Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Zara

zdjecie uzytkownika
do anka - 2013-05-14 11:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w takim razie na rozmowie się wszystkiego dowiesz
zdjecie uzytkownika
klient - 2013-05-22 22:36:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1/2 etatu, z nadgodzinami mozna wyjsc okolo 1000 pln, ale jak nie ma nadgodzin to okolo 800-900 na reke, visual 1500, kierownik okolo 3000 tysi
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-06 10:44:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
klient no to jak taka kasa za pół etatu to nie jest wcale tak źle chyba. A to jest netto czy brutto? A w sklepie Zara w Łodźi to praca ma charakter taki że się jest na nogach cały czas czy raczej nie?
zdjecie uzytkownika
anonim:) - 2013-06-07 09:37:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2013-06-06 10:44:59

klient no to jak taka kasa za pół etatu to nie jest wcale tak źle chyba. A to jest netto czy brutto? A w sklepie Zara w Łodźi to praca ma charakter taki że się jest na nogach cały czas czy raczej nie?
na nóżkach kochana cały czas.Robota, robota.
Trzeba budowac zachodni kapitał i tam ma iść kasa.
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2013-06-07 09:45:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Już wkrótce wasz dział(NINO) może odwiedzić ktoś kogo się nie spodziewacie bo sygnały dotarły dość wysoko o tym co tam się dzieje.Teraz to już tylko kwestia czasu.Pozdrawiam.Dozobaczenia
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-07 10:48:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak pójdę do pracy w Zara w Łodzi to ile tam przysługuje przerwy na cały dzień? Zastanawiam się nad tym czy zatrudnić się tam ale nie jestem pewna czy wysyłać cv. A wiecie może jaką dają tam umowę?
zdjecie uzytkownika
osoba - 2013-06-09 23:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Teraz większość osób to przypadkowi pracownicy lub tacy, którzy muszą pokazać jacy są ważni bo pracują w Zarze. Życzę Pani pewnej żeby zajęła się praca, a nie plotami i zwlanianiem ludzi i niech popracuje trochę nad sobą bo kompltenie nie reprezentuje marki, a wręcz odstrasza klienta. Zyczę dużo siły osobom pracującym w Zarze...miło powspominać czasy kiedy w Zarze panowały rządy poprzedniego prezesa i było mnóstwo ludzi z pasją...większość z nich przejrzała na oczy i już tu nie pracuje, bo Zara zabija wszelaką pasję w człowieku, a wyzwala egoizm i chęć złapania za stołek za wszelką ceną...
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-10 09:42:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przerwa przysluguje pracownikowi po co najmniej 6 godz pracy(15min) w ciągu doby i nie daj sobie wmówić inaczej.Umowa na Pół etatu jak już i nic poza tym ale na pewno dojdą godziny i przesuwanie grafika.Ogólnie nie polecam.Zmarnujesz tam swoje nerwy i cenny czas.
zdjecie uzytkownika
Stefan - 2013-06-10 09:45:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedyś gdy cię zwolnią to docenisz ludzi.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-10 10:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Anonim ale to przesuwanie grafika to chyba nie jest z dnia na dzień tak? Uprzedzają odpowiednio wcześnie?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-21 15:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przesuwają grafik z dnia na dzień oczywiście nie zawsze ale musisz być przygotowana.To się nazywa dyspozycyjność.A więc nie będzie ci łatwo pogodzić czasem spraw prywatnych z pracą.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2013-06-21 15:36:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli będę w takim razie chciała się zamienić bo mi np popołudnie w dany dzień nie odpowiada i chciałbym na rano to muszę mieć zgodę kierownika na to czy poprostu mogę się zamienić i wpisać zmianę w grafik?
zdjecie uzytkownika
nitka - 2013-06-23 21:41:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Musisz mieć zgodę kierownika , i jeszcze musi być to zgodne z KP.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2013-06-24 09:42:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No nie. To pewnie szanse na to że akurat będzie do zgodne z KP są chyba małe. Praca jest 8 h dziennie czy więcej?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-06-25 17:08:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dużo zależy od managera -kierownika działu bądź sklepu.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2013-06-25 21:12:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
były pracownik no ale są chyba ustalone jakieś konkretne zasady jeśli chodzi o ilość godzin którą dziennie trzeba przepracować
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-07-01 17:15:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie nie ma żadnych zasad, nie licząc kp;)
zdjecie uzytkownika
ewa - 2013-07-01 22:52:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No myślałam że trochę inaczej to funkcjonuje w przypadku takiej znanej firmy. Czy imprezy, jakieś wyjazdy są raz na jakiś czas?
zdjecie uzytkownika
Cler - 2013-07-02 17:12:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyjazdy, imprezy, praca kiedy ci pasuje, a co to koncert życzeń?
Liczy się dyspozycyjność i to co możesz zaoferować firmie. Trzeba dużo od siebie dać to może cie docenią.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2013-07-02 19:33:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja rozumiem że jak daje sie dużo od siebie to doceniają pracownika no ale też nie chce sytuacji że raz odmówie bo naprawdę nie będę mogła przyjść i już będą krzywo patrzeć
zdjecie uzytkownika
Cler - 2013-07-03 11:10:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze nie słyszałam, żeby kogoś zwolnili, bo odmówił przyjścia do pracy w swój wolny dzień. Weź pod uwagę, że jak pójdziesz na rozmowę i ewentualnie dostaniesz pracę to się wszystkiego dowiesz, a nie kombinujesz.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2013-07-03 11:29:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nic nie kombinuje tylko chodzi mi o samo zapoznanie się z tym jak tam jest ponieważ jak pójdę na rozmowę to dowiem się to co oni będą chcieli mi powiedzieć a nie tak jak to wygląda ze strony pracownika
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-30 07:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile dają kasy w Zara Łódź?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-11-11
Żródło: Gowork.pl
Kraków
(małopolskie)
Jesteśmy firmą transportowo-spedycyjną z Krakowa. W związku z rozwojem, poszukujemy osób na stanowisko Dyspozytor-Spedytor Miedzynarodowy. Zakres obowiązków: - obsługa klientów w zakresie organizacji przewozu towarów na terenie Europy- pozyskiwanie nowych klientów- organizacja tras dla floty własnej oraz współpraca z podwykonawcami- tworzenie oraz nadzór nad dokumentacja transportową Wymagania: - d
zdjecie uzytkownika
ass - 2014-12-05 00:35:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy szanse rozwoju w tej firmie jest wogóle ? jeżeli chodzi o kwestie finansowe to są narzucone z góry podstawa i ewentualnie premie ? a jak przebiega atmosfera pomiędzy pracownikami i czy pracodawca też jes miły i rozumie pracownika jeżeli chiałby się zwolnić lub mieć dzień wolny? jak to jest naprawde ktos wie?
zdjecie uzytkownika
Buba - 2014-12-10 09:14:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ass - 2014-12-05 00:35:58]:
Nie pracuje już tam kilka lat, ale mam znajomych co jeszcze tam wytrzymują. Kiedyś było beznadziejnie i teraz też podobno jest nie lepiej. Jak chcesz mieć dzień wolny no to jest UŻ. Możesz wyjść później, ale wcześniej z pracy to już jest straszny problem. Ja jak miałam okazje tam pracować to raz się do mnie doczepiono, że za często do toalety chodzę. Myślę, że zależy też, że zależy to od sklepu. GŁ bym nie polecała. Reszta ponoć w miarę ok.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zara
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zara?
Zadaj pytanie
x