Eurojob Arbeidsplaats Bemiddeling B.V.

Hoofddorp

Opinie o Eurojob Arbeidsplaats Bemiddeling B.V.

Gregor 2017-03-23 09:48
Hydraulicy/ Monterzy systemów przeciwpożarowych (Norwegia) co w tym temacie powiecie?
Andrzej 2017-04-04 01:34
Jesli lubicie jak ktos was oszukuje oraz ignoruje, i nie przeszkadzaja wam bledy w salarisach oraz mobbing to agencja pracy Eurojob jest idealna dla was.
8
Hanna 2017-04-04 08:43
@Andrzej, dlaczego tak uważasz? Skąd taka opinia?
Krystym 2017-04-16 13:31
i jak, wyjechaliście?
Koleś 2017-04-19 10:34
Eurojob Arbeidsplaats Bemiddeling B.V. to spoko firma , potrafią zorganizować pracę dla wielu ludzi. Ale jak to przysłowie mówi jeszcze sie taki nie urodził żeby....
2
Byly pracownik 2017-04-28 20:07
Daj sobie spokoj,szkoda nerwow i czasu osobiscie polecam otto, eenea itp tylko duze firmy nie jakies firmy krzaki pozdrawiam i powodzenia
3
Regina 2017-05-09 16:09
Mam pytanie czy Eurojob Arbeidsplaats Bemiddeling B.V.miewa w swojej ofercie prace również dla kobiet? Ja znalazłam tylko roboty dla mężczyzn, może coś ktoś wie w tym temacie to bardzo proszę podzielić się.
Na obcej ziemi 2017-05-10 22:55
Ludzie mam jechać do firmy Syncreon do Waalwijku,na pakowanie telefonów i części elektronicznych przez firmę Euro job,w Holandii ma być umowa,babka gada że umowa na miejscu w holand będzie podpisana,o godzinach gwarantowanych mówiła że niema tylko że praca na 2 zmiany po 9 godz.bo 1 godz.przerwa,pokoje 2 osobowe,94 euro/tydzień+24 ubezpieczenie.Jakaś rada,może opinie,pracował ktoś tam,spoko czy lepiej nie ryzykować,piszcie ludzie bo za 3 dni mam jechać,z góry dzięki za szczere wypowiedzi.
3
Ela 2017-05-12 18:33
Praca tam jest, jak masz motywacje do pracy i jezyk to dlugo mozna pracowac. Fajna firma w waalwijk. Zapewniaja prace i szybko rozwiazuja problemy jak zgosisz je do glownego biura.
2
Rojek 2017-05-16 22:05
Jak widzę Eurojob Arbeidsplaats Bemiddeling B.V. ma spora ofertę pracy. Myślę, że spora konkurencja mobilizuje agencje do większej dbałości o pracownika oraz o pozostałe sprawy związane z wyjazdami. Korzystałem już z ich pośrednictwa i nie narzekałem.
Albercik 2017-05-18 16:09
Witam, odbylem staz, po 5 dniach uslyszalem, ze dostane tydzien warunkowy, czyli jak dla mnie czas ekstra zeby dojsc do wymaganej normy. Kierowniczka rzeczowa, wymagajaca,konkretnie mowi co ma byc zrobione. nie lubi sie powtarzac, to fakt. Mnie by tez szlag trafil, jakbym codziennie musial powtorzyc jednej i tej samej osobie 100x i dalej by nie pomoglo...Nie owijala w bawelne i nie glaskala mnie. Bo tak naprawde nie po to tu przyjechalem. Atmosfera jak to wszedzie gdzie jest duza grupa/ jedni tryskaja optymizmem a drudzy narzekaja, marudza i nic z tym nie robia. Aha i jescze mowia,ze sie ich czepia bo znowu nie wyrobili normy. A wszyscy maja placone tak samo. Co do stazu- oni tzn.Eurojob sami oplacaja koszty stazu, wiec nie siejcie zametu tam gdzie go nie ma. Zaden sklep nie zgadza sie na oplacanie treningu, bo po takim stazyscie jeszcze trzeba drugie tyle czasu zainwestowac w poprawianie jego pracy...sam idealny tez nie bylem. Ale praca jest fajna. Dla wszystkich , ktorzy sa zmotywowani i wyrabiaja normy sa godziny. To nie dla pesymistow od razu mowie...Kazdy jest kowalem swojego losu, rowniez tutaj.
Pozdrawiam
3
zorgzorg 2017-05-23 12:54
Pracuję i jest ok. Zakwaterowanie bardzo spoko - w porównaniu ze wcześniejszymi agencjami to luksusy wręcz. Praca jest - godzin dużo. Czasami lekki chaos organizacyjny w biurze - ale do ogarnięcia. Polecam bo nie ściemniają i w razie czego pomagają jak jest jakaś akcja. Na razie na plus.
Hanna 2017-05-24 08:06
@zorgzorg to bardzo dobrze, że jesteś zadowolony ze współpracy z Eurojob Arbeidsplaats Bemiddeling B.V. Czyli według Ciebie pracownik może liczyć na pomoc i wsparcie tej Agencji podczas wyjazdu? Agencja nie zostawia swoich pracowników 'samych sobie'?
zorgzorg 2017-05-25 12:55
Nie zostawia. Jak nie mogłem się dodzwonić do biura - zero na koncie to pisałem maila i oddzwaniali. w biurze jak byłem to czułem się "zaopiekowany" bo o wszsytko mogłem zapytać - np. umowę omówiliśmy prawie punkt po punkcie bo po poprzednich agencjach jestem wyczulony. Bardzo na plus - może to dlatego że to mniejsza agencja i im się chce nie wiem ale nie mam się do czego przyczepić.
emil 2017-05-31 06:45
Szczerze?Nie polecam tej agencji nikomu!Siedzę na ich mieszkaniu od tygodnia i zero odpowiedzi od koordynatorów,jak ich tak można nazwać(20-24lata)co do podjęcia pracy w Action w Echcie?Brak kontaktu,totalny chaos,opóźnienia lub brak zaliczek....Ogólnie rzecz biorąc beznadziejna oszukańcza agencja pracy.NIE POLECAM!!!
3
emil 2017-05-31 06:49
Co brałeś jak pisałeś te dyrdymoły?
2
Hanna 2017-05-31 13:26
Zauważyłam tutaj dwie sprzeczne ze sobą opinie. @zorgzorg jest bardzo zadowolony z wyjazdu z Eurojob Arbeidsplaats Bemiddeling B.V. Wie, że może liczyć na ich wsparcie i pomoc, natomiast @emil ma zupełnie inne doświadczenia z powyższą Agencją. Skąd biorą się takie różnice?
1
lulu 2017-06-04 16:17
ktos robi na pralni w elsloo -opinie proszę ile godzin się pracuje
Rojek 2017-06-06 22:45
@emil Co miałeś na myśli pisząc na forum? Słyszałem sporo historii o zachowaniach ludzi na wyjeździe. Czyżbyś miał takie doświadczenia? Niektórzy jadą żeby rozrabiać a nie do pracy. Później mają kłopoty ponieważ nikt się z nimi nie pieści i zwalają na firmę.
1
zorgzorg 2017-06-07 13:13
Jak ktoś jest nieogarnięty to i w Pl sobie nie poradzi. Wyjazd za granice nie jest dla każdego. Też mam na lokacji osoby co ciągle płaczą ze to ze tamto. Nikt nie bedzie cie tu nianczyl. A widzialem ze ktos zglaszal ze ma w pokoju duszno (!!!!!!). Tak na prawdę wszystko zależy od podejscia jak chcesz pracować to sobie poradzisz, jak lubisz sie polenic i zaspac do pracy co trzeci dzien to dlugo nie popracujesz. MNie zastanwia najbardziej ze ludzie tutaj pzowalaja sobie na pewne zachowania i sa potem zdziwnieni ze dostaja wypowiedzenie w PL tez by dostali ale nikt by zali tutaj nie wylewal. W niektorych postach jest tutaj tyle chamstwa ze sie nie dziwie ze agencja takich pracownikow nie chce.
2
Chat234h 2017-06-09 10:25
Witam pracuje ktoś przez EURO JOB na pralii w Elsloo? Mieszkanie niby na flexhorels ktoś coś wie??
Rojek 2017-06-11 19:22
Słyszałem sporo dobrego o agencji i mam zamiar skontaktować się z nimi. Czy mógłby ktoś napisać kilka zdań o pracy na magazynie w Limburgii? Jak wyglada sprawa języka? Co z dojazdem i jaką kasę można zarobić? Trochę martwią mnie opinie z forum ale tak jest wszędzie.
chejze cho 2017-06-14 14:28
Czesc, udalo ci sie czegos dowiedziec?, tez mam oferte ale kto wie...
holenderka 2017-06-16 11:28
najlepiej skontaktuj się z biurem rekrutacyjnym ja wszystko załatwiłam z Poznaniem i jest spoko bo rekruterzy kumaci i ogarneli mi wszystko więc ja jestem zadowolona. Moi znajomi poszli na tą pralnię i chyba już miesiac tam pracuja - a mieszkanie maja super. Jak cos to masz maila poznan@eurojob.nl
mara 2017-06-16 11:37
Na fazie A nigdy nie ma gwarancji godzin - mnie to śmieszy że wiele agencji takie godziny wpisuje moga CI wpisać milion godzin ale to bajki. Tak na prawde to jeśli nie potrzbowali by ludzi to po co by rekrutowali - logika XD Pracowałem z kumplem godzin niby nie gwarantuja a mielismy powyżej 40 zawsze. Raz czy dwa zdarzyły się słabsze tygodnie ale zgłosiłem i dostaliśmy więcej zmian. Wiec jak dla mnei spoko, czasami trzeba troche podzwonic zeby sie dodzwonic ale ogólnie na plus.
1
Magda 2017-06-18 17:50
Mam ofertę pracy przy kwiatach w Moerkapelle / Blijswijk. Czy ktoś tam był i mógłby podzielić się informacjami? Ile można zarobić? Na jak długo podpisuje się umowę i czy można zjeżdżać w trakcie do domu? Bardzo mi zależy na wyjeździe, będę wdzięczna za każda informację .
harry 2017-06-28 12:31
Pracowałem zaledwie kilka dni dla nich wykładając towar w Albert Heijn. Jedno z najgorszych doświadczeń w moim życiu, normy nie do zrealizowania, fatalna atmosfera. Nie polecam
1
Rojek 2017-07-02 23:08
Czy jesteście pewni, że nie da się napisać coś dobrego o firmie? Może to są jakieś incydentalne sytuacje?
Amator 2017-07-24 08:07
Firma ma sporo fajnych ofert pracy i mam zamiar skorzystać. Może ktoś podpowie mi jak się z nimi pracuje?
Amonim 2017-07-30 11:48
Pracowałem w firmie na supermarketach, firma ok, nie porzucająca pracownika bez pracy nawet w okresie zimowym, kasa się zgadzała nawet po zjeździe z NL do PL. Mieszkania w porządku, gorzej z ludźmi chociaż dali się wyspać. Elo
1
Hanna 2017-08-09 13:21
@amonim a mógłbyś skoro pracowałeś dać znać innym pracującym jakie Eurojob Arbeidsplaats Bemiddeling proponuje aktualnie warunki podczas pracy? Na co można liczyć oprócz stałej pracy? Czy jest stały kontakt z opiekunami, jakie jest ubezpieczenie, zakwaterowanie?
Rozbawiona 2017-08-13 15:53
Ogolnie praca ok. Natomiast dogadac sie z planingem graniczy z cudem. Pracuja tam osoby ktore chyba z lekka pomylily stanowiska;] Wyzej sra niz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ma w szczegolnosci Pan Y. - czlowiek pozjadajacy wszystkie rozumy;) zastanawia mnie fakt jak tak ograniczony czlowiek moze pracowac na takim stanowisku bo on to sie jedynie nadaje do sprzedazy buraków :)
5
Maniek 2017-08-13 19:08
Czy mógłby ktoś napisać dlaczego firma ma tak dużo ofert pracy.? Pewnie mają jakieś nowe projekty lub umowy? To fajnie, że tak sprawnie działają, można wybrać sobie jakiś kierunek. Czy zarobki tez mają w miarę dobre , czy trzeba negocjować? Podpowiedzcie!
bernard 2017-08-17 11:36
biuro w venray - nie można się dodzwonić, nie odpowiadają na mejle.
koordynator nic nie załatwia, w każdej sprawie mówi, że "on nie jest od tego".
żadnej współpracy, żadnego kontaktu.
a jak ju z się uda jakimś cudemskontaktować to potwierdzą że masz rację i załatwią a po miesiącu nadal nic nie załatwione a oni mówią że nic nie wiedzą żebyś coś zgłaszał, nawet jak pokażesz potwierdzenie przeczytania mejli.
robienie pracownika w balona to standard.

jerry_b 2017-08-17 11:54
mają gdzies pracownika, planingi nie mają nic wspólnego z prawdziwymi godzinami pracy.
jeśli chodzi o transport to kierowb=ca często woh=góle nie przyjeżdża i nie ma podanego do niego nr tel.
w biurze nie odbierają tel. i nie odpowiadają na mejle. Nie ma komu zgłosić jakichkolwiek problemów.
koordynator ignoruje pracowników i nic nie załatwia.

paca jest ok (u holenderskiego pracodawcy) natomiast obsługa przez eurojob to porażka.
Radek 2017-08-17 11:57
@Rozbawiona Jak sądzisz czy da się coś zmienić w firmie? Mam na myśli niektóre osoby, które nie są fachowcami ale z racji zajmowanych stanowisk chcą za takie uchodzić? Chciałbym aplikować do firmy ale zastanawiam się.
justi_33 2017-08-17 12:04
ok. 10 euro/godz. brutto minus mieszkanie ok 90, ubezpieczenie ok 25 euro i podatek
przy 40 godz dostaniesz ok 200 euro/ tydzien
chyba ze masz dodatki za nocki itp.
brak jakiego kolwiek wsparcia ze srony eurojobu, nie licz że się dodzwonisz.
1
zosia29 2017-08-18 10:46
nigdy nikomu nie polecę tej agencji! Przestrzegam!!!

Hanna 2017-08-20 16:43
@justi_33 czy praca jest zapewniona w pełnym wymiarze godzin? Istnieje szansa na realizowanie nadgodzin? Wiele osób znając stawki godzinowe ma nadzieję, na realizowanie sporej ilości godzin. Warto zweryfikować te informacje.
Hanna 2017-09-04 16:59
@niezadowolony, wiadomo, że miejsce, w którym się ma kwaterę ma bardzo duże znaczenie. Ale tak jak napisałeś często agencje nawet nie zdają sobie sprawy ze standardów, które są na miejscu. Czy chociaż było to za darmo, bo niektórzy pobierają opłaty za takie miejsca?
1
Allkapone 2017-09-07 00:03
Nie przebojowych tylko glupich. Właśnie takich ludzi szuka ta agencja. Jak lubisz biegac przez 8h, to twoja sprawa. 90% ludzi rezygnuje z tej roboty bo to kabaret i kpina. A agencja specjalnie ściąga nastepnych i po tygodniu zwalnia nie placac im ani grosza... . To jest EUROJOB w pigulce
Ryszard 2017-09-07 22:00
Niektórzy zachowują się i myślą jak małe dzieci. Jeśli płacą mi za chodzenie w czasie godzin to znaczy, że na taką pracę się zgodziłem i za to mi płacą.
Druga rozbawiona 2017-09-13 21:57
Dokładnie! Niestety miałam do czynienia z panem Y- nie życzę najgorszemu wrogowi...
Druga rozbawiona 2017-09-13 22:01
stąd, że opinie na tej stronie najprawdopodobniej są dodawane nie tylko przez ludzi, którzy pracowali dla tej agencji... myślę, że każdy kto miał jakąkolwiek styczność z eurojobem wie, że jest to jedna z najgorszych agencji... Bardzo bardzo nie polecam
Rojek 2017-09-13 23:07
Jesteście przekonani, że nie można napisać o firmie coś pozytywnego? Czy zgłaszaliście swoje uwagi do kompetentnej osoby żeby coś zrobili? Z doświadczenia wiem, że zawsze może się coś zdarzyć i potrzeba decyzji o poprawieniu tego co nawala, prawda?
Standard 2017-09-16 18:54
Eurojob Arbeidsplaats Bemiddeling B.V Hoofddorp Holandia nie ma pracy w Niemczech, z tego co wiem. Pracuje już 10 lat dla tej firmy. Od 01 września jestem na vastem kontrakcie w firmie gdzie pracowałem przez nich (na fazie C) ostatnie 4 lata. Mozę pan @niezadowolony co się wypowiada by pierw sprawdził w jakiej firmie kontrakt podpisał?
Hanna 2017-09-17 16:50
@standard, dziękuję, że zwróciłeś na to uwagę, może w takim razie rzeczywiście komuś pomyliły się nazwy, a przez to Eurojob Arbeidsplaats Bemiddeling B.V. zyskuje negatywną opinię. Skoro pracujesz już taki czas dla firmy, to może wypowiesz się na temat tego zakwaterowania?
Kasia 2017-09-20 00:11
Zero pomocy ze strony biura, nie polecam!
arfadeo 2017-09-21 11:31
Eurojob nie szuka ludzi do Niemiec - więc bravo najlepiej jechać po firmie nie ważne która XD śmiech na sali. Zakwaterowanie maja fajne mieszkałem na 2 na obu ładnie i czysto i jest wifi - a nie że wielka łaska. Godzin od zaje.... czasami nawet po 12 h wypłaty w terminie. I bez wałków. generalnie nie kumam żlej fazy. Ja pracuje na magazynie i jest spoko. a z kierowcmi sa problemy bo to leniwe buly ale czy to agencji wina ? nie sądzę. A ci co biegają to pewnie w amsterdamie robota? Bylem na szkoleniu nie przeszedłem i mnie przenieśli - ale jakoś nie płakałem. To nie jest praca dla leniwców którzy uważają że norma to jakiś obcy wyraz. Trzeba szybko robić a nie stać i oglądać etykiety i liczyć że się przebąka te 8 h. Mi rekruterzy mówili że praca jest mega ciężka ale w razie czego mnie przeniosą do innej firmy. i tak sie stało.
1
mcmj185@wp.pl 2017-09-22 20:33
Chciałabym opisać historię jaką przeżyliśmy przez oszustwa firmy Eurojob Arbeidsplaats Bemiddeling B.V. - Hoofddorp

Wraz z narzeczonym postanowiliśmy wybrać się do Holandii , by zarobić pieniądze. a być może nawet zostać na dłużej w tym kraju. Niestety mamy uraz do całej Holandii przez to co przeszliśmy, przez nieuczciwe postępki firmy Eurojob. Znaleźliśmy w internecie ogłoszenie o pracę w Amsterdamie, w sieci marketów Alberta Hajna, przy wykładaniu towaru. Firma Eurojob przedstawiła korzystne warunki pracy. W dokumentach przesłanych drogą elektroniczną zawarto informacje na czym ma polegać nasza praca, jaki zakres obowiązków, etc. Napisano, że pierwszy tydzień pracy to tzw. trening- staż, za który można maksymalnie uzyskać 100 euro. Jednak nie poinformowano nas, że rezygnacja z pracy przed ukończeniem treningu oznacza brak zapłaty za przepracowane dni. Mało tego, normy jakie narzucono do zrobienia przez każdego pracownika to 70 kolii w ciągu godziny, czyli 70kartonów do wyłożenia na półkę. Dojeżdżaliśmy do pracy około 100km w jedną stronę.
Załóżmy, że zaczynając pracę o godz. 6:00 rano, kierowca czasem przyjeżdżał o 5:15, a czasem o 5:45. Nigdy nie było wiadomo o której godzinie przyjedzie kierowca. Dopiero w trakcie pracy dowiadywaliśmy się o której godzinie kończymy pracę. Pojawiało się hasło typu- pośpieszmy się, to za godzinę skończymy pracę. Po czym czekaliśmy nieraz godzinę, aż przyjedzie po nas kierowca, plus czas przeznaczony na powrót do domu. 6-7 godzin pracy, a zmarnowany cały dzień. Jak wyczytaliśmy opinie w internecie o firmie Eurojob, okazało się, że oszukują i wykorzystują ludzi. Co poniedziałek zatrudniają około 10 osób, tzw. stażystów- którzy, jak się okazuje pracują za darmo do tygodnia, a następnie zostają bez wypłaty, pracy, dachu nad głową... Para znajomych, która mieszkała z nami w jednym domu w Amsterdamie, nie ukończyła stażu, ponieważ nie wyrabiali normy ale przeniesiono ich do innej pracy. Jak się później okazało, pracowali maksymalnie 2-3 dni w tygodniu, co pozwoliło jedynie zarobić na mieszkanie.. Jak się potoczył ich los- nie mam pojęcia, ponieważ urwał się kontakt.. Kolejna kwestia, przed wyjazdem poinformowano nas, że wypłaty są wypłacane co 4 tygodnie, jak się okazało wypłaty są realizowane po 6-9 tygodniach. Podpisywaliśmy w Polsce kontrakt w języku polskim, a w Holandii, w biurze Eurojob, w języku holenderskim- nie zostało nam nic przetłumaczone na język polski. Pan Juri, koordynator, okazał się bezwzględnym człowiekiem. Gdy osoby posiadające prawo jazdy odmawiały podjęcia się roli kierowcy i otrzymania samochodu służbowego, kazał im opuścić biuro- jednym słowem zwalniał przed rozpoczęciem pracy.
Co do zakwaterowania... W dokumentach, które nam przesłano drogą elektroniczną , było napisane- cytuję: „Przyjeżdżając do naszej firmy możesz liczyć na zakwaterowanie w domu spełniającym wszystkie warunki certyfikatu SNF. Jak się okazało rzeczywistość wyglądała zupełnie inaczej. W domu, a raczej totalnej ruderze mieszkało 8 osób. W naszym pokoju nie dało się nawet domknąć okna... W drzwiach, zamiast szyby była włożona tektura.
W domu brud, robaki w łazience na podłodze. Totalna patologia, w pierwszy dzień skradziono mi szampon ale mniejsza z tym- nie to jest najważniejsze. Wydaje mi się, że dom nie spełnia standardów wg. certyfikatu SNF.
Gdy po trzech dniach zorientowaliśmy się, że nie ma sensu wiązać się z tą firmą, rozchorowaliśmy się ze stresu. Wzięliśmy dzień zwolnienia chorobowego, w tym samym dniu otrzymaliśmy wieczorem telefon z biura z pytaniem- jak długo zamierzamy chorować. Jak można zaplanować chorobę?? W następnym dniu poinformowano nas telefonicznie, ze musimy przesłać poprzez e-mail rezygnację z pracy, oraz opuścić dom do soboty, godz 12;00. Według prawa, na opuszczenie mieszkania pozostaje 48godzin. Zostaliśmy bez pieniędzy, dachu nad głową, oraz perspektywy na przyszłość. Niestety ale w sobotę nie ma możliwości znalezienia nowej pracy, ponieważ agencje zatrudnienia ruszają z naborem nowych pracowników wraz z początkiem nowego tygodnia. Do tej pory, a minęły już dwa miesiące, nie otrzymaliśmy pieniędzy, ani nawet solarisów, czy rozwiązania umowy na piśmie. Brak odpowiedzi
Mamy zamiar wytoczyć proces firmie Eurojob. Myślimy nad zbiorowym pozwem. Zainteresowanych przyłączeniem się zapraszamy do kontaktu. Chcemy wymierz
1
Zostaw swoją opinię o Eurojob Arbeidsplaats Bemiddeling B.V. - Hoofddorp
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurojob Arbeidsplaats Bemiddeling B.V.