Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: WTÓRPOL

zdjecie uzytkownika
Mayday - 2014-07-28 21:01:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O własnie też jestem bardzo ciekaw jak to wszystko wygląda,może ktoś cos wiecej podpowiedzieć.
zdjecie uzytkownika
anita - 2014-07-31 11:17:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jola - 2014-07-10 12:09:55]:
jola (inteligentna jak jola rutowicz) myśli że jak napisze taką wazelinę to popracuje zamiast sześciu miesięcy siedem albo może i osiem, imię i miasto to może być za mało, podaj numer telefonu żeby kierownik mógł zadzwonić..
zdjecie uzytkownika
jola - 2014-07-31 18:56:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Anita kierownik ma mój nr :-) nie musze go pisać na forum . W przeciwieństwie do ciebie jestem inteligentna bo żyjemy w wolnym kraju i każdy może mieć swoje zdanie . Moje zdanie jest bardzo dobre na temat tej firmy !!! Pozdrawiam z gliwic ;-(
zdjecie uzytkownika
dolar - 2014-08-05 20:56:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,jestem ajentka i mam pytanie czy ktoras z Was miala kiedykolwek jakiekolwiek problemy finansowe przez ta firme?
zdjecie uzytkownika
anita - 2014-08-07 13:37:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jola - 2014-07-31 18:56:56]:
skoro taka inteligentna jesteś to co robisz w tej firmie????????
zdjecie uzytkownika
anita - 2014-08-07 13:41:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jola - 2014-07-31 18:56:56]:
zmienisz zdanie jak cie wywalą z dnia na dzień na tą twoją inteligentną twarz...
zdjecie uzytkownika
jola - 2014-08-08 19:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Anita ty masz zle wspomniena to nie znaczy zeja je mam mieć :) choćby góry się wlily nie powiem natemat tej firmy zlego słowa a ze jestes taka wscibska to nie mój problem .aha wlasnie jestem intligntna dlatego pracuje :) bo ty chyba bylas za mało inteligenta soro cie zwolnili :) pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
anita - 2014-08-12 09:57:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jola - 2014-08-08 19:22:52]:
skoro pracujesz to znaczy że nasz czterocyfrowy ujemny iloraz inteligencji i że jesteś głupsza od słomy która wyłazi ci z tandetnych i mało gustownych butów, ja należę do tych, które nie przeszły rozmowy kwalifikacyjnej(a muszę się pochwalić że pracowałam w kilku firmach i przypuszczam że byłam zbyt dobrze jak na takie "stanowisko" wykształcona). przeszła najgłupsza,wiem by byłam w tym sklepie, poziom jej słownictwa to czysta żenada , nie wiadomo śmiać się czy płakać , kwintesencja wiochy , a o twoim poziomie (ale raczej takim co to jest pod poziomem morza) świadczą twoje wpisy
zdjecie uzytkownika
anita - 2014-08-12 10:00:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jola - 2014-08-08 19:22:52]:
jola "lojajna" (ciekawe czy idiotka zrozumie dowcip, raczej nie bo poczucie humoru to cecha ludzi inteligentnych a jola jest "inteligentna inaczej") napisała co wiedziała, a każdy wie że jak jest prawda.
zdjecie uzytkownika
Benny - 2014-08-12 15:08:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak czytam komenty niektorych to rece opadaja.Na Wtorpol skarza sie juz i kierowcy, ajentki i co, co zasuwaja w firmie. O tym jak sie tu traktuje ludzi to chyba mozna by z 10 tomow opowiadan wydac a ciagle sie znajda jacys durni, co naiwnie pytaja czy warto tu pracowac. Pisac potrafia to moze w koncu i czytac ze zrozumieniem sie naucza. A jak nie to znak, ze im sie nalezy dostac w d.. od tej wspanialej firmy.
zdjecie uzytkownika
Justyna Chorzów - 2014-08-12 19:06:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ogarnijcie się.. każdy może mieć swoje zdanie na temat Wtórpolu, i każdy ma prawo je wyrazić. To nie jest forum poświęcone wbijaniu na osoby, które mówią pozytywnie, tylko wyrażaniu swojej opinii nt. Wtórpolu. /

Ja pracowałam najpierw jako pracownik w Chorzowie, Rudzie Śląskiej i Katowicach, później byłam ajentką. Można by powiedzieć, że jest parę niedociągnięć, ale ja osobiście oceniam współpracę na plus. Nie rozumiałam zachowania niektórych kierowników, za to kierownik [S] był okay, zawsze doradził i można było z Nim porozmawiać. Godziny pracy były męczące no i przetowarowania, ale miałam zgrane dziewczyny i szybko, sprawnie szło. Dbałyśmy bardzo o sklep, zawsze pytając klientów czy nie trzeba w czymś pomóc, układając ubrania asortymentem i kolorami, to też kierownictwo nie miało się o co czepiać, więc było dobrze. Było parę nieporozumień, mimo wszystko jednak oceniam współpracę na plus. Niejedno przeszłam w tej firmie i wiem jak jest, to też pewnie zaraz zostanę zbluzgana za moją pozytywną opinię. /

zdjecie uzytkownika
JOLA;) - 2014-08-13 19:31:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Anita nie przeszlas rozmowy bo nie potrafisz sie wypowiadac po za tym nie przeszlas rozmowy to co sie wpiepszasz w opinie o temat pracy idiotko :):) nie bede kometowac twoich wypowiedzi :) wypowiadasz sie tak bo zazdroscisz innym i tyle ale powodzenia niech zal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dalej ci sciska :) pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Angel - 2014-08-15 03:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam ajentką kilkanaście miesięcy, sama odeszłam, bo zwyczajnie miałam dość niewolniczych godzin pracy. Kierownicy jak wszędzie, muszą kontrolować bo taka ich praca, to się da przeżyć,oczywiście pod warunkiem, że jesteś uczciwa i Twoje dziewczyny też. Wiadomo, ciężkie są rozładunki. Mnie pod koniec już wkurzały też klientki,ale to pewnie przez zmęczenie. Źle nie wypowiadam się o tej firmie, bo na szkoleniu każda ajentka mówi, jak wygląda ta praca, jakie są plusy( jak dla mnie wyłącznie wynagrodzenie), jakie minusy, więc decydując się na tą pracę, raczej każda ma świadomość co ją czeka. Te 3000zł to naprawdę ciężko zarobiony chleb,to praca dla osób bez zobowiązań, rodziny i w pełni dyspozycyjnych. No i trzeba pamiętać, że znaleźć dziewczyny do pracy za 600zł to naprawdę wyczyn, przyjdą, popracują miesiąc i odchodzą, i ciągle szukasz, ja już tym też rzygałam. Ogólnie, jakąś tam kasę z tej pracy mam( bo nawet nie było czasu jej wydać), ale cieszę się, że już tam nie pracuję.
zdjecie uzytkownika
anita - 2014-08-18 08:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [JOLA;) - 2014-08-13 19:31:25]:
jolu z gliwic, w przeciwieństwie do ciebie władam poprawną polszczyzną, jeśli ktoś chce sprawdzić która z nas potrafi się wypowiedzieć niech przeczyta twoje oraz moje wpisy i porówna sobie
zdjecie uzytkownika
anita - 2014-08-19 11:15:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Angel - 2014-08-15 03:33:26]:
jeżeli już nie pracujesz i nie podajesz tak jak jola miasta z którego jesteś to nie narażasz się na zarzuty o lizusostwo, gdyby jola chodziła do szkoły wiedziałby że lizusów nikt nie lubi ale jola nie skończyła nawet podstawówki, chyba że korespondencyjnie, więc skąd może takie rzeczy wiedzieć...
zdjecie uzytkownika
anita - 2014-08-19 11:21:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Benny - 2014-08-12 15:08:48]:
dawno temu jedna z gazet przeprowadziła sondę wśród polityków i wyobraż sobie że narzekali, a to że nie można zatrudniać rodziny a obcy nabijają rachunki za telefon(zapominali że dostają na prowadzenie biura pieniążki i że za rachunki płaca podatnicy), a ci co w Brukseli to muszą się języków uczyć... To taki kraj, każdy narzeka, jedni narzekają bo mają powód a inni żeby Pan bóg nie pomyślał Że im się powodzi i nie zmienił tego stanu rzeczy. Polska to taki dziwny kraj jak mawiał Zulu Gula...
zdjecie uzytkownika
anita - 2014-08-19 11:22:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aga361 - 2014-07-23 22:22:48]:
masz rację Aga, w obozach koncentracyjnych też niektórzy sobie dobrze radzili..
zdjecie uzytkownika
anita - 2014-08-19 11:28:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Justyna Chorzów - 2014-08-12 19:06:25]:
system w którym jedna ajentaka szkoli następczynię drugiej ajentki w czasie kiedy druga ajentka szkoli następczynię pierwszej ajentki jest chory,ajentkom nie zależy na tym żeby dobrze przeszkolić przyszłe ajentki; ajentka mówi tyle ile musi, jeśli jesteś bystra to się domyślisz jak układać towar a jak nie to kierownik jeżdzi po tobie jak po łysej kobyle.
zdjecie uzytkownika
anita - 2014-08-19 11:51:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [JOLA;) - 2014-08-13 19:31:25]:
jolu z gliwic, jesteś wulgarną ordynarną prymitywną prostaczką, zastanawiam się jak to możliwe że ajentaka ma tyle czasu i tak pilnie śledzi wpisy na tym forum. twoje wpisy to wariacja na temat języka polskiego, jak ty rozmawiasz z klientkami? jeżeli tak piszesz to jak ty prowadzisz dokumentację? jolu z gliwic, urzędnicy z urzędu skarbowego nie znają się na głupich żartach i jest coś takiego jak odpowiedzialność karno skarbowa. przypuszczam że nie przeszłam rozmowy częściowo przez własną głupotę,powiedziałam że zdarza mi się kupować w tych sklepach a to chyba nie jest mile widziane podejrzewają że rodzina będzie się ubierać (mimo że, moja rodzina jest pracująca-musiałam powiedziec kto i gdzie pracuje) ponadto mój chłopak chwilowo nie pracował więc chyba kierownik bał się że go zatrudnię,a kierownicy nie chcą mieć do czynienia z panami-zbyt duże ryzyko że dostaną w mordę. jeszcze jedno, często spotykam wpisy że dziewczyny mają zamiar pozwać firmę. nie radzę, jeśli podpisałyście rozwiązanie umowy za porozumieniem stron, ja wiem że wszystkie wiedzą że w każdej chwili mogą zostać zwolnione,ale kiedy to się dzieje to jednak jest zaskoczenie, trzeba zapanować nad emocjami i czytać co się podpisuje, jeżeli was zwalniają to musi to być napisane i wtedy należy wam się odprawa(chyba 2000zł)
zdjecie uzytkownika
Justyna Chorzów - 2014-08-19 15:16:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anita - 2014-08-19 11:28:54]:
Jeśli jesteś bystra to sobie poradzisz ze wszystkim,
po mnie Kierownictwo nie jeździło jak ; 'po łysej kobyle',
ja dostawałam wskazówki, rady, pomocne odpowiedzi.

Nie mówię, że wszystko było kolorowo, ja jednak wspominam pracę w firmie bardzo dobrze, może dlatego, że samą pracę lubiłam bardzo..
zdjecie uzytkownika
anita - 2014-08-20 13:10:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Justyna Chorzów - 2014-08-19 15:16:31]:
jakoś sobie radzę, ale jest ciężko, z przykrością stwierdzam że idiotki mają taryfę ulgową, nie pierwszy raz przekonuję się o tym, w tym kraju jest chyba jakiś system ochrony upośledzonych umysłowo, litują się nad nimi zamiast tępić żeby dalej swoich głupich genów nie przekazywały...
zdjecie uzytkownika
Justyna Chorzów - 2014-08-20 17:06:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anita - 2014-08-20 13:10:33]:
chyba wiesz z własnego doświadczenia...
zdjecie uzytkownika
asia - 2014-08-29 05:56:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chciałam poczytać opinie o firmie a tu ubliżanie każdej która tą firmę pochwalić. Pewno mnie też jedna pani zmiesza z błotem ale anita jesteś żałosna. I mam gdzieś co o mnie napiszesz.
zdjecie uzytkownika
byłaajentka - 2014-08-30 19:18:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jola - 2014-08-08 19:22:52]:
Jola!
Przeczytaj wpis Filibryny {parę stron wcześniej}.Nie zieje jadem jasno opisuje pracę ajentki i system firmy.W pełni się pod tym podpisuję. Pewnie kierownik mówił że te przed tobą były nieuczciwe,nie radziły sobie itp.Pomyśl tyle sklepów i przez tyle lat nigdy nie natrafili na tą idealną?Dlaczego w żadnym sklepie nie ma ajentki ,która pracowałaby kilka lat?Wyjątek to byli kierownicy itp.których właśnie wymieniłabym aby sprawdzić dochód sklepu przy innym ajencie
zdjecie uzytkownika
duszek - 2014-09-01 19:04:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda słow na ta firme,kij ma dwa końce wszysko udaje się do czasu a póżniej krach i kaput
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WTÓRPOL
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski