Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Solid Security

Pracowałeś w firmie Solid Security i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2015-05-07 18:34:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kurde ludzie narzekacie praca lekka mila i przyjemna tyle ze 24 h jak wam zle to na truskawki zbierac wtedy zobaczyta co to za praca jest ciezko a tak to se jade pociagiem po 4 rankiem do roboty odpierdziele swoje i chulaj dusza 2 dni wolnego robota jak marzenie hej ze hej polecam firme kazdemu hej
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-05-08 09:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zadowolony - 2015-05-07 18:34:55]:
jestes chory jestem kobieta mam rodzine i pracuje po 260 godzin srednio w miesiacu czy chce czy nie chce bo nie mam mozliwosci odmowy
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2015-05-08 13:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo trzea jeszcze dorabiac gdzies albo chowac jakas zwierzyne hodowlana ja na wsi mam troche tego to zawsze mam druga wyplate
zdjecie uzytkownika
hodowca - 2015-05-10 10:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hodowlę trza umieć robić, my w oddziale też hodujemy kierownika, tylko ten suczysyn mało mleka daje a dużo naszej kwi pije.
zdjecie uzytkownika
Ona - 2015-05-10 16:45:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawa - 2015-05-05 14:16:06]:
W jakim dziale ?
Jeżeli DWD to odradzam. Kierowniczka od pługa oderwana, non stop wprowadza jakieś bezsensowne rewolucje które się nie sprawdzają. Ale tak to jest jak ktoś się na czymś nie zna!
DOK - nie słyszałam żeby ktoś tam narzekał
Stacja monitorowania ? Różne opinie.
W serwisie mają dobrze.
Faktury porażka.
1500 będziesz zarabiać.
zdjecie uzytkownika
norbert - 2015-05-11 13:05:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma co hejtować. Warunki jak w całej branży.
zdjecie uzytkownika
Filip - 2015-05-12 10:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mój ojciec jest pracuje w Solidzie już od paru ładnych lat i wiadomo są momenty lepsze i gorsze, ale nie zamierza zmieniać firmy. To chyba o czymś świadczy.
zdjecie uzytkownika
Mati - 2015-05-12 16:33:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przyznam się, że jestem nowy w Solidzie i wczesniej pracowalem u konkurencji. Trudno jest sie jeszcze wypowiadać o całokształcie, ale jak na razie mam dobrego kierownika i w miare dobre godziny, wiec mam o niebo lepiej niz wczesniej.
zdjecie uzytkownika
solid - 2015-05-12 20:33:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Filip - 2015-05-12 10:15:25]:
to co tu szukasz nie masz wlasnego zycia i chcesz sie upewnic ze jest tak zle jak mowi twoj ojciec czy wazelina
zdjecie uzytkownika
szymon - 2015-05-13 09:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie spokój czego wy wymagacie od pracy ochroniarza? Ja jestem studentem i dorabiam sobie, bo fajnie jest mieć dodatkową kasę. Jestem w Solidzie bo mogę dostosować grafik do zajęć, więc jak dla mnie daje rade.
zdjecie uzytkownika
maturzysta - 2015-05-13 18:47:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a chciolem zapytac czy majac te dwie umowy to po roku nalezy mnie sie bida
zdjecie uzytkownika
leom - 2015-05-14 00:26:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto jest Twoim inspektorem?
zdjecie uzytkownika
maturzysta - 2015-05-14 09:30:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem a skad to mam wiedziec
zdjecie uzytkownika
ochroniarz - 2015-05-14 13:06:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzaskam po prawie 10 h dziennie, później wolne i tak cały czas. Ale przecież utrzymać się trzeba. Praca jak każda inna w branży. Najważniejszy jest dobry obiekt to wtedy i praca lepiej idzie.
zdjecie uzytkownika
Franky - 2015-05-15 09:22:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe ilu z was tak naprawdę pracowało w Solidzie :) z doswiadczenia pewnie ci co najwięcej krzycza pewnie pracowali tam tydzien i wiedza wszystko.
zdjecie uzytkownika
amelia - 2015-05-19 09:33:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dziadyga - 2015-03-02 00:40:00]:
Hej, co możecie powiedzieć o kierowniku handlowców w Legnicy niejakim Panu Mariuszu J.?
zdjecie uzytkownika
Kuba - 2015-05-19 09:35:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do MARIANA - 2015-05-01 10:07:48]:
Hej, co mozecie powiedzieć o kierowniku handlowców panu Mariuszu J.?
zdjecie uzytkownika
były pracownik solidu - 2015-05-19 19:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jk się zatrudniałem. Miało być 2 dni pracy na 2 dni wolnego. Okazało się że było 6 dni po 14h pracy na jeden dzień wolnego. Ciągle telefony, że w wolne trzeba przyjść. Nie polecam tej firmy. W całej branży jest tak samo ale ta firma to już wyjątkowe dno. No chyba że lubisz robić 300 godzin w miesiącu.
zdjecie uzytkownika
damian - 2015-05-20 12:17:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje tu już jakieś 4 lata. Byłem na dwóch obiektach. Wiadomo że na niektórych się więcej nalatasz bo trzeba pilnowac a nieraz siedzisz i nic nie robisz. Taka prawda
zdjecie uzytkownika
kajtek - 2015-05-21 10:54:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam wrażenie ze wchodzą tu sami hejterzy ;p ja pracuje od prawie roku i daje rade. Wiem co mówie bo pracowalem już w kilku podobnych firmach ;)
zdjecie uzytkownika
inspektor - 2015-05-21 11:46:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmie jako inspektor, ale że nie byłem lizusem dyrektorków i broniłem pracowników stałem się niewygodny.
zdjecie uzytkownika
Janek - 2015-05-21 14:48:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jaka jest i na czym polega kazdy wie, kasa taka jak wszędzie w branży, no ale na czas no i elastyczny grafik jak jestes studentem.
zdjecie uzytkownika
Kriss z Wawy - 2015-05-22 12:10:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam podjąć pracę w Warszawie to jest pod Warszawą J.W. K... inspektor Robert R..... . Czy macie jakąś wiedzę na temat tego obiektu i Inspektora.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Pierwszy raz byłem na tak przyjemnej rozmowie o pracę. Mało tego...dowiedziałem się wszystkiego i tak też okazało się później, bez żadnych ściem, cała rozmowa była bardzo sympatyczna.
Po podjęciu pracy bardzo duża pomoc ze strony Pani z rekrutacji z Ciechanowa
Pozdrawiam Pani Justyno!!!! słyszałem co zrobili!!!! Bardzo duży błąd że Pani juz nie ma!!!!!!! Nikt już tam nie przyjdzie no chyba ze Pani będzie!!!
Pytania:
zdjecie uzytkownika
manyy - 2015-05-22 12:35:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kumpel pracuje już troche w Solidzie i akurat szukali do pracy na ochroniarza, to mówie a zgłosze sie. bo kolega w sumie powiedział jak jest no i warunki są w miarę. Szału nie ma, ale tez tragedii też. Szybko poszło i już pracuje
zdjecie uzytkownika
Tomasz - 2015-05-25 17:49:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w Solidzie od 2006r jako pracownik ochrony fizycznej.

+ firmy jest taki że pensja jest na czas i to wszystko.
a teraz minusy
- Nieudolni inspektorowie/kierownicy
- ciągłe braki w kadrach
- Dwie umowy : jedna o prace druga o zlecenie , ale to nic dziwnego bo prawie wszystkie firmy ochroniarskie tak robią.
- zniżki zamiast podwyżek.
- dopierdalanie się do wszystkiego
Firma co chwile traci obiekty albo dostają kary gdzie pózniej odbijają sie one na pracownikach... ogólnie żenada
minusów jest bardzo dużo... ja już mam dość i na dniach odchodze bo mam dość takiego traktowania ludzi.


Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Solid Security

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Solid Security?
Zadaj pytanie
alert