Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Solid Security

Pracowałeś w firmie Solid Security i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
warsaw - 2014-12-08 14:04:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No chyba ty najlepiej powinieneś wiedzieć czy robią kanty. Masz chyba podaną stawkę za godzine pracy. Pracujesz jako OFI ?
zdjecie uzytkownika
Wydział Solidnego Bezpieczeństwa - 2014-12-08 16:43:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kto pisał nieładnie o firmie nie dostanie bonów na święta, kto czytał te niepochlebne komentarze nie dostanie świątecznych życzeń od prezesa, natomiast kto o firmie źle myślał niech się idzie wyspowiada.Amen
zdjecie uzytkownika
Majk - 2014-12-08 17:10:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem w Solidzie w Gdańsku jak znalezli na moje miejsce Emeryta to zwolnili z dnia na dzień bez zadnego wyjasnienia i nie przejmowali sie ze jest poczatek miesiaca i zostaje bez pracy woleli emerytow co siedza pija w nocy jak nie jezdzi kontrola!!! spia
zdjecie uzytkownika
maczu-piczu - 2014-12-08 20:57:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak czytają to polecam zając sie obiektem ZWIK w Lodzi ul.Graniczna, TWA,intrygi, donosy,pod..dalanie wzajemne ,dojdzie do rekoczynów wkrótce
zdjecie uzytkownika
Majk - 2014-12-09 07:06:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak sie Dzwoni do Koordynatora z problemem na Obiekcie to on mowi ci cytuje "Spie Mam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] radzcie sobie sami,zajme sie sprawa w godzinach od8-16" Taka jest jego odpowiec!! A ponoc wymaga sie kultury??
zdjecie uzytkownika
waznygossc - 2014-12-09 12:35:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam wasze wpisy, 1500 to mało? Tam gdzie ja obecnie pracują za najniższą KRAJOWĄ to dopiero mało, wiadomo żadna płaca nie hańbi;) zastanówcie się czy lepsze te 1,5 tysiąca czy zbierać makulaturę na złom. O solidzie wiem tyle że to firma z dużą przeszłością i wyrokami nie polecam tam Pracy na "stałe" i tyle
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-12-09 17:53:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [warsaw - 2014-12-08 14:04:32]:
Nie mam podanej stawki bo to praca na umowę o pracę
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-12-09 17:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [warsaw - 2014-12-08 14:04:32]:
Jestem zwykłym ochroniarzem, takim bez broni i ogólnie bez niczego
zdjecie uzytkownika
hasło reklamowe - 2014-12-09 19:36:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zatrudnij się w solidzie dostaniesz forsy kupę i jeszcze kierownik pościska ci d..ę
zdjecie uzytkownika
bluej - 2014-12-10 09:22:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta ochrona to jest jakas porazka i smiech na sali!!! do ochrony przyjmuja emerytow z grupami inwalidzkimi.. np po ataku serca, a gdzie ci taki dziadek przyjedzie i bedzie gonil za zlodziejem, ktory wlasnie wynosi twoj tv z domu??? to jest cwaniactwo i nasze prawo pracy na to pozwala a dyrektorzy to wykozystuja i kupe kasy zbijaja.. ale na czym/kim? -- na klientach, ktorzy i tak ochorny nie otrzymaja jak beda w potrzebie!. Rozumiem, im to dobrze zarobic 1400- 1500, ale mlodzi tez tyle zarabiaja bo godziny im sie ucina, poniewaz lepiej wsadzic cichego i taniego dziadka niz mlodego i szczekajacego. Ludzie obudzcie sie w tej zakichanej Polsce!! kraj oszustow i cwaniakow!!!! Zrobmy cos z tym! Walczcie, sprzeciwiajcie sie!
zdjecie uzytkownika
mariama - 2014-12-10 19:20:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Michał - 2014-11-23 19:29:59]:
pracowałem w solid krótko mam wyższe wykształcenie ale zostałem bez pracy na krótko mam jak najgorsze wspomnienie umowa Śmieciowa wypłata 25 przyszły miesiąć stałem na sklepie super ...... tragedia tragedia już nigdy więcej
zdjecie uzytkownika
mario - 2014-12-10 19:28:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adam - 2014-12-09 17:56:11]:
w opolu 7 zł na sklepie
zdjecie uzytkownika
Warsaw - 2014-12-13 01:37:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Wydział Solidnego Bezpieczeństwa - 2014-12-08 16:43:48]:
Nawet jak powiesz ładnie o firmie to nie dostaniesz żadnych bonów, podwyżek. Chyba że podpierniczasz innych pracowników jak coś zrobią. Solid lubi pracowników którzy cisną na innych. Tak się zostaje w tej firmie koordynatorem ;]
zdjecie uzytkownika
michal - 2014-12-14 23:39:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
eee, to troche Warsaw nie możliwe chyba. serio inaczje nie mozna niczego osiagnac, nie wierze. w każdym razie moze powiesz chociaz ile wynosza zarobki, bo to mnie ciekawi. pracuje na ochronie już jakiś czas ale mysle ze moze firme zmienic, ale wiadomo zmiana to zawsze jakies ryzyko, powiedz wiec o zarobkach choc teoche, albo ktokolwiek niech powie.
zdjecie uzytkownika
kp - 2014-12-16 00:12:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moj chlopak pracuje tam prawie rok i wedlug mnie to jakas totalna porazka a nie praca 7zl/godz pracuje na magazynie wiec napracuje sie jak dziki osiol nawet slowa dziekuje nie uslyszy ale to jiz mniejsza o to . Do pracy chodzi chory bo wolnego nie chca dac jak nie przyszedl raz do pracy bo mial 40stopni goraczki i ledwo oczy otwieral to dostal upomnienie ( nagane) wiecznie maja jakakies problemy a jakby tego bylo malo to wyplate powinien dostac 14stego a tu na kacie pusto mimo tego ze 14 wypadal w niedziele kasa powinna byc juz 12 w piatek a tu 15 a kasy dalej nie ma a jak zapytal w pracy to go olali jeszcze powiedzieli mu " ty dzieci na wychowaniu nie mas to czym si przejmujesz" no masakra
zdjecie uzytkownika
koliber - 2014-12-16 09:25:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś wie co to jest ta ich DYREKTYWA 17/2007 I czy zgodna z prawem ,bo jak masz umowę o prace to zmniejszają stawkę godzinową o 0,50 gr.Umowy dostaja tylko niepełnosprawni z 1 grupą czyli ze znacznym stopniem ,dzieloną na dwie spółki z najniższym wynagrodzeniem.
zdjecie uzytkownika
sasza - 2014-12-16 14:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koliber - 2014-12-16 09:25:18]:
Jak masz umowę o prace to za 160 godzin miesięcznie dostajesz najniższą krajową, ja mam umowę o pracę, grupa 2
zdjecie uzytkownika
Bohun - 2014-12-16 18:23:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowni klienci Solidu!Od połowy grudnia Solid zmniejsza liczbę patroli interwencyjnych na terenie Warszawy.Oczywiście bez wiedzy klientów.Tak więc BEZPIECZNYCH i Wesołych Swiąt szanowni sponsorzy nierobów z Postępu.
zdjecie uzytkownika
koliber - 2014-12-16 18:51:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bohun - 2014-12-16 18:23:04]:
u nas z 2 już nie przyjmują ,dają im umowy zlecenia..
zdjecie uzytkownika
Czesiu - 2014-12-16 20:36:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli trzeba nie mieć połowy mózgu aby tyrać w tej wyzyskowni
zdjecie uzytkownika
Warsaw - 2014-12-16 23:37:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [michal - 2014-12-14 23:39:09]:
Powiem tak. W centrali dostajesz średnio 1500 zł miesięcznie, nawet potrafią dać 1400. Na początek zlecenie a potem 2 umowy - o prace na najniższą krajową a resztę na zlecenie. Z podwyżkami bywa różnie... Jak masz ogarniętego koordynatora to potrafi w ciągu 1 dnia ci powiedzieć czy masz szanse czy nie a u innych czekasz nawet rok. Bo koordynator składa podanie wyżej (albo nie złoży, nigdy nie wiesz :)) Są w tej firmie tacy co pną się wyżej bo liżą bardzo dupsko innym. Są tacy co kiedyś jak zostali zatrudnieni z 6 lat temu to zajmowali się byle czym a teraz są na stanowiskach kierowniczych. Jeżeli chcesz mieć więcej na początek niż 1500 zł to zgłoś się już do Konsalnetu, tam płacą lepiej i lepiej traktują pracownika (mówię o pracy biurowej w centrali). Wchodzicie czasem na oferty pracy np na olx, gumtree czy pracuj.pl ? Non stop te same ogłoszenia z solidu. Kadry i płace, asystentka zarządu, dział FV, DOK... o czymś to świadczy...
zdjecie uzytkownika
polish_Rambo - 2014-12-17 15:28:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Warsaw - 2014-12-13 01:37:37]:
Dzięki za podpowiedź na awans...;) bo zamierzam cisnąc po tych przełożonych, którzy wykorzystują sformułowane zdania w kodeksie pracy na swoją korzyśc.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-12-17 16:19:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już Dyrektorzy Oddziałów dostali odpowiednio do przychodów porcję suwenirów.
Niestety są to podarki świąteczne dla Klientów i handlowcy je rozwożą.
Natomiast robotnika stać na to aby sobie kupić w Tesco lub Biedronce.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-01
Żródło: Gowork.pl
Sokołów Podlaski
(mazowieckie)
Solid Security poszukuje kandydatów na stanowisko: Pracownik Ochrony Miejsce pracy: Obiekty handlowe na terenie Warszawy ZAPEWNIAMY DARMOWY DOWÓZ DO WARSZAWY na trasie: Sokołów Podlaski – Węgrów – Wyszków - Warszawa Wymagania: Niekaralność Dyspozycyjność Wysoka kultura osobista Oferujemy: Wynagrodzenie od 7,5-10 zł/h netto Zainteresowane osoby prosimy o kontakt telefoniczny, przesłanie CV n
zdjecie uzytkownika
head - 2014-12-17 16:23:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w Świeciu n/w ochroaniaja duza papiernie i tez nie wyplacaja za nad godziny a czasem nawet 25% mniej do wyplaty ludzie nie chca pracowac totalna katastrofa nie polecam!!
zdjecie uzytkownika
Tadek - 2014-12-19 09:22:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam. Pracowałem chyba w dziesięciu rożnych firmach w kraju i za granicą, ale takiego bajzlu i takiego braku poszanowania pracownika nie widziałem nigdzie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Solid Security
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Solid Security?
Zadaj pytanie
x