logo EUROJOB

EUROJOB

Gorzów Wielkopolski

Opinie o EUROJOB

kasiab89 2016-02-16 22:30:18
ja polecam eurojob,mimo ze w biurze troche trzba sie nagadac aby zalatwic sprawe. Poszli na reke z planowaniem mnie razem z chlopakiem jak wyprowadzilismy sie na prywatne mieszkanie. Godziny sie zgadzaly i kasa tez. Nie slyszalam o zadnych karach. Jak sie zwolnilam wczesniej to i tak rozliczyli mnie uczciwie. Praca tez byla spoko :) Ogolnie wyjechabym jeszcze raz.
think 2016-03-01 10:34:26
Proszę niech ktoś napisze o pracy w supermarketach w Amsterdamie jak tam jest ?
vegas 2016-03-02 20:50:27
Ktos wie cos na temat pracy w Syncreon w Tilburg ? Waalwijk ?
Byłypracownik 2016-03-05 19:33:33
Hej
cerek 2016-03-11 20:03:40
pisał ktoś, że to najgorsza agencja pracy.. Z jednej strony rozumiem, że ktoś mógł być niezadowolony, ale z drugiej zastanawiam się, co taka agencja jest winna, że główny pracodawca nie spełnia oczekiwań
rozczarowany 2016-03-13 10:15:50
Nie polecam pracy przez biuro EuroJob24 Sp. z o.o. Sikorskiego 24/112
66-400 Gorzów Wlkp. panie które rekrutują informuja że umowe podpisuje sie w niemczech a tak naprawde nie wiedza co sie dzieje na miejscu magazynu. a jakis czas temu bylem na magazynie Netto Berlin Arkenberger Damm 1 pod firmą GLOBAL INHOUSE LOGISTIC. Lecą w ch...a z umowami że niby za wyrabianie norm wiecej sie zarobi a to wszytko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawda bezdiecie pracowac za 900 e moze 1000 e
jasiu2567 2016-03-13 10:22:35
EuroJob24 Sp. z o.o. Sikorskiego 24/112 66-400 Gorzów Wlkp. unikajcie jak ognia tej firmy rekrutujacej bo sie po same uszy wladujecie. firma nie ma pojecia nic o pracy jaka zachodzi na miejscu. zero organizacji
6
An 2016-03-13 20:23:44
Dużo dobrych ogłoszeń na sporo zagranicznych miast, płacą w euro więc wartosię tym zainteresować oczywiście jeśli tylko macie siłę ku temu, tak mi się wydaje
był widział przeżył 2016-03-15 22:02:30
Nie polecam,pracowałem na różnych sklepach-jest ciężko czy to na nocnych czy na dziennych,naprawdę trzeba ostro pracować.A na jednym sklepie żona pewnego pl-lidera odzywa się do ludzi nie po imieniu tylko na Ej Ty Eee...to jakaś masakra....mało tego to rodzinny sklep,a gdy zobaczyłem jak dziewczyna z apiepsza na mleku ,targa wózki z mlekiem z restantem,a chłopak rozkłada sobie sałatki czy mięsko to już wogole mnie p owalilo,jest naprawdę nie sprawiedliwość...ale to tylko jeden z wielu przykładów...Co do e-j to np..chłopak złamał rękę to co ?zwolnili go i powiedzieli jak się reka zrosnie to może wracać....następny przykład ..kolega mialbproblemy z ręką była spuchnieta bardzo co bolała,powiedział o tym menadzerce A ona na to że ma iść do pracy bo go zwolnią...poszedł ,ale na drugi dzień wsadził mu rękę w gips...to jest biuro? Obiecują nie wiadomo co,pomoc we wszystkim A wcale tak nie jest,czy jechać do szpitala czy do lekarza,to nikt z tobą nie pojedzie-żeby w czym kolwiek pomóc....dramat...Ludzie dobrze się zastanówcie za nim zdecydujecie się na tą firmę...Naprawdę to jest tylko namiastką tego co tu pisze,mogę naprawdę długo wymieniać...ale po co???
Eh 2016-03-16 09:42:51
@był widział przeżył średnio fajnie, że tak wspominasz pracę w tej firmie, ale może nie w każdym mieście tak to wygląda. W dodatku EuroJob ma teraz sporo ofert pracy za granicą, np. w Norwegii, gdzie można być cieślą. Oferują umowę o pracę, a wynagrodzenie od 180 - 220 NOK/godz. + dodatek.
Był widział przeżył 2016-03-16 14:27:14
A Ty co? Pracowałeś dla nich? Wiesz jak jest w super marketach? To się wypowiedz..I taka prawda ..byłem ,widziałem, przeżyłem. ...I ja osobiście nie polecam tej firmy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i zdania nie zmienię,.
2
Był widział przeżył 2016-03-16 14:28:08
A Ty co? Pracowałeś dla nich? Wiesz jak jest w super marketach? To się wypowiedz..I taka prawda ..byłem ,widziałem, przeżyłem. ...I ja osobiście nie polecam tej firmy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i zdania nie zmienię,.
wsciekly pracownik 2016-03-17 18:10:51
Witam. Odradzam wszystkim agencje Eurojob !! najgorsza w jakiej pracowalem,zero szacunku wobec ludzi,platny transport do pracy gdzie w innych agencjach jest bezplatny i sa 2razy dziennie bezplatne transporty do sklepu,lokacja przy autostradzie 18km do sklepu!! Notorycznie bledne solarisy a reklamacje uwzgledniane tylko gdy zglosisz do tygodnia !! miesieczne wypowiedzenie lokacji agencyjnej gdy wynajmiesz pokoj prywatny obciazaja,w innych agencjach rezygnujesz w jednym tygodniu !!, jadac na urlop zabierajac bagaze placisz za pusty pokoj !! inne agencje nie licza ani kwatery ani ubezpieczenia !! Typowi oszusci,zlodziejska firma dzieki pozdrawiam :)
4
ania 2016-03-18 10:03:28
dziwi mnie twoja wściekłość @wsiekłypracownik każda agencja rządzi się własnymi prawami jedna zwraca za dojazd inna nie itp. ale przecież to wszystko można przeczytać na podpisywanej z nimi umowie..
gigi 2016-04-16 13:47:36
nie polecam !!! pracowałam dla netto w hodenhagen i totalna porażka. Ludzi oszukują na każdym kroku. Rotacja liczona w setkach.
1
ania 2016-04-17 10:08:03
97 godziny @inacosiepatrzysz to tak dużo? hehe dobre sobie, nie wiem czego sie podziewaliście po pracy tymczasowej, że rotacji nie będzie..nie wiem gdzie wy żyjecie
!!! 2016-04-18 17:38:49
chyba sobie żartujesz!!!!!!
kamil 2016-05-05 12:22:23
teraz maja rekrutakce, aplikował ktoś do Berlina na Magazyniera?
DANIEL 2016-05-12 18:45:17
Witam pracowałem w tym biurze 3 tyg nie polecam w AH Amsterdamie Gdzie kierownikiem jest pani Iwona i waląca na siebie z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gromadka Hultajów
presja jet straszna i normy wzięte z kosmosu pracuje sie po 6 godz dzienie od 2.30 / 9 w nocy pierwszy tydzień płaca wam tylko 100E niby jakieś stażowe tez wzięte z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i za cale 2 tyg pracy i 64h Dostałem 235 euro nie Pooleecam żadnemu rodakowi z Farcikiem
tt 2016-05-12 18:51:37
hah i to sa wlanie polczaki wy nawet za 4 euro bd jeba@ na ogorkach bo jet lepiej niz u was dnoo nie mmacie zadnych obicji szklarniowwcy
1
radek 2016-05-17 10:34:14
Agencja Eurojob to coś najgorszego z czym miałem do czynienia. Praca w Albert Hejin na noc to pierwszy tydzień szkolenia a raczej zwykłej ciężkiej roboty. Płatne za cały tydzień pracy około 36 godzin 100 euro. Stawka za godziny nocne to 13,50/h na rękę, za godziny dzienne 7,50/h na rękę. Godziny pracy od 2:30 nad ranem do 8:00 lub 9:00. Pierwszy tydzień pracy na czas. Jeśli uda się przejść ten zapieprz i upokorzenie to i tak nie ma gwarancji stałej pracy bo umowa gwarantuje 0 godzin pracy w tygodniu. Dojazd do pracy 2 euro za kurs jeśli mieszkasz w mieszkaniu agencji, jeśli masz załatwione na własną rękę to 6,50 za kurs do pracy i z powrotem. Team leaderka wyzywa ludzi od debili, a team leader Bartosz każe do siebie mówić "szeryfie". Zwykłe robienie ludzi w h.. przez polaków oczywiście. Obietnice Pań z biura można sobie wsadzić między bajki. Buractwo w postaci team leaderów, którzy myślą, że złapali Pana Boga za nogi. Zaraz pojawją się glosy obrońców w postaci świętych krów, które są ulubieńcami i pracują ociężale. Akcja typowo zrobiona po to aby stażysta zrobił najcięższą robotę i do widzenia, bo następni stażyści czekają i tak w kółko. Proszę o niekasowanie mojego wpisu, bo już z 50 razy go pisałem. Jeśli to w/g Was nieprawda to załóżcie mi sprawę w sądzie, bardzo chętnie przyjmę wyzwanie i pokażę umowy, które dopiero podpisuje się w Holandii.
8
emisx33 2016-05-23 14:03:12
Witam, chciałabym się dowiedzieć coś na temat tej firmy. Dostałam telefon , na magazyny w Holandii. Co mogę sądzić na ten temat?
2
Xyz 2016-05-23 19:51:44
Czy ktoś pracował w Norwegii na budowach-prace załatwione przez te agencje?
er 2016-06-01 18:03:04
ja to samo, tylko chciałabym się dowiedzieć o stanowisko Pracownik magazynowy - Komisjoner Zbieracz Picker na terenie Niemiec - możecie mi kochani napisać konkretnie w jakich miejscowościach byłoby takie zatrudnienie oferowane przez nich? z góry dzięki za odpowiedź
Ruski 2016-07-19 12:53:41
Dzień dobry , nie jeździjcie przez tą firmę ...Firma leci w przysłowiowego(usunięte przez administratora) Tyle na ten temat dziękuję do widzenia .
1
siostra 2016-07-19 12:56:54
polecam pracę jako pielęgniarka, najlepsza robota taka w czasie teraz kryzysu
NOWY 2016-07-26 18:50:34
Witam niech ktoś się wypowie o pracy w Norwegi jako Cieśla szalunkowy , jak to wszystko wygląda począwszy od rekrutacji ...
ktoś 2016-07-26 18:54:10
No a jakich zarobków może się spodziewać pielęgniarka?
zawiedziona 2016-07-31 15:37:59
Agencja Eurojob... Jak potrzebują ludzi to potrafią wszystko szybko, ładnie załatwić... a jak po 3 tygodniach nie ma pracy i zaczynają się zwolnienia, to zamiast wczesniej o tym poinformować - dostajesz XRESA na planie i nie wiesz co będzie dalej. Odciągają spore kwoty za mieszkanie, dojazdy... Na dniach na pewno agencja zostanie zgłoszona do wyższej kontroli, bo solarisy są też dziwne. NIE POLECAM
1
kars 2016-07-31 15:50:43
A jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na clearer? Dobrze, że zapewnione jest 3 miesięczne szkolenie, a jak zapewnione jest odpowiednie zakwaterowanie to te dodatki do zarobków sa jeszcze lepsze.
opinia po komentarzach 2016-08-05 10:53:58
Postronny tylko może stwierdzic, że zarobki jak na luksusy zachodnie bardzo niebezpiecznie sięgają zaledwie minimum na egzystencję które za darmo gwarantują urzędy pracy na zachodzie. Ta harówa i bieg wyczynowy po marketach z ciężkim towarem powinny przynajmniej dać 20 euro/h i napewno ten pośrednik kasuje za osobę 3 razy tyle. Nie warto. Na podstawie opini to młody student tylko potrafi sie z tym borykać. Granica wyzysku. Czemu tam nikt nie chce pracowac z tubylców?
5
słonko 2016-08-05 10:58:57
dla tych co narzekają, nie musicie stricte fizycznie robić, w Dingolfing poszukiwany jet pracownik IT obecnie
pracownik 2016-08-05 11:59:25
NIE POLECAM !! Zamknęli jedną zmianę - obiecali ludziom przeniesienia na inne działy ! Po czym cały tydzień był wolny na XRESIE. Do biura nie można się dodzwonić, na emaile nie otrzymuje się odpowiedzi. A jak się już ktoś dodzwonił to dostawał odpowiedź, że zostaje zwolniony. Brak profesjonalizmu, agencja nastawiona tylko na dojenie kasy od pracowników. Porażka. Uważajcie na wyjazdy przez tą agencję.
2
gość 2016-08-05 13:12:19
Może wiecie jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na it pracownika? Świetnie, że jest zawierana umowa o pracę, a jak są dodatki za pracę i doliczają jeszcze bezpłatne zakwaterowanie, to się wcale nie dziwię, że zatrudnienie u nich jest tak opłacalne. Dzięki
Gosza 2016-08-11 17:14:34
Jedzie ktoś na supermarkety w przyszłym tygodniu?
Ja sie właśnie zastanawiam czy warto po wszystkich niepochlebnych opiniach. Wszędzie trzeba zapier**lac,ale najważniejsze te godziny i hajs na czas.
Moj email malgorzata.szambelan@onet.eu
1
ania 2016-08-11 18:10:27
Kurde @pracownik myślisz, że takie rzeczy są od nich zależne? To chyba wina firmy, która cię zatrudnia a nie agencji
anonim 2016-08-22 11:31:21
Pracował ktoś w Supermarketach w NL? Amsterdam i okolice?
raom 2016-08-22 12:05:03
ja jeszcze nie pracowałem, ale zastnawiam się teraz jak można u nich zarobić troche jako Operator wózka wysokiego składowania, bo podobno też to jest dobrze opłacalne.
anonim 2016-08-22 15:30:19
Może bede miał propozycje wyjazdu pod Dortmund na rozładunek kontenerów.

Ktoś może tam był?
zzzz 2016-08-22 16:12:38
@ anonim no to daleko powiem ci od polskiej granicy
zdenerwowana 2016-08-29 09:36:19
w tym roku pracowalam przez ta firme w holandii przez miesiac. Jest to firma na prawde niskich lotow. Pobieraja najwieksze oplaty ze wszystkich - najwiecej za mieszkanie i najwiecej za ubezpieczenie, a samo mieszkanie ktore dostalam a tak konkretnie bungalow to istna rozpacz. Smierdzialo w srodku zdechlizną, prosilam kilka razy o zrobienie cos z tym - nic kompletnie nie zmienili, chcieli mnie przeniesc do hotelu z ktorego jest 12km do sklepu :) a sam hotel byl przy autostradzie. Pracownicy sami nie wiedza co sie dzieje, wielu rzeczy nie potrafia wyjasnic ani pomoc... zarobilam bardzo malo za 40 h pracy przy stawce brutto 8,29 dostawalam 160 - 140 euro.. ŚMIECH NA SALI!! Nie polecam, do tej pory wypisuje maile i wydzwaniam poniewaz z pieniedzy wakacyjnych potracili mi koszta szkolenia - ktorego mi nie zorganizowali i ubezpieczenie wie otrzymalam 3,26 EURO :)
1
kogut 2016-08-29 09:41:03
czy nadal potrzebny nowy Elektryk z DSB no Norwegii?
kogut nie szatan 2016-09-03 12:52:50
Ktos moze pracuje w Norwegii jako s elektryk, bo mam jechac w nastepnym tyg, rekutacja juz zamknieta ,odbywala sie w zeszlym miesiacu.
Ygg 2016-09-03 14:46:26
no ale to rozumiem ze udało Ci się tam do nich dostać kiedy jeszcze rektuacja była? cale szczęście ..
kamilrr 2016-09-04 16:25:35
tragedia!!!uwaga!!!!!!
1
cos 2016-09-04 16:30:38
Na pewno taki specjalista ds. rozliczeń ma zapewnione dwuskładnikowe wynagrodzenie, bo oprocz podsstawy ma jeszcze premie i odpowiednie socjale. W końcu organizowanie zadań z zakresu rachunkowości nie stanowi dziwnego obowiązku do wypełnienia. Dzięki.
Iwan f 2016-09-11 18:54:18
Po jakim czasie otrzymalas wakacyjne?
ewea 2016-09-11 18:56:47
dobrze, ale to mowilismy o specjaliscie, a jak jest z wynagrodzeniami na inne stanwosika czy oferty jak przedstawiają to od razu mówią na ile można liczyć np, jako pielęgniarka?
zadowolony 2016-09-23 10:38:35
Duzo opinii sie czyta o biurach posrednictwa pracy w Holandii i chyba nie ma takiego ktore mialo by same pozytywne opinie. Nie mniej jednak z doswiadczenia (10 lat w NL), ze ten kto chce pracowac - zarobi, a kto przyjechal sie bawic i chodzi do pracy w kratke bo co poniedzialek ma sraczke po przepiciu....sorry, sie dzi potem i troli na forum.
Jesli zastanawiasz sie nad wyjazdem do pracy za granice i masz zamiar faktycznie pracowac, bo chcesz zarobic...to Ci sie to uda w kazdej agencji.
Eurojob proponuje konkurencyjne stawki jesli chodzi o wiekowke. nie ma szklarni tylko produkcja, ligostyka i kazda praca jest na dluzej. Zamiast sluchac tych, ktorzy tu miaucza...przyjedz i sie przekonaj. Zawsze mozesz zmienic agencje..jest ich kila tys w NL.
Ja tam na Eurojob nie narzekam.
kira 2016-09-23 10:43:18
czy jako młoda kobieta po studiach mam szansę na stanowisko Cieśla szalunkowy, zbrojarz do pracy w Skandynawii z tą firmą w Skandynawii? zastanawiam się czy zatrudniacie na takie roboty również płeć piękną
Zostaw swoją opinię o EUROJOB - Gorzów Wielkopolski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EUROJOB