Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: EUROJOB


Oceniono 115 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
EUROJOB
Planetenweg 87
2132 H Gorzów Wielkopolski
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
toki - 2014-06-10 22:00:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Piotr - 2014-06-10 07:42:39]:
spędziłeś te pół zycia po za Polską i chyba nie najlepiej to na Ciebie podziałało patrząc na te wpisy
zdjecie uzytkownika
omo - 2014-06-11 08:15:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Haha, snobisci kontra ludzie ze wsi :) w którą to strone poszło, dobre! snobosci jestem z wami!
zdjecie uzytkownika
h###h - 2014-06-11 10:54:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [artur - 2014-06-04 14:03:45]:
zalezy gdzie do pracy pojdziesz...sa rozne stawki w zaleznosci od ukladu zbiorowego firmy, do ktorej pojdziesz
zdjecie uzytkownika
ziomek ze wsi - 2014-06-11 11:00:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [omo - 2014-06-11 08:15:10]:
co masz do ludzi ze wsi?.....że normalni ?! (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
toki - 2014-06-11 13:49:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [omo - 2014-06-11 08:15:10]:
jak już Cię coś przyprowadziło na to forum, to napisz może czy Ty również pracowałeś dzięki Euro-Jobs?
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2014-06-12 08:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zaznaczac ze jest to forum dotyczące agencji pracy EUROJOB ! która jak wyzej jes napisane w opiniach robi na ludziach niezłe wały. mi sie juz o tym nie chce pisac bo ludzie juz napisali co powinni dla przestrogi. nie jechac z nimi nie jechac do nich!
zdjecie uzytkownika
toki - 2014-06-12 17:30:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [byly pracownik - 2014-06-12 08:11:16]:
to gdzie w takim razie Ty z nimi byłeś skoro tak mocno odradzasz wszystkim szukanie pracy właśnie tu?
zdjecie uzytkownika
kmiot - 2014-06-15 20:03:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszedzie!
zdjecie uzytkownika
kmiot - 2014-06-15 20:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ups,
zdjecie uzytkownika
kalina - 2014-06-16 22:22:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mądrzy ludzie nie pojadą po tych komentarzach przez Eurojob do pracy
a (usunięte przez administratora)no niestety ale z pewnością na własnej skórze będą chcieli się przekonać czy faktycznie jest tak źle .
zdjecie uzytkownika
rurka - 2014-06-23 08:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w polsce mieszka masa biednych ludzi, ktorzy siedzieli do tej pory na berobociu mieszkajac u rodziców, dla nich to jest szansa i i tak pojada :) nawet zaa 100 euro robic miesiecznie, i swiata troche zobaczą to i sie pochwalą ze byli na zachodzie:)
zdjecie uzytkownika
annnnn - 2014-06-27 15:58:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam oferte wyjazdu z euro job na orchidea w okolice Rotterdamu jakie sa wasze opinie praca na 2 tyg czy moge dobrze trafić
zdjecie uzytkownika
toki - 2014-06-27 22:59:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [annnnn - 2014-06-27 15:58:04]:
praca przy kwiatach w Holandii na wakacje to i tak lepsza praca pod względem finansowym niż każda inna tutaj w kraju
zdjecie uzytkownika
onna - 2014-06-28 20:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
polacy doporwadzili do tego ze zaraz bedzie sie za 2euro na godzine pracowac
zdjecie uzytkownika
toki - 2014-06-29 23:26:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [onna - 2014-06-28 20:02:13]:
no faktem jest to , że pozwalamy sobie na dyktowanie co raz to niższych i niższych zarobków niestety
zdjecie uzytkownika
eurojob - 2014-07-03 13:23:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze ze poziom inteligencji piszacych posty siega dna. Jesli chodzi o eurojob to polecam dla NORMALNYCH i normalnie myslacych ludzi. Agencja jak kazda inna
zdjecie uzytkownika
anyka - 2014-07-04 15:30:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a możesz coś więcej bo wlasnie mam jechac w przyszłym tyg na orchidee
zdjecie uzytkownika
dno dna - 2014-07-07 20:35:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z (usunięte przez administratora) to wywodzą sie pracownicy tej agencji - DRADZAM
zdjecie uzytkownika
x - 2014-07-08 15:26:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie pracujący w tej agencji są niekulturalni, bezinteresowni, (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
km - 2014-07-09 10:38:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anyka - 2014-07-04 15:30:26]:
Jak koniecznie sama musisz się przekonać,że to co piszą jest prawdą....to jedź....powodzenia haaahaaaa
zdjecie uzytkownika
mario - 2014-07-13 18:36:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
całe szczęście że są ludzie którzy potrafią napisać prawdziwe opinie o takich przekrętach , te bardzo niby dobre warunki w tej firmie A wystarczy poczytać w necie ,skoro firma Euro-Jobs jest taka cudowna to dlaczego oni sami wydzwaniają i szukają następnych jeleni po to żeby z nich zdzierać i na takich żerować ? porządna firma a nawet pośrednik nie szuka ludzi bo do takich ludzie sami się garną .
zdjecie uzytkownika
el - 2014-07-18 19:47:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam


Czy naprawdę nie ma żadnej pozytywnej opinii o tym biurze?
zdjecie uzytkownika
Henk - 2014-07-23 23:52:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eurojob - 2014-07-03 13:23:51]:
Hyba Cie posmyrało w móżdżek. EURO JOB to jest jak plaża pełna szkła i psich odchodów. Pracowałem tam trochę... totalna żenada. Odradzam! Ludzie szukajcie, szukajcie, a znajdziecie.. jest dużo firm lepszych niż Euro job... w każdej zarobicie ale tu nie liczcie na wsparce. ODRADZAM
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-28
Żródło: Gowork.pl
Gorzów Wielkopolski
(lubuskie)
Firma zlokalizowana w Gorzowie Wlkp. poszukuje pilnie pracowników (ok.70 osób) do zakładów drobiarskich w Płomykowie w następujących specjalnościach: - pakowacze, - operatorzy wózków widłowych, - pracownicy produkcyjni.   Wymagania wobec pracowników: - chęci do pracy i zaangażowanie, - uczciwości i komunikatywności, - uprawnienia na wózki w przypadku operatorów wózków widł
zdjecie uzytkownika
CiętaRiposta - 2014-07-26 01:45:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Kilka słów o firmie EURO JOB:
Domki-swietne w dobrym stanie wyposażenie jeśli chodzi o agd wporządku,natomiast łożka w tym przypadku dla par to istna kpina,,Według pani Brygidy pokój o wymiarach 2m/3m i dwoma łózkami pojedyniczymi o różnych wysokościach jest to konfortowy pokój dla pary''Kpina jakich mało!Jeśli pani Brygida sypia z partnerem w takim pokoju na takim lóżku to podziwiam serdecznie i pozdrawiam panią brygidę.Zostawmy kwestie mieszkania przejdzimy do kadry ,,Wykfalifikowanych Koordynatorów Polskich''Hm chciał bym byc w tej kwestii kulturalny ale się naprawde nie da!Wiec plany pracy wysyłane w formie sms lub po rozmowie telefonicznej jeśli do niej dojdzie,zakładam wariant pozytywny że koordynator nie zapomniał poinformować o godzinach wyjazdu,ponad to transport do pracy otrzymujecie smsa z imieniem i nazwiskiem kierowcy oraz numerem telefonu aby się na własny koszt skontaktować i dowiedzieć o której godzinie będzie po nas kierowca!Jeśli już uda nam sie skontaktować z kierowcą i po nas jest na czas nie mamy gwarancji że dojedziemy w całości do tej pracy!Jeżeli chodzi o pracę jedni ją mają a drudzy nawet tygodniami jej nie zobaczą i są na ekskluzywnych wakacjach:):):)A jeśli już uda się nam pojść do pracy to jak w każdej innej trzeba ciężko pracować-jedyny chyba pozytyw:):)Straszenie koordynatorki że szykuje wypowiedzenie ponieważ jesteśmy osobami ,,Bardzo roszczeniowymi''(roszczenia odnośnie jednego łóżka ewentualnie dwoch takich samych materacy)Nie bierzcie tego serioo jeśli się pokażecie u pracodawcy w odpowiedni sposób,to pracodawca wam wywalczy te łózko(holender oczywiscie)ponieważ jest zadowolony z waszej pracy i pani:Kasia o której mowa nie ma nic do gadania:):)Wyplaty oj oj BEZNADZIEJA TOTALNA-odtrącają wam za wszystko domki ok zrozumiałe ale ubezpieczenie którego nie macie smiech na sali 4tygodnie pracy i moja kobieta nawet nie zobaczyła na oczy karty ubezpieczeniowej mogli chociaż dać jej ją zobaczyc w koncu 21euro na tydzien to nie mało,doś o złodziejstwie teraz nasze wyplaty:W kwestii w jakim okresie rozliczeniowym zaczynamy prace tak nam dadzą napiwek:):):)Można być nawet:
7 TYGODNI wypłaty!!!! Jak najbardziej istnieje możliwość pobrania zaliczek! pobieracie 200e zaliczki a potrącają wam 217e przecież muszą zarobić:):)
I MOŻNA BY TAK BEZ KONICA PISAĆ NIESTETY WIELE ZLEGO NASZA RADA OMIJAJCIE TĘ FIRMĘ SZEROKIM ŁUKIEM firma powinna zmienić nazwe na :Euro Job RADZI SOBIE SAM!
nic tam nie jest jak powinno nikt nic nie wie a ulubiony tekst koordynatorów brzmi:JA SIE TYM NIE ZAJMUJE-a na pytanie Kto zatem się tym zajmuje słyszymy :
Nie wiem i nie mam teraz czasu!Paradoks jakich mało pracowalismy w okresie Kwietnia 2014 i sądzę że od tego czasu nic na lepsze sie nie zmienilo!!pozdrawiamy i jeszcze raz ostrzegamy polecamy natomiast firmę Otto naprawdę warto!
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-07-27 19:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wazne kto i kiedy tam bedzie pracowac w tej agencji sie nic nie zmeni,brygida oddaj sie do dymisji! Kaśka, Beata,tez! żal!
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EUROJOB
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x