logo EUROJOB

EUROJOB

Gorzów Wielkopolski

Opinie o EUROJOB

!!! 2016-04-18 17:38:49
chyba sobie żartujesz!!!!!!
DANIEL 2016-05-12 18:45:17
Witam pracowałem w tym biurze 3 tyg nie polecam w AH Amsterdamie Gdzie kierownikiem jest pani Iwona i waląca na siebie z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gromadka Hultajów
presja jet straszna i normy wzięte z kosmosu pracuje sie po 6 godz dzienie od 2.30 / 9 w nocy pierwszy tydzień płaca wam tylko 100E niby jakieś stażowe tez wzięte z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i za cale 2 tyg pracy i 64h Dostałem 235 euro nie Pooleecam żadnemu rodakowi z Farcikiem
1
tt 2016-05-12 18:51:37
hah i to sa wlanie polczaki wy nawet za 4 euro bd jeba@ na ogorkach bo jet lepiej niz u was dnoo nie mmacie zadnych obicji szklarniowwcy
2
radek 2016-05-17 10:34:14
Agencja Eurojob to coś najgorszego z czym miałem do czynienia. Praca w Albert Hejin na noc to pierwszy tydzień szkolenia a raczej zwykłej ciężkiej roboty. Płatne za cały tydzień pracy około 36 godzin 100 euro. Stawka za godziny nocne to 13,50/h na rękę, za godziny dzienne 7,50/h na rękę. Godziny pracy od 2:30 nad ranem do 8:00 lub 9:00. Pierwszy tydzień pracy na czas. Jeśli uda się przejść ten zapieprz i upokorzenie to i tak nie ma gwarancji stałej pracy bo umowa gwarantuje 0 godzin pracy w tygodniu. Dojazd do pracy 2 euro za kurs jeśli mieszkasz w mieszkaniu agencji, jeśli masz załatwione na własną rękę to 6,50 za kurs do pracy i z powrotem. Team leaderka wyzywa ludzi od debili, a team leader Bartosz każe do siebie mówić "szeryfie". Zwykłe robienie ludzi w h.. przez polaków oczywiście. Obietnice Pań z biura można sobie wsadzić między bajki. Buractwo w postaci team leaderów, którzy myślą, że złapali Pana Boga za nogi. Zaraz pojawją się glosy obrońców w postaci świętych krów, które są ulubieńcami i pracują ociężale. Akcja typowo zrobiona po to aby stażysta zrobił najcięższą robotę i do widzenia, bo następni stażyści czekają i tak w kółko. Proszę o niekasowanie mojego wpisu, bo już z 50 razy go pisałem. Jeśli to w/g Was nieprawda to załóżcie mi sprawę w sądzie, bardzo chętnie przyjmę wyzwanie i pokażę umowy, które dopiero podpisuje się w Holandii.
20
emisx33 2016-05-23 14:03:12
Witam, chciałabym się dowiedzieć coś na temat tej firmy. Dostałam telefon , na magazyny w Holandii. Co mogę sądzić na ten temat?
2
Xyz 2016-05-23 19:51:44
Czy ktoś pracował w Norwegii na budowach-prace załatwione przez te agencje?
Ruski 2016-07-19 12:53:41
Dzień dobry , nie jeździjcie przez tą firmę ...Firma leci w przysłowiowego(usunięte przez administratora) Tyle na ten temat dziękuję do widzenia .
2
NOWY 2016-07-26 18:50:34
Witam niech ktoś się wypowie o pracy w Norwegi jako Cieśla szalunkowy , jak to wszystko wygląda począwszy od rekrutacji ...
zawiedziona 2016-07-31 15:37:59
Agencja Eurojob... Jak potrzebują ludzi to potrafią wszystko szybko, ładnie załatwić... a jak po 3 tygodniach nie ma pracy i zaczynają się zwolnienia, to zamiast wczesniej o tym poinformować - dostajesz XRESA na planie i nie wiesz co będzie dalej. Odciągają spore kwoty za mieszkanie, dojazdy... Na dniach na pewno agencja zostanie zgłoszona do wyższej kontroli, bo solarisy są też dziwne. NIE POLECAM
4
opinia po komentarzach 2016-08-05 10:53:58
Postronny tylko może stwierdzic, że zarobki jak na luksusy zachodnie bardzo niebezpiecznie sięgają zaledwie minimum na egzystencję które za darmo gwarantują urzędy pracy na zachodzie. Ta harówa i bieg wyczynowy po marketach z ciężkim towarem powinny przynajmniej dać 20 euro/h i napewno ten pośrednik kasuje za osobę 3 razy tyle. Nie warto. Na podstawie opini to młody student tylko potrafi sie z tym borykać. Granica wyzysku. Czemu tam nikt nie chce pracowac z tubylców?
7
pracownik 2016-08-05 11:59:25
NIE POLECAM !! Zamknęli jedną zmianę - obiecali ludziom przeniesienia na inne działy ! Po czym cały tydzień był wolny na XRESIE. Do biura nie można się dodzwonić, na emaile nie otrzymuje się odpowiedzi. A jak się już ktoś dodzwonił to dostawał odpowiedź, że zostaje zwolniony. Brak profesjonalizmu, agencja nastawiona tylko na dojenie kasy od pracowników. Porażka. Uważajcie na wyjazdy przez tą agencję.
4
Gosza 2016-08-11 17:14:34
Jedzie ktoś na supermarkety w przyszłym tygodniu?
Ja sie właśnie zastanawiam czy warto po wszystkich niepochlebnych opiniach. Wszędzie trzeba zapier**lac,ale najważniejsze te godziny i hajs na czas.
Moj email malgorzata.szambelan@onet.eu
1
anonim 2016-08-22 11:31:21
Pracował ktoś w Supermarketach w NL? Amsterdam i okolice?
anonim 2016-08-22 15:30:19
Może bede miał propozycje wyjazdu pod Dortmund na rozładunek kontenerów.

Ktoś może tam był?
zdenerwowana 2016-08-29 09:36:19
w tym roku pracowalam przez ta firme w holandii przez miesiac. Jest to firma na prawde niskich lotow. Pobieraja najwieksze oplaty ze wszystkich - najwiecej za mieszkanie i najwiecej za ubezpieczenie, a samo mieszkanie ktore dostalam a tak konkretnie bungalow to istna rozpacz. Smierdzialo w srodku zdechlizną, prosilam kilka razy o zrobienie cos z tym - nic kompletnie nie zmienili, chcieli mnie przeniesc do hotelu z ktorego jest 12km do sklepu :) a sam hotel byl przy autostradzie. Pracownicy sami nie wiedza co sie dzieje, wielu rzeczy nie potrafia wyjasnic ani pomoc... zarobilam bardzo malo za 40 h pracy przy stawce brutto 8,29 dostawalam 160 - 140 euro.. ŚMIECH NA SALI!! Nie polecam, do tej pory wypisuje maile i wydzwaniam poniewaz z pieniedzy wakacyjnych potracili mi koszta szkolenia - ktorego mi nie zorganizowali i ubezpieczenie wie otrzymalam 3,26 EURO :)
4
kogut nie szatan 2016-09-03 12:52:50
Ktos moze pracuje w Norwegii jako s elektryk, bo mam jechac w nastepnym tyg, rekutacja juz zamknieta ,odbywala sie w zeszlym miesiacu.
kamilrr 2016-09-04 16:25:35
tragedia!!!uwaga!!!!!!
3
Iwan f 2016-09-11 18:54:18
Po jakim czasie otrzymalas wakacyjne?
zadowolony 2016-09-23 10:38:35
Duzo opinii sie czyta o biurach posrednictwa pracy w Holandii i chyba nie ma takiego ktore mialo by same pozytywne opinie. Nie mniej jednak z doswiadczenia (10 lat w NL), ze ten kto chce pracowac - zarobi, a kto przyjechal sie bawic i chodzi do pracy w kratke bo co poniedzialek ma sraczke po przepiciu....sorry, sie dzi potem i troli na forum.
Jesli zastanawiasz sie nad wyjazdem do pracy za granice i masz zamiar faktycznie pracowac, bo chcesz zarobic...to Ci sie to uda w kazdej agencji.
Eurojob proponuje konkurencyjne stawki jesli chodzi o wiekowke. nie ma szklarni tylko produkcja, ligostyka i kazda praca jest na dluzej. Zamiast sluchac tych, ktorzy tu miaucza...przyjedz i sie przekonaj. Zawsze mozesz zmienic agencje..jest ich kila tys w NL.
Ja tam na Eurojob nie narzekam.
oasisofpeace 2016-09-28 16:20:31
Dostalem oferte pracy z Euro-job, w firmie Philips/Ceva przy sprzęcie RTV i AGD marki Philips oraz sprzęt elektroniczny Microsoft m.in. gry komputerowe, x-boxy. Praca przy: pakowaniu, szykowaniu do wysyłki / zbieraniu zamówien / obsłudze wózków EPT. Praca w systemie zmianowym.Zakład mieści się w Roosendaal.

Zarobki: 9,71 euro brutto/1h - dla osób od 22 lat. + 8% dodatku wakacyjnego.

Jak ktos wie to prosze napisac ,czy sa tam problemy z godzinami? jak wyglada mieszkanie w hotelu z ktorego jezdzi sie do zakladu?,warunki mieszkalne?
Pytający 2016-10-01 12:56:27
Witam, jedzie ktoś do lipska 10 albo 17 październik na magazyn?
pytający 2016-10-01 14:54:20
Ponawiam, jedzie ktoś do lipska 10 albo 17 październik na magazyn?
Zyzio 2016-10-03 21:39:16
Kierowca traktora c+e Insyngen jak kogoś z tą kategorją intresuje zarobek 1500-1700 euro za miesąc jebania na budowach autostrad to polecam tylko tyle że unas w Polsce idzie tyle wysiągnoć. Na miejscu dowiecie się prawdy o eurojob24 ps dojazdy na własną rękę lepiej już w opiece zapierdalać przynajmniej nie trzęsie.
Paulina Kośmider 2016-10-08 14:27:08
Ciągłe okradanie, niemożliwość porozumienia, brak godzin, komunikacja między pracownikami ZEROWA, ciągłe oszustwa na solarisach i fatalne warunki mieszkaniowe- czyli esencja eurojobu. Jeśli ktoś kto został już wykorzystany przez eurojob chcialby sie zjednoczyc i zalozyc zbiorowy pozew to zapraszam do kontaktu na maila: drypty@wp.pl
2
Internauta 2016-10-21 00:17:26
Dobra, nadszedł ten dzień by wypocic swoje żale, a tak naprawdę ostrzec tych, którzy sie wahają. Macie ofertę na supermarkety? Wszystko jest fajne i piękne dopóki nie traficie do pracy. O gwarancji godzin zapomnijcie. O stawce na umowie tez. Tygodniowe wypłaty? Prawa pracownikow CAO? Nie w tym biurze. Szkolenie? Pic na wodę fotomontaż. Będziecie skakać z towarem jak małpy po lianach za 100euro za 1 tydzień. Nie robicie normy? Do widzenia, przyjadą następni zrobieni w balona stażysci. Zrobicie normę? To złe, bo przecież stać sa na wiecej i ktoś musi nadrobić za nowicjuszy. Maskotka biura jest pani timlajder XXL która by ocieplic swój wizerunek częstuje w aucie stażystów tanim alkoholem. W rzeczywistości to niedowartosciowana i sfeminizowana królewna której sypie sie zamek z kart, bo po prostu sie w nim nie mieści. Stanowczo odradzam kontakt z tymi oszustami.
5
chlopak 2016-10-28 12:53:54
Czy orientuje się ktoś może jak jest w Kerpen w supermarkecie prawdopodobnie Aldi. Prosił bym o informacje.
CEVA 2016-11-05 15:39:28
Wiatm NIE POLECAM tego biura. Sprawiają pozory normalnego biura ale to kłamliwe ścierwo zakwaterowanie jak w więzieniach, obiecują przeniesienie obiecują wszystko , nikt nic nie wie.
Odsyłają tylko do kogoś innego . Tną na pieniądzach ,NIKT CIE TAK NIE OKRADNIE JAK EUROJOB!!!!
7
Tm 2016-11-10 11:47:20
Nie polecam pod żadnym pozorem !!! Kantują na kasę, lokacje sa okropne, jakiekolwiek załatwienie sprawy wiąże sie z cudem. Brak kontaktu z jakimkolwiek koordynatorem ! Żenada ! Nic nie da sie załatwić. Z gwarantowanych 38h mam DO 25 max ! Uważajcie.
7
pipolo 2016-11-17 13:51:48
nie yakadaj pozwów zbiorowych tylko wbij ze skargą do związków zawodowych:) wszystko szybciej się rozszczygnie
chipolAta 2016-11-17 14:04:37
oszukali cię , co ś się dzieje źle, zgłaszajcie na :Skargi można składać telefonicznie (nr tel: 0800-5151, brak opłat za połączenie), pocztą (Postbus 820, 3500 AV Utrecht), faksem (070 – 333 61 61) lub internetowo:
meldingen.inspectieszw.nl a nie wylewacie smutki a pozniej nic z tym nie zrobicie, jak każdy odpuści to nigdy nic się nie zmieni
antyjobeuro 2016-11-17 14:06:59
Punkt zgłaszania nieuczciwych biur pośrednictwa pracy
Punkt zgłaszania nieuczciwych biur pośrednictwa pracy
Czy spotkali się Państwo z nadużyciami w pośrednictwie pracy? Wiedzą Państwo o nielegalnych działaniach przy pracach sezonowych?

W Niderlandach nadal jest sporo biur które nie liczą się z przepisami. Powoduje to wiele nadużyć, w tym wykorzystywanie pracowników, zaniżanie wynagrodzenia, nieuczciwą konkurencję. Nie chodzi tu jedynie o biura pośrednictwa pracy. Chodzi także o firmy zlecające, pośredników, osoby rekrutujące, kierowników lub firmy podnajmujące pracowników innym przedsiębiorstwom.

Rząd chce się ostro wziąć za oszustwa i nadużycia.

Im więcej wiemy, tym więcej jesteśmy w stanie zrobić żeby zwalczyć oszustwa i nadużycia. Dlatego ważne jest, żeby zgłaszali nam Państwo wszelkie nadużycia związane z pośrednictwem pracy.

Można tego dokonać w punkcie zgłaszania nieuczciwych biur pośrednictwa pracy. oszukali cię , co ś się dzieje źle, zgłaszajcie na :Skargi można składać telefonicznie (nr tel: 0800-5151, brak opłat za połączenie), pocztą (Postbus 820, 3500 AV Utrecht), faksem (070 – 333 61 61) lub internetowo:
meldingen.inspectieszw.nl a nie wylewacie smutki a pozniej nic z tym nie zrobicie, jak każdy odpuści to nigdy nic się nie zmieni
ccc 2016-11-17 14:25:20
dzięki zainfo z tą inspekcją.wysłałam swoją skargę , a formularz w języku polskim, brawo ja...odpowiedź automatyczna z serwisu :Formularz jest opatrzony znakiem szczególnym 468576 i numerem w kolejności 55 wysłany na podane przez państwa adresy.
miał_jechać 2016-11-22 12:20:55
Masakra co się porobiło z tymi agencjami i jak jeden polak drugiego traktuje za granicą.
Dzięki z opinie miałem jechać ale jak to czytam to nie jadę. Pozdrawiam
1
Xx 2016-11-22 16:29:02
Jest ktoś w pralni w rocstok. Pisz na Emila lukaszogorek14@wp.pl
2
konopka 2016-11-24 09:44:57
jezu co to jest....to tylko ściąganie ludzi pod pretextem pracy w marketach a później nie zdaje się stażu , bo oczywiście ta stawka 10,67 to jest i praca też ale dla ich znajomych i znajomych znajomych, tam nawet podobno w jednym sklepie żądzi posrana rodzinka (mama tata i ja ). polskie łajno a nie agencja, jak z n8mi kontaktu niema pisz se maila na planning@eurojob.nl i husteczka żadna flondra nawet nie raczy odpisać ....absurd
2
Oszukany 2016-11-24 15:15:07
Idziesz na 5 dniowy staż, jeżeli zrobisz mniej niż 70% normy to nic ci nie zaplacą. Po 5 dniach mimo tego, że pracujesz na maxa w pocie czoła okazuje się, że nie udało się zrobić normy i wylatujesz bez żadnych zarobionych pieniędzy.
4
nie polecam tej agencji 2016-11-24 15:47:22
Ja straciłem 1000zł przez Eurojob, nie polecam
1
Basia 2016-12-10 11:12:53
Mam pytanko w sprawie oferty pracy w Erfurcie-prawdopodobnie chodzi o pralnie-jakie warunki,wynagrodzenie itp.?
Jeżeli był tam ktoś proszę o opinię.
Rozważam czy warto się tym interesować-ilość negatywnych wypowiedzi troche mnie niepokoi.
elektryk 2016-12-21 16:19:28
Czy poszło coś nie tak..., mam wyjechać, mirovski@wp.pl
Elektryk 2016-12-31 11:47:13
Oferta pracy z firmy eurojobs ze Szczecina praca w tromso pomija koszty dodatkowe tj. Koszt biletów samolotowych,mieszkanie 5000 nok meisiecznie nawet jak jestes w domu na rotacji też potrącają, jedzenie min 3000 nok tam jest drogo, i 700 nok na bilet misieczny na autobus,za dojazdy do pracy nie placa jesli jest daleko również. Oczywiście są to koszty pracownika.
agata 2017-01-02 13:54:12
Czy wie ktoś jak jest w CB Fashion w Holandii w Alphen aan den rijn przez to biuro?
Rojek 2017-01-03 22:15:41
Trzeba samemu sprawdzić, myślę że firma jest ok. ale ludzie piszą dużo i nie na temat.
Derk 2017-01-08 09:08:14
Każda agencja z dnia na dzień cię bez opłaty za pokój nie puści kolego
najgorsze biuro na jakie trafilem 2017-01-10 19:41:16
W holandii jak zwykle, jak trafisz, tak masz. Ja trafiłem tregicznie w eurojob, do tej pory nie mogę odzyskać pieniędzy za niewypłacone godziny i poprzekręcane solarisy. Pracowałem na marketach Albert Heijn przez długi czas i mam same negatywne wspomnienia dotyczące pracy. Zaczynając od początku, są ustalane tam normy, do wyłożenia na półki 70 pudełek z towarem (zapis nawet na umowie), co razem ze zgniataniem kartonów, daje nam około 50 sekund na wyłożenie jednego kartonu z towarem na półki. Jeżeli tego nie zrobisz, to nie jesteś planowany na następne dni albo wyzywają cię (nawet od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Do wyłożenia na czas proszę dołożyć jeszcze czas na sprawdzenie dat ważności (bo to jest żywność) ale ten czas jest wliczony w te 50 sekund na minutę to znaczy, że żywność wykładana jest źle! Pracownicy - rzecz jasna - wywyższają się nad nowymi, ponieważ czują się chyba lepiej uzdolnieni manualnie skoro oni potrafią wyrobić normę a ktoś inny nie. Dlatego również wyzywają cię zza półek przez co atmosfera jest tragiczna. Każdy zwala winę na inną osobę za pracę a starsi pracownicy to święte krowy (więc nigdy nie są winni). Tak naprawdę to banda nieuków, która boi się zmienić pracodawcę i starać się gdzie indziej o pracę (jakieś tam przywiązanie do osoby która cię wykorzystuję-pojęcie z psychologii). Mnie udało się przejść wszelkie próby i pracowałem tam kilka miesięcy ale do tej pory nie mogę odzyskać bardzo dużych kwot za niewypłacone mi godziny nocne/nadgodziny/soboty. Na lokacji miałem najgorszy sort polaków (Hoofddorp) - ćpający i chlejący - którzy co chwila probowali wzbudzić w nowych strach. Ja byłem tam obserwatorem, jako, że z natury jestem raczej spokojny, starałem się tylko ko-egzystować z tą bandą degeneratów. Wracając do pracy, tak jak ktoś pisał wcześniej, na jednym sklepie same nieuki + teamleader zakompleksiona IWONA + zatępca zgorzkniała ola + jej półgłowkowaty chłopaczek próbowali wprowadzać jakieś swoje szariaty. Ja tam wytrzymałem 5 dni i ucieklem na inny sklep. Zanim to zrobilem, wyrylem w kiblu kluczem napis IWONA TO SZM***, dzieki temu kazda nastepna osoba wiedziala z kim ma doczynienia. Moje wyniki w pracy natomiast nie pozwolily mnie wyrzucic z biura :) i zostałem przeniesiony na inny sklep, gdzie dalej obowiązywała norma 70 pudełek na godzinę ale pracowałem z tą wcześniej wspomnianą rodzinką (mama, ojciec i syn) gdzie przyznam, dałem się zrobić w bambuko, bo myślałem, że to normalni ludzie a jednak były to zwykłe klauny ustawione przez biuro. Jak ktoś ma mocne nerwy to polecam spróbować w ramach survivalu, a tak szczerze to może jakiś ambitny dziennikarz powinien zrobić jakąś małą próbę (sukces prasowy gwarantowany) i zatrudnic się na jakiś okres, a potem opisać na łamach prasowych, to, co tam się dzieje. Reasumując - zabiorą wam zarobione pieniądze na solarisie, wykorzystają was aby wykonać nienormalne normy w pracy, całkowicie zlekceważą wasze prawo do czasu wolnego po pracy, spróbują was złamać (lub to zrobią) poprzez poniżanie was oraz nie dadzą wam normalnego, spokojnego zakwaterowania. Takie są sklepy
Albert Heijn - ja nie żałuje jednak tej próby, zrozumialem, że nie mozna tak życ i dawać sobą pomiatać i teraz mam dużo lepsze zatrudnienie, zarobki i zakwaterowanie, bo wiem czego się wystrzegać - wszystkiego związanego z pracą w tamtym miejscu. Bezmózgów dalej tam robiących pozdrawiam środkowym palcem, heja banana i tyrajcie od drugiej w nocy do rana.
2
masakra 2017-01-10 20:13:50
eurojob wyjazd na niemcy - komisjonowanie na sklepach netto i inne.
od razu tlumacze jak to wyglada naprawde. na pierwsza wyplate tlumacza przez telefon ze nawet z 900 euro, potem daja do zrozumienia ze ponad tysiac a prawda jest taka: po pierwszych 4 tygodniach zaliczka w wysokosci 250-500, zalezy w jakim momencie okresu rozliczeniowego przyjechaliscie. potem 10 dni pózniej dopiero wyrownanie ale oczywiscie bliżej do 700 euro niż do 900 obiecanych. w miedzyczasie pobierane 50 euro za szkolenie na wózki, 260 euro kaucji rozbite na 4 miesiące i 30 godzin zabrane na zeitkonto, jakies konto zdrowotne. wychodzi ze przez pierwsze 3 miesiace nie wyjdziecie poza pułap 900 euro nawet! nie dajcie sie nabrac jak macie dobrą pracę w polsce albo za granicą chyba ze nie macie nic do stracenia, bo potem będzie na miejscu abyście nie czytali forum bo tam kłamią, a pare dni później zostawicie mi lajka za komentarz bo mialem racje. srodkowym palcem pozdrawiam swołąż z miejscowosci Hurth ktora tylko chla i ćpie (spoko rozumiem ale do tego są spedaleni troche) i moze bedzie was stac na nowe kapcie do fury po 4 [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] miesiącach.
Szkoda 2017-01-10 21:41:55
Witam serdecznie nie polecam tej agencji pracy.. zadzwoniłem w Polsce do nich i od razu mówią praca jest 38/40 h tyg . To nie prawda dostają pieniądze za załatwienie "niby"pracy w Holandii a ludzi biorą i mają po 10 h tyg max nom stop wolne ... Szczerze żałuję że zrezygnowałem ze starej pracy .. pierwsze biuro w Holandii od 4 lat co trafiłem jest najgorsze.. nie polecam ....
2
ja 2017-01-12 20:14:37
racja obiecuja godziny byle nowych pracownikow zatrudnić, a w jedynej firmie gdzie są godziny "ceva 3" zwalniaja mnie po pol roku starania sie za to że wziełam chorobowe żednada, zreszta jak tu nie zachorowac jak na ich lokacjach jest zimniej niż w iglo .
NIE POLECAM NIKOMU żadna wyplata mi sie nie zgadzała [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszuści
2
czeli 2017-01-15 18:35:33
jak dla mnie syfilis a nie uitzendbureau zero kompetentnych ludzi w sztabie poza koordynatorka Martą która zastąpiła niedo je bana katarzynę k. nikt nic nie wie wszyscy maja wyje bane w pracownika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] oszuści. jeżeli chodzi o prace to nie jest zle jak chcesz zarabiać -100 euro tygodniowo. banda kretynow i decydentów uwaga na biuro
1
Andrzej 2017-01-18 00:51:57
Pozdrawiam wredne cipska z biura, wiem ze to czytacie
Cieslik 2017-01-18 16:50:08
Euro-Job daje możliwość pracy za granicą i to za dużo większe pieniądze niż w kraju.
Zostaw swoją opinię o EUROJOB - Gorzów Wielkopolski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EUROJOB