Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Solid Security

Pracowałeś w firmie Solid Security i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
norbercik - 2015-07-04 11:39:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytam opinie i już się pogubiłem. @ed, mówisz, że wypłata czas, mam nadzieję, że tak jest faktycznie, bo to w sumie najważniejsze. Szkoda czasu i nerwów na proszenie się o swoje pieniądze. Solid to chyba solidna firma, jak na ochroniarską. Do tej pory słyszałem same dobre opinie, ale tutaj widzę różne i się zastanawiam
zdjecie uzytkownika
miki - 2015-07-08 09:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma co się rozwlekać - praca jak praca wiadomo jak jest, ale zeby zaraz się wyżywac to nieeeee
zdjecie uzytkownika
Łódz - 2015-07-08 20:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hah w Łodzi z interwencji to juz polowa chlopaków uciekła syf ze ... szkoda gadac biora na interwencje juz chlopaków bez uprawnien chlopaski po 50 kg tam ju jezdza łataja jak tylko moga a i tak braki ze ppojedyncze patrole jezdza nawet na kantory i banki a klijentow z czasami dojazdow czas dojadu ponad godz a na papier kaza pisac 5 min czasy smiech wszystko na sztuke... ludzie nawet po 60 godz jezda w autach bez klimy w takich upalach co taki pracownik jest wart?? nawet wody nie daja zadnych nadgodzin mobing na kazdym kroku gdzie jest PIP!! sie pytam!?
zdjecie uzytkownika
ADAM - 2015-07-13 15:02:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hah w Roclawiu na 9 aut wyjechało tylko 4 auta z interwencji a KIEROWNICY dalej mydla oczy pracownka i zwalniaja ludzi
zdjecie uzytkownika
Lukas - 2015-07-15 12:26:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hejtujecie hejtujecie a jak dla mnie to serio spoko. Bo pracowałem w kilku podobnych firmach i wiem jak jest. W Poznaniu polecam robę tutaj. Pzdr ;)
zdjecie uzytkownika
Bohun - 2015-07-15 19:19:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lukas - 2015-07-15 12:26:57]:
chyba nawiedzony jesteś.
zdjecie uzytkownika
oskar - 2015-07-16 11:07:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja byłem na kilku rozmowach kwalifikacyjnych i w solidzie mnie do siebie przekonali. No i się nie przejechalem jak na razie
zdjecie uzytkownika
oskar - 2015-07-16 18:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...a za ten wpis skasowałem 0,30 zelta
zdjecie uzytkownika
solidini - 2015-07-17 11:27:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oskar - 2015-07-16 18:50:48]:
Jesteś naiwny ja pracuje bo muszę ale jak odejdę to pan Szymanowski spłaci mi moją ciężką pracę za trzy lata bo pracuję średnio 250 godzin za które nie płaci nadgodzin tylko zlecenie
zdjecie uzytkownika
ratatata - 2015-07-17 18:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Solidini panu Sz. to ty będziesz mógł językiem buty wyczyścić jak wielu przed tobą. W jednej firmie pracujesz średnio 168 godzin w miesiącu za minimum krajowe a z drugą firmą podpisałeś umowę zlecenie na resztę kasy, którą co miesiąc dostajesz i wszystko na papierze jest zgodnie z prawem.
zdjecie uzytkownika
przemek - 2015-07-21 11:21:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest tak jak wszędzie. I warunki i kasa
zdjecie uzytkownika
solid - 2015-07-22 17:39:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [przemek - 2015-07-21 11:21:06]:
Nie wszystko bo to nie umowa zlecenie tylko nadgodziny jeśli w tym samym miejscu robisz to samo
zdjecie uzytkownika
Kali - 2015-07-22 21:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A słyszałeś aby ktoś wygrał z solidem taką sprawę o nadgodziny? W cywilizowanym kraju byłoby to możliwe ale nie w republice bananowej.
zdjecie uzytkownika
Zbychu - 2015-07-23 10:18:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem długi czas ale niestety sytuacja rodzinna zmusila mnie do wyjazdu. A tak to chetnie bym zostal dłuzej. może kiedys moje drogi sie jeszcze spotkaja z Solidem
zdjecie uzytkownika
an - 2015-07-24 09:47:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kali - 2015-07-22 21:36:30]:
Wygrał nawet płacą po cichu jak nie wierzysz to zachacz o PIP
zdjecie uzytkownika
an - 2015-07-24 09:53:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Zbychu - 2015-07-23 10:18:32]:
Sytuacja rodzinna żona się zbuntowała miała dosyć 300 albo i więcej godzin pracy
zdjecie uzytkownika
teoretycznie - 2015-07-24 13:12:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do PIP to nawet chodzić nie trzeba, można skargę złożyć przez internet: http://warszawa.pip.gov.pl/pl/formularz/112


zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-07-24 14:35:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [teoretycznie - 2015-07-24 13:12:59]:
Kto to zrobi pip chyba wie tylko po co reagować chcą niech tyrają jednostka wygra a głupcy niech robią na pana
zdjecie uzytkownika
niuniek - 2015-07-24 16:30:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [teoretycznie - 2015-07-24 13:12:59]:
Masz rację teoretycznie
zdjecie uzytkownika
an - 2015-07-25 09:29:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [teoretycznie - 2015-07-24 13:12:59]:
Mam wrażenie że ktoś z PIP ale to za mało jaką mam gwarancję że nie podacie mojego nazwiska jak opiszę wszystko i dam karty miesięczne z moimi godzinami pracy za co mam płacone zlecenie a nie nadgodziny
zdjecie uzytkownika
nadgodzina - 2015-07-25 21:46:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ugotowane parówy do kogo wy?
zdjecie uzytkownika
tymek - 2015-07-30 11:19:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaczynam tu prace - kiero jak na razie spoko! Na rozmowie w porzadku.
zdjecie uzytkownika
Looki - 2015-07-30 11:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tymek, jak juz od poczatku spoko, to bedzie dobrze. ja też nie mogę narzekac. Pozdrawiam!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowy rekrutacyjnej właściwie nie było, zostałem delikatnie poinformowany o miejscu i pracy do której trafiam. O brakach procedury, oszczędnościach tej firmy. Jak się nie przestraszyłem to zostałem zaproszony na pierwszy dzień. Dostałem górę papierów do podpisania, jako umowę zlecenie. Dopiero później zrozumiałem zakres, mojego niezrozumienia, eufemizmów, którymi "rekruter" posługiwał się w czasie rozmowy. Jednakże sam chciałem, jestem duży, przeżyję agresję, nieprzygotowanie firmy, brak współpracy itd.
Pytania: Pytań właściwie nie przypominam sobie
zdjecie uzytkownika
hubert - 2015-07-31 10:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NO STABILNIE JEST ;)
zdjecie uzytkownika
interwencja - 2015-07-31 13:04:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja od paru ladnych lat w interwencji jestem w solidzie i w sumie pracy zmieniac nie zamierzam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Solid Security

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Solid Security?
Zadaj pytanie
alert