Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Solid Security

Pracowałeś w firmie Solid Security i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zadowalacz - 2015-04-13 00:43:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
U nas w biurze wszystkie panie są zadowolone chyba, że któraś już bardzo pomarszczona albo wina brak...
zdjecie uzytkownika
sloik - 2015-04-13 06:27:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety branza ochrony staje sie branza emerytow i panow ze stopniem raz pojechalem na pewne osiedle w wawie a tam wychodzi do mnie pan kolo 70 mowie mu nr a on co co co i tak wkolko wnerwilem sie i napisalem dziadkowi na kartke dopiero pojoal
zdjecie uzytkownika
były pracownik księgowości - 2015-04-13 21:14:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [brydzia - 2015-04-12 11:57:21]:
Nie wiem kto tak chwali dział księgowości ale pracowałam tam i mogę stwierdzieć coś wrecz przeciwnego.NIE POLECAM!!!Stały mobbing ze strony podwładnych. Duża rotacja w tym dziale(szczególnie młodych)Im dają 1500zł i długo,długo nic.Ludzie już nie wytrzymują psychicznie,pensja głodowa a pracy tylko dorzucają a i tak mówią że się obijasz.Kierownictwa interesuja tylko wyniki i tną koszty podstawowych rzeczy dla pracowników.Wymyślają różne kary finansowe dla nich choć ciężko pracują na całą ta złodziejska firme.
zdjecie uzytkownika
stacja - 2015-04-14 15:56:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mareczek - 2015-04-10 10:43:48]:
Co ty chrzanisz człowieku! Jak nie znajdziesz zmiennika z innej zmiany to możesz pomarzyć o wolnym! Nawet jak byś sam się połamał. Dostajesz jasło "albo przychodzisz albo już tu nie pracujesz" Chyba raczej na stacji kolego to ty nie pracujesz.....
zdjecie uzytkownika
wolny - 2015-04-14 21:55:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego w firmie za dużo zarabiają prezesi odpowiedź jest jedną bo mają głupich pracowników ze wsi oraz to , że nie mają wyjścia lub innego uczciwego pracodawcy w okolicy i nie wiedzą że kiedyś mogą chorować i być starym i wtedy co?
zdjecie uzytkownika
Czesiek - 2015-04-14 23:59:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W naszym pośredniaku jak wystawili jedną ofertę pracy na solidnego ciecia to zgłosiło się dwieście osób z czego sto czterdzieści miało wyższe wykształcenie.
zdjecie uzytkownika
MLODSZY CIEC - 2015-04-15 08:26:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja mialem kolege co robilem jako ciec i po 24 godzinach ciezko mu bylo isc do domu chcial kolejne 24 no a potem po roku roboty przyjechal 20 letnim bmw taki pan z niego
zdjecie uzytkownika
dariusz - 2015-04-15 09:22:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a ja się nie spotkałem z nieuczciwym traktowaniem, czy jakimiś wymuszeniami... praca mi się podoba i nigdy nie zostałem postawiony w niewygodnej sytuacji. No i dogaduje się z koordynatorem, bo fajny gościu, taki ogarnięty. Praca na plus!
zdjecie uzytkownika
szacun - 2015-04-15 10:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten koleś co kupił 20 letni burako-wóz to chyba wszystkie laski z biura Solidu przeleciał? Dyrektor o tym wie? -Powiadomcie go natychmiast gdyż musi mieć teraz większe baczenie na swoją sekretarkę...
zdjecie uzytkownika
BENEK - 2015-04-15 15:54:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja poszedłem do Solidu na praktyki podczas studiów i w sumie to mi się tam spodobało. Zostałem i tak minęły mi 2 lata. Teraz jestem koordynatorem na obiektach. Pracuje się dobrze, chociaż nieraz trzeba naprawde przycisnąć i zrobić wiele rzeczy na raz. Ale fajnie ze tak jest. Bo moge pokazac sie z dobrej strony. A pracowity to jestem!!! Może pozniej jakis awansik albo coś ;p zobaczymy. Jak na razie się trzymam tej pracy, bo jest naprawdę spoko!
zdjecie uzytkownika
chłam - 2015-04-15 19:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [danzel - 2015-04-01 20:51:11]:
ładny wierszyk. przypuszczam że to tekst sponsorowany lub auto pochwała . To nie nie zmienia . Trzeba użyć zielonej farby aby trawnik pomalować na wiosenny kolor .
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-04-15 22:06:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam wszystkim aplikacje na telefon z systemem android.
Aplikacja to ACR, LUB REJESTRATOR ROZMÓW. Aplikacje są darmowe nic nie pika nie szumi rozmówca nawet nie wie że jest nagrywany.
Dobrze się sprawdzają nagrywają świetnie Nogę Rajmunda i całą resztę z biura. Jak zmuszają nas na jednostki ...
zdjecie uzytkownika
hanzlik1 - 2015-04-16 12:22:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [starszy czujkowy - 2015-04-11 19:20:22]:
JA PRACOWALEM W TEJ FIRMIE 6.5 ROKU I NIE MOGE POWIEDZIEC ZLEGO SLOWA ZWOLNILEM SIE BO WYJECHALEM DO DZIECI ZA GRANICE ALE BYC MOZE WRÓCE JESZCZE BO WIEM ZE PRZYJMNA MNIE Z OTWARTYMI RAMIONAMI BO BYLEM UCZCIWY.
zdjecie uzytkownika
kowal - 2015-04-16 15:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pierdziele same wpisy dupolizów z solidu , firma jak każda złodziejska kombinatorska rypie ludzi i zjada własny ogon , kolos na glinianych nogach.
zdjecie uzytkownika
wazelina - 2015-04-16 18:45:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W solidzie bardzo dobrze się pracuje tylko tyłek trochę boli.
zdjecie uzytkownika
Ochrona - 2015-04-16 22:10:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fast and - 2015-04-07 13:12:50]:
He he obudźcie się Matołki bo ja pracowałem w Solidzie na terenie Krosna i mogę powiedzieć tylko że placówka gdzie byłem na BWI to jakaś masakra, ciągle gonitwa i mobiling przez Szefa pseudo ochrony co siedzi na bramie i nic nie robi tylko pysk wyciera sobie o kolegów w pracy.
Jedno wszyscy wiedzą a zwłaszcza kierowcy Tirów jak postępować z takim wyrzutkiem jak Szef ochrony co już dostał po pysku od Tirowców i jakoś słabo był wyszkolony bo nie potrafił nawet sie bronić hehe zabarykadował się w kanciapie. I to ma być ochrona ??? Cieciowanie za 5 PLN/h.
Pozdrawiam Czytelników a jak ktoś chce więcej usłyszeć to dzwoncie 535-009-596.
zdjecie uzytkownika
gość 2 - 2015-04-17 15:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2015-04-15 22:06:12]:
Widzę, że kolega na Krk jeździ. Muszę Ci przyznać racje. Macie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z tymi jednostkami jak Was na 36 zostawiają. Ja bym tak nie wytrzymała. Ale u nas już się poprawiło. Mało kiedy wzywamy grupe. A kolega który pisał, że jest na stacji to ściemnia ładnie tam większość niedojebów robi. Ale ogólnie z kas [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sie nie spóźniają to jest ok.
zdjecie uzytkownika
STARSZY CIECIOWY - 2015-04-17 16:07:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wazelina - 2015-04-16 18:45:11]:
A niby od czego tylek boli bo nie rozumie ?
zdjecie uzytkownika
krul - 2015-04-18 13:55:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja spałem na nockach jak tam pracowałem na obiektach w warszawce
zdjecie uzytkownika
wazelina - 2015-04-18 22:36:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Starszy cieciowy jak cię tyłek zaboli to zobaczysz od czego... W tej cieciowni jest całe mnóstwo k...ów, którzy by brata sprzedali by móc zrobić w tym syfie "karierę".
zdjecie uzytkownika
BŁAŻEJ - 2015-04-20 09:35:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PŁACĄ NA CZAS A JAK KTOŚ TRAKTUJE TĘ PRACĘ POWAŻNIE, TO MA SZANSE NA AWANSE CZY POCHWAŁY. JAK KTOŚ SOBIE OLEWA PRACE NO TO SORRY... NIGDZIE NIE MA TAK ZE ZA NIC COŚ DOSTAJESZ. OBUDŹCIE SIĘ ;) JA NIE NARZEKAM! POZDRO
zdjecie uzytkownika
hanzlik1 - 2015-04-20 11:57:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BŁAŻEJ - 2015-04-20 09:35:20]:
NAJWIECEJ ZAWSZE NARZEKAJA CI CO IM SIE NIECHCE ROBIC ALBO MAJA COS NA SUMIENIU.
zdjecie uzytkownika
hanzlik1 - 2015-04-20 12:05:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [starszy czujkowy - 2015-04-12 18:44:38]:
MYLISZ SIE CHLOPIE TE OPINIE PISZA CHLOPY CO MAJA JAJA A NIE TAKIE CIOTY CO INO PLACZA BO WSZEDZIE IM ZLE.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: o ofercie dowiedziałem się od znajomego, który też jest koordynatorem w Solidzie. Akurat szukałem pracy więc pomyślałem że mogę spróbować. Okazało się że moje kwalifikacje fajnie dopasowane są do wymagań na to stanowisko, no i doświadczenie też się opłaciło. Rozmowa była prowadzona naprawde na luuuuzie i super ze wyglądało to bardziej jak próba poznania mnie i mojego charakteru niz jakies suche wypytywanie. No bo w sumie koordynator pracuje z ludźmi więc jakies obycie wypada mieć :D no i po kilku dniach zadzwonili do mnie ze dostalem pracę. Od miesiąca jestem na tym stanowisku
Pytania: najbardziej zaskakujące pytanie: o najbardziej stresującą sytuację w poprzedniej firmie i jak sobie z tym poradziłem.
zdjecie uzytkownika
wazelina - 2015-04-20 16:55:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Toteż piszę, że w solidzie bardzo dobra praca jest ino tyłek trochę boli.Zwalniają się wyłącznie lenie i ostatnie obiboki. W innych dobrych firmach zatrudniających kilka tysięcy ludzi jest mnóstwo pracowników ze stażem w danej firmie 10 i więcej lat a w solidzie przecież co drugi pracownik taki jest - o czymś to świadczy...
zdjecie uzytkownika
MLODSZY CIEC - 2015-04-20 19:56:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie jak chcecie dobrze zarabiac to trzeba pracowac jest praca na budowie noszenie pustakow praca na dachu docieplenia tam macie i 15 zl na godzine ale trzeba sie wykazac a nie za spanie chce brac kokosy no sorry tkai mamy klimat
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Solid Security
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Solid Security?
Zadaj pytanie