Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Solid Security

Pracowałeś w firmie Solid Security i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gość - 2013-11-23 11:37:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo kiepska płaca i atmosfera i oczywiście wypłata powiedziana załóżmy 1400 schodzi jak się okazuje do 1000 :) , nie polecam
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-11-23 16:10:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super firma dla początkujących, 2500 na rękę plus broń dają można sobie postrzelać na strzelnicy
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-11-24 10:23:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Lepiej dać sobie spokój i poszukać innej pracy , więcej można stracić niż zyskać nie mówiąc już o zdrowiu
zdjecie uzytkownika
On Z Łodzi - 2014-02-11 10:45:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Jaki numer widziałem ostatnio na zakupach dawną panią koordynator Solidu, która teraz pracuje w konkurencji jako kierownik. Wszystko by mnie nie zdziwiło ale uwagę przykuło to, że chodziła po manufakturze z Dyrektorem z Warszawy Solidu. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Staszek - 2014-05-18 17:21:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam o solid security słyszałem duzo dobrego, to troche dziwia mnie tutejsze komentarze, jest chyba troche lepiej...
zdjecie uzytkownika
pawelxp - 2014-08-17 09:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli ktos by pytal co to za firma Solid Sekurity to wiedzcie, to firma zatrudniajaca pracownikow do pilnowania i pracownicy z umiarkowanym stopniem niepelnosprawnosci pracuja 40 godz. tygodniowo czyli ta firme nie obowiazuje nowelizacja o 35 godz. tygodniu pracy.W praktyce wycisna cie jak gabke i kaza robic co im sie podoba a wplanach jest jeszcze bawienie dzieci kierownictwu
zdjecie uzytkownika
pawelxp - 2014-08-17 09:52:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dlugo juz pracuje ale takiego cyrku jak Solid Security nie spotkalem.Pracuje na czterch umowach we Wroclawiu,Warszawie,Rzeszowie, Krakowie i konia z rzdem kto zgadnie dlaczego a wogole pracuje w woj.Lodzkim w sporym obozie pracy.Przekraczasz brame zakladu i z czlowieka stajesz sie robotem, ktory nie moze miec uwag,nie wolno sie uskarzac, nie ma zasad bhp a jak ci sie cos stanie to jestes w rekach Boga.
zdjecie uzytkownika
usain - 2014-08-17 15:58:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jestem przekonany, czy ta ustawa w sensie nowelizacja 35h tygodnia pracy dla niepełnosprawnych obowiązuje. Troche zamieszania z tym było z tego co pamiętam, odwoływali sie do trybunału konstytucyjnego itp. Trzeba tez mieć wysoki stopień, bo nowelizacja mówi, że "Czas pracy osoby niepełnosprawnej zaliczonej do znacznego lub umiarkowanego stopnia niepełnosprawności nie może przekraczać 7 godzin na dobę i 35 godzin tygodniowo". Dodatkowo można pracować 40h gdy na wniosek osoby zatrudnionej lekarz przeprowadzający badania profilaktyczne pracowników lub w razie jego braku lekarz sprawujący opiekę nad tą osobą wyraził na to zgodę. Ja uważam Solid Security za dobra firmę, bo wiem tez jak sie dzieje w innych w tej branży. Teraz znalazłem ogłoszenie, że zatrudnią do obiektów handlowych - System pracy dzienny, grafik indywidualny, nie wymagają doświadczenia, zapewniają szkolenie. Jedynie wymagana niekaralność. Stawka 8,50zł netto za godzinę.
zdjecie uzytkownika
Kawalski - 2014-10-16 12:25:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, widzę, że w Sokołowie Podlaskim pojawiła się oferta na pracownika ochrony. Ktoś może tam pracuje lub pracował i mógłby powiedzieć jak wygląda sytuacja z przełożonymi i stawkami? Można się tam z nimi dogadać z nimi czy raczej kontakt jest utrudniony.. domyślam się, że raczej żadnej możliwości awansu tam nie ma, ale to chyba dobre rozwiązanie dla ludzi chcących sobie dorobić.
zdjecie uzytkownika
Mistrz - 2014-10-27 20:54:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Gdzie byscie nie pracowali to widze ze na tym forum tylko narzekanie...
Chcialbym zapytac o Solid W łodzi a konkretnie o stacje monitorowania. Chce tam podjac prace i chcialbym zasiegnac opinii. Jak płaca jaka atmosfera itd
zdjecie uzytkownika
aaaaaa - 2014-10-31 19:39:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witaj Mistrz ! Pracowalam i niepolecam . Caly dzien siedzisz w ciemnosci na monitoringu i po jakims czasie niestety masz dosc ! Placa nie ciekawa i kreca z umowami . Tyle pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Mistrz - 2014-11-03 17:22:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A gdy odchodziles dostales cale wynagrodzenie czy przy ostatniej wyplacie byly problemy zeby Ci ja wyplacili? Ile Ci proponowali na h? i jaka byla atmosfera?
zdjecie uzytkownika
Mistrz - 2014-11-03 17:24:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aaa no i na jak wygladala umowa szkoleniowa bo slychalem ze takowa tam jest?
zdjecie uzytkownika
krawiec - 2014-11-06 21:38:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mistrz - 2014-10-27 20:54:05]:
nie ma co się dziwić , że na forum ludzie narzekają na Solid Security. Piszesz tak jakbyś nigdy nie pracował w tej branży. Łatwo odnaleźć ludzi, własciwie to jeden przez drugiego powie Ci jak niewdzięczna może być praca w tym zawodzie. Czy to będąc Panem od monitoringu czy też pracując bezpośrednio w ochronie mienia
zdjecie uzytkownika
mistrz - 2014-11-18 22:42:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale napisales... ;o praca niewdzieczna. Moze sie rozwiniesz opowiesz cos. Mnie nie interesuje praca na obiektach. Mnie tylko interesuje praca w stacji monitorowania. Jak to wyglada itd. Poczatkowa stawka jest atrakcyjna i nie jest to 5 zl na h tylko 9 dlatego w ogole o to pytam.
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2014-11-27 22:21:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZŁOWIEKU WSZEDZIE TYLKO NIE SOLID
zdjecie uzytkownika
kiewiii - 2014-11-28 17:42:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mistrz - 2014-11-18 22:42:25]:
witaj 'mistrz' pracujesz w tej stacji monitoringu czy nie ? bo obecnie ja mam rozmowe ichcialam sie spytac czy mozesz z wlasnego doswiadczenia powiedziec cos wiecej???
zdjecie uzytkownika
mistrz - 2014-12-01 12:36:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie pracuje tam. bylem na rozmowie i zrezygnowalem. I sie zastanawiam czy czasem tam nie zadzwonic i nie zaczac pracowac. Ile CI zaproponowali na godzine? "pracownik" dlaczego wszedzie tylko nie solid? opisz cos itd
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-07 20:14:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest to kołchoz a kierowniczka strasznie nie mila czeste kary
zdjecie uzytkownika
erni - 2014-12-15 13:32:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A możecie jaśniej i szczegółowo opisać pracę w tej firmie? Pracowałem w innej i byli pracownicy również narzekali, choć warunki nie były aż takie złe. Czy Wy też tak "podkręcacie"troszeczkę? Ile można tam zarobić? Dlaczego jest kołchoz-możecie jaśniej? Jakie kary nakłada na Was kierowniczka? składać cv czy nie?
zdjecie uzytkownika
pelek - 2014-12-19 17:40:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla wszystkich zainteresowanych pracą w Solid Security mam dobrą wiadomość. Wrzucili do sieci nową propozycję pracy u siebie i moim zdaniem warto spojrzeć. Solid Security poszukuje kandydatów na stanowisko: Pracownik Ochrony Miejsce pracy: Obiekty handlowe na terenie W...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5665847?keywords=&region=
zdjecie uzytkownika
win - 2015-01-03 19:32:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wyzysk i niewolnictwo w Solidzie -głodówa za 4zł bez umowy o prace!Chociaż tym na Gibalskiego nieżle się powodzi.
zdjecie uzytkownika
fajka - 2015-01-18 07:19:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chce podjac prace w stacji monitorowania czy moze ktos napisac jak wyglada praca. Ile placa?
Jak wyglada umowa szkoleniowa, czy latwo zerwac umowe zlecenie ltora proponuka? Czy sa jakies kary? Niech odpowie ktos kompetentny , nie chce odpowiedzi typu to co wyzej "wyzysk ble ble ble 4 zl/h
bo coa takiego dotyczy zapewne tylko emerytow ktorzy maja emerytury po 1200 i dorabiaja.
zdjecie uzytkownika
Aneta - 2015-01-23 18:36:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [erni - 2014-12-15 13:32:14]:
Kierowniczki już wyleciała. Może teraz będzie milej:)
zdjecie uzytkownika
Adi - 2015-01-30 21:20:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie cos o tej robocie wiecej =/
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Solid Security
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Solid Security?
Zadaj pytanie