Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Solid Security

Pracowałeś w firmie Solid Security i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-08-04 21:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lech - 2015-08-03 15:05:05]:
Solid bierze bardzo tanio obiekty w przetaragach i przez to nie ma pieniedzy na skladki dla pracowników
zdjecie uzytkownika
sławek - 2015-08-05 14:16:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie - w Solidzie wcale nie jest najgorzej. Wiem co mówie...
zdjecie uzytkownika
misiek - 2015-08-05 16:53:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
róznie to bywa ale na ogól to przychylam sie do zdania ze nie jest zle. na moim obiekcie spokoj i kierownictwo tez do dogadania. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
pawcio - 2015-08-06 09:19:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kasa jest na czas więc jak dla mnie to jest mega ważne
zdjecie uzytkownika
arek - 2015-08-06 13:47:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trafiłem tu przypadkowo ale jak juz jestem to sie wypowiem bo tak czytam i czytam i po prostu nie moge... drodzy koledzy gdzie indziej lepiej mieć nie będziecie - tylko tyle wam powiem
zdjecie uzytkownika
mangusta - 2015-08-06 23:39:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
arek i wlasnie dlatego w tym kraju jest jak jest. Ludzie trzymaja sie kurczowo najgorszej roboty bo mysla ze lepszej miec nie beda.....
Jesli chcesz spedzic reszte zycia w ochronie to spoko rozumiem twoja sprawa ale nigdy nie mow ze inni lepiej nie moga skonczyc
zdjecie uzytkownika
Claus - 2015-08-06 23:55:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W tych Solidach, Juwentusach i innych tego typu dziadowskich firemkach, jest tak dlatego, że panuje wolna amerykanka odnośnie płac. Niby jest płaca minimalna, ale na umowach śmieciowych można zatrudniać za jeszcze gorsze stawki.

Gdyby wszystkie firmy obowiązywały takie same warunki odnośnie płac (że poniżej średniej krajowej nie można zatrudniać nikogo). To przetargi i rynek pracy szybko by wróciły do względnej normalności. A tak, za (nie)rządów POlskojęzycznych "byznesmeni" i firemki ochroniarskie (których właściciele wywodzą się z bezpieki, milicji, LWP), robią co chcą. Jeszcze trochę i taka szkodliwa polityka POlskojęzycznej menażerii spowoduje, że kraj się wyludni, i nie będzie miał kto robić na nich.
zdjecie uzytkownika
arek - 2015-08-07 09:56:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Claus - 2015-08-06 23:55:32]:
miałem na mysli branżę tylko i wyłącznie ;) wiem co mówie
zdjecie uzytkownika
arek - 2015-08-07 09:57:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mangusta - 2015-08-06 23:39:16]:
tak jak wyzej: miałem na mysli branżę tylko i wyłącznie ;) wiem co mówie
zdjecie uzytkownika
Daniel - 2015-08-07 10:04:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chłopaki nie ma co sie spierac gdzie lepiej gdzie gorzej. Z doswiadczenia wiem ze jest tak samo w calej branzy. I warunki i kasa
zdjecie uzytkownika
Igor - 2015-08-07 13:59:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moja historia z solidem wygląda tak: szukalem pracy i po kilku rozmowach naaprawde zaczelem miec z tym problem... znajomy mojej żony powiedzial ze u niego w robie szukają to poszedlem. okazalo sie ze to w solidzie wlasnie. Rozmowa w zasadzie spoko, wszystko wujasnione, warunki przedstawione wiec wiedzialem na co sie pisze. Widzialem te opienie tutaj i troche sie obawialem ze jest taka lipa i mega sie ciesze ze jednak zle nie jest.Od kilku tygodni juz robie i daje sobie dobrze rade, narzekac tez nie moge.
zdjecie uzytkownika
Claus - 2015-08-08 18:09:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Claus - 2015-08-06 23:55:32]:
Powinno być - "Poniżej minimalnej nie można zatrudniać nikogo". Pomyliłem się z uwagi na późną porę.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-08-10 20:34:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Prawda jest taka, że Solid już od dłuższego czasu ma problem z naborem. Jest bardzo mało osób zainteresowanych pracą w tej firmie, a z roku na rok będzie coraz gorzej bo dużo młodych wyjeżdża za granice, a ci którzy zostają mają konkretny fach w ręku więc mają gdzieś prace w takich firmach.
zdjecie uzytkownika
Aruś - 2015-08-11 12:52:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie jest P. Justyna???????
zdjecie uzytkownika
co ja czytam - 2015-08-14 19:16:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zabrakło wiejskich głupków do pracy w solidzie? Może wyciągnięte z morza murzyna z Afryki się nadadzą?
zdjecie uzytkownika
Michał - 2015-08-16 18:20:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy osoby piszące negatywnie w pracy są dobrzy i właściwie wykonują swoje obowiązki. Uważam,że duża część pracowników firmy Solid Security to po prostu osoby z bardzo niskim wykształceniem i nie umiejący robić coś innego.
Nawet świnia w chlewie nie narobi do swojego koryta.Szanujcie co macie,bo niebawem może być dużo zwolnień.Powód- nowe przepisy o zatrudnieniu
zdjecie uzytkownika
mangusta - 2015-08-16 21:59:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo mnie to cieszy, moze stawki w koncu pojda w gore bo zadnej firmie nie bedzie sie oplacalo brac obiektow za 8 zl osobo godzina skoro bedzie trzeba oplacic pelen zus :)
zdjecie uzytkownika
fanklub solidu - 2015-08-17 20:55:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ooooo... jak pan wielki Sz. wam składki zapłaci to chyba będziecie musieli sobie pałki na czarno pastować aby posadę ciecia utrzymać. Gdy w solidzie będą normalne stawki to jak myślicie będą wypierdusów zatrudniać czy chopów jak dęby?
zdjecie uzytkownika
lesny ludek - 2015-08-26 11:43:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adam - 2015-08-04 10:56:32]:
Czyli masz na rękę 5,80zł,w Łodzi stawka zaczyna się od 6,50 netto
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-27 01:23:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
elektronik - 2015-08-27 01:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja chciałem się dowiedzieć o zarobkach instalatorów systemów alarmowych. Ile taki instalator zarabia i ile godzin dziennie musi pracować?
zdjecie uzytkownika
Madi - 2015-08-28 10:02:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po 14 latach w solidzie (chyba jestem rekordzistą tutaj) chwalę sobie pracę. Po roku na obiekcie przeszedłem na handlowca i tak już zostało.
zdjecie uzytkownika
bxl - 2015-08-29 10:04:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem w ss z 16lat nie narzekalem a w patrolach ok 10lat z tego jakos sie żylo dorabialo na bramkach ale jak 3 lata temu wyjechalem do brukseli dopiero sobie zdalem sprawe za ile robilem i ile godzin bo bylo miesiecznie 300 i jak kazdy swieta niedziele jak wypadlo a teraz pracuje od 7-16 za 100e dniowki,soboty,niedziele wolne,w polsce jestem dwa razy w roku po miesiac czasu,latam na zagraniczne wakacje,wiem ze zyje
zdjecie uzytkownika
hubert - 2015-08-31 10:13:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W PORÓWNANIU DO WCZESNIEJSZEGO PRACODAWCY SOLID WYPADA CALKIEM NIEZLE. ROBOTA SIE DLUZY WIADOMO ALE TUTAJ CHOCIAZ MAM UMOWE
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: witam serdecznie pracowałem w tej firmie ponad 2 lata. Bylem sumiennym pracownikiem, zawsze przychodzilem na czas. Bylem tylko 2 tyg na chorobowym, kiedy firma powiedziala ze obniza mi pensje, na pytanie dalczego nie dostalem odpowiedzi. Okazalo się osoba po znajomosci dostanie moja prace. Czy to jest sprawiedliwe pytam sie ????? nagralem rozmowe na ktorej wprost szef unika odpowiedzi na moje pytania , posluchajcie sobie i ostrzegam Was przed ta firmą
Pytania: witam serdecznie pracowałem w tej firmie ponad 2 lata. Bylem sumiennym pracownikiem, zawsze przychodzilem na czas. Bylem tylko 2 tyg na chorobowym, kiedy firma powiedziala ze obniza mi pensje, na pytanie dalczego nie dostalem odpowiedzi. Okazalo się osoba po znajomosci dostanie moja prace. Czy to jest sprawiedliwe pytam sie ????? nagralem rozmowe na ktorej wprost szef unika odpowiedzi na moje pytania , posluchajcie sobie i ostrzegam Was przed ta firmą
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-09-01 15:16:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
Albert - 2015-09-01 15:16:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak na pierwszą pracę po przeprowadzce do wawki jest całkiem sympatycznie. Mam blisko do domu to i na obiadek domowy wyskoczę :)
zdjecie uzytkownika
nie znasz dnia ani godziny - 2015-09-01 22:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Albert sympatycznie w solidzie rzeczywiście jest ale tylko do momentu kiedy nie trzeba oddać się kierownikowi do dyspozycji... Dlatego warto przyglądać się bacznie co robią starsi stażem pracownicy i tak jak oni warto mieć zawsze przy sobie sporą tubkę wazeliny.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Solid Security

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Solid Security?
Zadaj pytanie
alert