Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: EUROJOB

zdjecie uzytkownika
anna - 2014-07-27 19:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie wazne kto i kiedy tam bedzie pracowac w tej agencji sie nic nie zmeni( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-07-31 08:58:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a nie pomyslales, ze to nie zalezy od "gownianej" agencji tylko od klienta u ktorego pracujesz?
zdjecie uzytkownika
X tens - 2014-07-31 11:05:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a pozatym jak by bylo tak super to niebylo by negatywow ,ani kordynatorzy oraz starzy pracownicy by nie odchodzili co nie???wienc pomysl zamim zapiszesz cos!!! bo opini o tej firmie negatywnej nie zmienisz!!!
zdjecie uzytkownika
Patiii - 2014-08-03 10:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Pracuję z chłopakiem dla firmy Eurojob juz ponad rok.Mamy duzo godzin i na czas placone pieniądze.Jak sie sprawdzisz i bedziesz dla nich w porządku,to oni ròwniez będą dla Ciebie ok!!
zdjecie uzytkownika
ONA - 2014-08-03 15:40:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla tych co tu dluzej sa moze jes tok natomias nowi co przyjezdzaja co tydzien zaraz po tygodniu yjezdzaja bo siedza na domku, jednym slowem banda oszutow, pozatym przyjezdzaja tu takie elementy spoleczne ze masakra odradzam zdecydowanie bo nie da sie nic zarobic ani odłozyc!!!
zdjecie uzytkownika
wiko - 2014-08-03 15:44:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Patiii - 2014-08-03 10:42:31]:
zgadzam się z Tobą @Patiii. I może rzeczywiście czas zmienić trochę obraz Euro-Job na tym forum. Rozumiem, że są osoby niezadowolone z pośrednictwa pracy EJ, ale to nie zawsze, a praktycznie nigdy nie jest tak, że jest to wyłącznie wina pośrednika. Często to sam pracownik w pracy zachowuje się jak dziecko we mgle. Dla mnie EuroJob zrobił wszystko to czego od niego oczekiwałem. Załatwił mi pracę po za granicami kraju u renomowanej firmy. Jak zobaczyłem , że firmę znam to już wiedziałem , że żadnych przekrętów na mnie robić nie będą i tak rzeczywiście było. Jak się kojarzy chociaż firmę w której się pracuje to daje dużo pewności. Po za tym zakwaterowanie miałem załatwione, a i do pracy transport również był moim zdaniem dobrze zorganizowany. Także jak już pisałem, wszystko czego oczekiwałem od firmy - to dostałem
zdjecie uzytkownika
anna23 - 2014-08-06 15:44:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
Mam pytanko. Zadzwonili dzisiaj do mnie z tej agencji i zaproponowali mi i chłopakowi prqace w cevo pakowanie telefonów itp. moje pytanie do was co o tym sądzicie? bo raczej kiepska opinia jest o tej firmie, dodatkowo powiedzieli że będzie jutro test językowy mieliście takowy? o co pytali?Mam wątpliwości co do wyjazdu po tym co przeczytałam
zdjecie uzytkownika
k - 2014-08-06 15:46:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Patiii - 2014-08-03 10:42:31]:
Patii możesz sie do mnie odezwać? 571 394 250 chciałabym sie dowiedzieć czegoś więcej od ciebie na temat tej pracy
zdjecie uzytkownika
SSS - 2014-08-12 21:03:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [anna23 - 2014-08-06 15:44:00]:
Odradzam Ci ta agencje kolega ma racje zobacz planing ile osob siedzi na domkach w Maasbree i czeka na prace.Zle placa ucinaja wyplaty itd.Tragedia
zdjecie uzytkownika
Klaudia - 2014-08-13 09:56:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jedzie ktoś w następna środe ?
zdjecie uzytkownika
Xyz - 2014-08-13 14:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Klaudia - 2014-08-13 09:56:40]:
Ja jadę. Praca w Oostrum - Ceva. Opinie o firmie są nieprzychylne. Ja osobiście uważam, że nie można w pełni sugerować się opiniami wypowiadającymi się tutaj osób. Pracowałam wcześniej w Holandii przez inną agencję. Oczywiście głosy że firma taka i owaka. Pojechałam. Z pracy byłam zadowolona, z pieniążków rownież. Jak ktoś chce pracować i się sprawdza to jest oki. A jak się jedzie tylko żeby siedzieć z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i pachnieć popijając piwsko to już inna sprawa. Ludzie zapominają, że jest to praca tymczasowa, a więc jak sama nazwa mówi nie na rok czy dwa. Trzeba się rozwijać, łapać kontakty i kombinować a nie siedzieć z dupką przepelnioną goryczą że roboty nie ma ;)
zdjecie uzytkownika
hehehe - 2014-08-13 20:21:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sory,ale o jakich kontaktach ty mowisz ? w takim miejscu jest sama degneracja
zdjecie uzytkownika
Xyz - 2014-08-13 21:33:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hehehe - 2014-08-13 20:21:55]:
Gdyby banda, która tam przyjeżdża zachowywała chociaż minimalny poziom kultury to też by było inaczej. To Polacy tak siebie przedstawiają. Chlają na umór, wszędzie zostawiają po sobie syf i oczekują że wszystko im się należy. Oczywiście są wyjątki, na szczęście...Nie można za brak wychowania winić biura. Dorośnij chłopie i przestań szukać winnych ;)
zdjecie uzytkownika
Xyz - 2014-08-13 23:35:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ktoś jest nieudolny to siedzi 7 tyg.z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w domku i czeka na cud - i kto tu jest naiwny? "Taki każdy jak ty" ;) Jak jest nie w porządku i nie ma roboty to się zawija i idzie szukać innej na własną rękę,albo zjeżdża do PL na jakiś czas. Sorry, ale ja nie pozwoliłabym sobie na siedzenie tak długo i płacenie agencji za domek i ubezpieczenie. Wygodniej jest siedzieć, użalać się i robić z siebie większego głupka niż się jest.
zdjecie uzytkownika
praca i płaca - 2014-08-14 08:11:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie ktorzy nie maja pojecia o mozliwosciach pracy i zarobkach siedza za 500euro miesiecznie za granica i sie z tego ciesza. Byl taki jeden rbotny co sie chwalil ze na 2 zmiany w eurojobie pracuje w ciagu dnia w nocy to mu zaplacili 1200 e :) byl pracowity i lubiany, waszym zdaniem tj normalne ?
zdjecie uzytkownika
SSSS - 2014-08-14 19:04:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Xyz - 2014-08-13 23:35:47]:
Głupkiem to moze TY jestes!! bo ja od dawna juz mam inna prace...
zdjecie uzytkownika
sc42 - 2014-08-14 23:03:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mieszkamy na Maasbree i siedzimy w domkach. co tydzień pojawiają się nowi ludzie. Pracy generalnie nie ma. |Co tydzień słyszymy że sezon rusza. Planing przychodzi o godzinie 22/23 gdzie możesz się dowiedzieć że jedziesz na 4 rano a więc masz 3 godziny na sen. pracuje się po 6 czasami 7 godzin. żenada. Z biurem nie ma kontaktu, najczęściej nikt nie odbiera. Są ogromne problemy z powrotami z pracy gdyż samemu trzeba sobie szukać kierowcy z autem co nie jest łatwe np jak się kończy o 24 lub później. 90 E tygodniowo za obskurnego bungala. Za transport do pracy musisz płacić 2 e dziennie. Często bywa tak że jesteś na planingu, jedziesz do pracy a tam nie ma Cię na liście i jakoś musisz sobie do domu wrócić. Szczerze odradzam to biuro. nie wierzysz? sprawdź sobie planing http://workingplan.eu/ hasło eurojob.
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-08-16 08:59:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a migracja ludzi jest wynikiem polityki migracyjnej, wszstko jest kontrolowane
zdjecie uzytkownika
V - 2014-08-19 09:41:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [SSSS - 2014-08-14 19:04:30]:
żal mi ciebie ;) zakompleksiony buc i tyle...
zdjecie uzytkownika
s-ROCK-a - 2014-08-20 12:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Xyz - 2014-08-13 23:35:47]:
Taaa jasne...człowieku albo jesteś jakimś koordynatorkiem, albo wchodzisz tam w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] aż wazelina się wylewa...ludzie tu rece rozkładają bo nie wiedzą co robić, pracy nie ma ! ! ! ale są ludzie którzy pomagają, i tą osobą jestem ja. Stane na rzęsach a wyciągne wszystki w porządku potrzebujących braci Polaków !
zdjecie uzytkownika
m - 2014-08-20 19:24:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kasia - 2014-04-02 08:57:17]:
w 100 proc się zgadzam. Po pierwsze na forum wypisują tylko osoby niezadowolone, po drugie faktem jest że ludzie chcieli by najlepiej nic nie robić ale zarobić. Ja pracuję dla eurojob od 4 miesięcy w Albercie i pracę cały czas mam i mało tego agencja proponuje czasem jakąś dodatkową fuchę, także jak się chce to pracę się ma. Jednak z tym że ludzie często siedzą w domku bez pracy zgodzę się bo na własne oczy to widzę bo z takimi mieszkam ale to dlatego że przyjeżdzają lesery i ćpuny co do roboty dwie lewe ręce, są tacy co im się nie chce, co się (usunięte przez administratora)w pracy no to tej pracy potem nie mają i jadą na zaliczkach po 50 € na tydz i pierwsze co jak ją odbiorą to do kofa po jaranie a potem na żarcie nawet nie mają do następnej zaliczki ot i cała prawda. Przez te 4 miechy przewineło się już z kilkanaście osób przez to mieszkanie w którym jestem to się napatrzyłam, my z chłopakiem ciągle w tym albercie a oni nawet tego stażu nie mogli przejść ( a to tylko wykładanie towaru) żenada. Ktoś napisał że na chatach syf ale przecież nikt z biura za to nie odpowiada bo to sami ludzie ten syf robią, na takich też się napatrzyłam przyjeżdżają brudasy, smierdziele co nawet się nie wykąpią, prania nie zrobią a żeby pozmywać po sobie naczynia to jest czarna magia, ciągle trzeba upominać żeby sprzątali po sobie, już mi czasem brak sił, dorośli ludzie i ciągle tylko żeby nachlać się, naćpać a na robote [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jeszcze raz powtarzam jeśli ktoś chce pracować i mu zależy to będzie tą pracę miał koniec i kropka!
zdjecie uzytkownika
frogi - 2014-08-20 22:34:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [m - 2014-08-20 19:24:51]:
zgadzam się z Tobą. Do pracy za granicę, a już tym bardziej do Holandii wyjeżdżają często ludzie , którzy pojęcia nie mają o żadnej pracy. Myślą, że wyjadą sobie na zachód, a tu każdemu płacą taki socjal , że nawet robić nie będzie trzeba... no i to jest ich największa pomyłka. Tyrać trzeba równie ciężko co i w Polsce tylko za lepsze pieniądze, a nie ukrywajmy - obowiązkiem Eurojob jest tylko umożliwienie podjęcia pracy i załatwienie zakwaterowania z czego moim zdaniem wywiązują się całkiem nieźle. Po za tym Eurojob dba o swoich pracowników , którzy chcą nauczyć się czegoś więcej w pracy, doszkolić , podnieść swoje kwalifikacje. Dlatego też na przykład umożliwiają naukę języka holenderskiego czy też wyrobienia odpowiednich certyfikatów do wykonywania poszczególnych czynności na różnego rodzaju stanowiskach. A stanowisk i ofert pracy w Eurojob jest sporo. Także chcącym przyjść do pracy polecam
zdjecie uzytkownika
V - 2014-08-21 10:30:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [s-ROCK-a - 2014-08-20 12:21:42]:
Brawo! Przyśle ci medal... Nie jestem żadnym koordynatorkiem. Weź sie człowieku naprawdę do roboty a nie uzalasz sie nad sobą albo obrażasz innych.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-24
Żródło: Gowork.pl
Monachium
( )
KIEROWCY C + E   Firma z Gorzowa Wlkp., EuroJob24 poszukuje kierowców do pracy na  magazynach TRINKSA w okolicach Monachium.     Wymagania: prawo jazdy kat. C+E, karta kierowcy, kurs na przewóz rzeczy, aktualne badania lekarskie i psychologiczne, komunikatywna znajomość j. niemieckiego, doświadczenie.   Oferujemy: umowę o pracę, atrakcyjne wynagrodzenie, pracę w szybko rozwijającej się firmie, pełen pakiet ś
zdjecie uzytkownika
sandra - 2014-08-26 10:07:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze ze Eurojob usuwa opinie , ale i tak napisze jescze raz Warunki maja dobre mieszkalne,praca fajna ale wlasnie to bioro to kanciarze ,klamia obiecuja ciagle ze "praca rusza"guzik prawda nic sie nie zmieni nigdy w tej beznadziejnej agencji ,Lepiej na Ceva robic Przez Tempo-Team :) Osobiscie odradzam EuroJob .
zdjecie uzytkownika
hubator - 2014-08-26 13:34:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Największy ból to brak zagwarantowanych godzin w umowie. Gdyby taki wpis sie znalazl to nikt by nie siedział na domkach lub nażekał że za mało godzin przepracował.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EUROJOB
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski