Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Solid Security

Pracowałeś w firmie Solid Security i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mangusta - 2015-08-06 23:39:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
arek i wlasnie dlatego w tym kraju jest jak jest. Ludzie trzymaja sie kurczowo najgorszej roboty bo mysla ze lepszej miec nie beda.....
Jesli chcesz spedzic reszte zycia w ochronie to spoko rozumiem twoja sprawa ale nigdy nie mow ze inni lepiej nie moga skonczyc
zdjecie uzytkownika
Claus - 2015-08-06 23:55:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W tych Solidach, Juwentusach i innych tego typu dziadowskich firemkach, jest tak dlatego, że panuje wolna amerykanka odnośnie płac. Niby jest płaca minimalna, ale na umowach śmieciowych można zatrudniać za jeszcze gorsze stawki.

Gdyby wszystkie firmy obowiązywały takie same warunki odnośnie płac (że poniżej średniej krajowej nie można zatrudniać nikogo). To przetargi i rynek pracy szybko by wróciły do względnej normalności. A tak, za (nie)rządów POlskojęzycznych "byznesmeni" i firemki ochroniarskie (których właściciele wywodzą się z bezpieki, milicji, LWP), robią co chcą. Jeszcze trochę i taka szkodliwa polityka POlskojęzycznej menażerii spowoduje, że kraj się wyludni, i nie będzie miał kto robić na nich.
zdjecie uzytkownika
arek - 2015-08-07 09:56:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Claus - 2015-08-06 23:55:32]:
miałem na mysli branżę tylko i wyłącznie ;) wiem co mówie
zdjecie uzytkownika
arek - 2015-08-07 09:57:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mangusta - 2015-08-06 23:39:16]:
tak jak wyzej: miałem na mysli branżę tylko i wyłącznie ;) wiem co mówie
zdjecie uzytkownika
Daniel - 2015-08-07 10:04:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chłopaki nie ma co sie spierac gdzie lepiej gdzie gorzej. Z doswiadczenia wiem ze jest tak samo w calej branzy. I warunki i kasa
zdjecie uzytkownika
Igor - 2015-08-07 13:59:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moja historia z solidem wygląda tak: szukalem pracy i po kilku rozmowach naaprawde zaczelem miec z tym problem... znajomy mojej żony powiedzial ze u niego w robie szukają to poszedlem. okazalo sie ze to w solidzie wlasnie. Rozmowa w zasadzie spoko, wszystko wujasnione, warunki przedstawione wiec wiedzialem na co sie pisze. Widzialem te opienie tutaj i troche sie obawialem ze jest taka lipa i mega sie ciesze ze jednak zle nie jest.Od kilku tygodni juz robie i daje sobie dobrze rade, narzekac tez nie moge.
zdjecie uzytkownika
Claus - 2015-08-08 18:09:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Claus - 2015-08-06 23:55:32]:
Powinno być - "Poniżej minimalnej nie można zatrudniać nikogo". Pomyliłem się z uwagi na późną porę.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-08-10 20:34:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Prawda jest taka, że Solid już od dłuższego czasu ma problem z naborem. Jest bardzo mało osób zainteresowanych pracą w tej firmie, a z roku na rok będzie coraz gorzej bo dużo młodych wyjeżdża za granice, a ci którzy zostają mają konkretny fach w ręku więc mają gdzieś prace w takich firmach.
zdjecie uzytkownika
Aruś - 2015-08-11 12:52:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie jest P. Justyna???????
zdjecie uzytkownika
co ja czytam - 2015-08-14 19:16:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zabrakło wiejskich głupków do pracy w solidzie? Może wyciągnięte z morza murzyna z Afryki się nadadzą?
zdjecie uzytkownika
Michał - 2015-08-16 18:20:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy osoby piszące negatywnie w pracy są dobrzy i właściwie wykonują swoje obowiązki. Uważam,że duża część pracowników firmy Solid Security to po prostu osoby z bardzo niskim wykształceniem i nie umiejący robić coś innego.
Nawet świnia w chlewie nie narobi do swojego koryta.Szanujcie co macie,bo niebawem może być dużo zwolnień.Powód- nowe przepisy o zatrudnieniu
zdjecie uzytkownika
mangusta - 2015-08-16 21:59:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo mnie to cieszy, moze stawki w koncu pojda w gore bo zadnej firmie nie bedzie sie oplacalo brac obiektow za 8 zl osobo godzina skoro bedzie trzeba oplacic pelen zus :)
zdjecie uzytkownika
fanklub solidu - 2015-08-17 20:55:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ooooo... jak pan wielki Sz. wam składki zapłaci to chyba będziecie musieli sobie pałki na czarno pastować aby posadę ciecia utrzymać. Gdy w solidzie będą normalne stawki to jak myślicie będą wypierdusów zatrudniać czy chopów jak dęby?
zdjecie uzytkownika
lesny ludek - 2015-08-26 11:43:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adam - 2015-08-04 10:56:32]:
Czyli masz na rękę 5,80zł,w Łodzi stawka zaczyna się od 6,50 netto
zdjecie uzytkownika
elektronik - 2015-08-27 01:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja chciałem się dowiedzieć o zarobkach instalatorów systemów alarmowych. Ile taki instalator zarabia i ile godzin dziennie musi pracować?
zdjecie uzytkownika
Madi - 2015-08-28 10:02:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po 14 latach w solidzie (chyba jestem rekordzistą tutaj) chwalę sobie pracę. Po roku na obiekcie przeszedłem na handlowca i tak już zostało.
zdjecie uzytkownika
bxl - 2015-08-29 10:04:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem w ss z 16lat nie narzekalem a w patrolach ok 10lat z tego jakos sie żylo dorabialo na bramkach ale jak 3 lata temu wyjechalem do brukseli dopiero sobie zdalem sprawe za ile robilem i ile godzin bo bylo miesiecznie 300 i jak kazdy swieta niedziele jak wypadlo a teraz pracuje od 7-16 za 100e dniowki,soboty,niedziele wolne,w polsce jestem dwa razy w roku po miesiac czasu,latam na zagraniczne wakacje,wiem ze zyje
zdjecie uzytkownika
hubert - 2015-08-31 10:13:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W PORÓWNANIU DO WCZESNIEJSZEGO PRACODAWCY SOLID WYPADA CALKIEM NIEZLE. ROBOTA SIE DLUZY WIADOMO ALE TUTAJ CHOCIAZ MAM UMOWE
zdjecie uzytkownika
Albert - 2015-09-01 15:16:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak na pierwszą pracę po przeprowadzce do wawki jest całkiem sympatycznie. Mam blisko do domu to i na obiadek domowy wyskoczę :)
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-09-01 22:55:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
nie znasz dnia ani godziny - 2015-09-01 22:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Albert sympatycznie w solidzie rzeczywiście jest ale tylko do momentu kiedy nie trzeba oddać się kierownikowi do dyspozycji... Dlatego warto przyglądać się bacznie co robią starsi stażem pracownicy i tak jak oni warto mieć zawsze przy sobie sporą tubkę wazeliny.
zdjecie uzytkownika
solidny - 2015-09-02 12:23:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no sciezki rozwoju to nie widze, ale na studiach to czego chciec wiecej?
zdjecie uzytkownika
mech - 2015-09-02 18:14:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to w takim razie jakie zarobki mniej wiecej sa w solid security? gdyz widze ze trwa strasznie duzo naborow. ja mam spore doswiadczenie i chcialem sie dostac do firmy na stanowisko kwalifikowany pracownik ochrony. slyszalem ze dostaje sie umowe. ale czy do 2000 zl zarobi sie. z gory dziekuje za pomoc,
zdjecie uzytkownika
mario - 2015-09-02 18:39:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [arni - 2015-06-04 13:40:11]:
no kolego 1500 to zarobisz bez uprawnien a z licencja spoko 2500 tylko skonczyc kurs i zdac egzamin na bron
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: witam serdecznie pracowałem w tej firmie ponad 2 lata. Bylem sumiennym pracownikiem, zawsze przychodzilem na czas. Bylem tylko 2 tyg na chorobowym, kiedy firma powiedziala ze obniza mi pensje, na pytanie dalczego nie dostalem odpowiedzi. Okazalo się osoba po znajomosci dostanie moja prace. Czy to jest sprawiedliwe pytam sie ????? nagralem rozmowe na ktorej wprost szef unika odpowiedzi na moje pytania , posluchajcie sobie i ostrzegam Was przed ta firmą
Pytania: witam serdecznie pracowałem w tej firmie ponad 2 lata. Bylem sumiennym pracownikiem, zawsze przychodzilem na czas. Bylem tylko 2 tyg na chorobowym, kiedy firma powiedziala ze obniza mi pensje, na pytanie dalczego nie dostalem odpowiedzi. Okazalo się osoba po znajomosci dostanie moja prace. Czy to jest sprawiedliwe pytam sie ????? nagralem rozmowe na ktorej wprost szef unika odpowiedzi na moje pytania , posluchajcie sobie i ostrzegam Was przed ta firmą
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-09-02 19:57:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
fikimiki - 2015-09-02 19:58:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście po przepracowaniu 400 h w miesiącu.; Aha jeszcze czujność, czujność... bo można zarobić taką malutką karkę i wtedy 2 z przodu ni ma.
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-09-04 09:28:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sorry koledzy, ale jakie wy chcecie stawki często za stanie albo chodzenie w kółko? Jakbyscie musieli do tej pracy mieć magistra to możecie narzekać, ale ja tych waszych argumentów nie rozumiem.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Solid Security

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Solid Security?
Zadaj pytanie
alert