Eurojob Arbeidsplaats Bemiddeling B.V.

Hoofddorp

Opinie o Eurojob Arbeidsplaats Bemiddeling B.V.

Wsparcie 2017-02-07 20:31
Euro-Jobs pracuje już wystarczająco długo i potrafi organizować pracę poza granicami. Ja pracowałem też z nimi i wszystko było dobrze. Pamiętam jednak sytuacje jak zachowywali się niektórzy pracownicy. To było straszne, pijaństwo rozróby, brud i dla takich praca sie kończyła.
1
Biczys 2017-02-09 16:06
Jak tak czytam te komentarze to aż śmiać mi się chce ;) pracuję w tej firmie kilka lat i nie narzekam. wypłaty punktualnie! Hajs się zgadza :) godziny są że aż czasem prosi się o Day off.
Bardziej zastanawia mnie fakt ze co tydzień przewijają się nowe osoby które w 90% się nie nadają "wyglądają i zachowują się jak by byli od pługa odciągnięci" ale no cóż ;] - wróć na kwiatki,warzywa to i owszem.
Ale nie na markety - gdzie taki stażysta nie potrafi odróżnić proszku do prania od płatek kukurydzianych. No [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> I ta wasza pewność Siebie ;] no Uwielbiam!

Na markety potrzebni są ludzie przebojowi ;)

Pozdrawiam wszystkich co narzekają ;)
1
Biczys 2017-02-09 16:06
Jak tak czytam te komentarze to aż śmiać mi się chce ;) pracuję w tej firmie kilka lat i nie narzekam. wypłaty punktualnie! Hajs się zgadza :) godziny są że aż czasem prosi się o Day off.
Bardziej zastanawia mnie fakt ze co tydzień przewijają się nowe osoby które w 90% się nie nadają "wyglądają i zachowują się jak by byli od pługa odciągnięci" ale no cóż ;] - wróć na kwiatki,warzywa to i owszem.
Ale nie na markety - gdzie taki stażysta nie potrafi odróżnić proszku do prania od płatek kukurydzianych. No [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> I ta wasza pewność Siebie ;] no Uwielbiam!

Na markety potrzebni są ludzie przebojowi ;)

Pozdrawiam wszystkich co narzekają ;)
1
Eurofucker 2017-02-10 01:25
Ojciec to andrzej chyba matka taka szczupła blondynka a syn grubszy i brzydki? I w albercie w harlemie? Ja zgodzilem sie a w zasadzie sam zaproponowalem ze zamienie sie mieszkaniami z ich synem bo ledwo przyjechal do pracy z polecenia rodzicow oczywiscie zeby mieszkala rodzinka w jednym domu bo mialem "przyjemnosci " z rodzicami mieszkac i tez pracowalismy razem. Ucieszyli sie mowili jaki to ja jestem spoko i podobny do ich kolegi z polski czzy cos. Nie minął miesiac i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mnie z markety ze zekomo norm nie wyrabiam choc utrzymalem sie tam juz kilka miesięcy. A kto wszedl automatycznie na moje miejsce to juz chyba wszyscy wiedzą
6
Remik 2017-02-19 17:04
Eurojob działa na rynku już tyle lat i jest dobrą sprawdzoną agencją
1
HAZELDONK 2017-02-22 03:22
DO REMIK:
Człowieku cokolwiek bierzesz - odstaw to natychmiast, nie służy ci.
Ta agencja oszukała wielu ludzi na ogromne kwoty na solarisach, nie potrafiła zapewnic pracy bo ludzie siedzieli większość czasu na mieszkaniach. Zastanów się co piszesz
9
Daria 2017-02-24 10:58
Bardzo lubię tę agencję, oni są bezkonkurencyjni. Pracowałam już kilkakrotnie i zawsze było super. Polecam firmę jak ktoś chce pracować za granicą i być spokojnym.
Hanna 2017-02-27 15:35
Jakie macie zdanie na temat EUROJOB? Korzystaliście z ich usług?
worker 2017-03-09 20:02
Nie szanują pracownika i naginają prawo do granic, nie idzie doprosić się o zwroty. Aby takie zabiegi funkcjonowały stosowany jest nawet mobbing, ogólnie tragedia, bardzo niemiłe doświadczenie.
5
Hanna 2017-03-10 09:00
@worker uważasz, że nie szanują pracownika? Możesz opowiedzieć coś więcej?
RED89 2017-03-21 15:50
witam. dostałem od znajomego nr tel 881672415 do pracy wholandii, zadz i po paru dniach dostałem tel ze moge jechac z kobieta ,twierdzi ze potrzebuja ludzi młodych (max 42lata) praca w szlarniach i na chali przy warzywach,kwiatch itp.niby min. to 40h tyg a jest nawet wiecej,tylko pytaja o stawke dokładnie nie mogła mi ta pani podac poniewaz powyzej 40h pracy jest niby wiekszy podatek itp nie wiem nie znam sie na tym ale powzyj 300euro tyg mam zarabiac.
a jak potwiedziłem checi wyjazdu dostałem adres ul krayel 15 5993 Maasbree-wchodze a to ta firma eurojob i az jestem wszoku jak widze te komenatrze powyzej

nie wiem co robic czy naprawde nie warto wyjzezdzac tam???

prosze o pilna odp---mam wniedziele tam jechac
Gregor 2017-03-23 09:48
Hydraulicy/ Monterzy systemów przeciwpożarowych (Norwegia) co w tym temacie powiecie?
Andrzej 2017-04-04 01:34
Jesli lubicie jak ktos was oszukuje oraz ignoruje, i nie przeszkadzaja wam bledy w salarisach oraz mobbing to agencja pracy Eurojob jest idealna dla was.
6
Hanna 2017-04-04 08:43
@Andrzej, dlaczego tak uważasz? Skąd taka opinia?
Krystym 2017-04-16 13:31
i jak, wyjechaliście?
Koleś 2017-04-19 10:34
Eurojob Arbeidsplaats Bemiddeling B.V. to spoko firma , potrafią zorganizować pracę dla wielu ludzi. Ale jak to przysłowie mówi jeszcze sie taki nie urodził żeby....
Byly pracownik 2017-04-28 20:07
Daj sobie spokoj,szkoda nerwow i czasu osobiscie polecam otto, eenea itp tylko duze firmy nie jakies firmy krzaki pozdrawiam i powodzenia
3
Regina 2017-05-09 16:09
Mam pytanie czy Eurojob Arbeidsplaats Bemiddeling B.V.miewa w swojej ofercie prace również dla kobiet? Ja znalazłam tylko roboty dla mężczyzn, może coś ktoś wie w tym temacie to bardzo proszę podzielić się.
Na obcej ziemi 2017-05-10 22:55
Ludzie mam jechać do firmy Syncreon do Waalwijku,na pakowanie telefonów i części elektronicznych przez firmę Euro job,w Holandii ma być umowa,babka gada że umowa na miejscu w holand będzie podpisana,o godzinach gwarantowanych mówiła że niema tylko że praca na 2 zmiany po 9 godz.bo 1 godz.przerwa,pokoje 2 osobowe,94 euro/tydzień+24 ubezpieczenie.Jakaś rada,może opinie,pracował ktoś tam,spoko czy lepiej nie ryzykować,piszcie ludzie bo za 3 dni mam jechać,z góry dzięki za szczere wypowiedzi.
2
Ela 2017-05-12 18:33
Praca tam jest, jak masz motywacje do pracy i jezyk to dlugo mozna pracowac. Fajna firma w waalwijk. Zapewniaja prace i szybko rozwiazuja problemy jak zgosisz je do glownego biura.
2
Rojek 2017-05-16 22:05
Jak widzę Eurojob Arbeidsplaats Bemiddeling B.V. ma spora ofertę pracy. Myślę, że spora konkurencja mobilizuje agencje do większej dbałości o pracownika oraz o pozostałe sprawy związane z wyjazdami. Korzystałem już z ich pośrednictwa i nie narzekałem.
Albercik 2017-05-18 16:09
Witam, odbylem staz, po 5 dniach uslyszalem, ze dostane tydzien warunkowy, czyli jak dla mnie czas ekstra zeby dojsc do wymaganej normy. Kierowniczka rzeczowa, wymagajaca,konkretnie mowi co ma byc zrobione. nie lubi sie powtarzac, to fakt. Mnie by tez szlag trafil, jakbym codziennie musial powtorzyc jednej i tej samej osobie 100x i dalej by nie pomoglo...Nie owijala w bawelne i nie glaskala mnie. Bo tak naprawde nie po to tu przyjechalem. Atmosfera jak to wszedzie gdzie jest duza grupa/ jedni tryskaja optymizmem a drudzy narzekaja, marudza i nic z tym nie robia. Aha i jescze mowia,ze sie ich czepia bo znowu nie wyrobili normy. A wszyscy maja placone tak samo. Co do stazu- oni tzn.Eurojob sami oplacaja koszty stazu, wiec nie siejcie zametu tam gdzie go nie ma. Zaden sklep nie zgadza sie na oplacanie treningu, bo po takim stazyscie jeszcze trzeba drugie tyle czasu zainwestowac w poprawianie jego pracy...sam idealny tez nie bylem. Ale praca jest fajna. Dla wszystkich , ktorzy sa zmotywowani i wyrabiaja normy sa godziny. To nie dla pesymistow od razu mowie...Kazdy jest kowalem swojego losu, rowniez tutaj.
Pozdrawiam
2
zorgzorg 2017-05-23 12:54
Pracuję i jest ok. Zakwaterowanie bardzo spoko - w porównaniu ze wcześniejszymi agencjami to luksusy wręcz. Praca jest - godzin dużo. Czasami lekki chaos organizacyjny w biurze - ale do ogarnięcia. Polecam bo nie ściemniają i w razie czego pomagają jak jest jakaś akcja. Na razie na plus.
Hanna 2017-05-24 08:06
@zorgzorg to bardzo dobrze, że jesteś zadowolony ze współpracy z Eurojob Arbeidsplaats Bemiddeling B.V. Czyli według Ciebie pracownik może liczyć na pomoc i wsparcie tej Agencji podczas wyjazdu? Agencja nie zostawia swoich pracowników 'samych sobie'?
zorgzorg 2017-05-25 12:55
Nie zostawia. Jak nie mogłem się dodzwonić do biura - zero na koncie to pisałem maila i oddzwaniali. w biurze jak byłem to czułem się "zaopiekowany" bo o wszsytko mogłem zapytać - np. umowę omówiliśmy prawie punkt po punkcie bo po poprzednich agencjach jestem wyczulony. Bardzo na plus - może to dlatego że to mniejsza agencja i im się chce nie wiem ale nie mam się do czego przyczepić.
emil 2017-05-31 06:45
Szczerze?Nie polecam tej agencji nikomu!Siedzę na ich mieszkaniu od tygodnia i zero odpowiedzi od koordynatorów,jak ich tak można nazwać(20-24lata)co do podjęcia pracy w Action w Echcie?Brak kontaktu,totalny chaos,opóźnienia lub brak zaliczek....Ogólnie rzecz biorąc beznadziejna oszukańcza agencja pracy.NIE POLECAM!!!
2
emil 2017-05-31 06:49
Co brałeś jak pisałeś te dyrdymoły?
1
Hanna 2017-05-31 13:26
Zauważyłam tutaj dwie sprzeczne ze sobą opinie. @zorgzorg jest bardzo zadowolony z wyjazdu z Eurojob Arbeidsplaats Bemiddeling B.V. Wie, że może liczyć na ich wsparcie i pomoc, natomiast @emil ma zupełnie inne doświadczenia z powyższą Agencją. Skąd biorą się takie różnice?
1
lulu 2017-06-04 16:17
ktos robi na pralni w elsloo -opinie proszę ile godzin się pracuje
Rojek 2017-06-06 22:45
@emil Co miałeś na myśli pisząc na forum? Słyszałem sporo historii o zachowaniach ludzi na wyjeździe. Czyżbyś miał takie doświadczenia? Niektórzy jadą żeby rozrabiać a nie do pracy. Później mają kłopoty ponieważ nikt się z nimi nie pieści i zwalają na firmę.
1
zorgzorg 2017-06-07 13:13
Jak ktoś jest nieogarnięty to i w Pl sobie nie poradzi. Wyjazd za granice nie jest dla każdego. Też mam na lokacji osoby co ciągle płaczą ze to ze tamto. Nikt nie bedzie cie tu nianczyl. A widzialem ze ktos zglaszal ze ma w pokoju duszno (!!!!!!). Tak na prawdę wszystko zależy od podejscia jak chcesz pracować to sobie poradzisz, jak lubisz sie polenic i zaspac do pracy co trzeci dzien to dlugo nie popracujesz. MNie zastanwia najbardziej ze ludzie tutaj pzowalaja sobie na pewne zachowania i sa potem zdziwnieni ze dostaja wypowiedzenie w PL tez by dostali ale nikt by zali tutaj nie wylewal. W niektorych postach jest tutaj tyle chamstwa ze sie nie dziwie ze agencja takich pracownikow nie chce.
1
Chat234h 2017-06-09 10:25
Witam pracuje ktoś przez EURO JOB na pralii w Elsloo? Mieszkanie niby na flexhorels ktoś coś wie??
Rojek 2017-06-11 19:22
Słyszałem sporo dobrego o agencji i mam zamiar skontaktować się z nimi. Czy mógłby ktoś napisać kilka zdań o pracy na magazynie w Limburgii? Jak wyglada sprawa języka? Co z dojazdem i jaką kasę można zarobić? Trochę martwią mnie opinie z forum ale tak jest wszędzie.
chejze cho 2017-06-14 14:28
Czesc, udalo ci sie czegos dowiedziec?, tez mam oferte ale kto wie...
holenderka 2017-06-16 11:28
najlepiej skontaktuj się z biurem rekrutacyjnym ja wszystko załatwiłam z Poznaniem i jest spoko bo rekruterzy kumaci i ogarneli mi wszystko więc ja jestem zadowolona. Moi znajomi poszli na tą pralnię i chyba już miesiac tam pracuja - a mieszkanie maja super. Jak cos to masz maila poznan@eurojob.nl
mara 2017-06-16 11:37
Na fazie A nigdy nie ma gwarancji godzin - mnie to śmieszy że wiele agencji takie godziny wpisuje moga CI wpisać milion godzin ale to bajki. Tak na prawde to jeśli nie potrzbowali by ludzi to po co by rekrutowali - logika XD Pracowałem z kumplem godzin niby nie gwarantuja a mielismy powyżej 40 zawsze. Raz czy dwa zdarzyły się słabsze tygodnie ale zgłosiłem i dostaliśmy więcej zmian. Wiec jak dla mnei spoko, czasami trzeba troche podzwonic zeby sie dodzwonic ale ogólnie na plus.
1
Magda 2017-06-18 17:50
Mam ofertę pracy przy kwiatach w Moerkapelle / Blijswijk. Czy ktoś tam był i mógłby podzielić się informacjami? Ile można zarobić? Na jak długo podpisuje się umowę i czy można zjeżdżać w trakcie do domu? Bardzo mi zależy na wyjeździe, będę wdzięczna za każda informację .
harry 2017-06-28 12:31
Pracowałem zaledwie kilka dni dla nich wykładając towar w Albert Heijn. Jedno z najgorszych doświadczeń w moim życiu, normy nie do zrealizowania, fatalna atmosfera. Nie polecam
1
Rojek 2017-07-02 23:08
Czy jesteście pewni, że nie da się napisać coś dobrego o firmie? Może to są jakieś incydentalne sytuacje?
Amator 2017-07-24 08:07
Firma ma sporo fajnych ofert pracy i mam zamiar skorzystać. Może ktoś podpowie mi jak się z nimi pracuje?
Amonim 2017-07-30 11:48
Pracowałem w firmie na supermarketach, firma ok, nie porzucająca pracownika bez pracy nawet w okresie zimowym, kasa się zgadzała nawet po zjeździe z NL do PL. Mieszkania w porządku, gorzej z ludźmi chociaż dali się wyspać. Elo
1
Hanna 2017-08-09 13:21
@amonim a mógłbyś skoro pracowałeś dać znać innym pracującym jakie Eurojob Arbeidsplaats Bemiddeling proponuje aktualnie warunki podczas pracy? Na co można liczyć oprócz stałej pracy? Czy jest stały kontakt z opiekunami, jakie jest ubezpieczenie, zakwaterowanie?
Rozbawiona 2017-08-13 15:53
Ogolnie praca ok. Natomiast dogadac sie z planingem graniczy z cudem. Pracuja tam osoby ktore chyba z lekka pomylily stanowiska;] Wyzej sra niz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ma w szczegolnosci Pan Y. - czlowiek pozjadajacy wszystkie rozumy;) zastanawia mnie fakt jak tak ograniczony czlowiek moze pracowac na takim stanowisku bo on to sie jedynie nadaje do sprzedazy buraków :)
3
Maniek 2017-08-13 19:08
Czy mógłby ktoś napisać dlaczego firma ma tak dużo ofert pracy.? Pewnie mają jakieś nowe projekty lub umowy? To fajnie, że tak sprawnie działają, można wybrać sobie jakiś kierunek. Czy zarobki tez mają w miarę dobre , czy trzeba negocjować? Podpowiedzcie!
bernard 2017-08-17 11:36
biuro w venray - nie można się dodzwonić, nie odpowiadają na mejle.
koordynator nic nie załatwia, w każdej sprawie mówi, że "on nie jest od tego".
żadnej współpracy, żadnego kontaktu.
a jak ju z się uda jakimś cudemskontaktować to potwierdzą że masz rację i załatwią a po miesiącu nadal nic nie załatwione a oni mówią że nic nie wiedzą żebyś coś zgłaszał, nawet jak pokażesz potwierdzenie przeczytania mejli.
robienie pracownika w balona to standard.

jerry_b 2017-08-17 11:54
mają gdzies pracownika, planingi nie mają nic wspólnego z prawdziwymi godzinami pracy.
jeśli chodzi o transport to kierowb=ca często woh=góle nie przyjeżdża i nie ma podanego do niego nr tel.
w biurze nie odbierają tel. i nie odpowiadają na mejle. Nie ma komu zgłosić jakichkolwiek problemów.
koordynator ignoruje pracowników i nic nie załatwia.

paca jest ok (u holenderskiego pracodawcy) natomiast obsługa przez eurojob to porażka.
Radek 2017-08-17 11:57
@Rozbawiona Jak sądzisz czy da się coś zmienić w firmie? Mam na myśli niektóre osoby, które nie są fachowcami ale z racji zajmowanych stanowisk chcą za takie uchodzić? Chciałbym aplikować do firmy ale zastanawiam się.
justi_33 2017-08-17 12:04
ok. 10 euro/godz. brutto minus mieszkanie ok 90, ubezpieczenie ok 25 euro i podatek
przy 40 godz dostaniesz ok 200 euro/ tydzien
chyba ze masz dodatki za nocki itp.
brak jakiego kolwiek wsparcia ze srony eurojobu, nie licz że się dodzwonisz.
justi_33 2017-08-17 12:04
ok. 10 euro/godz. brutto minus mieszkanie ok 90, ubezpieczenie ok 25 euro i podatek
przy 40 godz dostaniesz ok 200 euro/ tydzien
chyba ze masz dodatki za nocki itp.
brak jakiego kolwiek wsparcia ze srony eurojobu, nie licz że się dodzwonisz.
zosia29 2017-08-18 10:46
nigdy nikomu nie polecę tej agencji! Przestrzegam!!!

Zostaw swoją opinię o Eurojob Arbeidsplaats Bemiddeling B.V. - Hoofddorp
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurojob Arbeidsplaats Bemiddeling B.V.