Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Solid Security

Pracowałeś w firmie Solid Security i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Maciuś - 2016-01-11 19:26:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kodeks pracy to jest ta książka, która wisi w kierowniczej toalecie solidu zamiast papieru toaletowego?
Na stu skrzywdzonych może jeden pójdzie z tym do sądu pracy, reszta albo tego nie zauważy albo nie będzie robiła dymu.
Teraz są indywidualne konta emerytalne i każdy może śledzić na bieżąco ile solid za niego płaci składek. Biurowych może tak nie kroją ale innym to co drugi, co trzeci miesiąc urlop bezpłatny wychodzi. Kasę do ręki normalnie dostają a w papierach jest, ze byli na bezpłatnym i zus za nich nie jest płacony.
Solid to mafia, okradają dziadków, okradają staruszki, okradają wszystkich kto im tylko okraść się da.
zdjecie uzytkownika
Stan - 2016-01-11 19:53:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dlatego trzeba patrzyć złodziejom na ręce co miesiąc jak naliczają. Ja w kilku firemkach tak miałem, że próbowali mnie okraść, nie wypłacając wszystkich pieniędzy. Ale się przeliczyli, i musieli zapłacić co do grosza. A ci kierownicy zawsze zwalają na biurwy, że się "pomyliły" przy naliczaniu. Wielu jest takich co się nie upomni bo się wstydzi. Na takich najwięcej firemki żerują.
zdjecie uzytkownika
Jola - 2016-01-12 04:18:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Stan - 2016-01-11 19:53:47]:
Aleś ty cwaniak głupio mądry taki. Posłuchaj 72 letni kozaku jak pracowałeś w kilku firmach to widać że z każdej cię szybko wywalają. Samozwańczy szeryfie stanie sranie czy jak ci tam zapytam wprost jesteś byłym ormowcem czy melicjantem bo coś tak zalatuje
zdjecie uzytkownika
hej - 2016-01-13 15:03:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej ho. Szukam pracy, najlepiej jako ochroniarz, mam papiery. Zastanawiam się nad solidem, aczkolwiek często trafiam na nieco nieprzychylne opinie o nich i w sumie nie wiem co robić. Wymagania mają ciekawe, oferta wygląda interesująco.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-01-14 12:54:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Słuchajcie. Odradzam Solid. To przekrętasy. Na umowie macie że pracujecie po stawce obiektowej. Prawda jest taka (nawet nasz inspektor mówił) że nie ma czegoś takiego jak stawka obiektowa. Umowy nie są prawomocne. Idźcie z umową do prawnika i sami usłyszycie że podpisując tą umowę pracujecie bardziej na czarno niż na umowę zlecenie. U mnie na obiekcie jest 6 zł/h. Teraz od stycznia są nowe umowy. Podstawa 3 zł + premia niby drugie 3 zł. Trzeba być idiotą żeby podpisać taką umowę. Okradają ludzi na każdym kroku. Zero przywilejów, zero szacunku do pracownika. Same zakazy, nakazy, mobing, inwigilacja. Spalić ul. Postępu 17 !!!
zdjecie uzytkownika
ładnie - 2016-01-14 17:05:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To z opinii draństwo i złodziejstwo twu i nic więcej
zdjecie uzytkownika
wer - 2016-01-15 09:38:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy wam też nie wypłacili jeszcze wynagrodzenia za grudzień?
zdjecie uzytkownika
wkurzony - 2016-01-15 19:28:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Jestem indywidualnym instalatorem i firmę Solid znam od samego początku jej powstania (w Poznaniu jej przedstawicielem był pan Balawender). Na początku działała w miarę przyzwoicie ale obecnie nie ma żadnych hamulców żeby zdobywać i odbierać innym klientów. Poza plecami klienta potrafią przejąć system alarmowy który kto inny montował i serwisował. Zmuszają do tego odpowiednio spreparowaną umową. Na dzień dzisiejszy jest to dla mnie najbardziej wredna firma ochroniarska z jaką miałem do czynienia. BANDA GNOJKÓW !
zdjecie uzytkownika
Stan - 2016-01-16 21:45:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jola - 2016-01-12 04:18:22]:
Ależ Jolu, złość piękności szkodzi:)). Mój wiek to niewiele ponad połowę tego co mi chciałaś przypisać. Z większości firemek sam odchodziłem, bo nie podobały mi się warunki pracy, albo płace (najczęściej jedno i drugie). Jak zaczynali oszukiwać najpierw groziłem Państwową Inspekcją Pracy, i cwaniaki płacili na koniec co do grosza. Nigdy nie pracowałem w resortach "siłowych" typu wojsko policja, bo wadę jaką mam od urodzenia dyskwalifikowały mnie to takiej pracy. W ostatniej firmie pracuję już prawie 3 lata.
zdjecie uzytkownika
jarek - 2016-01-16 23:55:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
troche zastanawiaja mnie wasze opinie, gdyz sa znana firma w sektorze ochrony osób, i chyba sa jednym z najlepszych,poszukja ludzi do pracy teraz czesto pojawiaja sie ich oferty w internecie.
zdjecie uzytkownika
Stan - 2016-01-17 00:18:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jarek - 2016-01-16 23:55:32]:
Co ty pleciesz, że "Solid" jest jedną z najlepszych firm w branży? Gdyby tak było, to ludzie by nie odchodzili z solidu, trzymaliby się stanowisk i rotacja pracowników byłaby minimalna. A tak, jak ciągle ludzi poszukują do pracy, to świadczy że jest to bardzo dziadowska "firma".
zdjecie uzytkownika
Zdzich - 2016-01-17 09:30:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Racja Stachu w paprikie go bendzie tu łach sciemniał. Któren się nie godzi co Stanio pisał no pytam któren ????
zdjecie uzytkownika
wkurzony - 2016-01-18 13:08:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jarek - 2016-01-16 23:55:32]:
A jak myślisz? Dlaczego tam jest taka rotacja.
zdjecie uzytkownika
Sławek - 2016-01-18 20:37:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spoko firma
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2016-01-19 03:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sławek - 2016-01-18 20:37:57]:
Z głową też u ciebie spoko
zdjecie uzytkownika
najlepiej - 2016-01-19 21:03:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A wiadomo czy oferta pracy na asystenta przedstawiciela handlowego w Łodzi jest wciąż aktualna? Akurat mieszkam w centrum, a dobrze, że jest możliwa u nich umowa o prace.
zdjecie uzytkownika
Byłam na rozmowie - 2016-01-21 00:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napiszę nie konkretnie o samej pracy. Byłam na rozmowie na SS na stanowisko Handlowiec. TRAGEDIA! Nie dość, że facet spóźnił się półtorej godziny, to pomylił CV i miał kogoś zupełnie innego. W ogłoszeniu było napisane, że dają narzędzia pracy, a potem okazało się że zaczął pytać o prywatne auto, bo przecież trzeba mieć swoje! Wiele takich "kwiatków" mogłabym napisać, ale w skrócie najbardziej nieprofesjonalne podejście jakie widziałam, warunki pracy fatalne. Jak dla mnie szkoda czasu.
zdjecie uzytkownika
Kibic - 2016-01-21 15:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę, że sporo udziela swojej opinii na temat tej firmy. Prawda jest taka, że Solid już od Lipca będzie powoli umierał przez stawki 12 zł brutto które wchodzą w życie od 1 lipca. Niestety kontrahenci na taką podwyżkę się nie zgodzą i skończy się złodziejstwo i dorabianie się na zwykłych pracownikach
zdjecie uzytkownika
nieznajoma - 2016-01-21 17:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w lublinie zaczeli obstawiać mpk łachudra(gata) kierowniczka upierdala premia za wszystko co się da zganiając na kary które dostaje firma oczywiście z winy pracowników nie biorąc pod uwagę że ludzie nieraz chodzą na zwolnienia i są braki w pracownikach zamiast motywować pracowników którzy wyrabiają normy im też nie daje premii grożąc że zamkną oddział i zostaną bez pracy koordynatorzy którzy mieli dostawać za to dodatkowe pieniądze mają je tylko na papierze ogólnie firma oszukuje pracowników albo ma nie kompetentną kadrę kierowniczą !!!!!
zdjecie uzytkownika
Pola - 2016-01-21 21:41:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Byłam na rozmowie no to może coś źle ci się trafiło, bo znajoma, która ubiegała się o to samo stanowisko nie miała takich problemów. Ja sama się zastanawiam nad managerem ds. sprzedaży, gdzie mogę sobie wybrać na jaką umowę chcę pracować, a także jest podstawa + prowizja.
zdjecie uzytkownika
Stan - 2016-01-22 19:27:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kibic - 2016-01-21 15:22:35]:
Żaden Solid będzie umierał. Nie znasz się na ekonomii i rynku, to się nie wypowiadaj.
Jak wprowadzą stawkę 12 brutto na umowy śmieciowe, to tylko ucywilizuje rynek firm ochroniarskich (i nie tylko) w Polsce. Właściciele hurtowni, fabryk, sklepów itd. będą musieli się na to zgodzić, bo nie będą mieli innego wyjścia. Przecież nikt przy zdrowych zmysłach nie zostawi hurtowni czy zakładu produkcyjnego bez ochrony. Coś by się stało, to odszkodowania z firm ubezpieczeniowych by nie dostali.
zdjecie uzytkownika
Emi - 2016-01-22 19:50:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie czy ktoś z Was wie jak wygląda praca na stacji monitorowania w Warszawie ? Bardzo proszę o opinie
zdjecie uzytkownika
Bohun - 2016-01-22 21:27:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Emi - 2016-01-22 19:50:33]:
Tam jest jak w domu wariatów.
zdjecie uzytkownika
Emi - 2016-01-22 21:45:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wielkie dzięki Czekam na dalsze komenty ponieważ proponują mi szkolenie to chcę trochę zbadać grunt.
zdjecie uzytkownika
Kibic - 2016-01-23 15:11:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Stan - 2016-01-22 19:27:58]:
Masz mało pojęcia na temat rynku. Są mniejsze firmy ochroniarskie, które dadzą te 12 zł brutto jednocześnie biorąc mniej od kontrahenta niż Solid. Bo nie oszukujmy się Solid sobie nalicza taką marże, że szkoda gadać....
zdjecie uzytkownika
Kibic - 2016-01-23 15:18:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Stan - 2016-01-22 19:27:58]:
Mało także pan wie, że Solid już stracił kilka obiektów przez ozusowanie śmieciówek bo kontrahenci nie zgodzili się więcej płacić, a co dopiero będzie jak będą musieli zapłacić jeszcze większe pieniądze za podwyżkę stawki godzinowej. Wystarczy przytoczyć np. pana który bierze w tej chwili 4,50 za godz. Przecież to jest taka przepaść, że przy marży Solidu kontrahenci nie będą się godzić na takie warunki. pzdr
zdjecie uzytkownika
trzymać stołki - 2016-01-25 16:12:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W branży ochroniarskiej pracę straci 30-45 tys. ludzi – to wpływ ozusowania umów zleceń od 1 stycznia, ale też płacy minimalnej na poziomie 12 zł brutto, jaką chce wprowadzić rząd – mówił w programie #dziejesienazywo Jacek Pogonowski, prezes największej firmy ochroniarskiej - Konsalnet.

Już z powodu ozusowania umów zleceń Konsalnet zwolnił od stycznia prawie 3 tys. osób, zmniejszając zatrudnienie w części ochroniarskiej z 22 tys. do 19 tys. osób.

Prezes Konsalnetu wskazuje, że problemem są przetargi publiczne. - Znam liczne patologie na rynku pracy, na przykład sąd rejonowy dużego wojewódzkiego miasta oferował w publicznym przetargu 6,5 zł za godzinę - to stawka dla firmy, można sobie wyobrazić, jaka była stawka dla pracownika, państwo samo powinno zwrócić uwagę na to, jak zamawia usługi – podkreślał w programie Pogonowski.

- Zgoda, że państwo w zamówieniach publicznych rzeczywiście promowało skandaliczne umowy niezgodne z kodeksem pracy – przyznał w programie #dziejesienazywo Piotr Szumlewicz z OPZZ.

Zdaniem związkowca problem w Polsce jest taki, że praktycznie nie obowiązuje minimalne wynagrodzenie. - Mamy 1850 zł płacy minimalnej, ale ponad 1 mln pracowników zarabia poniżej płacy minimalnej, tak nieszczelny jest system – mówił Szumlewicz
zdjecie uzytkownika
Stan - 2016-01-25 21:33:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [trzymać stołki - 2016-01-25 16:12:33]:
Prawo w tej kartoflanej republice jest specjalnie tak skonstruowane, żeby można było je omijać. Podziękujcie Platformie Oszustów, PSL i wcześniejszym (nie)rządom polskojęzycznym.

Zgadza się, że "płaca minimalna" nie miała w Polsce zastosowania, bo "firmy" to obchodziły, na umowach śmieciowych można było napisać nawet 4 złote, i wszystko było "zgodnie z prawem".
Będzie wprowadzone minimum 12 złotych brutto na godzinę od 1 lipca w płacach na umowy śmieciowe, to "firmy" ochroniarskie nie będą mogły konkurować głównie ceną, ale i jakością usług.
Znowu się pewnie znajdą durnie co będą się dawali robić w bambuko takim "firmom" jak Solid i będą pracować więcej godzin, niż będą mieli płacone. Bo powiedzą w Solidzie że firma zbankrutuje jak będą musieli aż 8.64 złote płacić netto na godzinę, a gawiedź będzie to łykać i nie upominać się o swoje.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-01-27 13:41:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Solid kręci z umowami od 1 stycznia.Inspektorzy wożą czyste umowy bez wpisanych kwot,każą podpisywać umowy bez dat oraz podpisać że wyrażasz zgodę na delegacje czy podróże służbowe wszystko in blanco.Jedni podpisują bojąc się utraty pracy inni nie.Ogólnie przekręt ze względu na uniknięcie płacenia zus, ale może w końcu ktoś się tym zainteresuje.
zdjecie uzytkownika
Były operator sma - 2016-01-28 05:42:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1000 telefonów, 1000 alarmów, kilka załóg i jeszcze mniej operatorów. Umowa zlecenie i jesteś dobry pracownik jak minimum 300 godzin zrobisz. A i jeszcze pajda za wszystko.
zdjecie uzytkownika
Beata - 2016-01-28 17:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile Ci zaproponowali na stanowisko managera
zdjecie uzytkownika
Robert - 2016-01-30 06:36:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się tylko w biurze pracują ludzie na poziomie i z wykształceniem reszta to osoby do roboty taka jest niestety prawda czy się komuś to podoba czy nie!!! Pozdrawiam pracowników biurowych
zdjecie uzytkownika
bla bla bla - 2016-02-01 08:31:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Stan - 2016-01-17 00:18:22]:
Firma która nieustannie szuka pracowników nie jest uczciwą firmą. Tylko cwaniacko-oszukańcze przedsiębiorstwa mają ciągłe braki kadrowe. Firma która nie szuka tylko ma załogę niezmienną od lat jest firmą uwagi godną. Pracuję w ,,Solid Security we Włocławku i to co się wyrabia na niektórych obiektach, to co robi kilku pracowników za cichym poparciem koordynatora i wraz z nim to kwalifikuje się na wokandę w trybie natychmiastowym. Nie wiele brakuje by doszło do rękoczynów. Mobbing to mało powiedziane. Mi nie zaleźli jeszcze za skórę i to ich szczęście. Nie polecam im by mnie doprowadzili do szewskiej pasji bo nie ręczę za siebie.Ale już wiem że zbierają się nad nimi czarne chmury. Czas najwyższy.
zdjecie uzytkownika
syl11 - 2016-02-01 14:11:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie podpisujcie tych umów od 1 stycznia 2016!!!! to oszustwo jest. Moja mama pracuje w tej firmie na umowę zlecenie była z tym u radcy prawnego i powiedział, że to co ta firma wyczynia to oszustwo w biały dzień. Takie lewe umowy.
zdjecie uzytkownika
neox - 2016-02-01 22:03:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bohun - 2016-01-22 21:27:17]:
Możesz coś więcej napisać?
Domyślam się, że coś jest nie tak, ponieważ rekrutują na okrągło i nawet nie prowadzą rozmów rekrutacyjnych.
zdjecie uzytkownika
kark - 2016-02-05 13:27:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam pytanie, jakie stawki daje Solid w patrolach interwencyjnych w Warszawie i okolicach i może ktoś napisze jak wygląda praca u nich na tym stanowisku???
zdjecie uzytkownika
....aaaa... - 2016-02-05 22:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sa nowe umowy na 2 miesiace o co w nich chodzi ze musimy przepracowac stawke minimalnego wynagrodzenia jakim jest okolo 1380zl

?????????????/
zdjecie uzytkownika
Bohun - 2016-02-06 13:35:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kark - 2016-02-05 13:27:58]:
Bez uprawnień 7-7,50,a z uprawnieniami 8-8,50 zł.,brak umowy o pracę,latem od 40 do 70 alarmów na dobę,gdyż non stop w ramach oszczędności zamykane są rejony[z braku ludzi też],ogólnie nie polecam .Będziesz zasuwał od rana do rana,walniesz 350 godzin to coś tam zarobisz.
zdjecie uzytkownika
MIREK - 2016-02-08 14:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wstyd pisać traktują nas jak a szkoda pisać...WROCŁAW MA JUZ NOWE UMOWY INTERWENCJA ,ZUS PŁACĄ CO DWA MIESIĄCE I DAJĄ 7..ZŁ
zdjecie uzytkownika
Stan - 2016-02-08 20:18:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem. Jak można pracować i raz na dwa miesiące wypłatę dostawać. Ja już bym pisał do Państwowej Inspekcji Pracy. Poza tym, jak ktoś jest młody, zdrowy lub w średnim wieku i mieszka w dużym mieście, iść pracować do takich Solidów i innych dziadowskich firemek, to chyba idą największe niedojdy życiowe bez perspektyw.
zdjecie uzytkownika
Bolek - 2016-02-09 09:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bohun - 2016-02-06 13:35:32]:
Dlaczego 350 godzin ? przeciez 24/48 w patrolach sie robi czyli wychodzi ok. 250 godz.
zdjecie uzytkownika
jfivbx - 2016-02-09 12:36:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bolek - 2016-02-09 09:31:17]:
nie każdy ma wysoką inteligencję. I dla dziadów musi się coś znaleźć
zdjecie uzytkownika
Bohun - 2016-02-09 18:20:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jfivbx - 2016-02-09 12:36:38]:
Ale możesz brać dodatki,np.48/24 i wyjdzie ci 480 h,a wiec można ,i wież mi , że takich co po tyle godzin pracują jest trochę.
zdjecie uzytkownika
... - 2016-02-10 08:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bohun - 2016-02-06 13:35:32]:
Od kiedy do grupy interwencyjnej przyjmują osoby bez kwalifikowanego pracownika ochrony?
zdjecie uzytkownika
Bohun - 2016-02-10 14:23:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [... - 2016-02-10 08:50:44]:
Ale ja nie pisałem,że przyjmują.Z drugiej strony prawda jest taka ,że biorą na patrole i starych dziadków z cieciówek,bo nie ma ludzi,poza tym nie na każdy rejon potrzebna jest książeczka broni.
zdjecie uzytkownika
nijak - 2016-02-10 16:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jarek - 2016-01-16 23:55:32]:
Owszem poszukują ale ze względu na przemiał pracowników jaki tam jest ludzie którzy tam pracują nie wyrabiają i odchodzą a reklamy w internecie wiszą cały czas dla nich ludzi nigdy za wiele każdy się przyda jak nie na ten to na inny obiekt taka jest szara rzeczywistość pracy w tej żałosnej,zbyt przereklamowanej firemce
zdjecie uzytkownika
Neron - 2016-02-11 09:21:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wie ktos moze czy w juwentusie lepiej jest w patrolach czy to jeden h*j ???
zdjecie uzytkownika
rok - 2016-02-11 09:51:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiepsko płacą i nie dają terminowo wypłaty
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Nie ma żadnego spotkania. Tylko telefon z zaproszeniem na szkolenie.
Pytania: Czy umiem obsługiwać komputer.
zdjecie uzytkownika
Neron - 2016-02-12 09:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po prostu chce porównania gdzie w patrolu lepiej czy w solidzie czy juwentusie...
zdjecie uzytkownika
Bohun - 2016-02-12 15:20:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Neron - 2016-02-12 09:58:50]:
W juwe jest mniej pracy,bo mają dużo mniej obiektów.W juwentusie pracę zaczynasz o 7-e i tak kończysz,a w S.S. różnie 9,10,11 zależy od rejonu,a pieniądze podobne.Ja pracuję w solidzie już dosyć długo i mam w miarę stawkę,ale jak bym miał jeszcze raz się przyjmować to wybrałbym juwenyus.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Solid Security!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Solid Security

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert