Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Solid Security

Pracowałeś w firmie Solid Security i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
qeqw - 2015-06-01 00:18:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były solidziak - 2015-05-27 14:35:32]:
w Solidzie niczego nie uczą oni tylko chcą ąbyś i naśladowal jak będziesz znakomicie kłamał to masz szansę
zdjecie uzytkownika
Bartosz - 2015-06-01 09:13:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie mi czego wy wymagacie? Macie prace, spoko warunki no i kasa co miesiac. Lepiej nie pracowac i mówić jak to jest źle w tym kraju bo nie ma pracy...
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-06-02 09:52:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dopiero zaczynam prace w tej firmie i jeszcze nie wiem czego się spodziewac, ale kolega mowil ze daje rade
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-06-02 12:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema . Mam znajomego który pracuje w solidzie , firma jest w 100% lepsza od firmy city security w której pracował wczesniej . w solidzie przynajmniej kasa płacona jest do 10 a w city security dopiero pomiędzy 25 a 30 nastepnego miesiąca. I co wy na to?
zdjecie uzytkownika
pracownik solidu - 2015-06-02 15:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich pracownikow. Tak czytam czytam i widze ze zdania są podzielone. Ja już od kilku miesiecy pracuje i chyba bardziej przychylam się do opinii ze nie jest zle.
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2015-06-03 12:04:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jako że jestem już tak zwanym starym wyjadaczem w solidzie bo pracuje 6 lat to mam prawo wypowiadac się jak jest. Są momenty lepsze i gorsze ale nie moge powiedziec ze ta praca to zło wcielone bo tak nie jest. Pracuje sobie spokojnie, ochraniam obiekt, czasami kogoś złapie i wszyscy są zadowoleni. Ja również
zdjecie uzytkownika
RADZIO - 2015-06-03 16:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z reguły jest tak ze na takie strony wchodza tylko osoby które maja jakiś zal i to widac. Ale fajnie ze są tez ludzie którzy pisza jak jest, ze nie ma złotych gór ale też tragedii nie ma ;)
zdjecie uzytkownika
Hennig - 2015-06-04 00:02:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie obrażając nikogo jeżeli pracujemy w kraju, gdzie przeciętne wynagrodzenie wynosi około 2000 zł gdzie koszty życia są nie wiele mniejsze to taki pracownik Solidu według mnie nie zarobi więcej niż 1500 zł. Poprawcie mnie jeżeli się mylę, bo wiele osób poszukują teraz - ale czy to ma sens gdzieś w przyszłości...
zdjecie uzytkownika
arni - 2015-06-04 13:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Hennig - 2015-06-04 00:02:44]:
jesli masz orzeczenie to masz szansę taką kasę mieć, jesli umowa zlecenie zapomnij
zdjecie uzytkownika
IKAR - 2015-06-08 11:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
długo się zastanawialem nad podjeciem pracy w solidzie i to głównie przez to co tu się wypisuje. No ale sytuacja zmusial mnie do tego ze musialem zacząć pracowac. I wiecie co? Te negatywne opinie tutaj to jakas przesada gruba... mega się ciesze ze się mile zaskoczylem!!!
zdjecie uzytkownika
mm - 2015-06-08 21:01:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [IKAR - 2015-06-08 11:36:11]:
uważaj żebyś się nie spalił
zdjecie uzytkownika
natan - 2015-06-09 09:47:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kazdy ma prawo do swojego zdania dlatego tez się wypowiem na temat pracy w solidzie. Więc tak... praca jaka jest to chyba kazdy może sobie wyobrazic albo wie, bo nie nalzey do najciezszych. No ale mam dobry kontakt z koordynatorem więc nie moge narzekac. Stawka jak wszedzie w ochronie.
zdjecie uzytkownika
byly stujkowy - 2015-06-10 10:27:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czesc i czolem bylem stujkowym na fabryce plyt pod PIASECZNEM , praca w miare jednak 24 godziny w tym szumie ciezko wytrzymac a szczegolnie nogi wchodza w pewna czesc ciala praca dla osob ktorzy sa zawzieci ja niestety zrezygnowalem
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-10 11:54:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja się przenioselm z innej firmy do solidu i to była chyba jedna z najlepszych moich decyzji!!!
zdjecie uzytkownika
Bohun - 2015-06-10 16:54:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli ktoś nie lubi domu,rodziny i wolnego czasu to ,,praca,,w Solidzie będzie dla niego spełnieniem marzeń.Innym współczuję pracy po 300 godz. w miesiącu[niektórzy pracują i po 400],żeby zarobić tyle co kasjer w Biedronce za 168 godz.WYRAZY WSPÓŁCZUCIA DLA CHWALĄCYCH SOLID,ZRÓBCIE SOBIE UCZCIWE BADANIA LEKARSKIE.
zdjecie uzytkownika
mm - 2015-06-11 10:50:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bohun - 2015-06-10 16:54:22]:
Brawo ktoś mądry pracujemy tyle godzin za grosze dziś przeczytałam że młodzież zarabia skierowana z OHP 10 12 złotych na rękę za godzinę a my 8 i mamy się cieszyć że mamy pracę
zdjecie uzytkownika
nonono - 2015-06-12 09:58:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracowałem dla tej firmy blisko rok czasu nie szanują ludzi przychodzisz do pracy i o godzinie 14 gdy masz isc do domu okazuje sie ze nie ma kto cie zmienic i cisniesz 16h dziekuje za taka prace.
zdjecie uzytkownika
mały szczurek - 2015-06-13 21:16:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ważne co piszą ważne aby w ogóle pisali.
W solidzie nie jest wcale tak źle.
Sam chętnie poszedłbym tam pracować tylko nie mogę dostać żółtych papierów bez których w tej firmie kariery się nie zrobi.
zdjecie uzytkownika
maniek - 2015-06-16 16:42:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Solid? .... ale stabilnie :D
zdjecie uzytkownika
ok - 2015-06-18 16:50:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
solid to wiadomo skoro nazwa to solidna firma czego tu chciec wiecej
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-06-19 08:15:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po tych opiniach już sama nie wiem... Zadzwonili do mnie i mam się zgłosić na rozmowę. Jak to wygląda w Ciechanowie? był ktoś może??? Dzięki za info.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2015-06-19 20:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ponad 7 lat pracy w spółkach Solid na różnych etatach.
Faktycznie liczy się sztuka,nie ważne na czym się zna,byle był uległy i posłuszny,niczego nie żądał a już aby nie wstawiał się za zwykłym szeregowym pracownikiem jeśli już jest Inspektorem lub Kierownikiem.Dotyczy to Centrali jak i terenu.
zdjecie uzytkownika
solidziak - 2015-06-25 09:26:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam kilku znajomych w solidzie i jak się okazalo ze muszę zaczac prace na studiach to wiedzialem gdzie się udac! Pracuje już 2 lata
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Pierwszy raz byłem na tak przyjemnej rozmowie o pracę. Mało tego...dowiedziałem się wszystkiego i tak też okazało się później, bez żadnych ściem, cała rozmowa była bardzo sympatyczna.
Po podjęciu pracy bardzo duża pomoc ze strony Pani z rekrutacji z Ciechanowa
Pozdrawiam Pani Justyno!!!! słyszałem co zrobili!!!! Bardzo duży błąd że Pani juz nie ma!!!!!!! Nikt już tam nie przyjdzie no chyba ze Pani będzie!!!
Pytania:
zdjecie uzytkownika
pracowity - 2015-06-26 09:27:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja juz kilka lat z solidem i narzekać nie moge, pozdraiwam ekipe z koszalina!
zdjecie uzytkownika
ed - 2015-06-26 14:36:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracujemy po to aby mieć kase i pewnie dużo osob zagląda tutaj właśnie po to aby się dowiedziec co i jak. No to wam mowie – stawki takie jak w calej branzy. Sprawdzcie w necie sobie. Plusem jest to ze wyplata na czas!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Solid Security

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Solid Security?
Zadaj pytanie
alert