Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Rhenus Logistics

Pracowałeś w firmie Rhenus Logistics i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-01-09 09:55:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
co sie dzieje w tym zakładzie... (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kamila - 2014-01-09 21:41:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
to nie jest śmieszne, bo wstyd powiedzieć komukolwiek, że pracuje w rhenusie, przez takie kobiety tylko szarga się dobre imię innych kobiet, które tylko chcą pracować i nic więcej, normalna praca, nie po to szłam do tego zakładu aby być pośmiewiskiem tylko po pracę i pieniądze na życie, a widać niektóre kobiety mają to w dupie tak najogólniej mówiąc ! bo ja bym się w zyciu nie brała za obcego męża, ani nie poniżyła się aby dawać tyłka za 100% premii !!
zdjecie uzytkownika
wolna - 2014-01-10 10:10:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może czas już posprzątać to forum ?
zdjecie uzytkownika
wolna - 2014-01-10 10:55:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co masz na myśli pisząc, że nie tylko to mają w (usunięte przez administratora) ? rozszerz swoją wypowiedź
zdjecie uzytkownika
wolna - 2014-01-10 11:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to chore co piszesz z tym mięsem, mam swój kawałek w domu i uwierz mi jest świetny w tym co robi, innego nie potrzebuję bo mam wszystko co mi potrzeba, to tak na marginesie, nie wszystkie kobiety w renusie myślą dolna czescia ciała jak by sie tu niektórym wydawało, jeździ,y pracowac a nie się gździć jak suki, także proszę nie pisać, że cały zakład to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to poważne oskarżenia, jak ktoś ma aż tak wiarygodne informacje to niech napisze jasno i konkretnie , które panie są tak frywolne, proszę z imienia i nazwiska, tak jak wczoraj to było ładnie tu podane nazwisko jednego pana, ciekawe swoja droga jak podle musi się teraz czuć jego żona, no proszę odważne osoby , wypisujcie tu swoje wywody.
zdjecie uzytkownika
Specjalista - 2014-01-10 11:46:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wolna - 2014-01-10 11:14:27]:
Brawo dla Ciebie ale jak widzisz inne też mają a jednak to za mało i wolą mieć nie tylko swój ale i cudze kawałki (usunięte przez administratora) :) Mnie to bawi bo na płacz już za późno :)
zdjecie uzytkownika
Miła - 2014-01-10 13:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Romanse mnie nie interesują, chciałabym się dowiedzieć o jakość pracy, czy jest stabilna i jak płacą. Dziękuje z góry.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-01-12 12:00:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jest słaba.
Dużo pracy w okresie zakupowym potem zwolnienia. Mała pensja a do tego zimno w ramach oszczędności. Normy to świętość i nic więcej.
zdjecie uzytkownika
MaLiNkA - 2014-01-12 23:02:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Specjalista - 2014-01-10 11:46:15]:
(usunięte przez administratora) ONA O WSZYSTKIM WIE... A JEZELI CHCESZ WIEDZIEC TO SIE JEJ ZAPYTAJ!
zdjecie uzytkownika
peace - 2014-01-21 20:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w tej firmie jakis czas i nid zauważyłam tu w sumie żadnych romansów . Może dlatego,ze malo mnie to imteresuje.. bardziej skupiam sie na pracy,którą mam wykonać niż zakładowymi plotkami :-). Czytając niektóre posty zastanawiam się czy nie szkoda wam czasu na wypisywanie tych głupot . Pozd. PEACE :-D
zdjecie uzytkownika
Normalna - 2014-01-21 23:06:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [peace - 2014-01-21 20:35:05]:
Ja pracowałam w renusie i mnie też nie interesowały nigdy plotki i zażylości innych ale jedno trzeba przyznać jak sie poczujesz jak zwolnią ciebie zamiast gorzej pracującej koleżanki bo ma tak zwany "układ" z przełożonym a jeszcze jak byś sie dowiedziała że ona dobrze wiedziała ze zostaniesz zwolniona a ona jest bezpieczna , także po prostu chodzi o to ze jesteście traktowane nie równo w tej firmie są lepsze i lepszejsze :) . Z góry uprzedzam ze wiem o czym pisze bo mi porzucona koleżanka przyznała sie do wszystkiego ze wiedziała ze jej nie zwolnią i ze ja wylecę bo ktoś musi powiedziała mi o tym dopiero po odejściu z renusa
zdjecie uzytkownika
znajoma - 2014-01-29 19:40:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też pracowałam w renusie i powiem wam szczerze jedyną rzeczą która mi została pozytywna z tej firmy to znajomi którzy są wierni do teraz a koleżanka dobrze napisała pracują tam ludzie lepsi i lepszejsi wiedząc że dobrze pracujesz zostajesz zwolniona bez słowa wyjaśnienia długo było ciężko ale nie żałuje że mnie zwolnili bo teraz jestem zadowolona z nowej pracy mało tego chcą by człowiek tam wrócił ale nie dwa razy do tej samej rzeki sie nie wchodzi pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
malina - 2014-01-30 08:49:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to za bełkot?
zdjecie uzytkownika
Miła - 2014-01-30 11:55:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak tam kierownictwo, wiadomo, że ich też cisną, to oni cisną, ale czy są w porządku jeżeli chodzi o zwolnienie, urlopy, czy wszystko jest rozliczane?
zdjecie uzytkownika
aaaaa - 2014-01-31 18:29:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Miła - 2014-01-30 11:55:53]:
kierownictwo zajete jest ulubienicami z ktorymi ma bliski kontakt , jak bedziesz jak one to tez bedziesz miala lepiej i urlop kiedy tylko chcesz , premie i nagrody tez gwarantowane
zdjecie uzytkownika
Zorientowany. - 2014-01-31 19:19:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie, co Wy tam wiecie o romansach i układach. To, że ktoś ma lepszy kontakt (nie układ) pomiędzy pracownikami, nie oznacza wcale, że ktoś komuś d**y daje. No co jest z Wami? Praca jest pracą. Komu zależy, żeby pracować i utrzymać dom i rodzinę, ten nie zawraca sobie głowy pierdołami. Od razu uprzedzam komentarze na mój post - NIE, nie zdradzam, nie zostałem zdradzony, nie mam romansu.
Praca jak w każdym innym zakładzie: normy, czas i stres. Aczkolwiek są dni, kiedy jest luz i można normalnie popracować bez stresu.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-01-31 19:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Zorientowany. - 2014-01-31 19:19:12]:
mało wiesz co się tam dzieje
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-02-02 17:28:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mało wazne na jakim dziale jestem , lecz ty albo wiele nie widzisz lub jestes jednym z aktorow który gra tam role i teraz odwracasz uwage od tych czynów
zdjecie uzytkownika
Miła - 2014-02-05 10:20:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy pracy dużo? Czy przestój, jak większości takich firm w styczniu , lutym.
Czy jest dostosowana ilość pracowników do ilości pracy.
zdjecie uzytkownika
Gaworek - 2014-02-05 22:43:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tam gdzie ja Pracuje jest fajnie ,Rhenus nie podam odzialu ale moze tak sie za prace wziasc to tez inaczej .
zdjecie uzytkownika
bylarenusik - 2014-02-16 17:41:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy (usunięte przez administratora)jeszcze pracuje ?
zdjecie uzytkownika
Pracownik. - 2014-02-22 18:27:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale ona już nie pracuje, więc w czym tkwi problem? O osobach nieobecnych nie rozmawiamy.
zdjecie uzytkownika
Nick - 2014-02-24 14:20:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A masz na to dowody bo bez nich to są oszczerstwa i pomówienia . A jeśli myślisz ze jesteś nienamieżalny to grubo sie mylisz wiec przedstaw dowody bo skończy sie to sprawą dla ciebie PRACOWNIKU
zdjecie uzytkownika
Miła - 2014-02-27 11:57:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy tu można się dowiedzieć coś innego niż tylko o romansach, pomówieniach itp.Pytam się czy jest praca czy przestoje jak w takich firmach i czy są zwolnienia, w jakim dziale jest dobrze, na jakie stanowisko się starać.
zdjecie uzytkownika
Wredna - 2014-03-10 17:13:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę ze forum ucichło troszeczkę , całe szczęście że dzień kobiet wypadł w sobotę bo co niektórzy przemycaliby kwiatki dla swoich koleżanek lub dawali inne oznaki sympatii tak jak to było w tamtym roku ale za to w tym roku mogą się wykazać koleżanki bo dziś dzień mężczyzn tylko zadajmy sobie pytanie czy tacy u nas pracują ? Ale w razie co mamy jeszcze dzień dziecka w czerwcu , no i można uchwalić dzień ŁATWEJ zwłaszcza dla nie pracujących już w naszej firmie koleżanek z pakowania , tej jesieni pewnie znowu któraś sie zwolni " bez powodu"
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
23 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rhenus Logistics
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x