Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: WTÓRPOL


Oceniono 319 razy
stwórz własny profil firmy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
WTÓRPOL
Żurawia 1
26-110 Skarżysko-Kamienna
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
olka - 2014-11-14 10:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwi mnie dlaczego we wtorpolu panuja nad wyraz restrykcyjne zasady. Jaka jest roznica, czy ktos kupi sobie jakas rzecz nie w czasie pracy? Nie ma tutaj zadnego logicznego zwiazku. Ciekawe kto wpada na tak genialne pomysly i dlaczego nie zrobia czegos by pracowalo sie u nich lepiej.. ciekawe czy tak jest w kazdym jednym sklepie.
zdjecie uzytkownika
erato - 2014-11-14 14:51:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z Wtórpolem jest tak, że jak sami wyciągają pieniądze z kieszeni innych to mierzą ludzi swoją miarką. Dlatego każdy pracownik czy ajentka to w ich oczach [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jedyny sposób na nich to dać sobie z nimi siana, szkoda życia ludzie.
zdjecie uzytkownika
michał - 2014-11-17 17:50:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie z biura jest lokal do wynajęcia na przeciwko lidla koło sklepu pepco w Częstochowie otwórzcie tam zróbcie konkurencję pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
erato - 2014-11-18 21:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie Wtórpol ta firma wymaga różnych rzeczy normalnych i dziwnych on pracowników ajentek a oni nawet co miesiąc kasy nie przeleją terminowo żeby wymagać od ludzi trzeba jako firma świecić przykładem a nie zganiać jak nie na ajentki to na sklepy to w firmie bałagan a ludzi i pracowników nie szanują ludzie uważajcie na tą firmę
zdjecie uzytkownika
olka - 2014-11-18 21:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona1868 - 2014-11-11 18:37:38]:
w Gliwicach jest ten sam bałagan co wszędzie dziwna obsługa i jeszcze dziwniejsza ajentka po prostu dziwnie atmosfera dziwna na sklepie ułożenie rzeczy dziwnie i nie praktycznie po prostu masakra
zdjecie uzytkownika
ona1868 - 2014-11-20 09:50:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olka - 2014-11-18 21:09:28]:
O ktorym sklepie mowa bo jest ich 3 na gliwicach...
zdjecie uzytkownika
Kent - 2014-11-20 18:51:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak tylko ciekawe dlaczego każda pań z biura robi płachty dla każdego rejonu za lewe pieniądze wypłacane po cichu od dzierżawców ? ciekawe czy Skarbówka by się tym zajeła
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-11-23 19:48:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [elizka33 - 2014-11-03 14:15:29]:
Przez ostatnie dwa lata była super ajentka, potrafiła doradzić, była uprzejma, sklep aż lśnił. Od listopada jest nowa ajentka, która nie potrafi rozmawiać z klientem, nie doradzi, dziewczyny są nieuprzejme, nie ma się ochoty tam chodzić, chodzę do konkurencji.
zdjecie uzytkownika
Klientka - 2014-11-24 14:06:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś wyrazić opinię o sklepach na śląsku ??? Z góry dziękuję.
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-11-24 18:08:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klientka - 2014-11-23 19:48:19]:
Szczerze ta opinia pisana jest przez byłą ajentkę która nie może znieś myśli że już nie jest ajentką wywalona została np. przez nie płacenie pracownikom, branie towaru po swojej wycenie, rodzinka robiła zakupy za grosze na nowym towarze a na zł to prawie za darmo, okradała kłamała na wszystkich zganiała i dodatkowo reszty nie dawała odpowiedniej a teraz żal dupe ściska bo ani pracy ani kasy na koncie ani żadnych znajomych dwa lata pracy chyba ha ha.... 5 miesięcy bo woda sodowa uderzyła do głowy a teraz siedzi w domku i nie ma nic Tak kończą psełdo ajentki które nigdy nic nie miały a chciały się dorobić szybko .....
zdjecie uzytkownika
mika - 2014-11-24 18:11:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Klientka - 2014-11-24 14:06:13]:
a dokładnie jakie miasto i sklepy na śląsku
zdjecie uzytkownika
Klientka - 2014-11-24 18:30:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mika - 2014-11-24 18:11:10]:
Katowice Chorzów Ruda Śląska Zabrze
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-11-24 23:03:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Klientka - 2014-11-24 18:30:40]:
Przepraszam nie mnie oceniać nie chcę by ktoś stracił pracę miałam i mam okazję trochę zobaczyć sklepów tej firmy i skorzystać siedzibę tej firmy ogladałam poczytałam trochę tylko współczuję że tak firma kuleje przez te złe ajentki które chcą szybko mieć dużo kasy
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-11-27 09:21:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jest okropna firma każdy zadzi na swoje kopyto tak zwana kierowniczka blach potrafi zwolnic matke która samotnie utrzymuje trujke dzieci która zapieprzala jak maly samochodzik to woli zostawić swoja siostrę gosienke celu która się opierdala ta tylko ta osoba pracuje co ma znajomosci
zdjecie uzytkownika
Marta - 2014-11-28 14:00:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wiecie, troszkę nie wiem dalczego tak narzekacie. W sumie dobrze by bylo jakbyście tak sobie napisali jeszcze co konkretniej tam sie dzieje. bo takie ogólniki to niestety nie pomagają. jak ktoś chce iść do pracy to się bardzo namęczy w samej rpacy i mało zarobi czy odwrotnie ? zależy mi na takich informajach,
zdjecie uzytkownika
Krystyna - 2014-11-30 15:08:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem u córki co 2 tygodnie w Częstochowie przyjezdzam z Tarnowskich Gór odwiedzam sklepy dwa firmowe i się zdziwiłam w alejach w sklepie kobietka starsza od wszystkich dziewczyn zaczyna swoje uwagi nie podoba mi się jest pani za kasą i ona wycenia rzeczy i ona powinna mieć zdanie ale ta pani jest za kasą bardzo miła i może nie wie biedaczka jak ma powiedzieć tej pani by nie przesadzała jest starsza ale nie powinna ustawiać młodsze a na drugim zaraz widać że jest jedna która trzyma wszystkie w ryzach i jedna wycenia a nie jak w alejach przecież tak nie można wykorzystywać młodsze wydaje mi się że jedna powinna wyceniać a nie dwie chyba że tak ma być pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
robin of locksley - 2014-12-03 17:31:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak taki człowiek jak Wojteczek zostaje człowiekiem 25 lecia,to nic dziwnego,że tyle ludzi wyjeżdża z Polski.Oni uważają że kupują człowieka na własność,najlepiej jakby się robiło po 20 godz na dobę,a i tak to za mało,no i oczywiście ,,krem "to podstawa. Liczy się tylko zysk,człowiek jest niczym>jednym słowem dziadowska firma,rządzona przez wyzyskiwacza.
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-12-10 09:39:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłam ostatnio na nowym towarze i się załamałam,nie ma się czego czepić, podobno ciemny naród został uświadomiony i już nie tak chętnie wrzuca ubrania (jak wtedy kiedy myśleli że to dla Caritasu), naprawdę żałowałam że tam poszłam, ubrania potwornie zniszczone , ceny chyba z sufitu... wtórpol się sypie i idzie na dno..... i bardzo dobrze
zdjecie uzytkownika
michał - 2014-12-12 17:32:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a słuchajcie, jeśli chodzi o prace w tej firmie to jak to wygląda, prowadzą jeszcze jakieś rekrutacje i spotkania z kandydatami? bo ja nie wiem już w sumie co robić, potrzebuje na szybko jakąś prace znaleźć i to najlepiej na pełen etat, a też nie wiem czy na pewno mne przyjmą tam tak od razu i czy firma dobrze działa?
zdjecie uzytkownika
michał - 2014-12-12 17:37:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a słuchajcie, jeśli chodzi o prace w tej firmie to jak to wygląda, prowadzą jeszcze jakieś rekrutacje i spotkania z kandydatami? bo ja nie wiem już w sumie co robić, potrzebuje na szybko jakąś prace znaleźć i to najlepiej na pełen etat, a też nie wiem czy na pewno mne przyjmą tam tak od razu i czy firma dobrze działa?
zdjecie uzytkownika
michał - 2014-12-12 17:42:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a słuchajcie, jeśli chodzi o prace w tej firmie to jak to wygląda, prowadzą jeszcze jakieś rekrutacje i spotkania z kandydatami? bo ja nie wiem już w sumie co robić, potrzebuje na szybko jakąś prace znaleźć i to najlepiej na pełen etat, a też nie wiem czy na pewno mnie przyjmą tam tak od razu i czy firma dobrze działa?
zdjecie uzytkownika
michał - 2014-12-12 17:45:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a słuchajcie, jeśli chodzi o prace w tej firmie to jak to wygląda, prowadzą jeszcze jakieś rekrutacje i spotkania z kandydatami? bo ja nie wiem już w sumie co robić, potrzebuje na szybko jakąś prace znaleźć i to najlepiej na pełen etat, a też nie wiem czy na pewno mnie przyjmą tam tak od razu i czy firma dobrze działa?
zdjecie uzytkownika
michał - 2014-12-12 17:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a słuchajcie, jeśli chodzi o prace w tej firmie to jak to wygląda, prowadzą jeszcze jakieś rekrutacje i spotkania z kandydatami? bo ja nie wiem już w sumie co robić, potrzebuje na szybko jakąś prace znaleźć i to najlepiej na pełen etat, a też nie wiem czy na pewno mnie przyjmą tam tak od razu i czy firma dobrze działa?
zdjecie uzytkownika
michał - 2014-12-12 18:11:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a słuchajcie, jeśli chodzi o prace w tej firmie to jak to wygląda, prowadzą jeszcze jakieś rekrutacje i spotkania z kandydatami? bo ja nie wiem już w sumie co robić, potrzebuje na szybko jakąś prace znaleźć i to najlepiej na pełen etat, a też nie wiem czy na pewno mnie przyjmą tam tak od razu i czy firma dobrze działa?
zdjecie uzytkownika
Stachu - 2014-12-17 11:04:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do michała: Stary, Ty jesteś inteligentny inaczej czy o co kaman? Masz tu kilkaset wpisów o tym, jak beznadziejny jest Wtórpol, jak oszukuje i traktuje ludzi jak bydło a Ty jak jakiś bezmózg pytasz "czy firma dobrze działa"? Masz Ty wszystkich w domu?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WTÓRPOL
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy WTÓRPOL?
Zadaj pytanie
x