Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Solid Security

Pracowałeś w firmie Solid Security i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik123 - 2014-09-23 22:16:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Brak jakiegokolwiek podejscia do pracownikow Grupy Interwencyjnej, coraz wiecej pracy i obowiązków a stawka niezmienia sie od kilku lat.O socjalu w tej firmie można zapomnieć.Jedynie w lato cudem można było dostać butelke wody.W zime naliczane przepały za to, że pracownicy troche sie grzeją.Firma tłumacząc sie kryzysem nie chce przyznać nawet 10 groszy podwyzki.Inspektorzy patrzą tylko jak zabrać Ci pieniadze z wypłaty.Pracownicy ciągle sie zwalniają i przychodzą nowi...
zdjecie uzytkownika
sasza - 2014-09-25 17:45:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli kogoś interesuje walka przez cały miesiąc o swoje wynagrodzenie i wyrywanie należnej pracownikowi kasy kawałek po kawałku niczym sęp jedzący padlinę na pustyni to ta firma jest odpowiednia dla niego. Od dwóch tygodni usiłuję wyrwać zaległą część najniższej krajowej za sierpień i jak na razie kiepsko to wygląda, nagle okazało się ze nikt nic nie wie
zdjecie uzytkownika
Wiem jak jest - 2014-09-25 18:12:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
heheheehe wszystk co tutuaj ludzie pisza to szczera prawda, ale i tak nikt sie nie wychyli, nikt sie za ta firme nie wezmie. wszystkie przekrety uchodza im na sucho - dlatego fajfusy pasace sie w w W-wie na stanowiskach kierowniczych tak postepuja z ludzmi.
Czy ktorys z was nagral choc jedno oprdl od szefa???
Nikt nawet sie nie wychyoli tylko daje sie dymac!
Dziwie sie, ze ktokoliwek jeszcze przychodzi na rozmowy kwalifikacyjne na jakiekolwiek stanowisko w tej firmie!
Banda ub-kow sprawdza tylko swoje konta i pogania bande przestraszonych czarnuchow, ktore daja sie oszwabiac i boja sie odezwac...
Skoro jeszcze organy typu PIP czy Skarbowka sie za nich nie wziely to chyba jasne jest, ze nikt nic im nie moze zrobic...
Ci co sa przy korycie to banda faszystow i zlodzi - to rasa panow rodem z III Rzeszy - oni sie bawia i sa z grubsza zadowoleni.
Reszta to czarnuchy, ktore daja sie dymac i wyzyskiwac.
zdjecie uzytkownika
korek - 2014-09-27 11:36:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Generalnie jak na polskie warunki firma jak inne.Jedyny mankament to to, że obowiązkowo trzeba dawać kierownikowi. Rozumiem jak ktoś lubi, magazynier lubi, panie z biura lubią, ale żeby wszyscy musieli kierownikowi dawać. Człowiek ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ma niespożytą - takie przypadki trzeba leczyć, ty idziesz sobie spokojnie do pracy i nie wiesz czy akurat dzisiaj nie zostaniesz przez niego seksualnie wykorzystany... Nie są to miłe doświadczenia, natomiast w tej firmie traktowane to jest jako pakiet socjalny taki dodatek dodatek do płacy.
zdjecie uzytkownika
Warsaw - 2014-09-29 16:05:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ta firma uwielbia ( usunięte przez administratora ) . Jak dobrze będziesz działać masz szanse być kimś więcej - koordynatorem, mooooooooooże kierownikiem. O takich przypadkach w tej firmie się słyszało. Non stop te same ogłoszenia na różnych portalach, zwłaszcza do siedziby firmy. Szczerze gdyby mi proponowano powrót do tej firmy nawet za większą kasę w życiu bym się nie zgodziła. Kasa kasą ale dochodzą nerwy i to duże. Jedyna zaleta że nie przypierdalają się jak się idzie na L4.
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2014-09-29 16:15:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma dla osob o stalowych nerwach. Jesli lubisz pracowac po 6 -12 godzin bez przerwy lub nawet ciagnac 36 h to dobrze trafiles :)
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-01 18:18:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [byly pracownik - 2014-09-29 16:15:31]:
Bardzo jestem ciekaw gdzie. Mnie się pytali ile chce zarobić czy dużo czy mało. Ja powiedziałem, że starczy mi minimalna i tak będę pracował. Praca na obiekcie od 9:30 do 20 lub od 12:30 do 21:30. Zależy czy sklep otwierasz czy zamykasz.
zdjecie uzytkownika
arnold - 2014-10-01 20:34:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-10-01 18:18:37]:
Pierwsza zasada w tej firmie nigdy nie wierz w to co ci powiedzą
zdjecie uzytkownika
mexx - 2014-10-02 07:58:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
solid -postepu 17 recepcja odradzam bardzo niepowazna firma
na rozmowie stawka 8zl dzienne zmiany 8h od 9do 17,dwie lokalizacje , potem umow -kopii brak ,podpisujesz umowe ana niej brak stawki trzeba robic zdjecia, po wypowiedzeniu umowy trzeba i wypelnic obiegowke ,w biurze kolejki nie mozna nawet wypelnic wczesniej informacyjnych papaierow , pytaja o koordynatora ,i innych inspektrow o ktorych wy nigdy nie slyszeliscie tylko po toby panie w biuzre mialy co robic , potem stojka godzinna i wypelniaj wszystkie dane z predkoscia swiatla bo za toba kolejka , pensji ostatniej nie chca wydac mimo ze na pismie jest ze ostatnia pensja w kasie , dodatkowo najpierw pracujesz ,szkola sie za darmo tracisz 2 dni apotem po tygodniu przerzucaja cie na dalsza lokalizacje , za nizsza stawke i zmiany 24 na 48 wolnego
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2014-10-02 09:13:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie z powyzszymi opiniami ..tam sie nie szanuje ludzi. Pani która przeprowadza rozmowy nie byla z działu HR jakaś zastepczyni kierownika..panienka , która nie potrafi nic powiedziec o ofercie, nie przygotowana do spotkania, absolutnie niekompetentna, nie potrafi sie wysłowic absolutny brak szacunku do kandydata. Nie potrafi nawet po spotkaniu napisac maila o statusie kandydata po spotkaniu. Juz na rozmowie widac ze cos jest nie tak z ta firmą .
zdjecie uzytkownika
John - 2014-10-02 22:14:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mexx - 2014-10-02 07:58:59]:
Co za bełkot! Ty w ogóle skończyłeś jakąkolwiek szkołę poza niepełną podstawową? Nie wnikając w firemkę Solid, ale jak zatrudniają takich jak ty, to nie dziwię się że płace i warunki są nie najlepsze.
zdjecie uzytkownika
haha - 2014-10-03 20:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zapracowany - 2014-05-28 14:13:13]:
życzę powodzenia, w chwili obecnej DH powinien nosić nazwę WINDYKACJA. Nic tylko dzwonią i windykują kilkuletnie długi. Jak nie wyrobisz "normy" - to działa- ulubiony system "motywacyjny" w tym burdelu.
zdjecie uzytkownika
guest - 2014-10-04 09:38:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja mam jedną uwagę. Polecam panu prezesowi, oraz panom regionalnym zakup słownika, i sprawdzenie znaczenia słowa S T R A T E G I A. Ciekawe, czy obarczanie hndlowców winą za realizację własnych wytycznych panowie Prezes i regionalni zmieszczą w definicji powyższego słowa. Dział handlowy, polecam każdemu, kto chce dzien w dzień wydzwaniać do tej samej puli klientów i windykować np 12 zł sprzed dwóch lat. A dzwonić trzeba, po czujne oko prezesa i panów regionalnych (poprzez zamontowane kamery) patrzy. Polecam wszystkim firmom wdrożenie rewelacyjnego systemu motywacyjnego opracowanego, przez pana prezesa i panów regionalnych, gdzie najwyższą formą nagrody, jest brak kary.
Jak ktoś chce pracować w DH, to chyba jako tymczasowa przechowalnia, na czas poszukiwania pracy.
zdjecie uzytkownika
ober - 2014-10-05 10:25:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zapracowany - 2014-05-28 14:13:13]:
Popieram opinię! W ogłoszeniach piszą o umowie o pracę, a potem podtykają umowę zlecenie! Nikt niczego nie potrafi w tym dziale wyjaśnić. Bałagan totalny. Nie można liczyć na uczciwość. Wszelkie skutki wewnętrznego bałaganu zwalą na szarego pracownika. Nie potrafią zorganizować pracy. Pełna beztroska i niekompetencja ze strony kierownictwa "technicznego". Dziadostwo od a do z.
zdjecie uzytkownika
rekrutacja - 2014-10-09 22:35:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wstyd, tak duża i znana Firma a taki bak profesjonalizmu w dziale HR- zwłaszcza rekrutacji. Rekrutacja na w miarę strategiczne stanowiska prowadzona w niedopuszczalny sposób! Strata czasu i energii :) Pani M.K. która prowadzi- w moim odczuciu- wstępną selekcję, w obawie o własny stołek odrzuca co lepsze kandydatury, w dodatku w trakcie rozmowy z braku pomysłu o czym rozmawiać sprzedaje strategiczne informacje dot. działalności spółki!!! Kopara opada już w trakcie rozmowy- Dziewczę jąka się i plącze, rozmowę prowadzisz za nią, w dodatku odpowie na wszystkie problematyczne pytania...nawet gdyby niechcący utopiła Pracodawcę...:) na koniec starając się udawać profesjonalistkę- obiecuje inf. zwrotne dot. rozmowy kwal.- oczywiście o żadnej odpowiedzi nie ma mowy.... Tak sobie myślę, że jeżeli w takich Firmach jak Solid- największych graczach na polskim rynku w swojej branży- i to z polskim kapitałem- pozwala się na taki brak kompetencji, brak czerpania z pozytywnych wzorców korporacyjnych dot. HR, etc. - to czy w ogóle warto takim osobą jak ja uczestniczyć w rozmowach kwalifikacyjnych w polskich firmach, gdzie małolata decyduje o wstępnej selekcji na stanowiska które w przyszłości będą decydujące dla EB FIRMY???? Panowie ,,na górze,,... pomyślcie...
zdjecie uzytkownika
kryteria - 2014-10-09 23:28:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co za googluś? Kto takich na rozmowy zaprasza? Przecież wystarczy dwa razy kliknąć aby się dowiedzieć tego że: do solida tym lepszy pracownik im mocniejsze ma zwieracze...
zdjecie uzytkownika
JA - 2014-10-10 13:14:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również byłam na rozmowie na stanowisko specjalisty, niestety nie doczekałam sie odpowiedzi mimo szczerych zapewnień osoby prowadzącej rozmowe. Nieładnie...
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-10-13 20:06:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chłopaki z interwencji w Krakowie nie godzą się na pracę na Jednostkach wojskowych jesteśmy zmuszani pod groźbą zwolnienia z pracy. Nakładają na nas kary finansowe zabierają nam pieniądze z wypracowanych godzin. Ileż można tyrać w miesiącu godzin wszyscy jesteśmy na skraju wyczerpania fizycznego psychicznego to kierad nie firma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Tak naprawdę to jest około 40 stu inspektorów od ofi mają licencje książeczki broni to oni powinni chodzić na Jednostki Wojskowe! I tak kontrole przeprowadzają raz na trzy tygodnie wbijają pieczątki do tyłu w zeszyt ofików. Tak więc zamiast namnażać koszty w firmie powinni stać na jednostkach łatać dziury. A nie zmuszać nas z interwencji bo i tak ledwie chodzimy tak jesteśmy wykończeni i przepracowani nie GODZIMY SIĘ NA TAKIE WARUNKI PRACY !!!!.
A jak nie ma ludzi w solidzie to niech ściągają jednostkę kryzysową żandarmerii wojskowej a z solidem niech zerwią umowę jednostki i problem rozwiązany. Noga też powinien stać na jednostkach a nie udawać że pracuje.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-10-13 20:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zmuszają do pracy na jednostkach a jak trzeba zapłacić za pracę wykonaną mija szósty miesiąc i mamy nie wypłacone pieniądze za pracę na Jednostkach sami sobie pracujcie i szukajcie jeleni. Rajmund udaje że nie ma tematu Noga gra głupa i co miesiąc bierze list z nazwiskami kto nie dostał pieniędzy i udaje że załatwia sprawę. Mija miesiąc i znów "to wy macie niezapłacone pierwszy raz słyszę zróbcie listę i znów ściema ..." i tak co miesiąc SAM IDŹ NA JEDNOSTKĘ FRAJERZE a nie zmuszaj nas my jesteśmy fer to wy nas oszukujecie !!!!!!
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-10-13 20:26:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rajmund to już dawno rozwalił INTERWENCJĘ W KRAKOWIE teraz jeszcze zmusi chłopaków by szli na jednostki. A później pewnie posypią się pozwy sąd by odzyskać pieniądze od firmy Solid i tak skończy się kariera większości z nas ...
zdjecie uzytkownika
tomaszow - 2014-10-16 16:58:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2012-12-30 14:09:59]:
W tomaszowie na magazynie to jest chorror z kierownikami ktory podchodzi pod mobing czasami, jeszcze troche i zaczną wkladac gps w dupe by rozliczyc Cie z czasu ile w kiblu siedzisz, zero premii mimo ciezkiej pracy i bezwzgeldu czy masz 200H czy nie chodzisz na zwolnienia sciagasz wolne robisz nadgodziny masz najnizsza krajowa zero docenienia pracownikow tylko wymagac i pieniadze kierownicy potrawia keasc, a ilosc zmieniajacych sie pracownikow w Tomaszowie jest ogromna nikt tu nie chce pracowac z Takim Koordynatorem
zdjecie uzytkownika
goscWawa - 2014-10-18 00:14:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w Warszawie Solid to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie firma, dobre dla osób które chcą pracować po 300-400 godzin w miesiącu a na końcu któryś z inspektorów UKRADNIE im ciężko wypracowane 100, 200 czy 300 zł.Na Kłobuckiej siedzą i myślą tylko jak tu uzbierać na premie dla siebie i prezesa, chociaż ciekawe czy ten ostatni wie co się dzieje.
zdjecie uzytkownika
chłopak magazyniera - 2014-10-18 02:47:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nasz kierownik działu technicznego z Wrocławia jeździ co miesiąc possać prezesowi pałkę, to prezes przecież musi być zorientowany co się dzieje w terenie.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-01
Żródło: Gowork.pl
Sokołów Podlaski
(mazowieckie)
Solid Security poszukuje kandydatów na stanowisko: Pracownik Ochrony Miejsce pracy: Obiekty handlowe na terenie Warszawy ZAPEWNIAMY DARMOWY DOWÓZ DO WARSZAWY na trasie: Sokołów Podlaski – Węgrów – Wyszków - Warszawa Wymagania: Niekaralność Dyspozycyjność Wysoka kultura osobista Oferujemy: Wynagrodzenie od 7,5-10 zł/h netto Zainteresowane osoby prosimy o kontakt telefoniczny, przesłanie CV n
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
artur - 2014-10-19 21:05:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W moim mieście szukają teraz przedstawiciela handlowego i liczarza.Ile zarabia jeden i drugi i jaki system pracy bo nie wiem na które stanowisko składać cv ?
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-10-19 23:11:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak zostaniesz przedstawicielem to będziesz musiał robić to kierownikowi w gajerku albo przynajmniej w koszuli wizytowej.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Solid Security
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x