Eurojob Arbeidsplaats Bemiddeling B.V.

Hoofddorp

Opinie o Eurojob Arbeidsplaats Bemiddeling B.V.

pipolo 2016-11-17 13:51
nie yakadaj pozwów zbiorowych tylko wbij ze skargą do związków zawodowych:) wszystko szybciej się rozszczygnie
chipolAta 2016-11-17 14:04
oszukali cię , co ś się dzieje źle, zgłaszajcie na :Skargi można składać telefonicznie (nr tel: 0800-5151, brak opłat za połączenie), pocztą (Postbus 820, 3500 AV Utrecht), faksem (070 – 333 61 61) lub internetowo:
meldingen.inspectieszw.nl a nie wylewacie smutki a pozniej nic z tym nie zrobicie, jak każdy odpuści to nigdy nic się nie zmieni
1
ccc 2016-11-17 14:25
dzięki zainfo z tą inspekcją.wysłałam swoją skargę , a formularz w języku polskim, brawo ja...odpowiedź automatyczna z serwisu :Formularz jest opatrzony znakiem szczególnym 468576 i numerem w kolejności 55 wysłany na podane przez państwa adresy.
1
miał_jechać 2016-11-22 12:20
Masakra co się porobiło z tymi agencjami i jak jeden polak drugiego traktuje za granicą.
Dzięki z opinie miałem jechać ale jak to czytam to nie jadę. Pozdrawiam
2
Xx 2016-11-22 16:29
Jest ktoś w pralni w rocstok. Pisz na Emila lukaszogorek14@wp.pl
3
Oszukany 2016-11-24 15:15
Idziesz na 5 dniowy staż, jeżeli zrobisz mniej niż 70% normy to nic ci nie zaplacą. Po 5 dniach mimo tego, że pracujesz na maxa w pocie czoła okazuje się, że nie udało się zrobić normy i wylatujesz bez żadnych zarobionych pieniędzy.
6
Basia 2016-12-10 11:12
Mam pytanko w sprawie oferty pracy w Erfurcie-prawdopodobnie chodzi o pralnie-jakie warunki,wynagrodzenie itp.?
Jeżeli był tam ktoś proszę o opinię.
Rozważam czy warto się tym interesować-ilość negatywnych wypowiedzi troche mnie niepokoi.
elektryk 2016-12-21 16:19
Czy poszło coś nie tak..., mam wyjechać, mirovski@wp.pl
agata 2017-01-02 13:54
Czy wie ktoś jak jest w CB Fashion w Holandii w Alphen aan den rijn przez to biuro?
Rojek 2017-01-03 22:15
Trzeba samemu sprawdzić, myślę że firma jest ok. ale ludzie piszą dużo i nie na temat.
Derk 2017-01-08 09:08
Każda agencja z dnia na dzień cię bez opłaty za pokój nie puści kolego
masakra 2017-01-10 20:13
eurojob wyjazd na niemcy - komisjonowanie na sklepach netto i inne.
od razu tlumacze jak to wyglada naprawde. na pierwsza wyplate tlumacza przez telefon ze nawet z 900 euro, potem daja do zrozumienia ze ponad tysiac a prawda jest taka: po pierwszych 4 tygodniach zaliczka w wysokosci 250-500, zalezy w jakim momencie okresu rozliczeniowego przyjechaliscie. potem 10 dni pózniej dopiero wyrownanie ale oczywiscie bliżej do 700 euro niż do 900 obiecanych. w miedzyczasie pobierane 50 euro za szkolenie na wózki, 260 euro kaucji rozbite na 4 miesiące i 30 godzin zabrane na zeitkonto, jakies konto zdrowotne. wychodzi ze przez pierwsze 3 miesiace nie wyjdziecie poza pułap 900 euro nawet! nie dajcie sie nabrac jak macie dobrą pracę w polsce albo za granicą chyba ze nie macie nic do stracenia, bo potem będzie na miejscu abyście nie czytali forum bo tam kłamią, a pare dni później zostawicie mi lajka za komentarz bo mialem racje. srodkowym palcem pozdrawiam swołąż z miejscowosci Hurth ktora tylko chla i ćpie (spoko rozumiem ale do tego są spedaleni troche) i moze bedzie was stac na nowe kapcie do fury po 4 [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] miesiącach.
4
ja 2017-01-12 20:14
racja obiecuja godziny byle nowych pracownikow zatrudnić, a w jedynej firmie gdzie są godziny "ceva 3" zwalniaja mnie po pol roku starania sie za to że wziełam chorobowe żednada, zreszta jak tu nie zachorowac jak na ich lokacjach jest zimniej niż w iglo .
NIE POLECAM NIKOMU żadna wyplata mi sie nie zgadzała [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszuści
3
Cieslik 2017-01-18 16:50
Euro-Job daje możliwość pracy za granicą i to za dużo większe pieniądze niż w kraju.
1
Oszukany 2017-01-20 14:56
Witam i serdecznie odwracam to są jakie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w tym biurze szkoda gadać jak jesteście w Pl to obiecują złote góry ale hola hola jak sprawdzałem to są na czarnej liście ... I niestety wcześniej nie patrzyłem na opinie i pojechałem .. naprawdę nie warto nie ma wgl godzin a po drugie problem z pieniędzmi .. nie wypłacają robisz jeden max 2 ! Dni w tygodniu i solarisy na minus nom toper . Nie zróbcie tego błędu co ja jadac na magazyn a tu pracy nie mam już lepiej gdzieś w pole do roboty jechać ... Pozdrawiam
1
Oszukany 2017-01-20 14:57
Witam i serdecznie odwracam to są jakie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w tym biurze szkoda gadać jak jesteście w Pl to obiecują złote góry ale hola hola jak sprawdzałem to są na czarnej liście ... I niestety wcześniej nie patrzyłem na opinie i pojechałem .. naprawdę nie warto nie ma wgl godzin a po drugie problem z pieniędzmi .. nie wypłacają robisz jeden max 2 ! Dni w tygodniu i solarisy na minus nom toper . Nie zróbcie tego błędu co ja jadac na magazyn a tu pracy nie mam już lepiej gdzieś w pole do roboty jechać ... Pozdrawiam
EUROJOB OSZUSCI 2017-01-26 03:32
Miałam zaszczyt pracować w tej firmie. Przyjechałam z myślą pracowania i zarobienia pieniędzy. Firma ściągła bardzo dużo ludzi co się potem okazało pracowali przez tydzień a potem nie mieli pracy. Tak też było ze mną. Pracowałam dwa tygodnie, tydzień siedziałam w domu po czym koordynator zadzwonił do mnie że muszę wracać do polski bo nie ma pracy, oczywiście na koszt firmy. Pojechałam. (usunięte przez administratora) Barak słów żeby opisać to wszystko dlatego ostrzegam wszystkich którzy mają zamiar pracować niby przez tą firmę i przyjechać do pracy w Holandii. Ludzie nie bądźcie naiwni.
5
Za Drogi... 2017-01-27 18:15
Co do samej agencji nie mam nic pracowałem jeden dzień w albercie na sklepie w Amsterdamie nie spodobałem się glownemu kordynatorowi i po pracy... co do normy to na oko przychodzi koordynatorka i mówi ile zrobiłeś na dzisiaj ( jak bym posiadał takie zdolności to co roku zgarniam 6 w totolotka ) ,masakra jakąś zero skanera lub jakiegoś wiarygodnego systemu wyrabiania normy, starsi lizodupy dziela sobie twoja normę między sobą i nic nie zarobisz..... ogólnie nie chodzi o samą pracę i sposób w jaki się odbywa ale o team konfidentow i dziewczyn z ogromną wybujala wyobraznia .
Radzę nic się nie oddzywac jak już się komuś robota spodoba i nie dać wjebac się na minę no chyba że ktoś nadaje się do teamu konfidentow i bojcorzy . Na Domku też jak pierdniesz to rano już w biurze wiedzą jak głośno to było i jak pachnialo....

Kierowca pierwsze ucho biura...

NZ 2017-01-27 18:42
Siema jak ktos chcę pracę w Eurojobie to na skrzynki, hata fajna ale 100€ week i max 35-39 h pracy w niedzielę 4h za 200% może zarobisz te 800-900€ na moesiac hahahah inne firmy pracują po 50-60h w tej firmie że skrzynkami i ludzie zarabiają dobrze. Ogólnie dziwne biuro bardziej wakacyjne więc weź sobie hajs że sobą bo będą jaja....
Rekruter 2017-02-01 12:52
Złożyłam w firmie CV na stanowisko specjalisty ds rekrutacji i ucieszę się jak mnie przyjmą. Czekam rozmowę.
Radek 2017-02-03 13:58
Pracowalem na marketach, na poczatku bylo lacznie te 40h tj. dwie prace oddalone od siebie dosc daleko. Do przezycia, ae po krotkim czasie mialem tylko i az 25h tygodniowo, mimo prosb i wizyt w biurze o zwiekszenie liczby godzin bez odzewu, traktowanie pracownika jak smiecia! arogancja i chamstwo. Podczas jednej z wizyt w biurze natknalem sie na kolejna spora grupke swiezo przyjezdnych co podpisywali umowe. Szczerze ODRADZAM biuro!
Deyn 2017-02-06 23:33
znaczy nie mają prawa zapłacić 100euro tylko więcej?
ja 2017-02-06 23:49
gdzie należy się zwrócić?
mate i 2017-02-06 23:58
Witam. pomożesz mi? twoje linki nie działaja. gdzie mogę teraz to zgłosić?
Oszukano mnie również jak większość 2017-02-07 00:15
(usunięte przez administratora) (usunięte przez administratora) Chodź bardzo bym chciał, z bólem serca NIE POLECAM Agencji Euro-Job, a raczej Euro-Joke, bo tak powinni się nazywać. Mi zrobiono taki Joke właśnie i przejrzałem na oczy. Mowa tutaj o pracy w supermarkecie Albert Heijn. Euro-Joke co poniedziałek bierze na ,,okres próbny'' po 10 osób z których max 3 przechodzą ten że okres a nawet jeżeli go przejdzie, dostaje kontrakt przedłużany co tydzień na zero godzin. Czyli może mieć zero godzin i zastanawiać się co tydzień czy nie zostanie wyrzucony z pracy. Normy są tak wysokie, że nie maszyna ich aż nie wyrobiła, osoby pracujące po 6 miesięcy nie wyrabiają tej normy, a stażystom wkręca się, że są za słabi. To nie prawda, często pracują lepiej niż osoby za normalną stawkę. Oni nie są za słabi, tylko poprostu Euro-Joke potrzebuje stażystów a nie pracowników! Za okres próbny, czyli 6 dni pracy w nocy( a jakże, przecież wtedy się opłaca najbardziej agencji) płacą 100€. Nazywają to przyuczeniem ale to nie jest przyuczenie tylko poganianie, aby wycisnąć więcej za to 100€. Mówią ci, że zazwyczaj po 3 dniach się określają, a w rzeczywistości trzymają cie zawsze do końca po czym good bye, everything good for you. W biurze pracuje pod telefonem około 10 osób ale nie można nigdzie się dodzwonić, nawet jeżeli mowa o tym, czy masz iść do pracy jutro, BO NIE WIESZ (zna temat kto przerobił) Nie lubię na nikogo źle mówić, bo wychodzę z założenia że jeżeli ci gdzieś źle, to droga wolna, możesz iść dalej, ale zrobiło mi się wyjątkowo przykro w tej sytuacji. Nie spotkałem wcześniej się z takim podejściem jak żyje, a pracowałem w produkcji, drukarniach, przy mięsie, owocach. Dla sprawdzenia byłem w każdym tym sklepie w okolicy, żeby spróbować bezpośrednio. Niestety nigdzie nie spotkałem się z entuzjazmem. Dziwi mnie fakt, że sklepy zrywają z agencjami kontrakty, bo Polacy za dużo ich kosztują, ale bezpośrednio przyjąć to już nie, bo język?? (Przez Agencję większość tylko angielski zna i jakoś pracują i nie stwarza to problemu). Każdy pracował by lepiej za lepsze pieniądze nie musząc utrzymać Pani x i Pani y z Euro-Joke. Co się dzieje? Czy nie można już znaleźć pracy bez agencji? Kiedyś nie było agencji i ludzie pracowali ;) ;) ;) Na zakończenie powiem, że sama praca w Albert Heijn jest jedną z najlepszych jaką można sobie wyobrazić, ale nie z tą agencja i jej normami, które istnieją tylko po to aby 1 osoba robiła za 3 (za 100euro tygodniowo). Agencja kusi zwrotami za koszty dojazdu autem, wysoką stawką, ale ,,pożyjemy, zobaczymy'' ;) Zapraszam do dyskusji, jeżeli kogoś też ruszają podobne tematy i POZDRAWIAM WSZYSTKICH, a osoby które działają jak Euro-Joke NIE POZDRAWIAM! Kiedyś się mówiło tylko o tym, że uczciwy człowiek nie może zarobić a tylko agencja zarabia, teraz to aż razi po oczach. Ps kto wie gdzie to zgłosić można najlepiej w angielskim, bardzo proszę niech do mnie napisze w odpowiedzi.
3
Wsparcie 2017-02-07 20:31
Euro-Jobs pracuje już wystarczająco długo i potrafi organizować pracę poza granicami. Ja pracowałem też z nimi i wszystko było dobrze. Pamiętam jednak sytuacje jak zachowywali się niektórzy pracownicy. To było straszne, pijaństwo rozróby, brud i dla takich praca sie kończyła.
Biczys 2017-02-09 16:06
Jak tak czytam te komentarze to aż śmiać mi się chce ;) pracuję w tej firmie kilka lat i nie narzekam. wypłaty punktualnie! Hajs się zgadza :) godziny są że aż czasem prosi się o Day off.
Bardziej zastanawia mnie fakt ze co tydzień przewijają się nowe osoby które w 90% się nie nadają "wyglądają i zachowują się jak by byli od pługa odciągnięci" ale no cóż ;] - wróć na kwiatki,warzywa to i owszem.
Ale nie na markety - gdzie taki stażysta nie potrafi odróżnić proszku do prania od płatek kukurydzianych. No [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> I ta wasza pewność Siebie ;] no Uwielbiam!

Na markety potrzebni są ludzie przebojowi ;)

Pozdrawiam wszystkich co narzekają ;)
Biczys 2017-02-09 16:06
Jak tak czytam te komentarze to aż śmiać mi się chce ;) pracuję w tej firmie kilka lat i nie narzekam. wypłaty punktualnie! Hajs się zgadza :) godziny są że aż czasem prosi się o Day off.
Bardziej zastanawia mnie fakt ze co tydzień przewijają się nowe osoby które w 90% się nie nadają "wyglądają i zachowują się jak by byli od pługa odciągnięci" ale no cóż ;] - wróć na kwiatki,warzywa to i owszem.
Ale nie na markety - gdzie taki stażysta nie potrafi odróżnić proszku do prania od płatek kukurydzianych. No [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> I ta wasza pewność Siebie ;] no Uwielbiam!

Na markety potrzebni są ludzie przebojowi ;)

Pozdrawiam wszystkich co narzekają ;)
Eurofucker 2017-02-10 01:25
Ojciec to andrzej chyba matka taka szczupła blondynka a syn grubszy i brzydki? I w albercie w harlemie? Ja zgodzilem sie a w zasadzie sam zaproponowalem ze zamienie sie mieszkaniami z ich synem bo ledwo przyjechal do pracy z polecenia rodzicow oczywiscie zeby mieszkala rodzinka w jednym domu bo mialem "przyjemnosci " z rodzicami mieszkac i tez pracowalismy razem. Ucieszyli sie mowili jaki to ja jestem spoko i podobny do ich kolegi z polski czzy cos. Nie minął miesiac i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mnie z markety ze zekomo norm nie wyrabiam choc utrzymalem sie tam juz kilka miesięcy. A kto wszedl automatycznie na moje miejsce to juz chyba wszyscy wiedzą
4
Remik 2017-02-19 17:04
Eurojob działa na rynku już tyle lat i jest dobrą sprawdzoną agencją
1
HAZELDONK 2017-02-22 03:22
DO REMIK:
Człowieku cokolwiek bierzesz - odstaw to natychmiast, nie służy ci.
Ta agencja oszukała wielu ludzi na ogromne kwoty na solarisach, nie potrafiła zapewnic pracy bo ludzie siedzieli większość czasu na mieszkaniach. Zastanów się co piszesz
6
Daria 2017-02-24 10:58
Bardzo lubię tę agencję, oni są bezkonkurencyjni. Pracowałam już kilkakrotnie i zawsze było super. Polecam firmę jak ktoś chce pracować za granicą i być spokojnym.
Hanna 2017-02-27 15:35
Jakie macie zdanie na temat EUROJOB? Korzystaliście z ich usług?
worker 2017-03-09 20:02
Nie szanują pracownika i naginają prawo do granic, nie idzie doprosić się o zwroty. Aby takie zabiegi funkcjonowały stosowany jest nawet mobbing, ogólnie tragedia, bardzo niemiłe doświadczenie.
2
Hanna 2017-03-10 09:00
@worker uważasz, że nie szanują pracownika? Możesz opowiedzieć coś więcej?
RED89 2017-03-21 15:50
witam. dostałem od znajomego nr tel 881672415 do pracy wholandii, zadz i po paru dniach dostałem tel ze moge jechac z kobieta ,twierdzi ze potrzebuja ludzi młodych (max 42lata) praca w szlarniach i na chali przy warzywach,kwiatch itp.niby min. to 40h tyg a jest nawet wiecej,tylko pytaja o stawke dokładnie nie mogła mi ta pani podac poniewaz powyzej 40h pracy jest niby wiekszy podatek itp nie wiem nie znam sie na tym ale powzyj 300euro tyg mam zarabiac.
a jak potwiedziłem checi wyjazdu dostałem adres ul krayel 15 5993 Maasbree-wchodze a to ta firma eurojob i az jestem wszoku jak widze te komenatrze powyzej

nie wiem co robic czy naprawde nie warto wyjzezdzac tam???

prosze o pilna odp---mam wniedziele tam jechac
Gregor 2017-03-23 09:48
Hydraulicy/ Monterzy systemów przeciwpożarowych (Norwegia) co w tym temacie powiecie?
Andrzej 2017-04-04 01:34
Jesli lubicie jak ktos was oszukuje oraz ignoruje, i nie przeszkadzaja wam bledy w salarisach oraz mobbing to agencja pracy Eurojob jest idealna dla was.
3
Hanna 2017-04-04 08:43
@Andrzej, dlaczego tak uważasz? Skąd taka opinia?
Krystym 2017-04-16 13:31
i jak, wyjechaliście?
Koleś 2017-04-19 10:34
Eurojob Arbeidsplaats Bemiddeling B.V. to spoko firma , potrafią zorganizować pracę dla wielu ludzi. Ale jak to przysłowie mówi jeszcze sie taki nie urodził żeby....
Byly pracownik 2017-04-28 20:07
Daj sobie spokoj,szkoda nerwow i czasu osobiscie polecam otto, eenea itp tylko duze firmy nie jakies firmy krzaki pozdrawiam i powodzenia
Regina 2017-05-09 16:09
Mam pytanie czy Eurojob Arbeidsplaats Bemiddeling B.V.miewa w swojej ofercie prace również dla kobiet? Ja znalazłam tylko roboty dla mężczyzn, może coś ktoś wie w tym temacie to bardzo proszę podzielić się.
Na obcej ziemi 2017-05-10 22:55
Ludzie mam jechać do firmy Syncreon do Waalwijku,na pakowanie telefonów i części elektronicznych przez firmę Euro job,w Holandii ma być umowa,babka gada że umowa na miejscu w holand będzie podpisana,o godzinach gwarantowanych mówiła że niema tylko że praca na 2 zmiany po 9 godz.bo 1 godz.przerwa,pokoje 2 osobowe,94 euro/tydzień+24 ubezpieczenie.Jakaś rada,może opinie,pracował ktoś tam,spoko czy lepiej nie ryzykować,piszcie ludzie bo za 3 dni mam jechać,z góry dzięki za szczere wypowiedzi.
Ela 2017-05-12 18:33
Praca tam jest, jak masz motywacje do pracy i jezyk to dlugo mozna pracowac. Fajna firma w waalwijk. Zapewniaja prace i szybko rozwiazuja problemy jak zgosisz je do glownego biura.
1
Rojek 2017-05-16 22:05
Jak widzę Eurojob Arbeidsplaats Bemiddeling B.V. ma spora ofertę pracy. Myślę, że spora konkurencja mobilizuje agencje do większej dbałości o pracownika oraz o pozostałe sprawy związane z wyjazdami. Korzystałem już z ich pośrednictwa i nie narzekałem.
Albercik 2017-05-18 16:09
Witam, odbylem staz, po 5 dniach uslyszalem, ze dostane tydzien warunkowy, czyli jak dla mnie czas ekstra zeby dojsc do wymaganej normy. Kierowniczka rzeczowa, wymagajaca,konkretnie mowi co ma byc zrobione. nie lubi sie powtarzac, to fakt. Mnie by tez szlag trafil, jakbym codziennie musial powtorzyc jednej i tej samej osobie 100x i dalej by nie pomoglo...Nie owijala w bawelne i nie glaskala mnie. Bo tak naprawde nie po to tu przyjechalem. Atmosfera jak to wszedzie gdzie jest duza grupa/ jedni tryskaja optymizmem a drudzy narzekaja, marudza i nic z tym nie robia. Aha i jescze mowia,ze sie ich czepia bo znowu nie wyrobili normy. A wszyscy maja placone tak samo. Co do stazu- oni tzn.Eurojob sami oplacaja koszty stazu, wiec nie siejcie zametu tam gdzie go nie ma. Zaden sklep nie zgadza sie na oplacanie treningu, bo po takim stazyscie jeszcze trzeba drugie tyle czasu zainwestowac w poprawianie jego pracy...sam idealny tez nie bylem. Ale praca jest fajna. Dla wszystkich , ktorzy sa zmotywowani i wyrabiaja normy sa godziny. To nie dla pesymistow od razu mowie...Kazdy jest kowalem swojego losu, rowniez tutaj.
Pozdrawiam
1
zorgzorg 2017-05-23 12:54
Pracuję i jest ok. Zakwaterowanie bardzo spoko - w porównaniu ze wcześniejszymi agencjami to luksusy wręcz. Praca jest - godzin dużo. Czasami lekki chaos organizacyjny w biurze - ale do ogarnięcia. Polecam bo nie ściemniają i w razie czego pomagają jak jest jakaś akcja. Na razie na plus.
Hanna 2017-05-24 08:06
@zorgzorg to bardzo dobrze, że jesteś zadowolony ze współpracy z Eurojob Arbeidsplaats Bemiddeling B.V. Czyli według Ciebie pracownik może liczyć na pomoc i wsparcie tej Agencji podczas wyjazdu? Agencja nie zostawia swoich pracowników 'samych sobie'?
zorgzorg 2017-05-25 12:55
Nie zostawia. Jak nie mogłem się dodzwonić do biura - zero na koncie to pisałem maila i oddzwaniali. w biurze jak byłem to czułem się "zaopiekowany" bo o wszsytko mogłem zapytać - np. umowę omówiliśmy prawie punkt po punkcie bo po poprzednich agencjach jestem wyczulony. Bardzo na plus - może to dlatego że to mniejsza agencja i im się chce nie wiem ale nie mam się do czego przyczepić.
Zostaw swoją opinię o Eurojob Arbeidsplaats Bemiddeling B.V. - Hoofddorp
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurojob Arbeidsplaats Bemiddeling B.V.