Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: EUROJOB

zdjecie uzytkownika
praca - 2015-05-13 15:37:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam sobote wyjazd do eurojob moge sie dowiedziec cos wiecej o niej czekam
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-05-14 12:05:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [praca - 2015-05-13 15:37:07]:
Gdzie jedziesz jak do lubeki to napisz na pinia89@o2.pl pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
hela - 2015-05-25 11:16:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja bardzo polecam!
warunki mieszkaniowe dobre,
wypłacone pieniądze co 2 tygodnie, pracy 38 h tygodniowo, w tym roku wyjeżdżamy na 3 miesiące ze znajomymi po skończeniu. Nikt nam nie obiecywał że będziemy leżeć i kawę pić, pracujemy dostajemy fajną kasę a przy okazji zwiedzamy Amsterdam! :)
zdjecie uzytkownika
ewela - 2015-06-04 13:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mógłby ktoś podać mi nr kontaktowy do Gorzowa? Z każdej strony mnie przekierowują do innej osoby, a dalej nie mogę dostać konkretnych informacji.
zdjecie uzytkownika
sławek1234 - 2015-06-07 21:42:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
eurojob 24 czy to ta sama agencja pracy co eurojob?pyzatym chciałbym spytać się czy ktos pracuje przez tą agencje w Niemczech jako komisjoner jak wygląda praca zakwaterowanie oraz wynagrodzenie za miesiąc pracy i po ile godzin się pracuje na dziale np troso dziennie
zdjecie uzytkownika
Ankka - 2015-06-08 18:35:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam :) Mam możliwosc wyjazdu z tego biuro na sklep, byl ktos ? Czy faktycznie jezyk jest potrzebny czy to taka formalnosc ? czekam na odpowiedzi :)
zdjecie uzytkownika
kama - 2015-06-11 12:04:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MamSięDobrze - 2015-04-13 21:12:47]:
Ty piszesz o specyfice pracy, a ludzie o agencji pracy i jej specyfice funkcjonowania. To są dwie różne sprawy.
zdjecie uzytkownika
figo - 2015-06-11 12:06:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też.
zdjecie uzytkownika
jarek - 2015-06-15 11:45:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MamSięDobrze - 2015-04-13 21:12:47]:
powiedz lepiej jakie zakwaterowanie i czy park czy co?
zdjecie uzytkownika
Fred - 2015-06-18 19:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sam jestem ciekaw, bo jestem zainteresowany wyjazdem.
W lidlu dawałem spokojnie rade, wiec ciekawe jak jest w netto.
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-06-23 15:47:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Fred - 2015-06-18 19:08:29]:
I co jak jest w netto?
zdjecie uzytkownika
Lolek - 2015-07-11 09:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, ja mam za to pytanko na temat pracy w norwegii. Czy ktoś z was wyjechał z euro-jobs w tamte strony?
zdjecie uzytkownika
Simek - 2015-07-22 02:08:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No własnie, czy jest tutaj ktokolwiek, kto ostatnimi czasy korzystał z usług EuroJob i może polecic ta agencję, bo przydałaby sie opinia na czasie, ja myslałem, coby nie spróbować, ale tyle teraz róznych agencji, to nie wiadomo której zaufać, a mozna łatwo dac sie zrobić w jajo jeśli nie jest się ostrożnym, to wole pytać.
zdjecie uzytkownika
daw - 2015-07-24 21:47:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Potrzebuje informacji dotyczącej pracy w Magazynie przy rozładunku kontenerów w Niemczech Duisburg przez pośrednictwo EuroJob24 dla firmy Global Inhouse Logistics GmbH.Co wiecie to prosiłbym o informacje
zdjecie uzytkownika
keler - 2015-07-26 21:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam cie daw ja mam tez tam jeschac na [początku sierpnia dostałem takiego mila od nich tez ty na wózek widłowy czy do rozładunku?
zdjecie uzytkownika
keler - 2015-07-26 21:52:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [daw - 2015-07-24 21:47:25]:
witam tez mam tam jechac na początku sierpnia ty do rozładunku czy na widlaka? sowex24@wp.pl pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Herckus - 2015-07-29 11:59:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Keler kiedy wyjezdzasz ja mam jchac w polowie sierpnia na wozek jak bys byl daj jakas opinie jak tam wyglada
zdjecie uzytkownika
Rob - 2015-07-29 16:48:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [keler - 2015-07-26 21:50:04]:
witam ja własnie wyjezczam z tej firmy do pracy w okolice Dortmundu:) na wózki widłowe:) ciekawe jak bedzie hehe
zdjecie uzytkownika
LUKRATYWNY - 2015-07-30 21:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sluchajcie mam oferte do wgrywania oprogramowania do lodowek samochodowych w NIUE VENNEP z EURO JOB BYL JUZ KTOS !!!!!!! prosze o odpowiedz slyszalem rozne opnie
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-02 15:02:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-08-02 15:03:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam

Mam oferte na reachtrucki do Cevy. Jest tam ktoś?? Jak się pracuje itp.. Czy to że kurs oferują to nie ściema? Warunki mieszkaniowe mnie tez interesują? No i oczywiście godziny i jak z kasą?
Pozdrawiam i prosze o odpowiedz
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-08-06 14:38:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.Jestem w NL niby na ten wózek boczny. Dziś mnie oprowadzono po miejscu pracy i podpisałem umowe. W umowie brak stawki godzinowej i brak gwarancji 32 godz w tygodniu. Ogłoszenie jest tu:(usunięte przez administratora) Zastanówcie się nad wyjazdem lub jedzcie i po jakimś czasie szukajcie innej pracy.
P.S.
Warunki mieszkaniowe "nie urywa dupy". Na razie to wszystko. Będe pisał na bieżąco. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-08-07 14:03:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Mój kolejny wpis. Dziś nie pracuje. Byłem w biurze. Dostałem aneks do umowy z gwarancją 32 godz i stawka 10,02+8%wakacyjne.Czyli jest ok.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Klika - 2015-08-17 10:46:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie. Pracuje dla EuroJobu rok. I muszę przyznać, że jestem zadowolona ze współpracy. Panie w biurze bardzo miłe, pomocne, pieniądze na czas są, wszystko da się załatwić, nie ma żadnych oszustw ( przynajmniej nic o tym nie wiem) . Nie zniechęcajcie się wszystkimi negatywnymi opiniami. warto spróbować i NAWET zaryzykować. Porządna Agencja Pracy.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Bardzo miła Pani Mariola w biurze w Radomiu, rzetelne informacje, szybko i na temat
Pytania: pytania odnośnie motywacji wyjazdu, a przede wszystkim znajomości j.
angielskiego
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-21 12:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
patryk - 2015-08-21 12:19:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też uważam, że jak komuś naprawdę zależy na robocie to powinien iść i przekonać się sam na własnej skórze jak jest. Bo ja to osobiście nie polegałbym na opiniach w internecie bo wiadomo że różni ludzie tutaj piszą. A EuroJob ma sporo ofert obecnie wiec dobry moment aby przekonać się na własnej skórze. Na goworku wiszą oferty.
zdjecie uzytkownika
szeryf Bartosz - 2015-09-04 12:27:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Agencja Eurojob to cos najgorszego z czym mialam do czynienia. Praca w Albert Hejin na noc to pierwszy tydzien szkolenia lub jak kto woli zapier... Platne za caly tydzien ok. 36 godzin. 100!!! Stawka za godziny nocne to 13,50/h, za godziny dzienne 7,50/h na reke. Godziny pracy od 2:30 do 8:00 lub 9:00. Pierwszy tydzien to zapier... na czas. Jesli uda sie przejsc to ponizanie i upokarzanie to i tak nie ma gwarancji stalej pracy, bo umowa gwarantuje 0 godzin pracy !!! Team leaderzy to klika wspolnie z niektorymi z Pan z biura.Zwykle robienie ludzi w h... przez polakow oczywiscie. Panie z biura obiecuja cuda wianki. Jesli juz sie zalapiesz do pracy po pierwszym tygodniu i wyrobisz normy, w drugim tygodniu zrobia tak abys sam odszedl. Czekaja kolejni nieswiadomi co ich czeka i tak wkolo. Agencja sie cieszy, bo placi stazyscie 100 euro lub nie jesli zrezygnujesz ze szkolenia, natomiast pieniadze dostaje za stazyste takie jak za pracownika stalego. Stali pracownicy to ludzie nie wyrabiajacy norm i znajomi znajomych. Banda, ktora powinna isc do wieziena za narazanie ludzi na koszta!!! I ich smieszne umowy, ktore sa owiane tajemnica jakbys conajmniej pracowal w FBI. Jesli rozpowszechnisz te pierdoly w nich zawarte jest grozba postepowania sadowego :-)
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EUROJOB
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EUROJOB?
Zadaj pytanie
alert