Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Profil firmy: WTÓRPOL


Oceniono 255 razy
Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.
Otrzymuj powiadomienia
Obserwuje: 52 osoby
zdjecie uzytkownika
aaaaa - 2014-03-01 21:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ja - 2014-01-21 23:01:54]:
czy ktos wiecco na temat tego kierownnika regionu? czy to sie oplaca czy nie?
zdjecie uzytkownika
Robyg - 2014-03-03 12:20:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak czytam te niektóre pytania naiwniaków, co złożyli papiery do Wtórpolu to nie wierzę własnym oczom. Ludzie, wy czytać nie umiecie? Nie widzicie, jakie historie opisują ci, co tak pracowali i jak zostali zrobieni w łosia? Trzeba być inteligentnym inaczej, żeby chcieć tam pracować.
zdjecie uzytkownika
daro - 2014-03-03 15:54:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierowca może zarobić gdzie indziej. Dajcie sobie spokoj bo tu tylko zezrą was koszty. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Jurand ze spychowa - 2014-03-04 23:06:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jest chora firma dajcie sobie spokoj totalny wyzysk praca po 13-15 godzin u kierowców bo musi być minimum 4 TONY w zimie i h00jj ich obchodzi czy te szmaty wezmiesz z domu czy z pojemnika masz miec 4 tony w takim okresie gdzie na 80 pojemników masz 30 worków ;) tacho tu nie istnieje to zwykla kartka a mandaty ty plac napisze tu kiedys cos wiecej ;) ps macie moze panamerke najnowsza bo juz taka widziałem ;)elo siema ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
były kierowca wtórpolu - 2014-03-05 11:27:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca tragedia, dają ci 50gr z kg ale tyle co ty masz kosztów to zarobisz rzeczywiście 7-10tys na miesiąc ale czasami koszty masz większe a czasami jak dobrze pójdzie to masz ze 2-3 tys do ręki jak dobry miesiąc a tak to raczej dołożysz do interesu i zmądrzejesz i odejdziesz
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-03-08 18:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wie ktoś coś na temat oferowanej przez nich pracy jako osoba do kontroli z kat.b???
zdjecie uzytkownika
sycu - 2014-03-09 17:38:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chwila, jak codziennie muszą być te 4 tony i dają 50gr od kilograma, to jest to 2000 zł dziennie, jak dla mnie brzmi bardzo dobrze.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-03-11 09:36:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto wie gdzie znajduje się baza wtórpolu (zbiórka odzieży z kontenerów) w Czestochowie.
zdjecie uzytkownika
lechosław - 2014-03-12 09:04:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa - 2014-03-11 09:36:14]:
po co Ci ta wiedza
zdjecie uzytkownika
ego - 2014-03-17 17:17:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie żeby robić trzeba mieć końskie zdrowie omijać to badziewie szerokim łukiem tyle temacie
zdjecie uzytkownika
kasiauna - 2014-03-21 17:54:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jane doe - 2014-01-02 20:24:57]:
Naiwna jesteś!!! Na początku jest fajnie nie czepiają się,zobaczysz póżniej:) co to jest półtora mięsiaca? Jak przepracujesz co najmniej rok to wtedy tu napisz!!!!! Ja przepracowałam rok i sama się zwolniłam,(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
o.n.a - 2014-03-21 19:21:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne jestescie... Ja pracuje juz prawie 1,5 roku i jedyne na co narzekam to 10h pracy. Nikt o nic sie nie czepia kazdy doradzi i pomoze jak potrzeba, wyplata zawsze na czas, a jaj potrzebuje dzien wolnego to dostaje nawet kierownik nie pyta o nic. Jesli nie masz innych obowiazkow to kazdemy polecam. Nigdzie nie dostaniesz za taka prace 4 tys do reki.
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-03-22 20:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [o.n.a - 2014-03-21 19:21:57]:
a gdzie pracujesz?!
zdjecie uzytkownika
anon - 2014-03-23 21:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
162 brutto 3 razy w tygodniu to nie wychodzi mi 4 tys jeszcze odlicz zus podatek księgowego i co zostaje ....
zdjecie uzytkownika
o.n.a - 2014-03-24 09:59:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem ajentka, wiec mam inaczej placone, mi 3700 przewazbie zostaje. Pracuje w regionie malopolski
zdjecie uzytkownika
anan - 2014-03-28 21:34:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ajentki tylko na produkcji takie kokosy
zdjecie uzytkownika
perri - 2014-03-31 20:27:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdzie na produkcji. Tam to takie pieniądze nigdy niestety nie dojdą. Ale nie tylko u nas tak płacą
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-04-03 19:58:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich czy jest ktoś kto pracował w tej firmie na stanowisku kierownika regionalnego/kontrolera podwykonawców na terenie całego kraju??? Bardzo proszę o opinię i jak mniej więcej wygląda ta praca.
zdjecie uzytkownika
mala.... - 2014-04-05 12:06:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja tez pracuje na hurtowni od dawna.... i wiem o czym mowisz to co teraz sie dzieje to jest tragedia na poczatku jest przyjemnie ale potem jak ci dowala to tragedia a ta (usunięte przez administratora)to nieporozumienie totalne i jej styl zal.......
zdjecie uzytkownika
o.n.a - 2014-04-05 21:43:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeciez napisalam ze ajentka jestem...
zdjecie uzytkownika
XXL - 2014-04-06 18:14:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mala.... - 2014-04-05 12:06:18]:
Jak Wam żle na hurtowni to zapraszam na pierwszy sort zobaczycie co z nami wyprawia piękna Beatka to jest koszmar nie da się tego opisać !!!!!
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-03-26
Żródło: Gowork.pl
Skarżysko-Kamienna
(świętokrzyskie)
Prawnik Miejsce pracy: Skarżysko-Kamienna Obowiązki: - konsultacje w zakresie przygotowywania i opracowywania umów formalno prawnych -bieżąca analiza zmian w przepisach i aktach prawnych dot bezpośrednio działalności firmy - odpisywanie na bieżącą korespondencję   Wymagania: -dyspozycyjność -własna działalnośc gospodarcza
zdjecie uzytkownika
jasiu59 - 2014-04-06 22:58:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję ponad rok jako pomocnik kierowcy i nie narzekam. Pracowałem w korporacji tam dopiero był kierat. 36 godz. w trasie bez odpoczynku i nikogo nie obchodziło jak to zrobisz.
Praca ciężka, ale mając 50 krzyżyków na karku trudno o lepszą. Najważniejsze że pieniądze są na czas i w moim rejonie wcale nie należą do najmniejszych.
A co do godzin - 12 do 15 godzin to norma, szybciej założonego planu nie zrobisz.
zdjecie uzytkownika
beny - 2014-04-08 07:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciągle rekrutują na kierowcę kontrolera czy miał juz ktoś przyjemność być na tym stanowisku lub wie jak w praktyce to wyglafa
zdjecie uzytkownika
dyngus - 2014-04-16 22:14:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jasiu59, możesz napisać na czym polega praca pomocnika kierowcy? nie mam pojęcia co może należeć do Twoich obowiązków
zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2014-04-17 21:39:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca pomocnika polega na noszeniu woreczków 50-55 kg trzeba załadować samochód a potem towar rozładować na sklepach a potem jeszcze rozładować zwroty :-) jednym słowem do d....
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WTÓRPOL
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x