Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: EUROJOB

zdjecie uzytkownika
s-ROCK-a - 2014-08-20 12:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Xyz - 2014-08-13 23:35:47]:
Taaa jasne...człowieku albo jesteś jakimś koordynatorkiem, albo wchodzisz tam w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] aż wazelina się wylewa...ludzie tu rece rozkładają bo nie wiedzą co robić, pracy nie ma ! ! ! ale są ludzie którzy pomagają, i tą osobą jestem ja. Stane na rzęsach a wyciągne wszystki w porządku potrzebujących braci Polaków !
zdjecie uzytkownika
m - 2014-08-20 19:24:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kasia - 2014-04-02 08:57:17]:
w 100 proc się zgadzam. Po pierwsze na forum wypisują tylko osoby niezadowolone, po drugie faktem jest że ludzie chcieli by najlepiej nic nie robić ale zarobić. Ja pracuję dla eurojob od 4 miesięcy w Albercie i pracę cały czas mam i mało tego agencja proponuje czasem jakąś dodatkową fuchę, także jak się chce to pracę się ma. Jednak z tym że ludzie często siedzą w domku bez pracy zgodzę się bo na własne oczy to widzę bo z takimi mieszkam ale to dlatego że przyjeżdzają lesery i ćpuny co do roboty dwie lewe ręce, są tacy co im się nie chce, co się (usunięte przez administratora)w pracy no to tej pracy potem nie mają i jadą na zaliczkach po 50 € na tydz i pierwsze co jak ją odbiorą to do kofa po jaranie a potem na żarcie nawet nie mają do następnej zaliczki ot i cała prawda. Przez te 4 miechy przewineło się już z kilkanaście osób przez to mieszkanie w którym jestem to się napatrzyłam, my z chłopakiem ciągle w tym albercie a oni nawet tego stażu nie mogli przejść ( a to tylko wykładanie towaru) żenada. Ktoś napisał że na chatach syf ale przecież nikt z biura za to nie odpowiada bo to sami ludzie ten syf robią, na takich też się napatrzyłam przyjeżdżają brudasy, smierdziele co nawet się nie wykąpią, prania nie zrobią a żeby pozmywać po sobie naczynia to jest czarna magia, ciągle trzeba upominać żeby sprzątali po sobie, już mi czasem brak sił, dorośli ludzie i ciągle tylko żeby nachlać się, naćpać a na robote [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jeszcze raz powtarzam jeśli ktoś chce pracować i mu zależy to będzie tą pracę miał koniec i kropka!
zdjecie uzytkownika
frogi - 2014-08-20 22:34:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [m - 2014-08-20 19:24:51]:
zgadzam się z Tobą. Do pracy za granicę, a już tym bardziej do Holandii wyjeżdżają często ludzie , którzy pojęcia nie mają o żadnej pracy. Myślą, że wyjadą sobie na zachód, a tu każdemu płacą taki socjal , że nawet robić nie będzie trzeba... no i to jest ich największa pomyłka. Tyrać trzeba równie ciężko co i w Polsce tylko za lepsze pieniądze, a nie ukrywajmy - obowiązkiem Eurojob jest tylko umożliwienie podjęcia pracy i załatwienie zakwaterowania z czego moim zdaniem wywiązują się całkiem nieźle. Po za tym Eurojob dba o swoich pracowników , którzy chcą nauczyć się czegoś więcej w pracy, doszkolić , podnieść swoje kwalifikacje. Dlatego też na przykład umożliwiają naukę języka holenderskiego czy też wyrobienia odpowiednich certyfikatów do wykonywania poszczególnych czynności na różnego rodzaju stanowiskach. A stanowisk i ofert pracy w Eurojob jest sporo. Także chcącym przyjść do pracy polecam
zdjecie uzytkownika
V - 2014-08-21 10:30:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [s-ROCK-a - 2014-08-20 12:21:42]:
Brawo! Przyśle ci medal... Nie jestem żadnym koordynatorkiem. Weź sie człowieku naprawdę do roboty a nie uzalasz sie nad sobą albo obrażasz innych.
zdjecie uzytkownika
hubator - 2014-08-26 13:34:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Największy ból to brak zagwarantowanych godzin w umowie. Gdyby taki wpis sie znalazl to nikt by nie siedział na domkach lub nażekał że za mało godzin przepracował.
zdjecie uzytkownika
TooOooM - 2014-09-05 18:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja aktualnie przebywam w Holandii , wyjechałem właśnie EuroJob i jak na razie nie narzekam, godzin jako tako jest mimo że pracuje tu dopiero od tygodnia.
W razie jakichkolwiek pytań pisać na adres mailowy: tomekspeed@gmail.com
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-09-06 03:18:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tam sytuacja na tym magazynie wygląda?dostalam propozycje pracy i sie zastanawiam
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-09-08 18:36:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Dołączam się do rozmowy :) otóż przedstawie wam uwagi jakie mnie dotknęły :)

1) Organizacja oraz komunikacja pracowników biura jest w tragicznym stanie. Ludzie czasami czekają na transport do domu kilka godzin lub zabierają się z kimś z innego biura i płacą za paliwo. Koordynatorzy nie życzą sobie telefonów w " późnych porach". Co jest dosyć śmieszne gdyż w ich roli leży załatwienie transportu, za który płacimy. Znajomy miał ciekawy przypadek. Był chory(gorączka, kaszel, katar) i zgłosił, że nie da rady pracować i ok ale Koordynatorzy znaleźli mu zajęcie i musiał zrobić kilka kursów po ludzi gdyż firma nie ma kogoś kto mógłby jeździć po ludzi zatem robią to pracownicy, którzy zgodzili się dostać firmowe auta :) co jest nonsensem samo w sobie. Biurowi najwidoczniej pozapominali, że niegdyś byli szarakami i pracowali jak inni ludzie. Wiadomo, że sodówka uderza do głowy :)

2) Mieszkamy w bungalow'ach po 4-5 osób za 350e od osoby. Co jest jeszcze większym absurdem.

3) Plan pracy :) dostajemy plany od dwóch biur(Eurojob i TempoTeam). Nie wiadomo, który jest aktualny gdyż koordynatorzy Eurojobu wysyłają ludzi do pracy a już na miejscu sie okazuje, że danej osoby nie ma na planie i musi zawinąć się do domu. I później jakieś głupie teksty przez telefon, żeby nie sugerować sie planem tempoteamu bo oni nie są naszym pracodawcą a tak na prawde ich plan jest ważniejszy. Co do planowania jest jeszcze jedna istotna sprawa :) Plan ogarniają różni ludzi ale mniej więcej o jednej porze tj. ~23. Sami wiecie, że to kpina. :) Niektórzy zaczynają prace o 05:00 zatem prześpią +- 4h. Hehe. Parodia :D a i po akcji z wpisami na forum zmienili hasło dostępu do planingu tak ich to dotknęło :)


Ogólnie nie polecam tego biura. Koordynatorzy są nie ogarnięci. Jest wiele ciekawych przypadków, o których mógłbym opowiedzieć ale po co. Przyjedziesz i sam zobaczysz. Praca sama w sobie jest ok ale jak chcesz pomocy z biura to lepiej sobie daruj :)
zdjecie uzytkownika
wiki24 - 2014-09-14 22:39:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak tam praca na storczykach są godziny?
zdjecie uzytkownika
kasienka28l - 2014-09-16 20:42:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam dostalam propozycje pracy przy opakowaniu orchidei przez to biuro i niewiem co robić?może ktoś pracował przy tym przez to biuro?jakieś info na kasienka259@wp.pl
zdjecie uzytkownika
maciej - 2014-09-30 13:32:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostałem oferte z euro job na wykładanie towaru w AH C 1000 i JUMBO. jak ktoś wie czy warto jechać niech pisze na maila trosik87@o2.pl
zdjecie uzytkownika
seba - 2014-10-08 17:41:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej wam prosze pomozcie nam dzis dostalismy z narzeczona oferte do euro job do firmy CEVA pakowanie sprzetu rtv agd gry itp a mamy mieszkac w parku BREEBRONNE w MAASBREE prosze napiszcie jak tam teraz jest z godzinami ile sie zarabia tak mniejwiecej i ogolnie co myslicie o tej firmie i mieszkaniu czy warto sie tam pchac?????i czy pracujac w CEVA jest bardzo potrzebny jezyk????mamy sie zdecydowac do jutra do godziny 9 rano prosze o odpowiedz to PILNE!!!pozdrawiamy
zdjecie uzytkownika
Adriana 501 - 2014-10-08 17:56:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam
Też dostałam oferte z ceva, takie same warunki jak Seba, dołączam się do prośby o opinie. jak wyglądają warunki z parku Breebronne w Maasbree. Ile godzin tygodniowo pracuje się...... Z góry dziękuję za odpowiedź. Seba mój mail adriana202@interia.pl
zdjecie uzytkownika
seba - 2014-10-08 20:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prosze o odpowiedz co myslec i czy sie zdecydowac to tej pracy z euro job do CEVO prosze pomozcie PILNE!!!!
zdjecie uzytkownika
seba - 2014-10-08 21:02:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przemekjablonski555@wp.pl
zdjecie uzytkownika
seba - 2014-10-08 21:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ehh zero odzewu!!dzieki Adriana pozdro
zdjecie uzytkownika
raf - 2014-10-09 13:21:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tez mam oferte do ceva.. Wyslij mi tez siemasynu@gmail.com
zdjecie uzytkownika
karol34 - 2014-11-03 09:16:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wybieram sie do pracy z eurojobu do pracy w supermarkecie przy wykładaniu towaru może ktoś mi napisac cos na temat tej pracy i czy warto pracowac przez te biuro????
zdjecie uzytkownika
gosia - 2014-11-16 02:04:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie, czasem trzeba ciężko popracować, ale jest sie nagradzanym. Zarobki sa takie same jak w Polsce co do kwoty, jednak waluta jest inna, czyli w sumie zarabiamy ponad 4 razy więcej. To sporo na nasze realia, można wiele odłożyć. Nikt nikogo do pracy nie zmusza, jak komuś starczy to może zrezygnować.
zdjecie uzytkownika
sandra - 2014-11-30 13:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@gosia, oczywiście zgodze się z Toba jesli chodzi o porównanie realiów, bowiem faktycznie kasa na nasze wychodzi zdecydowanie wieksza. Problem w tym, że za granicą żyjemy wedlug innych realiów i gdybyśmy mieli dłużej tam pracowac, to koszty utrzymania rosną, nie mozna pozwolic sobie na tyle rzeczy tam, co tutaj za takie same pieniądze. Eurojob nie jest chyba takie złe.
zdjecie uzytkownika
erłan - 2014-12-08 16:45:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,dostałem propozycje pracy w eurojob,biuro w pl. mają w gorzowie wlkp. praca w holandii przy wykładaniu towaru w supermarketach. moje pytanie czy są godziny ?? jakie warunki mieszkaniowe ?? dzięki i pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
sammy - 2014-12-14 17:38:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, ja mam podobne pytanie, czy warto zaufać i wyjechać za praca z Eurojob? Czy agencja pomaga załatwić wszelkie formalności? Może zdarzyło się komuś coś takiego, że miał pewien problem, a po zgłoszeniu się do agencji dostał oczekiwana pomoc i wsparcia? Pozdrawiam i z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
erłan - 2014-12-19 19:08:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sammy - 2014-12-14 17:38:55]:
sammy juz raz odpowiadalem na twoje pytanie,ale ktoś wykasował mój komentarz,nie wiem dlaczego hehe,chyba mam prawo napisać jaka jest prawda. OSTRZEGAM cie i wszystkich innych przed EUROJOB,byłem na tym śmiesznym stażu i zarobiłem aż 40 euro bo po 2 dniu zostałem zwolniony bo nie wyrabiałem normy,która jest zawyżona,ludzie tam dosłownie BIEGAJĄ. powiedzieli mi,że musimy sie pozegnac bo nie maja INNEJ PRACY tylko te obozy w albert heijn,a ja im mowie,ze nie mam jak wrocic do POLSKI,ale niestety ich to wogole nie interesuje. bylem swoim autem to szybko znalazlem sobie inna prace.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Zenada- zanim mnie do tej mordowni sciagneli to chcieli jeszcze referencje od pobszedniego pracodawcy- 1 slowem cyrk- pracy prawie wcale-nawet na domek nie zarobilem u palantów
Pytania:
zdjecie uzytkownika
erłan - 2014-12-19 19:22:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcialem dodac,ze do holandii wyjezdzam od 2011r. i do takiego obozu pracy to jeszcze nigdy,nie trafilem jest duzo lepszych firm,gdzie jest lepsza i lzejsza praca,nigdy mnie pracodawca nie zwolnil,a tu juz po 2 dniach bo NIE BIEGAM hehehe. wszystkie komentarze sa prawdą,pani z gorzowa przesympatyczna przez tel. ale mogłaby powiedziec,ze trzeba OSTRO BIEGAĆ I ŻE NA 10 OS. TYLKO 2 PRZECHODZA STAZ, A POTEM I TAK BIEGASZ BO JAK PRZESTAJESZ TO DOSTAJESZ JAKIEGOS STOPA I SIEDZISZ NA DOMKU HEHE. na miejscu podpisujesz umowe w ktorej jest 0 godz. zagwarantowanych i na 7 dni hehe. OGOLNIE NIE POLECAM NIKOMU I OSTRZEGAM WAS
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-12-21 13:34:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, ktoś dostał ofertę pracy na magazyn w KIKu ?
ROzładowywanie tirów chyba czy coś takiego
Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EUROJOB
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EUROJOB?
Zadaj pytanie
x