Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Zara

zdjecie uzytkownika
poleam - 2012-10-08 19:59:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja polecam. Solidna firma
zdjecie uzytkownika
anka - 2013-05-14 09:16:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co macie dokładnie na myśli pisząc solidna firma i "zarobki, jak zarobki. jako praca dorywcza, można się utrzymać"? Możecie napisać coś więcej na ten temat i ile mniej więcej się zarabia? Chodzi mi o taką orintacyjną sumę. Idę tam za parę dni na rozmowę i chciałam dowiedzieć się trochę więcej na temat pracy w Zara
zdjecie uzytkownika
do anka - 2013-05-14 11:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w takim razie na rozmowie się wszystkiego dowiesz
zdjecie uzytkownika
klient - 2013-05-22 22:36:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1/2 etatu, z nadgodzinami mozna wyjsc okolo 1000 pln, ale jak nie ma nadgodzin to okolo 800-900 na reke, visual 1500, kierownik okolo 3000 tysi
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-06 10:44:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
klient no to jak taka kasa za pół etatu to nie jest wcale tak źle chyba. A to jest netto czy brutto? A w sklepie Zara w Łodźi to praca ma charakter taki że się jest na nogach cały czas czy raczej nie?
zdjecie uzytkownika
anonim:) - 2013-06-07 09:37:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2013-06-06 10:44:59

klient no to jak taka kasa za pół etatu to nie jest wcale tak źle chyba. A to jest netto czy brutto? A w sklepie Zara w Łodźi to praca ma charakter taki że się jest na nogach cały czas czy raczej nie?
na nóżkach kochana cały czas.Robota, robota.
Trzeba budowac zachodni kapitał i tam ma iść kasa.
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2013-06-07 09:45:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Już wkrótce wasz dział(NINO) może odwiedzić ktoś kogo się nie spodziewacie bo sygnały dotarły dość wysoko o tym co tam się dzieje.Teraz to już tylko kwestia czasu.Pozdrawiam.Dozobaczenia
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-07 10:48:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak pójdę do pracy w Zara w Łodzi to ile tam przysługuje przerwy na cały dzień? Zastanawiam się nad tym czy zatrudnić się tam ale nie jestem pewna czy wysyłać cv. A wiecie może jaką dają tam umowę?
zdjecie uzytkownika
osoba - 2013-06-09 23:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Teraz większość osób to przypadkowi pracownicy lub tacy, którzy muszą pokazać jacy są ważni bo pracują w Zarze. Życzę Pani pewnej żeby zajęła się praca, a nie plotami i zwlanianiem ludzi i niech popracuje trochę nad sobą bo kompltenie nie reprezentuje marki, a wręcz odstrasza klienta. Zyczę dużo siły osobom pracującym w Zarze...miło powspominać czasy kiedy w Zarze panowały rządy poprzedniego prezesa i było mnóstwo ludzi z pasją...większość z nich przejrzała na oczy i już tu nie pracuje, bo Zara zabija wszelaką pasję w człowieku, a wyzwala egoizm i chęć złapania za stołek za wszelką ceną...
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-10 09:42:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przerwa przysluguje pracownikowi po co najmniej 6 godz pracy(15min) w ciągu doby i nie daj sobie wmówić inaczej.Umowa na Pół etatu jak już i nic poza tym ale na pewno dojdą godziny i przesuwanie grafika.Ogólnie nie polecam.Zmarnujesz tam swoje nerwy i cenny czas.
zdjecie uzytkownika
Stefan - 2013-06-10 09:45:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedyś gdy cię zwolnią to docenisz ludzi.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-10 10:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Anonim ale to przesuwanie grafika to chyba nie jest z dnia na dzień tak? Uprzedzają odpowiednio wcześnie?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-21 15:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przesuwają grafik z dnia na dzień oczywiście nie zawsze ale musisz być przygotowana.To się nazywa dyspozycyjność.A więc nie będzie ci łatwo pogodzić czasem spraw prywatnych z pracą.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2013-06-21 15:36:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli będę w takim razie chciała się zamienić bo mi np popołudnie w dany dzień nie odpowiada i chciałbym na rano to muszę mieć zgodę kierownika na to czy poprostu mogę się zamienić i wpisać zmianę w grafik?
zdjecie uzytkownika
nitka - 2013-06-23 21:41:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Musisz mieć zgodę kierownika , i jeszcze musi być to zgodne z KP.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2013-06-24 09:42:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No nie. To pewnie szanse na to że akurat będzie do zgodne z KP są chyba małe. Praca jest 8 h dziennie czy więcej?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-06-25 17:08:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dużo zależy od managera -kierownika działu bądź sklepu.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2013-06-25 21:12:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
były pracownik no ale są chyba ustalone jakieś konkretne zasady jeśli chodzi o ilość godzin którą dziennie trzeba przepracować
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-07-01 17:15:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie nie ma żadnych zasad, nie licząc kp;)
zdjecie uzytkownika
ewa - 2013-07-01 22:52:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No myślałam że trochę inaczej to funkcjonuje w przypadku takiej znanej firmy. Czy imprezy, jakieś wyjazdy są raz na jakiś czas?
zdjecie uzytkownika
Cler - 2013-07-02 17:12:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyjazdy, imprezy, praca kiedy ci pasuje, a co to koncert życzeń?
Liczy się dyspozycyjność i to co możesz zaoferować firmie. Trzeba dużo od siebie dać to może cie docenią.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2013-07-02 19:33:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja rozumiem że jak daje sie dużo od siebie to doceniają pracownika no ale też nie chce sytuacji że raz odmówie bo naprawdę nie będę mogła przyjść i już będą krzywo patrzeć
zdjecie uzytkownika
Cler - 2013-07-03 11:10:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze nie słyszałam, żeby kogoś zwolnili, bo odmówił przyjścia do pracy w swój wolny dzień. Weź pod uwagę, że jak pójdziesz na rozmowę i ewentualnie dostaniesz pracę to się wszystkiego dowiesz, a nie kombinujesz.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2013-07-03 11:29:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nic nie kombinuje tylko chodzi mi o samo zapoznanie się z tym jak tam jest ponieważ jak pójdę na rozmowę to dowiem się to co oni będą chcieli mi powiedzieć a nie tak jak to wygląda ze strony pracownika
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-30 07:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile dają kasy w Zara Łódź?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zara
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski