logo WTÓRPOL

WTÓRPOL

Skarżysko-Kamienna

Opinie o WTÓRPOL

Rozczarowana 2017-08-10 13:01
Podobno nie wszystkich poinformowali,ze maja sobie szukać facetów na rozładunki. Niektóre ajentki dowiedziały się od innych, nawet kierownicy nie raczyli ich poinformować, ciekawe kiedy im powiedzą, pewnie dzień przed ze maja sobie szukać ludzi... aniestety w dzisiejszych czasach nie ma ludzi chętnych do pracy
1
niezadowolona 2017-08-10 16:16
no słabo coś. wszyscy mówia że im się nie podoba w tym zakładzie a jak można coś zmienić to cisza. ja mówie poważnie o tym strajku
3
postronny obserwator 2017-08-10 16:26
widzę, że bolszewickie nawyki w tym kraju chyba nigdy się nie skończą. pomysł na strajk ludzi prowadzących działalność i związanych umowami B2B to ewenement na skalę światową. by żyło się lepiej!
1
michalina 2017-08-10 16:45
Byłam dzisiaj na rozmowie kwalifikacyjnej w sprawie prowadzenia dyskontu odzieżowego. Wszystko kusząco brzmiało,ale jak czytam te komentarze to już sama nie wiem czy się podjąć :( Pracy się nie boje,ale boje się,że mogę zostań z ręką w nocniku . Jak to jest z tymi Dyskontami?
niezadowolona 2017-08-10 16:56
wszystkie chwyty dozwolone. pomyśl co oni robią żeby wyjść na swoje. robią z nami co chcą, jak z małpkami w cyrku. a to tylko przez to ze na to pozwalamy.pora z tym skończyć
1
postronny obserwator 2017-08-10 17:11
"a to tylko przez to ze na to pozwalamy" w tym tkwi sedno. oni są w stanie zrobić z każdym tylko tyle na ile ten ktoś wyrazi zgodę. Jeśli któraś ze stron umowy czuje się niezadowolona zawsze może próbować negocjować warunki, bądź zmienić miejsce pracy. Pora skończyć z mentalnością ciemiężonego ludu pracy. Podejrzewam że nikt tam nie znalazł się wbrew własnej woli.
3
niezadowolona 2017-08-10 19:14
widze że w dyskusję wtr ąciła się osoba na wyższym stanowisku lub po prostu jakiś 'szlachetny dupowłaz'
1
Kto tam ? Komornik !!! 2017-08-10 21:48
Chcę Ci powiedzieć tylko tyle , napisałaś ten komentarz dlatego że , na kolację jak to w zwyczaju u Was jest , jadlas zupki chińskie i przez to coś Ci się porobiło z mózgiem , przykre sprawy ! I z tego względu bardzo współczuję , bo to co jesz tym jesteś . Ten się śmieje kto się śmieje ostatni . Do rychłego zobaczenia ...
1
rozpylacz 2017-08-11 12:15
Nie wiecie czy jutro pracujemy ?
Ania 2017-08-11 14:02
Dlaczego w przyszłym tygodniu na sklepach nie odbieramy wolnego, skoro wolne jest za rozladunek. To że jest dzień ustawowo wolny od pracy niczego tu nie zmienia. Skoro wolne jest za rozladunek to niech będzie wolne. Albo nie róbcie rozladunkow w tych tygodniach kiedy jest dzień wolny
2
Gosc 2017-08-11 14:52
Pracujemy
niezadowolona 2017-08-11 14:54
uderz w stoł a nożyce się odezwą.no tak strajk nie n raczke bo co by wtedy damy zrobiły , musiałyby użyc inteligencji której nie posiadają i zrobić coś żeby zachęcić ludzi do pracy a jak widać słabo im to wychodzi bo codziennie ktoś odchodzi z tego dobrobytu
3
Ania 2017-08-11 18:15
Nie ma dnia żeby ktoś nie zrezygnował z tej wspanialej pracy tam się nigdy nic nie zmieni na korzyść pracownika tonaz musi zejść i koniec moim zdaniem strajk tu nic nie zmieni może byłoby dobrze przez kilka dni a później powtórka z rozrywki.
3
Lola 2017-08-12 21:16
Właśnie też chciałabym to wiedzieć.. Chamstwo i oszustwo w biały dzień. Wolne się nam należy!!! Święto jest świętem a my za rozładunek mamy mieć dzień wolny. Może niech jeszcze zaczną liczyć niedziele jako dzień wolny za razładunek.. Kobierzyny..!
3
WESOLA 2017-08-13 11:14
Na jednych o 18 a e soboty o 15. To jest jakas totalna bzdura . zaraz nie bedzie komu nawet tych szmat wykladac. My bylysmy spakowane w pol godz a tu z towarem echo. Jakis kolejny bzdurny wymysł tej firmy. Oni chyba mysla ze kazdy z nas tak jak oni żyją tylko pracą i mogą w niej siedzieć całą dobę. Więc i tak żaden kierownik pewnie tego nie przeczyta. LUDZIE BĄDŹCIE LUDŹMI
3
Kto tam ? Komornik !!! 2017-08-13 19:35
Stuknij się w głowę ! Co ma poziom do szukania ? Tego to nie jestem w stanie zrozumieć .
yyyyy... 2017-08-16 21:38
Zadowolone z dzisiejszych zmian ??
1
Ona 2017-08-17 10:45
Co się znowu zmieniło?
doswiadczona 2017-08-17 15:52
u nas w firmie coraz lepiej, starzy pracownicy odchodzą a w zamian tego przyjmowani sa nowi którzy prace znają z telewizji lub z opowieści starszych , ale mimo to brygadzistki są zadowolone bo '' sztuka się zgadza.jak tak dalej pojdzie to ten zakład będzie następnym pustostanem jak np.;zakłady metalowe. tak dalej, dobrze wam idzie
5
ferrari 2017-08-17 16:22
Znowu zmiany????? Oby tak dalej. Gratulacje dla Pań kierowniczek.Ha Ha Ha śmiechu warte!!!
2
spłukana123 2017-08-21 11:34
Eej a ja mam pytanie czy którys ze sklepów otrzymał juz wynagrodzenie w tym miesiącu?
Liszka 2017-08-21 15:08
Tak, my dostałyśmy w zeszłym tygodniu
ewa 2017-08-21 20:41
my też
Cxcccc 2017-08-24 15:38
Dziewczyny czy macie już wypłaty ?
oleiks 2017-08-28 13:02
może ktoś powiedzieć coś na temat pracy w biurze we wtórpolu? :)
madziapolak77 2017-08-30 15:28
Witam słychać nowe plotki w firmie czy ktoś słyszał o podwyżce?oraz o tym że będziemy pracować po 4 dni za stawkę 30 zł/h a od września po 9 h i do czwartku/?zastanawiam się nad odejściem jedynie co może zatrzymać to jeszcze podwyżka bo norma wyrabiana od jakiegoś czasu to nieporozumienie to co robiliśmy do piątku tera wyrabiamy do środy , czy to wariactwo się skończy wreszcie?
5
Zainteresowana 2017-09-01 21:11
A skąd masz informacje o podwyżkach ??
annabo 2017-09-07 14:48
Czy ktoś wie na czym polega praca pracownika biurowego w firmie WTÓRPOL w Skarżysku?
Pfff 2017-09-08 15:17
Na unikaniu zapewne wszelkiego kontaktu gdy jest jakiś problem ????????????
4
Pracować? 2017-09-11 19:49
Jaką opinie ma Sokołowski?
9
Eliss 2017-09-13 14:47
Czy ktoś wie ile zarabia sie w biurze w Skarżysku ??
ddd 2017-09-17 21:40
nie.
madziapolak77 2017-09-19 16:55
No i podwyżka okazała się plotką a przy obecnym tonażu to chyba by się należała co?z dnia na dzień coraz więcej i więcej. Dlaczego nie ma pracy w piątki albo niech wrócą 9 h to wtedy się to jakoś wyrówna a tak zarabiamy coraz mniej za większą pracę gdzie sens i logika?
4
ROBOL 2017-09-20 21:08
KTO TO JEST SOKOŁOWSKI ???
ROBOL 2017-09-24 21:33
no pytam kto to jest bo nie wiem na poważnie... to jakiś problem z wyjaśnieniem kto to jest i o co z Sokołowskim chodzi ? Wyżej ktoś zapytał jaką ma opinię i mnie zaciekawiło
1
Sssssarnaaaa 2017-09-24 22:12
Wnioskuje, że pracujesz bardzo krótko w tej firmie ;) Pan Sokołowski to prokura samoistna-jednoosobowa w firmie Wtórpol.
Pozdrawiam
1
Nieznajomy 2017-09-27 14:32
Czy chodzi o panią Monikę ??
była ajentka 2017-09-27 18:41
Sokołowski to jest taki gość, że jak kopnie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to aż się łamie kość.
Byłam ajentką w tej firmie przez 6 m-cy, wydawało mi się, że pewne rzeczy umkną ich uwadze. Zostałam zwolniona przez tego Pana, ale nie mam o to żalu, ponieważ musicie wiedzieć jedno, że kraść trzeba umieć, a jeśli ktoś nie umie tego robić, to następuje przykre zderzenie z rzeczywistością, włącznie z brakiem kasy.
Szczesciara 2017-10-01 18:41
Pan S. to osoba, która myśli, że jest pepkiem świata, wszyscy będą latać mu wokół du.py i wykonywać każdą jego zachcianke :) Kręci niesamowicie, zastrasza, wymusza krzykiem :) Robi pod siebie i nie dba o swoich "pracowników" a raczej o firmy, z którymi współpracuje :) Zgaduje, ze każdy z nich postępuje tak samo ;) Jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szkoda gadać :)
7
Lalu21 2017-10-05 10:56
Sokolowski to najlepszy z kierownikow i tyle w tym temacie :-)
3
Goooo 2017-10-06 21:07
Trafne spostrzeżenie ;)
ula 2017-10-06 22:15
Ta Pani dobrze gada, polać jej!!! ;)
Kto tam ? Komornik !!! 2017-10-07 14:04
Do tego komentarza została usunięta odpowiedz . Nie tyczylo się to do kadry zakładu ( bo tak to odczuć można było ) tylko do całkiem prywatnych osób . Nie można zgłosić nadużycia komentarza jeżeli nie podane jest imię i nazwisko .
Kto tam ? Komornik !!! 2017-10-07 18:32
A te dwie kukiełki które zakład nazywają cyrkiem , dla mnie i tak pozostaną Ośmiornica i Macka .
2
dygbn 2017-10-08 21:53
Pogoda jest zmienna jak nasza kierowniczka Magda,, zmienia facetów, ostatnio przezywa nowy romans, brakło kierownika to znalazła sobie nowego faceta. Teraz to widomo po co tyle czasu spedza na rozladunku zamiast pilnowac produkcji to flirtuje z przemusiem
7
Niepolecam 2017-10-14 07:59
Nie polecam pracy w tym dyskoncie. Pan kierownik S wparował do sklepu jak to ma w swoim zwyczaju i oskarżył nas przy wszystkich klientach, że brakuje nam 3000 zł w terminalu. Zaczął krzyczeć czy nas okradli czy co i wyszedł. Klienci zaczęli nas pocieszać, ze na pewno się pomylił, jedna Pani powiedziała, że w życiu nie pracowałaby u takiego "psychola". Pracuje 25 lat w handlu i powiedziałam, że nikt z nas złodziei robił nie będzie, ze takie sprawy nie tak się załatwia, uważam, że powiedziałam mu to, co powinnam. Następnego dnia dzwonił do ludzi od terminala i jak się okazało wszystko nam grało, ale Szanowny Pan Kierownik S oczywiście się do tego nie przyznał, udawał, że nie było sprawy, jak zreszta zawsze. Wieczorem już nie pracowałam, bo Panu S było to nie na rękę, chociaż utargi były coraz większe itd. Co do rozładunku, dobrze że zabrałam męża i chrześniaka, bo za zniesienie (dyskont jest na 1 piętrze) i wniesienie łącznie prawie 200 worów-trochę ponad 5 ton dostali po 75 zł oczywiście z wielką laską.
Podsumowując, nie życzę nikomu pracy w takim mobbingu i poniżaniu, bo każdy ma swoją godność.
9
wkurwiona!! 2017-10-14 20:08
Mam już dość!! Orientuje się ktoś kiedy ma nastąpić kolejna zmiana kierowników??
Gyja222 2017-10-17 17:42
Jak wam sie podoba zamiana czterech pań kontrolnych?
1
izunia 2017-10-18 16:43
Co to za zamiany, skoro i tak się nic nie zmienia. Był kierownik, teraz go nie ma a i tak jest ten sam syf. @dygbn najlepszy wpis! A ja widziałam jak w sobotę wychodziło jedno za drugim z pracy, prawie się za rączki trzymali.
1
Z bulwersowana 2017-10-18 22:10
Też to widziałam . Dawniej nie było tak jak teraz , nie idzie tego pieprzone go bajzra ogarnąć . Jak mi wiadomo to wy powinnyscie ze szczotami latać i sprzątać tak było to ustalone z góry już dawno . Ależ gdzie tam jak przyrząd pracy kłuje w ręce i nie pasuje do wizerunku pewnej grupy pań . Nie płacą nam po godzinach i proszę nie zmuszać ludzi bo to jest karalne i w końcu miarka się przebierze !!!
1
Zostaw swoją opinię o WTÓRPOL - Skarżysko-Kamienna
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WTÓRPOL