logo EUROJOB

EUROJOB

Gorzów Wielkopolski

Opinie o EUROJOB

margaret 2016-01-28 11:15:19
Fajne domki mają okolice zoetemeeru, praca zawsze byla, nawet jak nie bylo to robilo się cokolwiek byle było. Nie nazekam . Wyplata na czas , tylko warunkiem jest pilnowanie godzin, kolezanka nie pilnowala i dostawala nizsze pensje i sama mozniej nie mogla sie polapac w tych godzinach.
margaret23 2016-02-12 20:16:31
Witam,

Chciałam zapytać jakie mniej więcej prace mają w tej agencji oraz czy sa jakieś normy. Ogólnie polecacie ta agencji? Chcialam wyjechac w kwietniu. Pozdrawiam
kasiab89 2016-02-16 22:30:18
ja polecam eurojob,mimo ze w biurze troche trzba sie nagadac aby zalatwic sprawe. Poszli na reke z planowaniem mnie razem z chlopakiem jak wyprowadzilismy sie na prywatne mieszkanie. Godziny sie zgadzaly i kasa tez. Nie slyszalam o zadnych karach. Jak sie zwolnilam wczesniej to i tak rozliczyli mnie uczciwie. Praca tez byla spoko :) Ogolnie wyjechabym jeszcze raz.
think 2016-03-01 10:34:26
Proszę niech ktoś napisze o pracy w supermarketach w Amsterdamie jak tam jest ?
vegas 2016-03-02 20:50:27
Ktos wie cos na temat pracy w Syncreon w Tilburg ? Waalwijk ?
Byłypracownik 2016-03-05 19:33:33
Hej
rozczarowany 2016-03-13 10:15:50
Nie polecam pracy przez biuro EuroJob24 Sp. z o.o. Sikorskiego 24/112
66-400 Gorzów Wlkp. panie które rekrutują informuja że umowe podpisuje sie w niemczech a tak naprawde nie wiedza co sie dzieje na miejscu magazynu. a jakis czas temu bylem na magazynie Netto Berlin Arkenberger Damm 1 pod firmą GLOBAL INHOUSE LOGISTIC. Lecą w ch...a z umowami że niby za wyrabianie norm wiecej sie zarobi a to wszytko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawda bezdiecie pracowac za 900 e moze 1000 e
1
jasiu2567 2016-03-13 10:22:35
EuroJob24 Sp. z o.o. Sikorskiego 24/112 66-400 Gorzów Wlkp. unikajcie jak ognia tej firmy rekrutujacej bo sie po same uszy wladujecie. firma nie ma pojecia nic o pracy jaka zachodzi na miejscu. zero organizacji
7
był widział przeżył 2016-03-15 22:02:30
Nie polecam,pracowałem na różnych sklepach-jest ciężko czy to na nocnych czy na dziennych,naprawdę trzeba ostro pracować.A na jednym sklepie żona pewnego pl-lidera odzywa się do ludzi nie po imieniu tylko na Ej Ty Eee...to jakaś masakra....mało tego to rodzinny sklep,a gdy zobaczyłem jak dziewczyna z apiepsza na mleku ,targa wózki z mlekiem z restantem,a chłopak rozkłada sobie sałatki czy mięsko to już wogole mnie p owalilo,jest naprawdę nie sprawiedliwość...ale to tylko jeden z wielu przykładów...Co do e-j to np..chłopak złamał rękę to co ?zwolnili go i powiedzieli jak się reka zrosnie to może wracać....następny przykład ..kolega mialbproblemy z ręką była spuchnieta bardzo co bolała,powiedział o tym menadzerce A ona na to że ma iść do pracy bo go zwolnią...poszedł ,ale na drugi dzień wsadził mu rękę w gips...to jest biuro? Obiecują nie wiadomo co,pomoc we wszystkim A wcale tak nie jest,czy jechać do szpitala czy do lekarza,to nikt z tobą nie pojedzie-żeby w czym kolwiek pomóc....dramat...Ludzie dobrze się zastanówcie za nim zdecydujecie się na tą firmę...Naprawdę to jest tylko namiastką tego co tu pisze,mogę naprawdę długo wymieniać...ale po co???
1
Był widział przeżył 2016-03-16 14:27:14
A Ty co? Pracowałeś dla nich? Wiesz jak jest w super marketach? To się wypowiedz..I taka prawda ..byłem ,widziałem, przeżyłem. ...I ja osobiście nie polecam tej firmy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i zdania nie zmienię,.
4
Był widział przeżył 2016-03-16 14:28:08
A Ty co? Pracowałeś dla nich? Wiesz jak jest w super marketach? To się wypowiedz..I taka prawda ..byłem ,widziałem, przeżyłem. ...I ja osobiście nie polecam tej firmy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i zdania nie zmienię,.
2
wsciekly pracownik 2016-03-17 18:10:51
Witam. Odradzam wszystkim agencje Eurojob !! najgorsza w jakiej pracowalem,zero szacunku wobec ludzi,platny transport do pracy gdzie w innych agencjach jest bezplatny i sa 2razy dziennie bezplatne transporty do sklepu,lokacja przy autostradzie 18km do sklepu!! Notorycznie bledne solarisy a reklamacje uwzgledniane tylko gdy zglosisz do tygodnia !! miesieczne wypowiedzenie lokacji agencyjnej gdy wynajmiesz pokoj prywatny obciazaja,w innych agencjach rezygnujesz w jednym tygodniu !!, jadac na urlop zabierajac bagaze placisz za pusty pokoj !! inne agencje nie licza ani kwatery ani ubezpieczenia !! Typowi oszusci,zlodziejska firma dzieki pozdrawiam :)
7
gigi 2016-04-16 13:47:36
nie polecam !!! pracowałam dla netto w hodenhagen i totalna porażka. Ludzi oszukują na każdym kroku. Rotacja liczona w setkach.
2
!!! 2016-04-18 17:38:49
chyba sobie żartujesz!!!!!!
DANIEL 2016-05-12 18:45:17
Witam pracowałem w tym biurze 3 tyg nie polecam w AH Amsterdamie Gdzie kierownikiem jest pani Iwona i waląca na siebie z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gromadka Hultajów
presja jet straszna i normy wzięte z kosmosu pracuje sie po 6 godz dzienie od 2.30 / 9 w nocy pierwszy tydzień płaca wam tylko 100E niby jakieś stażowe tez wzięte z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i za cale 2 tyg pracy i 64h Dostałem 235 euro nie Pooleecam żadnemu rodakowi z Farcikiem
1
tt 2016-05-12 18:51:37
hah i to sa wlanie polczaki wy nawet za 4 euro bd jeba@ na ogorkach bo jet lepiej niz u was dnoo nie mmacie zadnych obicji szklarniowwcy
2
radek 2016-05-17 10:34:14
Agencja Eurojob to coś najgorszego z czym miałem do czynienia. Praca w Albert Hejin na noc to pierwszy tydzień szkolenia a raczej zwykłej ciężkiej roboty. Płatne za cały tydzień pracy około 36 godzin 100 euro. Stawka za godziny nocne to 13,50/h na rękę, za godziny dzienne 7,50/h na rękę. Godziny pracy od 2:30 nad ranem do 8:00 lub 9:00. Pierwszy tydzień pracy na czas. Jeśli uda się przejść ten zapieprz i upokorzenie to i tak nie ma gwarancji stałej pracy bo umowa gwarantuje 0 godzin pracy w tygodniu. Dojazd do pracy 2 euro za kurs jeśli mieszkasz w mieszkaniu agencji, jeśli masz załatwione na własną rękę to 6,50 za kurs do pracy i z powrotem. Team leaderka wyzywa ludzi od debili, a team leader Bartosz każe do siebie mówić "szeryfie". Zwykłe robienie ludzi w h.. przez polaków oczywiście. Obietnice Pań z biura można sobie wsadzić między bajki. Buractwo w postaci team leaderów, którzy myślą, że złapali Pana Boga za nogi. Zaraz pojawją się glosy obrońców w postaci świętych krów, które są ulubieńcami i pracują ociężale. Akcja typowo zrobiona po to aby stażysta zrobił najcięższą robotę i do widzenia, bo następni stażyści czekają i tak w kółko. Proszę o niekasowanie mojego wpisu, bo już z 50 razy go pisałem. Jeśli to w/g Was nieprawda to załóżcie mi sprawę w sądzie, bardzo chętnie przyjmę wyzwanie i pokażę umowy, które dopiero podpisuje się w Holandii.
18
emisx33 2016-05-23 14:03:12
Witam, chciałabym się dowiedzieć coś na temat tej firmy. Dostałam telefon , na magazyny w Holandii. Co mogę sądzić na ten temat?
2
Xyz 2016-05-23 19:51:44
Czy ktoś pracował w Norwegii na budowach-prace załatwione przez te agencje?
Ruski 2016-07-19 12:53:41
Dzień dobry , nie jeździjcie przez tą firmę ...Firma leci w przysłowiowego(usunięte przez administratora) Tyle na ten temat dziękuję do widzenia .
2
NOWY 2016-07-26 18:50:34
Witam niech ktoś się wypowie o pracy w Norwegi jako Cieśla szalunkowy , jak to wszystko wygląda począwszy od rekrutacji ...
zawiedziona 2016-07-31 15:37:59
Agencja Eurojob... Jak potrzebują ludzi to potrafią wszystko szybko, ładnie załatwić... a jak po 3 tygodniach nie ma pracy i zaczynają się zwolnienia, to zamiast wczesniej o tym poinformować - dostajesz XRESA na planie i nie wiesz co będzie dalej. Odciągają spore kwoty za mieszkanie, dojazdy... Na dniach na pewno agencja zostanie zgłoszona do wyższej kontroli, bo solarisy są też dziwne. NIE POLECAM
3
opinia po komentarzach 2016-08-05 10:53:58
Postronny tylko może stwierdzic, że zarobki jak na luksusy zachodnie bardzo niebezpiecznie sięgają zaledwie minimum na egzystencję które za darmo gwarantują urzędy pracy na zachodzie. Ta harówa i bieg wyczynowy po marketach z ciężkim towarem powinny przynajmniej dać 20 euro/h i napewno ten pośrednik kasuje za osobę 3 razy tyle. Nie warto. Na podstawie opini to młody student tylko potrafi sie z tym borykać. Granica wyzysku. Czemu tam nikt nie chce pracowac z tubylców?
7
pracownik 2016-08-05 11:59:25
NIE POLECAM !! Zamknęli jedną zmianę - obiecali ludziom przeniesienia na inne działy ! Po czym cały tydzień był wolny na XRESIE. Do biura nie można się dodzwonić, na emaile nie otrzymuje się odpowiedzi. A jak się już ktoś dodzwonił to dostawał odpowiedź, że zostaje zwolniony. Brak profesjonalizmu, agencja nastawiona tylko na dojenie kasy od pracowników. Porażka. Uważajcie na wyjazdy przez tą agencję.
3
Gosza 2016-08-11 17:14:34
Jedzie ktoś na supermarkety w przyszłym tygodniu?
Ja sie właśnie zastanawiam czy warto po wszystkich niepochlebnych opiniach. Wszędzie trzeba zapier**lac,ale najważniejsze te godziny i hajs na czas.
Moj email malgorzata.szambelan@onet.eu
1
anonim 2016-08-22 11:31:21
Pracował ktoś w Supermarketach w NL? Amsterdam i okolice?
anonim 2016-08-22 15:30:19
Może bede miał propozycje wyjazdu pod Dortmund na rozładunek kontenerów.

Ktoś może tam był?
zdenerwowana 2016-08-29 09:36:19
w tym roku pracowalam przez ta firme w holandii przez miesiac. Jest to firma na prawde niskich lotow. Pobieraja najwieksze oplaty ze wszystkich - najwiecej za mieszkanie i najwiecej za ubezpieczenie, a samo mieszkanie ktore dostalam a tak konkretnie bungalow to istna rozpacz. Smierdzialo w srodku zdechlizną, prosilam kilka razy o zrobienie cos z tym - nic kompletnie nie zmienili, chcieli mnie przeniesc do hotelu z ktorego jest 12km do sklepu :) a sam hotel byl przy autostradzie. Pracownicy sami nie wiedza co sie dzieje, wielu rzeczy nie potrafia wyjasnic ani pomoc... zarobilam bardzo malo za 40 h pracy przy stawce brutto 8,29 dostawalam 160 - 140 euro.. ŚMIECH NA SALI!! Nie polecam, do tej pory wypisuje maile i wydzwaniam poniewaz z pieniedzy wakacyjnych potracili mi koszta szkolenia - ktorego mi nie zorganizowali i ubezpieczenie wie otrzymalam 3,26 EURO :)
3
kogut nie szatan 2016-09-03 12:52:50
Ktos moze pracuje w Norwegii jako s elektryk, bo mam jechac w nastepnym tyg, rekutacja juz zamknieta ,odbywala sie w zeszlym miesiacu.
kamilrr 2016-09-04 16:25:35
tragedia!!!uwaga!!!!!!
2
Iwan f 2016-09-11 18:54:18
Po jakim czasie otrzymalas wakacyjne?
zadowolony 2016-09-23 10:38:35
Duzo opinii sie czyta o biurach posrednictwa pracy w Holandii i chyba nie ma takiego ktore mialo by same pozytywne opinie. Nie mniej jednak z doswiadczenia (10 lat w NL), ze ten kto chce pracowac - zarobi, a kto przyjechal sie bawic i chodzi do pracy w kratke bo co poniedzialek ma sraczke po przepiciu....sorry, sie dzi potem i troli na forum.
Jesli zastanawiasz sie nad wyjazdem do pracy za granice i masz zamiar faktycznie pracowac, bo chcesz zarobic...to Ci sie to uda w kazdej agencji.
Eurojob proponuje konkurencyjne stawki jesli chodzi o wiekowke. nie ma szklarni tylko produkcja, ligostyka i kazda praca jest na dluzej. Zamiast sluchac tych, ktorzy tu miaucza...przyjedz i sie przekonaj. Zawsze mozesz zmienic agencje..jest ich kila tys w NL.
Ja tam na Eurojob nie narzekam.
oasisofpeace 2016-09-28 16:20:31
Dostalem oferte pracy z Euro-job, w firmie Philips/Ceva przy sprzęcie RTV i AGD marki Philips oraz sprzęt elektroniczny Microsoft m.in. gry komputerowe, x-boxy. Praca przy: pakowaniu, szykowaniu do wysyłki / zbieraniu zamówien / obsłudze wózków EPT. Praca w systemie zmianowym.Zakład mieści się w Roosendaal.

Zarobki: 9,71 euro brutto/1h - dla osób od 22 lat. + 8% dodatku wakacyjnego.

Jak ktos wie to prosze napisac ,czy sa tam problemy z godzinami? jak wyglada mieszkanie w hotelu z ktorego jezdzi sie do zakladu?,warunki mieszkalne?
Pytający 2016-10-01 12:56:27
Witam, jedzie ktoś do lipska 10 albo 17 październik na magazyn?
pytający 2016-10-01 14:54:20
Ponawiam, jedzie ktoś do lipska 10 albo 17 październik na magazyn?
Zyzio 2016-10-03 21:39:16
Kierowca traktora c+e Insyngen jak kogoś z tą kategorją intresuje zarobek 1500-1700 euro za miesąc jebania na budowach autostrad to polecam tylko tyle że unas w Polsce idzie tyle wysiągnoć. Na miejscu dowiecie się prawdy o eurojob24 ps dojazdy na własną rękę lepiej już w opiece zapierdalać przynajmniej nie trzęsie.
Paulina Kośmider 2016-10-08 14:27:08
Ciągłe okradanie, niemożliwość porozumienia, brak godzin, komunikacja między pracownikami ZEROWA, ciągłe oszustwa na solarisach i fatalne warunki mieszkaniowe- czyli esencja eurojobu. Jeśli ktoś kto został już wykorzystany przez eurojob chcialby sie zjednoczyc i zalozyc zbiorowy pozew to zapraszam do kontaktu na maila: drypty@wp.pl
2
Internauta 2016-10-21 00:17:26
Dobra, nadszedł ten dzień by wypocic swoje żale, a tak naprawdę ostrzec tych, którzy sie wahają. Macie ofertę na supermarkety? Wszystko jest fajne i piękne dopóki nie traficie do pracy. O gwarancji godzin zapomnijcie. O stawce na umowie tez. Tygodniowe wypłaty? Prawa pracownikow CAO? Nie w tym biurze. Szkolenie? Pic na wodę fotomontaż. Będziecie skakać z towarem jak małpy po lianach za 100euro za 1 tydzień. Nie robicie normy? Do widzenia, przyjadą następni zrobieni w balona stażysci. Zrobicie normę? To złe, bo przecież stać sa na wiecej i ktoś musi nadrobić za nowicjuszy. Maskotka biura jest pani timlajder XXL która by ocieplic swój wizerunek częstuje w aucie stażystów tanim alkoholem. W rzeczywistości to niedowartosciowana i sfeminizowana królewna której sypie sie zamek z kart, bo po prostu sie w nim nie mieści. Stanowczo odradzam kontakt z tymi oszustami.
4
chlopak 2016-10-28 12:53:54
Czy orientuje się ktoś może jak jest w Kerpen w supermarkecie prawdopodobnie Aldi. Prosił bym o informacje.
CEVA 2016-11-05 15:39:28
Wiatm NIE POLECAM tego biura. Sprawiają pozory normalnego biura ale to kłamliwe ścierwo zakwaterowanie jak w więzieniach, obiecują przeniesienie obiecują wszystko , nikt nic nie wie.
Odsyłają tylko do kogoś innego . Tną na pieniądzach ,NIKT CIE TAK NIE OKRADNIE JAK EUROJOB!!!!
3
Tm 2016-11-10 11:47:20
Nie polecam pod żadnym pozorem !!! Kantują na kasę, lokacje sa okropne, jakiekolwiek załatwienie sprawy wiąże sie z cudem. Brak kontaktu z jakimkolwiek koordynatorem ! Żenada ! Nic nie da sie załatwić. Z gwarantowanych 38h mam DO 25 max ! Uważajcie.
3
pipolo 2016-11-17 13:51:48
nie yakadaj pozwów zbiorowych tylko wbij ze skargą do związków zawodowych:) wszystko szybciej się rozszczygnie
chipolAta 2016-11-17 14:04:37
oszukali cię , co ś się dzieje źle, zgłaszajcie na :Skargi można składać telefonicznie (nr tel: 0800-5151, brak opłat za połączenie), pocztą (Postbus 820, 3500 AV Utrecht), faksem (070 – 333 61 61) lub internetowo:
meldingen.inspectieszw.nl a nie wylewacie smutki a pozniej nic z tym nie zrobicie, jak każdy odpuści to nigdy nic się nie zmieni
antyjobeuro 2016-11-17 14:06:59
Punkt zgłaszania nieuczciwych biur pośrednictwa pracy
Punkt zgłaszania nieuczciwych biur pośrednictwa pracy
Czy spotkali się Państwo z nadużyciami w pośrednictwie pracy? Wiedzą Państwo o nielegalnych działaniach przy pracach sezonowych?

W Niderlandach nadal jest sporo biur które nie liczą się z przepisami. Powoduje to wiele nadużyć, w tym wykorzystywanie pracowników, zaniżanie wynagrodzenia, nieuczciwą konkurencję. Nie chodzi tu jedynie o biura pośrednictwa pracy. Chodzi także o firmy zlecające, pośredników, osoby rekrutujące, kierowników lub firmy podnajmujące pracowników innym przedsiębiorstwom.

Rząd chce się ostro wziąć za oszustwa i nadużycia.

Im więcej wiemy, tym więcej jesteśmy w stanie zrobić żeby zwalczyć oszustwa i nadużycia. Dlatego ważne jest, żeby zgłaszali nam Państwo wszelkie nadużycia związane z pośrednictwem pracy.

Można tego dokonać w punkcie zgłaszania nieuczciwych biur pośrednictwa pracy. oszukali cię , co ś się dzieje źle, zgłaszajcie na :Skargi można składać telefonicznie (nr tel: 0800-5151, brak opłat za połączenie), pocztą (Postbus 820, 3500 AV Utrecht), faksem (070 – 333 61 61) lub internetowo:
meldingen.inspectieszw.nl a nie wylewacie smutki a pozniej nic z tym nie zrobicie, jak każdy odpuści to nigdy nic się nie zmieni
ccc 2016-11-17 14:25:20
dzięki zainfo z tą inspekcją.wysłałam swoją skargę , a formularz w języku polskim, brawo ja...odpowiedź automatyczna z serwisu :Formularz jest opatrzony znakiem szczególnym 468576 i numerem w kolejności 55 wysłany na podane przez państwa adresy.
miał_jechać 2016-11-22 12:20:55
Masakra co się porobiło z tymi agencjami i jak jeden polak drugiego traktuje za granicą.
Dzięki z opinie miałem jechać ale jak to czytam to nie jadę. Pozdrawiam
Xx 2016-11-22 16:29:02
Jest ktoś w pralni w rocstok. Pisz na Emila lukaszogorek14@wp.pl
1
konopka 2016-11-24 09:44:57
jezu co to jest....to tylko ściąganie ludzi pod pretextem pracy w marketach a później nie zdaje się stażu , bo oczywiście ta stawka 10,67 to jest i praca też ale dla ich znajomych i znajomych znajomych, tam nawet podobno w jednym sklepie żądzi posrana rodzinka (mama tata i ja ). polskie łajno a nie agencja, jak z n8mi kontaktu niema pisz se maila na planning@eurojob.nl i husteczka żadna flondra nawet nie raczy odpisać ....absurd
1
Oszukany 2016-11-24 15:15:07
Idziesz na 5 dniowy staż, jeżeli zrobisz mniej niż 70% normy to nic ci nie zaplacą. Po 5 dniach mimo tego, że pracujesz na maxa w pocie czoła okazuje się, że nie udało się zrobić normy i wylatujesz bez żadnych zarobionych pieniędzy.
2
nie polecam tej agencji 2016-11-24 15:47:22
Ja straciłem 1000zł przez Eurojob, nie polecam
1
Zostaw swoją opinię o EUROJOB - Gorzów Wielkopolski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EUROJOB