Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: EUROJOB

zdjecie uzytkownika
wiki24 - 2014-09-14 22:39:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jak tam praca na storczykach są godziny?
zdjecie uzytkownika
kasienka28l - 2014-09-16 20:42:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam dostalam propozycje pracy przy opakowaniu orchidei przez to biuro i niewiem co robić?może ktoś pracował przy tym przez to biuro?jakieś info na kasienka259@wp.pl
zdjecie uzytkownika
maciej - 2014-09-30 13:32:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostałem oferte z euro job na wykładanie towaru w AH C 1000 i JUMBO. jak ktoś wie czy warto jechać niech pisze na maila trosik87@o2.pl
zdjecie uzytkownika
seba - 2014-10-08 17:41:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
hej wam prosze pomozcie nam dzis dostalismy z narzeczona oferte do euro job do firmy CEVA pakowanie sprzetu rtv agd gry itp a mamy mieszkac w parku BREEBRONNE w MAASBREE prosze napiszcie jak tam teraz jest z godzinami ile sie zarabia tak mniejwiecej i ogolnie co myslicie o tej firmie i mieszkaniu czy warto sie tam pchac?????i czy pracujac w CEVA jest bardzo potrzebny jezyk????mamy sie zdecydowac do jutra do godziny 9 rano prosze o odpowiedz to PILNE!!!pozdrawiamy
zdjecie uzytkownika
Adriana 501 - 2014-10-08 17:56:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam
Też dostałam oferte z ceva, takie same warunki jak Seba, dołączam się do prośby o opinie. jak wyglądają warunki z parku Breebronne w Maasbree. Ile godzin tygodniowo pracuje się...... Z góry dziękuję za odpowiedź. Seba mój mail adriana202@interia.pl
zdjecie uzytkownika
seba - 2014-10-08 20:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prosze o odpowiedz co myslec i czy sie zdecydowac to tej pracy z euro job do CEVO prosze pomozcie PILNE!!!!
zdjecie uzytkownika
seba - 2014-10-08 21:02:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przemekjablonski555@wp.pl
zdjecie uzytkownika
seba - 2014-10-08 21:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ehh zero odzewu!!dzieki Adriana pozdro
zdjecie uzytkownika
raf - 2014-10-09 13:21:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tez mam oferte do ceva.. Wyslij mi tez siemasynu@gmail.com
zdjecie uzytkownika
karol34 - 2014-11-03 09:16:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wybieram sie do pracy z eurojobu do pracy w supermarkecie przy wykładaniu towaru może ktoś mi napisac cos na temat tej pracy i czy warto pracowac przez te biuro????
zdjecie uzytkownika
gosia - 2014-11-16 02:04:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie, czasem trzeba ciężko popracować, ale jest sie nagradzanym. Zarobki sa takie same jak w Polsce co do kwoty, jednak waluta jest inna, czyli w sumie zarabiamy ponad 4 razy więcej. To sporo na nasze realia, można wiele odłożyć. Nikt nikogo do pracy nie zmusza, jak komuś starczy to może zrezygnować.
zdjecie uzytkownika
sandra - 2014-11-30 13:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@gosia, oczywiście zgodze się z Toba jesli chodzi o porównanie realiów, bowiem faktycznie kasa na nasze wychodzi zdecydowanie wieksza. Problem w tym, że za granicą żyjemy wedlug innych realiów i gdybyśmy mieli dłużej tam pracowac, to koszty utrzymania rosną, nie mozna pozwolic sobie na tyle rzeczy tam, co tutaj za takie same pieniądze. Eurojob nie jest chyba takie złe.
zdjecie uzytkownika
erłan - 2014-12-08 16:45:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,dostałem propozycje pracy w eurojob,biuro w pl. mają w gorzowie wlkp. praca w holandii przy wykładaniu towaru w supermarketach. moje pytanie czy są godziny ?? jakie warunki mieszkaniowe ?? dzięki i pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
sammy - 2014-12-14 17:38:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, ja mam podobne pytanie, czy warto zaufać i wyjechać za praca z Eurojob? Czy agencja pomaga załatwić wszelkie formalności? Może zdarzyło się komuś coś takiego, że miał pewien problem, a po zgłoszeniu się do agencji dostał oczekiwana pomoc i wsparcia? Pozdrawiam i z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
erłan - 2014-12-19 19:08:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sammy - 2014-12-14 17:38:55]:
sammy juz raz odpowiadalem na twoje pytanie,ale ktoś wykasował mój komentarz,nie wiem dlaczego hehe,chyba mam prawo napisać jaka jest prawda. OSTRZEGAM cie i wszystkich innych przed EUROJOB,byłem na tym śmiesznym stażu i zarobiłem aż 40 euro bo po 2 dniu zostałem zwolniony bo nie wyrabiałem normy,która jest zawyżona,ludzie tam dosłownie BIEGAJĄ. powiedzieli mi,że musimy sie pozegnac bo nie maja INNEJ PRACY tylko te obozy w albert heijn,a ja im mowie,ze nie mam jak wrocic do POLSKI,ale niestety ich to wogole nie interesuje. bylem swoim autem to szybko znalazlem sobie inna prace.
zdjecie uzytkownika
erłan - 2014-12-19 19:22:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
chcialem dodac,ze do holandii wyjezdzam od 2011r. i do takiego obozu pracy to jeszcze nigdy,nie trafilem jest duzo lepszych firm,gdzie jest lepsza i lzejsza praca,nigdy mnie pracodawca nie zwolnil,a tu juz po 2 dniach bo NIE BIEGAM hehehe. wszystkie komentarze sa prawdą,pani z gorzowa przesympatyczna przez tel. ale mogłaby powiedziec,ze trzeba OSTRO BIEGAĆ I ŻE NA 10 OS. TYLKO 2 PRZECHODZA STAZ, A POTEM I TAK BIEGASZ BO JAK PRZESTAJESZ TO DOSTAJESZ JAKIEGOS STOPA I SIEDZISZ NA DOMKU HEHE. na miejscu podpisujesz umowe w ktorej jest 0 godz. zagwarantowanych i na 7 dni hehe. OGOLNIE NIE POLECAM NIKOMU I OSTRZEGAM WAS
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-12-21 13:34:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, ktoś dostał ofertę pracy na magazyn w KIKu ?
ROzładowywanie tirów chyba czy coś takiego
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
amerro - 2014-12-28 23:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tu dużo mówić, przez eurojob przewineła się masa ludzi, to i tyle jest opinii. wiele zalezy od firmy i miejsca do którego traficie. Pewnie sa osoby bardzo zadowolone, jak i niezadowolone. Ryzyk fizyk taki. Pytanie czy w razie problemów eurojob wysyła kogos do pomocy, czy kaze radzic sobie samemu? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
iza - 2014-12-29 20:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wybiera sie ktoś na orchidee początkiem stycznia?
zdjecie uzytkownika
mkczd - 2015-01-02 15:48:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paweł - 2014-12-21 13:34:48]:
Dostalem wyjezdzamy 4 stycznia. Do hamm. Jak co to moj mail mkczd@poczta.fm
zdjecie uzytkownika
Mirando - 2015-01-02 19:18:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
Szkoda pisać i przestrzegać innych przed tymi złodziejami z eurojobu bo i tak
wykasują twój wpis! Na tak zwanych stażystach robią kasę i nikt im nie ukróci tego
precedensu! Ludzie siedzą bo nie ma roboty ,a oni co tydzień ściągają jeleni z polski i płacą im 20 euro za dzień wymagając od pierwszego dnia tyle samo co od stałego pracownika. Potem aut do polski i następni i tak już od roku kręcą
biznes bez żadnych konsekwencji.

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Hubert - 2015-01-03 15:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz rację bylem tam 6 dni oszuści to najbardziej delikatne słowo którego można
użyć. Miałem mieć 5 dni stażu ale 5 dnia powiedzieli że potrzebują jeszcze jeden
dzień żeby zobaczyć czy się nadaje oczywiście robiłem za grosze tj. 100 euro za cały staż! Nie Polecam i przestrzegam bo potem nie będziecie mieć nawet za co wrócić! pierwsza wypłata po 2 miesiącach! o tym też nie wspominają!
zdjecie uzytkownika
Karina - 2015-01-03 20:27:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Pracował ktoś na orchideach?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: brak wymagań
Pytania: Żadnych
zdjecie uzytkownika
erłan - 2015-01-06 21:04:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mirando - 2015-01-02 19:18:43]:
dokładnie tak jak piszesz mirando,kasują wpisy,myślałem,że te komentarze to kłamstwa,ale sam na własnej skórze sie przekonałem jak jest. NIE MIAŁEM ZA CO WRÓCIĆ DO POLSKI,bo po max 3 dniach masz robić normy,które są mocno zawyżone,najgorsze moje biuro. ale ludzie z polski pewnie i tak wyjadą po przeczytaniu tych komentarzy. ja tak zrobiłem hehe i bardzo tego żałowałem. pozdrawiam i nie wyjeżdżajcie przez euro job.
zdjecie uzytkownika
Makavel - 2015-01-09 15:19:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po przeczytaniu paru stron komentarzy nie mogę się nadziwić naiwności i po prostu głupocie. Dlaczego ludzie wciąż od lat popełniaja te same błędy, które ktoś już tu opisał. Wciąz te powtarzające się pytania i zero wniosków. Czy to taka polska nadzieja, że :jakoś to będzie" "mnie to się nie zdarzy" Cos wam powiem, agencje tylko na takich ja wy naiwnych, robia swoj biznes. Nie tylko Eurojob ale wiekszosc! W Holandii pracy jest coraz mniej, a emigrantow coraz wiecej. Planuja wiec prace dla nich po pare, parenascie godz w tygodniu. W sam raz zeby starczylo na oplaty i skromne wyzywienie. Rotuja ludxi zeby na domki i auta z lisiengu zaplacic.Poczytajcie zanim pojedziecie za granice wszystkie opinie, poxniej jest tylko placz, zlosc, stres, zawiedzione nadzieje!
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EUROJOB
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EUROJOB?
Zadaj pytanie
x