Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Solid Security

Pracowałeś w firmie Solid Security i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mnichszal - 2009-11-02 00:14:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ogulnie to lipa podwyszki obiecują a jest odwrotnie i tak mydlą oczy ale jak to w polsce bywa 6 kierowników 3 pracowników i tak właśnie jest w solidzie potrącają za byle pierdołe i to w dodatku BEZPRAWNIE!!!! BANDA
zdjecie uzytkownika
amadeus - 2010-02-14 08:56:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam ,

widziałem ogłoszenie o pracę w Łodzi na OPERATOR STACJI MONITOROWANIA......czy może mi ktoś coś powiedzieć o niej ? no i ile tak płacą .....................

Dziękuj
zdjecie uzytkownika
mapet - 2010-02-17 17:22:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam a jaka jest teraz sytuacja w solidzie w Łodzi i ile tam można zarobić???? napiszcie coś proszę!!!!!
zdjecie uzytkownika
xxx - 2010-03-26 16:17:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda gadać, szkoda zdrowia
Bezprawie, wyzysk,
zdjecie uzytkownika
pająk - 2012-07-26 15:59:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kol. szkolenia to są na papierze (hihihi) przecież kierownictwo musi mieć kase!!!
zdjecie uzytkownika
mirko_W - 2012-09-03 19:06:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] Kary za byle co: telewizja, laptop,książki,umundurowanie
Pensje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] iste: 240h = 1200PLN
Szkolenia na papierze(za nie podpisanie szkolenia kara)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-21 18:35:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czyli nie ma szans na więcej niż 12 zł w solid Security? Mam licencję 2 stopnia i pozwolenie na broń, jak i duże doświadczenie, chciałbym zmienić firmę. Gdzie tak kierownik przez radio się drze?
zdjecie uzytkownika
zwiedziony - 2013-11-19 00:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mapet - 2010-02-17 17:22:16]:
Płacą 5zł za godzinę, zmianowość 24h czuwania i 24h odpoczynek i tak w kółko. Nie ma urlopów, zwolnień chorobowych jest tylko praca.
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-11-23 11:37:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo kiepska płaca i atmosfera i oczywiście wypłata powiedziana załóżmy 1400 schodzi jak się okazuje do 1000 :) , nie polecam
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-11-23 16:10:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super firma dla początkujących, 2500 na rękę plus broń dają można sobie postrzelać na strzelnicy
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-11-24 10:23:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Lepiej dać sobie spokój i poszukać innej pracy , więcej można stracić niż zyskać nie mówiąc już o zdrowiu
zdjecie uzytkownika
On Z Łodzi - 2014-02-11 10:45:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Jaki numer widziałem ostatnio na zakupach dawną panią koordynator Solidu, która teraz pracuje w konkurencji jako kierownik. Wszystko by mnie nie zdziwiło ale uwagę przykuło to, że chodziła po manufakturze z Dyrektorem z Warszawy Solidu. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Staszek - 2014-05-18 17:21:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam o solid security słyszałem duzo dobrego, to troche dziwia mnie tutejsze komentarze, jest chyba troche lepiej...
zdjecie uzytkownika
pawelxp - 2014-08-17 09:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli ktos by pytal co to za firma Solid Sekurity to wiedzcie, to firma zatrudniajaca pracownikow do pilnowania i pracownicy z umiarkowanym stopniem niepelnosprawnosci pracuja 40 godz. tygodniowo czyli ta firme nie obowiazuje nowelizacja o 35 godz. tygodniu pracy.W praktyce wycisna cie jak gabke i kaza robic co im sie podoba a wplanach jest jeszcze bawienie dzieci kierownictwu
zdjecie uzytkownika
pawelxp - 2014-08-17 09:52:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlugo juz pracuje ale takiego cyrku jak Solid Security nie spotkalem.Pracuje na czterch umowach we Wroclawiu,Warszawie,Rzeszowie, Krakowie i konia z rzdem kto zgadnie dlaczego a wogole pracuje w woj.Lodzkim w sporym obozie pracy.Przekraczasz brame zakladu i z czlowieka stajesz sie robotem, ktory nie moze miec uwag,nie wolno sie uskarzac, nie ma zasad bhp a jak ci sie cos stanie to jestes w rekach Boga.
zdjecie uzytkownika
usain - 2014-08-17 15:58:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jestem przekonany, czy ta ustawa w sensie nowelizacja 35h tygodnia pracy dla niepełnosprawnych obowiązuje. Troche zamieszania z tym było z tego co pamiętam, odwoływali sie do trybunału konstytucyjnego itp. Trzeba tez mieć wysoki stopień, bo nowelizacja mówi, że "Czas pracy osoby niepełnosprawnej zaliczonej do znacznego lub umiarkowanego stopnia niepełnosprawności nie może przekraczać 7 godzin na dobę i 35 godzin tygodniowo". Dodatkowo można pracować 40h gdy na wniosek osoby zatrudnionej lekarz przeprowadzający badania profilaktyczne pracowników lub w razie jego braku lekarz sprawujący opiekę nad tą osobą wyraził na to zgodę. Ja uważam Solid Security za dobra firmę, bo wiem tez jak sie dzieje w innych w tej branży. Teraz znalazłem ogłoszenie, że zatrudnią do obiektów handlowych - System pracy dzienny, grafik indywidualny, nie wymagają doświadczenia, zapewniają szkolenie. Jedynie wymagana niekaralność. Stawka 8,50zł netto za godzinę.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-01
Żródło: Gowork.pl
Sokołów Podlaski
(mazowieckie)
Solid Security poszukuje kandydatów na stanowisko: Pracownik Ochrony Miejsce pracy: Obiekty handlowe na terenie Warszawy ZAPEWNIAMY DARMOWY DOWÓZ DO WARSZAWY na trasie: Sokołów Podlaski – Węgrów – Wyszków - Warszawa Wymagania: Niekaralność Dyspozycyjność Wysoka kultura osobista Oferujemy: Wynagrodzenie od 7,5-10 zł/h netto Zainteresowane osoby prosimy o kontakt telefoniczny, przesłanie CV n
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Kawalski - 2014-10-16 12:25:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, widzę, że w Sokołowie Podlaskim pojawiła się oferta na pracownika ochrony. Ktoś może tam pracuje lub pracował i mógłby powiedzieć jak wygląda sytuacja z przełożonymi i stawkami? Można się tam z nimi dogadać z nimi czy raczej kontakt jest utrudniony.. domyślam się, że raczej żadnej możliwości awansu tam nie ma, ale to chyba dobre rozwiązanie dla ludzi chcących sobie dorobić.
zdjecie uzytkownika
Mistrz - 2014-10-27 20:54:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Gdzie byscie nie pracowali to widze ze na tym forum tylko narzekanie...
Chcialbym zapytac o Solid W łodzi a konkretnie o stacje monitorowania. Chce tam podjac prace i chcialbym zasiegnac opinii. Jak płaca jaka atmosfera itd
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Solid Security
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x