Eurojob Arbeidsplaats Bemiddeling B.V.

Hoofddorp

Opinie o Eurojob Arbeidsplaats Bemiddeling B.V.

pytający 2016-10-01 14:54
Ponawiam, jedzie ktoś do lipska 10 albo 17 październik na magazyn?
Zyzio 2016-10-03 21:39
Kierowca traktora c+e Insyngen jak kogoś z tą kategorją intresuje zarobek 1500-1700 euro za miesąc jebania na budowach autostrad to polecam tylko tyle że unas w Polsce idzie tyle wysiągnoć. Na miejscu dowiecie się prawdy o eurojob24 ps dojazdy na własną rękę lepiej już w opiece zapierdalać przynajmniej nie trzęsie.
Internauta 2016-10-21 00:17
Dobra, nadszedł ten dzień by wypocic swoje żale, a tak naprawdę ostrzec tych, którzy sie wahają. Macie ofertę na supermarkety? Wszystko jest fajne i piękne dopóki nie traficie do pracy. O gwarancji godzin zapomnijcie. O stawce na umowie tez. Tygodniowe wypłaty? Prawa pracownikow CAO? Nie w tym biurze. Szkolenie? Pic na wodę fotomontaż. Będziecie skakać z towarem jak małpy po lianach za 100euro za 1 tydzień. Nie robicie normy? Do widzenia, przyjadą następni zrobieni w balona stażysci. Zrobicie normę? To złe, bo przecież stać sa na wiecej i ktoś musi nadrobić za nowicjuszy. Maskotka biura jest pani timlajder XXL która by ocieplic swój wizerunek częstuje w aucie stażystów tanim alkoholem. W rzeczywistości to niedowartosciowana i sfeminizowana królewna której sypie sie zamek z kart, bo po prostu sie w nim nie mieści. Stanowczo odradzam kontakt z tymi oszustami.
9
chlopak 2016-10-28 12:53
Czy orientuje się ktoś może jak jest w Kerpen w supermarkecie prawdopodobnie Aldi. Prosił bym o informacje.
pipolo 2016-11-17 13:51
nie yakadaj pozwów zbiorowych tylko wbij ze skargą do związków zawodowych:) wszystko szybciej się rozszczygnie
chipolAta 2016-11-17 14:04
oszukali cię , co ś się dzieje źle, zgłaszajcie na :Skargi można składać telefonicznie (nr tel: 0800-5151, brak opłat za połączenie), pocztą (Postbus 820, 3500 AV Utrecht), faksem (070 – 333 61 61) lub internetowo:
meldingen.inspectieszw.nl a nie wylewacie smutki a pozniej nic z tym nie zrobicie, jak każdy odpuści to nigdy nic się nie zmieni
1
ccc 2016-11-17 14:25
dzięki zainfo z tą inspekcją.wysłałam swoją skargę , a formularz w języku polskim, brawo ja...odpowiedź automatyczna z serwisu :Formularz jest opatrzony znakiem szczególnym 468576 i numerem w kolejności 55 wysłany na podane przez państwa adresy.
1
miał_jechać 2016-11-22 12:20
Masakra co się porobiło z tymi agencjami i jak jeden polak drugiego traktuje za granicą.
Dzięki z opinie miałem jechać ale jak to czytam to nie jadę. Pozdrawiam
2
Xx 2016-11-22 16:29
Jest ktoś w pralni w rocstok. Pisz na Emila lukaszogorek14@wp.pl
3
konopka 2016-11-24 09:44
jezu co to jest....to tylko ściąganie ludzi pod pretextem pracy w marketach a później nie zdaje się stażu , bo oczywiście ta stawka 10,67 to jest i praca też ale dla ich znajomych i znajomych znajomych, tam nawet podobno w jednym sklepie żądzi posrana rodzinka (mama tata i ja ). polskie łajno a nie agencja, jak z n8mi kontaktu niema pisz se maila na planning@eurojob.nl i husteczka żadna flondra nawet nie raczy odpisać ....absurd
4
Oszukany 2016-11-24 15:15
Idziesz na 5 dniowy staż, jeżeli zrobisz mniej niż 70% normy to nic ci nie zaplacą. Po 5 dniach mimo tego, że pracujesz na maxa w pocie czoła okazuje się, że nie udało się zrobić normy i wylatujesz bez żadnych zarobionych pieniędzy.
6
Basia 2016-12-10 11:12
Mam pytanko w sprawie oferty pracy w Erfurcie-prawdopodobnie chodzi o pralnie-jakie warunki,wynagrodzenie itp.?
Jeżeli był tam ktoś proszę o opinię.
Rozważam czy warto się tym interesować-ilość negatywnych wypowiedzi troche mnie niepokoi.
elektryk 2016-12-21 16:19
Czy poszło coś nie tak..., mam wyjechać, mirovski@wp.pl
Elektryk 2016-12-31 11:47
Oferta pracy z firmy eurojobs ze Szczecina praca w tromso pomija koszty dodatkowe tj. Koszt biletów samolotowych,mieszkanie 5000 nok meisiecznie nawet jak jestes w domu na rotacji też potrącają, jedzenie min 3000 nok tam jest drogo, i 700 nok na bilet misieczny na autobus,za dojazdy do pracy nie placa jesli jest daleko również. Oczywiście są to koszty pracownika.
agata 2017-01-02 13:54
Czy wie ktoś jak jest w CB Fashion w Holandii w Alphen aan den rijn przez to biuro?
Rojek 2017-01-03 22:15
Trzeba samemu sprawdzić, myślę że firma jest ok. ale ludzie piszą dużo i nie na temat.
Derk 2017-01-08 09:08
Każda agencja z dnia na dzień cię bez opłaty za pokój nie puści kolego
najgorsze biuro na jakie trafilem 2017-01-10 19:41
W holandii jak zwykle, jak trafisz, tak masz. Ja trafiłem tregicznie w eurojob, do tej pory nie mogę odzyskać pieniędzy za niewypłacone godziny i poprzekręcane solarisy. Pracowałem na marketach Albert Heijn przez długi czas i mam same negatywne wspomnienia dotyczące pracy. Zaczynając od początku, są ustalane tam normy, do wyłożenia na półki 70 pudełek z towarem (zapis nawet na umowie), co razem ze zgniataniem kartonów, daje nam około 50 sekund na wyłożenie jednego kartonu z towarem na półki. Jeżeli tego nie zrobisz, to nie jesteś planowany na następne dni albo wyzywają cię (nawet od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Do wyłożenia na czas proszę dołożyć jeszcze czas na sprawdzenie dat ważności (bo to jest żywność) ale ten czas jest wliczony w te 50 sekund na minutę to znaczy, że żywność wykładana jest źle! Pracownicy - rzecz jasna - wywyższają się nad nowymi, ponieważ czują się chyba lepiej uzdolnieni manualnie skoro oni potrafią wyrobić normę a ktoś inny nie. Dlatego również wyzywają cię zza półek przez co atmosfera jest tragiczna. Każdy zwala winę na inną osobę za pracę a starsi pracownicy to święte krowy (więc nigdy nie są winni). Tak naprawdę to banda nieuków, która boi się zmienić pracodawcę i starać się gdzie indziej o pracę (jakieś tam przywiązanie do osoby która cię wykorzystuję-pojęcie z psychologii). Mnie udało się przejść wszelkie próby i pracowałem tam kilka miesięcy ale do tej pory nie mogę odzyskać bardzo dużych kwot za niewypłacone mi godziny nocne/nadgodziny/soboty. Na lokacji miałem najgorszy sort polaków (Hoofddorp) - ćpający i chlejący - którzy co chwila probowali wzbudzić w nowych strach. Ja byłem tam obserwatorem, jako, że z natury jestem raczej spokojny, starałem się tylko ko-egzystować z tą bandą degeneratów. Wracając do pracy, tak jak ktoś pisał wcześniej, na jednym sklepie same nieuki + teamleader zakompleksiona IWONA + zatępca zgorzkniała ola + jej półgłowkowaty chłopaczek próbowali wprowadzać jakieś swoje szariaty. Ja tam wytrzymałem 5 dni i ucieklem na inny sklep. Zanim to zrobilem, wyrylem w kiblu kluczem napis IWONA TO SZM***, dzieki temu kazda nastepna osoba wiedziala z kim ma doczynienia. Moje wyniki w pracy natomiast nie pozwolily mnie wyrzucic z biura :) i zostałem przeniesiony na inny sklep, gdzie dalej obowiązywała norma 70 pudełek na godzinę ale pracowałem z tą wcześniej wspomnianą rodzinką (mama, ojciec i syn) gdzie przyznam, dałem się zrobić w bambuko, bo myślałem, że to normalni ludzie a jednak były to zwykłe klauny ustawione przez biuro. Jak ktoś ma mocne nerwy to polecam spróbować w ramach survivalu, a tak szczerze to może jakiś ambitny dziennikarz powinien zrobić jakąś małą próbę (sukces prasowy gwarantowany) i zatrudnic się na jakiś okres, a potem opisać na łamach prasowych, to, co tam się dzieje. Reasumując - zabiorą wam zarobione pieniądze na solarisie, wykorzystają was aby wykonać nienormalne normy w pracy, całkowicie zlekceważą wasze prawo do czasu wolnego po pracy, spróbują was złamać (lub to zrobią) poprzez poniżanie was oraz nie dadzą wam normalnego, spokojnego zakwaterowania. Takie są sklepy
Albert Heijn - ja nie żałuje jednak tej próby, zrozumialem, że nie mozna tak życ i dawać sobą pomiatać i teraz mam dużo lepsze zatrudnienie, zarobki i zakwaterowanie, bo wiem czego się wystrzegać - wszystkiego związanego z pracą w tamtym miejscu. Bezmózgów dalej tam robiących pozdrawiam środkowym palcem, heja banana i tyrajcie od drugiej w nocy do rana.
7
masakra 2017-01-10 20:13
eurojob wyjazd na niemcy - komisjonowanie na sklepach netto i inne.
od razu tlumacze jak to wyglada naprawde. na pierwsza wyplate tlumacza przez telefon ze nawet z 900 euro, potem daja do zrozumienia ze ponad tysiac a prawda jest taka: po pierwszych 4 tygodniach zaliczka w wysokosci 250-500, zalezy w jakim momencie okresu rozliczeniowego przyjechaliscie. potem 10 dni pózniej dopiero wyrownanie ale oczywiscie bliżej do 700 euro niż do 900 obiecanych. w miedzyczasie pobierane 50 euro za szkolenie na wózki, 260 euro kaucji rozbite na 4 miesiące i 30 godzin zabrane na zeitkonto, jakies konto zdrowotne. wychodzi ze przez pierwsze 3 miesiace nie wyjdziecie poza pułap 900 euro nawet! nie dajcie sie nabrac jak macie dobrą pracę w polsce albo za granicą chyba ze nie macie nic do stracenia, bo potem będzie na miejscu abyście nie czytali forum bo tam kłamią, a pare dni później zostawicie mi lajka za komentarz bo mialem racje. srodkowym palcem pozdrawiam swołąż z miejscowosci Hurth ktora tylko chla i ćpie (spoko rozumiem ale do tego są spedaleni troche) i moze bedzie was stac na nowe kapcie do fury po 4 [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] miesiącach.
3
ja 2017-01-12 20:14
racja obiecuja godziny byle nowych pracownikow zatrudnić, a w jedynej firmie gdzie są godziny "ceva 3" zwalniaja mnie po pol roku starania sie za to że wziełam chorobowe żednada, zreszta jak tu nie zachorowac jak na ich lokacjach jest zimniej niż w iglo .
NIE POLECAM NIKOMU żadna wyplata mi sie nie zgadzała [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszuści
3
Cieslik 2017-01-18 16:50
Euro-Job daje możliwość pracy za granicą i to za dużo większe pieniądze niż w kraju.
Oszukany 2017-01-20 14:56
Witam i serdecznie odwracam to są jakie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w tym biurze szkoda gadać jak jesteście w Pl to obiecują złote góry ale hola hola jak sprawdzałem to są na czarnej liście ... I niestety wcześniej nie patrzyłem na opinie i pojechałem .. naprawdę nie warto nie ma wgl godzin a po drugie problem z pieniędzmi .. nie wypłacają robisz jeden max 2 ! Dni w tygodniu i solarisy na minus nom toper . Nie zróbcie tego błędu co ja jadac na magazyn a tu pracy nie mam już lepiej gdzieś w pole do roboty jechać ... Pozdrawiam
1
Oszukany 2017-01-20 14:57
Witam i serdecznie odwracam to są jakie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w tym biurze szkoda gadać jak jesteście w Pl to obiecują złote góry ale hola hola jak sprawdzałem to są na czarnej liście ... I niestety wcześniej nie patrzyłem na opinie i pojechałem .. naprawdę nie warto nie ma wgl godzin a po drugie problem z pieniędzmi .. nie wypłacają robisz jeden max 2 ! Dni w tygodniu i solarisy na minus nom toper . Nie zróbcie tego błędu co ja jadac na magazyn a tu pracy nie mam już lepiej gdzieś w pole do roboty jechać ... Pozdrawiam
Rabuś 2017-01-23 17:24
Cieszę się ponieważ wyjeżdżam do Irlandii i to dzięki firmie EURO-JOBS
EUROJOB OSZUSCI 2017-01-26 03:32
Miałam zaszczyt pracować w tej firmie. Przyjechałam z myślą pracowania i zarobienia pieniędzy. Firma ściągła bardzo dużo ludzi co się potem okazało pracowali przez tydzień a potem nie mieli pracy. Tak też było ze mną. Pracowałam dwa tygodnie, tydzień siedziałam w domu po czym koordynator zadzwonił do mnie że muszę wracać do polski bo nie ma pracy, oczywiście na koszt firmy. Pojechałam. (usunięte przez administratora) Barak słów żeby opisać to wszystko dlatego ostrzegam wszystkich którzy mają zamiar pracować niby przez tą firmę i przyjechać do pracy w Holandii. Ludzie nie bądźcie naiwni.
5
Za Drogi... 2017-01-27 18:15
Co do samej agencji nie mam nic pracowałem jeden dzień w albercie na sklepie w Amsterdamie nie spodobałem się glownemu kordynatorowi i po pracy... co do normy to na oko przychodzi koordynatorka i mówi ile zrobiłeś na dzisiaj ( jak bym posiadał takie zdolności to co roku zgarniam 6 w totolotka ) ,masakra jakąś zero skanera lub jakiegoś wiarygodnego systemu wyrabiania normy, starsi lizodupy dziela sobie twoja normę między sobą i nic nie zarobisz..... ogólnie nie chodzi o samą pracę i sposób w jaki się odbywa ale o team konfidentow i dziewczyn z ogromną wybujala wyobraznia .
Radzę nic się nie oddzywac jak już się komuś robota spodoba i nie dać wjebac się na minę no chyba że ktoś nadaje się do teamu konfidentow i bojcorzy . Na Domku też jak pierdniesz to rano już w biurze wiedzą jak głośno to było i jak pachnialo....

Kierowca pierwsze ucho biura...

NZ 2017-01-27 18:42
Siema jak ktos chcę pracę w Eurojobie to na skrzynki, hata fajna ale 100€ week i max 35-39 h pracy w niedzielę 4h za 200% może zarobisz te 800-900€ na moesiac hahahah inne firmy pracują po 50-60h w tej firmie że skrzynkami i ludzie zarabiają dobrze. Ogólnie dziwne biuro bardziej wakacyjne więc weź sobie hajs że sobą bo będą jaja....
Rekruter 2017-02-01 12:52
Złożyłam w firmie CV na stanowisko specjalisty ds rekrutacji i ucieszę się jak mnie przyjmą. Czekam rozmowę.
Radek 2017-02-03 13:58
Pracowalem na marketach, na poczatku bylo lacznie te 40h tj. dwie prace oddalone od siebie dosc daleko. Do przezycia, ae po krotkim czasie mialem tylko i az 25h tygodniowo, mimo prosb i wizyt w biurze o zwiekszenie liczby godzin bez odzewu, traktowanie pracownika jak smiecia! arogancja i chamstwo. Podczas jednej z wizyt w biurze natknalem sie na kolejna spora grupke swiezo przyjezdnych co podpisywali umowe. Szczerze ODRADZAM biuro!
Deyn 2017-02-06 23:33
znaczy nie mają prawa zapłacić 100euro tylko więcej?
ja 2017-02-06 23:49
gdzie należy się zwrócić?
mate i 2017-02-06 23:58
Witam. pomożesz mi? twoje linki nie działaja. gdzie mogę teraz to zgłosić?
Oszukano mnie również jak większość 2017-02-07 00:15
(usunięte przez administratora) (usunięte przez administratora) Chodź bardzo bym chciał, z bólem serca NIE POLECAM Agencji Euro-Job, a raczej Euro-Joke, bo tak powinni się nazywać. Mi zrobiono taki Joke właśnie i przejrzałem na oczy. Mowa tutaj o pracy w supermarkecie Albert Heijn. Euro-Joke co poniedziałek bierze na ,,okres próbny'' po 10 osób z których max 3 przechodzą ten że okres a nawet jeżeli go przejdzie, dostaje kontrakt przedłużany co tydzień na zero godzin. Czyli może mieć zero godzin i zastanawiać się co tydzień czy nie zostanie wyrzucony z pracy. Normy są tak wysokie, że nie maszyna ich aż nie wyrobiła, osoby pracujące po 6 miesięcy nie wyrabiają tej normy, a stażystom wkręca się, że są za słabi. To nie prawda, często pracują lepiej niż osoby za normalną stawkę. Oni nie są za słabi, tylko poprostu Euro-Joke potrzebuje stażystów a nie pracowników! Za okres próbny, czyli 6 dni pracy w nocy( a jakże, przecież wtedy się opłaca najbardziej agencji) płacą 100€. Nazywają to przyuczeniem ale to nie jest przyuczenie tylko poganianie, aby wycisnąć więcej za to 100€. Mówią ci, że zazwyczaj po 3 dniach się określają, a w rzeczywistości trzymają cie zawsze do końca po czym good bye, everything good for you. W biurze pracuje pod telefonem około 10 osób ale nie można nigdzie się dodzwonić, nawet jeżeli mowa o tym, czy masz iść do pracy jutro, BO NIE WIESZ (zna temat kto przerobił) Nie lubię na nikogo źle mówić, bo wychodzę z założenia że jeżeli ci gdzieś źle, to droga wolna, możesz iść dalej, ale zrobiło mi się wyjątkowo przykro w tej sytuacji. Nie spotkałem wcześniej się z takim podejściem jak żyje, a pracowałem w produkcji, drukarniach, przy mięsie, owocach. Dla sprawdzenia byłem w każdym tym sklepie w okolicy, żeby spróbować bezpośrednio. Niestety nigdzie nie spotkałem się z entuzjazmem. Dziwi mnie fakt, że sklepy zrywają z agencjami kontrakty, bo Polacy za dużo ich kosztują, ale bezpośrednio przyjąć to już nie, bo język?? (Przez Agencję większość tylko angielski zna i jakoś pracują i nie stwarza to problemu). Każdy pracował by lepiej za lepsze pieniądze nie musząc utrzymać Pani x i Pani y z Euro-Joke. Co się dzieje? Czy nie można już znaleźć pracy bez agencji? Kiedyś nie było agencji i ludzie pracowali ;) ;) ;) Na zakończenie powiem, że sama praca w Albert Heijn jest jedną z najlepszych jaką można sobie wyobrazić, ale nie z tą agencja i jej normami, które istnieją tylko po to aby 1 osoba robiła za 3 (za 100euro tygodniowo). Agencja kusi zwrotami za koszty dojazdu autem, wysoką stawką, ale ,,pożyjemy, zobaczymy'' ;) Zapraszam do dyskusji, jeżeli kogoś też ruszają podobne tematy i POZDRAWIAM WSZYSTKICH, a osoby które działają jak Euro-Joke NIE POZDRAWIAM! Kiedyś się mówiło tylko o tym, że uczciwy człowiek nie może zarobić a tylko agencja zarabia, teraz to aż razi po oczach. Ps kto wie gdzie to zgłosić można najlepiej w angielskim, bardzo proszę niech do mnie napisze w odpowiedzi.
3
Wsparcie 2017-02-07 20:31
Euro-Jobs pracuje już wystarczająco długo i potrafi organizować pracę poza granicami. Ja pracowałem też z nimi i wszystko było dobrze. Pamiętam jednak sytuacje jak zachowywali się niektórzy pracownicy. To było straszne, pijaństwo rozróby, brud i dla takich praca sie kończyła.
Biczys 2017-02-09 16:06
Jak tak czytam te komentarze to aż śmiać mi się chce ;) pracuję w tej firmie kilka lat i nie narzekam. wypłaty punktualnie! Hajs się zgadza :) godziny są że aż czasem prosi się o Day off.
Bardziej zastanawia mnie fakt ze co tydzień przewijają się nowe osoby które w 90% się nie nadają "wyglądają i zachowują się jak by byli od pługa odciągnięci" ale no cóż ;] - wróć na kwiatki,warzywa to i owszem.
Ale nie na markety - gdzie taki stażysta nie potrafi odróżnić proszku do prania od płatek kukurydzianych. No [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> I ta wasza pewność Siebie ;] no Uwielbiam!

Na markety potrzebni są ludzie przebojowi ;)

Pozdrawiam wszystkich co narzekają ;)
Biczys 2017-02-09 16:06
Jak tak czytam te komentarze to aż śmiać mi się chce ;) pracuję w tej firmie kilka lat i nie narzekam. wypłaty punktualnie! Hajs się zgadza :) godziny są że aż czasem prosi się o Day off.
Bardziej zastanawia mnie fakt ze co tydzień przewijają się nowe osoby które w 90% się nie nadają "wyglądają i zachowują się jak by byli od pługa odciągnięci" ale no cóż ;] - wróć na kwiatki,warzywa to i owszem.
Ale nie na markety - gdzie taki stażysta nie potrafi odróżnić proszku do prania od płatek kukurydzianych. No [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> I ta wasza pewność Siebie ;] no Uwielbiam!

Na markety potrzebni są ludzie przebojowi ;)

Pozdrawiam wszystkich co narzekają ;)
Eurofucker 2017-02-10 01:25
Ojciec to andrzej chyba matka taka szczupła blondynka a syn grubszy i brzydki? I w albercie w harlemie? Ja zgodzilem sie a w zasadzie sam zaproponowalem ze zamienie sie mieszkaniami z ich synem bo ledwo przyjechal do pracy z polecenia rodzicow oczywiscie zeby mieszkala rodzinka w jednym domu bo mialem "przyjemnosci " z rodzicami mieszkac i tez pracowalismy razem. Ucieszyli sie mowili jaki to ja jestem spoko i podobny do ich kolegi z polski czzy cos. Nie minął miesiac i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mnie z markety ze zekomo norm nie wyrabiam choc utrzymalem sie tam juz kilka miesięcy. A kto wszedl automatycznie na moje miejsce to juz chyba wszyscy wiedzą
3
cevavenray 2017-02-11 21:20
(usunięte przez administratora)
4
Remik 2017-02-19 17:04
Eurojob działa na rynku już tyle lat i jest dobrą sprawdzoną agencją
1
HAZELDONK 2017-02-22 03:22
DO REMIK:
Człowieku cokolwiek bierzesz - odstaw to natychmiast, nie służy ci.
Ta agencja oszukała wielu ludzi na ogromne kwoty na solarisach, nie potrafiła zapewnic pracy bo ludzie siedzieli większość czasu na mieszkaniach. Zastanów się co piszesz
6
Daria 2017-02-24 10:58
Bardzo lubię tę agencję, oni są bezkonkurencyjni. Pracowałam już kilkakrotnie i zawsze było super. Polecam firmę jak ktoś chce pracować za granicą i być spokojnym.
Hanna 2017-02-27 15:35
Jakie macie zdanie na temat EUROJOB? Korzystaliście z ich usług?
worker 2017-03-09 20:02
Nie szanują pracownika i naginają prawo do granic, nie idzie doprosić się o zwroty. Aby takie zabiegi funkcjonowały stosowany jest nawet mobbing, ogólnie tragedia, bardzo niemiłe doświadczenie.
2
Hanna 2017-03-10 09:00
@worker uważasz, że nie szanują pracownika? Możesz opowiedzieć coś więcej?
RED89 2017-03-21 15:50
witam. dostałem od znajomego nr tel 881672415 do pracy wholandii, zadz i po paru dniach dostałem tel ze moge jechac z kobieta ,twierdzi ze potrzebuja ludzi młodych (max 42lata) praca w szlarniach i na chali przy warzywach,kwiatch itp.niby min. to 40h tyg a jest nawet wiecej,tylko pytaja o stawke dokładnie nie mogła mi ta pani podac poniewaz powyzej 40h pracy jest niby wiekszy podatek itp nie wiem nie znam sie na tym ale powzyj 300euro tyg mam zarabiac.
a jak potwiedziłem checi wyjazdu dostałem adres ul krayel 15 5993 Maasbree-wchodze a to ta firma eurojob i az jestem wszoku jak widze te komenatrze powyzej

nie wiem co robic czy naprawde nie warto wyjzezdzac tam???

prosze o pilna odp---mam wniedziele tam jechac
Gregor 2017-03-23 09:48
Hydraulicy/ Monterzy systemów przeciwpożarowych (Norwegia) co w tym temacie powiecie?
Andrzej 2017-04-04 01:34
Jesli lubicie jak ktos was oszukuje oraz ignoruje, i nie przeszkadzaja wam bledy w salarisach oraz mobbing to agencja pracy Eurojob jest idealna dla was.
3
Hanna 2017-04-04 08:43
@Andrzej, dlaczego tak uważasz? Skąd taka opinia?
Krystym 2017-04-16 13:31
i jak, wyjechaliście?
Koleś 2017-04-19 10:34
Eurojob Arbeidsplaats Bemiddeling B.V. to spoko firma , potrafią zorganizować pracę dla wielu ludzi. Ale jak to przysłowie mówi jeszcze sie taki nie urodził żeby....
Zostaw swoją opinię o Eurojob Arbeidsplaats Bemiddeling B.V. - Hoofddorp
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurojob Arbeidsplaats Bemiddeling B.V.