brak logo

Linde Material Handling Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Linde Material Handling Polska Sp. z o.o.

Jjj 2014-12-13 22:33:45
A o jakie stanowisko pytasz?
lingwista 2015-01-14 13:42:25
"wyznacza trędy" ha ha ha ha ha
ziomek 2015-01-21 13:56:27
Praca serwisanta w tej firmie to trochę śmieszna stawka.Za powroty do domu nie płacą( nie ważne czy masz 10km czy 100km).Jednocześnie trzeba być kierowcą,księgową,własną asystentką w jednej osobie.Niekiedy praca w bardzo trudnych warunkach,ciężka. Osobiście nie polecam!!
Roman 2015-01-24 16:31:07
Na jakie warunku finansowe może liczyć przedstawiciel handlowy ? Wiem, że dziennie do wykonania 12 wizyt.
Anonim 2015-01-26 13:25:30
Coś więcej na temat PH?
D 2015-01-26 15:59:44
12 wizyt ?
Nie jesteś w stanie zrobić 12 sensownych wizyt.
No chyba, że dzień dobry rzucić wizytówkę i do widzenia...
?????? 2015-03-19 21:43:13
Handlowcom nie wypłacają należnych bonusów i prowizji za wyrobione plany. Nie ma zasad, wszystko zależy od dobrego humoru dwóch panów i władców. Dla nich człowiek jest nikim.
Sauron 2015-03-30 11:29:13
Jeden wielki Mordor. Zero szacunku dla pracowników, sztucznie podkręcanie stresu i mobbing, nikt się ze strachu nie wychyla. Dyrektor TO nadaje się raczej do bycia przełożonym pracowników na linii produkcyjnej odcinania korzonków i liści pora, niż samodzielnych kreatywnych handlowców i współpracy z nimi.
4
nick 2015-04-01 08:18:42
Ja jak czytam te opinie to zastanawiam się w którym Linde te osoby pracowały...Może nazwy się im pomyliły?! Wiele rzeczy jest wyolbrzymionych a część się zgadza jak w każdej "plotce". Wszystko zależy gdzie się pracuje i jakiego tzn którego ma się szefa. JAK WSZĘDZIE. W kilku miejscach już pracowałem i nauczyłem się jednego - nigdzie nie jest idealnie...uważam, że nie należy się sugerować takimi wpisami tylko warto samemu się przekonać jak jest naprawdę. W ten sposób każdy wyrobi własną opinię i zweryfikuje na swój sposób te wpisy. Z pewnością można sie czegoś nauczyć o ile ktoś chce...
Marek 2015-04-12 12:34:10
Koledzy co powiecie o oddziale Wroclawskim.Warto tam aplikowac?
mini mini 2015-05-09 23:48:55
Na koordynatora nie jest łatwo się dostać. To ciężka robota w której trzeba mieć rozeznanie, znać klientów i przede wszystkim serwisantow których jest sporo. O taka pensje nie musisz się martwić bo jest znacznie wyższa.
1
Agnieszka 2015-06-11 08:16:04
To nie są wysokie wymagania. Po ukończeniu "siedmiu oddziałów" można się co najwyżej nająć jako pomocnik na budowie. W Pracy jako właściwie samodzielny technik potrzeba mieć już jakieś podstawy żeby chociażby zrozumieć schemat elektryczny czy hydrauliczny i znać chociażby prawo Ohma (program fizyka szkoła podstawowa)...
Agnieszka 2015-06-11 08:22:05
Absolutnie nie rozumiem tego co napisałeś...
Simon Sinek 2015-07-15 07:10:42
Customers will never a love company until the empleyees love it first
żurek 2015-08-29 14:28:30
Bardzo dobry pracodawca wypłata konkretna
Zadowolony 2015-09-03 07:26:52
Tak fajnie jest w tej firmie, że znowu kilku managerów się zwolniło.
"Jest super, jest super.....
jAREK 2015-09-10 21:01:05
Tak to prawda. Jeden z nich dodawał te "utopijne" opinie.
1
matrix 2015-09-22 20:03:13
Pracowadca bardzo negatywny, umowa na czas okreslony, nie maja kursow i szkolen, Po rozmie rekrutacyjnej nie odpowiedzieli jakkolwiek dlaczego nie zatrudnili. Nie polecam tej firmy.
Lucky 2015-10-09 21:36:15
Kto Ci powiedział, że nie ma kursów i szkoleń?Umowa na czas nieokreślony jest zawsze jeśli sprawdzisz sie na stanowisku. Jeśli nie zadzwonili po rozmowie to znaczy, że zatrudnili lepszego.
1
Janusz 2015-10-29 11:11:28
A czy na runnera warto się tu pchać ?
poszukujacy 2015-11-17 16:51:07
Widzialem ostatnio ogloszenie o prace ,poszukuja technika do napraw wózków widlowych niewiem czy warto bo ogloszenie wisi juz dosc dlugo prosze o zrtelna opinie czy warto tam sie pchac

Pozdrawiam
nick 2015-11-19 13:45:05
Nie we Wrocławiu. Pieniądze słabe, praca po godzinach i braki ludzi, przez co 1 osoba musi robić za trzech.Premie "jakieś" są jeśli pracuje się po ''12 godz.''
Plus- wypłata na czas i szkolenia
1
przyszly 2015-11-19 22:05:16
Dzieki za odpowiedz zastanowie sie ja na polnoc Gdansk Koscierzyna
Panicz 2016-01-08 15:08:29
Konsultant ds. Sprzedaży Innowacji w Linde czy to jest przedstawiciel handlowy i czego można oczekiwać od pracodawcy
lukaas 2016-01-13 18:30:18
Mógłbyś określić jaka podstawa netto jest obecnie proponowana? Zaluzmy ze mam uprawnienia i przynajmniej pięcioletni staż w konkurencji.
2
wp.pl 2016-01-28 17:48:33
wózek co to znaczy dobra podstawa? chodzi mi o doradcę. Czy znasz jakieś szczegóły odnosnie tej pracy? Jak wygląda system premiowy, Czym jeźdzą itp.
lobaso 2016-02-02 22:44:49
Ktoś orientuje sie jak wyglada i na czym z grubsza polega stanowisko Przedstawiciel Handlowy - Runner? Swego czaasu szukali we wszystkich województwach ludzi do pracy...
przyszly 2016-02-04 14:32:26
Praca ciezka stresujaca pracujesz prawie na okraglo ciagly opierdol z rozmuw z znajomymi nie polecam
1
lobaso 2016-02-05 14:39:32
Na praca.pl wisi ogłoszenie z 29.01 :)
lobaso 2016-03-03 13:35:19
Młodszy przedstswiciel to nic innego jak ankieter czy akwizytor. Przeprowadza badania rynku w całej Polsce i przekazuje do działu handlowego. Nic nie sprzedaje.
1
kafas 2016-03-03 23:43:13
@lobaso, byłeś na rozmowie ? Jakie warunki ? Jest szansa na coś więcej w tej firmie czy szukać dalej ?
nick 2016-03-04 09:28:08
Nie polecam pracy w tej Firmnie mobing
3
N 2016-03-04 11:34:51
Ja rownież naprawdę nie Polecam!!! Jak już ktos naprawdę nic nie znajdzie to ta firma to ostateczność i potwierdzam z czystym sumieniem ze panuje w niej mobbing!
2
Ciekawy 2016-03-08 12:39:31
Mobbing to bardzo poważna sprawa. Kto przez kogo był mobbingowany i w jaki sposób?
Były 2016-03-09 08:48:03
Gdyby był taki mobbing to ludzie nie pracowaliby tam po tyle lat ile pracują. Skoro pracuja całe lata tzn., że nie jest tak źle jak tu niektórzy piszą. Praca jak praca - zawsze są jakieś plusy i minusy. Plusy - można się dużo nauczyć, zdobyć doświadczenie, pensja zawsze na czas. Minusy jak w każdej pracy. Nikt za darmo nic nie daje. Trzeba na pensję zapracować.
3
uaykiki 2016-03-14 14:55:47
Praca runnera polega na prowadzeniu ankiet u obecnych klientow i zbadanie potrzeb i preferencji potencjalnych. Oczywiscie spotkan sie nie umawia, wszystko z ulicy. Teren pracy cała Polska - w zaleznosci od zapotrzebowania. 5 dni w tygodniu, weekend w domu. 2-3 na reke
BYŁY HANDLOWIEC 2016-03-16 07:46:33
NIE POLECAM.
TO TYLKO TAK ŁADNIE WYGLĄDA Z ZEWNĄTRZ.
PIENIĄDZE PRZECIĘTNE,ATMOSFERA TRAGICZNA.
pracownik 2016-03-16 14:27:24
Swieta prawda ciagly stres praca na okraglo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] brak jakilkowiek szkolen opieka medyczna to nie wdzystko
Gofer 2016-04-26 15:06:37
Witam. Czy może mi ktoś powiedzieć jak mu się pracuje w oddziale w Mirkowie koło Wrocławia? Poszukują tam Technika Serwisu. Chciałbym wiedzieć jak wygląda atmosfera, co z tym mobbingiem no i czy faktycznie pracuje się od 8 do 16 od poniedziałku do piątku. Pozdrawiam
by 2016-04-26 18:40:36
nie polecam pracy w tej firmie
jvbk 2016-06-08 21:18:46
Renerów już próbowali. Ci co byli jako pierwsi już nie pracują.
Nie polecam firmy. Wieloletni staż jako DTH na końcu potraktowali jak szmatę.
Szczycą się wypłata w terminie. Brawo. "Polecę znajomym" :)
Szczególnie nie polecam pracy w południowej dywizji.
1
nikt 2016-06-09 09:04:55
Tez nie polecam to ogloszenie wisi od roku wiec to chyba to cos swiadczy o tej firmnie
nikt 2016-06-09 09:08:33
Nie polecam ogloszenie wisi od roku wiec to cos znaczy
prac 2016-06-11 19:38:11
Jak jestes pizeem to nie masz szans
naprawiecz 2016-06-14 02:12:53
Nie masz racji. Wszyscy Runnerzy z ostatniej rekrutacji pracują. To nowy projekt i raczej dobrze się mają.
zainteresowany 2016-06-15 19:47:33
Mam pytanie co do oddziału w Gdańsku. Od bardzo dawna obserwuję ogłoszenia w internecie i na okrągło powtarza się ogłoszenie na warsztat stacjonarny i na serwisanta mobilnego na rejon Tuchola, Kościerzyna, Lębork. Ja rozumiem, że często są problemy ze znalezieniem pracownika, ale przy takiej częstości dawania tych ogłoszeń jest to nie możliwe aby nie znalazł się odpowiedni kandydat. Czy tam faktycznie potrzebują pracownika/ów? Bo wygląda to po prostu na nabijanie ludzi w butelkę!
Ziom 2016-07-02 07:46:58
A jak wygląda wypłata w tej firmie? Wyplacana jest z prowizja? Jakie są to kwoty?
zainteresowany 2016-07-08 20:42:01
@wojtek oferują "umowę o pracę i opiekę medyczną po okresie próbnym" czyli przed zakończeniem okresu próbnego nic z tego nie dostaniesz. Przynajmniej tak to interpretuję... Ale nie o to ani o szkolenia nie pytałem... Mnie po prostu kolą w oczy w kółko ukazujące się te same ogłoszenia. Co do przekonania się samemu to oczywiście jest najlepszy sposób. Z tym, że problem się robi jak zmieniasz pracę i przejedziesz się powiedzmy po miesiącu na czymś takim... Dlatego postanowiłem zapytać, ale wygląda na to że nikt nie chce mi udzielić wyczerpującej i rzetelnej odpowiedzi...
technik 2016-08-18 21:29:30
Nie polecam, można w innych firmach z branży dużo lepiej zarobić.
Słyszałem że duża rotacja. Szczególnie na Podkarpaciu.
motor promotor 2016-08-18 22:36:08
mirn a co w nich jest takiego konkretnie że miałyby być dla kandydata niezrozumiałe>? wytłumacz proszę
Zostaw swoją opinię o Linde Material Handling Polska Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Linde Material Handling Polska Sp. z o.o.