Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo WTÓRPOL

Opinie o WTÓRPOL

Pracowałeś w firmie WTÓRPOL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
luisa - 2015-05-14 13:03:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hana - 2015-05-14 11:19:54]:
nie znam gościa ale moim zdaniem naprawdę niezawodny. może w końcu będzie ład i skład. Jestem klientką i naprawdę czasami odechciewało się zakupów. Może teraz będzie lepiej bo może poprzedni kierownik nie był stanie ogarnąć tej całej kuwety.
zdjecie uzytkownika
dorti - 2015-05-15 08:20:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan Jerzy jest teraz w małopolsce i na podkarpaciu.
Dobrze ze wrócił do nas ;)
zdjecie uzytkownika
loli - 2015-05-15 09:17:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmm faktycznie Sokołowski zawsze jak sie pojawia sieje zament ale czy aż taki tragiczny jest? Miałam z nim styczność kilka razy i chyba raz była to niezbyt miła wizyta a tak to wpadał sprawdził kase przeszedł po sklepie i wychodził nawet raz zdarzyło mu sie zażartować..
zdjecie uzytkownika
bety - 2015-05-19 08:16:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sokolowski niech sie za sklepy w Skarzysku wezmie ,tam gdzie rządzą siostry Jagieły,tam to sie dopiero dzieje i co,ze niby takie nieskazitelne?Jak byscie zobaczyly z czym wychodza po towarze,ale tam sie nie sprawdza,klika,falsz i zaklamanie,jedyny spoko to wlasnie pan Jerzy
zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-05-19 20:19:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bety - 2015-05-19 08:16:45]:
to który z tych panów jest głównym szefem, bo trochę się pogubiłam. ja zaczynałam o rozmowy z panem mariuszem i myślałam że to on jest najważniejszy.
zdjecie uzytkownika
sue - 2015-05-19 21:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie chwalcie tak publicznie Jurka bo go zaraz wywalą. Wszystkich fajnych kierowników się pozbywają, zostawiają tylko tych fałszywych i dwulicowych jak sokół, który potrafi być miły i zabawny i zapewniać ajentkę, że świetnie wykonuje swoją pracę a następnego dnia przychodzi ją zwolnić :)
zdjecie uzytkownika
drama - 2015-05-19 21:42:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ciekawe tylko jak MS baba z nim wytrzymuje. współczuć kobiecie :-)a juruś taki słodki....
zdjecie uzytkownika
kleks - 2015-05-20 19:41:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chwalą tak Jurka bo to jedyna ludzka osoba w tej firmie, i pracownicy w szoku! co do Mariusza gość z potencjałem na kierownika ale przeważają chwilę gdy siano z butów wystaje, a szkoda bo głupim zachowaniem psuje sobie reputacje, ale kto ma być dla niego wzorcem? Krzysztof który ma własny świat i chore oczekiwanie? kwestia czasu jak wielbiony Jerzy zacznie krakać jak wrony z którymi lata. jednak co by się tu dużo rozpisywać, kierownik jest od tego żeby wymagać i nas opieprzać. mimo że często nie ma racji, a jego oczekiwania są wygórowane trzeba zagryźć zęby i go wysłuchać bo tak to już jest w Polsce ze kierownik racje zawsze ma. Jednak jak się robi to co Ci panowie chcą można spokojnie z nimi współpracować. jednak wiem że wiele z was nie umie wytrzymać tej presji, i braku szacunku to przykre, żeby Polska firma z tradycja POMIATAŁA DRUGIM CZŁOWIEKIEM. dlatego drogie Panie praca ta jest dla wytrwałych, pokornych i odpornych na stres, jeśli któraś z was taka nie jest niech sie za wspołpracę z nimi nie bierze, oczywiscie takim pania co to chca sie szybko wzbogacic kradnać i oszukując tez tego nie polecam bo to wszystko wyłapia a przez takie osoby pozostale ajentki maja pod gorke. robcie swoje a bedzie dobrze :)
zdjecie uzytkownika
sue - 2015-05-20 20:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ajentka uczciwa czy nieuczciwa i tak po pewnym czasie ją zmieniają, taka jest polityka tej firmy. 3 lata to chyba max pracy ajentki. wszystko byłoby w porządku, bo te ich kontrole i inne ciekawe wymysły da się spokojnie przeżyć tylko czemu okłamują ajentki, że idą na kilkudniowy urlop do momentu otwarcia nowego sklepu a później się już nie odzywają i ajentka zostaje z działalnością na głowie, bo czeka na telefon od "zacnego" pana S. :) to już lepiej być zwolnionym z dnia na dzień, bo przynajmniej się wie na czym się stoi.
zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-05-20 21:20:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kleks - 2015-05-20 19:41:12]:
a moim zdaniem pan jurek to takie ciepłe masło w stylu przepraszam że żyję. kierownik powiniem mieć jaja i powinno się czuć dystans a w przypaku pana Jerzego tego nie ma. a co do głupiego zachowania mariusza to co masz na myśli?? bo jak dla mnie to wpada na sklep jak burza i wypada.
zdjecie uzytkownika
kleks - 2015-05-20 21:53:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z Jurkiem zawsze był możliwy dialog, zawsze wysłuchał i jak trzeba było to i zwrócił uwagę, a że w inny sposób niż Mariusz to dla mnie nie znaczyło że ciepłe masło. Jurek nigdy nie podniósł głosu na mnie ani ajentkę z drugiego sklepu, Mariusz przepraszam za wyrażenie nie raz, nie dwa darł mordę bo inaczej takiego zachowania nie da się nauczyć. Wychowałam się w innym kraju, i dla mnie takie zachowanie było szokując, tam gdzie mieszkałam z rodzicami nie do pomyślenia.
zdjecie uzytkownika
kleks - 2015-05-20 21:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w woli ścisłości darcie raz wielkie było o to, że dziewczyna układała ubrania kolorystycznie, i przenosząc tak tą odzież jedno z przęseł miała puste. aaaa słodki krzyk głupca.
zdjecie uzytkownika
M - 2015-05-21 10:53:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [drama - 2015-05-19 21:42:03]:
przestańcie wypisywać takie i tym podobne bzdury!!!!!! j.k. czyta te brednie przewraca mu się we łbie i wyobraża sobie Bóg wie co!!!!!!( a nawet jeszcze więcej) umawia się z kandydatką na ajentkę i wydaje mu się że dla kandydatki to przyjemność patrzeć na jego wredną ( usunięte przez administratora )-a to koszmarny koszmar
zdjecie uzytkownika
M - 2015-05-21 11:02:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [M - 2015-05-21 10:53:55]:
niestety byłam zmuszona rozmawiać z tą nędzną kreaturą, a kilka dni po szkoleniu musiałam fatygować się na spotkanie z tym karaluchem i chamem zbuntowanym. pomimo ukończonego szkolenia pracy nie dostałam(podobno czasem tak się zdarza że dziewczyna po szkoleniu nie zostaje przyjęta z niewiadomych powodów). nie jestem w stanie zrozumieć tych , nie chcę używać niecenzuralnych słów więc napiszę najłagodniej, idiotek i kretynek które zamieszczają takie wypociny .jedyne logiczne wyjaśnienie jest takie że dopalacze wyżarły wam mózgi...
zdjecie uzytkownika
Juliusz - 2015-05-21 11:32:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani M jeśli umie Pani obrażać innych i oceniać to chociaż proszę pokazać że ma Pani klasę by to robić. wszelkie próby odpowiedzi z Pani strony będą ignorowane gdyż polemizować mogę z kimś równym sobie, a nie kimś kto jak Pani wszystkich mierzy swoją miarą.innym na tym forum też radzę z tym osobnikiem nie pisać bo jakaś zdesperowana kobieta jest która w ataku może pogryźć nawet samą siebie.
zdjecie uzytkownika
M - 2015-05-21 12:31:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Juliusz - 2015-05-21 11:32:50]:
nie jestem zdesperowana, nie oceniam a już na pewno nie obrażam, nie gryzę, a zwłaszcza siebie, tak to już jest że prawda w oczy kole, ale to już problem "tego kogoś". doskonale wiem co to klasa. niestety mając krótką co prawda ale jednak styczność z przedstawicielem "tej firmy" dowiedziałam się co to znaczy CHamstwo przez duże CH
zdjecie uzytkownika
M - 2015-05-21 12:33:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Juliusz - 2015-05-21 11:32:50]:
jeszcze jedno. dobre rady może pan sobie wsadzić w buty będzie pan wyższy niestety to jedyny efekt na jaki może pan liczyć
zdjecie uzytkownika
emma - 2015-05-21 17:10:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [luisa - 2015-05-13 15:34:15]:
A co się takiego dzieję na Śląsku gdzie na jakim sklepie ty widziałaś syf chyba na swoim dlatego podpis była ajentka ????
zdjecie uzytkownika
luisa - 2015-05-21 18:27:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [emma - 2015-05-21 17:10:39]:
a gdzie ty masz podpis była ajentka? a z wypowiedzi jasno wynika że jestem tylko klientką i dla mnie szału z czystością nie ma. wybacz.
zdjecie uzytkownika
emma - 2015-05-21 18:49:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przepraszam ty skomentowałaś komentarz byłej ajentki a ja żle kliknełam żeby odpowiedzieć. A z twoich komentarzy nie wynika żebyś była tylko klientką "
Wraz z jego przybyciem nastąpiła wielka wymiana ajentek na Śląsku. Niezawodny Sokołowski", "w końcu odpowiednia osoba się zabierze za śląski bałagan. bo jak się wchodzi o tych sklepów to od razu odechciewa się zakupów przez syf i niemiłe ekspedientki co się zachowują jakby z przymusu tam robiły"
Znasz Pana Sokołowskiego tylko z komentarzy na gowork.pl czy może znasz osobiście i nie jedną herbatkę z nim wypiłaś ??
A też jestem tylko klientka jeżdżę tylko na nowe towary mogłabym się doczepić do kilku sklepów i osób tam pracujących.
O jakich konkretnie piszesz sklepach???
zdjecie uzytkownika
luisa - 2015-05-21 19:08:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie znam tego pana osobiście ale najwidoczniej Ty tak skoro wiesz że pija herbatki i skoro masz się do czego doczepić to doskonale wiesz gdzie i co jest nie tak
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-05-26 19:01:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie wturpol to jedno wielkie nieporozumienie ludzi traktują jak maszyny masz tyrac nie pracowac 9 10 godzin pracy a przerwa tylko 15 minut i zasówaj jak mały samochodzik
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-26 20:29:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2015-05-26 19:01:48]:
Gratuluję przede wszystkim ortografii. Możesz przecież iść do pośredniaka albo za najniższą krajową po co tam zapieprzasz?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spotkanie rekrutacyjne odbyło się na jakimś brudnym zapleczu sklepu.Cała wypowiedź kierownika zawierała wyłącznie opis stanowiska i zakazy z nim związane(wyłącznie) , wynagrodzenie oraz zasady prowadzenia działalności. Nie uzyskałam informacji na temat samej firmy,jej nazwy i adresu. Nawet miejsce wykonywania mojej pracy nie było wiadome. Wszystko dziwne, niejasne ,podejrzane,.
Pytania: Pytania bardzo osobiste. Wielokrotnie zadawane,czy mam męża?!bo jeśli mam,to czym się zajmuje. Czy mam dzieci i w jakim wieku.
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-05-28 08:47:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez jestem klientka i widzialam niestety jak p Sokolowski traktuje pracownice,to co widzialam to sie nazywa mobing i jest karalne,niewazne ze mamy bezrobocie,tak sie nie postepuje,a klientki obserwuja,zachowanie drugiego pana z wielkim,krzywym nosem tez pozostawia wiele do zyczenia,strasznie zakompleksiony gosc
zdjecie uzytkownika
Siwa - 2015-05-28 20:35:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ala - 2015-05-28 08:47:08]:
ma duży nos i mało w spodniach i do tego ma BardzoMałyWóz ;) co by kompleksy zaleczyć
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WTÓRPOL

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy WTÓRPOL?
Zadaj pytanie
alert