Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EUROJOB, EURO JOB

Pracowałeś w firmie EUROJOB, EURO JOB i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jaka taka - 2014-03-04 08:54:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Robak - 2014-02-26 11:59:17]:
tak to jest, że przy podpisaniu umowy obiecują 40 godz w tyg, no a na marketach tyle nie popracujesz, 36 godz to max, chyba że dodatkowo wyślą się na weekend do innej pracy, ale to trzeba dzwonić do biura prosić itd. A i są sklepy gdzie w tyg masz 26 godz i koniec. Najpierw staż za 100 euro, a potem nie wiadomo, albo uda sie załapać na dłuższy czas gdzieś, albo siedzisz w domku i czekasz, 2 razy w tyg wyślą na szklarnie, potem na dzień do innego sklepu, jedna wielka niewiadoma. No i pamiętaj musisz być bardzooooo szybki w wykładaniu towaru na półeczki :)
zdjecie uzytkownika
agnieszka - 2014-03-04 10:41:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [józefowa - 2014-01-31 22:33:52]:
Droga jozefowa,

Widac ze eurojob zaszedl Ci za skore, albo po prostu kiepski z Ciebie pracownik. Dlaczego wypisujesz takie glupoty na forum ? Do sadu ktos podal eurojo ? 11 000€ ktos dostal odszkodowania ? Bledne umowy ? Ale Cie fantazja poniosla. Eurojob nie mial zadnych procesow. Jest strona internetowa ministerswa aby takie rzeczy sprawdzic wiec twoja spiewka o oszustwach jest zwyklym klamstwem. Nad umowami pracuja prawnicy i nie ma mowy o bledach jedyny blad to tylko Ty popelnilas po prostu nie czytajac umowy. A drugi blad popelnil eurojob zatrudniajac Ciebie :) pracuje dla eurojobu juz kilka miesiecy - normalna agencja, przyjazni i rzetelni ludzie. Pozdrowienia dla planisty z cevy :)
zdjecie uzytkownika
józefowa - 2014-03-04 16:51:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [agnieszka - 2014-03-04 10:41:31]:
pewnie masz zapewnione te 40 godz lub więcej(usunięte przez administratora)do zadnego sadu nikt nikogo nie podawal, sa od tego zwiazki zawodowe ! phi....
zdjecie uzytkownika
masakra - 2014-03-04 22:08:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
ludzie, w tamtym tyg wrocilem po 2 miesiącach pobytu w eurojob, czytam te forum i to co piszecie to prawda, obiecują bóg wie co, a w rzeczywistości tak nie jest, praca będzie lub nie, jak ci się poszczęści, ja miałem ten niefart, że raz pracowałem raz nie, 2 tyg na sklepie, potem przeprowadzka na szklarnie, nigdzie na stałe, a obiecywali przecież tyle godzin pracy, jak zaczynałem nową pracę to miało być na dluższy czas, taaaa... brak slow, o pomoc nie ma na co liczyc, ciężko się jest o cos doprosić panie z biura. postanowiłem wrocic i zakonczyc ten smieszny EJ, najlepsze jest to że nie jestem jedyny kogo spotkala taka sytuacja, eh szkoda gadać, warunki na domkach nie sa warte tej sumy jakiej nam zabierali. odradzam !!!!
zdjecie uzytkownika
kara - 2014-03-07 17:33:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [EUROJOB OSZUKUJE - 2014-02-19 19:10:43]:
witam, dziś wysłałam cv to firmy euro job, ogłoszenie znalazłam na niedzieli nl. Od razu zadzwonila do mnie babeczka, rozmawiala w języku angielskim, strasznie miła, pyta kiedy moge być w holandii, bo od czwartku moze miec dla mnie prace. Zgodzilam sie ale teraz zamierzam żałować, czy jest ktos kto w ostatnim czasie pracował przez ta firmę i moze cos powiedziec?
zdjecie uzytkownika
Waunki - 2014-03-18 08:46:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jesli nie chcecie stracis swojego czasu, ciezko zarobionych pieniedzy,z których was oskubią ( nie wyplacanie dodatków, zanizanie stawek godzinowcyh, czy inne ''śmieszne powody''), jesli nie chcecie poczuc sie jak tania siła robocza, jak maszyna do za....nia, zastanowcie sie nad tym czy chcecie zaczac współprace z tą agencją. Nikt z biura nie potrafi odpowiedziec na pytanie dlaczego was salaris po calym miesiacu pracy wskazuje tak niską kwote wynagrodzenia, wiekszac ludzi pozostawiona bez odpowiedzi nie dochodzi juz tego,olewa, w tym momencie wasze pieniadze zostają w agencji, niezbite dowody to wasze salarisy,z ktorymi proponuje przejsc sie do prawnika. Sciaganie ludzi z polski,kiedy inni siedzą w domkach bez pracy ,po co ? Po to,zeby nowym osobą wyrobic nr Sofi za ktory maja zysk od kazdej zarejestrowanej osoby, inne bonusy dla agencji to jak w linku powyzej. Siedzisz bez pracy w domku,ktory musisz oplaci, 340 euro za pokik z obcą osobą a na ciuszki szafka metalowa jak w szatni szkolnej na WFie. MAsakra jakas.
zdjecie uzytkownika
uważać - 2014-03-22 08:58:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przydatny link https://fd8.formdesk.com/arbeidsinspectie/Zawiadomienie
to prawda, obiectnice bez pokrycia, ale czego sie robi zeby zwabic ludzi do pracy. wykorzystaja was, nic praktycznie nie zarobicie. moja przygoda z nimi zakonczyla sie tak, ze zylem od miesiaca do miesiaca, zero zaoszczedzilem bo nie bylo z czego, chca was od siebie uzaleznic finansowo. po pierwsze pierwsA wyplata po 8 tygodniach co jest nie zgodne z prawem!!!!!nie masz kasy, wiec bierzesz zaliczki, pozniej trzeba je oddac,wiec odbieraja ci z wyplaty, pierwsza wyplata I splacasz zaliczki, jesli jeszcze przez ten czas nie pracowales pelnego miesiaca tylko 2 tyg to ci wspolczuje bo nic po splacie zaliczek ci nie zostanie.wegetacja a nie zycie, maja w ekipie kilka osob ktore im sluza, donosza, plotkuja to I prace maja, ale to jjednostki.odradzam I przestrzega, na tym forum sa usowane szczere ooinie ludzi na bierzaco, co jest przyczyna?hah prwda nie koze zobaczyc swiatla dziennego, a dlaczego?bo prawda nie jest korzystna dla tej agencji.przestanmy dawac sie robic w konia I nie pozwolmy sobie by pasc ofiara wspolczesnemu wyzyskowi pracownikow za granica
zdjecie uzytkownika
uważać - 2014-03-22 08:59:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DLA INFORMACJI WSZYSTKICH OSÓB PRACUJACYCH PRZEZ AGENCJE PRACY,EUROJOB LUB INNE, ''KARY'' POTRĄCANE Z WYPŁATY ZA NP,NIE WYRZUCONE ŚMIECI, BRUDNE NACZYNIA W MIESZKANIU... ITP. SĄ NIELEGALNE,NIKT NIE MA PRAWA WAM POTRĄCAC Z WYPŁATY WASZYCH ZAROBIONYCH PIENIEDZY
zdjecie uzytkownika
prawda - 2014-03-22 09:00:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem dlaczego są usówane moje wpisy, chcecie aby dzieki naszym wpisom innu użotkownicy dowiedzieli sie jak najwiecej o agencji Eurojob, nie rozumiem dlaczego to jest utrudniane. Jesli nie chcecie stracis swojego czasu, ciezko zarobionych pieniedzy,z których was oskubią ( nie wyplacanie dodatków, zanizanie stawek godzinowcyh, czy inne ''śmieszne powody''), jesli nie chcecie poczuc sie jak tania siła robocza, jak maszyna do za....nia, zastanowcie sie nad tym czy chcecie zaczac współprace z tą agencją. Nikt z biura nie potrafi odpowiedziec na pytanie dlaczego was salaris po calym miesiacu pracy wskazuje tak niską kwote wynagrodzenia, wiekszac ludzi pozostawiona bez odpowiedzi nie dochodzi juz tego,olewa, w tym momencie wasze pieniadze zostają w agencji, niezbite dowody to wasze salarisy,z ktorymi proponuje przejsc sie do prawnika. Sciaganie ludzi z polski,kiedy inni siedzą w domkach bez pracy ,po co ? Po to,zeby nowym osobą wyrobic nr Sofi za ktory maja zysk od kazdej zarejestrowanej osoby, inne bonusy dla agencji to jak w linku powyzej. Siedzisz bez pracy w domku,ktory musisz oplaci, 340 euro za pokik z obcą osobą a na ciuszki szafka metalowa jak w szatni szkolnej na WFie. MAsakra jakas.
zdjecie uzytkownika
uważać - 2014-03-22 09:01:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaniżane stawki godzinowe! Niepłacenie za nadgodziny! Pierwsza wyplata po 8 tygodniach ! Zanim odeślą Cie do polski, pokaz swoje salarisy prawnikowi
(usunięte przez administratora)Nie zostawiajcie tego tak! Pokazcie swoje salarisy prawnikowi, mozna skorzystac z bezpłatnej pomocy prawnej w holandii. Nie musicie znac holenderskiego,zeby sobie pomóc! Im sie wydaje,ze to jest powód do tego,ze mogą bezkarnie ucinać Wam z wypłaty , w tej agencji nikt Ci nie wytłumaczy ile powinienes zarobis, odpowiedzi na pytania sa tak zdawkowe,ze wiele ludzi to olewa, i nie docieka dlaczego ma tylko tyle na koncie po calym miesiacu pracy. Mysle,ze jest nas o wiele wiecej. Opisujcie tutaj swoje sytuacje,niech inni wiedzą co sie wyprawia!!!!
zdjecie uzytkownika
syriusz - 2014-03-23 08:09:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos wie jaki jest domek w Kleindorp 31-Merselo ile ma pokoji i po ile osob
jakie warunki,
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
mrowka - 2014-03-25 12:04:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaka taka - 2014-03-04 08:54:33]:
Mysle, ze niektorzy zajmuja sie tutaj wylacznie plotami, a mamy wymieniac sie opiniami. Kazdy tutaj obecny jest dorosly, ale nie kazdy stworzony do pracy. Powiedzmy sobie szczerze, jak ktos umie i chce pracowac to zawasze znajdzie i co wazne utrzyma prace, jak nie w jednej to w drugiej firmie. Wiem z wlasnego doswiadczenia, cenia Polakow za ich pracowitosc, uczciwosc i zaangazowanie w pracy. Jesli tego nie masz, zostan w Polsce, bo przyjezdzajac tutaj zespujesz nam opinie.
zdjecie uzytkownika
mrowkojad - 2014-03-25 19:46:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mrowka - 2014-03-25 12:04:31]:
prawda wyglada tak, nawet jesli jestes pracowity I bardzo chcesz pracowac, zostaniesz wykorzystany(usunięte przez administratora), co do opinii, to psuja nam tutaj przez swoje zachowanie ludzie ktorzy pracuja po kilka lat,siedzac, (usunięte przez administratora)musimy sie wstydzic pozniej obywatelsrwa, wstyd przy holendrach po oolsku mowic na ulicy miedzy soba
zdjecie uzytkownika
anastazja - 2014-03-25 22:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mrowka - 2014-03-25 12:04:31]:
nie wiesz co piszesz
zdjecie uzytkownika
yhyhy - 2014-03-25 23:34:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [syriusz - 2014-03-23 08:09:13]:
wpisz w gogle mapy, street view, zobaczysz jak wyglada ten domek z zewnątrz, ile osób, pewnie 6 to minimum, standard.
zdjecie uzytkownika
bliskomorza - 2014-03-26 07:23:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dorzuce swoje 3 grosze .Siedzialem w pajacowni zwanej zapewne dla zartu eurojob 2 tygodnie bez 2 dni. przez ten czas w pracy bylem.....2 razy. czyli nawet na mieszkanie zarobilem. W koncu olalem to i wrocilem do fatherlandu. Krotko mowiaz dziadostwo-naobiecuja ,ludzi nasciagaja, nawet umowy lipne do potegi ,dotego polowe lokatorow mialem z deklem nierownym. ! slowem nie dajcie sie nabrac bo to mina z zapalnikiem ze zwłoka czasowa
zdjecie uzytkownika
Darwex - 2014-03-26 11:06:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w tej firmie 2 lata teraz mi sie konczy umowa i nie mam zamiaru przedłużać jest to biuro które obiecuje prace ściąga ludzi z pl którzy poźniej siedzą w domach eurojoboskich i nie pracują, ale oczywiscie za mieszkanie biuro ściąga nie małe pieniądze. Nie masz co liczyć na wakacyjne pieniądze jadąc do pl na urlop po powrocie nie dostajesz nic bo biuro sciaga calosc za mieszkanie i oczywiscie musisz znowu znbierac kase przez min 2-3 mies zeby cos odlozyc, bo oczywiscie nie sa wstanie zapewnic stalych godzin. Na umowah widnieje max ilosc godzin w tyg 0. czyli mozesz przez tydzien wogole nie chodzic do pracy. z reszta tu jest to norma.
zdjecie uzytkownika
Darwex - 2014-03-26 11:08:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agnieszka - 2014-03-04 10:41:31]:
jakie 40 godzin???? spójrz na umowe "max 0 godzin w tyg" a to co obiecuja to złote góry. NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
nie polecam - 2014-03-27 08:17:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam nadzieje,ze ten wyzysk pracowników niebawem sie skonczy, miłoby było gdyby rzad zlikwidował te ''00'' kontrakty, i wział sie ostro za agencje pracy bo to co sie w nich dzieje przechodzi ludzkie pojecie, czesto zarobki w polsce są lepsze niz przez takie biura, masakra jakas,wegetacja. przez kilka dni jedziesz do jednej firmy na 2 dni, pozniej tydzien bez pracy, kolny dzien w inneg, tydzien wolnego i takj na okrągło, planing funcjonuje tak,ze szkoda słów, trzeba sie prosic doslownie o prace,(usunięte przez administratora)
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-20
Żródło: infopraca.pl
Norwegia
(Zagranica)
Euro-Jobs Opis stanowiska pracy Dla naszego norweskiego klienta poszukujemy od marca montera i serwisanta zamków elektronicznych i systemów alarmowych. Oferujemy: - umowę o pracę z norweskim pracodawcą - wynagrodzenie od 178 NOK - pomoc w sprawie...
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
darek - 2014-03-28 05:35:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest ok
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2014-04-02 08:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też pracowałam fakt że nie z tej agencji tylko innej i tez były wypisywane rózne opinie najwiecej bylzych, ale na szczescie juz na nie nie zwracam uwagi bo Ci co sa zadowoleni z agencji nie wchodza na forum i nie wypisuja opini tylko Ci ktorzy wyjezdzaja zeby sie zabawic a takich ludzi niestety zadna firma nie chce. W zadnej firmie nie pracujesz za darmo musisz placic za ubezpieczenie za domki za dojazd to juz standart jest a kary? Sami polacy sa sobie winni bo jakby dbali o domki o prace to by bylo dobrze. Ja widzialam na wlasne oczy co polacy potrafia zdzialac i niestety wstyd mi jest za polakow. Teraz jestem na urlopie umowa mi sie skonczyla nie przedluzyli wiec szukam innej firmy i tu niespodzianka kolezanka pracuje przez ta firme i nie narzeka wiec kto jest tu winny? Sami sobie odpowiedzcie na to pytanie...
zdjecie uzytkownika
kantowanie - 2014-04-07 17:07:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestes tania sila robocza z polski, takie agencje robia co chcesz a ty sie cieszysz za 500 euro
zdjecie uzytkownika
mała - 2014-04-15 22:52:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam eurojob jako agencja standardowo jak każda zarabia na Tobie, manager jest nie pomocny zawsze robi problem nawet w błachej sprawie nie umie pomóc albo po prostu zapomina.A sama praca hmmm zależy gdzie ja pracowalam w SO NATURAL jak najbardziej godziny sa nawet jest ich za duzo czasami do pozna pracowalismy i to bardzo czesto ale trzeba uważać na Freda chodzi uśmiechnięty ale zjawia się za toba jak zjawa ,facet lubi sobie pomacać tutaj dotchnąc tam złapać jeśli na samym początku pokazesz mu ze nie moze to ok da sobie spokoj ale jesli się go przestraszysz nie da ci juz spokoju.Tutaj kobiety chyba sobie na to pozwalają bo jak zobaczylam to szoku doznalam :/ a JESLI CHODZI O POMOC W TEJ DZIWNEJ SYTUACJI NIE MA JEJ OD NIKOGO UDAJA, ZE NIC SIE NIE DZIEJE.Jeśli chodzi o domki sa przystępne ale placisz jak za złoto ubezpieczenie jest ale tylko lekarz pierwszego kontaktu koszmar a placisz rownież nie malo a i pierwsza wyplata koszmar po 7 tygodniach nie zaleznie kiedy przyjedziesz 7 tygodni na swoje pieniadze, gdzxie w Holandii wyplata musi byc co tydzien tzw. tygodniowki.WIEC JESLI WYBIERASZ TA AGENCJE PRACY ZASTANOW SIE GDZIE JEDZIESZ I ZAPYTAJ O GODZINY CZY NA PEWNO SĄ :)
zdjecie uzytkownika
kot - 2014-04-17 10:30:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. To prawda co piszą ludzie na temat EuroJob! Tutaj wg nie ma pracy. Obiecuja ludziom ze bd chodzic do pracy a taka prawda wg nie jest;( ludzie siedza na domkach i czekaja łaskawie na prace. Albo sie chodzi do (Bas'a)-zbieranie elektroniki na 4-45h -To jest smieszne.
zdjecie uzytkownika
kot - 2014-04-17 11:08:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wg jesli chodzi o kierowcow o codzinnie z kims innym jedziesz i wracasz z pracy!:( czeka sie na telefon albo i nie o kt przyjedzie po Cb kierowca!starsi pracownicy godzin nie maja a nowych przyjmuja! paranoja. NIE POLECAM TEJ FIRMY!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
48 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EUROJOB, EURO JOB
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x