Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: EUROJOB

zdjecie uzytkownika
seba - 2014-10-08 20:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
prosze o odpowiedz co myslec i czy sie zdecydowac to tej pracy z euro job do CEVO prosze pomozcie PILNE!!!!
zdjecie uzytkownika
seba - 2014-10-08 21:02:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przemekjablonski555@wp.pl
zdjecie uzytkownika
seba - 2014-10-08 21:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ehh zero odzewu!!dzieki Adriana pozdro
zdjecie uzytkownika
raf - 2014-10-09 13:21:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tez mam oferte do ceva.. Wyslij mi tez siemasynu@gmail.com
zdjecie uzytkownika
karol34 - 2014-11-03 09:16:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam wybieram sie do pracy z eurojobu do pracy w supermarkecie przy wykładaniu towaru może ktoś mi napisac cos na temat tej pracy i czy warto pracowac przez te biuro????
zdjecie uzytkownika
gosia - 2014-11-16 02:04:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wiecie, czasem trzeba ciężko popracować, ale jest sie nagradzanym. Zarobki sa takie same jak w Polsce co do kwoty, jednak waluta jest inna, czyli w sumie zarabiamy ponad 4 razy więcej. To sporo na nasze realia, można wiele odłożyć. Nikt nikogo do pracy nie zmusza, jak komuś starczy to może zrezygnować.
zdjecie uzytkownika
sandra - 2014-11-30 13:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@gosia, oczywiście zgodze się z Toba jesli chodzi o porównanie realiów, bowiem faktycznie kasa na nasze wychodzi zdecydowanie wieksza. Problem w tym, że za granicą żyjemy wedlug innych realiów i gdybyśmy mieli dłużej tam pracowac, to koszty utrzymania rosną, nie mozna pozwolic sobie na tyle rzeczy tam, co tutaj za takie same pieniądze. Eurojob nie jest chyba takie złe.
zdjecie uzytkownika
erłan - 2014-12-08 16:45:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam,dostałem propozycje pracy w eurojob,biuro w pl. mają w gorzowie wlkp. praca w holandii przy wykładaniu towaru w supermarketach. moje pytanie czy są godziny ?? jakie warunki mieszkaniowe ?? dzięki i pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
sammy - 2014-12-14 17:38:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, ja mam podobne pytanie, czy warto zaufać i wyjechać za praca z Eurojob? Czy agencja pomaga załatwić wszelkie formalności? Może zdarzyło się komuś coś takiego, że miał pewien problem, a po zgłoszeniu się do agencji dostał oczekiwana pomoc i wsparcia? Pozdrawiam i z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-12-21 13:34:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, ktoś dostał ofertę pracy na magazyn w KIKu ?
ROzładowywanie tirów chyba czy coś takiego
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
amerro - 2014-12-28 23:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tu dużo mówić, przez eurojob przewineła się masa ludzi, to i tyle jest opinii. wiele zalezy od firmy i miejsca do którego traficie. Pewnie sa osoby bardzo zadowolone, jak i niezadowolone. Ryzyk fizyk taki. Pytanie czy w razie problemów eurojob wysyła kogos do pomocy, czy kaze radzic sobie samemu? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
iza - 2014-12-29 20:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wybiera sie ktoś na orchidee początkiem stycznia?
zdjecie uzytkownika
mkczd - 2015-01-02 15:48:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paweł - 2014-12-21 13:34:48]:
Dostalem wyjezdzamy 4 stycznia. Do hamm. Jak co to moj mail mkczd@poczta.fm
zdjecie uzytkownika
Karina - 2015-01-03 20:27:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Pracował ktoś na orchideach?
zdjecie uzytkownika
syberian - 2015-02-02 12:11:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma ta rekrutuje również Pielęgniarki do pracy w Niemczech, tu biuro z Gorzowa Wlk. sie ogłasza, proszę o opinię jesli ktoś za ich pośrednictwem wyjezdzał.
zdjecie uzytkownika
maleńka - 2015-02-03 17:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
słuchajcie każdy ma swoją opinię o każdej firmie i tyle .. jednemu dobrze drugiemu źle .. prawda taka że wszedzie trzeba pracowac i tyle .. mam tylko pytanie czy ta firma zabiera ludzi wszędzie z polski czy tylko z gorzowa wlkp.?? i tam trzeba samemu dojechać.. ?
zdjecie uzytkownika
rafik_rav - 2015-02-04 15:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam,dostałem oferte pracy jako komisjoner w netto,w Krefeld lub Bottrop co o tym sądzicie?
zdjecie uzytkownika
tusek - 2015-02-10 17:24:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracował ktoś na warzywach i owocach w Aalsmeer ? może powiedzieć opinie na temat pracy i mieszkania ?
Pozdr
zdjecie uzytkownika
ole - 2015-02-25 13:06:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
komentarze są kasowane, szkoda mojego czasu by pisać ponownie. Nie obiektywne forum. Dziękuje
zdjecie uzytkownika
a_ada - 2015-03-10 16:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na czym polega ta praca w supermerkecie,na układaniu towarów na półki?Czy ktoś mi wytłumaczy?
zdjecie uzytkownika
Dorota S. - 2015-03-25 15:21:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jako były pracownik - OSTRZEGAM !!!!! Przed tą firmą. Firma placi nieleglalnie niskie stawki . Oszukuje na godzinach, okrada pracowników, nieodne warunki, do mieszkań agencji pracy EuROJOB ma pod wasza nieobecnosc dostep kazdy z pracowników jak rowniez były lokatorw, nie jeste prowadzony rejsrt kluczy co skutkuje notorycznymi kradziezami bez śladów włamania.
zdjecie uzytkownika
aronnn - 2015-03-26 23:34:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma pewnie jak każda inna,gdzie sa bardzo zadowoleni i wręcz odwrotnie,zawsze zależy gdzie sie trafi do pracy,jakie zaangażowanie da itd.widziałem domki w Amstelveen z eurojobu były ok,a praca w supermarketach tak jak widzisz w biedronie w Polsce pracowników wykładających towar na półki tak Ty będziesz robić to w Holandii za euro i to dobre bo markety płacą stawki powyżej 10euro brutto a za nocki powyżej 125 euro,gdy jest problem z kasa itd.mozna zgłosić to bezpośrednio przełozonemu w pracy on zareaguje szybko,ustawi taka agencję w momencik,sa też biura darmowe w Holandii gdzie oszukani polacy mogą się zgłaszać porada i działanie darmowe,pomaga też ambasada,tutaj już jest pomoc,zawsze jak zostajesz na lodzie dzwoń na 112 przyjada pomogą zawioza do hotelu przestojowego,amasada w razie co pomoże z dowozem do Polski,ale nie pękac jak jest złe biuro to zostawać szukac dalej kto chce jest zdeterminowany w końcu trafia na pracę ok .to tyle,jechać poznawać uczyć się
zdjecie uzytkownika
aronnn - 2015-03-26 23:35:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w gwoli wyjaśnienia za nocki powyżej 15 euro miało być,błąd na klawce:}:}
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: brak wymagań
Pytania: Żadnych
zdjecie uzytkownika
Król Albani - 2015-04-02 10:30:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uwaga wszyscy szanujacy sie ludzie po sklepie w Amsterdamie a dokladnie na joderbre grasuje damski [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a minowicie Barbara DM(Damski Cwel) Uwazajcie na tego frajera bo to najwiekszy sprzedawca i falszywiec w calym Amsterdamie,znam tylko jednego wiekszego walszywca ale to Tusk wiec zna go kazdy :).Nie poleca rozmowy z ta osoba gdyz juz po 32 sekundach wiedza o wszystkim wszyscy pracownicy jak i ksieza w okolicy :) https://www [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] com/watch?v=C1UnNIEeqTg
zdjecie uzytkownika
MamSięDobrze - 2015-04-13 21:12:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sciemka. Czytam negatywne wpisy na temat Euro Job i doszedłem do pewnego wniosku.Mianowicie osoby na tym forum i na innych stronach wypisują kompletne bzdury na temat pracy w tej agencji!! Fakt pierwszy: Pracuję dla tej firmy 9 miesięcy w Albercie i tylko na nocki.Przez ten okres przewinęło się na "moim" sklepie gróbe DZIESIĄTKI osób. Staż zdali nieliczni... Dlaczego zapytacie? Już wyjasniam... Praca na sklepie przez pierwsze 2 miesiące jest ciężka.Trzeba BIEGAĆ i to dosłownie ponieważ sklepy są bardzo duże a my musimy jak najszybciej poznać cały asortyment. Trzeba szybko pracować z jednego względu( ludzie którzy pracują na sklepach w dzień nie muszą się spieszyć-adekwatne do wypłaty:-) )ponieważ na nockach towar trzeba wyłożyć przed nadejściem klientów. Osoby które nie zdały stażu dzielą się przede wszystkim na tych którzy nie będą biegać,myślą,że jeśli są na stażu to tak czy siak będą pracować,kolejni na stażu(staż trwa 5-6-7 dni)przychodzą pod wpływem alko,marysi itp.Jest sporo przykładów... Jeśli osoba stara się ale na prawdę się na nockach nie wyrabia i nie przejdzie dalej to idzie na sklep dzienny.Po prostu jeśli chcesz pracować-będziesz pracować!!! Wypłaty są co miesiąc i oscylują w granicach 1250-1300 euro netto. Jeśli ktoś ma pytania-chętnie odpowiem...
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EUROJOB
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EUROJOB?
Zadaj pytanie