Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Solid Security

Pracowałeś w firmie Solid Security i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kowal - 2015-04-16 15:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja pierdziele same wpisy dupolizów z solidu , firma jak każda złodziejska kombinatorska rypie ludzi i zjada własny ogon , kolos na glinianych nogach.
zdjecie uzytkownika
wazelina - 2015-04-16 18:45:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W solidzie bardzo dobrze się pracuje tylko tyłek trochę boli.
zdjecie uzytkownika
Ochrona - 2015-04-16 22:10:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [fast and - 2015-04-07 13:12:50]:
He he obudźcie się Matołki bo ja pracowałem w Solidzie na terenie Krosna i mogę powiedzieć tylko że placówka gdzie byłem na BWI to jakaś masakra, ciągle gonitwa i mobiling przez Szefa pseudo ochrony co siedzi na bramie i nic nie robi tylko pysk wyciera sobie o kolegów w pracy.
Jedno wszyscy wiedzą a zwłaszcza kierowcy Tirów jak postępować z takim wyrzutkiem jak Szef ochrony co już dostał po pysku od Tirowców i jakoś słabo był wyszkolony bo nie potrafił nawet sie bronić hehe zabarykadował się w kanciapie. I to ma być ochrona ??? Cieciowanie za 5 PLN/h.
Pozdrawiam Czytelników a jak ktoś chce więcej usłyszeć to dzwoncie 535-009-596.
zdjecie uzytkownika
gość 2 - 2015-04-17 15:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2015-04-15 22:06:12]:
Widzę, że kolega na Krk jeździ. Muszę Ci przyznać racje. Macie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z tymi jednostkami jak Was na 36 zostawiają. Ja bym tak nie wytrzymała. Ale u nas już się poprawiło. Mało kiedy wzywamy grupe. A kolega który pisał, że jest na stacji to ściemnia ładnie tam większość niedojebów robi. Ale ogólnie z kas [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sie nie spóźniają to jest ok.
zdjecie uzytkownika
STARSZY CIECIOWY - 2015-04-17 16:07:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wazelina - 2015-04-16 18:45:11]:
A niby od czego tylek boli bo nie rozumie ?
zdjecie uzytkownika
krul - 2015-04-18 13:55:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja spałem na nockach jak tam pracowałem na obiektach w warszawce
zdjecie uzytkownika
wazelina - 2015-04-18 22:36:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Starszy cieciowy jak cię tyłek zaboli to zobaczysz od czego... W tej cieciowni jest całe mnóstwo k...ów, którzy by brata sprzedali by móc zrobić w tym syfie "karierę".
zdjecie uzytkownika
BŁAŻEJ - 2015-04-20 09:35:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PŁACĄ NA CZAS A JAK KTOŚ TRAKTUJE TĘ PRACĘ POWAŻNIE, TO MA SZANSE NA AWANSE CZY POCHWAŁY. JAK KTOŚ SOBIE OLEWA PRACE NO TO SORRY... NIGDZIE NIE MA TAK ZE ZA NIC COŚ DOSTAJESZ. OBUDŹCIE SIĘ ;) JA NIE NARZEKAM! POZDRO
zdjecie uzytkownika
hanzlik1 - 2015-04-20 11:57:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BŁAŻEJ - 2015-04-20 09:35:20]:
NAJWIECEJ ZAWSZE NARZEKAJA CI CO IM SIE NIECHCE ROBIC ALBO MAJA COS NA SUMIENIU.
zdjecie uzytkownika
hanzlik1 - 2015-04-20 12:05:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [starszy czujkowy - 2015-04-12 18:44:38]:
MYLISZ SIE CHLOPIE TE OPINIE PISZA CHLOPY CO MAJA JAJA A NIE TAKIE CIOTY CO INO PLACZA BO WSZEDZIE IM ZLE.
zdjecie uzytkownika
wazelina - 2015-04-20 16:55:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Toteż piszę, że w solidzie bardzo dobra praca jest ino tyłek trochę boli.Zwalniają się wyłącznie lenie i ostatnie obiboki. W innych dobrych firmach zatrudniających kilka tysięcy ludzi jest mnóstwo pracowników ze stażem w danej firmie 10 i więcej lat a w solidzie przecież co drugi pracownik taki jest - o czymś to świadczy...
zdjecie uzytkownika
MLODSZY CIEC - 2015-04-20 19:56:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie jak chcecie dobrze zarabiac to trzeba pracowac jest praca na budowie noszenie pustakow praca na dachu docieplenia tam macie i 15 zl na godzine ale trzeba sie wykazac a nie za spanie chce brac kokosy no sorry tkai mamy klimat
zdjecie uzytkownika
Lechu - 2015-04-22 10:46:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja już 5 rok tu pracuję no i nie myśle o zmianach. Bo po co zmieniac jak jest mi tu dobrze. a no i kierownik zadowolony z mojej pracy. Powiem wam tak: jak umiecie rzetelenie pracować i nie ściemniac na kazdym kroku, to zostaniecie zauwazeni. Bo fajnie jest jak sie starasz i ktos to widzi. jestem zadowolony że wypłata zawsze się zgadza bo i punktualnie, tak że zawsze moge oplaty zrobic. Bez opóźnień. Mój brat też właśnie zaczał tu prace, tylko w interwencji i też już sobie chwali. Pozdrowienia dla wszystkich pracownikow
zdjecie uzytkownika
andzia - 2015-04-23 11:44:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bez spinania się: jestem nowa, ale zapowiada się fajnie. Byłam wczoraj w pracy bo ochraniam obiekt i w sumie baaaardzo na luzie było. To był mój trzeci dzień i juz nawet miałam ujęcie z kolegą. Więc no fajnie fajnie ;) koordynator pochwalił moją prace i jutro polece do roboty jak na skrzydłach :D mi się podoba. Mam nadzieje że się atmosfera nie zmieni, bo tak jest dobrze ;)
zdjecie uzytkownika
do ANDZI ! - 2015-04-23 12:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wiesz czy tak fajnie gorzej jak potem tego opryszka co ujelas spotkasz w ciemnej ulicy , praca w ochronie to nie przelewki bywa niebezpieczna a zlodzieje potrafia pozniej zastraszac sam wiem bo kiedys robilem na biedronce potem zycia nie mialem na dzielni
zdjecie uzytkownika
Małgosia - 2015-04-24 14:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio jaką sytuację miałam... byłam z córą w galerii i nagle mi z oczu zniknęła! To była chwila moment. Obejrzałam się i nie wiedziałam co zrobić. Zaczęłąm chodzic i gorączkowo jej szukać. Wtedy ktoś zapytał mnie czy w czyms pomóc, okazało się, że to był Pan z ochrony z Solidu. Od razu wpadł na pomysł aby powiadomić osobę, która monitoruje całą galerię i w ten sposób odnalazłam Julę. No oczywiście w sklepie z zabawkami... Ale gdyby nie trzeźwy umysł tego Pana to nie wiem co bym zrobiła. Także z miejsca chciałabym podziekowac i powiedziec że doceniam Waszą prace. Widać że odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku. Znał się na rzeczy i miał inicjatywe, a to sie rzadko zdarza. Dziekuje bardzo!
zdjecie uzytkownika
jarek - 2015-04-27 09:44:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja żałuje że musiałem zakonczyc moja przygode z SOLIDEM. Syn wziął mnie za granice do siebie wiec no musialem sie zwolnic ale powiem wam że praca nalezy do przyjemnych. Jesli kiedys wróce do Polski to mysle ze bym wrocil do solidu na pewno. Praca spokojna, nigdy nikt mi nie zawadził tak naprawde. A i ja nie szukalem problemow. Po prostu rzetelnie wykonywałem moja prace. Place tez mialem na czas. Pozdrawiam Jarek
zdjecie uzytkownika
czarna mamba - 2015-04-28 10:19:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie mogę powiedziec złego słowa. Jako przedstawiciel handlowy mam okazje duzo zobaczyc, pogadac z ludzmi, a ze mam gadane, to i dobrze mi idzie. Zyskałam kilku fajnych klientów ;p dział handlowy - zapraszam zapraszam ;) myśle że to fajna możliwość rozwoju i poszerzenia swoich mozliwosci interpersonalych (!) poza tym atmosfera pracy jest mega wiec czego chciec wiecej? No tak - kasa :D więc jeśli chodzi o to, to bez problemów zawsze. Mysle ze troche tu zostane :)
zdjecie uzytkownika
Renata - 2015-04-29 11:52:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja bym chciała bardzo pochwalić Panów z ochrony z galerii w Poznaniu. W poniedziałek było już dosyć ciepło i duszno, no ale musiałam wybrac sie na zakupy. W pewnym momencie zrobilo mi sie słabo i przysiadlam sobie pod sciana. Momentalnie pojawili sie Panowie z Solidu i zaoferowali pomoc. Byłam w takim szoku ze nawet nie zdazyłam podziekowac. Moze to przeczytaja. Wiec oficjalnie: DZIĘKUJĘ! Bo trzeba być człowiekiem po prostu. Dodam jeszcze ze nikt inny nie zareagowal!!! Fajnie ze jeszcze mozna na kogos liczyc i ze są dobrzy ludzie. pozdrawiam serdecznie Panów i pracownikow Solid i jeszcze raz dziekuje :)
zdjecie uzytkownika
Endrju - 2015-04-30 09:23:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od jakiegoś czasu jestem konsultantem telefoniczny w Solid. Na co moge liczyć? Przede wszystkim fajne jest to, że mam stałą stawkę i do tego dochodzą prowizje. Jak dla mnie ten system jest bardzo opłacalny bo tak mowiac szczerze - radze sobie :D po drugie cały zespół jest dosyc młody i w zasadzie kazdy moze sie rozwijac. Wiec do zdecydowany PLUS dla firmy! No i w porzadku jest to że od razu na wstepie mialem szkolenia wprowadzajace. W mojej poprzedniej pracy było tak: jak czegos nie wiesz to pytaj, a jak pytalem pozniej to sie burzyli, że powinieniem to wiedziec. Dlatego teraz doceniam te szkolenia w Solidzie na początku pracy. No i ważne aby miec wiedzę o produktach i usługach firmy, ale to chyba normalne przeciez :D ogólnie praca spoko. Nie chodze tam z grymasem wiec chyba jest dobrze? :D
zdjecie uzytkownika
Marian - 2015-04-30 22:13:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja taż chciałbym pochwalić ochroniarzy z Solidu. Byłem ostatnio w galerii w naszym mieście i mnie przypiliło. Lecę szybko do toalety ale po wszystkim kopara mi opadła, gdyż nie było tam ani skrawka papieru toaletowego. Siedzę zrozpaczony w tym klopie i dumam jak wybrnąć z tej niemiłej sytuacji, naglę słyszę pukanie do drzwi, to pan ochroniarz z Solidu przeleciał z rolką papieru i bardzo mi pomógł. Pan z Solidu musiał na monitoringu zobaczyć jak w bardzo rozpaczliwej sytuacji się znalazłem i po prostu okazał się pełnym zrozumienia, życzliwym człowiekiem. Ochroniarze Solidu to spoko goście.
zdjecie uzytkownika
Alicja z Krainy Czarów - 2015-04-30 23:17:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marian - 2015-04-30 22:13:08]:
Dobra riposta na ostatnie wpisy ;)
zdjecie uzytkownika
do MARIANA - 2015-05-01 10:07:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
super ja raz to musialem palcem podcierac bo tak mnie przypylilo
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: o ofercie dowiedziałem się od znajomego, który też jest koordynatorem w Solidzie. Akurat szukałem pracy więc pomyślałem że mogę spróbować. Okazało się że moje kwalifikacje fajnie dopasowane są do wymagań na to stanowisko, no i doświadczenie też się opłaciło. Rozmowa była prowadzona naprawde na luuuuzie i super ze wyglądało to bardziej jak próba poznania mnie i mojego charakteru niz jakies suche wypytywanie. No bo w sumie koordynator pracuje z ludźmi więc jakies obycie wypada mieć :D no i po kilku dniach zadzwonili do mnie ze dostalem pracę. Od miesiąca jestem na tym stanowisku
Pytania: najbardziej zaskakujące pytanie: o najbardziej stresującą sytuację w poprzedniej firmie i jak sobie z tym poradziłem.
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-05-04 09:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie co się liczy? Jak hajs się zgadza. A mi się zawsze zgadza więc i zadowolony jestem :D na początku się obawiałem jak to będzie bo jako ochroniarz trzeba dużo na nogach spędzić czasu, ale w sumie to szybko czas leci jak się ogarnia cały czas, a nie tylko takie stanie aby stać. Fajnie też że kumple z pracy (i koleżanki również oczywiście) są w stanie się zamienić jak cos mi wypadnie, bo jestem jeszcze studentem więc wiadomo, że zdarzają się sytuacje wyjątkowe :D
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-05-04 22:03:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Małgosia - 2015-04-24 14:06:44]:
Brzmi i śmierdzi to wymyśloną historyjką :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Solid Security
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Solid Security?
Zadaj pytanie