalilo,jest naprawdę nie sprawiedliwość...ale to tylko jeden z wielu przykładów...Co do e-j to np..chłopak złamał rękę to co ?zwolnili go i powiedzieli jak się reka zrosnie to może wracać....następny przykład ..kolega mialbproblemy z ręką była spuchnieta bardzo co bolała,powiedział o tym menadzerce A ona na to że ma iść do pracy bo go zwolnią...poszedł ,ale na drugi dzień wsadził mu rękę w gips...to jest biuro? Obiecują nie wiadomo co,pomoc we wszystkim A wcale tak nie jest,czy jechać do szpitala czy do lekarza,to nikt z tobą nie pojedzie-żeby w czym kolwiek pomóc....dramat...Ludzie dobrze się zastanówcie za nim zdecydujecie się na tą firmę...Naprawdę to jest tylko namiastką tego co tu pisze,mogę naprawdę długo wymieniać...ale po co???
Eh 2016-03-16 09:42:51
@był widział przeżył średnio fajnie, że tak wspominasz pracę w tej firmie, ale może nie w każdym mieście tak to wygląda. W dodatku EuroJob ma teraz sporo ofert pracy za granicą, np. w Norwegii, gdzie można być cieślą. Oferują umowę o pracę, a wynagrodzenie od 180 - 220 NOK/godz. + dodatek.
Był widział przeżył 2016-03-16 14:27:14
A Ty co? Pracowałeś dla nich? Wiesz jak jest w super marketach? To się wypowiedz..I taka prawda ..byłem ,widziałem, przeżyłem. ...I ja osobiście nie polecam tej firmy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i zdania nie zmienię,.
Był widział przeżył 2016-03-16 14:28:08
A Ty co? Pracowałeś dla nich? Wiesz jak jest w super marketach? To się wypowiedz..I taka prawda ..byłem ,widziałem, przeżyłem. ...I ja osobiście nie polecam tej firmy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i zdania nie zmienię,.
wsciekly pracownik 2016-03-17 18:10:51
Witam. Odradzam wszystkim agencje Eurojob !! najgorsza w jakiej pracowalem,zero szacunku wobec ludzi,platny transport do pracy gdzie w innych agencjach jest bezplatny i sa 2razy dziennie bezplatne transporty do sklepu,lokacja przy autostradzie 18km do sklepu!! Notorycznie bledne solarisy a reklamacje uwzgledniane tylko gdy zglosisz do tygodnia !! miesieczne wypowiedzenie lokacji agencyjnej gdy wynajmiesz pokoj prywatny obciazaja,w innych agencjach rezygnujesz w jednym tygodniu !!, jadac na urlop zabierajac bagaze placisz za pusty pokoj !! inne agencje nie licza ani kwatery ani ubezpieczenia !! Typowi oszusci,zlodziejska firma dzieki pozdrawiam :)
2
ania 2016-03-18 10:03:28
dziwi mnie twoja wściekłość @wsiekłypracownik każda agencja rządzi się własnymi prawami jedna zwraca za dojazd inna nie itp. ale przecież to wszystko można przeczytać na podpisywanej z nimi umowie..
gigi 2016-04-16 13:47:36
nie polecam !!! pracowałam dla netto w hodenhagen i totalna porażka. Ludzi oszukują na każdym kroku. Rotacja liczona w setkach.
1
ania 2016-04-17 10:08:03
97 godziny @inacosiepatrzysz to tak dużo? hehe dobre sobie, nie wiem czego sie podziewaliście po pracy tymczasowej, że rotacji nie będzie..nie wiem gdzie wy żyjecie
!!! 2016-04-18 17:38:49
chyba sobie żartujesz!!!!!!
kamil 2016-05-05 12:22:23
teraz maja rekrutakce, aplikował ktoś do Berlina na Magazyniera?
DANIEL 2016-05-12 18:45:17
Witam pracowałem w tym biurze 3 tyg nie polecam w AH Amsterdamie Gdzie kierownikiem jest pani Iwona i waląca na siebie z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gromadka Hultajów
presja jet straszna i normy wzięte z kosmosu pracuje sie po 6 godz dzienie od 2.30 / 9 w nocy pierwszy tydzień płaca wam tylko 100E niby jakieś stażowe tez wzięte z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i za cale 2 tyg pracy i 64h Dostałem 235 euro nie Pooleecam żadnemu rodakowi z Farcikiem
tt 2016-05-12 18:51:37
hah i to sa wlanie polczaki wy nawet za 4 euro bd jeba@ na ogorkach bo jet lepiej niz u was dnoo nie mmacie zadnych obicji szklarniowwcy
radek 2016-05-17 10:34:14
Agencja Eurojob to coś najgorszego z czym miałem do czynienia. Praca w Albert Hejin na noc to pierwszy tydzień szkolenia a raczej zwykłej ciężkiej roboty. Płatne za cały tydzień pracy około 36 godzin 100 euro. Stawka za godziny nocne to 13,50/h na rękę, za godziny dzienne 7,50/h na rękę. Godziny pracy od 2:30 nad ranem do 8:00 lub 9:00. Pierwszy tydzień pracy na czas. Jeśli uda się przejść ten zapieprz i upokorzenie to i tak nie ma gwarancji stałej pracy bo umowa gwarantuje 0 godzin pracy w tygodniu. Dojazd do pracy 2 euro za kurs jeśli mieszkasz w mieszkaniu agencji, jeśli masz załatwione na własną rękę to 6,50 za kurs do pracy i z powrotem. Team leaderka wyzywa ludzi od debili, a team leader Bartosz każe do siebie mówić "szeryfie". Zwykłe robienie ludzi w h.. przez polaków oczywiście. Obietnice Pań z biura można sobie wsadzić między bajki. Buractwo w postaci team leaderów, którzy myślą, że złapali Pana Boga za nogi. Zaraz pojawją się glosy obrońców w postaci świętych krów, które są ulubieńcami i pracują ociężale. Akcja typowo zrobiona po to aby stażysta zrobił najcięższą robotę i do widzenia, bo następni stażyści czekają i tak w kółko. Proszę o niekasowanie mojego wpisu, bo już z 50 razy go pisałem. Jeśli to w/g Was nieprawda to załóżcie mi sprawę w sądzie, bardzo chętnie przyjmę wyzwanie i pokażę umowy, które dopiero podpisuje się w Holandii.
3
emisx33 2016-05-23 14:03:12
Witam, chciałabym się dowiedzieć coś na temat tej firmy. Dostałam telefon , na magazyny w Holandii. Co mogę sądzić na ten temat?
1
Xyz 2016-05-23 19:51:44
Czy ktoś pracował w Norwegii na budowach-prace załatwione przez te agencje?
er 2016-06-01 18:03:04
ja to samo, tylko chciałabym się dowiedzieć o stanowisko Pracownik magazynowy - Komisjoner Zbieracz Picker na terenie Niemiec - możecie mi kochani napisać konkretnie w jakich miejscowościach byłoby takie zatrudnienie oferowane przez nich? z góry dzięki za odpowiedź
Ruski 2016-07-19 12:53:41
Dzień dobry , nie jeździjcie przez tą firmę ...Firma leci w przysłowiowego(usunięte przez administratora) Tyle na ten temat dziękuję do widzenia .
siostra 2016-07-19 12:56:54
polecam pracę jako pielęgniarka, najlepsza robota taka w czasie teraz kryzysu
NOWY 2016-07-26 18:50:34
Witam niech ktoś się wypowie o pracy w Norwegi jako Cieśla szalunkowy , jak to wszystko wygląda począwszy od rekrutacji ...
ktoś 2016-07-26 18:54:10
No a jakich zarobków może się spodziewać pielęgniarka?
Zostaw swoją opinię o EUROJOB - Gorzów Wielkopolski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EUROJOB