Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Solid Security

Pracowałeś w firmie Solid Security i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mnichszal - 2009-11-02 00:14:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ogulnie to lipa podwyszki obiecują a jest odwrotnie i tak mydlą oczy ale jak to w polsce bywa 6 kierowników 3 pracowników i tak właśnie jest w solidzie potrącają za byle pierdołe i to w dodatku BEZPRAWNIE!!!! BANDA
zdjecie uzytkownika
amadeus - 2010-02-14 08:56:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ,

widziałem ogłoszenie o pracę w Łodzi na OPERATOR STACJI MONITOROWANIA......czy może mi ktoś coś powiedzieć o niej ? no i ile tak płacą .....................

Dziękuj
zdjecie uzytkownika
mapet - 2010-02-17 17:22:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam a jaka jest teraz sytuacja w solidzie w Łodzi i ile tam można zarobić???? napiszcie coś proszę!!!!!
zdjecie uzytkownika
xxx - 2010-03-26 16:17:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda gadać, szkoda zdrowia
Bezprawie, wyzysk,
zdjecie uzytkownika
pająk - 2012-07-26 15:59:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kol. szkolenia to są na papierze (hihihi) przecież kierownictwo musi mieć kase!!!
zdjecie uzytkownika
mirko_W - 2012-09-03 19:06:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] Kary za byle co: telewizja, laptop,książki,umundurowanie
Pensje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] iste: 240h = 1200PLN
Szkolenia na papierze(za nie podpisanie szkolenia kara)
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-03
Żródło: nuzle.pl
Nowe
(Kujawsko-pomorskie)
Solid Security Sp. z o.o. - jedna z największych firm z branży ochrony w Polsce poszukuje kandydatów na stanowisko:Pracownik OchronyMiejsce pracy: Obiekty na terenie miejscowości Nowe i w okolicy Wymagania:- Niekaralność- Dyspozycyjność- Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowiskuZachęcamy do aplikowania kandydatów z orzeczeniem o niepełnosprawnościOsoby zainteresowane ofertą prosimy o kontakt telefoniczny 667 693 559 lub przesłanie CV za
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-21 18:35:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czyli nie ma szans na więcej niż 12 zł w solid Security? Mam licencję 2 stopnia i pozwolenie na broń, jak i duże doświadczenie, chciałbym zmienić firmę. Gdzie tak kierownik przez radio się drze?
zdjecie uzytkownika
zwiedziony - 2013-11-19 00:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mapet - 2010-02-17 17:22:16]:
Płacą 5zł za godzinę, zmianowość 24h czuwania i 24h odpoczynek i tak w kółko. Nie ma urlopów, zwolnień chorobowych jest tylko praca.
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-11-23 11:37:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo kiepska płaca i atmosfera i oczywiście wypłata powiedziana załóżmy 1400 schodzi jak się okazuje do 1000 :) , nie polecam
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-11-23 16:10:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super firma dla początkujących, 2500 na rękę plus broń dają można sobie postrzelać na strzelnicy
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-11-24 10:23:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Lepiej dać sobie spokój i poszukać innej pracy , więcej można stracić niż zyskać nie mówiąc już o zdrowiu
zdjecie uzytkownika
On Z Łodzi - 2014-02-11 10:45:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Jaki numer widziałem ostatnio na zakupach dawną panią koordynator Solidu, która teraz pracuje w konkurencji jako kierownik. Wszystko by mnie nie zdziwiło ale uwagę przykuło to, że chodziła po manufakturze z Dyrektorem z Warszawy Solidu. (usunięte przez administratora)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
11 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Solid Security
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x