Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: EUROJOB

zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-05-14 12:05:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [praca - 2015-05-13 15:37:07]:
Gdzie jedziesz jak do lubeki to napisz na pinia89@o2.pl pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
hela - 2015-05-25 11:16:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ja bardzo polecam!
warunki mieszkaniowe dobre,
wypłacone pieniądze co 2 tygodnie, pracy 38 h tygodniowo, w tym roku wyjeżdżamy na 3 miesiące ze znajomymi po skończeniu. Nikt nam nie obiecywał że będziemy leżeć i kawę pić, pracujemy dostajemy fajną kasę a przy okazji zwiedzamy Amsterdam! :)
zdjecie uzytkownika
ewela - 2015-06-04 13:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mógłby ktoś podać mi nr kontaktowy do Gorzowa? Z każdej strony mnie przekierowują do innej osoby, a dalej nie mogę dostać konkretnych informacji.
zdjecie uzytkownika
sławek1234 - 2015-06-07 21:42:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
eurojob 24 czy to ta sama agencja pracy co eurojob?pyzatym chciałbym spytać się czy ktos pracuje przez tą agencje w Niemczech jako komisjoner jak wygląda praca zakwaterowanie oraz wynagrodzenie za miesiąc pracy i po ile godzin się pracuje na dziale np troso dziennie
zdjecie uzytkownika
Ankka - 2015-06-08 18:35:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam :) Mam możliwosc wyjazdu z tego biuro na sklep, byl ktos ? Czy faktycznie jezyk jest potrzebny czy to taka formalnosc ? czekam na odpowiedzi :)
zdjecie uzytkownika
kama - 2015-06-11 12:04:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MamSięDobrze - 2015-04-13 21:12:47]:
Ty piszesz o specyfice pracy, a ludzie o agencji pracy i jej specyfice funkcjonowania. To są dwie różne sprawy.
zdjecie uzytkownika
figo - 2015-06-11 12:06:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też.
zdjecie uzytkownika
jarek - 2015-06-15 11:45:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MamSięDobrze - 2015-04-13 21:12:47]:
powiedz lepiej jakie zakwaterowanie i czy park czy co?
zdjecie uzytkownika
Fred - 2015-06-18 19:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sam jestem ciekaw, bo jestem zainteresowany wyjazdem.
W lidlu dawałem spokojnie rade, wiec ciekawe jak jest w netto.
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-06-23 15:47:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Fred - 2015-06-18 19:08:29]:
I co jak jest w netto?
zdjecie uzytkownika
Lolek - 2015-07-11 09:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, ja mam za to pytanko na temat pracy w norwegii. Czy ktoś z was wyjechał z euro-jobs w tamte strony?
zdjecie uzytkownika
Simek - 2015-07-22 02:08:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No własnie, czy jest tutaj ktokolwiek, kto ostatnimi czasy korzystał z usług EuroJob i może polecic ta agencję, bo przydałaby sie opinia na czasie, ja myslałem, coby nie spróbować, ale tyle teraz róznych agencji, to nie wiadomo której zaufać, a mozna łatwo dac sie zrobić w jajo jeśli nie jest się ostrożnym, to wole pytać.
zdjecie uzytkownika
daw - 2015-07-24 21:47:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Potrzebuje informacji dotyczącej pracy w Magazynie przy rozładunku kontenerów w Niemczech Duisburg przez pośrednictwo EuroJob24 dla firmy Global Inhouse Logistics GmbH.Co wiecie to prosiłbym o informacje
zdjecie uzytkownika
keler - 2015-07-26 21:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam cie daw ja mam tez tam jeschac na [początku sierpnia dostałem takiego mila od nich tez ty na wózek widłowy czy do rozładunku?
zdjecie uzytkownika
keler - 2015-07-26 21:52:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [daw - 2015-07-24 21:47:25]:
witam tez mam tam jechac na początku sierpnia ty do rozładunku czy na widlaka? sowex24@wp.pl pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Herckus - 2015-07-29 11:59:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Keler kiedy wyjezdzasz ja mam jchac w polowie sierpnia na wozek jak bys byl daj jakas opinie jak tam wyglada
zdjecie uzytkownika
Rob - 2015-07-29 16:48:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [keler - 2015-07-26 21:50:04]:
witam ja własnie wyjezczam z tej firmy do pracy w okolice Dortmundu:) na wózki widłowe:) ciekawe jak bedzie hehe
zdjecie uzytkownika
LUKRATYWNY - 2015-07-30 21:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sluchajcie mam oferte do wgrywania oprogramowania do lodowek samochodowych w NIUE VENNEP z EURO JOB BYL JUZ KTOS !!!!!!! prosze o odpowiedz slyszalem rozne opnie
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-08-02 15:03:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam

Mam oferte na reachtrucki do Cevy. Jest tam ktoś?? Jak się pracuje itp.. Czy to że kurs oferują to nie ściema? Warunki mieszkaniowe mnie tez interesują? No i oczywiście godziny i jak z kasą?
Pozdrawiam i prosze o odpowiedz
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-08-06 14:38:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.Jestem w NL niby na ten wózek boczny. Dziś mnie oprowadzono po miejscu pracy i podpisałem umowe. W umowie brak stawki godzinowej i brak gwarancji 32 godz w tygodniu. Ogłoszenie jest tu:(usunięte przez administratora) Zastanówcie się nad wyjazdem lub jedzcie i po jakimś czasie szukajcie innej pracy.
P.S.
Warunki mieszkaniowe "nie urywa dupy". Na razie to wszystko. Będe pisał na bieżąco. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-08-07 14:03:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Mój kolejny wpis. Dziś nie pracuje. Byłem w biurze. Dostałem aneks do umowy z gwarancją 32 godz i stawka 10,02+8%wakacyjne.Czyli jest ok.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Klika - 2015-08-17 10:46:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie. Pracuje dla EuroJobu rok. I muszę przyznać, że jestem zadowolona ze współpracy. Panie w biurze bardzo miłe, pomocne, pieniądze na czas są, wszystko da się załatwić, nie ma żadnych oszustw ( przynajmniej nic o tym nie wiem) . Nie zniechęcajcie się wszystkimi negatywnymi opiniami. warto spróbować i NAWET zaryzykować. Porządna Agencja Pracy.
zdjecie uzytkownika
patryk - 2015-08-21 12:19:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też uważam, że jak komuś naprawdę zależy na robocie to powinien iść i przekonać się sam na własnej skórze jak jest. Bo ja to osobiście nie polegałbym na opiniach w internecie bo wiadomo że różni ludzie tutaj piszą. A EuroJob ma sporo ofert obecnie wiec dobry moment aby przekonać się na własnej skórze. Na goworku wiszą oferty.
zdjecie uzytkownika
xmen - 2015-10-04 17:05:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!
Dostałem ofertę pracy przy sprzątaniu w godzinach nocnych maszyn po produkcji. Mam jechać z dziewczyną. Miejscowość Warmenhuizen. Czy ktoś coś wie na ten temat jak się pracuje tam na miejscu , jakie warunki zakwaterowania (ponoć są dobre wdg agencji) .Czy agencja jest wypłcalna?
zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2015-10-05 13:27:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam ktoś w Środę 07.10.2015 do bredy przez EuroJob?
zdjecie uzytkownika
mrozek - 2015-10-08 17:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prośba do osoby o nicku Adam!!! Też dostałem oferte na reach truck i zastanawiam sie nad wyjazdem. Napisz jak możesz na maila mi opinie o pracy i zakwaterowaniu. Moj mail to mati67a@op.pl

zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-10-20 19:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja podobnie zastanawiam się, czy ryzykowac i wyjechac z Eurojob, bowiem na rynku jest spora konkurencja wśród takich agencji, oferty bardzo podobne. Pytanie, czy oni dobrze sprawdzają tych swoich klientów, żeby nie było, że po przyjeździe jest coś nie tak jak ustalone. Piszcie może polecane miejsca, bo pewnie wiele od miejsca zależy - odsiejemy tak dobre oferty od złych.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-11-04 18:47:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ktoś - 2015-10-05 13:27:23]:
tak jade tez skad jedziesz
zdjecie uzytkownika
kimorda - 2015-11-09 21:43:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jest oczywiście za granicą, aczkolwiek mogą się trafić i oferty w Polsce, lecz jeśli ktoś chce się zatrudnić na stanowisko fizjoterapeuty to raczej jednak polecałbym pracę w Niemczech, tam jest się bardziej szanowanym i można zarobić bardzo dobre pieniądze. A jak ktoś słabo zna język to są kursy.
zdjecie uzytkownika
zatoras - 2015-11-12 14:41:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby ludzie, którzy będą pracować na niszowych stanowiskach będą uczęszczać na kiursy
zdjecie uzytkownika
Grzes - 2015-11-13 22:00:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Euro Job oferuje 8.66.. Gdzie obecnie najnizsza krajowa zgodna z CAO. wynosi 9.12. Godne zastanowienia badz podjecia ryzyka..
zdjecie uzytkownika
Grzes - 2015-11-13 22:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [byly pracownik - 2013-10-27 20:13:05]:
Zglosiles to do SZW czy innej inspekcji.. ?
zdjecie uzytkownika
toki - 2015-11-14 17:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak dla mnie to kasa i tak jest mega lepsza niż to co można zarobić w kraju także wybór jest dość prosty
zdjecie uzytkownika
Ygg - 2015-11-16 20:47:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kimorda ja uważam że warto spróbować pracy za granicą bo można się wtedy podszkolić z języka obcego
zdjecie uzytkownika
Eurojob - 2015-12-31 21:27:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca w supermarketach
Witam i chcialbym sie podzielic moja opinia na temat tych krwiopijcow.
A wiec jesli chodzi o prace dla tych marketow to nie wiem kto wymyslil normy ktore sa 70 colli na godzine co nawet nie daje 1 produkt na minute a co najlepsze 1 colli to jest przykladowo 1 karton gdzie znajduje sie przykladowo 8 rzeczy lub 12 ale kto ma tak zryta wyobraznie zeby to wymyslec bo przypuszczam ze nie wiatraki tylko Polaczki lub zydomasoneria.
Totalne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czyli shit w Polskim wykonaniu tak nas traktuja nasi za granica ktorzy sie uwazaja za wiekszych holendrow od nich samych.
To tyle.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2016-01-02 23:21:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Eurojob - 2015-12-31 21:27:16]:
faktycznie jeśli chodzi o normy i o prace u nich na zakłądzie produkcyjnym to moze byż ciezko dla osób bez doswiadczenia, ale poza tym praca wydaje sie być naparwde rozwojowa bardzo.
zdjecie uzytkownika
Eurojob - 2016-01-05 03:37:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie ma co wiecej dyskutowac niech zatrudnia lepiej swieza krew z syri bo oni to pewnie rozwina skrzydla w tej firmie i chyba szybko to wysadza w powietrze gdy sprawdza o co chodzi w tym calym bagnie. Pozdrawiam zakompleksionych brygadzistow z supermarketow i beduinow lizacym im brudne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Powodzenia na przyszlosc. Nikt normalny tam nie zostanie tylko tepa rasa.
zdjecie uzytkownika
bondek - 2016-01-05 13:36:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sumie to mają oferty pracy nie tylko za granicę jako komisjoner, ale można się załapać również na pracę jako fizjoterapeuta. Oczekują dobrej znajomości niemieckiego, ale dobrze, że zapewniają pomoc w zakwaterowaniu.
zdjecie uzytkownika
arek - 2016-01-11 17:03:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Faktycznie poszukują sporo fizjoterapeutów. ciekawi mnie na czym polega owa pomoc w zakwaterowaniu, w sensie jakie lokum znajdują, czy nie jest to jakas pierwsza-lepsza oferta z drogim czynszem.
zdjecie uzytkownika
Apple - 2016-01-18 12:24:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hej pracowałam dla Eurojob dla apple na magazynie i WARUNKI MASAKRYCZNE ZA 95 EURO MIESZKANIE W STODOLE PO SZPARAGACH O SOLARISY PROSISZ SIE KARY ZA NIEPOTRZEBNY TELEFON DO BIURA NP: GDZIE MOJA WYPŁATA
NIE WYPŁACALNI!!!
NAJGORSZE BIURO W JAKIM ROBILAM ZA 140 GODZSIN 500 EURO ŚMIECH!!!
zdjecie uzytkownika
tomek - 2016-01-18 16:14:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@arek wydaje mi się, ze jednak oferta pracy jako fizjoterpeuta jest też dobra dla studentów, bo można spokojnie zarobić do 3000 zł no i wiecej jak masz premie.
zdjecie uzytkownika
dzo - 2016-01-19 15:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MamSięDobrze - 2015-04-13 21:12:47]:
podasz mi swojego maila? mam kilka pytań :)
zdjecie uzytkownika
prs - 2016-01-20 16:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tusek - 2015-02-10 17:24:31]:
jade w sobote do amsterdamu na supermarkety niech ktos napiszem jak tam jest z meszkaniem praca czy zeczywiscie staz przechodza nieliczni i naprawde tak trzeba biegac niech ktos cos napisze konkretnego bo mam mieszane uczucia
zdjecie uzytkownika
kalaska - 2016-01-20 18:21:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie wiem, czy praca jako fizjoterapeuta jest dobra dla studentów, tutaj trzeba mieć dyplom na papierze, a nie mówiony... ja aplikuję teraz do nich krakowie na fizjoterapeutę, a skończyłam łódzki UM jeden z najlepszych w kraju
zdjecie uzytkownika
eurojob - 2016-01-21 17:23:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do prs jezeli juz jedziesz to powodzenia ale tak jak juz pisalem co tam jest mydlenie oczu i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] daj z siebie wszystko a moze na nocki sie dostaniesz.
Nie wiem jak w twoim ale w moim przypadku to byla totalna porazka nie pojade juz do holandii bo tak jak polak polakowi tam pomaga to dziekuje bardzo.
Pozdrawiam wszystkich z EUROJOB
Wpisujcie teksty jak tam jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> hehe
zdjecie uzytkownika
W - 2016-01-22 19:20:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kalaska w takim razie tylko pogratulować :) Jak ci się uda do nich dostać na tego fizjoterapeutę to pewnie załatwią ci zakwaterowanie tak jak napisali w ofercie i jeszcze będziesz mogła zacząć pracę przed nostryfikacją. Powodzenia!
zdjecie uzytkownika
aktoto - 2016-01-24 23:56:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ktoś - 2015-10-05 13:27:23]:
Hehe widziałeś/aś BREDE, w hali po szparagach
zdjecie uzytkownika
valencia - 2016-01-25 11:46:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@W oprócz fizjoterapeutów szukają też na stanowiska Operator Linii produkcyjnej/Załadunek i Rozładunek i podobne. Oferują stawke początkową 9,18 € brutto za godzinę (plus 8% wakacyjnego)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Bardzo miła Pani Mariola w biurze w Radomiu, rzetelne informacje, szybko i na temat
Pytania: pytania odnośnie motywacji wyjazdu, a przede wszystkim znajomości j.
angielskiego
zdjecie uzytkownika
margaret - 2016-01-28 11:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajne domki mają okolice zoetemeeru, praca zawsze byla, nawet jak nie bylo to robilo się cokolwiek byle było. Nie nazekam . Wyplata na czas , tylko warunkiem jest pilnowanie godzin, kolezanka nie pilnowala i dostawala nizsze pensje i sama mozniej nie mogla sie polapac w tych godzinach.
zdjecie uzytkownika
robert - 2016-02-01 20:43:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tym pilnowaniem godzin to nie tylko tutaj istotna kwestia. Każdy powinien mieć świadomość tego, ile przepracował, żeby właśnie nie być stratnym, Fajnie, że firma to podkreśla :)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie EUROJOB!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EUROJOB
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert