Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: EUROJOB


Oceniono 130 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
EUROJOB
Planetenweg 87
2132 H Gorzów Wielkopolski
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
k - 2014-08-06 15:46:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Patiii - 2014-08-03 10:42:31]:
Patii możesz sie do mnie odezwać? 571 394 250 chciałabym sie dowiedzieć czegoś więcej od ciebie na temat tej pracy
zdjecie uzytkownika
SSS - 2014-08-12 21:03:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [anna23 - 2014-08-06 15:44:00]:
Odradzam Ci ta agencje kolega ma racje zobacz planing ile osob siedzi na domkach w Maasbree i czeka na prace.Zle placa ucinaja wyplaty itd.Tragedia
zdjecie uzytkownika
Klaudia - 2014-08-13 09:56:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jedzie ktoś w następna środe ?
zdjecie uzytkownika
Xyz - 2014-08-13 14:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Klaudia - 2014-08-13 09:56:40]:
Ja jadę. Praca w Oostrum - Ceva. Opinie o firmie są nieprzychylne. Ja osobiście uważam, że nie można w pełni sugerować się opiniami wypowiadającymi się tutaj osób. Pracowałam wcześniej w Holandii przez inną agencję. Oczywiście głosy że firma taka i owaka. Pojechałam. Z pracy byłam zadowolona, z pieniążków rownież. Jak ktoś chce pracować i się sprawdza to jest oki. A jak się jedzie tylko żeby siedzieć z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i pachnieć popijając piwsko to już inna sprawa. Ludzie zapominają, że jest to praca tymczasowa, a więc jak sama nazwa mówi nie na rok czy dwa. Trzeba się rozwijać, łapać kontakty i kombinować a nie siedzieć z dupką przepelnioną goryczą że roboty nie ma ;)
zdjecie uzytkownika
hehehe - 2014-08-13 20:21:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sory,ale o jakich kontaktach ty mowisz ? w takim miejscu jest sama degneracja
zdjecie uzytkownika
Xyz - 2014-08-13 21:33:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hehehe - 2014-08-13 20:21:55]:
Gdyby banda, która tam przyjeżdża zachowywała chociaż minimalny poziom kultury to też by było inaczej. To Polacy tak siebie przedstawiają. Chlają na umór, wszędzie zostawiają po sobie syf i oczekują że wszystko im się należy. Oczywiście są wyjątki, na szczęście...Nie można za brak wychowania winić biura. Dorośnij chłopie i przestań szukać winnych ;)
zdjecie uzytkownika
Xyz - 2014-08-13 23:35:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ktoś jest nieudolny to siedzi 7 tyg.z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w domku i czeka na cud - i kto tu jest naiwny? "Taki każdy jak ty" ;) Jak jest nie w porządku i nie ma roboty to się zawija i idzie szukać innej na własną rękę,albo zjeżdża do PL na jakiś czas. Sorry, ale ja nie pozwoliłabym sobie na siedzenie tak długo i płacenie agencji za domek i ubezpieczenie. Wygodniej jest siedzieć, użalać się i robić z siebie większego głupka niż się jest.
zdjecie uzytkownika
praca i płaca - 2014-08-14 08:11:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie ktorzy nie maja pojecia o mozliwosciach pracy i zarobkach siedza za 500euro miesiecznie za granica i sie z tego ciesza. Byl taki jeden rbotny co sie chwalil ze na 2 zmiany w eurojobie pracuje w ciagu dnia w nocy to mu zaplacili 1200 e :) byl pracowity i lubiany, waszym zdaniem tj normalne ?
zdjecie uzytkownika
SSSS - 2014-08-14 19:04:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Xyz - 2014-08-13 23:35:47]:
Głupkiem to moze TY jestes!! bo ja od dawna juz mam inna prace...
zdjecie uzytkownika
sc42 - 2014-08-14 23:03:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mieszkamy na Maasbree i siedzimy w domkach. co tydzień pojawiają się nowi ludzie. Pracy generalnie nie ma. |Co tydzień słyszymy że sezon rusza. Planing przychodzi o godzinie 22/23 gdzie możesz się dowiedzieć że jedziesz na 4 rano a więc masz 3 godziny na sen. pracuje się po 6 czasami 7 godzin. żenada. Z biurem nie ma kontaktu, najczęściej nikt nie odbiera. Są ogromne problemy z powrotami z pracy gdyż samemu trzeba sobie szukać kierowcy z autem co nie jest łatwe np jak się kończy o 24 lub później. 90 E tygodniowo za obskurnego bungala. Za transport do pracy musisz płacić 2 e dziennie. Często bywa tak że jesteś na planingu, jedziesz do pracy a tam nie ma Cię na liście i jakoś musisz sobie do domu wrócić. Szczerze odradzam to biuro. nie wierzysz? sprawdź sobie planing http://workingplan.eu/ hasło eurojob.
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-08-16 08:59:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a migracja ludzi jest wynikiem polityki migracyjnej, wszstko jest kontrolowane
zdjecie uzytkownika
V - 2014-08-19 09:41:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [SSSS - 2014-08-14 19:04:30]:
żal mi ciebie ;) zakompleksiony buc i tyle...
zdjecie uzytkownika
s-ROCK-a - 2014-08-20 12:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Xyz - 2014-08-13 23:35:47]:
Taaa jasne...człowieku albo jesteś jakimś koordynatorkiem, albo wchodzisz tam w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] aż wazelina się wylewa...ludzie tu rece rozkładają bo nie wiedzą co robić, pracy nie ma ! ! ! ale są ludzie którzy pomagają, i tą osobą jestem ja. Stane na rzęsach a wyciągne wszystki w porządku potrzebujących braci Polaków !
zdjecie uzytkownika
m - 2014-08-20 19:24:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kasia - 2014-04-02 08:57:17]:
w 100 proc się zgadzam. Po pierwsze na forum wypisują tylko osoby niezadowolone, po drugie faktem jest że ludzie chcieli by najlepiej nic nie robić ale zarobić. Ja pracuję dla eurojob od 4 miesięcy w Albercie i pracę cały czas mam i mało tego agencja proponuje czasem jakąś dodatkową fuchę, także jak się chce to pracę się ma. Jednak z tym że ludzie często siedzą w domku bez pracy zgodzę się bo na własne oczy to widzę bo z takimi mieszkam ale to dlatego że przyjeżdzają lesery i ćpuny co do roboty dwie lewe ręce, są tacy co im się nie chce, co się (usunięte przez administratora)w pracy no to tej pracy potem nie mają i jadą na zaliczkach po 50 € na tydz i pierwsze co jak ją odbiorą to do kofa po jaranie a potem na żarcie nawet nie mają do następnej zaliczki ot i cała prawda. Przez te 4 miechy przewineło się już z kilkanaście osób przez to mieszkanie w którym jestem to się napatrzyłam, my z chłopakiem ciągle w tym albercie a oni nawet tego stażu nie mogli przejść ( a to tylko wykładanie towaru) żenada. Ktoś napisał że na chatach syf ale przecież nikt z biura za to nie odpowiada bo to sami ludzie ten syf robią, na takich też się napatrzyłam przyjeżdżają brudasy, smierdziele co nawet się nie wykąpią, prania nie zrobią a żeby pozmywać po sobie naczynia to jest czarna magia, ciągle trzeba upominać żeby sprzątali po sobie, już mi czasem brak sił, dorośli ludzie i ciągle tylko żeby nachlać się, naćpać a na robote [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jeszcze raz powtarzam jeśli ktoś chce pracować i mu zależy to będzie tą pracę miał koniec i kropka!
zdjecie uzytkownika
frogi - 2014-08-20 22:34:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [m - 2014-08-20 19:24:51]:
zgadzam się z Tobą. Do pracy za granicę, a już tym bardziej do Holandii wyjeżdżają często ludzie , którzy pojęcia nie mają o żadnej pracy. Myślą, że wyjadą sobie na zachód, a tu każdemu płacą taki socjal , że nawet robić nie będzie trzeba... no i to jest ich największa pomyłka. Tyrać trzeba równie ciężko co i w Polsce tylko za lepsze pieniądze, a nie ukrywajmy - obowiązkiem Eurojob jest tylko umożliwienie podjęcia pracy i załatwienie zakwaterowania z czego moim zdaniem wywiązują się całkiem nieźle. Po za tym Eurojob dba o swoich pracowników , którzy chcą nauczyć się czegoś więcej w pracy, doszkolić , podnieść swoje kwalifikacje. Dlatego też na przykład umożliwiają naukę języka holenderskiego czy też wyrobienia odpowiednich certyfikatów do wykonywania poszczególnych czynności na różnego rodzaju stanowiskach. A stanowisk i ofert pracy w Eurojob jest sporo. Także chcącym przyjść do pracy polecam
zdjecie uzytkownika
V - 2014-08-21 10:30:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [s-ROCK-a - 2014-08-20 12:21:42]:
Brawo! Przyśle ci medal... Nie jestem żadnym koordynatorkiem. Weź sie człowieku naprawdę do roboty a nie uzalasz sie nad sobą albo obrażasz innych.
zdjecie uzytkownika
sandra - 2014-08-26 10:07:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze ze Eurojob usuwa opinie , ale i tak napisze jescze raz Warunki maja dobre mieszkalne,praca fajna ale wlasnie to bioro to kanciarze ,klamia obiecuja ciagle ze "praca rusza"guzik prawda nic sie nie zmieni nigdy w tej beznadziejnej agencji ,Lepiej na Ceva robic Przez Tempo-Team :) Osobiscie odradzam EuroJob .
zdjecie uzytkownika
hubator - 2014-08-26 13:34:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Największy ból to brak zagwarantowanych godzin w umowie. Gdyby taki wpis sie znalazl to nikt by nie siedział na domkach lub nażekał że za mało godzin przepracował.
zdjecie uzytkownika
TooOooM - 2014-09-05 18:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja aktualnie przebywam w Holandii , wyjechałem właśnie EuroJob i jak na razie nie narzekam, godzin jako tako jest mimo że pracuje tu dopiero od tygodnia.
W razie jakichkolwiek pytań pisać na adres mailowy: tomekspeed@gmail.com
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-09-06 03:18:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tam sytuacja na tym magazynie wygląda?dostalam propozycje pracy i sie zastanawiam
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-09-08 18:36:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Dołączam się do rozmowy :) otóż przedstawie wam uwagi jakie mnie dotknęły :)

1) Organizacja oraz komunikacja pracowników biura jest w tragicznym stanie. Ludzie czasami czekają na transport do domu kilka godzin lub zabierają się z kimś z innego biura i płacą za paliwo. Koordynatorzy nie życzą sobie telefonów w " późnych porach". Co jest dosyć śmieszne gdyż w ich roli leży załatwienie transportu, za który płacimy. Znajomy miał ciekawy przypadek. Był chory(gorączka, kaszel, katar) i zgłosił, że nie da rady pracować i ok ale Koordynatorzy znaleźli mu zajęcie i musiał zrobić kilka kursów po ludzi gdyż firma nie ma kogoś kto mógłby jeździć po ludzi zatem robią to pracownicy, którzy zgodzili się dostać firmowe auta :) co jest nonsensem samo w sobie. Biurowi najwidoczniej pozapominali, że niegdyś byli szarakami i pracowali jak inni ludzie. Wiadomo, że sodówka uderza do głowy :)

2) Mieszkamy w bungalow'ach po 4-5 osób za 350e od osoby. Co jest jeszcze większym absurdem.

3) Plan pracy :) dostajemy plany od dwóch biur(Eurojob i TempoTeam). Nie wiadomo, który jest aktualny gdyż koordynatorzy Eurojobu wysyłają ludzi do pracy a już na miejscu sie okazuje, że danej osoby nie ma na planie i musi zawinąć się do domu. I później jakieś głupie teksty przez telefon, żeby nie sugerować sie planem tempoteamu bo oni nie są naszym pracodawcą a tak na prawde ich plan jest ważniejszy. Co do planowania jest jeszcze jedna istotna sprawa :) Plan ogarniają różni ludzi ale mniej więcej o jednej porze tj. ~23. Sami wiecie, że to kpina. :) Niektórzy zaczynają prace o 05:00 zatem prześpią +- 4h. Hehe. Parodia :D a i po akcji z wpisami na forum zmienili hasło dostępu do planingu tak ich to dotknęło :)


Ogólnie nie polecam tego biura. Koordynatorzy są nie ogarnięci. Jest wiele ciekawych przypadków, o których mógłbym opowiedzieć ale po co. Przyjedziesz i sam zobaczysz. Praca sama w sobie jest ok ale jak chcesz pomocy z biura to lepiej sobie daruj :)
zdjecie uzytkownika
wiki24 - 2014-09-14 22:39:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak tam praca na storczykach są godziny?
zdjecie uzytkownika
kasienka28l - 2014-09-16 20:42:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam dostalam propozycje pracy przy opakowaniu orchidei przez to biuro i niewiem co robić?może ktoś pracował przy tym przez to biuro?jakieś info na kasienka259@wp.pl
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-23
Żródło: Gowork.pl
Gorzów Wielkopolski
(lubuskie)
Firma z Gorzowa Wlkp., EuroJob24,  poszukuje Komisjonerów do pracy w Niemczech. Praca odbywać się będzie na  magazynach Netto i Edeki. Do zadań pracownika będzie należało:  kompletacja towaru za pomocą talkmena, monitora lub skanera, jazda wózkiem widłowym, utrzymywanie porządku w strefie pracy. Od kandydatów wymagamy: doświadczenia przy kompletacji z zestawem słuchawkowym, monitorem lub skanerem, podstawowej&n
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-09-17 21:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kasienka28l - 2014-09-16 20:42:48]:
Nie badz gupi !!! maja problemy z płatnosciami i chory system placowy ,wiencej sie zarabia na domek niz to warte!!!Odradzam poszukaj na Niedzieli . nL
zdjecie uzytkownika
kiki - 2014-09-21 18:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowalam przez ta agencje, zlodzieje!!!wyzysk I okradaja pracownikow, pierwsza wyplata po 7 tyg to prawie 2 misiace!!planing fatalnt,pracy brak, godzin brak, agresja,wandalizm na domkach, grzyb,plesn,wilgoc,non stop przeprowadzki,wyzysk,nie wyplacanie kasy,man za soba pol roku w tej firmie,szkoda czasu I nerwow, ludzie ponizej przecietnej,tragedia, zboczeni kierowcy, z koordynatorami problem z komunikacja
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EUROJOB
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x