Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
Basic - 2011-04-27 23:42:35 odpowiedz | cytuj
Witam, nie wiem czy tu ktoś jeszcze zagląda, jeżeli tak, prosiłabym o odpowiedzi na pytania.
Rozpoczynam własnie szkolenie w CTDP. Stworzyli tam grupe dla osób początkujących za 5/h, kiedy sie z takiej grupy wychodzi?
Jak radzicie sobie z sytuacjami, kiedy ludzie nie kupują oferowanej rzeczy? Czy są jakies konsekwencje?
Prosze o odp.
anonim - 2011-03-24 12:45:45 odpowiedz | cytuj
Szukasz stałej pracy?
Jesteś dobry/a w tym co robisz?
Szukasz spokoju i stabilizacji?
Jeśli jesteś pewny/a, że zasługujesz na coś lepszego, przyślij cv i pochwal się swoimi dotychczasowymi wynikami.

holmer200@wp.pl
Czekamy na Was!
Marcin - 2011-03-03 06:18:25 odpowiedz | cytuj
Witam serdecznie Poszukujemy doświadczonego (min. 6 miesięcy) telemarketera. Praca dla studentki na 1/2 etatu w siedzibie dużej firmy (Żadne agencje czy punkty pracujące dla kogoś) Zadaniem będzie współpraca z zespołem ds. Klienta Biznesowego (Nie sprzedaż!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Jedno stanowisko pracy (żaden UL na XX osób) przy w/w zespole. Jeśli masz doświadczenie i chcesz się wyrwać z nagonki sprzedażowej w swojej agencji, chcesz pracować w miłym i spokojnym klimacie wyślij swoje CV na adres: marcin.golebiowski@poczta.pl Jeśli masz pytania również pisz! Pozdrawiam
anonim - 2011-02-27 13:51:30 odpowiedz | cytuj
Co się stało z Przemyslawem? Czy po jego odejściu wzrosły wyniki?
anonim - 2010-10-29 19:41:35 odpowiedz | cytuj
Pozdro dla Przemusia Ł. :-*
ja - 2010-10-18 21:12:33 odpowiedz | cytuj
A jak się pracuje w Toruniu? Sielanka?
adzia - 2010-09-21 22:00:26 odpowiedz | cytuj
Kto tak usilnie walczy ze stronkami w wyszukiwarce? :-)
epee1 - 2010-09-15 19:13:10 odpowiedz | cytuj
madzia - 2010-09-15 14:25:59 odpowiedz | cytuj
Wow! - 2010-09-03 23:16:36 odpowiedz | cytuj
Pracę do kitu zablokowali :)
nasa - 2010-09-03 21:20:24 odpowiedz | cytuj
ctdp upadło;) tyle ludzi zostało bez pracy szkoda ;) praca w miłej atmosferze ze wspaniałym otoczeniem.
go! - 2010-09-03 12:35:11 odpowiedz | cytuj
Jeśli pracowałeś W CTDP, wyślij CV do nas! Partner Netia poszukuje sprzedawców! CV na adres rekrutacja1@go4more.pl! Gwarantujemy świetną atmosferę, podstawa+prowizja. Większość naszych pracowników, zatrudniona jest na umowę o pracę!
to prawda - 2010-09-01 22:18:20 odpowiedz | cytuj
jesteśmy na wypowiedzeniu grupowym prawie 130 osób z Bydgoszczy ale Wy zostajecie bez obaw my idziemy w świat szkoda mi tych lat ale warto było...cóż czy do was nie rekrutują chodzi o Toruń?
Togi - 2010-09-01 15:00:21 odpowiedz | cytuj
Czy to prawda że firma splajtowała? Wczoraj byłem na rozmowie kwalifikacyjnej i było ok...
tomala - 2010-08-31 18:01:25 odpowiedz | cytuj
a dzisiaj firma splajtowała :D i oficjalnie wszyscy zostali zwolnieni a miejscówa zamknięta :D
kejti - 2010-08-30 09:44:31 odpowiedz | cytuj
A mi bardzo pasuje brak nadgodzin, 16 i do domciu :)))))
ori - 2010-08-24 14:14:49 odpowiedz | cytuj
Zasada jest prosta – sprzedajesz – zarabiasz, marudzisz i się dołujesz – wypadasz z gry, praca tylko dla najlepszych!
mimi23 - 2010-08-05 15:26:30 odpowiedz | cytuj
Niestety tak właśnie jest :/
Teraz mamy takie czasy, ze nawet jeśli chcesz byc nawet stazysta i robic za darmo musisz znac przynajmniej dwa jezyki obce, mieć doświadczenie zawodowe i przechodzisz trzy stopniowa rekrutacje, po czym okazuje się, ze i tak ich nie dostałeś bo byli lepsi. Tu przynajmniej nie ściemniają wielka rekrutacja, przychodzisz, biora cie, ucza i zaczynasz prace. Głównie młodzi bez doświadczenia mają szansę trochę zarobić. Jak dla mnie to najlepsza opcja na prace
buffy - 2010-08-03 12:40:52 odpowiedz | cytuj
taka prawda, jak firmy mają płacić 800 zł miesięcznie zusu to co się dziwić, że najpierw wolą dac zlecenie? chociaż uważam, że umowa o pracę po 6 miechach to i tak dobra opcja. W ogóle każdy życiowy człowiek wie, że w Bydzi nie ma lekko z pracą, możesz oczekiwać i żądać - Twoje święte prawo, ale weź pod uwagę to, że wtedy szybko się ustawisz w kolejce po zasiłek, chociaż, nie nie ustawisz bo żeby dostać zasiłek trzeba mieć przepracowany staż, a jak się wybrzydza to się go nie ma:/. Póki co niestety to pracodawcy narzucają zasady więc albo je akceptujesz albo wypadasz z gry, nie wiem czy to się kiedyś w polsce zmieni ale do tego czasu trzeba sobie jakoś radzić
gubernator - 2010-07-30 15:08:13 odpowiedz | cytuj
a ty się z choinki urwałeś , że piszesz takie rzeczy? ależ oczywiście, że powinna mieć od razu umowę o pracę, powinna mieć też masę innych rzeczy, ale nie w Polsce. Teraz firmy zatrudniają tylko na własną działalność albo zlecenie,z dwojga złego wolę zlecenie, a te które dają umowę to powoli dinozaury na wyginięciu, Poczytaj trochę gazet to ci się oczy otworzą,teraz nikomu nie opłaca się zatrudniać na umowę o pracę, a to też przez chory system w Polsce
lilo - 2010-07-29 12:42:45 odpowiedz | cytuj
Wow, po 6 miesiącach dostałaś umowę o pracę! a nie powinnaś jej czasem mieć od pierwszego dnia pracy?
anonimka - 2010-07-26 20:58:55 odpowiedz | cytuj
pracowalam w agencji marketingowej w naszym pieknym miescie. Zrezygnowalam po niecałym roku pracy, czas pracy zamiast 8 h wynosil 12, wieczorami (ba! W zasadzie w nocy) padalam z nóg, nikt nie płacił nadgodzin, przez ten cały czas nie dostałam umowy o prace, a potrzebowałam żeby dostać kredyt. Zrezygnowałam i poszłam do pracy w ctdp, i o dziwo panują tu lepsze warunki ! po 6 miesiącach dostałam umowę o pracę, wychodzę punktualnie i nie wyrabiam „gratisowych” nadgodzin! Mówcie co chcecie ale ja doświadczyłam swoje i wiem co mówię!
Mr. Rain - 2010-07-26 16:18:34 odpowiedz | cytuj
Nie jest wazne w jakiej firmie pracujesz, faktem jest, ze większość z nich działa na podobnych warunkach - chodzi o to żeby sprzedawać. Nie ma wiec sensu wypowiadać się na temat warunków pracy (choć tu nie jest najgorzej), ważniejsze od tego jest to czy się do tego ktoś nadaje. Potrafisz sprzedawać? Dobrze zarobisz, nie potrafisz? Nie masz tu czego szukać, nie potrafisz ale chcesz się nauczyć? Tu masz taka szanse. Tyle.
rubi - 2010-07-22 10:49:51 odpowiedz | cytuj
Przeniosłam się do CTDP jakiś czas temu z innej firmy telemarketingowej z bydzi i mówcie co chcecie ale tutaj jest dużo lepiej. Takie cyrki jakie tam odchodziły to nawet małpy nie widziały, a tu? Bez porównania, kasa zawsze na czas, dobre premie, kierownictwo w porządku i normalne warunki socjalne. Poza tym praktycznie co miesiąc możesz uzbierać premię, a jeśli się nie uda zawsze masz podstawę, tam gdzie wcześniej pracowałam nie było podstawy tylko sama premia, tak więc zdarzały się dni, że siedziałam po 8 godzin za darmo!!! Także wiecie, trzeba doceniać to co pozytywne, narzekać zawsze można ale czasem warto pomyśleć,że inni mają gorzej zanim się zacznie narzekać
Koala - 2010-07-16 15:30:54 odpowiedz | cytuj
witam wszystkich

potrzebował bym warunki ubezpieczenia grupowego w CTDP , nr gg 24765087

dziekuje za pomoc , jest to dla mnie bardzo wazne
x