brak logo

Solid Security

Łódź

Opinie o Solid Security

mnichszal 2009-11-02 00:14
ogulnie to lipa podwyszki obiecują a jest odwrotnie i tak mydlą oczy ale jak to w polsce bywa 6 kierowników 3 pracowników i tak właśnie jest w solidzie potrącają za byle pierdołe i to w dodatku BEZPRAWNIE!!!! BANDA
amadeus 2010-02-14 08:56
Witam ,

widziałem ogłoszenie o pracę w Łodzi na OPERATOR STACJI MONITOROWANIA......czy może mi ktoś coś powiedzieć o niej ? no i ile tak płacą .....................

Dziękuj
6
mapet 2010-02-17 17:22
witam a jaka jest teraz sytuacja w solidzie w Łodzi i ile tam można zarobić???? napiszcie coś proszę!!!!!
2
xxx 2010-03-26 16:17
Szkoda gadać, szkoda zdrowia
Bezprawie, wyzysk,
pająk 2012-07-26 15:59
Kol. szkolenia to są na papierze (hihihi) przecież kierownictwo musi mieć kase!!!
mirko_W 2012-09-03 19:06
[usunięte przez moderatora] Kary za byle co: telewizja, laptop,książki,umundurowanie
Pensje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] iste: 240h = 1200PLN
Szkolenia na papierze(za nie podpisanie szkolenia kara)
zwiedziony 2013-11-19 00:39
Płacą 5zł za godzinę, zmianowość 24h czuwania i 24h odpoczynek i tak w kółko. Nie ma urlopów, zwolnień chorobowych jest tylko praca.
gość 2013-11-23 11:37
bardzo kiepska płaca i atmosfera i oczywiście wypłata powiedziana załóżmy 1400 schodzi jak się okazuje do 1000 :) , nie polecam
ja 2013-11-23 16:10
Super firma dla początkujących, 2500 na rękę plus broń dają można sobie postrzelać na strzelnicy
2
pracownik 2013-11-24 10:23
Lepiej dać sobie spokój i poszukać innej pracy , więcej można stracić niż zyskać nie mówiąc już o zdrowiu
1
On Z Łodzi 2014-02-11 10:45

Jaki numer widziałem ostatnio na zakupach dawną panią koordynator Solidu, która teraz pracuje w konkurencji jako kierownik. Wszystko by mnie nie zdziwiło ale uwagę przykuło to, że chodziła po manufakturze z Dyrektorem z Warszawy Solidu. (usunięte przez administratora)
pawelxp 2014-08-17 09:42
jesli ktos by pytal co to za firma Solid Sekurity to wiedzcie, to firma zatrudniajaca pracownikow do pilnowania i pracownicy z umiarkowanym stopniem niepelnosprawnosci pracuja 40 godz. tygodniowo czyli ta firme nie obowiazuje nowelizacja o 35 godz. tygodniu pracy.W praktyce wycisna cie jak gabke i kaza robic co im sie podoba a wplanach jest jeszcze bawienie dzieci kierownictwu
pawelxp 2014-08-17 09:52
dlugo juz pracuje ale takiego cyrku jak Solid Security nie spotkalem.Pracuje na czterch umowach we Wroclawiu,Warszawie,Rzeszowie, Krakowie i konia z rzdem kto zgadnie dlaczego a wogole pracuje w woj.Lodzkim w sporym obozie pracy.Przekraczasz brame zakladu i z czlowieka stajesz sie robotem, ktory nie moze miec uwag,nie wolno sie uskarzac, nie ma zasad bhp a jak ci sie cos stanie to jestes w rekach Boga.
3
Mistrz 2014-10-27 20:54
Witam. Gdzie byscie nie pracowali to widze ze na tym forum tylko narzekanie...
Chcialbym zapytac o Solid W łodzi a konkretnie o stacje monitorowania. Chce tam podjac prace i chcialbym zasiegnac opinii. Jak płaca jaka atmosfera itd
aaaaaa 2014-10-31 19:39
Witaj Mistrz ! Pracowalam i niepolecam . Caly dzien siedzisz w ciemnosci na monitoringu i po jakims czasie niestety masz dosc ! Placa nie ciekawa i kreca z umowami . Tyle pozdrawiam
4
Mistrz 2014-11-03 17:22
A gdy odchodziles dostales cale wynagrodzenie czy przy ostatniej wyplacie byly problemy zeby Ci ja wyplacili? Ile Ci proponowali na h? i jaka byla atmosfera?
Mistrz 2014-11-03 17:24
aaa no i na jak wygladala umowa szkoleniowa bo slychalem ze takowa tam jest?
mistrz 2014-11-18 22:42
Ale napisales... ;o praca niewdzieczna. Moze sie rozwiniesz opowiesz cos. Mnie nie interesuje praca na obiektach. Mnie tylko interesuje praca w stacji monitorowania. Jak to wyglada itd. Poczatkowa stawka jest atrakcyjna i nie jest to 5 zl na h tylko 9 dlatego w ogole o to pytam.
PRACOWNIK 2014-11-27 22:21
CZŁOWIEKU WSZEDZIE TYLKO NIE SOLID
3
kiewiii 2014-11-28 17:42
witaj 'mistrz' pracujesz w tej stacji monitoringu czy nie ? bo obecnie ja mam rozmowe ichcialam sie spytac czy mozesz z wlasnego doswiadczenia powiedziec cos wiecej???
mistrz 2014-12-01 12:36
Nie pracuje tam. bylem na rozmowie i zrezygnowalem. I sie zastanawiam czy czasem tam nie zadzwonic i nie zaczac pracowac. Ile CI zaproponowali na godzine? "pracownik" dlaczego wszedzie tylko nie solid? opisz cos itd
pracownik 2014-12-07 20:14
jest to kołchoz a kierowniczka strasznie nie mila czeste kary
fajka 2015-01-18 07:19
Chce podjac prace w stacji monitorowania czy moze ktos napisac jak wyglada praca. Ile placa?
Jak wyglada umowa szkoleniowa, czy latwo zerwac umowe zlecenie ltora proponuka? Czy sa jakies kary? Niech odpowie ktos kompetentny , nie chce odpowiedzi typu to co wyzej "wyzysk ble ble ble 4 zl/h
bo coa takiego dotyczy zapewne tylko emerytow ktorzy maja emerytury po 1200 i dorabiaja.
Aneta 2015-01-23 18:36
Kierowniczki już wyleciała. Może teraz będzie milej:)
2
Adi 2015-01-30 21:20
Powiedzcie cos o tej robocie wiecej =/
monitorek 2015-12-06 05:28
W ochronie jest coraz gorzej ze względu na wprowadzenie ozusowania agencje wprowadzają umowy krótkoterminowe na dwa miesiące wypłata za ten okres po trzech pracownik pokrywa zus podatek ubezpieczenie itd.Masakra i dalej poniżej minimalnego wynagrodzenia.Pracodawcy to kombinatorzy i z.......
3
malgosiek 2015-12-22 21:55
PRACA W SOLIDZIE JEST OK,NIE NARZEKAM TYLKO NA OBIEKTACH SUFO MOGLIBY PLACIC CIUT WIECEJ. POZDRAWIAM.
Dobry 2016-01-20 14:24
Solid? Ludzie strzeżcie się tego dziadostwa jak ognia! Jeżeli szukasz pracy na miesiąc ,dwa bo masz coś w zanadrzu to licz się z tym że jak odejdziesz w trakcie miesiąca to o pieniądzach MOŻESZ po marzyć! Jeżeli nie będziesz PSEM który aportuje i się słucha pANA to NIC nie dostaniesz. Tylko tłuki które są posłuszne dostają kase! Dodatkowo stawki głodowe za które nie da rady nic zrobić! Jeśli chcesz mieć co najmniej 2-2.5 tysiaca to zap****** po 300h w miesiącu! Pracownicy którzy pracują od 160 do 180h są ZEREM. Dobry pracownik dla nich to który robi co najmniej po 230h!!Jak masz wybierać pomiędzy produkcją za 6 zł to idz tam niż do jakiegoś śmiesznego srolidu. Tam chociaż zapłacą.
3
Kowalski 2016-03-01 07:23
Nie warto,mizerna kasa bez różnicy gdzie i na jakim stanowisku- nie mówię o pracy w biurze- warunki spartańskie,nikogo nie interesuje temat bhp,kodeks pracy itp.Sam musisz sobie zorganizować stanowisko pracy ;czyli wyposażenie,jedzenie,picie itd .Mało tego za brak jakiegoś elementu wyposażenia - które de facto musisz sam sobie kupić- kara pieniężna.Sprzęt niezbędny w pracy to jest temat science-fiction, brak szacunku , wzajemne nagadywanie i co za tym idzie psucie atmosfery w pracy w stosunku do pracowników i przełożonych.No i kompletny brak kwalifikacji i kultury ze strony przełożonych,nie można liczyć na jakąkolwiek pomoc ze strony firmy w sytuacjach spornych w pracy. Co po niektórym to słoma wyłazi z butów ,że można śmiechu paść,ale czy to jest śmieszne ? Tragedia.
4
Kowalewski 2016-03-04 11:56
Firma? PORAŻKA! Na nic nie można liczyć! stawki 8zł netto - % dla ubezpieczenia i juz nie wychodzi 8 netto a ok. 7.8 zł ! TO jest porażka! Pracownik który jest dobry to ten który robi ponad 250h w miesiącu! Ci co robią po 160-200 są traktowani jako odrzuty!. Ochroniarze... a raczej cieciowanie na każdym obiekcie nie ma nic wspólnego z OCHRONĄ!. Ochrona to tylko z nazwy. Pracownicy ochrony fizycznej ROBIĄ więcej niż muszą! Przejmują obowiązki pracowników sklepu. Ochroniarz dostaje pretensje za wszystko ! Ale jak już zrobisz coś ci każą a nie jest to twoim obowiązkiem to od razu fajny jestes. Natomiast jak nie zrobisz to od razu obraza że ochrona jest do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] itp !I te śmieszne przerwy na 10-16h. MACIE TYLKO 2 PRZERWY PO 15 MIN !!! Przecież to jest chore!.
sasa 2016-05-14 22:01
Praca w lodzi na obiektach 7 zl netto to godziwa stawka ????
darek 2016-09-12 10:21
Jak byc zadowolonym jak max stawke od 4 do max 7 zl czyli pensja za 240 godzin okolo 1500zl a oplat zycia rachunki jedzenie to okolo 1200 :( solid to dziadostwo !!! ale wzaszadzie kazda firma ochrony daje max 7 zl
2
ewx-klient 2016-09-13 15:37
A propos podpisania umowy ... tym warto zainteresować odpowiednie organy ... umowa, jak i "papierki" podtykane do podpisania są tak skonstruowane, że "Agencja" okrada państwo, ale "rąbany" jest klient podpisujący umowę, bo w każdej chwili mogą zmienić stawkę bez powiadomienia o tym Ciebie na piśmie, w razie czego stajesz w szranki z warszawskim sądem, bo podobno nikt w województwie nie ma upoważnienia do podpisania umowy, odmawiasz podpisania umowy o pracę na piśmie lecz przyjmujesz do podpisania umowę zlecenie, oświadczasz, że nie będziesz dochodził przed sądem uznania umowy zlecenia za umowę o pracę i co jest dziś kuriozalne: zezwalasz Solid Security na skan swojego Dowodu Osobistego plus dwa zdjęcia (sam doręczasz), co daje niewyobrażalne możliwości i z tego, co wiem, jest wysoce nagannym zachowaniem klienta, ale kto zabroni Solid Security ?!
Jak można tak rąbać państwo w biały dzień ?
1
daro 2016-09-25 08:09
Zle jest w solidzie ? zapraszam do kobry :) zero kasy
frds 2016-09-30 09:27
Prace to jest w tych czasach własnie bardzo łatwo znalesci bo ludzi wszędzie brakuje i to mowi facet 45 lat z podstawowym wykształceniem :) problem jest żeby płacili za twoja prace !!! np solid zawsze mam kasę na czas grosze bo grosze 5.50 na godzinę ktoś pisał o kobrze to widzę ze nic sie nie zmieniło pracowałem tam z 5 lat temu i przez pól roku proszenie o kasę to widzę nic sie tam nie zmieniło :(
2
solid lodz 2016-10-20 13:38
Dajemy 4,50 na godzine pasuje ?
2
On-3 2016-10-29 15:58
Daj sobie spokój.Pracowałem tam porażka. Poszukaj sobie normalnej pracy. Solid przez jej koordynatorów to nie firma do pracy.Pozdrawiam.
detektyw 2016-12-28 03:00
Co to za bzdury! Ciecie to niestety, nie generalizując, kadra średniego szczebla mająca umowy o pracę - w myśl przepisów - nielimitowany czas pracy i ich zasranym obowiązkiem jest odbierać telefon, gdy pracownik zgłasza cokokwiek! Nie pasuje? Było nie pchać się na kierownicze stanowisko - to zwiększona odpowiedzialność - niech siedzi w domu i grzebie w rozporku, byle nikt tego nie widział - jest takie powiedzenie... Przykład ZAWSZE idzie z góry - wyzywając kogoś od ciecia - weź pod uwagę, jakiego musi mieć nadzorującego. Poprosi taki żeby pracownik siedział 36 h w pracy, a potem wysyła raporty z kontroli mailem że niby Cię złapał na gorącym uczynku, a jak go opieprzysz na czym świat stoi, z gęby szmatławca nie zrobi i zaciska zęby. Szkolenia BHP? Zapomnij! Jakieś papierzyska pewnie intruktorka dała do podpisu tylko. Stan pojedynczych obiektów opłakany, niestety - na niektóre by trzeba wysłać takiego 'ciecia', żeby zobaczył w jakich warunkach ludzie pracują - nie raz się nie pojawiał albo spóźniał na spotkania z kontrahentami. Ich słowami nie należy się przejmować, ludzie nie musicie... Możecie robić z tym porządek - to nawet wskazane. Wszyscy po jednych pieniądzach, tylko wyzwiska.
Ochroniarz 2017-01-04 21:28
Szczerze chciałem przestrzec przed praca w solidzie w szczegolnosci w grupie na Bełchatowie tam nic nie jest przestrzegane warunki spartanskie w zasadzie najgorsze warunki w Polsce stare auto stach techniczny opłakany bez klimatyzacji brak pomieszczenia socjalnego masakra
manio 2017-01-24 18:50
Witam czy wie ktos morze na temat pracy w Solid chodzi o Stryków ktos cos podpowie.....
2
Zdegustowana 2017-02-23 14:54
Kręcą na 100%. Jeszcze tam nie byłam, miałam iść na rozmowę do wprowadzania umów i wystawiania faktur, ale po tym co mi Pan właściciel odpowiedział i po tych opiniach chyba nie pójdę. Ogłoszenie było ukryte po to żeby osoba która tam jeszcze pracuje nie wiedziała, że jej nie chcą i nie poszła na urlop iczy zwolnienie. Przecież po 3 miesiącach przysługuje 7 dni urlopu, jak nie dadzą to muszą wypłacić ekwiwalent. Poza tym nie mogą komuś powiedzieć w ostatni dzień umowy, że już nie pracuje. To jak tak traktują pracowników, to mnie też tak może po 3 miesiącach wywalić na ostatnią chwilę. Jeszcze rozmowa w kawiarni, byle nie w firmie, żeby inni nie zauważyli, że jest jakaś rekrutacja. Nie, zdecydowanie nie!
1
Zostaw swoją opinię o Solid Security - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Solid Security