Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Rhenus Logistics

Pracowałeś w firmie Rhenus Logistics i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Pablo_h - 2014-11-12 19:11:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaca - 2014-11-12 18:05:40]:
cześć - z tego co słyszałem mamy dostać zaliczkę pod koniec listopada
zdjecie uzytkownika
jaca - 2014-11-12 19:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pablo_h - 2014-11-12 19:11:50]:
a ile tej zaliczki i czy w grudniu juz dostaniecie normalnie tzn co miesiac ostatniego ?
zdjecie uzytkownika
Pablo_h - 2014-11-12 20:02:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
normalnie wypłaty są 28 każdego miesiąca za listopad mamy dostać wprost proporcjonalnie za wypracowane dni, a w grudniu normalnie już.
ale ręki obciąć nie dam :)
zdjecie uzytkownika
jaca - 2014-11-12 20:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pablo_h - 2014-11-12 20:02:01]:
a od kiedy jesteś ?
zdjecie uzytkownika
Pablo_h - 2014-11-12 20:52:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
:) jadę 17.11 ale dużo dowiedziałem się na spotkaniu w łodzi z p. Ziemowitem :)
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-11-12 21:56:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pablo_h - 2014-11-12 20:02:01]:
czyli za listopad taka calosc zaliczki- zwyczajnie za przepracowany listopad, jednak za grudzien 28go grudnia, czy 28go stycznia??
zdjecie uzytkownika
Pablo_h - 2014-11-13 00:05:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co wiem kontrakt jest do końca grudnia więc 28 styczeń to raczej odpada, no chyba ze zostajesz na dłuzej.
zdjecie uzytkownika
Pablo_h - 2014-11-13 00:09:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ponawiam pytanie?
czy mógłbym się z kimś zabrać?
dostałem info ze w wiosce mam się stawić 18.11, 19 to dla mnie pierwszy dzień pracy.
czyli wypadałoby wyjechać 17.11 :)
jestem z wawy ale gdzieś moge podjechać :)
oddzwonię - 501600068 Paweł
zdjecie uzytkownika
nircam - 2014-11-13 07:52:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyjazd z Kłodzka(dolnośląskie) 19.11.2014 do Friedrichroda , poszukuję współtowarzyszy wyjazdu w celu obniżenia kosztów z okolic Dolnego Śląska , nr.kont, (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Pablo_h - 2014-11-13 08:32:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nircam - 2014-11-13 07:52:31]:
cześć.
to na kiedy Ty masz być? mnie powiedzieli że 19 to już mój dzień pracy na wykorzystanie na papierologie szkolenia itd
zdjecie uzytkownika
Barwil - 2014-11-13 18:26:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej mam pytanie. Jak wygląda sytuacja z TV na ośrodku Klosterpark? Prawda to że nie ma tam ani jednego odbiornika? A internet aż tak słaby? Dzięki za info z góry!
zdjecie uzytkownika
mody - 2014-11-14 12:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Ktos wie od której do której godziny sa zmiany na magazynie w Horselgau ??
zdjecie uzytkownika
wieloryb ;-) - 2014-11-16 18:53:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Barwil - 2014-11-13 18:26:21]:
Internet baaaaaardzo słaby bo radiowy z miasta. Jak wieczorami siedzą wszyscy to praktycznie nie można nawet na gg pogadać, o wejściu na stronę FB lub czat tym bardziej. O TV nic nie wiem ale chyba nic nie ma.
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2014-11-26 10:49:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Serdecznie,

Zostałem zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną na pracownika magazynu "Bielany Wrocławskie" chciałem uzyskać kilka informacji na temat firmy i charakteru pracy. Ale niestety bywają tutaj skarpety które śmierdzą i opisują intrygi - pytam po co tutaj takie rzeczy wypisujecie, przez Was ciężko wyciągnąć jakieś wnioski i dowiedzieć się czegokolwiek na temat.

Czy mógłbym prosić o jakaś osobę o opisanie, jak wygląda tam praca, ile jest zmian, oraz jakie są zarobki na początku i po okresie próbnym ?
zdjecie uzytkownika
Żałuję - 2014-11-27 18:25:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jeżeli chodzi o pracę to z nią jest ok ,praca jak praca ważne żeby się chciało a co do romansu to żałuję że późno się dowiedziałem bo inaczej bym pewne rzeczy załatwił ... wiele razy miałem okazji stanąć oko w oko z takim delikwentem tylko teraz to bym dałmu w pysk i głośno zaśmiał...
zdjecie uzytkownika
zdradzony - 2014-12-03 00:08:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Żałuję - 2014-11-27 18:25:12]:
Napisz o kogo chodzi ? Jakaś świeża sprawa czy stara
zdjecie uzytkownika
Cyborg - 2014-12-17 09:42:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cóż, podejrzewam, że jeżeli komuś się nie chce pracować w Rhenus Logistics to sam sobie strzela w stopę a przy okazji wystawia o sobie opinię i może być w możliwie krótkim czasie pożegnany z zakładu. Nie chcę być czarnym prorokiem, ale chętnych na każdą posadę na pewno nie brakuje więc warto się przykładać.
zdjecie uzytkownika
bezele - 2014-12-17 21:28:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Cyborg - 2014-12-17 09:42:01]:
Ja akurat nie pracuje w tej firmie na forum trafiłem przypadkiem ale chciałbym napisać wam wszystkim pracującym w takich firmach gdzie wykorzystuje się ludzi że brak wam ambicji pracujecie za najniższą krajowa plus jakąś tam premia w formie jałmużny, nie myślcie o mnie źle ale ja nigdy nie pracowałem w żadnym zakładzie pracy również nie jestem bogaty z domu jestem sierotą ale uważam po prostu ze pieniądze w Polsce leżą na ulicy tylko trzeba mieć odwagę je podnieść, ja prowadzę własną działalność od 18 roku życia w tej chwili na czysto zarabiam około 1000 zł ale dziennie na czysto i nie nazekam na zarobki , na pracodawcę , i na współpracowników . Wiec trzymam za was kciuki może przemyslicie sytuacje zanim zaczniecie nazekac pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
pracownik R - 2014-12-25 20:00:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaca - 2014-11-12 18:05:40]:
prawie 60 km od osrodka
zdjecie uzytkownika
dawiddav - 2014-12-27 00:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam znajomy pracuje w Rhenus logistic w Niemczech polecił mi abym znalazł ogłoszenie pracy w necie. Ale mam z tym problem czy ktoś z Was również wyjeżdża , bądź wyjechał do Niemiec. Potrzebuje strony, linku z ogłoszeniem do tej firmy. Proszę o odpowiedz. Będę wdzięczny z góry dziękuje.
zdjecie uzytkownika
dawiddav - 2014-12-27 00:09:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam znajomy pracuje w Rhenus logistic w Niemczech polecił mi abym znalazł ogłoszenie pracy w necie. Ale mam z tym problem czy ktoś z Was również wyjeżdża , bądź wyjechał do Niemiec. Potrzebuje strony, linku z ogłoszeniem do tej firmy. Proszę o odpowiedz. Będę wdzięczny z góry dziękuje.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-12-28 19:25:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ale naboru juz dawno nie ma. Połowa ludzi zatrudnionych przed świętami nie dostałą umów na nowy rok, więc już raczej nie będą werbować pracowników.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-01-29 10:13:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opiszcie jak wygląda praca, mieszkanie i zarobki.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Normalna i szczera rozmowa. Pełen profesjonalizm.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-29 11:54:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca normalna pobory zgodne z umowa choc maja spoznienia ostatnio mieszkanie na kloster parku a jak chcesz szukasz cos na wlasna reke
zdjecie uzytkownika
Itos - 2015-02-28 11:15:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A bardziej się opłaca wynająć coś samemu czy brać lokum od nich? Podejrzewam, że wszyscy wyjeżdżając myślą tylko o tym, żeby jak najwięcej zarobić, oszczędzić i wrócić do kraju także wybierają pewnie tańszą opcję - dobrze myślę? Podpowiedzcie proszę w jaki sposób najlepiej byłoby się do nich załapać. Dzięki za pomoc.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rhenus Logistics
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Rhenus Logistics?
Zadaj pytanie