Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Solid Security

Pracowałeś w firmie Solid Security i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Michał - 2015-02-15 10:02:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba już wszyscy wiedzą,że stanowiska kierownicze w OFI i KOW ludzie dostali przypadkowo a wiązało się to z odejściem kierowników,którzy swoją praca udowodnili,że należało ich szanować.Co mogą wiedzieć pracownicy ochrony w Carrefourach skoro główny profesor specjalista ma wykształcenie zawodowe,a Dyrektor M.J.cieszy się,że ma speca.Litości w stosunku do ludzi,którymi kieruje.Inne działy też nie grzeszą osobami wykształconymi.
W Solid pokutował rytuał,że osoba bez zawodu,bezrobotna,ukończyła z puli bezrobocia kurs- dostała licencję II stopnia i stała się kierownikiem,lub wielkim specjalistą w Warszawie pod 17 lub 2.Wiedzy z zakresu kierowania ludźmi zero.Takimi asami obstawiło się w większości spółek stanowiska Dyrektorów a nie wspomnę o KADRACH.Totalna klapa. Powodzenia!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ochroniarz - 2015-02-15 10:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SLUCHAJ PRACOWNIK CO DO TEJ EWY MACIE PROBLEM BO BABA NA PEWNO W STOPNIU P CZYLI PSYCHICZNA A SOLID UWIELBIA TAKIE MA Z NICH KASE IDZ NA SKARGE DO BIURA ALBO JA NAGRAJ ZEBY MIEC POTWIERDZENIE CO WYRABIA MOZE COS WSKORACIE A TAK OBOLNIE TO WPISY NEGATYWNE NA TEMAT SOLIDU TO SWIETA PRAWDA KIEDYS PRACOWALEM NA DRUKARNI W KRAKOWIE JEST TAM INSPEKTOR KTURY LIZE DUPE ADMINISTRATORCE PODLI PRACOWNIKOW ZE STAREJ BRYGADY ZWOLNIŁ LUB SIE ZWOLNIKI JUZ WSZYSCY CHAM GBUR NAZYWA SIE STALKA BYLY WOJSKOWY SKARGI NA NIEGO SA CIADLE I NIC MU SOLID NIE ZROBI REKA REKE MYJE INSPEKTORA ZNALEM JEDNEGO KTURY BYL NAPRAWDE OK .NAZYWAL SIE HUDASZEK TO GO PODOBNIE ZWOLNILI ALBO SIE ZWOLNIL BO NIE WYTRZYMAL TEGO KRETACTWA SOLID TO DNO DO JEDNEGO WORA I DO WISLY.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-02-16 09:56:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rajmund z Nogą zmuszają pracowników grupy interwencyjnej do pracy na jednostkach wojskowych nie ważne czy masz papiery czy nie masz iść na jednostkę wojskową bo tak Ci każemy a jak nie to wylot z pracy. Tak już poleciało paru dobrych chłopaków. Ale nie są głupcy złożyli sprawy do sądu pracy. Już nie długo pewnie ruszy temat. Jak można zmuszać do pracy na jednostce wojskowej, mało tego obiecują stawkę 10zł do 14 zł a wypłacają po 7zł okradają pracownika!!!!!
Mika mówi brak dziś 5osób na jednostce Noga ściąga pracowników interwencji zmuszając ich do pracy na całkowicie innym stanowisku, mało tego jak wam nie pasuje to po obiegówkę do Rajmunda i do widzenia. wtedy przepada kasa bo nikt Ci jej nie wypłaci!!
Teraz wszyscy są zmuszani do podpisywania umów tylko podpis żadnych dat bezprawie i bezkrólewie w Krakowskim oddziale.
Pracownik jest ubezwłasnowolniony przez przełożonych i nie ma nic do dyskusji...
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-02-16 09:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rajmund z Nogą zmuszają pracowników grupy interwencyjnej do pracy na jednostkach wojskowych nie ważne czy masz papiery czy nie masz iść na jednostkę wojskową bo tak Ci każemy a jak nie to wylot z pracy. Tak już poleciało paru dobrych chłopaków. Ale nie są głupcy złożyli sprawy do sądu pracy. Już nie długo pewnie ruszy temat. Jak można zmuszać do pracy na jednostce wojskowej, mało tego obiecują stawkę 10zł do 14 zł a wypłacają po 7zł okradają pracownika!!!!!
Mika mówi brak dziś 5osób na jednostce Noga ściąga pracowników interwencji zmuszając ich do pracy na całkowicie innym stanowisku, mało tego jak wam nie pasuje to po obiegówkę do Rajmunda i do widzenia. wtedy przepada kasa bo nikt Ci jej nie wypłaci!!
Teraz wszyscy są zmuszani do podpisywania umów tylko podpis żadnych dat bezprawie i bezkrólewie w Krakowskim oddziale.
Pracownik jest ubezwłasnowolniony przez przełożonych i nie ma nic do dyskusji.
zdjecie uzytkownika
Ona - 2015-02-16 22:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracował ktoś na stacji monitorowania w Solidzie? Jaka jest stawka i jak zmianowo to wygląda? Bo interesuje mnie ta praca a nie wiem czy finansowo i zmianowo wyrobię
zdjecie uzytkownika
szczupak wyrwipałka - 2015-02-18 08:38:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stacja monitorowania i w ogóle praca w solidzie to praca dla tych co ni mają jaj, inwalidów, emerytów i dziadów. Firma kroi pracowników na wszystkim co się tylko da.
zdjecie uzytkownika
disco-polowiec - 2015-02-19 10:50:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PODPISYWAC SMIECIOWY BEZ DAT I STAWEK/CO TO MA ZNACZYC/ZMUZSZAC I GROZIC ZWOLNIENIAMI/CO ZA MAFIA (usunięte przez administratora)/KIEROWNIKOW NAJLEPIEJ WYSLAC DO PUTINOWSKICH SEPARATYSTOW TO ICH NAUCZY ZYCIA/TO NIE DISCO POLOO LUDZI TRZEBA MIEC PODEJSCIE A NIE TRAKTOWAC JAK SMIECI/NOGA Z GAZU ZEGNAMY
zdjecie uzytkownika
pol - 2015-02-19 11:31:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdecydowanie odradzam pracę w solidzie. To dziwne że opinie same negatywy a jednak ludzie pracują. Stawka beznadziejna, wymagania kosmiczne, grafik elastyczny tz. musisz być gotów w każdej chwili do pracy i jedziesz tam gdzie cię wysyłają. A jak jest na etatach - musisz wypracować kwotę , wiec jeśli masz np. 5 zeta na godz to pracujesz ok 260 godz. Pytam się gzie jest prawo. Teraz okradają prawie każdego gdyż za niewywiązanie się z kontraktu /dot ochrony Jednostek Wojskowych/ muszą zapłacić gigantyczną karę.
zdjecie uzytkownika
KARNOV - 2015-02-19 18:43:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
świetna firma pracujesz cały miesiąc w ciągu pracy nawet nie masz czasy na wc.Szef twierdzi ,ża jak na Malbork 900 na rękę to olbrzymia pula pieniędzy-pozdrawiam pana menedżera z Elbląga.Plus minus po miesiącu pracy na jednym obiekcie 600 złotych na konto wypłata od firmy jestem zadowolony i bardzo ale to bardzo szczęsliwy tak ogromna pula od firmy.
zdjecie uzytkownika
Polanie - 2015-02-20 17:36:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja też "Pracuje" w Solidzie i nigdy nie było wypłaty żeby nie brakowało. A dzisiaj to nawet pieniędzy nie wypłacili. Zmieniają stawki godzinowe bez uzgodnienia i poinformowania pracownika. Karzą za wszystko a płacić nie chcą. Najlepiej jak byś robił wszystko za marne 5 zł. Inspektorzy dno. Do niczego się nie nadają, nie potrafią nic załatwić o co się ich prosi ale kary i upomnienia to potrafią perfekcyjnie. Nie polecam. Dziwie się firmom, którzy podpisują umowy z Solidem. Nigdy nie będą mieli dobrej ochrony bo ludzie będą olewali sobie tam pracę. A firmy tylko na marne płacą Solidowi za ochronę.
zdjecie uzytkownika
Stefan - 2015-02-22 11:59:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty to głupi od urodzenia czy cie rodzice na lekcje posylali ? W innych firmach niby inaczej ??? Jak kontrachent płaci 7 czy 8 za godzinę to myślisz ze co ktoś ci da 15 ??? Najwięcej narzekają ci co najmniej robią a to wiem z doświadczenia i nie jestem związany zawodowo z żadną firma ochroniarska. Nie pasuje stawka nie pracuj. Poszukaj innej pracy.
zdjecie uzytkownika
byly - 2015-02-22 20:45:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bylyalem kiedys w tym gownie jakim jest Solid i stwierdzilem ze ja tam pracowac nie bede ,bo pani zdzialu naboru pyta sie mnie co ja. robilem w roku. 1938 a moja data urodzenia to 1979 .Wiec mowiac krotko dom wariatow.
zdjecie uzytkownika
jochny - 2015-02-23 09:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A KTO TAK NAUCZYL PRZEDSIEBIORCOW/AGENCJE OCHRONIARSKIE,KONKURENCJA HE,ONI I TAK WYJDA A DOSTANIE SIE PRACOWNIKOWI'RYNEK PRACY I STAWKI BYLYBY INNE;ALE NIESTETY PSUJA TO EMERYCI.LEPIEJ NIECH STARY PRACUJE,MILICJANT CZY KTOS INNY .A MLODEMU PO CO KIEDY EMERYTYRA. WSTYD ,ALE TO PRZEZ NICH SA TAKIE NISKIE STAWKI.WYSTARCZY USTAWE ZMIENIC TYLKO NIE MA KOMU.PORAZKA;
zdjecie uzytkownika
marian - 2015-02-23 12:38:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
faktycznie zawiesic emerytow i pozbawic tej pracy .slysze od milicjanta 6.50 na godzine he ,a co on mysli. jA ROZUMIE EMERYTOW CO MAJA 600 ZL,NIECH DOREOBI, ALE CALA RESZTA CO MA POWYZEJ 1500 NIECH SIEDZA CICHO I DUPY INNYMN NIE OBRABIASJA. CWELE [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] WARCI
zdjecie uzytkownika
fryc - 2015-02-23 20:05:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak policjantów jest więcej niż pracowników.Mało się wyżyli to na emeryturze dorabiają.Cwaniaki i dostają jeszcze kasę.Są bezlitośni używają swoich metod.Beznadziejne typy,Ale przyjdzie im kiedyś za to zapłacić choćby na tamtym świecie.Tam nie kupią nic za żadne pieniądze.Niech mają jak najgorzej,wiecznie żyć nie będą.Zapłacą i to ciężko.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-02-23 20:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystkie patrole interwencyjne ściągnięte z rejonów na jednostki wojskowe. Dwa patrole w rejonach Krakowa, reszta stoi na warcie.
Powodzenia panie Rajmund, Noga, Baryła, Mika macie rację po co patrole mają jeździć po rejonach i obsługiwać alarmy Banki i wiele innych obiektów jak mogą stać na jednostce.
Czekać tylko jak posypią się skargi do Warszawy.
zdjecie uzytkownika
ciepła wódka - 2015-02-24 20:42:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie lepiej zostać grabarzem niż ochroniarzem - grabarzowi dają 70zł na godzinę:
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-02-25 09:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rajmunda tak na prawdę nie interesuje interwencja mówi że już dziś może się rozpaść interwencja w Krakowie to mu na tym nie zależy. Bo jak sam mówi o sobie że jest Artystom i w muzyce jest przyszłość a Solid to tylko tak przychodzi do pracy ...
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-02-25 10:03:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chodzę na jednostki w Krakowie Ułanów, Rakowicka, Rząska, Skrzatów, Mąte, wiadomo że na Marzec nie ma obsady na tych jednostkach 75 zmian brakuje pracowników nikt z tym nic nie robi!! Ściągany jest patrol interwencji pod przymusem jak nie pójdziesz to 50groszy ze stawki albo wylot z pracy!!!! Jaka to jest awaryjna sytuacja jak wiadomo że niema pracowników już miesiąc wcześniej to świadome wykorzystanie ludzi z interwencji.
Nie mamy pieniędzy z grudnia za jednostki.
Co mamy zrobić iść z tym do inspekcji pracy?
Prosimy o odpowiedź prezesa lub kogoś z zarządu sytuacja jest poważna.
Może mamy złożyć pozew zbiorowy może to jest wyjście z tej patowej sytuacji?...
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-02-25 10:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe czy Warszawie też nie zależy na interwencji w Krakowie czegoś tu nie rozumiemy właścicielem jest Rajmund Strok i Noga firmy Solid Security a to wytłumaczalne.
Rajmund jako właściciel Solid Security a Noga współwłaściciel to niech się rozpada interwencja wolnoć Tomku...
zdjecie uzytkownika
przydupas - 2015-02-25 11:11:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj jeszcze kiedyś powiecie wnukom: ta ręką ściskała rękę Rajmunda...
zdjecie uzytkownika
wdcsd - 2015-02-25 14:18:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [byly - 2015-02-22 20:45:03]:
Głupi to masz na drugie bo na pierwsze to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ci na imi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nikt tu nie myśli o nie wiadomo jakiej kasie ale nie jesteś z branży to zamknij [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i ją ściśnij bo w końcu ktoś cię w nią wydyma.Zastanów się co piszesz bo wypisujesz brednie i lecz się na nogi bo dekiel dużo za późno.
zdjecie uzytkownika
Szczecin - 2015-02-26 10:25:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bez wazeliny - 2015-02-13 15:46:38]:
OCHRONA SOLID - KATASTROFA NIE POLECAM USUWANIE AWARII SYSTEMU PONAD 4 MIESIACE I DALISMY SOBIE SPOKUJ WYPOWIEDZIELISMY UMOWE W TRYBIE NATYCHMIASTOWYM. nie polecam
zdjecie uzytkownika
adam.ce. - 2015-02-26 15:22:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dotyczy Handlowców w Monitoringu i Systemach, CAŁA POLSKA :

Drogi handlowcu, jeśli chcesz pracować na śmieciowce + zleceniach bez wpisanych kwot na dokumencie, jeśli marzy Ci się totalnie nierozwojowa, nieambitna praca,zero socjalu, gdzie zarobisz po 5 latach pracy max.2500zł, gdzie użytkujesz własne auto, za które dostajesz (lub nie)grosze , gdzie dostajesz kary finansowe za brak krawata lub zeszytu a4 to swietnie trafiles.Firma,ktora chwieje się u swych podstaw.
Solid w jednej ze swoich spółek zapwni Ci wszystko co najgrosze i co tak źle swiadczy o bardzo miernym pracowawcy.
Zdecydowanie odradzam.Zmarnowane 5 lat. Sam w koncu odszedłem,jak zresztą wszyscy :)
zdjecie uzytkownika
kolO - 2015-02-26 23:24:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TRACĄ KOLEJNE OBIEKTY ,właśnie przegrali przetarg na ochronę PGNiG usługa marna a cena jak z kosmosu...jeszcze PIT-ów nie rozesłali.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Solid Security
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Solid Security?
Zadaj pytanie