Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo WTÓRPOL

Opinie o WTÓRPOL

Pracowałeś w firmie WTÓRPOL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ja - 2015-07-21 06:53:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W 100 % popieram twą wypowiedź. To co mnie spotkało w tej firmie jest nie do opisania i nie do zapomnienia. Ostrzegam przed współpracą. To alcatraz,nie praca.
zdjecie uzytkownika
obecna ajentka - 2015-07-21 18:08:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Waza - 2015-07-20 23:27:09]:
tak a najlepiej brać najniższą i nic nie robić. Niestety we wtorpolu trzeba się nazapieprzać ale nigdzie nie zarobisz takich pieniędzy siedząc czy leżąc. Jeśli jesteś w porządku i nie mataczysz to żadne nieprzyjemności Cię nie spotkają. Pracuję już trochę i wiem za co tak naprawdę są wywalane ajentki i nie jest to widzimisię kierownika tylko powód zawsze jest naprawdę konkretny ale żadna "pokrzywdzona" nie przyzna się to oczywiste.
zdjecie uzytkownika
waza - 2015-07-21 23:04:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nieuczciwe ajentki to co innego. Bo takich jest pełno szybkich karierowiczek które karierę chcą zrobić oszukując. Ale ja poruszam kwestie traktowania ajentek. Kierownictwo z założenie wychodzi ze każda ajentka to złodziejka. Ja tez długo pracuje w tej firmie jak i moja koleżanka. I dopiero niedawno dowiedziałyśmy sie ze kierownik nie jest gotow na dialog tylko krzykiem zagłusza wszystko i sie rozłącza lub będąc na obiekcie wiecznie sie spieszy i rozmowę zaczyna od słowa : tylko niech sie pani streszcza czasu nie mam. Dziś żałuje ze tu przyszłam pracować. Ze odeszłam z korporacji gdzie pracowałam jeszcze więcej czasu i pieniądze były większe. Odeszłam bo byłam juz wyczerpana zawodowo. Ale tam nauczono mnie etyki biznesu, tego ze przełożony wzbudza respekt ale nie darciem zastraszaniem tylko wiedza, obyciem postawa. Nie będę tu wiele tłumaczyć bo ktoś bez wiedzy/ praktyki tego nie zrozumie. A wtorpol przoduje w obsadzaniu stanowisk kierowniczych pierwszym lepszym. Nieliczne mogą pochwalić sie doświadczeniem, wiedza, wykształceniem itd. Firma dno dla pospolitych.
zdjecie uzytkownika
obecna ajentka - 2015-07-22 19:05:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [waza - 2015-07-21 23:04:56]:
Wiesz dziwne bo ja kontakt z kierownikiem mam codziennie. Fakt że wiecznie nie ma czasu ale jak coś chcę załatwić to załatwiam z in i mowa tu o panu MS. Jak żałujesz że pracujesz to się zwolnij, masz doświadczenie w korporacjach i obycie z etyką biznesu więc szkoda zdrowia. Ja bym z takiej sielankowej pracy korporacyjnej nie rezygnowała szczególnie przez tą etykę więc dziwię się. A może po prostu cierpisz na ZWZ? i tu tkwi problem. I uważaj na słowa bo ja nie czuję się pierwszą lepszą i doświadczeniem dość sporym mogę się pochwalić.
zdjecie uzytkownika
Koala - 2015-07-23 21:49:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [obecna ajentka - 2015-07-22 19:05:42]:
ha,ty się tak nie ekscytuj,bo wcześniej czy później polecisz z hukiem,jak wszystkie twoje poprzedniczki. Bajka o kradzieżach będzie potem przestrogą dla twych następczyń.Pan MS wie z góry ile twych dni zostało w tej podłej firmie. Powodzonka.
zdjecie uzytkownika
holinka - 2015-07-27 02:12:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pierwsze słyszę, żeby taka firma miała aż takie problemy z dyscypliną i taką słabą opinią internetową. Prawda jest taka, że jak coś już do Ciebie się przyklei to ciężko ją gdzieś za sobą zostawić i puścić mimopas - patrząc na dotychczasowe działanie firmy raczej nie będzie to możliwe, ale próbować zawsze warto - może będzie happyend.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-07-28 12:46:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [holinka - 2015-07-27 02:12:35]:
Na happyend to chyba nie masz co liczyć,pan M.S.juz sie postara zeby go nie było.Tak fałszywej i podłej osoby dawno nie spotkałam,we wszystkich widzi złodzieja,ciekawe czemu?czyżby sądził ludzi według siebie?Mam nadzieję,że kiedyś beknie za to jak traktuje ludzi i sam tak zostanie potraktowany.Jedynym kierownikiem ktory jest człowiekiem był Pan Jerzy,pisze był,bo słuch po nim zaginął,a szkoda,widać za dobry,tu trzeba być sku....,nawet te cizie w biurze są niemiłe,skóra cierpnie.
zdjecie uzytkownika
aaaaaaaa - 2015-07-28 18:03:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2015-07-28 12:46:07]:
Radzę zapoznać się z art. 212 KK. Chyba już koniec oszczerstw.
zdjecie uzytkownika
hihi - 2015-07-28 18:05:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
twarzą w twarz nie byłaby taka cwana
zdjecie uzytkownika
bibi - 2015-07-30 15:41:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie czepcie sie roboty a nie tu pierdoly piszecie kolorowo nie ma ale az tak zle tez nie jest. Podajcie mi jakas tak duza firme gdzie jest luksusowo. Kto ma robic i nie boi sie roboty bedzie robil wszedzie. Robcie co do was nalezy a zle nie bedzie. Znam pana M. S i wcale taki nie jest ja go lubie i problemu z nim nie mialam.
zdjecie uzytkownika
Waza - 2015-08-01 20:41:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kazdy ma prawo napisać swoją opinię. jednak większość nie ma pochlebnego zdania o tej firmie. a szkoda bo to nasza krajowa firma, dająca pracę wielu ludziom. Jednak w warunkach pracy daleko nam do pręznych europejskich biznesow. według mnie firma powinna spotkać się z prawdziwym protestem ajentek, nie tym na forum ani tych po "kątach" tylko mówić w twarz co nie pasuje, myśle ze w tej firmie są ludzie po szkołach ktorzy wiedzą jak tworzyc i zarządzac biznesem krajowym, i kiedys zmienią pewne bolesne waruni tej firmy.
zdjecie uzytkownika
Aga - 2015-08-02 20:16:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłam ajętką 7 tyg tylko dlatego że zamkneli mi sklep:( juz dawno mi sie tak dobrze nie pracowało szefostwo miłe nie powiem jak pan Jagiełło się pojawiał to miałam nerwy ale zawsze było ok z biura ludzie ok naprawde mili no może nie wszyscy ale większość szczerze tęśknie za tą pracą
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-08-07 22:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ty się przypadkiem w głowę nie uderzyłas wypisując takie bzdury????bo wygląda na ciężki uraz,po którym pokochalas dyskont i prace w nim. Fe!
zdjecie uzytkownika
jola z gliwic - 2015-08-16 19:16:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bedac ajentka super sie pracuje nie mam zastrzezen po za tym potepiacie dobre opinie o tej firmie... smiechu warte pracuje 2 lata i nie moge powiedziec zlego słowa o firmie ale oczywiscie musicie sie wypowiadac ale nie zaznaczycie ze kradlyscie ,odKLADALYSCIE towar i inne walki dlatego nie pracujecie !!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
bobo - 2015-08-18 17:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie z Toba jolu. Ja pracuje rok i tez nie narzekam. Wszedzie trzeba robic a jesli jest sie wporzadku wobec szefa i firmy to i odwrotnie tez jest ok. A co Sie dzieje z kierownikiem Donieckim?
zdjecie uzytkownika
waza - 2015-08-18 22:03:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a co w takim razie powiecie o godzinach pracy?
dniach wolnych?
kg jakie trzeba rozładować(250kg na dziewczyne razy dwa bo to powiesisz na wieszaku musisz rozwiesic ) czy uwazacie ze tak powinna wygladac wspołpraca? ze ajentki z gory traktowane sa jako te złe, i mimo że zapis w umowie pozwala jej miec wolne wspolnicy BO NIE KIEROWNICY nie mylic pojęc nie wyrazają na to zgody. jak to mozliwe? jawnie lamia umowe a ajentki boja sie odezwac bo mysla ze praca we wtorpolu to spelnienie ich marzen i nic lepszego nie znajda.
zdjecie uzytkownika
bobo - 2015-08-18 22:52:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Godz moze za duzo bo wystarczyloby od 9-17 jak kazdy inny szmateks. A rozladunki to wiadomo ze towar sie sam nie rozwiesi i na rozmowie czy szkoleniu przed podpisaniem umowy byla o tym mowa i widzialo sie jak to wygląda wiec w ciemno nie decydowalas na co sie piszesz, a wiadomo ze nie bedziesz siedziec przy kasie czy latac z miotla przy rozladunku tylko robic ze szybciej do domu wrocic. A z kierownikami nie mam problemu. Kiedy potrzebuje wolnego to nie ma problemu tylko zeby miec dobrze przecwiczonal i zaufana dziewczyne ktora w tym czasie cie zastapi. Z chorobowym tez nie bylo problemow. Tylko wy z siebie robicie poszkodowane przez los bo ciezko wam gemby otworzyc i sie zapytac. I wcale nic dziwnego ze firma jest uczulona na ajentki przeciez powierzaja nam duza odpowiedzialnosc i kase, a wystarczylo 2 czy 6 ajentek ktore pokazaly co potrafia lepka raczka, czy miekkim sercem pozwalajac odkladac, chowac czy opuszczac ceny i opinie wyrobily wszystkim ajentkom. Laski warunki pracy byly powiedziane przed podjeciem decyzji wiec w Ciemno nie szlyscie. A przy trzymaniu sie ich robi sie dalej.
zdjecie uzytkownika
lola - 2015-08-18 22:53:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hello kto wie co sie dzieje z kierownikiem Donieckim?
zdjecie uzytkownika
lalu21 - 2015-08-20 21:11:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wakacjuje sie. A kto bogatemu zabroni
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-22 22:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
Była pracownica - 2015-08-22 22:26:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Potwierdzam obojętnie jak będziecie się starać i tak wylecicie po 3 miesiącach. My układałyśmy ciuchy nawet kolorystycznie pomagałyśmy klientom świetna ekipa wszystko cacy. A tu nagle z dnia na dzień dowidzenia. A ajentka na początku super zarabiała później coraz mniej. Tutaj na jakąś drużynę piłkarską kilkaset złotych mniej. A najlepszy prezent na święta kolejny 1000 mniej. Powiedzieli że niby cięcia są a utargi były naprawdę dobre. Kpina i tyle. Później dowiedziałyśmy się że wyleciałyśmy zakradzież co było totalną kpiną. Żal mi Was ajentek naprawdę. Moja szefowa tak się starała a i tak jej to guzik dało.
zdjecie uzytkownika
beniek - 2015-08-24 21:46:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wyglada kierownik Jerzy i jaki jest?
zdjecie uzytkownika
kinia - 2015-08-26 12:51:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@beniek ty się kierownikiem nie zajmuj, nie o to przecież w pracy chodzi. a co do komentarza poprzedniczki to przecież wiadomo że w recyclingu odzieży jest zawsze duża rotacja, nie powinnaś być chyba aż tak bardzo zaskoczona. napisz proszę w takim razie jaką konkretnie miałaś umowę i jaki okres wypowiedzenia, to bardzo istotne kwestie
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-08-26 21:18:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma czegoś takiego jak okres wypowiedzenia. Ja miałam kolejną umowe na trzy miesiące,a w drugim mój czas minął....przyjechał kierownik rano jakby nigdy nic, a potem wieczorem pojawił się drugi i wręczył rozwiązanie umowy,za porozumieniem stron. Ha,ciekawe kto się z kim porozumiewal,bo ja raczej z nikim. Było czysto,miło,wszystko ogarnięte,tylko poprostu nadeszła wymiana ajentek i pa,pa.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spotkanie rekrutacyjne odbyło się na jakimś brudnym zapleczu sklepu.Cała wypowiedź kierownika zawierała wyłącznie opis stanowiska i zakazy z nim związane(wyłącznie) , wynagrodzenie oraz zasady prowadzenia działalności. Nie uzyskałam informacji na temat samej firmy,jej nazwy i adresu. Nawet miejsce wykonywania mojej pracy nie było wiadome. Wszystko dziwne, niejasne ,podejrzane,.
Pytania: Pytania bardzo osobiste. Wielokrotnie zadawane,czy mam męża?!bo jeśli mam,to czym się zajmuje. Czy mam dzieci i w jakim wieku.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-27 09:44:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
asia - 2015-08-27 09:45:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jola z gliwic - 2015-08-16 19:16:26]:
jolu z gliwic, każdy kto "czyta "twoje wypociny musi mieć nieodparte wrażenie że znalazło się brakujące ogniwo ewolucji. w życiu nie widziałam takiej "fantazji" w podejściu do ortografii języka polskiego, ty chyba jakaś upośledzona umysłowo jesteś, nad treścią tego co "napisałaś " nie będę się wypowiadać bo, zacytuję klasyka, "szkoda czasu i atłasu"
zdjecie uzytkownika
izus - 2015-08-27 16:16:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się,dla mnie to nie nie ajetka tylko .....szpieg
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WTÓRPOL

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy WTÓRPOL?
Zadaj pytanie
alert