brak logo

Linde Material Handling Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Linde Material Handling Polska Sp. z o.o.

Agnieszka 2015-06-11 08:16
To nie są wysokie wymagania. Po ukończeniu "siedmiu oddziałów" można się co najwyżej nająć jako pomocnik na budowie. W Pracy jako właściwie samodzielny technik potrzeba mieć już jakieś podstawy żeby chociażby zrozumieć schemat elektryczny czy hydrauliczny i znać chociażby prawo Ohma (program fizyka szkoła podstawowa)...
Agnieszka 2015-06-11 08:22
Absolutnie nie rozumiem tego co napisałeś...
Simon Sinek 2015-07-15 07:10
Customers will never a love company until the empleyees love it first
żurek 2015-08-29 14:28
Bardzo dobry pracodawca wypłata konkretna
Zadowolony 2015-09-03 07:26
Tak fajnie jest w tej firmie, że znowu kilku managerów się zwolniło.
"Jest super, jest super.....
jAREK 2015-09-10 21:01
Tak to prawda. Jeden z nich dodawał te "utopijne" opinie.
1
matrix 2015-09-22 20:03
Pracowadca bardzo negatywny, umowa na czas okreslony, nie maja kursow i szkolen, Po rozmie rekrutacyjnej nie odpowiedzieli jakkolwiek dlaczego nie zatrudnili. Nie polecam tej firmy.
Lucky 2015-10-09 21:36
Kto Ci powiedział, że nie ma kursów i szkoleń?Umowa na czas nieokreślony jest zawsze jeśli sprawdzisz sie na stanowisku. Jeśli nie zadzwonili po rozmowie to znaczy, że zatrudnili lepszego.
1
Janusz 2015-10-29 11:11
A czy na runnera warto się tu pchać ?
poszukujacy 2015-11-17 16:51
Widzialem ostatnio ogloszenie o prace ,poszukuja technika do napraw wózków widlowych niewiem czy warto bo ogloszenie wisi juz dosc dlugo prosze o zrtelna opinie czy warto tam sie pchac

Pozdrawiam
nick 2015-11-19 13:45
Nie we Wrocławiu. Pieniądze słabe, praca po godzinach i braki ludzi, przez co 1 osoba musi robić za trzech.Premie "jakieś" są jeśli pracuje się po ''12 godz.''
Plus- wypłata na czas i szkolenia
1
przyszly 2015-11-19 22:05
Dzieki za odpowiedz zastanowie sie ja na polnoc Gdansk Koscierzyna
Panicz 2016-01-08 15:08
Konsultant ds. Sprzedaży Innowacji w Linde czy to jest przedstawiciel handlowy i czego można oczekiwać od pracodawcy
lukaas 2016-01-13 18:30
Mógłbyś określić jaka podstawa netto jest obecnie proponowana? Zaluzmy ze mam uprawnienia i przynajmniej pięcioletni staż w konkurencji.
2
wp.pl 2016-01-28 17:48
wózek co to znaczy dobra podstawa? chodzi mi o doradcę. Czy znasz jakieś szczegóły odnosnie tej pracy? Jak wygląda system premiowy, Czym jeźdzą itp.
lobaso 2016-02-02 22:44
Ktoś orientuje sie jak wyglada i na czym z grubsza polega stanowisko Przedstawiciel Handlowy - Runner? Swego czaasu szukali we wszystkich województwach ludzi do pracy...
przyszly 2016-02-04 14:32
Praca ciezka stresujaca pracujesz prawie na okraglo ciagly opierdol z rozmuw z znajomymi nie polecam
1
lobaso 2016-02-05 14:39
Na praca.pl wisi ogłoszenie z 29.01 :)
lobaso 2016-03-03 13:35
Młodszy przedstswiciel to nic innego jak ankieter czy akwizytor. Przeprowadza badania rynku w całej Polsce i przekazuje do działu handlowego. Nic nie sprzedaje.
1
kafas 2016-03-03 23:43
@lobaso, byłeś na rozmowie ? Jakie warunki ? Jest szansa na coś więcej w tej firmie czy szukać dalej ?
nick 2016-03-04 09:28
Nie polecam pracy w tej Firmnie mobing
3
N 2016-03-04 11:34
Ja rownież naprawdę nie Polecam!!! Jak już ktos naprawdę nic nie znajdzie to ta firma to ostateczność i potwierdzam z czystym sumieniem ze panuje w niej mobbing!
2
Ciekawy 2016-03-08 12:39
Mobbing to bardzo poważna sprawa. Kto przez kogo był mobbingowany i w jaki sposób?
Były 2016-03-09 08:48
Gdyby był taki mobbing to ludzie nie pracowaliby tam po tyle lat ile pracują. Skoro pracuja całe lata tzn., że nie jest tak źle jak tu niektórzy piszą. Praca jak praca - zawsze są jakieś plusy i minusy. Plusy - można się dużo nauczyć, zdobyć doświadczenie, pensja zawsze na czas. Minusy jak w każdej pracy. Nikt za darmo nic nie daje. Trzeba na pensję zapracować.
3
uaykiki 2016-03-14 14:55
Praca runnera polega na prowadzeniu ankiet u obecnych klientow i zbadanie potrzeb i preferencji potencjalnych. Oczywiscie spotkan sie nie umawia, wszystko z ulicy. Teren pracy cała Polska - w zaleznosci od zapotrzebowania. 5 dni w tygodniu, weekend w domu. 2-3 na reke
BYŁY HANDLOWIEC 2016-03-16 07:46
NIE POLECAM.
TO TYLKO TAK ŁADNIE WYGLĄDA Z ZEWNĄTRZ.
PIENIĄDZE PRZECIĘTNE,ATMOSFERA TRAGICZNA.
pracownik 2016-03-16 14:27
Swieta prawda ciagly stres praca na okraglo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] brak jakilkowiek szkolen opieka medyczna to nie wdzystko
Gofer 2016-04-26 15:06
Witam. Czy może mi ktoś powiedzieć jak mu się pracuje w oddziale w Mirkowie koło Wrocławia? Poszukują tam Technika Serwisu. Chciałbym wiedzieć jak wygląda atmosfera, co z tym mobbingiem no i czy faktycznie pracuje się od 8 do 16 od poniedziałku do piątku. Pozdrawiam
by 2016-04-26 18:40
nie polecam pracy w tej firmie
jvbk 2016-06-08 21:18
Renerów już próbowali. Ci co byli jako pierwsi już nie pracują.
Nie polecam firmy. Wieloletni staż jako DTH na końcu potraktowali jak szmatę.
Szczycą się wypłata w terminie. Brawo. "Polecę znajomym" :)
Szczególnie nie polecam pracy w południowej dywizji.
1
nikt 2016-06-09 09:04
Tez nie polecam to ogloszenie wisi od roku wiec to chyba to cos swiadczy o tej firmnie
nikt 2016-06-09 09:08
Nie polecam ogloszenie wisi od roku wiec to cos znaczy
prac 2016-06-11 19:38
Jak jestes pizeem to nie masz szans
naprawiecz 2016-06-14 02:12
Nie masz racji. Wszyscy Runnerzy z ostatniej rekrutacji pracują. To nowy projekt i raczej dobrze się mają.
zainteresowany 2016-06-15 19:47
Mam pytanie co do oddziału w Gdańsku. Od bardzo dawna obserwuję ogłoszenia w internecie i na okrągło powtarza się ogłoszenie na warsztat stacjonarny i na serwisanta mobilnego na rejon Tuchola, Kościerzyna, Lębork. Ja rozumiem, że często są problemy ze znalezieniem pracownika, ale przy takiej częstości dawania tych ogłoszeń jest to nie możliwe aby nie znalazł się odpowiedni kandydat. Czy tam faktycznie potrzebują pracownika/ów? Bo wygląda to po prostu na nabijanie ludzi w butelkę!
Ziom 2016-07-02 07:46
A jak wygląda wypłata w tej firmie? Wyplacana jest z prowizja? Jakie są to kwoty?
zainteresowany 2016-07-08 20:42
@wojtek oferują "umowę o pracę i opiekę medyczną po okresie próbnym" czyli przed zakończeniem okresu próbnego nic z tego nie dostaniesz. Przynajmniej tak to interpretuję... Ale nie o to ani o szkolenia nie pytałem... Mnie po prostu kolą w oczy w kółko ukazujące się te same ogłoszenia. Co do przekonania się samemu to oczywiście jest najlepszy sposób. Z tym, że problem się robi jak zmieniasz pracę i przejedziesz się powiedzmy po miesiącu na czymś takim... Dlatego postanowiłem zapytać, ale wygląda na to że nikt nie chce mi udzielić wyczerpującej i rzetelnej odpowiedzi...
technik 2016-08-18 21:29
Nie polecam, można w innych firmach z branży dużo lepiej zarobić.
Słyszałem że duża rotacja. Szczególnie na Podkarpaciu.
motor promotor 2016-08-18 22:36
mirn a co w nich jest takiego konkretnie że miałyby być dla kandydata niezrozumiałe>? wytłumacz proszę
czy warto? 2017-01-31 11:17
Jakie warunki na serwisie w Warszawie?
Zarobki, czas pracy itd
Gość 2017-02-01 15:28
Praca na warsztacie jak każda inna, od Pn do Pt od 8 do 16. Soboty wolne chyba że chcesz dorobić można przyjść, ale bez przymusu. Po okresie próbnym pakiet medyczny i premie. Szkolenia i uprawnienia firma robi. Może luksusów nie ma, ale jak to się mówi: "Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma".
2
Ochotnik 2017-02-04 10:24
Czy Linde ma jakieś nowe oferty pracy? Gdyby ktoś wiedział proszę o namiar. Zależy mi na pracy w dobrej firmie.
do ochotnika 2017-02-05 12:28
Ochotnik - nie trudno sprawdzić czy mają jakieś oferty pracy. Wystarczy sprawdzić na ich stronie
http://linde-mh.pl/pl/page/career/27
JASAM 2017-02-08 09:29
Jeśli zależy Ci na pracy w dobrej firmie to NIEEEE do LINDE!!!! Szukaj dalej.Tam jest porażka.....
stefan 2017-02-09 09:44
czytam te wszyskie opinie i mam wrażenie, że pisze je jedna osoba... każda firma ma swoje + i -
pracuję tutaj od ładnych kilku lat i szczerze mogę polecić firmę Linde
pracować trzeba wszędzie,
btw. jak żaba nie umie pływać to mówi, że woda za rzadka...

+ szkolenia
+ opieka medyczna
+ pensja na czas
+ praca pn - pt 8-16

Dziękuję
JASAM 2017-02-23 13:22
Chyba masz siebie na myśli że praca od 8-16 albo biuro. Technicy mobilni na pewno nie pracują w takich godzinach. Co z tego że wypłata na czas..łaski nie robią. Tylko co to za wypłata. Żenada!!!!!!
miki 2017-02-23 16:29
Widze ze pracujesz wylacznie dla opieki medycznej bo pieniadze raczej nieciekawe
serwis 2017-02-24 00:24
Na Podkarpaciu nie ma żadnej rotacji, od dobrych kilku lat pracują w serwisie te same osoby i nic się nie zmienia, także Twoje informacje, które słyszałeś są błędne.
1
galanonim 2017-02-24 08:52
Jak szuka , ktoś pracy w dobrej firmie z branży, z właściwie poukładanymi relacjami to Toyota poszukuje handlowca do serwisu na terenie Wielkopolski.
Olek 2017-02-25 17:48
Pracuje w Linde i nie narzekam, przeciwnie jest super.
1
Zostaw swoją opinię o Linde Material Handling Polska Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Linde Material Handling Polska Sp. z o.o.