Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: WTÓRPOL

zdjecie uzytkownika
kaja - 2014-10-14 18:24:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem klijentka sklepu w Czestochowie. Chodze teraz tam chetnie poniewaz zmienila sie ajentka.Nowa kirowniczka to Pani Aneta jest mila i uprzejma,nie to co Pani Ania...
zdjecie uzytkownika
kaja - 2014-10-14 18:30:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapomnialam dodac ciesze sie bardzo,ze zostaly stare dziewczyny.One sa po prostu cudowne.Pani Agnieszka,Pani Asia i Pani Marzenka ktora jest przeurocza zawsze usmiechnieta i ma dobry kontakt z klijentem.Teraz chodze tam z mila chcecia:)
zdjecie uzytkownika
rOKSANA - 2014-10-21 16:53:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iga - 2014-10-11 19:27:48]:
Godziny za Wykładanie towaru powinny być liczone jako nadgodziny .. Przynajmniej my tak w Kędzierzynie Koźlu mamy ;)
zdjecie uzytkownika
lila - 2014-10-22 19:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam sie z Roksana godziny na towarowaniu w Czestochowie powinny byc naliczane jak nadgodziny...
zdjecie uzytkownika
nina - 2014-10-24 10:31:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kaja - 2014-10-14 18:24:33]:
Zgadzam się teraz w sklepie panuje inna atmosfera jest przyjemnie i cicho bez wyśmiewania się z klientów Pani za kasą jest miła i sympatyczna radzi sobie dobrze obsługa jest bardzo dobra dziewczyny ogarniają szał na zł najsprytniejsza jest Pani w loczkach jest bystra wszystko zauważy i nic jej nie ujdzie uwagi a Pani blond ma dobry gust i dobrze doradzi ale inne Panie też są bardzo uczynne Mam propozycje i prośbę otwórzcie sklep na Rakowie dziękuje pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
roksi - 2014-10-25 22:42:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nina - 2014-10-24 10:31:46]:
Przede wszystkim liczy sie właśnie fakt, że chce sie tam przychodzić, widać że nowa ajentka - Pani Aneta ma dobry wpływ na dziewczyny. Wcześniej słychać było tylko krzyki i polecenia, a Pani Aneta - prosi. To miłe i od razu widać, że dziewczyny odwdzięczają się pracą z szczerym uśmiechem. Tak to powinno wyglądać. Dobrze, że dziewczyny zostały bo mają niesamowite podejście do klienta, wreszcie znalazł się ktoś (P. Aneta) kto to docenił.
zdjecie uzytkownika
ona1981 - 2014-10-27 20:34:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co powiecie o sklepach na gliwicach ?
zdjecie uzytkownika
michał - 2014-10-27 23:42:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie nadal zastanawia dlaczego nie wszystkie kontenery Wtórpolu zostały przemalowane. U mnie na osiedlu nadal kontenery wyglądają jak te od Caritasu, są żółte, a czytałem artykuły w Internecie, że przemalowywali je na zielono, aby sie wyróżnić. Co do opinii a propos sklepów, to piszcie o który dokładnie chodzi, bo tych sklepów jest kilka, a na nic opinia, że w sklepie jest fajnie.
zdjecie uzytkownika
elizka33 - 2014-11-03 14:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jakie macie opinie o o tym sklepie w Jdrzejowie_
zdjecie uzytkownika
Kumaty - 2014-11-05 19:33:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xXx - 2012-11-04 17:15:38]:
Pani blond włosy od dosłownie "wszystkiego" i taki Shrekowaty psełdo kierownik , ponoć coś z nim nie halo było w puszce , słyszałem od chłopaków , że z liścia dawał , typowa konfitura - jak naj najdalej od tego towarzystwa - odradzam !!!
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2014-11-07 19:55:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca beznadziejna,zarobki? Szkoda słów. Wymiana towaru jest wyplacana w stawkach normalnych,nie jest trakowana jako nadgodziny. Na slasku cieszynskim dziewczyny pracuja bez umow bo tylko w taki sposob "oplaca" sie im pracowac. Jezeli wogole mozna uzyc słowa OPLACA. Pracownice maja zakaz kupowania ubran nawet w dni wolne od pracy. Jezeli w jakikolwiek sposob uda sie im cos zakupic przez osoby 3-ecie to ajenta sie zorientuje dziewczyna zostaje zwolniona. A dlaczego? Z prostych wzgledow,ajenkta boi sie,ze to ona moze stracic prace...
zdjecie uzytkownika
ona1868 - 2014-11-11 18:37:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wyrazcie opinie na temat sklepow w gliwicach
zdjecie uzytkownika
olka - 2014-11-14 10:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwi mnie dlaczego we wtorpolu panuja nad wyraz restrykcyjne zasady. Jaka jest roznica, czy ktos kupi sobie jakas rzecz nie w czasie pracy? Nie ma tutaj zadnego logicznego zwiazku. Ciekawe kto wpada na tak genialne pomysly i dlaczego nie zrobia czegos by pracowalo sie u nich lepiej.. ciekawe czy tak jest w kazdym jednym sklepie.
zdjecie uzytkownika
erato - 2014-11-14 14:51:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z Wtórpolem jest tak, że jak sami wyciągają pieniądze z kieszeni innych to mierzą ludzi swoją miarką. Dlatego każdy pracownik czy ajentka to w ich oczach [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jedyny sposób na nich to dać sobie z nimi siana, szkoda życia ludzie.
zdjecie uzytkownika
michał - 2014-11-17 17:50:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie z biura jest lokal do wynajęcia na przeciwko lidla koło sklepu pepco w Częstochowie otwórzcie tam zróbcie konkurencję pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
erato - 2014-11-18 21:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie Wtórpol ta firma wymaga różnych rzeczy normalnych i dziwnych on pracowników ajentek a oni nawet co miesiąc kasy nie przeleją terminowo żeby wymagać od ludzi trzeba jako firma świecić przykładem a nie zganiać jak nie na ajentki to na sklepy to w firmie bałagan a ludzi i pracowników nie szanują ludzie uważajcie na tą firmę
zdjecie uzytkownika
olka - 2014-11-18 21:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona1868 - 2014-11-11 18:37:38]:
w Gliwicach jest ten sam bałagan co wszędzie dziwna obsługa i jeszcze dziwniejsza ajentka po prostu dziwnie atmosfera dziwna na sklepie ułożenie rzeczy dziwnie i nie praktycznie po prostu masakra
zdjecie uzytkownika
ona1868 - 2014-11-20 09:50:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olka - 2014-11-18 21:09:28]:
O ktorym sklepie mowa bo jest ich 3 na gliwicach...
zdjecie uzytkownika
Kent - 2014-11-20 18:51:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak tylko ciekawe dlaczego każda pań z biura robi płachty dla każdego rejonu za lewe pieniądze wypłacane po cichu od dzierżawców ? ciekawe czy Skarbówka by się tym zajeła
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-11-23 19:48:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [elizka33 - 2014-11-03 14:15:29]:
Przez ostatnie dwa lata była super ajentka, potrafiła doradzić, była uprzejma, sklep aż lśnił. Od listopada jest nowa ajentka, która nie potrafi rozmawiać z klientem, nie doradzi, dziewczyny są nieuprzejme, nie ma się ochoty tam chodzić, chodzę do konkurencji.
zdjecie uzytkownika
Klientka - 2014-11-24 14:06:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś wyrazić opinię o sklepach na śląsku ??? Z góry dziękuję.
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-11-24 18:08:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klientka - 2014-11-23 19:48:19]:
Szczerze ta opinia pisana jest przez byłą ajentkę która nie może znieś myśli że już nie jest ajentką wywalona została np. przez nie płacenie pracownikom, branie towaru po swojej wycenie, rodzinka robiła zakupy za grosze na nowym towarze a na zł to prawie za darmo, okradała kłamała na wszystkich zganiała i dodatkowo reszty nie dawała odpowiedniej a teraz żal dupe ściska bo ani pracy ani kasy na koncie ani żadnych znajomych dwa lata pracy chyba ha ha.... 5 miesięcy bo woda sodowa uderzyła do głowy a teraz siedzi w domku i nie ma nic Tak kończą psełdo ajentki które nigdy nic nie miały a chciały się dorobić szybko .....
zdjecie uzytkownika
mika - 2014-11-24 18:11:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Klientka - 2014-11-24 14:06:13]:
a dokładnie jakie miasto i sklepy na śląsku
zdjecie uzytkownika
Klientka - 2014-11-24 18:30:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mika - 2014-11-24 18:11:10]:
Katowice Chorzów Ruda Śląska Zabrze
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-11-24 23:03:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Klientka - 2014-11-24 18:30:40]:
Przepraszam nie mnie oceniać nie chcę by ktoś stracił pracę miałam i mam okazję trochę zobaczyć sklepów tej firmy i skorzystać siedzibę tej firmy ogladałam poczytałam trochę tylko współczuję że tak firma kuleje przez te złe ajentki które chcą szybko mieć dużo kasy
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WTÓRPOL
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x