Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: EUROJOB

zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2015-10-05 13:27:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam ktoś w Środę 07.10.2015 do bredy przez EuroJob?
zdjecie uzytkownika
mrozek - 2015-10-08 17:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prośba do osoby o nicku Adam!!! Też dostałem oferte na reach truck i zastanawiam sie nad wyjazdem. Napisz jak możesz na maila mi opinie o pracy i zakwaterowaniu. Moj mail to mati67a@op.pl

zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-10-20 19:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja podobnie zastanawiam się, czy ryzykowac i wyjechac z Eurojob, bowiem na rynku jest spora konkurencja wśród takich agencji, oferty bardzo podobne. Pytanie, czy oni dobrze sprawdzają tych swoich klientów, żeby nie było, że po przyjeździe jest coś nie tak jak ustalone. Piszcie może polecane miejsca, bo pewnie wiele od miejsca zależy - odsiejemy tak dobre oferty od złych.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-11-04 18:47:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ktoś - 2015-10-05 13:27:23]:
tak jade tez skad jedziesz
zdjecie uzytkownika
kimorda - 2015-11-09 21:43:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jest oczywiście za granicą, aczkolwiek mogą się trafić i oferty w Polsce, lecz jeśli ktoś chce się zatrudnić na stanowisko fizjoterapeuty to raczej jednak polecałbym pracę w Niemczech, tam jest się bardziej szanowanym i można zarobić bardzo dobre pieniądze. A jak ktoś słabo zna język to są kursy.
zdjecie uzytkownika
zatoras - 2015-11-12 14:41:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby ludzie, którzy będą pracować na niszowych stanowiskach będą uczęszczać na kiursy
zdjecie uzytkownika
Grzes - 2015-11-13 22:00:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Euro Job oferuje 8.66.. Gdzie obecnie najnizsza krajowa zgodna z CAO. wynosi 9.12. Godne zastanowienia badz podjecia ryzyka..
zdjecie uzytkownika
Grzes - 2015-11-13 22:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [byly pracownik - 2013-10-27 20:13:05]:
Zglosiles to do SZW czy innej inspekcji.. ?
zdjecie uzytkownika
toki - 2015-11-14 17:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak dla mnie to kasa i tak jest mega lepsza niż to co można zarobić w kraju także wybór jest dość prosty
zdjecie uzytkownika
Ygg - 2015-11-16 20:47:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kimorda ja uważam że warto spróbować pracy za granicą bo można się wtedy podszkolić z języka obcego
zdjecie uzytkownika
Eurojob - 2015-12-31 21:27:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca w supermarketach
Witam i chcialbym sie podzielic moja opinia na temat tych krwiopijcow.
A wiec jesli chodzi o prace dla tych marketow to nie wiem kto wymyslil normy ktore sa 70 colli na godzine co nawet nie daje 1 produkt na minute a co najlepsze 1 colli to jest przykladowo 1 karton gdzie znajduje sie przykladowo 8 rzeczy lub 12 ale kto ma tak zryta wyobraznie zeby to wymyslec bo przypuszczam ze nie wiatraki tylko Polaczki lub zydomasoneria.
Totalne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czyli shit w Polskim wykonaniu tak nas traktuja nasi za granica ktorzy sie uwazaja za wiekszych holendrow od nich samych.
To tyle.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2016-01-02 23:21:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Eurojob - 2015-12-31 21:27:16]:
faktycznie jeśli chodzi o normy i o prace u nich na zakłądzie produkcyjnym to moze byż ciezko dla osób bez doswiadczenia, ale poza tym praca wydaje sie być naparwde rozwojowa bardzo.
zdjecie uzytkownika
Eurojob - 2016-01-05 03:37:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie ma co wiecej dyskutowac niech zatrudnia lepiej swieza krew z syri bo oni to pewnie rozwina skrzydla w tej firmie i chyba szybko to wysadza w powietrze gdy sprawdza o co chodzi w tym calym bagnie. Pozdrawiam zakompleksionych brygadzistow z supermarketow i beduinow lizacym im brudne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Powodzenia na przyszlosc. Nikt normalny tam nie zostanie tylko tepa rasa.
zdjecie uzytkownika
bondek - 2016-01-05 13:36:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sumie to mają oferty pracy nie tylko za granicę jako komisjoner, ale można się załapać również na pracę jako fizjoterapeuta. Oczekują dobrej znajomości niemieckiego, ale dobrze, że zapewniają pomoc w zakwaterowaniu.
zdjecie uzytkownika
arek - 2016-01-11 17:03:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Faktycznie poszukują sporo fizjoterapeutów. ciekawi mnie na czym polega owa pomoc w zakwaterowaniu, w sensie jakie lokum znajdują, czy nie jest to jakas pierwsza-lepsza oferta z drogim czynszem.
zdjecie uzytkownika
Apple - 2016-01-18 12:24:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hej pracowałam dla Eurojob dla apple na magazynie i WARUNKI MASAKRYCZNE ZA 95 EURO MIESZKANIE W STODOLE PO SZPARAGACH O SOLARISY PROSISZ SIE KARY ZA NIEPOTRZEBNY TELEFON DO BIURA NP: GDZIE MOJA WYPŁATA
NIE WYPŁACALNI!!!
NAJGORSZE BIURO W JAKIM ROBILAM ZA 140 GODZSIN 500 EURO ŚMIECH!!!
zdjecie uzytkownika
tomek - 2016-01-18 16:14:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@arek wydaje mi się, ze jednak oferta pracy jako fizjoterpeuta jest też dobra dla studentów, bo można spokojnie zarobić do 3000 zł no i wiecej jak masz premie.
zdjecie uzytkownika
dzo - 2016-01-19 15:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MamSięDobrze - 2015-04-13 21:12:47]:
podasz mi swojego maila? mam kilka pytań :)
zdjecie uzytkownika
prs - 2016-01-20 16:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tusek - 2015-02-10 17:24:31]:
jade w sobote do amsterdamu na supermarkety niech ktos napiszem jak tam jest z meszkaniem praca czy zeczywiscie staz przechodza nieliczni i naprawde tak trzeba biegac niech ktos cos napisze konkretnego bo mam mieszane uczucia
zdjecie uzytkownika
kalaska - 2016-01-20 18:21:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie wiem, czy praca jako fizjoterapeuta jest dobra dla studentów, tutaj trzeba mieć dyplom na papierze, a nie mówiony... ja aplikuję teraz do nich krakowie na fizjoterapeutę, a skończyłam łódzki UM jeden z najlepszych w kraju
zdjecie uzytkownika
eurojob - 2016-01-21 17:23:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do prs jezeli juz jedziesz to powodzenia ale tak jak juz pisalem co tam jest mydlenie oczu i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] daj z siebie wszystko a moze na nocki sie dostaniesz.
Nie wiem jak w twoim ale w moim przypadku to byla totalna porazka nie pojade juz do holandii bo tak jak polak polakowi tam pomaga to dziekuje bardzo.
Pozdrawiam wszystkich z EUROJOB
Wpisujcie teksty jak tam jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> hehe
zdjecie uzytkownika
W - 2016-01-22 19:20:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kalaska w takim razie tylko pogratulować :) Jak ci się uda do nich dostać na tego fizjoterapeutę to pewnie załatwią ci zakwaterowanie tak jak napisali w ofercie i jeszcze będziesz mogła zacząć pracę przed nostryfikacją. Powodzenia!
zdjecie uzytkownika
aktoto - 2016-01-24 23:56:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ktoś - 2015-10-05 13:27:23]:
Hehe widziałeś/aś BREDE, w hali po szparagach
zdjecie uzytkownika
valencia - 2016-01-25 11:46:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@W oprócz fizjoterapeutów szukają też na stanowiska Operator Linii produkcyjnej/Załadunek i Rozładunek i podobne. Oferują stawke początkową 9,18 € brutto za godzinę (plus 8% wakacyjnego)
zdjecie uzytkownika
margaret - 2016-01-28 11:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajne domki mają okolice zoetemeeru, praca zawsze byla, nawet jak nie bylo to robilo się cokolwiek byle było. Nie nazekam . Wyplata na czas , tylko warunkiem jest pilnowanie godzin, kolezanka nie pilnowala i dostawala nizsze pensje i sama mozniej nie mogla sie polapac w tych godzinach.
zdjecie uzytkownika
robert - 2016-02-01 20:43:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tym pilnowaniem godzin to nie tylko tutaj istotna kwestia. Każdy powinien mieć świadomość tego, ile przepracował, żeby właśnie nie być stratnym, Fajnie, że firma to podkreśla :)
zdjecie uzytkownika
margaret23 - 2016-02-12 20:16:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

Chciałam zapytać jakie mniej więcej prace mają w tej agencji oraz czy sa jakieś normy. Ogólnie polecacie ta agencji? Chcialam wyjechac w kwietniu. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kasiab89 - 2016-02-16 22:30:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja polecam eurojob,mimo ze w biurze troche trzba sie nagadac aby zalatwic sprawe. Poszli na reke z planowaniem mnie razem z chlopakiem jak wyprowadzilismy sie na prywatne mieszkanie. Godziny sie zgadzaly i kasa tez. Nie slyszalam o zadnych karach. Jak sie zwolnilam wczesniej to i tak rozliczyli mnie uczciwie. Praca tez byla spoko :) Ogolnie wyjechabym jeszcze raz.
zdjecie uzytkownika
think - 2016-03-01 10:34:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę niech ktoś napisze o pracy w supermarketach w Amsterdamie jak tam jest ?
zdjecie uzytkownika
vegas - 2016-03-02 20:50:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktos wie cos na temat pracy w Syncreon w Tilburg ? Waalwijk ?
zdjecie uzytkownika
Byłypracownik - 2016-03-05 19:33:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej
zdjecie uzytkownika
cerek - 2016-03-11 20:03:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pisał ktoś, że to najgorsza agencja pracy.. Z jednej strony rozumiem, że ktoś mógł być niezadowolony, ale z drugiej zastanawiam się, co taka agencja jest winna, że główny pracodawca nie spełnia oczekiwań
zdjecie uzytkownika
rozczarowany - 2016-03-13 10:15:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam pracy przez biuro EuroJob24 Sp. z o.o. Sikorskiego 24/112
66-400 Gorzów Wlkp. panie które rekrutują informuja że umowe podpisuje sie w niemczech a tak naprawde nie wiedza co sie dzieje na miejscu magazynu. a jakis czas temu bylem na magazynie Netto Berlin Arkenberger Damm 1 pod firmą GLOBAL INHOUSE LOGISTIC. Lecą w ch...a z umowami że niby za wyrabianie norm wiecej sie zarobi a to wszytko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawda bezdiecie pracowac za 900 e moze 1000 e
zdjecie uzytkownika
jasiu2567 - 2016-03-13 10:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
EuroJob24 Sp. z o.o. Sikorskiego 24/112 66-400 Gorzów Wlkp. unikajcie jak ognia tej firmy rekrutujacej bo sie po same uszy wladujecie. firma nie ma pojecia nic o pracy jaka zachodzi na miejscu. zero organizacji
zdjecie uzytkownika
An - 2016-03-13 20:23:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dużo dobrych ogłoszeń na sporo zagranicznych miast, płacą w euro więc wartosię tym zainteresować oczywiście jeśli tylko macie siłę ku temu, tak mi się wydaje
zdjecie uzytkownika
był widział przeżył - 2016-03-15 22:02:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam,pracowałem na różnych sklepach-jest ciężko czy to na nocnych czy na dziennych,naprawdę trzeba ostro pracować.A na jednym sklepie żona pewnego pl-lidera odzywa się do ludzi nie po imieniu tylko na Ej Ty Eee...to jakaś masakra....mało tego to rodzinny sklep,a gdy zobaczyłem jak dziewczyna z apiepsza na mleku ,targa wózki z mlekiem z restantem,a chłopak rozkłada sobie sałatki czy mięsko to już wogole mnie p owalilo,jest naprawdę nie sprawiedliwość...ale to tylko jeden z wielu przykładów...Co do e-j to np..chłopak złamał rękę to co ?zwolnili go i powiedzieli jak się reka zrosnie to może wracać....następny przykład ..kolega mialbproblemy z ręką była spuchnieta bardzo co bolała,powiedział o tym menadzerce A ona na to że ma iść do pracy bo go zwolnią...poszedł ,ale na drugi dzień wsadził mu rękę w gips...to jest biuro? Obiecują nie wiadomo co,pomoc we wszystkim A wcale tak nie jest,czy jechać do szpitala czy do lekarza,to nikt z tobą nie pojedzie-żeby w czym kolwiek pomóc....dramat...Ludzie dobrze się zastanówcie za nim zdecydujecie się na tą firmę...Naprawdę to jest tylko namiastką tego co tu pisze,mogę naprawdę długo wymieniać...ale po co???
zdjecie uzytkownika
Eh - 2016-03-16 09:42:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@był widział przeżył średnio fajnie, że tak wspominasz pracę w tej firmie, ale może nie w każdym mieście tak to wygląda. W dodatku EuroJob ma teraz sporo ofert pracy za granicą, np. w Norwegii, gdzie można być cieślą. Oferują umowę o pracę, a wynagrodzenie od 180 - 220 NOK/godz. + dodatek.
zdjecie uzytkownika
Był widział przeżył - 2016-03-16 14:27:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Eh - 2016-03-16 09:42:51]:
A Ty co? Pracowałeś dla nich? Wiesz jak jest w super marketach? To się wypowiedz..I taka prawda ..byłem ,widziałem, przeżyłem. ...I ja osobiście nie polecam tej firmy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i zdania nie zmienię,.
zdjecie uzytkownika
Był widział przeżył - 2016-03-16 14:28:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Eh - 2016-03-16 09:42:51]:
A Ty co? Pracowałeś dla nich? Wiesz jak jest w super marketach? To się wypowiedz..I taka prawda ..byłem ,widziałem, przeżyłem. ...I ja osobiście nie polecam tej firmy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i zdania nie zmienię,.
zdjecie uzytkownika
wsciekly pracownik - 2016-03-17 18:10:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Odradzam wszystkim agencje Eurojob !! najgorsza w jakiej pracowalem,zero szacunku wobec ludzi,platny transport do pracy gdzie w innych agencjach jest bezplatny i sa 2razy dziennie bezplatne transporty do sklepu,lokacja przy autostradzie 18km do sklepu!! Notorycznie bledne solarisy a reklamacje uwzgledniane tylko gdy zglosisz do tygodnia !! miesieczne wypowiedzenie lokacji agencyjnej gdy wynajmiesz pokoj prywatny obciazaja,w innych agencjach rezygnujesz w jednym tygodniu !!, jadac na urlop zabierajac bagaze placisz za pusty pokoj !! inne agencje nie licza ani kwatery ani ubezpieczenia !! Typowi oszusci,zlodziejska firma dzieki pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
ania - 2016-03-18 10:03:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziwi mnie twoja wściekłość @wsiekłypracownik każda agencja rządzi się własnymi prawami jedna zwraca za dojazd inna nie itp. ale przecież to wszystko można przeczytać na podpisywanej z nimi umowie..
zdjecie uzytkownika
gigi - 2016-04-16 13:47:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie polecam !!! pracowałam dla netto w hodenhagen i totalna porażka. Ludzi oszukują na każdym kroku. Rotacja liczona w setkach.
zdjecie uzytkownika
ania - 2016-04-17 10:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
97 godziny @inacosiepatrzysz to tak dużo? hehe dobre sobie, nie wiem czego sie podziewaliście po pracy tymczasowej, że rotacji nie będzie..nie wiem gdzie wy żyjecie
zdjecie uzytkownika
!!! - 2016-04-18 17:38:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [patryk - 2015-08-21 12:19:12]:
chyba sobie żartujesz!!!!!!
zdjecie uzytkownika
kamil - 2016-05-05 12:22:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz maja rekrutakce, aplikował ktoś do Berlina na Magazyniera?
zdjecie uzytkownika
DANIEL - 2016-05-12 18:45:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracowałem w tym biurze 3 tyg nie polecam w AH Amsterdamie Gdzie kierownikiem jest pani Iwona i waląca na siebie z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gromadka Hultajów
presja jet straszna i normy wzięte z kosmosu pracuje sie po 6 godz dzienie od 2.30 / 9 w nocy pierwszy tydzień płaca wam tylko 100E niby jakieś stażowe tez wzięte z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i za cale 2 tyg pracy i 64h Dostałem 235 euro nie Pooleecam żadnemu rodakowi z Farcikiem
zdjecie uzytkownika
tt - 2016-05-12 18:51:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [toki - 2015-11-14 17:45:43]:
hah i to sa wlanie polczaki wy nawet za 4 euro bd jeba@ na ogorkach bo jet lepiej niz u was dnoo nie mmacie zadnych obicji szklarniowwcy
zdjecie uzytkownika
radek - 2016-05-17 10:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Agencja Eurojob to coś najgorszego z czym miałem do czynienia. Praca w Albert Hejin na noc to pierwszy tydzień szkolenia a raczej zwykłej ciężkiej roboty. Płatne za cały tydzień pracy około 36 godzin 100 euro. Stawka za godziny nocne to 13,50/h na rękę, za godziny dzienne 7,50/h na rękę. Godziny pracy od 2:30 nad ranem do 8:00 lub 9:00. Pierwszy tydzień pracy na czas. Jeśli uda się przejść ten zapieprz i upokorzenie to i tak nie ma gwarancji stałej pracy bo umowa gwarantuje 0 godzin pracy w tygodniu. Dojazd do pracy 2 euro za kurs jeśli mieszkasz w mieszkaniu agencji, jeśli masz załatwione na własną rękę to 6,50 za kurs do pracy i z powrotem. Team leaderka wyzywa ludzi od debili, a team leader Bartosz każe do siebie mówić "szeryfie". Zwykłe robienie ludzi w h.. przez polaków oczywiście. Obietnice Pań z biura można sobie wsadzić między bajki. Buractwo w postaci team leaderów, którzy myślą, że złapali Pana Boga za nogi. Zaraz pojawją się glosy obrońców w postaci świętych krów, które są ulubieńcami i pracują ociężale. Akcja typowo zrobiona po to aby stażysta zrobił najcięższą robotę i do widzenia, bo następni stażyści czekają i tak w kółko. Proszę o niekasowanie mojego wpisu, bo już z 50 razy go pisałem. Jeśli to w/g Was nieprawda to załóżcie mi sprawę w sądzie, bardzo chętnie przyjmę wyzwanie i pokażę umowy, które dopiero podpisuje się w Holandii.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Bardzo miła Pani Mariola w biurze w Radomiu, rzetelne informacje, szybko i na temat
Pytania: pytania odnośnie motywacji wyjazdu, a przede wszystkim znajomości j.
angielskiego
zdjecie uzytkownika
emisx33 - 2016-05-23 14:03:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, chciałabym się dowiedzieć coś na temat tej firmy. Dostałam telefon , na magazyny w Holandii. Co mogę sądzić na ten temat?
zdjecie uzytkownika
Xyz - 2016-05-23 19:51:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś pracował w Norwegii na budowach-prace załatwione przez te agencje?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie EUROJOB!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EUROJOB
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert