Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo WTÓRPOL

Opinie o WTÓRPOL

Pracowałeś w firmie WTÓRPOL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
igrun - 2016-01-07 21:07:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tralala o kim mowa?
zdjecie uzytkownika
ee - 2016-01-07 23:08:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, że rozmowa kwalifikacyjna powinna się odbywać w bardziej przystosowanym do tego miejscu, ale z drugiej strony, wątpię by to miało wpływać na odbiór całej firmy.
zdjecie uzytkownika
kamaz - 2016-01-09 20:32:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
rekrutuja na zapleczach sklepow wiec nie od nich zalezy w jakim jest ono stanie a od wynajmujacego. co do pracy jest ok kierownicy sokolowski lubi zaliczac romansidla z ajentkami wtedy taka długo pracuje. jagielo lazi jak uspiony i sam nie wie o co mu chodzi wiec zlewka na niego totalna bo on jakis dziwny jest
zdjecie uzytkownika
ajentka - 2016-01-10 22:10:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamaz - 2016-01-09 20:32:58]:
ooo a z jakimi ajentkami??? w sumie wygląda na takiego i daje takie sygnały
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-01-17 08:31:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sokołowski uwiódł ajentke w Katowicach wykorzystywał ją gdy dziewczyna postanowiła z tym skończyć Sokołowski targnoł się na swoje życie. Ledwo odratowali go w szpitalu. To ci pech.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2016-01-17 17:55:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
?a co sadzicie o Kolaczewskim??
zdjecie uzytkownika
kamaz - 2016-01-18 10:41:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to nie ten typ człowieka co to targa sie na swoje zycie :D owszem byl w szpitalu bo mial powazne problemy ze zdrowiem, ale mam tu na mysli problemy kardiologiczne i gastrologiczne. a kolaczewski miekkie kluchy, taki do niczego.
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2016-01-18 14:47:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy WTORPOL aktualnie nadal działa? Pytam ponieważ jestem ciekaw czy opłaca się składać do nich CV i pisać list motywacyjny, dochodza mnie różne słuchy
zdjecie uzytkownika
kamaz - 2016-01-18 23:32:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wojtek - 2016-01-18 14:47:51]:
list motywacyjny hahahah rozbawiłes mnie...... ale przepraszam nie powinnem sie smiac nie kazdy wie z kim ma doczynienia. ale tam polowa nie wie nawet co to list motywacyjny :D wtorpol dziala i dzialac bedzie. ja dla kasy bym tam pracowal, ale kariery tam nie zrobisz.
zdjecie uzytkownika
Nowa - 2016-01-19 16:47:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema. Kam... Potrzebuje jakieś priv Sokołowskiego. Na priv. Dasz radę?
zdjecie uzytkownika
kamaz - 2016-01-20 21:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nowa - 2016-01-19 16:47:25]:
coz nie wiem na ile jestem w stanie pomoz swa nikla wiedza o Mariuszu ale chetnie podziele sie tym co wiem.
zdjecie uzytkownika
gugi - 2016-01-20 23:49:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kamaz to czekamy
zdjecie uzytkownika
baran - 2016-01-24 07:45:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nowa - 2016-01-19 16:47:25]:
Kretynie jesteś nikim.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-01-24 16:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Baran ciebie tez Sokołowski gwałcił
zdjecie uzytkownika
niki - 2016-01-24 21:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co za bzdury , jak można takie głupoty pisać ! Jestem ajentką długi czas , pracuje mi się bardzo dobrze po prostu dla leniwych i krętaków tu nie ma miejsca a kierownicy są ok.Normalne godziny pracy i dobra wypłata,tylko jak komuś się nie chce pracować to cóż....
zdjecie uzytkownika
Apapi13 - 2016-01-25 13:08:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam na rozmowie. Wygląda zachęcająco...proszę mi napisać o co chodzi z tymi długami pozwami itd...bo jak tak czytam to az mnie ciarki przechodzą bo wygląda ze to jeden wielki przekręt.
zdjecie uzytkownika
Iga - 2016-01-27 13:51:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Słuchaj no cwaniaro! Jeśli pracujesz tak długo to przedstaw się z imienia i nazwiska i koniecznie podaj miasto i ulice na której mieści się twój sklep . Wpis w którym ukrywasz się pod nikiem nie jest wiarygodny. Skoro pracujesz tak długo i masz takie dobre zdanie o firmie i kierownikach to przedstaw się. Nie zrobisz tego bo taką informację można zweryfikować i na 100 procent jestem pewna że okaże się że to jakaś znudzona biurwa a nie ajentka wstawia taki kit i myśli że ktoś jest taki głupi jak ona mądra...
zdjecie uzytkownika
sandy - 2016-01-28 15:35:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Apapi13 - 2016-01-25 13:08:17]:
Apapi13 odezwiesz się do mnie na maila? Jestem w podobnej sytuacji chciałabym pogadać wymienić spostrzeżenia :) mdixx@o2.pl
zdjecie uzytkownika
ann - 2016-01-28 18:07:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję w tej firmie 1,5 roku i wychodzę z założenia że jeżeli ja jestem fair to oni są . Nie ma nic za darmo , po mimo tego że mój sklep nie jest mały zawsze mam na nim porządek,kasa się zgadza,nie kręcą mnie używane ciuchy, nie zaniżam cen,nie odkładam towaru itd. ...wiec pracuję nadal. Nie mam problemu z kierownikami ,nigdy mi się nie zdarzyło zeby któryś z nich mówił do mnie podniesionym tonem .
zdjecie uzytkownika
Agapi - 2016-01-29 13:47:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zaproponowano mi pracę jako ajentka. Wczesniej pracowałam w sklepie z odzieza używaną i osobiście lubiłam tą pracę, kontakt z ludźmi itd. Ciężkiej pracy sie nie boję i nie przeraża mnie ze tyle godzin. Coś za coś. Mam nadziejew ze będzie wszystko ok.
zdjecie uzytkownika
aga - 2016-02-02 20:23:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Igi Myślisz że Panie w biurze nie mają co robić tylko pisać z bidulkami...pokrzywdzonymi przez firmę, jeśli jesteś taka mądra podaj numer a ja Ci powiem gdzie pracuje , nie podaję swoich danych na prawo i lewo! Poza tym mało mnie to obchodzi czy mi ktoś wierzy czy nie ja jestem zadowolona z pracy a te które zostały wyjeb...za swoje krętactwo niech się pogodzą z tym faktem a nie szukają winy u innych.Ostatni raz wyjaśniam dla uczciwych jest praca i to by było tyle.
zdjecie uzytkownika
... - 2016-02-03 09:18:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie chodzi o podawanie swoich danych na prawo i lewo ale o podanie ogólnych danych czyli adres sklepu i imienia . To wystarczy żeby udowodnić swoją rację. Jeżeli naprawdę tak długo pracujesz to podaj imię i adres sklepu a inne osoby zamieszczające wpisy będą mogły sprawdzić i potwierdzić lub wręcz przeciwnie
zdjecie uzytkownika
... - 2016-02-03 09:21:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze jedno. To bardzo miło że przyznajesz że są biedne dziewczyny pokrzywdzone przez firmę... Sama tak napisałaś
zdjecie uzytkownika
.... - 2016-02-03 09:26:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze jedno. Nikt nie pisze że nie ma pracy. Jest. Tylko że na bardzo krótko i nie wiadomo kiedy i za co wylecisz bo w kit o kradzieży nikt kto ma choć dwie szare komórki nie uwierzy...
zdjecie uzytkownika
anna - 2016-02-03 10:32:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jezeli jest sie fair co do pracodawcy i uczciwie sie wykonuje swoją prace to nikt Cię nie zwolni. Praca jak kazda inna a sie posrac chcecie przy tych komentarzach...
zdjecie uzytkownika
SiaSia - 2016-02-03 20:43:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WTÓRPOL [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie firma wyzysk na ludziach ! Zanim zaczełam tam pracować czytałam opinie i twierdziłam ze jeśli ktoś został zwolniony to widzi winę w każdym tylko nie w sobie... A wiec poszlam do pracy... firma która szuka darmowej siły roboczej... biorą cię na szkolenie gdzie musisz po prostu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przez 3 dni szkolenia odbywaja sie w innym sklepie w innym miescie niz masz miec prace... Na jedno stanowisko biorą kilka dziewczyn którym wciskaja kit ze maja byc ajentkami a jak przyjdzie co do czego to okazuje sie ze jestes pracownikiem...Umowa ha ha dostaniesz albo i nie wezma Cie na najwiekszy ruch pozniej bys siedziala do nocy a umowy nie ma a jak dostaniesz to i tak znajda cos na ciebie i kaza ci papierek podpisac ze ZRZEKASZ sie wynagrodzenia i zostajesz z długami... mało zus do oplacenia ale jesli masz pracownikow im rowniez musisz wyplacic pieniadze a wyplaty nie ma... Ci którzy sie zalapia jest to bardzo krotki okres pracy... W dzien dostawy przy 18godzinach pracy kierowniczka Ci nie pozwoli na 10minut przerwy! Kierownik jak pracownik socjalny wypytuje nie tylko o Ciebie a tez o rodzine rodziców męża czy chłopaka! Jego wiek gdzie pracuje itd.. Rozmowa kwalifikacyjna ha ha w kantorku w sklepie... w dniu w którym mnie niby przyjal razem z druga dziewczyna mi powiedzial ze ajentka ktora niby ja mialam byc miala wyleciec z pracy 3 dni wczesniej bym normalnie mogla zaczac prace okazalo sie ze jednak jeszcze niby miesiac pracowac bedzie a tej drugiej powiedzieli ze bd pracownica i ze maja otworzyc 2 nowe sklepy ha ha jakby bylo chociaz jedno miasto w której sa 2 sklepy. Mało tego w tym dniu co przyjal mnie i ta druga dziewczyne przyjmowal okolo 15 innych dziewczyn na rozmowe o prace! Powinna sie tym UWAGA zainteresować tam sie wykorzystuje dziewczyny by przychodzily na kilka dni najwiekszego ruchu a pozniej wylot albo pracuja miesiac dwa i wylot!
zdjecie uzytkownika
krisa - 2016-02-04 19:52:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
są miasta, w których mają i po 5 sklepów! Wypowiedź bez ładu i składu... Zanim się wypowiesz zastanów się czy wiesz o czym mówisz w ogóle....
zdjecie uzytkownika
lilka 666 - 2016-02-05 07:22:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No taka jest tam sprawiedliwość,dziewczyna wyleciała przez gamonia bo mu się zachciało spodni nowych przecież ma działalność ze swoją firmą nie stać go było, nawet zarabia dużo więcej od dziewczyn.Niech się lepiej wezmą za robotę bo chodzą jak trzej muszkieterowie i Robin w kapturze i drą te gęby,zachowują się jak kierownictwo.dziewczyny już nie ma a winny TAK,to się nazywa właśnie sprawiedliwość.
zdjecie uzytkownika
monika - 2016-02-05 08:04:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najpierw sie dowiedz jak bylo a potem pisz :) a nie rozpowiadasz plotki... Skoro mu odłożyła spodnie to jej nie i tyle. Zajmij sie sobą a nie czyj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sie interesujesz.
zdjecie uzytkownika
lilka 666 - 2016-02-06 05:41:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak właśnie robię.A Ty to się weź uczciwie za robotę bo to co widziałam do tej pory to jakaś porażka jest ,może trochę pokory i poskromienia przydałoby Ci się,ach Ty byczku jeden .Ha ha ha.....
zdjecie uzytkownika
lalu21 - 2016-02-06 10:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy wy w szkole mialyscie jezyk polski??? Wasze wypowiedzi sa beznadziejne. Bez kropek, bez przecinkow. Nie wiadomo o co chodzi. Nauczcie sie gramatycznie pisac a co najwazniejsze z sensem a dopiero pozniej wypowiadajcie sie na forach bo z waszego belkotu nikt nie wyjdzie.
zdjecie uzytkownika
lilka 666 - 2016-02-06 11:04:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lalu21 - 2016-02-06 10:33:29]:
Dobrze napisałeś w ostatnim zdaniu,i kto nie umie pisać polskich prostych wyrazów. Wytłumacz mi o co chodzi? (belkotu nikt nie wyjdzie) co to ma być? T...U pancerny.Przyganiała motyka gracy.
zdjecie uzytkownika
lalu21 - 2016-02-06 11:35:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze, ze nie uczyli tez czytac ze zrozumieniem. Wroc do szkoly!!!
zdjecie uzytkownika
karmawraca - 2016-02-06 12:05:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lilka 666 mówisz, że zajmujesz sie robota, a widzisz kto co robi, zdecyduj sie dziewczyno, bo się w zeznaniach gubisz. Albo patrzysz jak ktos pracuje, albo zajmujesz się sobą. Zastanów sie troche zanim cos tu napiszesz, bo oczy bolą jak się czyta Twoje komentarze :)
Potrafisz pisac na innych... Zemsta ? Następnym razem zanim napiszesz cos na kogoś, to postaw się na miejscu tej osoby. Bo ja tez moge, w kazdej chwili cos zacząć na Ciebie mówić, zobaczymy jak sie będziesz czuła, słuchając plotek o sobie...
zdjecie uzytkownika
lilka 666 - 2016-02-06 16:19:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karmawraca - 2016-02-06 12:05:01]:
No to do dzieła !!!!! Możesz zaczynać.START .....
zdjecie uzytkownika
nowa - 2016-02-06 17:41:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ann - 2016-01-28 18:07:05]:
Czytam wlasnie wasze wypowiedzi i sie zastanawiam kto mowi prawde? Czy naprawdę jezeli jest sie uczciwym wobec firmy i stosuje sie do wszystkich zapiskow w umowie to jest mozliwosc dluzszej wspolpracy? bo bardzo mi sie ta praca podoba i choc nie wziełam jeszcze pierwszej pensji to chcialabym pracowac dluzej.
zdjecie uzytkownika
lilka 666 - 2016-02-06 19:53:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowa - 2016-02-06 17:41:59]:
PAMIĘTAJ! za odkładanie, chowanie pod stół i oglądanie WYLATUJESZ!Chyba że,zrobią wyjątek lub, musisz mieć fory (jak niektórzy)poza tym współpraca z kierownictwem jest idealna jeśli jesteś sumienna i pracowita to zostaniesz.
zdjecie uzytkownika
lilka 666 - 2016-02-06 20:00:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lalu21 - 2016-02-06 11:35:12]:
Brakuje Ci znaków w komentarzu byczku.
zdjecie uzytkownika
agaag - 2016-02-07 09:05:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Igi! Słowo POKRZYWDZONE było tu użyte w kontekście ironicznym naucz się czytać ze rozumieniem!!!A Wam wszystkim drogim Panią proponuję zabrać się za coś pożytecznego a nie siać ploty, pisać bzdury! Kto pracuje dłużej w firmie wie jak jest naprawdę i po co te kłamstwa. Ja wiem za co pracuję i cieszę się że mogę pracować dla firmy bo mam na opłaty i jeszcze coś zaoszczędzę.
zdjecie uzytkownika
ada - 2016-02-07 11:46:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Boże, głupie baby macie 24zl na godzinę i nie umiecie tego uszanować ? Gdzie indziej, byście tyle zarobiły? podejrzewam, ze 3/4 pracowników nie skończyło studiów, więc nigdzie.... A wy tu piszecie za co się wylatuje... Sorry nikt za uczciwość was nie zwolni.. A jak się kręci jak może no to cóż. Koleżankę Ci zwolnili i będziesz przeżywać.. Albo sama zwolniona to pisze :) Dokładnie! Zanim cos na kogoś powiecie, postawcie sie na miejscu tej osoby, a nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] głupoty na prawo i lewo.
zdjecie uzytkownika
lilka 666 - 2016-02-07 15:06:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [monika - 2016-02-05 08:04:05]:
Skoro odłożyła jemu,to dlaczego zwolnili ją a nie jego?przecież on ją poprosił o to.Głupia dziewczyno byłaś i tyle !!!!!!!
zdjecie uzytkownika
lilka 666 - 2016-02-07 15:08:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ada - 2016-02-07 11:46:51]:
Ada to nie wypada!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ada - 2016-02-08 13:29:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A skąd wiesz czy te spodnie, nie były dla niej ?? Może je odłożyła, żeby jej wyniósł ... Przestań dziewczyno się interesować innymi. Martw się o swoj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
lilka666 - 2016-02-10 01:03:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ktoremu ona te spodnie odłożyła?
zdjecie uzytkownika
emi.ef - 2016-02-10 22:28:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. W kwestii rozważań nad zasadnością rozwiązywania umów z powodu kradzieży:
Nie tylko kradzież mienia zakładowego, ale już samo usiłowanie takiej kradzieży może być uznane za ciężkie naruszenie podstawowych obowiązków pracownika i uzasadniać zwolnienie dyscyplinarne.Kradzież mienia pracodawcy, nawet niewielkiej wartości, jest zawsze ciężkim naruszeniem podstawowych obowiązków pracowniczych.Żaden zakład pracy nie akceptuje kradzieży. Nie jest istotne, czy przedmiotem jest sztabka złota u jubilera, czy używane spodnie w sortowni.Tylko tyle, ze kradzież pierwszego to przestępstwo, a drugiego - wykroczenie. Nikt nie powininien się dziwić rozwiązaniu umowy w powyższym przypadku.
zdjecie uzytkownika
iga - 2016-02-11 07:41:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agaag - 2016-02-07 09:05:42]:
SKORO TAK TO DLACZEGO NIE PODASZ ADRESU SKLEPU I SWOJEGO IMIENIA????? POWIEM DLACZEGO- BO JEŻELI TO ZROBISZ TO INNE OSOBY WCHODZĄCE NA TĄ STRONĘ ALBO USTALĄ ŻE POD TYM ADRESEM ŻADNEGO SKLEPU NIE MA ALBO ODEZWĄ SIĘ AJENTKI I ICH PRACOWNICE I NAPISZĄ ŻE W TYM SKLEPIE NIGDY TAKA NIE PRACOWAŁA....W TEJ FIRMIE NIE PRACUJE SIĘ TAK DŁUGO A JEŻELI KTOŚ TWIERDZI INACZEJ TO NIECH NIE POPRZESTANIE NA PUSTYCH SŁOWACH TYLKO PODA NAMIARY KTÓRE POTWIERDZĄ PRAWDZIWOŚĆ BZDUR KTÓRE WYPISUJE. NIE ZROBI TEGO....
zdjecie uzytkownika
iga - 2016-02-11 07:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agaag - 2016-02-07 09:05:42]:
JESZCZE JEDNO W KWESTII ODKŁADANIA PIENIĘDZY.... ODKŁADAJ ODKŁADAJ I CIESZ SIĘ Z TEGO,,, JAK CIE ZWOLNIĄ Z DNIA NA DZIEŃ NIE WIADOMO ZA CO (W SUMIE WIADOMO- ZA KRADZIEŻ TAK JAK W PRZYPADKU WIELU WIELU WIELU INNYCH AJENTEK) NO WIĘC JAK CIĘ ZWOLNIĄ I NIE WYPŁACĄ CI PIENIĘDZY A TY BĘDZIESZ MUSIAŁA UREGULOWAĆ NALEŻNOŚCI WOBEC DZIEWCZYN KTÓRE U CIEBIE HAROWAŁY TO TE OSZCZĘDNOŚCI CI SIĘ PRZYDADZĄ...
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2016-02-11 12:55:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem Wam, że czytam te opinie i jestem trochę zdziwiony poziomem rozmowy jak i pisanych zarzutów, ogólnie to lekko dziwna sprawa, niemniej jednak sądze, że ktoś tu oszukuje, bo Wtorpol jest spoko
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spotkanie rekrutacyjne odbyło się na jakimś brudnym zapleczu sklepu.Cała wypowiedź kierownika zawierała wyłącznie opis stanowiska i zakazy z nim związane(wyłącznie) , wynagrodzenie oraz zasady prowadzenia działalności. Nie uzyskałam informacji na temat samej firmy,jej nazwy i adresu. Nawet miejsce wykonywania mojej pracy nie było wiadome. Wszystko dziwne, niejasne ,podejrzane,.
Pytania: Pytania bardzo osobiste. Wielokrotnie zadawane,czy mam męża?!bo jeśli mam,to czym się zajmuje. Czy mam dzieci i w jakim wieku.
zdjecie uzytkownika
emi.ef - 2016-02-11 21:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. To forum ma służyć temu, aby osoby rozważające podjęcie pracy w danej firmie, czy chcące tam aplikować mogły poznać opinie o powyższej z perspektywy pracownika. Zgodzę się z Wojtkiem - (wpis powyżej),to nie są konkretne opinie o pracodawcy, co ma z nich wynikać? Jednak ja nie jestem zdziwiona poziomem.Zaznaczę, że nie wiem nic o pracy ajentek, nie wypowiem się więc.Ale pracuję od kilku miesiecy w sortowni i zdążyłam zaobserwować zarówno ów poziom jak i stosunek do pracy niektórych pracownic. Faktycznie tak jest, że zdarzają się osoby, które przyzwoicie zarabiając ryzykują utratę dochodu wynosząc jakąś szmatkę z hali. Zadziwiające, ale prawdziwe.Nie trzeba być prawnikiem, aby znać konsekwencje. Jeśli ktoś zastanawia się nad podjęciem pracy w sortowni, ma o tyle ułatwioną sytuację,że zostaje przyjęty na 3 dni próbne. W tym czasie kierownictwo ocenia, czy osoba spełnia oczekiwania i ma predyspozycje na dane stanowisko.A i osoba może stwierdzić, czy da sobie radę. Praca jest nieskomplikowana,ale wymagająca fizycznie. Trzeba być energicznym,rzetelnie wykonywać swoje obowiązki i mieć chęć do pracy.Nikt nie będzie płacił za partaczenie, nieuczciwość, cwaniactwo i ignorancję. Chyba to oczywiste.Nie podlegamy kodeksowi pracy, bo jesteśmy na umowie o współpracy. Ale ja nie czuję się z tego powodu wykorzystywana. Wiem co podpisałam. Nie mogę także powiedzieć niczego negatywnego o kierownictwie, nic przykrego mnie z Ich strony nie spotkało. Robię co do mnie należy, otrzymuję wynagrodzenie i tyle. Praca nie jest ambitna i satysfakcjonująca, ale mam nadzieję, że kiedyś takową znaję. Póki co jestem zadowolona z samodzielności finansowej.Każdy powinien sam spróbować - zawsze można zrezygnować.To ludzie tworzą klimat i kulturę w każdej organizacji.Tu pracują różni ludzie. Ale życzliwi i kulturalni również. zaręczam, nie warto się sugerować tylko nieprzychylnymi wpisami w internecie. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
olga - 2016-02-12 12:32:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Miałam rozmowę kwalifikacyjną i mam takie pytanie czy któraś dziewczyna po odbyciu szkolenia nie dostała pracy w tef firmie?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie WTÓRPOL!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WTÓRPOL

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert