Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Solid Security

Pracowałeś w firmie Solid Security i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
przemek - 2015-07-21 11:21:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest tak jak wszędzie. I warunki i kasa
zdjecie uzytkownika
solid - 2015-07-22 17:39:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [przemek - 2015-07-21 11:21:06]:
Nie wszystko bo to nie umowa zlecenie tylko nadgodziny jeśli w tym samym miejscu robisz to samo
zdjecie uzytkownika
Kali - 2015-07-22 21:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A słyszałeś aby ktoś wygrał z solidem taką sprawę o nadgodziny? W cywilizowanym kraju byłoby to możliwe ale nie w republice bananowej.
zdjecie uzytkownika
Zbychu - 2015-07-23 10:18:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem długi czas ale niestety sytuacja rodzinna zmusila mnie do wyjazdu. A tak to chetnie bym zostal dłuzej. może kiedys moje drogi sie jeszcze spotkaja z Solidem
zdjecie uzytkownika
an - 2015-07-24 09:47:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kali - 2015-07-22 21:36:30]:
Wygrał nawet płacą po cichu jak nie wierzysz to zachacz o PIP
zdjecie uzytkownika
an - 2015-07-24 09:53:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Zbychu - 2015-07-23 10:18:32]:
Sytuacja rodzinna żona się zbuntowała miała dosyć 300 albo i więcej godzin pracy
zdjecie uzytkownika
teoretycznie - 2015-07-24 13:12:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do PIP to nawet chodzić nie trzeba, można skargę złożyć przez internet: http://warszawa.pip.gov.pl/pl/formularz/112


zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-07-24 14:35:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [teoretycznie - 2015-07-24 13:12:59]:
Kto to zrobi pip chyba wie tylko po co reagować chcą niech tyrają jednostka wygra a głupcy niech robią na pana
zdjecie uzytkownika
niuniek - 2015-07-24 16:30:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [teoretycznie - 2015-07-24 13:12:59]:
Masz rację teoretycznie
zdjecie uzytkownika
an - 2015-07-25 09:29:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [teoretycznie - 2015-07-24 13:12:59]:
Mam wrażenie że ktoś z PIP ale to za mało jaką mam gwarancję że nie podacie mojego nazwiska jak opiszę wszystko i dam karty miesięczne z moimi godzinami pracy za co mam płacone zlecenie a nie nadgodziny
zdjecie uzytkownika
nadgodzina - 2015-07-25 21:46:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ugotowane parówy do kogo wy?
zdjecie uzytkownika
tymek - 2015-07-30 11:19:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaczynam tu prace - kiero jak na razie spoko! Na rozmowie w porzadku.
zdjecie uzytkownika
Looki - 2015-07-30 11:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tymek, jak juz od poczatku spoko, to bedzie dobrze. ja też nie mogę narzekac. Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
hubert - 2015-07-31 10:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NO STABILNIE JEST ;)
zdjecie uzytkownika
interwencja - 2015-07-31 13:04:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja od paru ladnych lat w interwencji jestem w solidzie i w sumie pracy zmieniac nie zamierzam
zdjecie uzytkownika
Bohun - 2015-08-01 18:21:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [interwencja - 2015-07-31 13:04:02]:
Boś głupi.
zdjecie uzytkownika
mangusta - 2015-08-02 21:35:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W solidzie kokosow nie ma ale s gorsze firmy, zastanawia mnie tylko jak bedzie wygladala praca po 1 stycznia 2016 co solid wykombinuje zeby nie placic zusu ktos ma jakies pomysly ?
zdjecie uzytkownika
lech - 2015-08-03 15:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mangusta o co chodzi z tym ze solid security nie chce placic zusu? troche to dziwne skoro jest to firma z polskim kapitałem z powodzeniem funkcjonującą od 1991 roku na terenie całego kraju. ktora sie mocno rozwinela i z tego co sie orientuje strasznie duzo naborow w roznych regionach polski otwarto, wiec dlaczego miala by kombinowac skoro to znana marka.
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2015-08-03 20:20:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dużo naborów w różnych regionach a kiedy to do solidu nie było naboru? Jak rozpoznać gównianą firmę - cały czas szukają pracowników.
zdjecie uzytkownika
mangusta - 2015-08-03 23:42:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracuje w Solidzie prawie rok ogolnie w ochronie juz 6 lat i wszedzie jest to samo 2 umowy zlecenie pierwsza na okolo 40-60 zl od ktorej odprowadzane jest ubezpieczenie i inne takie, sa to groszowe sprawy a druga na reszte zarobionej w miesiacu kwoty. Solid tak jak i inne firmy oszczedzaja na pracowniku ile sie tylko da. Co do naborow to prawda rekrutacja idzie pelna para, na obiekcie na ktorym aktualnie jestem ludzie zmieniaja sie tak czesto ze nawet nie staram sie zapamietac ich imion a zmiany sa bo albo ktos znalazl lepsza prace albo jest zbyt glupi zeby sobie tu poradzic. A skoro dla ciebie to tak znana marka wyjasniej mi czemu mam 2 smieciowe umowy i z 240 godzin miesiecznie spedzonych w pracy mam 1400 pln mam to szczescie ze mam kwalfikowanego i dostaje tak zwane strzaly po 13 do 25 pln/h ale patrzac na innych pracownikow oni nie maja perspektyw w tej firmie tu ludzie sa rekrutowani na sztuki a nie jako kompetentni pracownicy bo liczy sie sztuka a nie to co pracownik potrafi.
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-08-04 10:56:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wiecie jak jest naoprawdę? Tak jak wszędzie ;) dziekuje, pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
solid - 2015-08-04 11:02:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mangusta - 2015-08-03 23:42:04]:
Dziwne nie ma pytania co będzie w styczniu z umowami zniknęło pytanie jak Solid będzie kombinował
zdjecie uzytkownika
. - 2015-08-04 14:23:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lech - 2015-08-03 15:05:05]:
geniuszu, dla pieniędzy, kimś robić trzeba, ale zaoszczędzić warto
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowy rekrutacyjnej właściwie nie było, zostałem delikatnie poinformowany o miejscu i pracy do której trafiam. O brakach procedury, oszczędnościach tej firmy. Jak się nie przestraszyłem to zostałem zaproszony na pierwszy dzień. Dostałem górę papierów do podpisania, jako umowę zlecenie. Dopiero później zrozumiałem zakres, mojego niezrozumienia, eufemizmów, którymi "rekruter" posługiwał się w czasie rozmowy. Jednakże sam chciałem, jestem duży, przeżyję agresję, nieprzygotowanie firmy, brak współpracy itd.
Pytania: Pytań właściwie nie przypominam sobie
zdjecie uzytkownika
Karol - 2015-08-04 15:30:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hejty hejtami ale ja dobrze trafiłem. Fajny obiekt i spoko koordynator
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-08-04 21:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lech - 2015-08-03 15:05:05]:
Solid bierze bardzo tanio obiekty w przetaragach i przez to nie ma pieniedzy na skladki dla pracowników
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Solid Security

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Solid Security?
Zadaj pytanie
alert