Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo WTÓRPOL

Opinie o WTÓRPOL

Pracowałeś w firmie WTÓRPOL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-26 20:29:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gość - 2015-05-26 19:01:48]:
Gratuluję przede wszystkim ortografii. Możesz przecież iść do pośredniaka albo za najniższą krajową po co tam zapieprzasz?
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-05-28 08:47:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez jestem klientka i widzialam niestety jak p Sokolowski traktuje pracownice,to co widzialam to sie nazywa mobing i jest karalne,niewazne ze mamy bezrobocie,tak sie nie postepuje,a klientki obserwuja,zachowanie drugiego pana z wielkim,krzywym nosem tez pozostawia wiele do zyczenia,strasznie zakompleksiony gosc
zdjecie uzytkownika
Siwa - 2015-05-28 20:35:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ala - 2015-05-28 08:47:08]:
ma duży nos i mało w spodniach i do tego ma BardzoMałyWóz ;) co by kompleksy zaleczyć
zdjecie uzytkownika
aksa - 2015-05-29 19:40:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Siwa - 2015-05-28 20:35:06]:
widać że jesteś nieźle poinformowana czyżby nieszczęśliwa miłość i obsmarowywanie na forum?
zdjecie uzytkownika
Siwa - 2015-06-03 22:49:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Haha inaczej tego słabiutkiego Pana opisać się nie da. I nie kręcą mnie Panowie w wieku tata :)
zdjecie uzytkownika
aksa - 2015-06-04 16:42:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakby cie nie kręcili to nie pisałabyś o nich dziecko. Szkoda słów na Twoje marne wypociny.
zdjecie uzytkownika
była ajentka - 2015-06-06 17:06:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Na olx szukają ajentek na wszystkie sklepy,będzie wymiana. Ha ,ha. Szkolcie dalej swoje następczynie
zdjecie uzytkownika
kaska29 - 2015-06-16 16:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [moni - 2015-01-10 12:43:54]:
dzisiaj dostałam propozycje poprowadzenia sklepu czyli ajentki nie mam pojecia o tym i boje sie troche bo podobno jak zwalniaja ajentke to leci tez cała reszta chodzi o pracownice a pieniędzy nie wypłacają przy zwolnieniu to z czego opłacić pracownice ze swoich na to wyglada prosze o doradzenie mi co zrobic
zdjecie uzytkownika
mistrz - 2015-06-17 20:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
beda zmiany nie tylko w ajentkach ale i w kierownictwie bo jednego z nich zwanego panem j..... poniosła meskosc i dorobil sie dziecka z jedna z dziewczyn. wiwat szambo
zdjecie uzytkownika
Kina - 2015-06-17 22:05:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie na Śląsku....bo tutaj się działo.....
zdjecie uzytkownika
lalu21 - 2015-06-19 13:33:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co sie dzialo? Z ajentka to niby? Piszcie co wiecie
zdjecie uzytkownika
Ona 2134 - 2015-06-19 15:40:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jesli nawet to prawda to przecież jej nie zgwałcił :D aa panów J. Jest dwoch wieco ktorego chodzi ?
zdjecie uzytkownika
kleks - 2015-06-19 21:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
kurcze dziewczyny czy to ważne? jeśli nawet kóregoś z nich łączy coś z którąś ajentką mają do tego święte prawo. to dorośli ludzie, zapisy z umowy im tego nie zabraniają. a zastanowił się ktoś jak bolesne skutki może mieć ta plotka jeśli okaże się 100% kłamstwem? Ci ludzie mają swoje rodziny, życie osobiste.....
zdjecie uzytkownika
djkb - 2015-06-20 21:04:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Tak czytam te wyponicy już rok i jak widze co nie które osoby pisza to noz w kieszeni mi sie otwiera
1. Klientki jak wam sie wydaje ze jest syf na ślasku wyjdz nie rob zakupow idz do galerii w szmatach sie nie ubieraj GDYBYSCIE syfu i burdelu nie robily to by tak to nie wygladalo ...co z tego ze sprzatniemy jak "rzecz" sama spadla sama sie podniesie. No tak tak ale od czego sa pracownice. To wy klietnki pokazujecie jakie jestescie i czego mozna spodziewac sie po was w domu .... ale oszukujcie sie dalej DAMY ZA 1 ZŁ:)
2. plotki ploteczki plotunie :)) ciąza ajentki na slasku z Panem J ... smiac sie chce!!!!! Ludzie nie macie swojego zycia ? No tak wasze musi byc nudne ;D bo interesuje sie kogos , na szczescie kobieta o ktorej plotkujcie jest inteligenta madra i nie przejmuje sie takimi rzeczami ;)
3.Zabrano Pana Jurka ze ślaska bo byl normalnym facetem ktory nie darl pyska nie czepial sie o bzdety
nie przekazywal dalej szefostwu chyba negatywnych opini no to bach ....poszedl . Uwaga on tez ma rodzine i plotki ktore rozpowrzechniacie moga kogos zranic ....
4.Zapraszam wszystkich WIELKICH madrych na ogarniecie sklepu podczas 1zl ...... ciekawe ile byscie wytrzymali.
5. Wieszanie psow na moja wypowiedz ...a prosze mnie to przejdzie kolo d×××
zdjecie uzytkownika
alex - 2015-06-20 23:21:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [djkb - 2015-06-20 21:04:50]:
z Twoim poziomem inteligencji zapewne przejdzie koło czterech liter. Nikt Cię nie zmusza do tej ciężkiej pracy. Wystarczy odrobina samoorganizjacji i syfu w postaci zwyczajnego brudu w postaci walających się "kotów" czy nawet postrącanych ciuchów nie będzie a jak jest na złotówce - nie wiem bo chodzę tylko na nowy towar. Jak ktoś sobie nie daje rady z OGARNIĘCIEM sklepu to widocznie się do tego zwyczajnie nie nadaje. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kleks - 2015-06-21 13:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alex - 2015-06-20 23:21:08]:
oooo jeśli o inteligencji mowa to właśnie pokazałeś jej poziom ;) człowiek z klasa i inteligencją nigdy nie obraża nikogo nigdy !!a co do Twojej opini jest ona marna godna jak opiniodawca powyżej określił klientów DAM ZA 1 ZŁ. nie prowadziłam sklepu na Śląsku ale w Świętokrzyskim i wiem z własnego doświadczenie że w sklepach tych zaopatruje się odpad klientów na poziomie, ludzi którzy za wszelka cenę chcą mieć modne i bardzo często markowe ubrania, ale nie szata czyni Cię królem a poziom jaki sobą reprezentujecie drodzy klienci. szkoda tylko tych klientów którzy robią zakupy w takich sklepach a mimo wszystko potrafią się zachować, mają kulturę i obycie bo przez resztę elitarnych klientów cierpią wszyscy.
zdjecie uzytkownika
alex - 2015-06-21 17:08:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kleks - 2015-06-21 13:24:30]:
Właśnie pokazałaś poziom godny inteligentnego człowieka hahaha i to że masz krytykę w czterech literach. Brak słów. Jednak gratuluję i życzę sukcesów w poszukiwaniu godnej pracy i dobrze płatnej przede wszystkim jak również nie męczącej oraz grona wdzięcznych i uśmiechniętych współpracowników czy też klientów, póki co pooddychaj świeżym powietrzem bo kipisz :-)
zdjecie uzytkownika
kleks - 2015-06-23 20:02:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozochociło się towarzystwo bardziej do ataku niż do dyskusji stąd też dobrowolnie z nieprzymuszona przez żadnego złego kierownika opuszczam to forum gdyż już wystarcząjąco się wami pobawiłam :D
P.S. uspokoje wasze marne wyobraźnie. jeden z kierowników nie ma romasnu z ajentką ale tworzy z nią związek partnerski. UWAGA sama tego chciała, ten zły kierownik tego nie zrobił. powodzenia dla początkujących pamiętajcie że na tym forum wypowiada się rzesze ajentek ktrórym nie wyszło z ICH winy. wypowiedzi klientów tu brak, chyba ze słupa byłej ajentki można traktować za klienta. linczujcie mnie, może to poprawi wam chodz na chwile wyobrazenie o sobie i swoim marnym zyciu. czas start!!! czekam :)
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-06-24 07:38:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kleks - 2015-06-23 20:02:14]:
Związki partnerskie mozna tworzyc z kims wolnym a nie z osoba ktora ma rodzine,jedyny wolny to krzywonos ale pelen kompleksow,jedyne co do niego przyciagnie jakas pusta panne to kasa,tyle w tym temacie,bo w glowie to on wiele nie ma
zdjecie uzytkownika
madame - 2015-06-24 18:15:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kleks - 2015-06-23 20:02:14]:
więc skoro jesteś tak idealnie poinformowana więc zdradź który to bo ja wiem że każdy z nich jest zajęty no chyba że to pan MS właśnie.
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-06-24 20:02:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedyś jeden z nich powiedział mi o drugim,że ma co prawda żonę,ale na wyjeździe jest wolny. Wiadomo,mały skok w bok pewnie in nie zaszkodzi ,ha
zdjecie uzytkownika
adrio - 2015-06-24 22:09:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepiej się zająć samą pracą a nie jakimiś podejrzanymi związkami partnerskimi. W końcu jest to forum o pracy a nie podwórkowe pogaduchy. Wtórpol akurat jako sama firma jest raczej dobra i ma swoje miejsce na rynku. Tak samo pracownicy w niej pracujący, nie słyszałem, zeby mieli z tą firmą jakiekolwiek problemy.
zdjecie uzytkownika
Kina - 2015-06-24 23:10:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ty się skąd urwałes? Wtorpol to największe bagno,a pracownicy toną w nim jak Titanic . Obiecują gruszki na wierzbie,a jest ciężka harówka pod okiem kamer i wieczny mobbing. Nie dajcie się nabrać na te kokosy. Można się dorobić,ale ciężkiej choroby ze stresu i wyczerpania.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spotkanie rekrutacyjne odbyło się na jakimś brudnym zapleczu sklepu.Cała wypowiedź kierownika zawierała wyłącznie opis stanowiska i zakazy z nim związane(wyłącznie) , wynagrodzenie oraz zasady prowadzenia działalności. Nie uzyskałam informacji na temat samej firmy,jej nazwy i adresu. Nawet miejsce wykonywania mojej pracy nie było wiadome. Wszystko dziwne, niejasne ,podejrzane,.
Pytania: Pytania bardzo osobiste. Wielokrotnie zadawane,czy mam męża?!bo jeśli mam,to czym się zajmuje. Czy mam dzieci i w jakim wieku.
zdjecie uzytkownika
Lala - 2015-06-25 23:40:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [adrio - 2015-06-24 22:09:22]:
Chyba masz bardzo małą wiedzę na temat tej firmy i jej pracowników ! ... byłam z własnej głupoty i niewiedzy o warunkach tam panujących jej częścią przez kilka miesięcy. Mam do dzisiaj koszmarne wspomnienia i nie wiem czy kiedykolwiek o tym zapomnę. Nigdy wcześniej nie spotkałam się z takim psychicznym obciążeniem ,jaki stosują przełożeni wtórpolu. Nie dajcie się im zwieść na rozmowie,że wszystko przedstawiaja w samych superlatywach. To kłamstwo. Obejmujecie sklep po ajentce ,która została przez nich wywalona,będą was poniżac,upokorzac,a w końcu też was wywala bez podania przyczyny w jednej chwili. Zostaniecie bez pracy,bez pieniędzy i z traumatycznymi doświadczeniami.
zdjecie uzytkownika
elokrezo - 2015-06-27 11:22:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałam powiedzieć iz obsługa w sklepie w Lesku ponizej Rossmana jest fatalna. Ekspedientka jest nie miła, nie wiem jak można zatrudniać takich ludzi (no chyba że nie ma już chętnych to z braku laku lepszy kit).
Nie umie liczyć jest wulgarna, po prostu jedna wielka porażka.
Nie polecam tego sklepu!!!Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WTÓRPOL

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy WTÓRPOL?
Zadaj pytanie
alert