Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-02-04 00:11:55 odpowiedz | cytuj
Anonim .... rewelacja, tak właśnie było, warunki ogólnie bardzo dobre, ale ten koordynator.....żeby tylko wiedział jak trzeba postępować z ludźmi....(jaki koordynator..patrz wyżej...)
anonim - 2009-02-05 12:30:34 odpowiedz | cytuj
Poprawka...chodziło mi że telemarketerzy fajni a nie koordynatorzy......
anonim - 2009-02-05 12:33:22 odpowiedz | cytuj
Ależ koordynatorzy są tak szkoleni.....tacy mają być.....
anonim - 2009-02-05 12:34:11 odpowiedz | cytuj
Ale ludźmi mogą być przecież....
anonim - 2009-02-05 12:34:52 odpowiedz | cytuj
Nie wszystkich zmienisz...oni mają to we krwi....
anonim - 2009-02-05 12:36:02 odpowiedz | cytuj
Chcą tacy być, bo tacy są......
anonim - 2009-02-05 13:48:16 odpowiedz | cytuj
PRAWDA w 100 procentach.....
anonim - 2009-02-10 20:12:22 odpowiedz | cytuj
Nawet klienci plusa już są zarażeni :)
anonim - 2009-02-27 21:17:56 odpowiedz | cytuj
przestańcie juz pieprzyc takie głupoty, praca jak kazda inna, wszedzie jest jakas odpowiedzialnosc, jesli nie finansowa to materialna!!!!
gdyby tyle ludzi nie robiło "wałków" byłoby inaczej, a teraz kazdy sie na wszystko obraża. Jak nie chcecie byc za nic odpowiedzialni to idzcie do mięsnego rąbac kosci, albo na warzywnym ważyc kartofle!
co to znaczy ze pensji nie mozna negocjowac? Ile sprzedaz tyle zarobisz, warunki sa jasne, ja jeszcze nigdzie w tym kraju nie zarobiłam 1800 na reke! i rozumie ze jesli w m-cu nic nie sprzedam albo nie wiele to jasne ze zwolnia, bo taka jest specyfika tej firma, jest nastawiona na zysk i to chyba wszyscy wiedzieli. Panie pracujące w bankach maja tez odpowiedzialnosc na duzo wieksza kase i tez nikogo nie obchodzi jak pani w okienku kasowym sie pomyli, wykłada ze swoich i koniec. i te bzdury o nieterminowych wypłatach!!!! raz zdażyło sie ze pensje nie przeszły w całosci do Bydgoszczy, Opóźnienie trwało góra trzy dni.Ciekawe czemu niektórzy teraz dzwonia ze chca jednak wrócic?? Bezrobocie zajrzało im w oczy jak się ocknęli?? i nie jestem KOORDYNATOREM, gdyby ktos mial wątpliwosci.
JUSTA - 2009-02-28 00:30:36 odpowiedz | cytuj
...jesteś koordynatorem...wiem kim jesteś i przestań bzdury, nikt nie chce wracać.....to jest wymysł Twojej wyobraźni.
anonim - 2009-02-28 14:04:26 odpowiedz | cytuj
NIE JESTEM KOORDYNATOREM TYLKO TM, tak trudno ci w to uwierzyc??? Nie Kazdy musi myślec tak jak ogół.
ddd - 2009-03-04 15:15:03 odpowiedz | cytuj
Dziewczyno jak chcesz cos napisac to pisz logicznie i poprawnie a nie w stylu TESH!!!!!
anonim - 2009-03-04 16:42:14 odpowiedz | cytuj
mam pytanko, jutro mam iść na rozmowę szosa bydgoska 60a.Czy tam faktycznie nie ma umowy o pracę, bo ich ogłoszenia ostatnio zmieniają formę odbieranie telefonów..
anonim - 2009-03-04 19:10:16 odpowiedz | cytuj
szkolenie nie jest płatne i nie odciagaja z wypłaty, pojedyncze osoby rezygnuja po paru dniach, wiekszosc wytrzymuje kilka miesiecy, to zalezy od samozaparcia.
- 2009-03-05 16:54:28 odpowiedz | cytuj
Czy mógłby sie wypowiedziec ktos na temat pracy na stanowisku specjalista ds. obsługi teleinformatycznej.
na czym polega ta praca, jakie zarobki, jakie wymagania.
dzieki
kadrowa - 2009-03-05 17:58:16 odpowiedz | cytuj
Witam! A jak wygląda tam praca na stanowiskach nie związanych ze sprzedażą? Księgowość, kadry? Aplikuje tam i nie jestem przekonana, czy warto.
Pozdrawiam
anonim - 2009-03-13 21:41:44 odpowiedz | cytuj
a ja pracuje nadal i jest ok, juz takie głupoty wypisujecie ze przykro słuchac, nie wiem czemu w ogóle tak przezywacie, zajmijcie sie szukaniem pracy lepiej. zostaly w tej firmie tez osoby ktore skonczyly prawo i aneks jakos im nie przeszkadza.a przemo to jeszcze nie jest najgorszy, pleciecie juz co wam slina na jezyk przyniesie i co niektórym to kompletnie brak kultury.
anonim - 2009-03-14 21:30:46 odpowiedz | cytuj
jeśli się pojawia jakaś inna opinia odmienna niż wszystkie czyli pozytywna zaraz jest totalny najazd na osobe która zamieszcza post-ŻENADA- zero tolerancji, czy to jest tak nienormalne że ktoś ma inne zdanie niż wy?nie jest tak że zawsze jest super ze jest to praca idealna ale nie jest tez tak jak wy to opisujecie.mam wrażenie że wszyscy tu szukają pracy leżonej i z ogromną wypłatą. tak naprawde to nikt z was chyba nie wie co to znaczy naprawde potrzebować pracy, nikt tu nie wie czym jest praca w stresie.!piszecie o mobingu w ctdp?mobing jest wtedy kiedy twoj szef gnebi cie i opierdziela za to ze poslalas klientowi usmiech nr 3 a nie nr 5 tak jakby on sobie tego zyczyl, mobing jest wtedy kiedy slyszysz ze juz zawsze ze swoja inteligencja i bystrością bedziesz myc kible do konca zycia, ze jestes tak glupia ze nie widzisz mikroskopijnej plamy na podlodze katórą przed chwilą myłaś. a wiec co wy mozecie wiedziec o tym?jesli chodzi o aneksy to ja go podpisałam bo jestem w stanie wyzbyc sie pewnych nawykow tak jak nuczylam sie prowadzic rozmowy z klientami. a po co weszly aneksy?bo ludzie robili wałki. jestescie bardzo nie obiektywni w swoich ocenach i błagam nie bądźcie żałośni i nie piszcie że jestem koordynatorem tylko dlatego ze mam inne zdanie. lepiej zastanowcie sie nad tym co piszecie bo przykro mi to pisac ponieważ jestescie bodz byliscie moimi kolegami z pracy ale nie zaslugujecie na inne słowa. wiem ze zaraz sie pojawi wiele komantarzy negatywnych, trudno...
pracownik - 2009-04-24 20:35:47 odpowiedz | cytuj
ja juz pracuje tam póltora miesiąca, i jestem zadowolona.Moza bezproblemu sprzedac lapka, jerzeli gadasz zgodnie z instrukcjami kordynatora.Jeżeli chodzi o zarobki to są spoko, ja w tym miechu wyciągneok 2000, a niby jest kryzys.
A jerzeli chodzi o kordynatora to ja mam spoko- mowa o łukaszu, Przemka tez znam i tez jest spoko, a jerzeli chodzi o kierowniczke to juz kilka razy cos odwaliłam a ona za każdym razem mi pomogła z uśmiechem na twarzy.Umowę o prace można przeczytac, zabrac do domu, a chyba logiczne jest ze nie mozna wynośić danych klietów spoza firmy, w kazdej pracy sa jakies zasady.Mi się podoba , jest spoko .
anonim - 2009-06-04 12:52:14 odpowiedz | cytuj
A czemu anonimie:) uwaŻasz, że Przemek CHodził na wagary?!Wszyscy łącznie z tobą wiedzą, Że taki argUment jaki pRZytoczyłeś to argUment bezsilnego impotenta intelektUalnego. Nie będe Ukrywał, Że z ortografi nie jestem najmocniejszy:). Co to jednak ma do RZeczy?
Zdaje sobie sprawe, Że nie wszyscy tam są najbystRZejsi, ale chyba właśnie oni w iększości sie tUtaj wypowiadają tak negatywnie i nie CHodzi mi o instytucjonalne wykształcenie tylko o najzwyklejszą bystrość, ktÓra Przejawia sie u ludzi najróżniejszych grUp społeczncyh, tak jak jej brak. Ja osobiście CHce sobie dorobić do stUdiOw i ta praca mi odpowiada. Są ludzie, ktÓrym nie odpowiada i poprosU rezygnują. Są teŻ tacy z ktÓrych sie rezygnUje. Ta praca nie jest dla wszystkich. Jeden sobie poradzi lepiej, inny goRZej. Jednak takie jeczenie i robienie z igieł wideł jest Żałosne. Lądują tam teŻ tacy co są po stUdiach i o dziwo pomimo, Że potrafią ładnie pisać, bo nie wagarowali nie są w stanie sie wykazać kreatywnością i dystansem do pracy. Lata edukacji w naszym systemie wykastrowały ich intelektualnie. Jak nie poprowadzisz takiego za rączke to będzie jak dziecko we mgle.

MoŻesz poprawić moje błędy. Nie kożystałem z Żadnego programu więc jakieś będą. Powiem tylko, że prawdopodobieństwo, że bedziesz tak jęczał w każdej pracy jest blisie 100%(bez względu na warunki).
anonim - 2009-06-04 13:03:02 odpowiedz | cytuj
Jeszcze jednak rzecz której sie nauczyłem, a o której zapomniałem. W zasadzie jedyna:). Nigdy...przenigdy... pod żadnym pozorem nie korzystać z usług Plusa. Absolutny brak szacunku, do ludzi o których powinno sie dbać. Klienci w plusie sa traktowani jak pracownicy w czasach rewolucji przemysłowej. Ciemna masa mająca dać dochód. Jeszcze sie wciska tym ludzią, że są wyjątkowymi klientami:). To jest żałosne. Pzaod tym względem dużo sie nauczyłem, a rzeczywistość okazała sie conajmniej mocno zadziwiająca.
anonim - 2009-06-06 17:46:03 odpowiedz | cytuj
czarna. pracuje tu pół roku . jest ciężko żeby zarobić to trzeba sie starać . nie ma nic za darmo mój koordynator jest ok.to prawda jest nacisk na nas i słowa napieramy ciśniemy to norma, koordynatorzy od tego są. w kazdej pracy wymagaja tu psychicznie naciskaja ale idzie wytrzymać.
########%%:D - 2009-07-18 14:55:20 odpowiedz | cytuj
Przemek to dziwny czlowiek wogole i zmienny jak pogoda,a ta praca faktycznie na krotko juz nie chodzi mi o kordynatorow bo nacisku takiego nie mamy zadko jak sie ktos czepia (pomimo ze ciagle malo) no teraz jest bardzo malo klienci nie odbieraja albo nie chca a na plusa sa nastawieni jak pies do kota w wiekszosci... konsultanci sa najfajniejsi ,
ej przodownicy pracy ! "Samsung Cookie S3310" ;p
niezdecydowana - 2009-08-05 15:17:48 odpowiedz | cytuj
za jakiś czas mam isc na rozmowe w tej firmie, napiszcie czy wogole tam isc czy lepiej szukac innej pracy?
anonim - 2009-08-05 22:01:17 odpowiedz | cytuj
idz , zawsze mozesz w kazdym momencie zrezygnowac jak cos nie bedzie Ci odpowiadac, wg mnie terror juz przeszedl :)
x