logo Solid Security

Solid Security

Warszawa

Opinie o Solid Security

Marcin 2017-09-02 12:39
Pytałem poważnie ?
prAwdziwyrealny 2017-09-04 19:14
Dokładnie i takich dwóch jeżdżących NA stację NA rumie nie umiało się zachować
ola 2017-09-05 07:50
cześć,
powiecie mi jak wygląda praca na stanowisku biurowym?
umowa o pracę, umowa zlecenie czy umowa łączona?
jakie jest średnie wynagrodzenie na takim stanowisku?
dziekuje za odpowiedź i pomoc w podjeciu decyzji :)
Kejt 2017-09-05 14:48
cześć, ja również mam to samo pytanie o koleżanka Ola. Po przeczytaniu tych opinii waham się czy iść na rozmowę. Wiecie coś na temat warunków pracy biurowej?
Kejt 2017-09-06 09:28
Byłas na rozmowie?
Marcin 2017-09-08 10:39
Dowiem się jak z ta pornografia
Maja 2017-09-08 13:19
@Kejt czy byłaś w końcu na rozmowie? Jeśli tak to powiesz jak przebiegł cały proces rekrutacji? Ile było etapów? Czy wymagania są bardzo duże? Jakie trzeba mieć doświadczenie, żeby pracować w Solid Security? Czego spodziewać się na takiej rozmowie kwalifikacyjnej?
prawdziwyrealny 2017-09-08 19:39
wiadomo
4
prawdziwyrealny 2017-09-09 19:47
Że dużo wymagają , A słabo płaca i te warunki , umowa i nie tylko
6
A'im 2017-09-12 07:41
Wynagaja jak na umowe o pracd . Powtarzam to po raz,kolejny . Traktuja nas jakbysmy pracowali na umowe o prace ale jezeli oni cos chca. A jezeli ty cos chcesz to nic nie mozesz bo przeciez to zlecenie . Oplacaja zus ludzia co drugi miesiac bo wprowadzili te umowy dwumiesieczne .... masakra . Brak slow szkoda pisac i tak nikt z tym nic nie zrobi ...
6
joo 2017-09-12 23:04
Oszuści, płacą po stołem, jak chcą, zero socjalu nawet papier do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] musisz mieć swój.
2
Pracownik 2017-09-13 11:43
Solid Security to normalna firma ale nie dla wszystkich!!
2
M 2017-09-15 13:25
Pracowałem kiedyś w tej firmie w filii w Olsztynie...oszukują pracownika nie dają do ręki umowy...bo twierdzą że umowa się nie należy jak ktoś pracuje na umowę-zlecenie co jest oczywiście bzdurą tylko to jest widać własna interpretacja przepisów prawa pracy przez panienki w biurze...mało tego gdy ktoś się od nich zwolni oczerniają później tą osobę do innych kierowników w tej firmie...sami kierownicy niektórzy wyglądają jakby byli wyciągnięci spod budki z piwem...nie ogoleni źle ubrani...tak to wygląda w filii olsztyńskiej...
1
Mary Jane 2017-09-15 15:48
Zostałam zwolniona z dnia na dzień z obiektu, wypłata wstrzymana jak na złość, jako firma są nie poważni. Nigdy więcej, i odradzam każdemu, wolę zamiatać ulice.
3
DOBOSZ 2017-09-15 15:59
A JA NIE WIERZĘ W TE KOMENTARZE JA PRACUJĘ NA SKLEPIE KIEROWNICY SĄ DOBRZY DLA MNIE
MAM DOBRE ZAROBKI OKOŁO 3TYŚ NA RĘKĘ I CO WY NA TO BLUŹNIERCY
MAM DOBRE RELACJE Z P. KASJERKAMI I ICH DYREKTOREM MOGĘ MIEĆ PRZERWY ŚNIADANIOWE CO WY CHCECIE OD FIRMY NAWET OTRZYMAŁEM PREMIĘ UZNANIOWĄ NO I CO?
TERAZ TO WY GŁUPOLE ODPIMPOLCIE SIĘ OD DBAJĄCEJ O PRACOWNIKÓW SOLID PREZESA ACHA MAM TEŻ UMOWĘ O PRACĘ
1
Do dobosz 2017-09-17 15:31
DO DOBOSZ NIE WIEDZIALEM ŻE KIEROWNICY PISZĄ OPINIE .KLAMIESZ LAJZO ALE ZA TO CI PRZECIEŻ PŁACĄ ....



5
PAX 2017-09-17 15:50
Dział DWD porażka pod kątem atmosfery pracy i umów też oczywiście. PRzynajmniej w momencie kiedy ja mogłem być obserwatorem. Dwie umowy na dwie rozne firmy. Dwa zlecenia. Potem "szansa" na umowe o prace plus umowe zlecenie. A po pierwsze na sam początek zanim co. 3 dniuowa szkoleniowa umowa ZA DARMO. I po tym wszystkim pracodawca liczy ze sie wszystko bedzie umieć na tip top. Wyraża swoją irytację, niecierpliwość kiedy zadaje mu się dodatkowe pytania. Dobrze sie nie konczy okres tego "DŁUGIEGO szkolenia" a juz sa uwagi na temat tempa pracy. Po wszystkim jeszcze człowiek dowiaduje sie ze dostał od pracodawcy SZANSĘ na zatrudnienie. Z jednej strony to mile. Walczy sie o pracę, próbujemy być zaangażowani, ale zastanawia mnie czy to niest trochę na wyrost. Wymaganie tak szybkiego wyuczenia w krotkim czasie, za darmo i jeszcze z wielką łaską. Jedna z pracownić włąsnie z ŁASKĄ nauczała tego "wspaniałego" fachu. Jej chęć pomocy nie ustępowała wcale tej jaką wykazywał szef.

Słabo. Uważam, że po prostu nei traktują ludzi należycie. I nie ma to nic wspólnego z jakimś ukrytym pragnieniem bimbania w pracy i bycia chwalonym, głaskanym. W pracy może być zdrowo. NAwet za niewielkie peniądze. Szkoda ze nie kazdy pracodawca się o to stara.
2
Do dobosz 2017-09-17 17:49
Ja tez pracuje na sklepie.Faktycznie można zarobic 3000 ale za 300 przepracowanych godzin!!! Czyli dwa kodeksowe etaty!A premia to Sf.Do tego samego działu mozna zaliczyc kodeks pracy w Solidzie...
1
DOBOSZ 2017-09-18 11:20
NIE JESTEM ŁAJZĄ TY [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] CU NIE CHCESZ ROBIĆ TO IDŹ KIBLE CZYŚCIĆ NA DWORZEC PKP
Do dobosz 2017-09-18 19:42
Do Dobosz.Droga lajzo właśnie się przyznales ze tyrasz po 300 h Nie wiem czy zadajesz sobie sprawę ze czyni to z ciebie białego niewolnika,oraz frajera bo na dodatek ci się to podoba..Co do sprzątania kibli nie ma sprawy zadna praca nie hanbi byle była na uczciwych warunkach.Ja natomiast znalazłem sobie inną pracę odchodzę z ochrony,chociażby dlatego żeby nie stać się czymś takim jak ty!
1
A'im 2017-09-19 08:59
Kolego SKORO KRZYCZYSZ JA TEZ BEDE. OD KIEDY FIRMA SOLID TO KASJERZY ?? ZDAJE MI SIE ZE JESTES TAK MALO UNTELIGENTNY ZE NAWET NIE WIESZ U KOGO PRACUJESZ. FIRMA SOLID TO FIRMA Z DZIALU OCHRONY MIENIA. A TO ZE TY MASZ DOBRE RELACJE Z KASJERKAMI I ICH DYREKTOREM TO POPROSTU MASZ DOBRE RELACJE Z TZW KONTRAHENTEM SOLIDU CXYLI FIRMA HANDLOWA NIE WIEM CERFUREM BIEDRONKA ... ITP A TO NIE MA NIC DO NICXEGO . A POSUNE SIE DALEJ . SKORO WIERZYSZ W TO XE MASZ DOBRE RELACJE Z KASJERKAMI I JEST SUPER I W OGOLE . TO USWIADOM SOBIE ZE CHYBA NIE ZNASZ,SAOJEGO INSPEKTOR/KIEROWNIKA CZYLI MA CIE W DUUU PIE HHEHE . ZASTANOW SIE NAD TYM . I NIE PRXYPISUJ SOLIDOWI SUPER ZALET SKORO TE ZALETY NALEZA SIE KONTRAHENTOWI SOLIDU I JEGO PRACOWNIKOM :) p .s ja tez mam dobre relacje z kasjerkami ale one dla solidu nie prscuja wiec solidowi w tym przypadku nic nie zawdzieczam to zwykly czynnik ludzki moze fart ze na takich ludzi na,sklepie trafilem . A podkreslam to nie ludzie solidu tylko kontrahenta solidu pracownicy.
1
DOBOSZ 2017-09-19 14:28
Panu dziękuję za kulturę wypowiedzi. Ma Pan rację bo pisałem o osobach ze sklepu czyli pracownikach kerfura. Jednak w pozostałych poruszonych przez Pana kwestiach nie zgadzam się i mam umowę o pracę
dobosz 2017-09-19 14:29
PANU PODZIĘKUJĘ
poszukująca pracy 2017-09-20 08:12
Prosze napisać szczerze i uczciwie, bez cenzury, jak sie pracuje w ochronie w firmie Solid?
1
cieciu84 2017-09-20 10:23
Czy należy się dodatek za robienie grafików?
Byly 2017-09-20 12:23
He he ☺
1
Byly 2017-09-20 12:30
Zobaczysz☺
1
Byly 2017-09-20 12:33
Nie ma dodatków za nic.Nawet za konfigurację☺
1
A'im 2017-09-20 13:19
Slowa tego nie opisza . Jexeki chcesz przyjsc to naprawde szczerze bie polecam . Jak przyjdziesz bedxiesz tkwic w tych zawiglosiach solidu i tym panstwie w panstwie . Solid pomimo norm rygorow paragrafow i zwyklego czynnika ludzkiego ustala swoje zasady ktore nie maja nic wspolnegob zasadami panujacymi w panstwie polskim . Co wiecej ? Podpiszesz w cholere umow jak sie nie myle 48 na kazdy miesiac z inna firma grupa agencja ito wszystkie odlamki solidu jak odlamki alkaidy czy isis tak to funkcjonuje . I uwierz mi ze nam mi moze tak zmienily sie umowy dostalismy aneksy ktore podpisalem prxy kierowniku dalem jemu i do dzisiaj ich nie mam . A czemu ?? Bo firma nie zwraca umow ktore podpisales . W nirmalnej firmie to prscodawca zleceniodawca najpierw podpisuje umowy zecsowjej strony wrecza tobie. I jak sie godzisz podpisujesz i masz odrazu kopie dla siebie . Ja tak owej nie mam i wiem ze 100% moich kolego tez nie ma a mamy roznych roznistych kierownikow i tu nie tkwi problem w kierownikach tylkulo wysoko wysoko gdzid moj wzrok nie siega . Jak sie zatrudnisz przyjmiesz to spodziewaj sie ze puerwsza wyplate badz,druga albo jedna drugs trzdcia dostaniesz z opoznieniem trzy dniowym cztero albo nie dostaniesz 10 kazdrgo miesiaca tylko 20 bo tak solid placi . Standardowo bedzie zwalanie kadr solidu na kierownika kierownik na.kadry i tak w kolo macieja . Albo jeszcxs lepsza bajka ze masz inny bank zly i do niego tak przelewy ida . Z tym ze zgodnie z ustawa banki nie mogs trzymac kasy prxelewu ksiegowania dluzej jak jeden dzien roboczy czyli jezeli solid orxelewa ci kase 9 bo 10 to rermin ostateczny to 10 miec ja musisz . Itd itd naprawde nie polecam. A jak masz dzidci dom rodzine narzeczona dzirwczyne zone czy kochanke to bedzziesz sie z nia widywal rzadko oj rzadko bo 12 godzin dziennie w solidzie tj taki standart to tak srednio wychodzi jaksby robil poltorej etatu albo dwa . Zalezy jak cie wyrobia jak cie uglaszcza i jak zlote gory obiecaja . Wiecej co do zus . Bedziesz mial placony zus co drugi miesia i to od kwoty okolo 200 zl czyli skladki emerytslne wyniosa grosze a w zusie bedziesz,widnial jakbys jeden miesiac pracowal i jakies [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ci odprowadzaja a za miech juz,jako bezrobotny . Podusowujac pracujac w solidxie 30 lat bedzid w papiersch widnial jakbys pacowal 15 lat ... wiec lat prscy bedziesz mial za malo z by dostac rente emeryture .
4
A'im 2017-09-20 13:22
P.s wiemcze to brzmi jak opiwiesci z narni , ale przysiegam ze tak jest . I to nie sa moje wymysly ktor prscuhe na tzw dwumiesiecznd umowy na.dwie roznd spolki solidu trn wie . A jak nie wid to dowie sie idac do zusu albo jak prxepracuje mnimialne lata bedzie mial wiek a okaze sie ze prxepracowal o polowe mniej . A maja. 60+lat bedziesz musial jeszcxd prsciwac duzo by dostac rente . I to nie sa tylko moje doswiadczenia i moj przypadek . Robie wywiad srodowislowy po ludzisch z roznych sklepow handlowych i wszedzid jest tak samo . Zdarzaja sie umowy o prsce ale tj ewenement
4
prawdziwyrealny 2017-09-20 20:32
solid to fikcja , i zachowanie tych co na stacje jeżdzą benzynową to przeginka , bo widziałem taką sytuacje pewną
1
Marcin 2017-09-20 21:43
Chciałbym poznać sytuację jak wygląda z pornografia na obiektach
dobosz 2017-09-21 09:11
Ja mam umowę o pracę znam swoich inspektorów, zarabiam 3 tyś na rękę i nie za 400 godzin nie krytykujce mojej prawdy dobrze jest mi w tej firmie mogę dodać że mi dała i daje więcej niż Justus juwentus nie polecam tych firm. W solidzie masz możliwość rozwoju bo od zwykłego ochraniarza możesz dojść do nawet stanowiska prezesa i co wy na to?
1
A'im 2017-09-21 14:36
To zalezy u jakiego kontrahenta ma solid podpisana umowe intermarche cerfur nie wiem biedrona . Gdzie pracujesz w jakiej sieci ?? Masz 3tys ale na najnizsza masz na umowe o prace czyli okolo 1450zl plus reszta zleceniowa . Nie wierze ze masz jedna umowe o prsce na 3tys ... . Gdzie pracujesz w jakim markecie obiekcie ??
blaszany bębenek 2017-09-21 22:05
Ty to jesteś fantasta. 3tys. na rękę to daje 4,2 tys. brutto. Podziel to przez standardowe 168 godzin pracy w miesiącu to daje 25 zł brutto na godzinę. O takiej godzinówce kierownicy nie marzą a ty tyle dostajesz to chyba jeszcze d..u dajesz...
Dobosz 2017-09-22 10:22
1628 MAM Z UMOWY O PACĘ ZA UBIEGŁY MIESIĄC, PREMIĘ 280 TO DAJE 1908 NA RĘKĘ A 7 SŁUŻB NA ZLECENIE LICZYLI MI 11 ZŁ NETTO TO DAJE 924 ZŁ TYLE ZAROBIŁEM I TYLE PRACOWAŁEM BO LUDZI NIE MIELI I NIE OBRAŻAJ MNIE BO JA CHCEM ROBIĆ ZARABIAĆ A NIE NARZEKAĆ
A'im 2017-09-22 12:17
1628 netto ?? To ty jestes ochroniarxem ?? Czy kimm w strukturach najnizsza krajowa tj okolo 1450 na umowe o prace . . Czyli ty zarabiasz wiecej jak najnizsza krajowa srednia . 1628zl netto na umowe o prsce tj 2431-zl brutto czyli solid placi ci wiecej niz najnizsza krajowa brutto o ponad 431 zl . Z pelnym szacunkiem ale nie wierze w to ... 1500 netto ok bym uwierzyl reszta zlecenie ale nie uwierze ze na umowe oo prace dali ci na reke 1628 zl . Gdzies jest jakis myk .... moze masz 3/4 umowy o prace reszte zlecenie czy pol eteatu na umowe o prace . ... dziwnie to wyglada . Ok dostales tyle spoko ale ja nie wierze solid zlotowke by sie dal pociac a co dopiero jakby mial placic zus na ciebie wielszy niz przewidywana jets najnizsza krajowa ...
OBSERWATOR 2017-09-22 13:16
Pracowałem u nich ----potwierdzam TYLKO NIE SOLID
4
dobosz 2017-09-24 08:29
Spytaj się swoich przełożonych czy takie wynagrodzenie jest możliwe, ja nie mam nic do ukrycia a pracuję w woj. śląskim
pracownik solidu 2017-09-24 13:40
Jasne, że można dostać więcej na umowie o pracę. Pracuje w carrfourze w Warszawie , mam umowę o pracę na której dostaje 1650 netto ( nie dawno dostałem podwyżkę) nie ma również grupy inwalidzkiej a z drugiej umowy zlecenie mam również płacony ZUS, nie jestem żadnym przydupasem prezesa i nie znam nikogo więcej niż swojego inspektora, taka informacja dla zazdrosnikow któryma żal w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska;) przy 240 godzinach mam około 3200-3300 do ręki w zależności od tego jaką premie dostsne w ciągu miesiąca.
1
A'im 2017-09-24 17:50
Ok spoko zazdroszcze. I wierze. W sumie ja robie 20 ujec srednio i nie mam premi dodatkowej kasy ' a obok mnie miasto maja za kde 10 ujec maja 100zl do wyplaty ... wy macie placone za ujecia?? I jak tak to ile
Tomasz gdzie ty to masz 2017-09-24 18:38
Może tak jest jak piszesz ale wątpię. Gdyby płacili ci zus od umowy o pracę i od zlecenia to po co stosowali by taki podział? Gdyby chcieli płacić zus od wszystkiego dawali by jedną umowę o pracę i premię tak jak to jest w normalnych firmach.
2
pracownik solidu 2017-09-24 22:12
Zależy jaka kwota ujęcia i zależy od inspektora inspektor ustala ile dostajesz premii, ja mam około 10 ujęć miesięcznie i średnia premia 300-400 zł miesiecznie czasem wiecej. Pracuje w Warszawie wiec pewnie tutaj droższe ceny za usługi. Może dlatego są w stanie dać więcej.
Karol 2017-09-25 02:33
Polecam firme Solid tym ktorzy nie umieja nic innego niz siedzenie i wyrabianie 3 etatow.Praca po 240-480 godzin w miesiacu za 10-13 zl.Umowa o prace na najnizsza krajowa + reszta na zlecenie.Skladki ktore sa odprowadzane to jakies grosze z Agencji Spolki czy Grupy.
1
pracownik solidu 2017-09-25 14:52

Pracowałem u nich ----potwierdzam TYLKO NIE SOLID
2
Maja 2017-09-25 16:27
@pracownik solidu czemu nie polecasz pracy w firmie Solid Security? Z czego byłeś niezadowolony pracując tutaj? Proszę o pozostawianie merytorycznych opinii i informacji na temat pracy w firmie.
pracownik solidu 2017-09-26 12:28
Pracowałem u nich ----potwierdzam TYLKO NIE SOLID
a to dobre 2017-09-26 14:20
EMERYT45 2017-06-29 09:43

@A im - 2017-05-24 09:17

witam i pozdrawiam.Wasze grafiki sa z pieczatka i podbite przez waszego kierownika.To je kseruj i zbieraj jak masz zalegle to tez.Z tym udaj sie PIP.Kodeks Pracy NIE ZMIENIL SIE.UMOWA ZLECENIE-3RAZY JEST TRAKTOWANA JAKO UMOWA O PRACE.JA PRACOWALEM W ORLENIE-PRZEZ 1 ROK WALCZYLEM W SADZIE I 2KOLEGOW-STRASZYLI NAS KARAMI.ICH ADWOKAT NA 1-EJ SPRAWIE WIEDZIAL-ZE PRZEGRALI-GRALI NA ZWLOKE.ZAPLACILI ZA WSZYSTKO-LACZNIE-NADGODZINY-SWIETA-NIEDZIELE.INSPEKTOR-PIP-ZA PRZYGOTOWANIE WNIOSKU-WYLICZENIE KALKULACJI I REPREZENTOWANIE NAS SADZIE.POBRAL MNIEJ NIZ ADWOKAT.JA WYRWALEM-PONAD 35000PLN-KOLEDZY CIUT MNIEJ-ZALEZNE OND LAT PRZEPRACOWANYCH.ORLEN-JEST WIEKSZA FIRMA NIZ WASZ-NIE BOJCIE SIE-ZGLOSCIE SIE PIPU WASZYM MIESCIE I SAD TEZ W WASZEJ MIEJSCOWOSCI.NIE TAM GDZIE ICH FIRMA I UKLADY-ZATRUDNIAJAC-NIEPELNOSPRAWNYCH-OKRADAJA PREFON.CZEKAM NA WIADOMOSC-POZDRO-POWODZENIA........

a to dobre 2017-09-26 14:20
EMERYT45 2017-06-29 09:43

@A im - 2017-05-24 09:17

witam i pozdrawiam.Wasze grafiki sa z pieczatka i podbite przez waszego kierownika.To je kseruj i zbieraj jak masz zalegle to tez.Z tym udaj sie PIP.Kodeks Pracy NIE ZMIENIL SIE.UMOWA ZLECENIE-3RAZY JEST TRAKTOWANA JAKO UMOWA O PRACE.JA PRACOWALEM W ORLENIE-PRZEZ 1 ROK WALCZYLEM W SADZIE I 2KOLEGOW-STRASZYLI NAS KARAMI.ICH ADWOKAT NA 1-EJ SPRAWIE WIEDZIAL-ZE PRZEGRALI-GRALI NA ZWLOKE.ZAPLACILI ZA WSZYSTKO-LACZNIE-NADGODZINY-SWIETA-NIEDZIELE.INSPEKTOR-PIP-ZA PRZYGOTOWANIE WNIOSKU-WYLICZENIE KALKULACJI I REPREZENTOWANIE NAS SADZIE.POBRAL MNIEJ NIZ ADWOKAT.JA WYRWALEM-PONAD 35000PLN-KOLEDZY CIUT MNIEJ-ZALEZNE OND LAT PRZEPRACOWANYCH.ORLEN-JEST WIEKSZA FIRMA NIZ WASZ-NIE BOJCIE SIE-ZGLOSCIE SIE PIPU WASZYM MIESCIE I SAD TEZ W WASZEJ MIEJSCOWOSCI.NIE TAM GDZIE ICH FIRMA I UKLADY-ZATRUDNIAJAC-NIEPELNOSPRAWNYCH-OKRADAJA PREFON.CZEKAM NA WIADOMOSC-POZDRO-POWODZENIA........

a to dobre 2017-09-26 14:23
Dan 2017-05-24 01:59

@anka - 2017-04-21 18:49

Ta firma to najgorszy wyzysk i DNO na rynku ochrony. Od samego szkolenia zaczyna się potworny MOBBING, który mało kto wytrzymuje (z mojej grupy 12 osób z własnej woli odeszło 8), wiele osób płacze jeszcze w trakcie szkolenia, jest lżonych i pomiatanych jak psy przez "coacha". Ciśnienie potworne za raptem 9 złotych na godzinę na rękę! Za "szkolenie" cwaniaczki płacą dopiero po miesiącu zaharowanym dla nich. Dodatkowe negatywy - oprócz umowy-zlecenia, podpisać należy "cyrografy", że nigdzie nie będzie mówiło się źle o firmie, że nie będzie próbowało się organizować i np. strajkować. Sama praca - socjal ŻADEN, zaplecze do wypoczynku - kompletna porażka, czas przerw bliżej niesprecyzowany. Wyżywienie we własnym zakresie, zmiany 12-godzinne i ciągle dzwoniący telefon. Liderzy (manago, jak kto woli - a prościej - poganiacze) - prostaccy dresiarze. Już sama rozmowa z Panią informującą, że otrzymali dokumenty na aplikację jest bardzo niemiła. Nie polecam, mam teraz inną, ciekawszą oraz lepiej płatną pracę. Jeśli jest się masochistą - robota wręcz wymarzona!
Aaaaa - jeszcze któryś z szefów lub ich kolegów mają w zwyczaju "kontrolować" pracowników dot. jakości pracy w wyjątkowo upierdliwy sposób i nie daj Boże, że zadzwoni taki w ostatniej godzinie zmiany sprawdzając np. systemy alarmowe. Nie poradzisz sobie - masz ochrzan "z góry", ewentualnie wylatujesz z dnia na dzień.
TA FIRMA POWINNA OTRZYMAĆ TYTUŁ NAJGORSZEGO PRACODAWCY ROKU 2017.

Zostaw swoją opinię o Solid Security - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Solid Security