logo WTÓRPOL

WTÓRPOL

Skarżysko-Kamienna

Opinie o WTÓRPOL

bdrgk 2016-07-19 10:40:36
nie wiem ile mozna sie wzbogacic na kupowaniu uzywanych ubran gdzie ma sie zakaz -kupuje im ktos ciuchy a nie wolno tego robic pewnie kazda z was tak robi a kazda udaje ze nie robi tego
pozdr 2016-07-19 10:56:34
Oj uwierz mi, że ,można @bdrgk zresztą nie mieliby tyle oddziałów jakby im się to nie kręciło i nie opłacało a atmosfera w firmie @dobra dusza zależy od was tylko i wyłącznie jeśli wy się o nią postaracie to na pewno będzie lepiej nie trzeba trafiać na fajnych ludzi tylko dogadywać się z nimi
1
Alllla 2016-07-22 15:59:35
Wojtek.... Umowe o prace??? Gdzie??? Sama pracuje w tej firmie i ja, moj pracownik i wszyscy z gory na dol z kierowcami wlacznie sa na działalności gospodarczej...wiec o jakiej umowie mowisz??
1
boss 2016-07-22 21:14:37
W sumie to się zastanawiam czy są u nich jakieś oferty pracy.
Alllla 2016-07-23 14:27:01
Do pracy szukaja ciagle bez przerwy.. Ale nie na umowe o prace.
1
Marek 2016-07-23 18:36:52
Ale to dobrze, że ciągle szukają i że bez przerwy to bardzo dobrze świadczy o firmie, ja widzę to tak, że się nie poddają, że rozwijają się coraz lepiej i lepiej, moim zdaniem to naprawdę spoko rzecz, alternatywy nie widze w tym momencie, pewnie nie ma
3
Alllla 2016-07-25 19:12:29
A nie pomyslales ze to dlatego ze ciagle kogos zwalniaja??
9
edr 2016-07-27 17:33:49
@Allla no ale to przeciez bylaby wtedy rektrutacja..
Adam 2016-07-29 11:20:34
Jam wiecie pan W. jest tak naprawdę oszustem i kretaczem wykorzystując do swych celów biednych ludzi zwanych Ko....! I ma gdzieś to co oni przeżywają a sam cieszy się że sowich milionów!!!!!
Życzę mu jak najgorszego losu jemu i jego dziecią a jego firma niech spłonie!!!
1
Adam 2016-07-29 11:22:29
Jam wiecie pan W. jest tak naprawdę oszustem i kretaczem wykorzystując do swych celów biednych ludzi zwanych Ko....! I ma gdzieś to co oni przeżywają a sam cieszy się że sowich milionów!!!!!
Życzę mu jak najgorszego losu jemu i jego dziecią a jego firma niech spłonie!!!
skaio 2016-07-29 14:16:11
Ja to chętnie bym się do nich załapał do nich, bo mają dobre zarobki.
To ja złodziej:-)??? 2016-08-02 10:11:26
Jestem Loko w tej firmie to ja rządzę, kradnie wszystko co się da, od nędznego oryginalnego ciucha a nawet takie miejsce jak magazyn zakładowy nie ma przede mną tajemnic robię interesy z karzdym piszcie na forum co potrzebujecie a ja wam to załatwie. Buduję sobie dom więc potrzebuję kasy przecież sam kredyt się nie spłacić. Nie ma obaw że coś nie wypali, mnie chroni sam blacha a i szefa bez problemów omotam. Czekam na was drodzy klienci, zapraszam do współpracy Loko.
P.S. Nie ma na co czekać! :-)
cat 2016-08-02 17:09:44
No to dobrze, że jes tu nich szansa na odpowiednie zarobki @skaio, bo doskonale wiedzą jak zadbać o niezłe zatrudnienie i stawki. Zastanawiam się jednak czy pokazują się teraz u nich jakieś oferty pracy, wiecie może? Z góry dziękuję za szybką odpowiedź.
2
LKT 2016-08-04 07:10:14
Ktoś ocenia pracownika po tym ze ciężko pracuje i chce dać swoim dzieciom dom a ktos usiądzie przed komputerem i myśli ze kredyt sam się spłaci i będzie mówił kto jaki jest...nie ma w życiu lekko żeby coś mieć trzeba ciężko pracować...dużo osób spłaca kredyt ale nikt nie chce o tym mówić bo to jest prywatną sprawa..a Tobie proponuje spojrzeć w słownik bo widać ze ledwie skończyłeś podstawowke a błędy jakie popełniasz aż gryzą w oczy.
Pozdrawiam!
uko 2016-08-04 10:38:55
czy ktoś wie o jakichś aktualnych rekrutacjach w firmie?
Agent Gabriel 2016-08-04 16:22:59
Część jestem Gabriel, nie mylcie mnie z aniołem w sumie jestem trochę inny. Lubię odnosić na kolegów z pracy choć sam nie jestem święty, pamiętacie te czasy gdzie portierzy byli sami w nocy a szef spał? Wtedy to dyskont był caaaaały nasz:-) Choć teraz zajmuje się głównie donoszeniem na innych czasem daję się coś pożyczyć, wiadomo przecież to tylko do pracy jestem fajnym gościem i nie chodzę w tych szmatach na codzień. Jak macie jakiś problem z kimś piszcie na forum razem postaramy się coś wymyślić, z moich usług korzystał nawet sam Loczek, mam dobry układ z kierowniczką i na bank będzie po naszej stronie. Możecie mnie złapać podczas produkcji, czekam na każdego Kontrolny Gabriel:-)!
kazio 2016-08-04 18:51:42
Bardzo śmieszne @Agent Gabriel, że też każdy ma czas na wypisywanie takich rzeczy na forum. Większy pożytek zrobiłbyś pisząc czy będą jakieś podwyżki o ile tajny agent ma takie info
INNA 2016-08-08 01:40:53
Nijaki Loczek jest nawet wporzadku i takich rzeczy nie zrobilby a co do Gabrysia to moze byc prawda po czesci - zarozumialec z niego. Patrzy tylko na swoja d*pe za przeproszeniem... Rudy tzn Gabrys jest tam jednym z pupilkow... Nie wiem kto to zrobil (napisal i klamal) ale ze az taki najazd na nich ? Daj spokoj czlowieku... RZ.?,
1
As 2016-08-08 10:13:51
No jest w porządku, to akurat prawda, że jest dobrym człowiekiem, ale to wiadomo chyba już nie od dziś, więc na spokojnie, tam ogólnei wszystko jest w porządku, tak jak mówisz
hah 2016-08-18 13:37:25
Jest w porzadku tylko jak by przyszlo co do czego to by pierwszy z ucha walil zeby sie wybielic.
koszty 2016-08-18 21:46:38
@ hah czyli niby wwszystko okej, a jednak njie do konca?? nie lubie takich osób, bo to jest bardzo fałszywe i takie osoby wydają mi się niebezpieczne, serio ....
była ajentka 2016-08-23 10:39:19
Mam doświadczenie z ta firmą i nie jest ono dobre. Praca jest ciezka a często niemożliwa do wykonania. Ajentki są ciągle mobingowane a dla podkręcania atmosfery opowiadają im jakie złe były poprzednie : kradly, nic nie robiły, byly niezaradne itd itp. Jednym slowem jesteś juz na starcie skazana na ixh ciągłą krytykę, niezadowolenie i obgadywanie. Dziewczyny na sklepach zestresowne i wykonczone fizycznie. Płacą dopóki muszą cyrk odbywa się przy ostatniwj fakturze. Podsumowujac praca gwarantuje zepsute nerwy, bolacy kregoslup i dlugi.
1
123 2016-08-23 11:28:48
Co się dzieje z kierownictwem? Jakieś zmiany?
ewka 2016-08-23 14:23:40
Wiesz co moze chodzi o to ,ze trzeba wyraboiac normy i dlatego jest taka napinka? chodzi o kasę przeze wszuytkim dlatego tak pewnie jest
była ajentka 2016-08-23 16:41:15
W kazdej firmie chodzi o pienadze, ale sposob postępowania tej firmy z ludxmi jest zenujacy i do noczego dobreg ich nie doprpwadzi. Zeby wspolpracowac z innymi i czerpac z tego zyski trzeba ich szanowac a zespol zarzadzajacy powinni tworzyc inteligentni i opanowani ludzie. Tu jest wielki chaos
2
Aldig 2016-08-23 17:09:19
Witam zamierzam podjąć współprace z Wtórpolem jako ajentka. Proszę o konkrety. Interesuje mnie płatności, rozliczenia z pracownikami. Itp. Pozdrawiam
anka 2016-08-24 15:42:11
A co jest takiego żenującego o czym piszesz? opisz jakieś sytuacje by mozna bylo rowniez tak uwazac...
była ajentka 2016-08-24 20:50:38
Nie zależy mi na tym, zeby ktos tak uwazal. Przedstawilam swoją opinię, a jezeli interesują Cię szczegóły wspolpracy z ta dziwną firmą to radzę poczytac wczes iejsze wpisy. Dla mnie żenujący jest m.in. sposób traktowania ajentek po podpisaniu umowy, rekrutacja, która zaczyna się od nagadywania na poprzednią ajentke, ktora często jest bogu ducha winna, manipulowanie i zastraszanie w momecie kiedy myślą,że juz CI zależy. Sam fakt wpadania tych panow na sklep bez dzien dobry w humorze takim jakby od drZWI mieli Cie zastrzelić i wierz albo nie, ale nie jest to zalezne od tego jak prowadzisz sklep, bo wczesniej czy później i tak uslyszysz,ze cos robiłaś źle choćbyś nawet spać dp domu nie chodziła. A jak przychodzi do ostatniej wypłaty to źle było wszystko. Niestety ich dziwne taktyki rozgryaz kazda wczesnij czy później. Bo na początku kobietom się wydaje, że może rzeczywiście inne były złe, a one się przyloza i będzie dobrze. Nie,nie jak wszystko jest dobrze i się wszystko zgadza to tez jest źle bo to znaczy,że coś kombinujesz skoro tak się kontrolujesz. Jest źle, że w ogóle podjęłas współpracę, bo zrobiłaś to po to, zeby mieć dostep do ich starych ciuchów. Wiele sie w tej firmie nasluchalam i naogladalam żałuję kazdej spedzonej tam minuty
7
była ajentka 2016-08-24 21:18:28
Bardzo proszę osoby, które zostały finansowo pokrzywdzone przez wtorpol o kontakt. Prosze podac e-mail ja sie skontaktuje. Wiem, że takich osób jest wiele.
4
ghvuio 2016-08-25 10:20:33
@ była ajentka nie wiem jak tam jest, weszłam na forum żeby po prostu poczytać opinie o firmie WTÓRPOL. Ale jeśli faktycznie jest nagadywanie na poprzedniczki nieczego dobrego nie wróży, wręcz przeciwnie
Monia 2016-08-29 16:29:54
@hj
Tam przyjęcia są non stop. Dzwonisz, idziesz, jeżeli zap...lasz wystarczająco szybko (przepraszam, ale to jedyne dobre słowo) to po trzech dniach zakładasz działalność. Nie ma dnia, żeby nie pojawił się ktoś nowy ..i pewnie nie ma dnia żeby kogoś nie wywalili, lub ktoś sam zrezygnował.
4
michał 2016-08-30 09:52:56
Wiadomo czy zarobki są adekwatne do powierzanych obowiązków? Podobno miały się pojawić jakieś premie od nowego roku.
madleine 2016-09-02 00:47:37
Chłopie radzę ci znaleźć lekarza, najlepszego od glowy!
1
kazio 2016-09-02 11:40:30
Naprawdę @monia? Już jakiś czas kręcę się koło firmy co prawda tylko internetowo, że tak powiem ale żadne ogłoszenia się do nich nie pojawiają dlatego bardzo dziwi nie twój komentarz
Jagoda 2016-09-03 22:38:18
Jak wiemy szef jest tyranem i próbuje swoją postawą zastraszyć każdego pracownika, i w sumie nie ma kontaktu z nikim z wielkiego świata biznesu, pytanie dlaczego? Czy chodzi tu o jego nad wyraz wygórowane Ego, czy może chodzić tu o jego życie prywatne, i o coś czego wstydzi się powiedzieć narażając się na pogardę wszystkich ludzi których nie raz zmieszał z błotem. Sądzę że ma to związek z jego życiem erotycznym gdyż ma on dość nie codzienne hobby, jest to sex analny!!!
1
skaio 2016-09-03 22:38:34
Najlepsze jest to, że ostatnio nie pokazało się u nich żadne ogłoszenie pracy. To najlepszy dowód na to, że relacje opierają się na dość przyjacielskich relacjach.
prc 2016-09-04 10:31:13
Dziewczyna która prosi o kontakt w sprawie tez wykorzystanych i okradzionych przez wtorpol niech napisze do reportera z uwagi do mnie dzwonil choc nie wiem skąd mial moje dane i dluuuugo ze mną rozmawiał tez okradli mnie na dobrych kilnanascie tysięcy podobno maja mnostwo zgloszen od bylych a
takze obecnych pracownikow wtorpolu i naprawde to co wmawiają nam ze jest legalne choćby te rozkladki to jedno wielkie oszustwo prawnie to wygląda calkiem inaczej
1
Tomasz 2016-09-04 10:52:11
Ha ha ha ha ha ha ha nawet miło słyszeć o kimś takim jak szef tej firmy dzięki za info teraz nie będzie taki mocny dzięki koleżanko.
edr 2016-09-04 11:48:39
@skaio to chyba może tez swiadczyc o tym ze w firmie oferowane jest stabilne zatrudnienie nie uważasz?
Grażyna 2016-09-04 15:49:11
No ładnie taki ktoś a taki swintuch jak on teraz pokaże się tej chmarze pań w jego firmie, ja nie mam nic przeciwko ale sami wiecie jaki on dotąd
był naprawdę przykre rzeczy ostatnio tu wypisują.
ania 2016-09-04 15:54:50
@Grażyna może ty byś coś napisała na przykład o warunkach pracy? Bo za wiele to z tych komentarzy nie wynika..a ja chciałabym wiedzieć jaka jest stawka, umowa, godziny pracy. Serio dacie jakieś konkrety
rozkladkowicz 2016-09-04 19:08:20
Ta firma to jedno wielkie oszustwo. ludzie oddaja swoje rzeczy do kontenerów dla biednych a wtorpol to przejmuje i zarabia na tym duze pieniądze jest to zwykla mafia która potem szuka byle czego żeby nie wypłacać ciężko zarobionych pieniedzy przez pracowników i ajentki .na rozkładkach jest niby płacone za rozłożenie towaru ale nikt nie mówi ze trzeba go jeszcze zrzucić i spakowac do worów a to troche czasu zajmuje i to są nie zapłacone pieniądze!!!! na dodatek worki mają ważyc niby 45 kg a waża z 80 kg , człowiek po rozkładce przychodzi taki zmęczony że nie wie jak sie nazywa,mnie równiż oszukano i ja zgłosze to do uwagi jeżeli mi nie wypłacą pieniędzy ,zrobie wszystkoi wkońcu trzeba sie im zabrać za dupy!!!!!mówią ze placą bardzo dobre pieniądze a tak naprawde pracuje sie tam 1.5 etatu i wcale za tą harówke nie jest to warte . Szef rzeczywiście chyba ma jakieś tajemnice z życia prywatnego bo nikt nic o nim nie wie natomiast on chciałby wiedzieć o pracownikach i ajentkach wszystko!!!!!

1
rozkladkowicz 2016-09-04 19:11:41
Witam.Mój email to rozkladkowicz@vp.pl proszę o kontakt. Mnie również nie wypłacono pieniędzy.Pozdrawiam.
edr 2016-09-04 19:16:53
@ania powiem Ci ze i tak na chwile obecna to oni nie maja zandych rekrtuacji wiec nic nie wiadomo ..
Zofija 2016-09-05 21:40:41
Pytanie do ajentek: Ile czekałyście po szkoleniu na lokal? Chodzi mi o teren Śląska :)
michał 2016-09-06 09:51:17
Ja to widziałem ostatnio ogłoszenie na junior acoountant, ale wymagany jest co najmniej angielski lub niemiecki. Raczej to nie jest dziwnego, ale pewnie za to jest szansa na odpowiednie premie do zarobków. Wiadomo czy oprócz tego są jeszcze jakieś benefity?
kleks 2016-09-16 11:47:36
Pisałem wielokrotnie napiszę jeszcze raz. Unikaj pracy w tej firmie czlowieku!! nigdy nie zrozumiesz panujacych tam zasad, nigdy tez nie dojdziesz ladu skladu z zasadami itd. bedziesz za to wiedzial ze, okrasc cie moga w kazdej chwili z twoich ciezko zarobionych pieniedzy. no chyba ze bedziesz miec slabosc do kierownika a on do ciebie, wtedy praca ma zupelnie inny charakter.
michał 2016-09-16 14:06:07
Na wyższe stanowisko to rzeczywiście wymagane jest odpowiednie doświadczenie, bo przecież zatrudnienie wiąże się z odpowiednią dozą odpowiedzialności. Wiecie czy oprócz tego są jeszcze jakieś benefity?
szajba 2016-09-21 00:19:10
angel.ann@Interia. pl
4
michał 2016-09-21 10:05:54
Na pewno jeśli chodzi o benefity to spokojnie można dostać ubezpieczenie z tego co wiem no i też jakieś karty jeśli chodzi o kluby fitness, sportową multisportu z tego co wiem.
Zostaw swoją opinię o WTÓRPOL - Skarżysko-Kamienna
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WTÓRPOL