brak logo

Linde Material Handling Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Linde Material Handling Polska Sp. z o.o.

nick 2016-03-04 09:28
Nie polecam pracy w tej Firmnie mobing
4
N 2016-03-04 11:34
Ja rownież naprawdę nie Polecam!!! Jak już ktos naprawdę nic nie znajdzie to ta firma to ostateczność i potwierdzam z czystym sumieniem ze panuje w niej mobbing!
3
Ciekawy 2016-03-08 12:39
Mobbing to bardzo poważna sprawa. Kto przez kogo był mobbingowany i w jaki sposób?
Były 2016-03-09 08:48
Gdyby był taki mobbing to ludzie nie pracowaliby tam po tyle lat ile pracują. Skoro pracuja całe lata tzn., że nie jest tak źle jak tu niektórzy piszą. Praca jak praca - zawsze są jakieś plusy i minusy. Plusy - można się dużo nauczyć, zdobyć doświadczenie, pensja zawsze na czas. Minusy jak w każdej pracy. Nikt za darmo nic nie daje. Trzeba na pensję zapracować.
4
uaykiki 2016-03-14 14:55
Praca runnera polega na prowadzeniu ankiet u obecnych klientow i zbadanie potrzeb i preferencji potencjalnych. Oczywiscie spotkan sie nie umawia, wszystko z ulicy. Teren pracy cała Polska - w zaleznosci od zapotrzebowania. 5 dni w tygodniu, weekend w domu. 2-3 na reke
BYŁY HANDLOWIEC 2016-03-16 07:46
NIE POLECAM.
TO TYLKO TAK ŁADNIE WYGLĄDA Z ZEWNĄTRZ.
PIENIĄDZE PRZECIĘTNE,ATMOSFERA TRAGICZNA.
1
pracownik 2016-03-16 14:27
Swieta prawda ciagly stres praca na okraglo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] brak jakilkowiek szkolen opieka medyczna to nie wdzystko
2
Gofer 2016-04-26 15:06
Witam. Czy może mi ktoś powiedzieć jak mu się pracuje w oddziale w Mirkowie koło Wrocławia? Poszukują tam Technika Serwisu. Chciałbym wiedzieć jak wygląda atmosfera, co z tym mobbingiem no i czy faktycznie pracuje się od 8 do 16 od poniedziałku do piątku. Pozdrawiam
by 2016-04-26 18:40
nie polecam pracy w tej firmie
jvbk 2016-06-08 21:18
Renerów już próbowali. Ci co byli jako pierwsi już nie pracują.
Nie polecam firmy. Wieloletni staż jako DTH na końcu potraktowali jak szmatę.
Szczycą się wypłata w terminie. Brawo. "Polecę znajomym" :)
Szczególnie nie polecam pracy w południowej dywizji.
1
nikt 2016-06-09 09:04
Tez nie polecam to ogloszenie wisi od roku wiec to chyba to cos swiadczy o tej firmnie
nikt 2016-06-09 09:08
Nie polecam ogloszenie wisi od roku wiec to cos znaczy
prac 2016-06-11 19:38
Jak jestes pizeem to nie masz szans
naprawiecz 2016-06-14 02:12
Nie masz racji. Wszyscy Runnerzy z ostatniej rekrutacji pracują. To nowy projekt i raczej dobrze się mają.
1
zainteresowany 2016-06-15 19:47
Mam pytanie co do oddziału w Gdańsku. Od bardzo dawna obserwuję ogłoszenia w internecie i na okrągło powtarza się ogłoszenie na warsztat stacjonarny i na serwisanta mobilnego na rejon Tuchola, Kościerzyna, Lębork. Ja rozumiem, że często są problemy ze znalezieniem pracownika, ale przy takiej częstości dawania tych ogłoszeń jest to nie możliwe aby nie znalazł się odpowiedni kandydat. Czy tam faktycznie potrzebują pracownika/ów? Bo wygląda to po prostu na nabijanie ludzi w butelkę!
Ziom 2016-07-02 07:46
A jak wygląda wypłata w tej firmie? Wyplacana jest z prowizja? Jakie są to kwoty?
zainteresowany 2016-07-08 20:42
@wojtek oferują "umowę o pracę i opiekę medyczną po okresie próbnym" czyli przed zakończeniem okresu próbnego nic z tego nie dostaniesz. Przynajmniej tak to interpretuję... Ale nie o to ani o szkolenia nie pytałem... Mnie po prostu kolą w oczy w kółko ukazujące się te same ogłoszenia. Co do przekonania się samemu to oczywiście jest najlepszy sposób. Z tym, że problem się robi jak zmieniasz pracę i przejedziesz się powiedzmy po miesiącu na czymś takim... Dlatego postanowiłem zapytać, ale wygląda na to że nikt nie chce mi udzielić wyczerpującej i rzetelnej odpowiedzi...
technik 2016-08-18 21:29
Nie polecam, można w innych firmach z branży dużo lepiej zarobić.
Słyszałem że duża rotacja. Szczególnie na Podkarpaciu.
2
motor promotor 2016-08-18 22:36
mirn a co w nich jest takiego konkretnie że miałyby być dla kandydata niezrozumiałe>? wytłumacz proszę
czy warto? 2017-01-31 11:17
Jakie warunki na serwisie w Warszawie?
Zarobki, czas pracy itd
Gość 2017-02-01 15:28
Praca na warsztacie jak każda inna, od Pn do Pt od 8 do 16. Soboty wolne chyba że chcesz dorobić można przyjść, ale bez przymusu. Po okresie próbnym pakiet medyczny i premie. Szkolenia i uprawnienia firma robi. Może luksusów nie ma, ale jak to się mówi: "Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma".
3
Ochotnik 2017-02-04 10:24
Czy Linde ma jakieś nowe oferty pracy? Gdyby ktoś wiedział proszę o namiar. Zależy mi na pracy w dobrej firmie.
do ochotnika 2017-02-05 12:28
Ochotnik - nie trudno sprawdzić czy mają jakieś oferty pracy. Wystarczy sprawdzić na ich stronie
http://linde-mh.pl/pl/page/career/27
JASAM 2017-02-08 09:29
Jeśli zależy Ci na pracy w dobrej firmie to NIEEEE do LINDE!!!! Szukaj dalej.Tam jest porażka.....
1
stefan 2017-02-09 09:44
czytam te wszyskie opinie i mam wrażenie, że pisze je jedna osoba... każda firma ma swoje + i -
pracuję tutaj od ładnych kilku lat i szczerze mogę polecić firmę Linde
pracować trzeba wszędzie,
btw. jak żaba nie umie pływać to mówi, że woda za rzadka...

+ szkolenia
+ opieka medyczna
+ pensja na czas
+ praca pn - pt 8-16

Dziękuję
JASAM 2017-02-23 13:22
Chyba masz siebie na myśli że praca od 8-16 albo biuro. Technicy mobilni na pewno nie pracują w takich godzinach. Co z tego że wypłata na czas..łaski nie robią. Tylko co to za wypłata. Żenada!!!!!!
3
miki 2017-02-23 16:29
Widze ze pracujesz wylacznie dla opieki medycznej bo pieniadze raczej nieciekawe
2
serwis 2017-02-24 00:24
Na Podkarpaciu nie ma żadnej rotacji, od dobrych kilku lat pracują w serwisie te same osoby i nic się nie zmienia, także Twoje informacje, które słyszałeś są błędne.
2
galanonim 2017-02-24 08:52
Jak szuka , ktoś pracy w dobrej firmie z branży, z właściwie poukładanymi relacjami to Toyota poszukuje handlowca do serwisu na terenie Wielkopolski.
Olek 2017-02-25 17:48
Pracuje w Linde i nie narzekam, przeciwnie jest super.
4
JASAM 2017-02-28 10:15
Widać,ze krótko pracujesz.
FreeWilly 2017-02-28 11:52
@JASAM
Czy to nie przypadkiem wypalenie ? Jak Ci źle to dlaczego jeszcze tam pracujesz? Przecież są inne formy z branży gdzie jest mnienj pracy i nieco lepiej płacą ?
1
GG 2017-02-28 18:59
Czy to prawda, żę firma zatrudnia teraz na umowę zlecenie - technicy??
LINDE STARSZY TECHNIK 2017-03-05 20:59
kiepski z ciebie technik bo na Podkarpaciu jest git i pracują stażem starzy technicy!!!!!!

i nie było wymiany żadnego technika.
1
JASAM 2017-03-22 13:32
Bardzo często jest to umowa zlecenie
Gregor 2017-03-23 13:57
Linde Material Handling jest dobrą firmą, to lider w Europie w swojej branży.
Nick 2017-03-23 21:41
Linde Material Handling to dobra marka i owszem. Jeżeli chodzi o firmę to już nie jest tak kolorowo. 99% rzeczy które ludzie tu piszą jest niestety prawdą. Liderem jest... pod względem technologi produktu. Jeżeli chodzi o kulturę pracy i wyposażenie pracowników to jest niestety na szarym końcu.
1
stefan 2017-03-28 11:18
rekalama Toyoty? :)
może JASAM to też gość z Toyoty ? to by wiele wyjaśniało :D
informacja o umowach zleceniach to czysta ściema
Zlecenia? 2017-03-29 22:14
Informacja o umowach zleceniach jest jak najbardziej prawdziwa. Wystarczy wejść w ogłoszenia o pracę np. asystentki działu handlowego.
Serwis 2017-04-09 11:45
Wystarczy wejść też na ogłoszenia techników żeby zobaczyć, że pisze - umowa o pracę. Asystentki biurowe, sekretarki mają często umowy zlecenia, nie znam technika, który nie miałby umowę o pracę.
Zlecenia 2017-04-11 10:36
A ja znam.
Henry 2017-04-12 11:23
Linde Material Handling to firma w której pracuję od dawna i którą szanuję.
KKS 2017-04-25 21:34
a ty z pewnością długo , bo same farmazony opowiadasz......
Misza 2017-05-02 21:56
Mam pytanie , jakie warunki musi spełniać chętny na stanowisko przedstawiciela handlowego? Słyszałem dobre opinie o firmie i chcę aplikować. Może ktoś podpowie?
Brak 2017-05-10 08:23
Misza z marketingu robi robotę. Jak byś chciał aplikować to umiał byś przeczytać wymagania w ogłoszeniu o pracę. A dobre opinie... cóż też słyszałem tak jak o UFO
Ula 2017-05-10 10:04
@Brak Jak to dobrze czytać humorystyczne wypowiedzi.
TAnother 2017-05-16 13:54
Witam

Czy ktoś moze coś napisać o warunkach pracy jako PH, o zarobkach, itd??
Ochotnik 2017-05-17 22:06
Produkty Linde spełniają najsurowsze wymagania środowiskowe, czy wiedzieliście o tym?
Bilbo 2017-06-11 22:46
Pierdoły piszecie nasłuchacie sie bzdur od jednego albo drugiego który kiedyś tu pracował i klepiecie te bzdury dalej. Firma jest bardzo stabilna, z dużym potencjałem i bardzo prężnie się rozwija. Co do kokosów odnośnie zarobków to faktycznie nie ma ale pracować i zdobywać doświadczenie gdzieś trzeba, a Linde pod tym względem jest odpowiednim miejscem. Proponuję iść do junga tam napewno jest lepiej i więcej wszystkiego a w szczególności obowiązków. Co do techników to rotacja jest bardzo niska i to też o czymś świadczy.
1
Olek 2017-06-13 21:16
Ja też uważam, że Linde jest dobrą firmą. Niestety są osoby które zawsze znajdą jakiś problem i będą marudziły.
1
Zostaw swoją opinię o Linde Material Handling Polska Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Linde Material Handling Polska Sp. z o.o.