Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Solid Security

Pracowałeś w firmie Solid Security i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-01 18:18:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [byly pracownik - 2014-09-29 16:15:31]:
Bardzo jestem ciekaw gdzie. Mnie się pytali ile chce zarobić czy dużo czy mało. Ja powiedziałem, że starczy mi minimalna i tak będę pracował. Praca na obiekcie od 9:30 do 20 lub od 12:30 do 21:30. Zależy czy sklep otwierasz czy zamykasz.
zdjecie uzytkownika
arnold - 2014-10-01 20:34:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-10-01 18:18:37]:
Pierwsza zasada w tej firmie nigdy nie wierz w to co ci powiedzą
zdjecie uzytkownika
mexx - 2014-10-02 07:58:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
solid -postepu 17 recepcja odradzam bardzo niepowazna firma
na rozmowie stawka 8zl dzienne zmiany 8h od 9do 17,dwie lokalizacje , potem umow -kopii brak ,podpisujesz umowe ana niej brak stawki trzeba robic zdjecia, po wypowiedzeniu umowy trzeba i wypelnic obiegowke ,w biurze kolejki nie mozna nawet wypelnic wczesniej informacyjnych papaierow , pytaja o koordynatora ,i innych inspektrow o ktorych wy nigdy nie slyszeliscie tylko po toby panie w biuzre mialy co robic , potem stojka godzinna i wypelniaj wszystkie dane z predkoscia swiatla bo za toba kolejka , pensji ostatniej nie chca wydac mimo ze na pismie jest ze ostatnia pensja w kasie , dodatkowo najpierw pracujesz ,szkola sie za darmo tracisz 2 dni apotem po tygodniu przerzucaja cie na dalsza lokalizacje , za nizsza stawke i zmiany 24 na 48 wolnego
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2014-10-02 09:13:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie z powyzszymi opiniami ..tam sie nie szanuje ludzi. Pani która przeprowadza rozmowy nie byla z działu HR jakaś zastepczyni kierownika..panienka , która nie potrafi nic powiedziec o ofercie, nie przygotowana do spotkania, absolutnie niekompetentna, nie potrafi sie wysłowic absolutny brak szacunku do kandydata. Nie potrafi nawet po spotkaniu napisac maila o statusie kandydata po spotkaniu. Juz na rozmowie widac ze cos jest nie tak z ta firmą .
zdjecie uzytkownika
John - 2014-10-02 22:14:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mexx - 2014-10-02 07:58:59]:
Co za bełkot! Ty w ogóle skończyłeś jakąkolwiek szkołę poza niepełną podstawową? Nie wnikając w firemkę Solid, ale jak zatrudniają takich jak ty, to nie dziwię się że płace i warunki są nie najlepsze.
zdjecie uzytkownika
haha - 2014-10-03 20:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zapracowany - 2014-05-28 14:13:13]:
życzę powodzenia, w chwili obecnej DH powinien nosić nazwę WINDYKACJA. Nic tylko dzwonią i windykują kilkuletnie długi. Jak nie wyrobisz "normy" - to działa- ulubiony system "motywacyjny" w tym burdelu.
zdjecie uzytkownika
guest - 2014-10-04 09:38:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja mam jedną uwagę. Polecam panu prezesowi, oraz panom regionalnym zakup słownika, i sprawdzenie znaczenia słowa S T R A T E G I A. Ciekawe, czy obarczanie hndlowców winą za realizację własnych wytycznych panowie Prezes i regionalni zmieszczą w definicji powyższego słowa. Dział handlowy, polecam każdemu, kto chce dzien w dzień wydzwaniać do tej samej puli klientów i windykować np 12 zł sprzed dwóch lat. A dzwonić trzeba, po czujne oko prezesa i panów regionalnych (poprzez zamontowane kamery) patrzy. Polecam wszystkim firmom wdrożenie rewelacyjnego systemu motywacyjnego opracowanego, przez pana prezesa i panów regionalnych, gdzie najwyższą formą nagrody, jest brak kary.
Jak ktoś chce pracować w DH, to chyba jako tymczasowa przechowalnia, na czas poszukiwania pracy.
zdjecie uzytkownika
ober - 2014-10-05 10:25:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zapracowany - 2014-05-28 14:13:13]:
Popieram opinię! W ogłoszeniach piszą o umowie o pracę, a potem podtykają umowę zlecenie! Nikt niczego nie potrafi w tym dziale wyjaśnić. Bałagan totalny. Nie można liczyć na uczciwość. Wszelkie skutki wewnętrznego bałaganu zwalą na szarego pracownika. Nie potrafią zorganizować pracy. Pełna beztroska i niekompetencja ze strony kierownictwa "technicznego". Dziadostwo od a do z.
zdjecie uzytkownika
rekrutacja - 2014-10-09 22:35:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wstyd, tak duża i znana Firma a taki bak profesjonalizmu w dziale HR- zwłaszcza rekrutacji. Rekrutacja na w miarę strategiczne stanowiska prowadzona w niedopuszczalny sposób! Strata czasu i energii :) Pani M.K. która prowadzi- w moim odczuciu- wstępną selekcję, w obawie o własny stołek odrzuca co lepsze kandydatury, w dodatku w trakcie rozmowy z braku pomysłu o czym rozmawiać sprzedaje strategiczne informacje dot. działalności spółki!!! Kopara opada już w trakcie rozmowy- Dziewczę jąka się i plącze, rozmowę prowadzisz za nią, w dodatku odpowie na wszystkie problematyczne pytania...nawet gdyby niechcący utopiła Pracodawcę...:) na koniec starając się udawać profesjonalistkę- obiecuje inf. zwrotne dot. rozmowy kwal.- oczywiście o żadnej odpowiedzi nie ma mowy.... Tak sobie myślę, że jeżeli w takich Firmach jak Solid- największych graczach na polskim rynku w swojej branży- i to z polskim kapitałem- pozwala się na taki brak kompetencji, brak czerpania z pozytywnych wzorców korporacyjnych dot. HR, etc. - to czy w ogóle warto takim osobą jak ja uczestniczyć w rozmowach kwalifikacyjnych w polskich firmach, gdzie małolata decyduje o wstępnej selekcji na stanowiska które w przyszłości będą decydujące dla EB FIRMY???? Panowie ,,na górze,,... pomyślcie...
zdjecie uzytkownika
kryteria - 2014-10-09 23:28:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co za googluś? Kto takich na rozmowy zaprasza? Przecież wystarczy dwa razy kliknąć aby się dowiedzieć tego że: do solida tym lepszy pracownik im mocniejsze ma zwieracze...
zdjecie uzytkownika
JA - 2014-10-10 13:14:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również byłam na rozmowie na stanowisko specjalisty, niestety nie doczekałam sie odpowiedzi mimo szczerych zapewnień osoby prowadzącej rozmowe. Nieładnie...
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-10-13 20:06:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chłopaki z interwencji w Krakowie nie godzą się na pracę na Jednostkach wojskowych jesteśmy zmuszani pod groźbą zwolnienia z pracy. Nakładają na nas kary finansowe zabierają nam pieniądze z wypracowanych godzin. Ileż można tyrać w miesiącu godzin wszyscy jesteśmy na skraju wyczerpania fizycznego psychicznego to kierad nie firma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Tak naprawdę to jest około 40 stu inspektorów od ofi mają licencje książeczki broni to oni powinni chodzić na Jednostki Wojskowe! I tak kontrole przeprowadzają raz na trzy tygodnie wbijają pieczątki do tyłu w zeszyt ofików. Tak więc zamiast namnażać koszty w firmie powinni stać na jednostkach łatać dziury. A nie zmuszać nas z interwencji bo i tak ledwie chodzimy tak jesteśmy wykończeni i przepracowani nie GODZIMY SIĘ NA TAKIE WARUNKI PRACY !!!!.
A jak nie ma ludzi w solidzie to niech ściągają jednostkę kryzysową żandarmerii wojskowej a z solidem niech zerwią umowę jednostki i problem rozwiązany. Noga też powinien stać na jednostkach a nie udawać że pracuje.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-10-13 20:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zmuszają do pracy na jednostkach a jak trzeba zapłacić za pracę wykonaną mija szósty miesiąc i mamy nie wypłacone pieniądze za pracę na Jednostkach sami sobie pracujcie i szukajcie jeleni. Rajmund udaje że nie ma tematu Noga gra głupa i co miesiąc bierze list z nazwiskami kto nie dostał pieniędzy i udaje że załatwia sprawę. Mija miesiąc i znów "to wy macie niezapłacone pierwszy raz słyszę zróbcie listę i znów ściema ..." i tak co miesiąc SAM IDŹ NA JEDNOSTKĘ FRAJERZE a nie zmuszaj nas my jesteśmy fer to wy nas oszukujecie !!!!!!
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-10-13 20:26:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rajmund to już dawno rozwalił INTERWENCJĘ W KRAKOWIE teraz jeszcze zmusi chłopaków by szli na jednostki. A później pewnie posypią się pozwy sąd by odzyskać pieniądze od firmy Solid i tak skończy się kariera większości z nas ...
zdjecie uzytkownika
tomaszow - 2014-10-16 16:58:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2012-12-30 14:09:59]:
W tomaszowie na magazynie to jest chorror z kierownikami ktory podchodzi pod mobing czasami, jeszcze troche i zaczną wkladac gps w dupe by rozliczyc Cie z czasu ile w kiblu siedzisz, zero premii mimo ciezkiej pracy i bezwzgeldu czy masz 200H czy nie chodzisz na zwolnienia sciagasz wolne robisz nadgodziny masz najnizsza krajowa zero docenienia pracownikow tylko wymagac i pieniadze kierownicy potrawia keasc, a ilosc zmieniajacych sie pracownikow w Tomaszowie jest ogromna nikt tu nie chce pracowac z Takim Koordynatorem
zdjecie uzytkownika
goscWawa - 2014-10-18 00:14:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w Warszawie Solid to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie firma, dobre dla osób które chcą pracować po 300-400 godzin w miesiącu a na końcu któryś z inspektorów UKRADNIE im ciężko wypracowane 100, 200 czy 300 zł.Na Kłobuckiej siedzą i myślą tylko jak tu uzbierać na premie dla siebie i prezesa, chociaż ciekawe czy ten ostatni wie co się dzieje.
zdjecie uzytkownika
chłopak magazyniera - 2014-10-18 02:47:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nasz kierownik działu technicznego z Wrocławia jeździ co miesiąc possać prezesowi pałkę, to prezes przecież musi być zorientowany co się dzieje w terenie.
zdjecie uzytkownika
artur - 2014-10-19 21:05:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W moim mieście szukają teraz przedstawiciela handlowego i liczarza.Ile zarabia jeden i drugi i jaki system pracy bo nie wiem na które stanowisko składać cv ?
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-10-19 23:11:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak zostaniesz przedstawicielem to będziesz musiał robić to kierownikowi w gajerku albo przynajmniej w koszuli wizytowej.
zdjecie uzytkownika
Pielęgniarka - 2014-10-22 21:54:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszeliście? Podobno Pan Andrzej miał zawał!

Brakowało w kasie 53 zł
zdjecie uzytkownika
Sherlock Holmes - 2014-10-23 21:02:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak brakowało też papieru toaletowego to kierownik musiał w tym maczać palce...
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-10-23 23:01:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma daje do podpisania umowe bez wstawienia stawki i nie daje kopii umowy.
OSZUŚCI !!!!! to nie jest zgodne z prawem...;/
zdjecie uzytkownika
warszawa - 2014-10-26 20:50:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja byłem kilka lat temu zatrudniony na umowę o pracę i też nie miałem napisanej tam stawki ale kopię dostałem z tym że zawarty był tam podpunkt iż zgadzam się na pracę na terenie WOJEWÓDZTWA MAZOWIECKIEGO. Próbują pozbyć sięludzi z etatów i zastraszają że jeżeli sam się nie zrzekniesz etatu, wtedy wylądujesz w innym mieście. Na umowie podają tylko kwotę brutto - takie łobuzerstwo. Co chcą to robią - PAŃSTWO W PAŃSTWIE
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-01
Żródło: Gowork.pl
Sokołów Podlaski
(mazowieckie)
Solid Security poszukuje kandydatów na stanowisko: Pracownik Ochrony Miejsce pracy: Obiekty handlowe na terenie Warszawy ZAPEWNIAMY DARMOWY DOWÓZ DO WARSZAWY na trasie: Sokołów Podlaski – Węgrów – Wyszków - Warszawa Wymagania: Niekaralność Dyspozycyjność Wysoka kultura osobista Oferujemy: Wynagrodzenie od 7,5-10 zł/h netto Zainteresowane osoby prosimy o kontakt telefoniczny, przesłanie CV n
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
jel - 2014-10-29 17:47:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [warszawa - 2014-10-26 20:50:17]:
Wszyscy mają taką umowę? Czemu niby chcą żeby ludzie zrzekali się etatu ? Bez sensu... Jeżeli jest coś nie tak to jakim cudem to jest jedna z najczęściej zatrudnianych firm i nikt nic nie wie o tym co się tam dzieje ? A jak wygląda praca w mniejszych miejscowościach (Sokołów Podlaski)? Jak ogólnie wychodzi finansowo ?
zdjecie uzytkownika
ochron1 - 2014-10-29 21:24:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w tej firmie od niedawna i co zauwarzylem to w tej firmie jest bardzo duza rotacja pracownikow ale temu raczej sie nie dziwie kiedy wyplata jest placona pod koniec nastepnego miesiaca a co najgorsze to nie jest placone tyle ile sie nalezy.Firma jest ogolnopolska i mam wrazenie ze na tych niedoplatach firma zarabia procenty w banku kosztem pracownikow.Sam tego doswiadczylem i to juz przy pierwszej wyplacie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Solid Security
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x