Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Solid Security

Pracowałeś w firmie Solid Security i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Hennig - 2015-06-04 00:02:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie obrażając nikogo jeżeli pracujemy w kraju, gdzie przeciętne wynagrodzenie wynosi około 2000 zł gdzie koszty życia są nie wiele mniejsze to taki pracownik Solidu według mnie nie zarobi więcej niż 1500 zł. Poprawcie mnie jeżeli się mylę, bo wiele osób poszukują teraz - ale czy to ma sens gdzieś w przyszłości...
zdjecie uzytkownika
arni - 2015-06-04 13:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Hennig - 2015-06-04 00:02:44]:
jesli masz orzeczenie to masz szansę taką kasę mieć, jesli umowa zlecenie zapomnij
zdjecie uzytkownika
IKAR - 2015-06-08 11:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
długo się zastanawialem nad podjeciem pracy w solidzie i to głównie przez to co tu się wypisuje. No ale sytuacja zmusial mnie do tego ze musialem zacząć pracowac. I wiecie co? Te negatywne opinie tutaj to jakas przesada gruba... mega się ciesze ze się mile zaskoczylem!!!
zdjecie uzytkownika
mm - 2015-06-08 21:01:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [IKAR - 2015-06-08 11:36:11]:
uważaj żebyś się nie spalił
zdjecie uzytkownika
natan - 2015-06-09 09:47:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kazdy ma prawo do swojego zdania dlatego tez się wypowiem na temat pracy w solidzie. Więc tak... praca jaka jest to chyba kazdy może sobie wyobrazic albo wie, bo nie nalzey do najciezszych. No ale mam dobry kontakt z koordynatorem więc nie moge narzekac. Stawka jak wszedzie w ochronie.
zdjecie uzytkownika
byly stujkowy - 2015-06-10 10:27:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czesc i czolem bylem stujkowym na fabryce plyt pod PIASECZNEM , praca w miare jednak 24 godziny w tym szumie ciezko wytrzymac a szczegolnie nogi wchodza w pewna czesc ciala praca dla osob ktorzy sa zawzieci ja niestety zrezygnowalem
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-10 11:54:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja się przenioselm z innej firmy do solidu i to była chyba jedna z najlepszych moich decyzji!!!
zdjecie uzytkownika
Bohun - 2015-06-10 16:54:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli ktoś nie lubi domu,rodziny i wolnego czasu to ,,praca,,w Solidzie będzie dla niego spełnieniem marzeń.Innym współczuję pracy po 300 godz. w miesiącu[niektórzy pracują i po 400],żeby zarobić tyle co kasjer w Biedronce za 168 godz.WYRAZY WSPÓŁCZUCIA DLA CHWALĄCYCH SOLID,ZRÓBCIE SOBIE UCZCIWE BADANIA LEKARSKIE.
zdjecie uzytkownika
mm - 2015-06-11 10:50:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bohun - 2015-06-10 16:54:22]:
Brawo ktoś mądry pracujemy tyle godzin za grosze dziś przeczytałam że młodzież zarabia skierowana z OHP 10 12 złotych na rękę za godzinę a my 8 i mamy się cieszyć że mamy pracę
zdjecie uzytkownika
nonono - 2015-06-12 09:58:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracowałem dla tej firmy blisko rok czasu nie szanują ludzi przychodzisz do pracy i o godzinie 14 gdy masz isc do domu okazuje sie ze nie ma kto cie zmienic i cisniesz 16h dziekuje za taka prace.
zdjecie uzytkownika
mały szczurek - 2015-06-13 21:16:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ważne co piszą ważne aby w ogóle pisali.
W solidzie nie jest wcale tak źle.
Sam chętnie poszedłbym tam pracować tylko nie mogę dostać żółtych papierów bez których w tej firmie kariery się nie zrobi.
zdjecie uzytkownika
maniek - 2015-06-16 16:42:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Solid? .... ale stabilnie :D
zdjecie uzytkownika
ok - 2015-06-18 16:50:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
solid to wiadomo skoro nazwa to solidna firma czego tu chciec wiecej
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-06-19 08:15:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po tych opiniach już sama nie wiem... Zadzwonili do mnie i mam się zgłosić na rozmowę. Jak to wygląda w Ciechanowie? był ktoś może??? Dzięki za info.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2015-06-19 20:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ponad 7 lat pracy w spółkach Solid na różnych etatach.
Faktycznie liczy się sztuka,nie ważne na czym się zna,byle był uległy i posłuszny,niczego nie żądał a już aby nie wstawiał się za zwykłym szeregowym pracownikiem jeśli już jest Inspektorem lub Kierownikiem.Dotyczy to Centrali jak i terenu.
zdjecie uzytkownika
solidziak - 2015-06-25 09:26:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam kilku znajomych w solidzie i jak się okazalo ze muszę zaczac prace na studiach to wiedzialem gdzie się udac! Pracuje już 2 lata
zdjecie uzytkownika
pracowity - 2015-06-26 09:27:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja juz kilka lat z solidem i narzekać nie moge, pozdraiwam ekipe z koszalina!
zdjecie uzytkownika
ed - 2015-06-26 14:36:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracujemy po to aby mieć kase i pewnie dużo osob zagląda tutaj właśnie po to aby się dowiedziec co i jak. No to wam mowie – stawki takie jak w calej branzy. Sprawdzcie w necie sobie. Plusem jest to ze wyplata na czas!
zdjecie uzytkownika
SzeregowiecRyan - 2015-07-01 15:46:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SMA Katowice... ODRADZAM prace w tym dziale... chyba że masz za dużo zdrowia i za mało stresów w życiu.... rąbiesz po ok. 300 h w m-cu... Nerwowa i niezdrowa atmosfera na stacji... Mega rotacje... Zero poszanowania dla ludzi którzy chcą tam pracować... Mega MOBBING - zwłaszcza ze strony dwóch panienek p. Werki i jej psiapsiółki p. Kasi... które skutecznie potrafią uprzykrzyć życie, tak że aż odechciewa się człowiekowi przychodzić do pracy. A co najfajniejsze to zwykłe szeregowe pracownice jak każdy na stacji - za to tak bardzo pewne siebie że robią to offen przy wszystkich. Kierownik R. niekompetentny nie potrafi ogarnąć własnego działu.... dba tylko i wyłącznie o własne interesy i swoją D* zresztą tak samo jak Szefowie zmiany:/ Ja dla Mnie praca tam, to jedno wielkie Nieporozumienie...
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-07-02 14:49:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Interesuje mnie wasza pinia nt. pracy w solidowych sortowniach pieniędzy. czy wszędzie jest takie samo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-07-02 15:06:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli nie musisz, serdecznie stanowczo odradzam, ale lepsze to niż nic, niestety. Tu się tylko niedobrze robi.
zdjecie uzytkownika
kali - 2015-07-02 16:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [natan - 2015-06-09 09:47:04]:
najgorsza firma jaka kiedykolwiek istniała traktują ludzi jak niewolników nie polecam tej roboty wolałbym puszki zbierać niż trafić do obozu pracy
zdjecie uzytkownika
kruku - 2015-07-03 09:23:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Takie gadanie tylko. Kasa sama się nie zrobi a pracowac trzeba. U mnie jest naprawde spoko. Wszystko zależy od podejscia tak mysle
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowy rekrutacyjnej właściwie nie było, zostałem delikatnie poinformowany o miejscu i pracy do której trafiam. O brakach procedury, oszczędnościach tej firmy. Jak się nie przestraszyłem to zostałem zaproszony na pierwszy dzień. Dostałem górę papierów do podpisania, jako umowę zlecenie. Dopiero później zrozumiałem zakres, mojego niezrozumienia, eufemizmów, którymi "rekruter" posługiwał się w czasie rozmowy. Jednakże sam chciałem, jestem duży, przeżyję agresję, nieprzygotowanie firmy, brak współpracy itd.
Pytania: Pytań właściwie nie przypominam sobie
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-07-03 12:47:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kali - 2015-07-02 16:44:25]:
Zgadzam się w caaaałej rozciągłości
zdjecie uzytkownika
Robert - 2015-07-03 12:50:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ciekawe ilu tak naprawde pracowalo ;) ja od pewnego czasu w solidzie, z innej firmy sie przenioslem i powiem wam ze nigdy bym juz nie wrocil tam ;) pozdro
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Solid Security

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Solid Security?
Zadaj pytanie
alert