Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: WTÓRPOL

zdjecie uzytkownika
Do Lesko - 2014-09-23 12:23:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzisiaj w Lesku nowy towar-ta nowa Pani nie ogarnia tego co robi,ma bałagan ciuchy nie posegregowane,buty z zabawkami wymieszane o RATUNKU.....a na dodatek rodzinka pracuje----czy to przypadkiem nie jest zabronione????????????
zdjecie uzytkownika
ktos2 - 2014-09-23 15:04:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jest ok i pracownicy rowniez u Pani Dominiki jest super atmosfera dziewczyny sa uprzejme pomocne na towarowaniu az sie milo pracuje w takim zespole na 2 sklepie u pani Ani pracownice sa taz super a szczegolnie Pani Ania i 2 panie Agnieszki zawsze usmiechniete pomocne zawsze doradza i nie oszukoja klijetow przy wydawaniu reszty,jak to robi oani ania to jest zlodziejstwo!!!!Pani Asia i Panie Agnieszki maja swietny kontakt z klijetami i dbaja by na sklepie byl porzadek.wszystko super poza Pania ANIA.
zdjecie uzytkownika
ktos2 - 2014-09-23 15:08:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wkradla sie literowka chodzi mi o Pania Asie i 2 Panie Agnieszki:-)
zdjecie uzytkownika
LESKO - 2014-09-23 18:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LESKO prosi o zmianę ajentki. Jak można zatrudnić taką osobę..widać gołym okiem że się nie nadaje, kierownik chyba patrzył jak ktoś wygląda zatrudniając a nie co ma w głowie. Dziewczyna już jest tam 4 dni a kompletnie nie ma żadnej organizacji.. oprócz siostry to nawet nie znalazła żadnego pracownika.. Za czasów P. (usunięte przez administratora)i P. vto było nie dopuszczalne..
Ale tak to jest jak firma ma w zwyczaju zwalniać ludzi którzy są stworzeni do handlu.. tylko kto na tym ucierpi...
zdjecie uzytkownika
Byłapracownicasklepu - 2014-09-23 22:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ktos2 - 2014-09-23 15:04:41]:
To prawda miałam przyjemność poznać p.Agnieszkę -blond kobietka zawsze ekstra ubrana ma swój styl świetna zawsze miła sympatyczna ,pracowałam też krótko z p.Asią bardzo ją polubiłam to kobieta sprytna zawsze pomocna "szybka jak wiatr" tak mówią klientki wszystko ogarnie pomoże bystra ambitna cierpliwa a na towarowaniu szybka konkretna szkoda że już tam nie pracuję bo fajne dziewczyny chociaż p.Ania jest jaka jest nie zmieni się już chyba ale warto było poznać dziewczyny na sklepie jeśli chodzi o inne to nie mam pojęcia kto tam jeszcze jest bo tam laski zmieniają się często bo p.Ania potrzebuje młode naiwne osoby żeby najlepiej pracowały za darmo nie liczące godzin którym wszystko jedno a to co zarobią to śmieszne grosze taka jest rzeczywistość u p.Ani chce się dorobić kasy w szybkim czasie i kantuje dziewczyny
zdjecie uzytkownika
RONALD - 2014-09-24 19:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie to najgorsza firma sami złodzieje i wyzyskiwacze tam naprawde pracują chorzy ludzie OSTRZEGAM WSZYSTKICH JAK CHCECIE MIEĆ DŁUGI TO ZATRUDNIJ SIĘ W WTÓRPOLU
zdjecie uzytkownika
asia - 2014-09-26 00:04:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oświadczam że jako pracownik sklepu w Częstochowie nie pisze żadnych opinii na tej stronie a jeśli ktoś ma życzenie dowiedzieć się jak jest na sklepie odpowiem na każde pytanie, a o miłe opinie dotyczące mojej osoby bardzo dziękuję jak również zgadzam się z opinią o p.Dominice jest fajną sympatyczną i konkretną osobą, która docenia i szanuje osoby przychodzące na towarowanie jak również swoje pracownice atmosfera tam jest super polecam ;)
zdjecie uzytkownika
sara - 2014-09-27 19:40:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja natomiast w odroznieniu zmienie miasto na sandomierz,ludzie kogo wy zatrudniacie,od 2tygodni nie ma pani kasi ktora dbala o sklep i klienta,obecna kierowniczka tragedia balagan na sklepie i chamstwo wsrod obslugi
zdjecie uzytkownika
byłaajentka - 2014-10-02 08:42:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Ludzie po co piszecie teksty typu ta ajentka jest beznadziejna a tamta była super itp.bzdury .Skoro jesteście na tym forum to czytaliście poprzednie wpisy i wiecie że firma ma taki system a jak jest dobrze na sklepie to właśnie dla nich jest zle bo jest zgrana grupa.Odwracacie tylko uwagę od istoty sprawy- złego traktowania pracowników .Ajentka nie jest prawdziwą ajentką tylko pracownikiem. Firma w ten sposób oszczędza! Poczytajcie dokładnie poprzednie wpisy!
zdjecie uzytkownika
byłaajentka - 2014-10-04 10:01:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [filibryna - 2013-08-05 12:18:52]:
Święta prawda!
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2014-10-07 17:04:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przecież wiadomo że wtórpol powymieniał ajentki i teraz te bezczelne które zostały zwolnione wypisują cuda na temat ich nowych zmienniczek. Miejcie trochę godności i znajdźcie sobie drogie Panie inne zajęcie a nowym ajentkom nie bluzgajcie na forum. Jak jesteście takie mądre to idźcie do sklepu i powiedzcie w oczy co wam na sercu leży.
zdjecie uzytkownika
dark - 2014-10-08 00:39:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niedawno Wtórpol poszukiwał na stanowisko Kierowcy kat. C. Gdyby kogoś to interesowało, to oczekiwali: -prawa jazdy kat. C -działalności gospodarczej lub chęci jej założenia (warunek konieczny) -obsługi pojemników na odzież i tekstylia na terenie województwa pomorskiego Zapewniali za to: -samochód -gwarantowali wysokie zarobki
zdjecie uzytkownika
iga - 2014-10-09 16:25:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może mi ktoś powiedzieć ile ajentki placa za soboty,czy kwota jest uzależniona od ilości towaru?Z gory dziekuje
zdjecie uzytkownika
livia - 2014-10-10 09:03:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy doskonale wiedza kto to WTORPOL,szukaja wiecznie winnych ajentek,taka już ich strategia,slyszalam ze najgorszy jest (usunięte przez administratora),wymienia ajentki jak rękawiczki,lepiej mniej zarobić a nigdy nie wiazac się z tymi osłami.
zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2014-10-11 06:17:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyny pracujące na sklepie nie dostają dodatkowych pieniędzy za Wykladanie towaru pozdrawiam ajetki nie dostają na to pieniędzy
zdjecie uzytkownika
iga - 2014-10-11 19:27:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ide we wtorek na rozmowę o prace na stanowisku sprzedawca.Przez tel.ajentka powiedziala mi ze praca na 1/2 etatu i pracujące wszystkie soboty.do 14 i później az rozwiesimy nowy towar 3-4 godz.To niech mi ktoś powie ale szczerze to chociaż jakieś wolne za te godz się dostaje czy po prostu tak gratis się wiesza?Jak gratis to się muszę zastanowić czy warto tam iść za 630 czy 650 zl(nie pamiętam dokladnie ile mowila ajentka)KI
zdjecie uzytkownika
rena - 2014-10-13 14:42:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego wtórpol szuka ajentki do sklepu w Krośnie na portalu sanockim, dodam że jakiś czas temu szukali ajentki do Jasła również na sanockim portalu, czy oni są upośledzeni umysłowo i nie wiedzą gdzie jest Krosno a gdzie Jasło a gdzie Sanok???? a może nie ma chętnych do tej "pracy" i dlatego szukają tak daleko???
zdjecie uzytkownika
kaja - 2014-10-14 18:24:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem klijentka sklepu w Czestochowie. Chodze teraz tam chetnie poniewaz zmienila sie ajentka.Nowa kirowniczka to Pani Aneta jest mila i uprzejma,nie to co Pani Ania...
zdjecie uzytkownika
kaja - 2014-10-14 18:30:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapomnialam dodac ciesze sie bardzo,ze zostaly stare dziewczyny.One sa po prostu cudowne.Pani Agnieszka,Pani Asia i Pani Marzenka ktora jest przeurocza zawsze usmiechnieta i ma dobry kontakt z klijentem.Teraz chodze tam z mila chcecia:)
zdjecie uzytkownika
rOKSANA - 2014-10-21 16:53:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iga - 2014-10-11 19:27:48]:
Godziny za Wykładanie towaru powinny być liczone jako nadgodziny .. Przynajmniej my tak w Kędzierzynie Koźlu mamy ;)
zdjecie uzytkownika
lila - 2014-10-22 19:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie z Roksana godziny na towarowaniu w Czestochowie powinny byc naliczane jak nadgodziny...
zdjecie uzytkownika
nina - 2014-10-24 10:31:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kaja - 2014-10-14 18:24:33]:
Zgadzam się teraz w sklepie panuje inna atmosfera jest przyjemnie i cicho bez wyśmiewania się z klientów Pani za kasą jest miła i sympatyczna radzi sobie dobrze obsługa jest bardzo dobra dziewczyny ogarniają szał na zł najsprytniejsza jest Pani w loczkach jest bystra wszystko zauważy i nic jej nie ujdzie uwagi a Pani blond ma dobry gust i dobrze doradzi ale inne Panie też są bardzo uczynne Mam propozycje i prośbę otwórzcie sklep na Rakowie dziękuje pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
roksi - 2014-10-25 22:42:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nina - 2014-10-24 10:31:46]:
Przede wszystkim liczy sie właśnie fakt, że chce sie tam przychodzić, widać że nowa ajentka - Pani Aneta ma dobry wpływ na dziewczyny. Wcześniej słychać było tylko krzyki i polecenia, a Pani Aneta - prosi. To miłe i od razu widać, że dziewczyny odwdzięczają się pracą z szczerym uśmiechem. Tak to powinno wyglądać. Dobrze, że dziewczyny zostały bo mają niesamowite podejście do klienta, wreszcie znalazł się ktoś (P. Aneta) kto to docenił.
zdjecie uzytkownika
ona1981 - 2014-10-27 20:34:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co powiecie o sklepach na gliwicach ?
zdjecie uzytkownika
michał - 2014-10-27 23:42:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie nadal zastanawia dlaczego nie wszystkie kontenery Wtórpolu zostały przemalowane. U mnie na osiedlu nadal kontenery wyglądają jak te od Caritasu, są żółte, a czytałem artykuły w Internecie, że przemalowywali je na zielono, aby sie wyróżnić. Co do opinii a propos sklepów, to piszcie o który dokładnie chodzi, bo tych sklepów jest kilka, a na nic opinia, że w sklepie jest fajnie.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WTÓRPOL
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x