brak logo

Solid Security

Warszawa

Opinie o Solid Security

Wiesław 2016-07-01 22:00:30
witam
Pani Aneto - ma pani z nimi umowę o pracę czy umowę -zlecenie?
Wiesław 2016-07-01 22:01:10
witam
Pani Aneto - ma pani z nimi umowę o pracę czy umowę -zlecenie?
azja 2016-07-01 22:29:10
com powiecie u was o zatrudnieniu na rampowego w Krakowie? to są lokalizacje przy jasnogórskiej i zakopiańskiej? na kontroli magazynu 9,50zł netto/h to chyba nie jest taka zła stawka moim zdaniem teraz
Bohun 2016-07-02 13:42:29
Jaka płaca ,taka praca.
jarek 2016-07-02 14:54:08
@azja nie no, całkiem do zaakceptowania. Każdy chce jak najwięcej, wiadomo - ale jest ok
rafałł 2016-07-03 20:50:32
Nigdy w większym gówwnie nie pracowałem,monitoring z interwencją to fikcja,patrol jedzie do obiektu godzinę bo nie wie gdzie jest obiekt,ale skąd ma wiedzieć skoro pracują tam same jełopy które nic nie przekażą gdzie był nowy obiekt podpięty.Ale z drugiej strony to co klient chce za 30 zeta :-).Mało tego to wypłat ludziom nie wypłacają już 3 tygodnie po terminie.W końcu musi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nąć ten kolos bo to się w głowie nie mieści...
1
rafałł 2016-07-03 20:51:12
Nigdy w większym gówwnie nie pracowałem,monitoring z interwencją to fikcja,patrol jedzie do obiektu godzinę bo nie wie gdzie jest obiekt,ale skąd ma wiedzieć skoro pracują tam same jełopy które nic nie przekażą gdzie był nowy obiekt podpięty.Ale z drugiej strony to co klient chce za 30 zeta :-).Mało tego to wypłat ludziom nie wypłacają już 3 tygodnie po terminie.W końcu musi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nąć ten kolos bo to się w głowie nie mieści...
8
de 2016-07-03 21:37:40
wczoraj firma Solid Security wstawila oferte pracy na stanowisko pracownika konwoju w Gorzowie Wielkpolskim w ogloseniu napisali ze oferuja miedzy innymi pracę w systemie zmianowym w firmie o ugruntowanej pozycji,atrakcyjne wynagrodzenie,stabilne zatrudnienie
anonim 2016-07-08 16:09:45
Jaka jest stawka godzinowa w Warszawie jako instalator ? Jakie warunki pracy ?
mik 2016-07-08 17:19:17
A gdzie widziales taka oferte? Bo ja same widzialem głownie oferty pracy na ochroniarzy a na to stanwosiko wile chyba nie placa
Kablociąg SA 2016-07-10 22:09:19
Instalator w solidzie? - Co pan panie Ferdku do roboty bez narzędzi przychodzisz...
bn 2016-07-10 22:42:41
@ Kablociąg SA a gdzie widzisz oferte na instalatora - bo jest masa ogłoszeń ale instalatora nie widze powiem szczerze
iwa 2016-07-12 09:05:40
a co możecie mi powiedzieć o tym zatrudnieniu dla kobiet w Mszczonowie? bardzo mnie interesuje czy to na serio jes tylko skanowanie produktu bez wysiłku
kandydat 2016-07-13 13:37:28
Czy ktoś może coś więcej napisać o tym stanowisku?

Manager ds. Telesprzedaży – Dział Klienta Korporacyjnego
kawa 2016-07-13 13:59:20
@ kandydat a co konkretnie chciałbyś wiedzieć ????
Ciekawa 2016-07-14 07:58:48
Witam, dzisiaj mam rozmowę o prace w solid MCG warszawa, do działu windykacji, czy jest ktoś kto mógłby mi napisać coś więcej o pracy tam? Zarobki ,godziny pracy, czy wypłacalni są jaka atmosfera? Czy umowę o pracę dają? Tylko szczerze proszę bo nie chciałabym marnować czasu...dziękuję
mniek 2016-07-14 09:25:16
na pewno jest teraz od nich oferta pracy jako Manager ds. Telesprzedaży – Dział Klienta Korporacyjnego.
AAA konw 2016-07-14 14:31:11
Ja też już mam dość być wyzyskiwany zrobiłem c+e i uciekam na kierowce do HSF Logistics 3 tygodnie pracy i 7000 zł przytulę
6
pako 2016-07-14 15:43:12
A jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na managera ds. telesprzedaży? Dobrze, że można liczyć na stabilne zatrudnienie, ale skoro jest podstawa zarobków to jeszcze doliczana jest prowizja, a skoro jest umowa o pracę, to jeszcze lepiej.
Raul 2016-07-17 15:14:38
Nie ma czegoś takiego w polskim ustawodawstwie jak "stawka godzinowa na obiekcie". Oszukują was i robią w konia. Jest najniższa krajowa i w zależności od miesiąca trzeba wypracować od 160 do 176 godzin, a jak więcej wypracujecie, to są godziny nadliczbowe. Tak samo jest z dodatkami nocnymi.
8
tele 2016-07-17 15:22:53
Świetnie, że jest zapewniona prowizja do podstawy zarobków @pako, bo o takie dwuskładnikowe wynagrodzenie jest dość trudno, a to jest tutaj możliwe. Wiecie jakie dają benefity socjalne dla referentów? Dzięki
oooo 2016-07-18 21:44:23
chyba z postępu ktoś pisze!!!! Firma żenada ludzie traktowani jak śmiecie !!!!!!!!!!!!!
9
Xna 2016-07-18 22:24:28
Pracownik Grupy Interwencyjnej - Stargard ma się akurat dobrze, tak mi się przynajmniej wydaje, że zaspokoi większość z Was
r654 2016-07-26 15:39:18
powiem Wam ze mozna w dalszym ciagu do nich do firmy aplikowac szukaja glownie pracownikow ochrony..
amadeusz 2016-08-01 13:00:20
Mam pytanie,czy praca 48 na 24 na umowę zlecenie jest zgodna z kodeksem pracy.Dowódca mówi nam,że trzeba poświęcać się dla firmy.kierownik będzie zadowolony,bo nie ma ludzi do pracy(nikt raczej nie chce pracować na Techni Colorze i Povie)Jestem przemęczony ale straszą zwolnieniem
mniek 2016-08-01 13:04:11
jest u ncih teraz taka oferta jako Asystent Dostaw Nocnych - Nowogard no i zastnawiam się jak to bedzie wszystko wyglądało w praktyce.
Murzyn 2016-08-03 19:30:41
Oszuści i krętacze!!! Mają gdzieś pracowników, klientów i wszystkich dokoła. Ważne są tylko zakupy w Paryżu prywatnym halikopterem a pracownik liże parapety z głodu. Mafia i skur....e!!! Pracownik to dla nich śmieć, ile byś nie zrobił i co byś nie robił jest źle i za mało. Właściciel firmy faktycznie czuje się jak właściciel. Murzynów. Na plantacji bawełny.
3
mik 2016-08-03 19:33:31
spoko, ze do biur tez poszukują a nie tylko pracowników ochrony
Tim 2016-08-04 00:50:02
24 godzin pracy i 48 wolnego jest chyba dopuszczalne. Nie dopuszczalne jest 48 godzin pracy i 12 wolnego. To jest dziki kapitalizm w XXI wieku, w kraju w środku Europy i należącym do UE.
kom 2016-08-04 10:09:16
@mik owszem do biur to ja widzę aktualnie tylko jedną rekrutację - Specjalista ds. Bezpieczeństwa Informacji w Warszawie
izi 2016-08-08 13:01:12
Nie ma to jak sergiusz wykozystuje ludzi do wszystkiego a potem zwala swoja prace na innych by zabrali pesje ale nie tedy droga sam nic nie potrafi i swoje winy zwala na innych. Sam lize [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w solidzie by mu nic nie zrobili wybielacz.
Michał 2016-08-08 14:11:31
Już kiedyś wspominałem, ze jeżeli jest praca ciężka i nie odpowiednia do wykształcenia to należy iść do innej lepiej płatnej. Wielu z was narzekających na pracę nic nie potrafi .
Uczyć się uczyć !!!!!
marecki 2016-08-08 20:33:52
ale tak narzekasz ale przecież w tej firmie są stanowiska lepiej płatne tylko trzeba trafić w odpowiednią rekrutację, możesz jak najbardziej zostać szeregowym pracownikiem ochrony w oniemcie handlowym ale możesz też pracować przy monitorowaniu alarmów
Jasnowidz...... 2016-08-09 10:33:42
Moja opinia jest krótka....dotyczy pracy w Lublinie na LCL Stock Polska !!!
Totalny chaos i kombinacja !!! Nikt nie może opanować "samowoli"... "dowódców" !!! Najpierw dają tzw. "urlopy" pracującym na umowę zlecenie, a potem sami biorą ich służby i godziny !!! Dochodzi do paradoksów w postaci "pełnienie" służby ponad 50godz. a 36 to norma !!! Tylko, że niektóre z tych służb są wirtualne !!! Czyli jest w domu lub na innym obiekcie pod..."telefonem" !!! No i wychodzi na to, że na umowę o pracę zarobię max.1600 z groszami a na umowę zlecenie "wybrańcy"ponad 3000zł......
jarek 2016-08-09 10:53:15
Zawsze można też iść do grupy interwencyjnej w Warszawie @Michał może i nie jest to oferta skierowana do osób z nie wiadomo jakim wykształceniem ale pensja od 1850 zł się zaczyna i idzie raczej w górę a nie w dół
Młody 2016-08-20 19:56:39
A jak jest na Castorama monitoring?
1
cpim 2016-08-20 23:16:17
@ Młody na pewno jest. teraz to jest wszedzie można powiedzieć. do solidu spora rekrutacja jest aktualnie
Patryk 2016-08-21 23:58:23
NIE POLECAM !!! UWAŻAJCIE NA TĄ FIRME, ONI NIE PŁACĄ ŻADNYCH SKŁADEK, BĘDZIESZ PRACOWAŁ, COŚ CI SIĘ STANIE TO ZAPŁACISZ W SZPITALU TAK JAK JA BO NIE UBEZPIECZAJĄ LUDZI, PO 4 LATACH ZNAJOMY DALEJ NA ZLECENIU .. ACHA I JESZCZE JEDNO, ONI WAM TEGO NIE POWIEDZĄ ALE SOLID ZATRUDNIA WAS POD SOLID I POD JAKĄŚ ŚMIESZNĄ AGENCJĄ PRACY ŻEBY MNIEJ PŁACIĆ SKŁADEK.
mniek 2016-08-22 10:27:56
Pracownik Ochrony Fizycznej - Galaxy Centrum jest u nich poszukiwany z ztego co widze tak naparwde...
Lotus 2016-08-22 21:36:21
Będą wypłaty w tym miesiącu?
2
Lotus 2016-08-22 21:36:43
Będą wypłaty w tym miesiącu?
2
dgtrf 2016-08-22 22:26:59
czytam co napisał @ PATRYK i jestem w szoku że tak znana firma ochroniarska może w ten sposób traktować pracowników. Nie do pomyślenia dla mnie .....
1
Lewy 2016-08-22 22:58:55
( usunięte przez administratora )Przyjdzie wam rozliczenie PIT to bedzie płacz bo skąd wziąć taką sumę do spłaty bo oni płacą co drugi miesiąc :)
1
edeko 2016-08-23 08:18:53
Wydaje mi się, że ostatnio nie pokazało się żadne ogłoszenie @pzok, bo przecież każdby dba o to, że atmosfera dopisuje.
codi 2016-08-23 22:00:24
Nie polecam, praca 14 godzin dziennie i do teraz nie wypłacili mi pieniędzy.
3
mniek 2016-08-24 10:04:08
na pewno jest teraz ciekawa oferta do nich jako Kwalifikowany Pracownik Ochrony Fizycznej - Strzelnica.
Aga 2016-08-24 10:27:22
Tragedia jednym słowem. Praca po 16godz co drugi dzień. Zwolnilam się 2 tygodnie temu i jeszcze nie otrzymałam wypłaty.
alo 2016-08-24 11:17:50
aż tak dużo pracy? skoro tam kobiety nie wytrzymują to chyba lekko nie jest?
Rafał 2016-08-25 10:56:42
pracwoałem na galerii. Powiem wam, że solid to jedno wielkie ( usunięte przez administratora )Umowa smieciowa i zabezpieczają się w niej , dostajesz 4 zł na rekę + do 100% premii. Do 100% no i własnie , wszyscy ładnie mowia ze wychodzi 8 zl na reke, ale tyle nie wypłacają. na końcu okazuje sie ze pracwoałem za 6 zł na reke, dodatkowo nie wpisali mi wszystkich dni. Ogólnei firma żeruje na ludziach i ma ludzi za murzynów
1
artu r. 2016-08-25 12:13:50
zastanawiam mnie jak wygląda u was praca jako konsultant telefoniczny, głównie to interesuje mnie jaki jest system zmian, chodzi mi o to mianowicie czy w weekendy się pracuje i w święta, ewentualnie w jakich godzinach są dokładnie zmiany, z góry dzięki
Zostaw swoją opinię o Solid Security - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Solid Security