Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: EUROJOB

zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-09-08 18:36:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Dołączam się do rozmowy :) otóż przedstawie wam uwagi jakie mnie dotknęły :)

1) Organizacja oraz komunikacja pracowników biura jest w tragicznym stanie. Ludzie czasami czekają na transport do domu kilka godzin lub zabierają się z kimś z innego biura i płacą za paliwo. Koordynatorzy nie życzą sobie telefonów w " późnych porach". Co jest dosyć śmieszne gdyż w ich roli leży załatwienie transportu, za który płacimy. Znajomy miał ciekawy przypadek. Był chory(gorączka, kaszel, katar) i zgłosił, że nie da rady pracować i ok ale Koordynatorzy znaleźli mu zajęcie i musiał zrobić kilka kursów po ludzi gdyż firma nie ma kogoś kto mógłby jeździć po ludzi zatem robią to pracownicy, którzy zgodzili się dostać firmowe auta :) co jest nonsensem samo w sobie. Biurowi najwidoczniej pozapominali, że niegdyś byli szarakami i pracowali jak inni ludzie. Wiadomo, że sodówka uderza do głowy :)

2) Mieszkamy w bungalow'ach po 4-5 osób za 350e od osoby. Co jest jeszcze większym absurdem.

3) Plan pracy :) dostajemy plany od dwóch biur(Eurojob i TempoTeam). Nie wiadomo, który jest aktualny gdyż koordynatorzy Eurojobu wysyłają ludzi do pracy a już na miejscu sie okazuje, że danej osoby nie ma na planie i musi zawinąć się do domu. I później jakieś głupie teksty przez telefon, żeby nie sugerować sie planem tempoteamu bo oni nie są naszym pracodawcą a tak na prawde ich plan jest ważniejszy. Co do planowania jest jeszcze jedna istotna sprawa :) Plan ogarniają różni ludzi ale mniej więcej o jednej porze tj. ~23. Sami wiecie, że to kpina. :) Niektórzy zaczynają prace o 05:00 zatem prześpią +- 4h. Hehe. Parodia :D a i po akcji z wpisami na forum zmienili hasło dostępu do planingu tak ich to dotknęło :)


Ogólnie nie polecam tego biura. Koordynatorzy są nie ogarnięci. Jest wiele ciekawych przypadków, o których mógłbym opowiedzieć ale po co. Przyjedziesz i sam zobaczysz. Praca sama w sobie jest ok ale jak chcesz pomocy z biura to lepiej sobie daruj :)
zdjecie uzytkownika
wiki24 - 2014-09-14 22:39:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jak tam praca na storczykach są godziny?
zdjecie uzytkownika
kasienka28l - 2014-09-16 20:42:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam dostalam propozycje pracy przy opakowaniu orchidei przez to biuro i niewiem co robić?może ktoś pracował przy tym przez to biuro?jakieś info na kasienka259@wp.pl
zdjecie uzytkownika
maciej - 2014-09-30 13:32:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostałem oferte z euro job na wykładanie towaru w AH C 1000 i JUMBO. jak ktoś wie czy warto jechać niech pisze na maila trosik87@o2.pl
zdjecie uzytkownika
seba - 2014-10-08 17:41:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
hej wam prosze pomozcie nam dzis dostalismy z narzeczona oferte do euro job do firmy CEVA pakowanie sprzetu rtv agd gry itp a mamy mieszkac w parku BREEBRONNE w MAASBREE prosze napiszcie jak tam teraz jest z godzinami ile sie zarabia tak mniejwiecej i ogolnie co myslicie o tej firmie i mieszkaniu czy warto sie tam pchac?????i czy pracujac w CEVA jest bardzo potrzebny jezyk????mamy sie zdecydowac do jutra do godziny 9 rano prosze o odpowiedz to PILNE!!!pozdrawiamy
zdjecie uzytkownika
Adriana 501 - 2014-10-08 17:56:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam
Też dostałam oferte z ceva, takie same warunki jak Seba, dołączam się do prośby o opinie. jak wyglądają warunki z parku Breebronne w Maasbree. Ile godzin tygodniowo pracuje się...... Z góry dziękuję za odpowiedź. Seba mój mail adriana202@interia.pl
zdjecie uzytkownika
seba - 2014-10-08 20:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prosze o odpowiedz co myslec i czy sie zdecydowac to tej pracy z euro job do CEVO prosze pomozcie PILNE!!!!
zdjecie uzytkownika
seba - 2014-10-08 21:02:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przemekjablonski555@wp.pl
zdjecie uzytkownika
seba - 2014-10-08 21:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ehh zero odzewu!!dzieki Adriana pozdro
zdjecie uzytkownika
raf - 2014-10-09 13:21:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tez mam oferte do ceva.. Wyslij mi tez siemasynu@gmail.com
zdjecie uzytkownika
karol34 - 2014-11-03 09:16:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wybieram sie do pracy z eurojobu do pracy w supermarkecie przy wykładaniu towaru może ktoś mi napisac cos na temat tej pracy i czy warto pracowac przez te biuro????
zdjecie uzytkownika
gosia - 2014-11-16 02:04:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie, czasem trzeba ciężko popracować, ale jest sie nagradzanym. Zarobki sa takie same jak w Polsce co do kwoty, jednak waluta jest inna, czyli w sumie zarabiamy ponad 4 razy więcej. To sporo na nasze realia, można wiele odłożyć. Nikt nikogo do pracy nie zmusza, jak komuś starczy to może zrezygnować.
zdjecie uzytkownika
sandra - 2014-11-30 13:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@gosia, oczywiście zgodze się z Toba jesli chodzi o porównanie realiów, bowiem faktycznie kasa na nasze wychodzi zdecydowanie wieksza. Problem w tym, że za granicą żyjemy wedlug innych realiów i gdybyśmy mieli dłużej tam pracowac, to koszty utrzymania rosną, nie mozna pozwolic sobie na tyle rzeczy tam, co tutaj za takie same pieniądze. Eurojob nie jest chyba takie złe.
zdjecie uzytkownika
erłan - 2014-12-08 16:45:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,dostałem propozycje pracy w eurojob,biuro w pl. mają w gorzowie wlkp. praca w holandii przy wykładaniu towaru w supermarketach. moje pytanie czy są godziny ?? jakie warunki mieszkaniowe ?? dzięki i pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
sammy - 2014-12-14 17:38:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, ja mam podobne pytanie, czy warto zaufać i wyjechać za praca z Eurojob? Czy agencja pomaga załatwić wszelkie formalności? Może zdarzyło się komuś coś takiego, że miał pewien problem, a po zgłoszeniu się do agencji dostał oczekiwana pomoc i wsparcia? Pozdrawiam i z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-12-21 13:34:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, ktoś dostał ofertę pracy na magazyn w KIKu ?
ROzładowywanie tirów chyba czy coś takiego
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
amerro - 2014-12-28 23:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tu dużo mówić, przez eurojob przewineła się masa ludzi, to i tyle jest opinii. wiele zalezy od firmy i miejsca do którego traficie. Pewnie sa osoby bardzo zadowolone, jak i niezadowolone. Ryzyk fizyk taki. Pytanie czy w razie problemów eurojob wysyła kogos do pomocy, czy kaze radzic sobie samemu? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
iza - 2014-12-29 20:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wybiera sie ktoś na orchidee początkiem stycznia?
zdjecie uzytkownika
mkczd - 2015-01-02 15:48:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paweł - 2014-12-21 13:34:48]:
Dostalem wyjezdzamy 4 stycznia. Do hamm. Jak co to moj mail mkczd@poczta.fm
zdjecie uzytkownika
Karina - 2015-01-03 20:27:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Pracował ktoś na orchideach?
zdjecie uzytkownika
syberian - 2015-02-02 12:11:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma ta rekrutuje również Pielęgniarki do pracy w Niemczech, tu biuro z Gorzowa Wlk. sie ogłasza, proszę o opinię jesli ktoś za ich pośrednictwem wyjezdzał.
zdjecie uzytkownika
maleńka - 2015-02-03 17:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
słuchajcie każdy ma swoją opinię o każdej firmie i tyle .. jednemu dobrze drugiemu źle .. prawda taka że wszedzie trzeba pracowac i tyle .. mam tylko pytanie czy ta firma zabiera ludzi wszędzie z polski czy tylko z gorzowa wlkp.?? i tam trzeba samemu dojechać.. ?
zdjecie uzytkownika
rafik_rav - 2015-02-04 15:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam,dostałem oferte pracy jako komisjoner w netto,w Krefeld lub Bottrop co o tym sądzicie?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: brak wymagań
Pytania: Żadnych
zdjecie uzytkownika
tusek - 2015-02-10 17:24:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracował ktoś na warzywach i owocach w Aalsmeer ? może powiedzieć opinie na temat pracy i mieszkania ?
Pozdr
zdjecie uzytkownika
ole - 2015-02-25 13:06:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
komentarze są kasowane, szkoda mojego czasu by pisać ponownie. Nie obiektywne forum. Dziękuje
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EUROJOB
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EUROJOB?
Zadaj pytanie