logo WTÓRPOL

WTÓRPOL

Skarżysko-Kamienna

Opinie o WTÓRPOL

ewka 2016-07-01 14:22:05
targowska' musisz wszystko uregulować w skaróbowce, jak masz zawieszoną działaność to nadal będziesz co roku musiała się rozliczać nawet jak nie miałaś przychodu, wien jalepszym rozwiązaniem jest jak ją zamknięsz, proste pracodawca chyba nie ma nic do tego
aaaa 2016-07-01 22:18:37
Jestem ajentka od 2 lat. Przy dobrej ekipie da sie skonczyc wymiane towaru o 23. Prowadze sklep o pow. 1200 m. Zrzut, pakowanie i skladanie wieszakow zajmuje nam ok godziny, gorzej jak nastepnego tyg. jest mniejsza dostawa, wtedy ok 1,5 godz. Worek lata 45 kg wkladamy pol godz, 54 kg prawie godz. Na szczescie tych drugich bylo malo a teraz juz ich nie ma. Sumujac: 1 godz pakowania, 4- 4,5 godziny wykladki i pol godz sprzatania. Pozdrawiam
hj 2016-07-01 22:50:56
@aaaa wynika z tego że to cięzka fizyczna praca? Kurcze jakoś myslałam że jest troche łatwiej tam jak mam byc zupełnie szczera. A szukają kogoś może?
pracownica2 2016-07-03 17:38:12
zalezy od zorganizowania ajentki i jej zarządzania ekipą
jesli ajentka ma wywalone na to co dziewczyny robią i w jakim tempie -to i schodzi dłużej .
najlepiej miec stała ekipę która jest już wdrożona i zna sklep wtedy się nie błądzi po sklepie , jak sie chce to chwile po 24 się skonczy przy 4 tonach
zuzanna 2016-07-03 17:40:39
jest szansa jak się ładnie zakręcisz w okół pewnego Pana to Ci pracę obieca - nawet ajentki , ale co trzeba mu powiedzieć to tego nie wiem ...może coś obiecać ;)
ewka 2016-07-03 17:43:48
Dla kobiety to też łatwa praca nie jest, bo parę kilo ubrań trzeba poprzerzucać.
1
pl234 2016-07-03 17:46:25
przyjacielska atmosfera ? haha dooobreee...
kazda sie boi o prace jest zastraszona , ajentka nie ma nic do powiedzenia , wszystko idzie przez ucho "szeryfa" nawet z kazdym piernieciem trzeba do niego dzwonic , nawet o zamiane dnia , kiedys mialam wezwanie do urzedu gdzie musialam byc osobiscie to mi problem robił a sie zamienilam z kolezanka , to k***y a nie ludzie w tej firmie , zero zrozumienia .
2
kamila 2016-07-03 18:02:32
M . Plech to prokurent firmy , w jakim rejonie ? dobre pytanie . narazie to go nigdzie nie widać bo ponoc "ma wazne sprawy "....miał się już od dawna pojawić , pracują dziewczyny bez umów na sklepach , nie ineresuje go to ze dziewczyny sa w stresie bo nie wiedza co dalej z ich praca ... ale on nie jest człowiekiem to zwykła kreatura ktorej trzeba wchodzić w tyłek i robic maslane oczy on lubi jak ma sie schlebia , w koncu nic dziwnego bo za przystojny to on nie jest to sie facet musi dowartosciowac jakos .
jak dla mnie ten Pan to zwykły cwaniaczek który jest nieprzyjemny i mysli ze ma pojecie w ogole o pracy na sklepie , a zajmuje sie on kierowcami ,co gdzies podpatrzy na innych sklepach jak mu jakas ajentka powie to i on ci to powtorzy ,madralinski, przesmiewa sie z pracownic , nieszczery , bezczelny , zwykła świnia , nie powiem dobrego słowa na tego człowieka , od pierwszego momentu poznania tego pana wiedziałam ze ta wspólpraca z nim bedzie oporna , nie pojawia sie gardzi ludzmi zastrasza dziewczyny ...nie polecam !!!!
3
Sid 2016-07-03 18:15:34
Widzę że tutaj są świeże, dzisiejsze rozmowy. Dlatego proszę o odpowiedź kogoś pracującego tam ;-)
1. Czy "wtórpol" to sieć dyskontów tania odzież?
2. Myślę nad pracą przy wykładaniu towaru w dni wymiany całego asortymentu czyli od 17 do (około) 1. Ile można zarobić?
3. Jak oblicza się zarobek w ten dzień? Od kilograma, godziny?
4. Trzeba mieć własną działalność?
5. Jak wygląda umowa z nimi? Jakieś kruczki, zobowiązania finansowe w razie poniesienia strat?
Proszę o odpowiedź :-)
edr 2016-07-03 21:45:36
@ewka no wlasnie trzeba byc w dobrej kondycji fizycznej
lidka 2016-07-06 09:32:11
myslisz ze jak sie ma 24 zł na godzinę to mozna dawac soba pomiatac ?
mamy całowac tych ludzi po rekach za to ze traktuja nas jak gorszy gatunek
NIE POLECAM NIKOMU tam pracy Ci ludzie wykoncza cie psychicznie
podejmujac prace pan Jagiełło powiedział mi ze stara ajentka kradła obrazał ją i nie szczedził na nia słów ale dowiedziałam sie ze bardzo czesto zmienia sie ekipa na sklepach i ktora madra by kradla zarabijac takie pieniadze ? i na dodatek stare szmaty za takie slowa moglby sie niezle tlumaczyc ale oni wszyscy czuja sie bezkarni
3
kazio 2016-07-06 09:43:39
@lidka a Ty tu nadal pracujesz? Skoro tak, to chyba nie jest aż tak źle...
ha ha ha tra 2016-07-06 10:02:18
hahahahahaahahah kierownik wszedł na opinie poczytac o sobie ? czy moze pani z biura nie ma co robic i szuka kolejnej sensacji zeby miec o czym plotkowac bo tematy juz sie skonczyly ?
smieszne
Kasia 2016-07-06 15:19:31
nie za bardzo rozumiem.. przeciez to chyba od pracowników można się dowiedziec najwiećej rzeczy na temat firmy i pracy tutaj, no nie? dajcie znac jak to wygląda teraz tak naparwde, bede wdzieczna bardzo.
emi 2016-07-11 22:14:56
Właśnie... hahahha, a to mnie Pani rozbawiła. Znaczy, według Pani, w tej firmie tylko kierownik i pracownicy biura są "rozgarnięci" a reszta to "ciemna masa"? Otóż - niespodzianka. Na hali też pracują "rozgarnięci". Monitorowanie efektów pracy nie jest w moich kompetencjach, a tamten post dotyczył tego, że jeżeli część zespołu popełnia nagminnie błędy, albo zostawia większość pracy koleżankom, to w efekcie cały zespół dostaje opieprz. Chyba nikt nie lubi obrywać za nie swoje winy, co? Ale ja tu zajrzałam w innej sprawie. Taka prośba w imieniu nowych pracownic do niektórych Pań doświadczonych: Czy mogłybyście być odrobinę bardziej życzliwe i wyrozumiałe w stosunku do osób, które pracują pierwszy, drugi dzień, czy tydzień? Czy niektóre z Was to już zapomniały jak były takimi nowymi pracownicami? Jak można pracować obok nowej osoby przez pół dnia i słowa do niej nie powiedzieć? Przecież ona ma się wdrażać, uczyć od WAS. Nie ma w firmie osoby odpowiedzialnej za wdrażanie nowych pracowników, więc dziewczyna jest zdana na osoby z którymi pracuje, bo one powinny ją uczyć i pomóc przetrwać pierwsze dni. Ona ma się pokazać z jak najlepszej strony, a to raczej trudne jak się trafi na wrogie, niepomocne otoczenie. Skąd ta wrogość, niechęć do nowych osób? Czy naprawdę w swej naiwności sądzicie, że jeżeli nie będą podpisywane nowe umowy, to nie będzie wypowiedzeń? Trochę empatii i życzliwości jeszcze nikomu nie zaszkodziło. Tak więc, Nowe Dziewczyny: nie zrażajcie się jeśli spotkacie takie małomówne, a czasem aroganckie koleżanki. Nie rezygnujcie z Ich powodu. Nie warto dawać takiej satysfakcji.
3
ewka 2016-07-11 22:24:13
to jest wlasnie bardzo słabe i nieuzicwe ze strony innych dziwczyn czy osob ze tak postekuja ze swoimi koleznakami, penwie tez nie ejstes jedyn osoba ktora to zauwazyla, nie wiem czy tu chodzi o utrzymanie pozycji? to nie jest koroporacja jakas swiata tylko produkcja
paeolo22 2016-07-13 15:55:09
Zawiść ludzka nie zna granic.
Zazdrość i tyle.
karo 2016-07-13 15:57:26
@emi miło, że w firmę są osoby, które są życzliwie nastawione do nowych osób. Super!
dobra dusza 2016-07-13 17:29:03
mówisz o życzliwości ?
od kiedy tam pracuje nikt dla mnie nie był życzliwy ani kierownik ani ajentka , jestem pracownica od dłuższego czasu wykonuje swoje obowiązki ponad swoje siły a moje dwie kolezanki ktore maja ze sobą "lewe interesy " traktuja mnie jak traktuja , jedna pracownica owineła sobie ajentke w okoł palca i we dwie maja "fajne żarty" . życie jest takie ze albo się plaszczysz przed kims kto jest jeden stopien nad toba albo cie zwolnia , bo tu chwila moment i tracisz prace juz sie o tym przekonalam bo jedna z moich kolezanek zwolnili z dnia na dzien , ludzie tu sa zaklamani .
nie wierzcie w zadna zyczliwosc , wsrod kobiet nie ma zyczliwosci - kobiety sa podle i zawistne , KAZDEMU ZYCZE by trafił na fajna ekipe bo to najwazniejsze by pracy by rozumiec ze jest sie ekipa !
1
ewka 2016-07-13 17:35:08
to po co sie meczysz w tej firmie? skoro widzisz jak sie dzieje? poza tym smieszy mnie to troche bo wszyscy narzekaja ale jak robia lewe interesy na boku to o tym nie napisza ciekawe ile na nich sie zwogacaja w takim razie?
bdrgk 2016-07-19 10:40:36
nie wiem ile mozna sie wzbogacic na kupowaniu uzywanych ubran gdzie ma sie zakaz -kupuje im ktos ciuchy a nie wolno tego robic pewnie kazda z was tak robi a kazda udaje ze nie robi tego
pozdr 2016-07-19 10:56:34
Oj uwierz mi, że ,można @bdrgk zresztą nie mieliby tyle oddziałów jakby im się to nie kręciło i nie opłacało a atmosfera w firmie @dobra dusza zależy od was tylko i wyłącznie jeśli wy się o nią postaracie to na pewno będzie lepiej nie trzeba trafiać na fajnych ludzi tylko dogadywać się z nimi
Alllla 2016-07-22 15:59:35
Wojtek.... Umowe o prace??? Gdzie??? Sama pracuje w tej firmie i ja, moj pracownik i wszyscy z gory na dol z kierowcami wlacznie sa na działalności gospodarczej...wiec o jakiej umowie mowisz??
1
boss 2016-07-22 21:14:37
W sumie to się zastanawiam czy są u nich jakieś oferty pracy.
Alllla 2016-07-23 14:27:01
Do pracy szukaja ciagle bez przerwy.. Ale nie na umowe o prace.
1
Marek 2016-07-23 18:36:52
Ale to dobrze, że ciągle szukają i że bez przerwy to bardzo dobrze świadczy o firmie, ja widzę to tak, że się nie poddają, że rozwijają się coraz lepiej i lepiej, moim zdaniem to naprawdę spoko rzecz, alternatywy nie widze w tym momencie, pewnie nie ma
2
Alllla 2016-07-25 19:12:29
A nie pomyslales ze to dlatego ze ciagle kogos zwalniaja??
7
edr 2016-07-27 17:33:49
@Allla no ale to przeciez bylaby wtedy rektrutacja..
Adam 2016-07-29 11:20:34
Jam wiecie pan W. jest tak naprawdę oszustem i kretaczem wykorzystując do swych celów biednych ludzi zwanych Ko....! I ma gdzieś to co oni przeżywają a sam cieszy się że sowich milionów!!!!!
Życzę mu jak najgorszego losu jemu i jego dziecią a jego firma niech spłonie!!!
Adam 2016-07-29 11:22:29
Jam wiecie pan W. jest tak naprawdę oszustem i kretaczem wykorzystując do swych celów biednych ludzi zwanych Ko....! I ma gdzieś to co oni przeżywają a sam cieszy się że sowich milionów!!!!!
Życzę mu jak najgorszego losu jemu i jego dziecią a jego firma niech spłonie!!!
skaio 2016-07-29 14:16:11
Ja to chętnie bym się do nich załapał do nich, bo mają dobre zarobki.
To ja złodziej:-)??? 2016-08-02 10:11:26
Jestem Loko w tej firmie to ja rządzę, kradnie wszystko co się da, od nędznego oryginalnego ciucha a nawet takie miejsce jak magazyn zakładowy nie ma przede mną tajemnic robię interesy z karzdym piszcie na forum co potrzebujecie a ja wam to załatwie. Buduję sobie dom więc potrzebuję kasy przecież sam kredyt się nie spłacić. Nie ma obaw że coś nie wypali, mnie chroni sam blacha a i szefa bez problemów omotam. Czekam na was drodzy klienci, zapraszam do współpracy Loko.
P.S. Nie ma na co czekać! :-)
cat 2016-08-02 17:09:44
No to dobrze, że jes tu nich szansa na odpowiednie zarobki @skaio, bo doskonale wiedzą jak zadbać o niezłe zatrudnienie i stawki. Zastanawiam się jednak czy pokazują się teraz u nich jakieś oferty pracy, wiecie może? Z góry dziękuję za szybką odpowiedź.
2
LKT 2016-08-04 07:10:14
Ktoś ocenia pracownika po tym ze ciężko pracuje i chce dać swoim dzieciom dom a ktos usiądzie przed komputerem i myśli ze kredyt sam się spłaci i będzie mówił kto jaki jest...nie ma w życiu lekko żeby coś mieć trzeba ciężko pracować...dużo osób spłaca kredyt ale nikt nie chce o tym mówić bo to jest prywatną sprawa..a Tobie proponuje spojrzeć w słownik bo widać ze ledwie skończyłeś podstawowke a błędy jakie popełniasz aż gryzą w oczy.
Pozdrawiam!
uko 2016-08-04 10:38:55
czy ktoś wie o jakichś aktualnych rekrutacjach w firmie?
Agent Gabriel 2016-08-04 16:22:59
Część jestem Gabriel, nie mylcie mnie z aniołem w sumie jestem trochę inny. Lubię odnosić na kolegów z pracy choć sam nie jestem święty, pamiętacie te czasy gdzie portierzy byli sami w nocy a szef spał? Wtedy to dyskont był caaaaały nasz:-) Choć teraz zajmuje się głównie donoszeniem na innych czasem daję się coś pożyczyć, wiadomo przecież to tylko do pracy jestem fajnym gościem i nie chodzę w tych szmatach na codzień. Jak macie jakiś problem z kimś piszcie na forum razem postaramy się coś wymyślić, z moich usług korzystał nawet sam Loczek, mam dobry układ z kierowniczką i na bank będzie po naszej stronie. Możecie mnie złapać podczas produkcji, czekam na każdego Kontrolny Gabriel:-)!
kazio 2016-08-04 18:51:42
Bardzo śmieszne @Agent Gabriel, że też każdy ma czas na wypisywanie takich rzeczy na forum. Większy pożytek zrobiłbyś pisząc czy będą jakieś podwyżki o ile tajny agent ma takie info
INNA 2016-08-08 01:40:53
Nijaki Loczek jest nawet wporzadku i takich rzeczy nie zrobilby a co do Gabrysia to moze byc prawda po czesci - zarozumialec z niego. Patrzy tylko na swoja d*pe za przeproszeniem... Rudy tzn Gabrys jest tam jednym z pupilkow... Nie wiem kto to zrobil (napisal i klamal) ale ze az taki najazd na nich ? Daj spokoj czlowieku... RZ.?,
1
As 2016-08-08 10:13:51
No jest w porządku, to akurat prawda, że jest dobrym człowiekiem, ale to wiadomo chyba już nie od dziś, więc na spokojnie, tam ogólnei wszystko jest w porządku, tak jak mówisz
hah 2016-08-18 13:37:25
Jest w porzadku tylko jak by przyszlo co do czego to by pierwszy z ucha walil zeby sie wybielic.
koszty 2016-08-18 21:46:38
@ hah czyli niby wwszystko okej, a jednak njie do konca?? nie lubie takich osób, bo to jest bardzo fałszywe i takie osoby wydają mi się niebezpieczne, serio ....
była ajentka 2016-08-23 10:39:19
Mam doświadczenie z ta firmą i nie jest ono dobre. Praca jest ciezka a często niemożliwa do wykonania. Ajentki są ciągle mobingowane a dla podkręcania atmosfery opowiadają im jakie złe były poprzednie : kradly, nic nie robiły, byly niezaradne itd itp. Jednym slowem jesteś juz na starcie skazana na ixh ciągłą krytykę, niezadowolenie i obgadywanie. Dziewczyny na sklepach zestresowne i wykonczone fizycznie. Płacą dopóki muszą cyrk odbywa się przy ostatniwj fakturze. Podsumowujac praca gwarantuje zepsute nerwy, bolacy kregoslup i dlugi.
123 2016-08-23 11:28:48
Co się dzieje z kierownictwem? Jakieś zmiany?
ewka 2016-08-23 14:23:40
Wiesz co moze chodzi o to ,ze trzeba wyraboiac normy i dlatego jest taka napinka? chodzi o kasę przeze wszuytkim dlatego tak pewnie jest
była ajentka 2016-08-23 16:41:15
W kazdej firmie chodzi o pienadze, ale sposob postępowania tej firmy z ludxmi jest zenujacy i do noczego dobreg ich nie doprpwadzi. Zeby wspolpracowac z innymi i czerpac z tego zyski trzeba ich szanowac a zespol zarzadzajacy powinni tworzyc inteligentni i opanowani ludzie. Tu jest wielki chaos
Aldig 2016-08-23 17:09:19
Witam zamierzam podjąć współprace z Wtórpolem jako ajentka. Proszę o konkrety. Interesuje mnie płatności, rozliczenia z pracownikami. Itp. Pozdrawiam
anka 2016-08-24 15:42:11
A co jest takiego żenującego o czym piszesz? opisz jakieś sytuacje by mozna bylo rowniez tak uwazac...
była ajentka 2016-08-24 20:50:38
Nie zależy mi na tym, zeby ktos tak uwazal. Przedstawilam swoją opinię, a jezeli interesują Cię szczegóły wspolpracy z ta dziwną firmą to radzę poczytac wczes iejsze wpisy. Dla mnie żenujący jest m.in. sposób traktowania ajentek po podpisaniu umowy, rekrutacja, która zaczyna się od nagadywania na poprzednią ajentke, ktora często jest bogu ducha winna, manipulowanie i zastraszanie w momecie kiedy myślą,że juz CI zależy. Sam fakt wpadania tych panow na sklep bez dzien dobry w humorze takim jakby od drZWI mieli Cie zastrzelić i wierz albo nie, ale nie jest to zalezne od tego jak prowadzisz sklep, bo wczesniej czy później i tak uslyszysz,ze cos robiłaś źle choćbyś nawet spać dp domu nie chodziła. A jak przychodzi do ostatniej wypłaty to źle było wszystko. Niestety ich dziwne taktyki rozgryaz kazda wczesnij czy później. Bo na początku kobietom się wydaje, że może rzeczywiście inne były złe, a one się przyloza i będzie dobrze. Nie,nie jak wszystko jest dobrze i się wszystko zgadza to tez jest źle bo to znaczy,że coś kombinujesz skoro tak się kontrolujesz. Jest źle, że w ogóle podjęłas współpracę, bo zrobiłaś to po to, zeby mieć dostep do ich starych ciuchów. Wiele sie w tej firmie nasluchalam i naogladalam żałuję kazdej spedzonej tam minuty
2
była ajentka 2016-08-24 21:18:28
Bardzo proszę osoby, które zostały finansowo pokrzywdzone przez wtorpol o kontakt. Prosze podac e-mail ja sie skontaktuje. Wiem, że takich osób jest wiele.
ghvuio 2016-08-25 10:20:33
@ była ajentka nie wiem jak tam jest, weszłam na forum żeby po prostu poczytać opinie o firmie WTÓRPOL. Ale jeśli faktycznie jest nagadywanie na poprzedniczki nieczego dobrego nie wróży, wręcz przeciwnie
Zostaw swoją opinię o WTÓRPOL - Skarżysko-Kamienna
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WTÓRPOL