logo WTÓRPOL

WTÓRPOL

Skarżysko-Kamienna

Opinie o WTÓRPOL

Michalina 2017-08-08 04:11

Ilono,już się cieszę,że poznam tę nową protegowaną i te nie protegowane,bo wkrótce dołączę ,żeby ponarzekać,albo pochwalić,ale na pewno zarobić,bo jak mówi polskie przysłowie: bez pracy nie ma kołaczy.Jestem odporna na stres,pokrzykiwania i złych ludzi.
Narzekacie ,a ja wiem,że co niektórzy wynoszą ciuchy ile się da.Anulka już garaż zapełniła,he,he,a auto trzyma na dworze.Tak was niby pilnują.Może ktoś mi odpowie,skoro tak pilnują,to w jaki sposób,ktoś wynosi sterty łachów i na co mu one?Niby chętnych do pracy brak,a Anulka co i rusz odbiera telefon od chętnych ,a rączki u niej jak u dziecka,takie niezniszczone.Fama głosi,że już kilka pań ,Anulka zatrudniła.Dziwne.Praca ciężka,narzekania oskarżenia,a Anulka nawet awansowała i nie narzeka.Chyba i ja złożę CV.Licencjat chyba wystarczy żeby zostać kierownikiem?Płacą przyzwoicie,co potwierdza każdy,a pracować trzeba więc Wtórpol ,na początek może być.Narzekać nie będę,ale mam nadzieję na szybki awans.Jak myślisz,dam radę?
2
Joga 2017-08-08 06:14
Ty już tam pracujesz
To ja jarzombek 2017-08-08 06:23
Tempa jesteś jak but skoro piszesz że odbiera telefony a jeszcze tam niby nie pracujesz a wstajesz o 4 rano???? I wypisujesz pierdół z palca wyssane
1
ferrari 2017-08-08 08:32
Życzę powodzenia !!!!!!!!!!!!!!!!!! A do awansu wystarczy tylko zawodówka. Co do 2-go życzę każdej pracownicy Wtórpolu żeby tam trafiła chociaż na tydzień ,wtedy zmieni zdanie bo są osoby co rzeczywiście pracują i takie co się opierdalają----że tak powiem i to bez wyjątku dziunie tak samo.
2
Maserati 2017-08-08 11:46
Nie wykształcenie robi człowieka
1
ferrari 2017-08-08 13:30
Co do człowieczeństwa w tym zakładzie to mam wielkie wątpliwości !!!
2
ferrari 2017-08-08 13:30
Co do człowieczeństwa w tym zakładzie to mam wielkie wątpliwości !!!
3
Szef 2017-08-08 14:44
Ciekawe co szef powie na zwolnienia tych ludzi... chyba nie będzie szczęśliwy... szefa nie ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dorwały się do władzy ciekawe tylko jak długo. Jeszcze trochę i same będę pracować na taśmie pytanie tylko czy sobie poradzę po miesiącach czy latach nic nie robienia . Nie pozostaje nic innego jak tylko wezwać jakaś kontrolę do tego cyrku.
2
Ania 2017-08-08 14:50
Pani Ania dzisiaj wzięła się do pracy mimo tego że nie ma pojęcia liczą się chęci.
3
Xxxxxx 2017-08-08 14:55
Ania nie tylko pani Ania ta rozdarta Agnieszka tez się wzięła za robotę. Przypuszczam że było jej głupio ze kierowniczka pracuje a ona nic nie robi tylko telefony odbiera.
2
Ania 2017-08-08 15:02
To prawda co tu piszą ludzie zasypania po uszy takim upale stać miedzy śmierdzącymi dachami nic przyjemnego tam nie ma czasu grzebać bo kieszeniach tylko trzeba za..... Bo inaczej pani brygadzistka drze morde na cały zakład a o filmik się nie martwię cześć już jest nagrana jeszcze trochę i będzie całość pójdzie tam gdzie trzeba Wtorpol będzie znany w całej Polsce. Tak jak tam postępują z ludźmi to przypuszczam że zwierzęta się lepiej traktuje nas zwykłych roboli to ma kto sprawdzić czy czegoś nie wynosiły ale pań kontrolnych już nie wiec robią co chcą.
6
Kontrolna 2017-08-08 15:10
Widzę koleżanka z 2 proszę weź się za robotę a nie będziesz jakiś film nagrywać właśnie pokazujesz jak pracujesz. A potem bo jesteście zasypane po uszy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do roboty wszyscy jesteśmy na tych samych warunkach więc czemu mamy jeszcze dodatkowo iść i wam pomagać. Do roboty!!!!!!
1
Aga 2017-08-08 15:12
To ze jesteśmy zasypane jest zależne tylko od Agnieszki
1
Ww 2017-08-08 15:51
Co tu tak ostro. Bunt na pokładzie? Na hali się buntują? Kierowcy się już chyba zbuntowali. Jeszcze tylko rewolta na sklepach i trzeba będzie firmę zamknąć. Brawo panie Wojteczek i spółko. Oby tak dalej. Chyba że o to chodzi żeby zgłosić upadłość i nową firmę założyć. Było dobrze. Wystarczyło tylko zapewnić godne warunki pracownikom to się zachciało wprowadzenia wlasnych działalności dla każdej osoby pracujacej w firmie i lawina ruszyła. Tylko jak to lawina ciągnie w dół i sieje spustoszenie. Brawo wy
4
Ajentka 2017-08-08 16:26
A zacznie sie bunt w sklepach jak sie rozniesie wiesc ze dziewczyny na jednych sklepach dostaly podwyzki a na innych nie. W zaleznosci od widzimisie kierownika
Zuzel 2017-08-08 16:51
Jeszcze nie rozumiecie to w końcu zrozumcie że nie dla was ma byc dobrze tylko dla firmy a wy pracuje i cicho sza a jak wam nie pasuje do możecie odejść nic na siłe
Leszek 2017-08-08 17:28
Nawet nie płacą normalnie ludziom ciekawe tylko czy same mają wypłatę w terminach.. znając życie jako pierwsze....
Ania 2017-08-08 17:29
Jakbyś była trochę inteligentna to bys trochę pomyślała jak można nagrać film pracując pustaku od razu paszcze bys darła rozmawiać przez telefon nie wolno a co dopiero nagrywać parę godzin i przez kilka dni to jest ktoś kto sie za was weźmie i to porządnie miło nam że gonisz nas tak do roboty jak bydło wpadniesz kiedyś ty ze stoleczka i będzie ci przykro każdy tam pracuje ponad siły bo jak nie to się nie nadaje i do domu
Ajentka 2017-08-08 18:09
Wszystko jest nie tak jak być powinno gdzie jest kierownik który był ? On chociaż wiedział co ma robić i jak ma to wszystko wyglądać nie to co one teraz .
3
Kto tam ? Komornik !!! 2017-08-08 18:45
Uf ! Ledwie do domu przyszłam , tyle na wynosilam towaru za bramkę . A kasy to znalazłam tyle że się sama nie mogę doliczyć ! Nie wyglądasz mi na osobę z wykształceniem , może do matury podejdziesz trzeci raz . Bo ani wykształcenia ani wychowania , poprostu . P.... D.o!!!! Dzieci to się wychowuje a nie chowa !
1
Maniek 2017-08-08 19:22
Kobietoczytaj co ludzie piszą napisała dziewczyna że wszyscy pracują ciężko coś się tak czepila tego drugiego sortu każdy jest zawalony nikt tam nie siedzi tylko pracuje jak mrówki się uwijamy i każdy chce dobrze ale po prostu tego się nie da ogarnąć a ona nikogo nie straszy może i dobrze ze nagrał ktoś film niech się martwią ci co maja coś na sumieniu albo boją sie o swoje tyłki bo ludzie którzy tam pracują to chyba dobrze wykonują swoją pracę
2
Wredna 2017-08-08 21:18
Ludzie ta praca to jakaś pomyłka kontrolne to p-ojebane pi-zdy które drom r-yja non stop. Mają tyle na godzinę to niech za-pie-rdalaja przy taśmie a nie lansują się po nich.
Leszek pół twojego towaru dobrego jest w odpadzie i kontrolne o tym wiedzą bo same każą wyrzucać po kryjomu. Więc radzę ci wyrzucić na zbity ry-j te kontrolne bo przez nie nie będziesz miał ludzi do pracy .Nawet 26 zł na godzinę ludzi nie zatrzyma. Tonaż jest wyssany z palca i niemożliwy do przerobienia chyba, że pół towaru pójdzie w odpad tak jak się to robi na 3 sortach.
Wielkie damy biorą się do roboty tylko jak szef chodzi bo po co robić cały dzień i pomagać się ludzią podnieść jak można porobić 10 min i drzeć się na kobiety żeby szybciej robiły.
Nie panięta krowa jak cielęciem była i sama tyle nie robiła.
4
Katarina 2017-08-08 22:04
Co to się dzieje z kierowcami? Mamy sobie załatwić facetów żeby towar rozładował z auta i zwrot spakowali ? Podobno jakaś afera byla z kierowcami? nawet godziny wejścia na sklep kierowców zmienili na 18 co się chyba nikomu nie podoba..
Pracownica 2017-08-08 22:24
Tyle majom płacone żeby darły ryja na nas bo oto chodzi bo jak kota brak to myszy grasują a można by wymieniać ale co to zmieni zawsze tak było
jaka 2017-08-08 22:28
Jak dalej będzie praca tylko na działalnościach to nie będzie komu pracować.
Termos 2017-08-08 22:36
Ty ja kładę pape termozgrzewalna w taki upał i też mi jest bardzo ciężko uwierz ale wto ze kieszeni nie robicie to nie uwierz znam kika kobiet co tylko się chwalą ze prawie zadnej nie przpuszczajom bo to dlanich straty
Wrwr 2017-08-09 05:38
Adela pod jakim nick jesteś
niezadowolona 2017-08-09 16:26
ja proponuje strajk , wszystkich nie zwolnią a może wkoncu będzie po ludzku
10
yyyy 2017-08-09 21:18
A co to się stało, że kazali nam mężczyzn na rozładunek szukać ??
3
Jaka 2017-08-09 23:09
Nie ma chetnych na działalnościach do pracy.
3
Rozczarowana 2017-08-10 13:01
Podobno nie wszystkich poinformowali,ze maja sobie szukać facetów na rozładunki. Niektóre ajentki dowiedziały się od innych, nawet kierownicy nie raczyli ich poinformować, ciekawe kiedy im powiedzą, pewnie dzień przed ze maja sobie szukać ludzi... aniestety w dzisiejszych czasach nie ma ludzi chętnych do pracy
1
niezadowolona 2017-08-10 16:16
no słabo coś. wszyscy mówia że im się nie podoba w tym zakładzie a jak można coś zmienić to cisza. ja mówie poważnie o tym strajku
2
postronny obserwator 2017-08-10 16:26
widzę, że bolszewickie nawyki w tym kraju chyba nigdy się nie skończą. pomysł na strajk ludzi prowadzących działalność i związanych umowami B2B to ewenement na skalę światową. by żyło się lepiej!
1
michalina 2017-08-10 16:45
Byłam dzisiaj na rozmowie kwalifikacyjnej w sprawie prowadzenia dyskontu odzieżowego. Wszystko kusząco brzmiało,ale jak czytam te komentarze to już sama nie wiem czy się podjąć :( Pracy się nie boje,ale boje się,że mogę zostań z ręką w nocniku . Jak to jest z tymi Dyskontami?
niezadowolona 2017-08-10 16:56
wszystkie chwyty dozwolone. pomyśl co oni robią żeby wyjść na swoje. robią z nami co chcą, jak z małpkami w cyrku. a to tylko przez to ze na to pozwalamy.pora z tym skończyć
postronny obserwator 2017-08-10 17:11
"a to tylko przez to ze na to pozwalamy" w tym tkwi sedno. oni są w stanie zrobić z każdym tylko tyle na ile ten ktoś wyrazi zgodę. Jeśli któraś ze stron umowy czuje się niezadowolona zawsze może próbować negocjować warunki, bądź zmienić miejsce pracy. Pora skończyć z mentalnością ciemiężonego ludu pracy. Podejrzewam że nikt tam nie znalazł się wbrew własnej woli.
2
niezadowolona 2017-08-10 19:14
widze że w dyskusję wtr ąciła się osoba na wyższym stanowisku lub po prostu jakiś 'szlachetny dupowłaz'
1
Kto tam ? Komornik !!! 2017-08-10 21:48
Chcę Ci powiedzieć tylko tyle , napisałaś ten komentarz dlatego że , na kolację jak to w zwyczaju u Was jest , jadlas zupki chińskie i przez to coś Ci się porobiło z mózgiem , przykre sprawy ! I z tego względu bardzo współczuję , bo to co jesz tym jesteś . Ten się śmieje kto się śmieje ostatni . Do rychłego zobaczenia ...
1
rozpylacz 2017-08-11 12:15
Nie wiecie czy jutro pracujemy ?
Ania 2017-08-11 14:02
Dlaczego w przyszłym tygodniu na sklepach nie odbieramy wolnego, skoro wolne jest za rozladunek. To że jest dzień ustawowo wolny od pracy niczego tu nie zmienia. Skoro wolne jest za rozladunek to niech będzie wolne. Albo nie róbcie rozladunkow w tych tygodniach kiedy jest dzień wolny
2
Gosc 2017-08-11 14:52
Pracujemy
niezadowolona 2017-08-11 14:54
uderz w stoł a nożyce się odezwą.no tak strajk nie n raczke bo co by wtedy damy zrobiły , musiałyby użyc inteligencji której nie posiadają i zrobić coś żeby zachęcić ludzi do pracy a jak widać słabo im to wychodzi bo codziennie ktoś odchodzi z tego dobrobytu
2
Ania 2017-08-11 18:15
Nie ma dnia żeby ktoś nie zrezygnował z tej wspanialej pracy tam się nigdy nic nie zmieni na korzyść pracownika tonaz musi zejść i koniec moim zdaniem strajk tu nic nie zmieni może byłoby dobrze przez kilka dni a później powtórka z rozrywki.
Lola 2017-08-12 21:16
Właśnie też chciałabym to wiedzieć.. Chamstwo i oszustwo w biały dzień. Wolne się nam należy!!! Święto jest świętem a my za rozładunek mamy mieć dzień wolny. Może niech jeszcze zaczną liczyć niedziele jako dzień wolny za razładunek.. Kobierzyny..!
2
WESOLA 2017-08-13 11:14
Na jednych o 18 a e soboty o 15. To jest jakas totalna bzdura . zaraz nie bedzie komu nawet tych szmat wykladac. My bylysmy spakowane w pol godz a tu z towarem echo. Jakis kolejny bzdurny wymysł tej firmy. Oni chyba mysla ze kazdy z nas tak jak oni żyją tylko pracą i mogą w niej siedzieć całą dobę. Więc i tak żaden kierownik pewnie tego nie przeczyta. LUDZIE BĄDŹCIE LUDŹMI
3
Kto tam ? Komornik !!! 2017-08-13 19:35
Stuknij się w głowę ! Co ma poziom do szukania ? Tego to nie jestem w stanie zrozumieć .
yyyyy... 2017-08-16 21:38
Zadowolone z dzisiejszych zmian ??
1
Ona 2017-08-17 10:45
Co się znowu zmieniło?
doswiadczona 2017-08-17 15:52
u nas w firmie coraz lepiej, starzy pracownicy odchodzą a w zamian tego przyjmowani sa nowi którzy prace znają z telewizji lub z opowieści starszych , ale mimo to brygadzistki są zadowolone bo '' sztuka się zgadza.jak tak dalej pojdzie to ten zakład będzie następnym pustostanem jak np.;zakłady metalowe. tak dalej, dobrze wam idzie
2
ferrari 2017-08-17 16:22
Znowu zmiany????? Oby tak dalej. Gratulacje dla Pań kierowniczek.Ha Ha Ha śmiechu warte!!!
Zostaw swoją opinię o WTÓRPOL - Skarżysko-Kamienna
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WTÓRPOL