Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo WTÓRPOL

Opinie o WTÓRPOL

Pracowałeś w firmie WTÓRPOL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lilka 666 - 2016-02-06 20:00:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lalu21 - 2016-02-06 11:35:12]:
Brakuje Ci znaków w komentarzu byczku.
zdjecie uzytkownika
agaag - 2016-02-07 09:05:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Igi! Słowo POKRZYWDZONE było tu użyte w kontekście ironicznym naucz się czytać ze rozumieniem!!!A Wam wszystkim drogim Panią proponuję zabrać się za coś pożytecznego a nie siać ploty, pisać bzdury! Kto pracuje dłużej w firmie wie jak jest naprawdę i po co te kłamstwa. Ja wiem za co pracuję i cieszę się że mogę pracować dla firmy bo mam na opłaty i jeszcze coś zaoszczędzę.
zdjecie uzytkownika
ada - 2016-02-07 11:46:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Boże, głupie baby macie 24zl na godzinę i nie umiecie tego uszanować ? Gdzie indziej, byście tyle zarobiły? podejrzewam, ze 3/4 pracowników nie skończyło studiów, więc nigdzie.... A wy tu piszecie za co się wylatuje... Sorry nikt za uczciwość was nie zwolni.. A jak się kręci jak może no to cóż. Koleżankę Ci zwolnili i będziesz przeżywać.. Albo sama zwolniona to pisze :) Dokładnie! Zanim cos na kogoś powiecie, postawcie sie na miejscu tej osoby, a nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] głupoty na prawo i lewo.
zdjecie uzytkownika
lilka 666 - 2016-02-07 15:06:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [monika - 2016-02-05 08:04:05]:
Skoro odłożyła jemu,to dlaczego zwolnili ją a nie jego?przecież on ją poprosił o to.Głupia dziewczyno byłaś i tyle !!!!!!!
zdjecie uzytkownika
lilka 666 - 2016-02-07 15:08:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ada - 2016-02-07 11:46:51]:
Ada to nie wypada!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ada - 2016-02-08 13:29:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A skąd wiesz czy te spodnie, nie były dla niej ?? Może je odłożyła, żeby jej wyniósł ... Przestań dziewczyno się interesować innymi. Martw się o swoj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
lilka666 - 2016-02-10 01:03:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ktoremu ona te spodnie odłożyła?
zdjecie uzytkownika
emi.ef - 2016-02-10 22:28:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. W kwestii rozważań nad zasadnością rozwiązywania umów z powodu kradzieży:
Nie tylko kradzież mienia zakładowego, ale już samo usiłowanie takiej kradzieży może być uznane za ciężkie naruszenie podstawowych obowiązków pracownika i uzasadniać zwolnienie dyscyplinarne.Kradzież mienia pracodawcy, nawet niewielkiej wartości, jest zawsze ciężkim naruszeniem podstawowych obowiązków pracowniczych.Żaden zakład pracy nie akceptuje kradzieży. Nie jest istotne, czy przedmiotem jest sztabka złota u jubilera, czy używane spodnie w sortowni.Tylko tyle, ze kradzież pierwszego to przestępstwo, a drugiego - wykroczenie. Nikt nie powininien się dziwić rozwiązaniu umowy w powyższym przypadku.
zdjecie uzytkownika
iga - 2016-02-11 07:41:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agaag - 2016-02-07 09:05:42]:
SKORO TAK TO DLACZEGO NIE PODASZ ADRESU SKLEPU I SWOJEGO IMIENIA????? POWIEM DLACZEGO- BO JEŻELI TO ZROBISZ TO INNE OSOBY WCHODZĄCE NA TĄ STRONĘ ALBO USTALĄ ŻE POD TYM ADRESEM ŻADNEGO SKLEPU NIE MA ALBO ODEZWĄ SIĘ AJENTKI I ICH PRACOWNICE I NAPISZĄ ŻE W TYM SKLEPIE NIGDY TAKA NIE PRACOWAŁA....W TEJ FIRMIE NIE PRACUJE SIĘ TAK DŁUGO A JEŻELI KTOŚ TWIERDZI INACZEJ TO NIECH NIE POPRZESTANIE NA PUSTYCH SŁOWACH TYLKO PODA NAMIARY KTÓRE POTWIERDZĄ PRAWDZIWOŚĆ BZDUR KTÓRE WYPISUJE. NIE ZROBI TEGO....
zdjecie uzytkownika
iga - 2016-02-11 07:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agaag - 2016-02-07 09:05:42]:
JESZCZE JEDNO W KWESTII ODKŁADANIA PIENIĘDZY.... ODKŁADAJ ODKŁADAJ I CIESZ SIĘ Z TEGO,,, JAK CIE ZWOLNIĄ Z DNIA NA DZIEŃ NIE WIADOMO ZA CO (W SUMIE WIADOMO- ZA KRADZIEŻ TAK JAK W PRZYPADKU WIELU WIELU WIELU INNYCH AJENTEK) NO WIĘC JAK CIĘ ZWOLNIĄ I NIE WYPŁACĄ CI PIENIĘDZY A TY BĘDZIESZ MUSIAŁA UREGULOWAĆ NALEŻNOŚCI WOBEC DZIEWCZYN KTÓRE U CIEBIE HAROWAŁY TO TE OSZCZĘDNOŚCI CI SIĘ PRZYDADZĄ...
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2016-02-11 12:55:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem Wam, że czytam te opinie i jestem trochę zdziwiony poziomem rozmowy jak i pisanych zarzutów, ogólnie to lekko dziwna sprawa, niemniej jednak sądze, że ktoś tu oszukuje, bo Wtorpol jest spoko
zdjecie uzytkownika
emi.ef - 2016-02-11 21:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. To forum ma służyć temu, aby osoby rozważające podjęcie pracy w danej firmie, czy chcące tam aplikować mogły poznać opinie o powyższej z perspektywy pracownika. Zgodzę się z Wojtkiem - (wpis powyżej),to nie są konkretne opinie o pracodawcy, co ma z nich wynikać? Jednak ja nie jestem zdziwiona poziomem.Zaznaczę, że nie wiem nic o pracy ajentek, nie wypowiem się więc.Ale pracuję od kilku miesiecy w sortowni i zdążyłam zaobserwować zarówno ów poziom jak i stosunek do pracy niektórych pracownic. Faktycznie tak jest, że zdarzają się osoby, które przyzwoicie zarabiając ryzykują utratę dochodu wynosząc jakąś szmatkę z hali. Zadziwiające, ale prawdziwe.Nie trzeba być prawnikiem, aby znać konsekwencje. Jeśli ktoś zastanawia się nad podjęciem pracy w sortowni, ma o tyle ułatwioną sytuację,że zostaje przyjęty na 3 dni próbne. W tym czasie kierownictwo ocenia, czy osoba spełnia oczekiwania i ma predyspozycje na dane stanowisko.A i osoba może stwierdzić, czy da sobie radę. Praca jest nieskomplikowana,ale wymagająca fizycznie. Trzeba być energicznym,rzetelnie wykonywać swoje obowiązki i mieć chęć do pracy.Nikt nie będzie płacił za partaczenie, nieuczciwość, cwaniactwo i ignorancję. Chyba to oczywiste.Nie podlegamy kodeksowi pracy, bo jesteśmy na umowie o współpracy. Ale ja nie czuję się z tego powodu wykorzystywana. Wiem co podpisałam. Nie mogę także powiedzieć niczego negatywnego o kierownictwie, nic przykrego mnie z Ich strony nie spotkało. Robię co do mnie należy, otrzymuję wynagrodzenie i tyle. Praca nie jest ambitna i satysfakcjonująca, ale mam nadzieję, że kiedyś takową znaję. Póki co jestem zadowolona z samodzielności finansowej.Każdy powinien sam spróbować - zawsze można zrezygnować.To ludzie tworzą klimat i kulturę w każdej organizacji.Tu pracują różni ludzie. Ale życzliwi i kulturalni również. zaręczam, nie warto się sugerować tylko nieprzychylnymi wpisami w internecie. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
olga - 2016-02-12 12:32:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam. Miałam rozmowę kwalifikacyjną i mam takie pytanie czy któraś dziewczyna po odbyciu szkolenia nie dostała pracy w tef firmie?
zdjecie uzytkownika
wesola - 2016-02-14 18:08:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej . czy ktoś podejmuje w najbliższym czasie z nimi współpracę. zastanawiam się co robić kuszące pieniądze .
zdjecie uzytkownika
wlad - 2016-02-15 19:31:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Współpracuje od października i nie narzekam. Na początku trochę zamieszania co i jak ale teraz jest dobrze ale nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2016-02-17 13:16:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miło mi @emi.ef że ktoś tu się zainteresował tym, żeby prowadzić rozmowę na sensownym poziomie, ja bym chciał wyciągnąć coś o firmie, a nie kto z kim i gdzie
zdjecie uzytkownika
emi.ef - 2016-02-20 13:38:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak... zainteresowałam się, ponieważ ktoś kto odwiedził to forum zapytał mnie jak mogę pracować w takim miejscu? Co to są za ludzie? Jestem zdania, że wszędzie można się przystosować, ale w pewnym momencie otaczająca Cię rzeczywistość staje się mocno irytująca. Nie rozumiem dlaczego osoby, które tak żarliwie krytykują Firmę nie szukają innej pracy. Zazwyczaj jest tak, że do pisania opinii krytycznych ludzie są bardziej skłonni. Ktoś kto jast zadowolony, nie ma problemów, nie czuje się oszukany rzadko szuka sposobności wyrażenia swego zdania. Ludzie rzadko chwalą, chętnie za to krytykują. Ale wypisywanie obelg, słów niecenzuralnych pod adresem Firmy, czy kierownictwa świadczy TYLKO o autorze. Z tego co zdążyłam zaobserwować pracownice w sortowni - (nie wszystkie) sprawiają wrażenie jakby były na robotach przymusowych, odbywały prace społeczne, charytatywnie. Chociaż znam ludzi, którzy działalność charytatywną z większym zaangażowaniem wykonują, niż niektórzy płatną pracę. Nikt tu nie pyta o doświadczenie zawodowe, ukończone szkoły. Każdy dostaje szansę na pracę, jedyny warunek to zaangażowanie, chęć do pracy. Praca jest naprawdę prosta.I chyba z nudów są plotki, zajmowanie się życiem ptywatnym innych. Nie rozumiem wypisywania głupot w stylu "firma dno", "wyzysk" itp. Wyzysk? Jaki wyzysk?! Wyzysk to jest 5 zł/h dla kasjerki, która ma odpowiedzialność finansową, a często jest oceniana także za wynik sprzedaży, który od niej niezupełnie zależy. A tu 24zł/h brutto i pyskowanie na każdym kroku. Do tego byle tylko zepchnąć, puścić, odwalić byle szybciej, byle jak i jeszcze szybciej wybiec za bramę. Ot, taka mentalność. A, i jeszcze straszyć i zniechęcać potencjalnych chętnych do pracy. Bo a nuż przyjdzie Taka, będzie lepiej pracować i podziękują Tej, której praca jest mniej efektywna.
zdjecie uzytkownika
emi.ef - 2016-02-20 14:07:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dodam jeszcze, że mamy wolny rynek, dziś każdy może mieć pomysł, rozkręcić biznes i nim zarządzać jak zechce. Ale niektórzy nic w życiu sami nie robią a chętnie krytykują innych, a szczególnie Tych którym się coś udało. Do Wojtka, który zastanawiał się kiedyś, czy warto wysłać CV do Firmy: Warto. Myślę, że każda firma jest zainteresowana współpracą z osobami które coś sobą reprezentują. Ja się tu znalazłam przez przypadek, ale zawsze to jakieś doświadczenie życiowe, chociaż praca nierozwijająca. Wszystkiego trzeba spróbować samemu. Jak to mówią... Kto nie ryzykuje - szampana nie pije :). Pozdrawiam i życzę powodzenia wszystkim szukającym zatrudnienia.
zdjecie uzytkownika
flexi - 2016-02-20 18:16:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Brawo Ty emi.ef. Uderzone w punkt.
zdjecie uzytkownika
iga23 - 2016-02-22 19:46:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie lepiej bym tego nie ujęła :)
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-02-26 11:26:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
była prcownica z firmy Wtórpol pani Agnieszka z Lipinek koło Gorlic rozpuszcza wiadomości że kier. Kołaczewski został zwolniony przez p. Jagiełło.........
Jeżeli to prawda to przyszła kryska na matyska
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2016-02-27 09:59:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziś dowiedziałam się że zwolnili Kołaczewskiego..........
pewna była pracownica z Lipinek koło Gorlic rozpuszcza takie wiadomości......
nie wiem czy to prawda, ale jeżeli tak to przyszła kryska na matyska
zdjecie uzytkownika
nina - 2016-02-27 17:58:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam czy któraś z ajentek może mi powiedziec jaka kwota wychodzi za dniówkę jak to w końcu jest liczone bo ja policzylam inaczej a moja ajentka jeszcze inaczej?
zdjecie uzytkownika
ajentka - 2016-03-01 21:43:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jak nowy kierownik był juz na sklepach ?
zdjecie uzytkownika
tinka - 2016-03-02 10:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki nowy kierownik?
zdjecie uzytkownika
Eliza - 2016-03-02 20:58:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ,dostałam propozycję prowadzenia sklepu czy mogę się dowiedzieć jakie są warunki,o co chodzi z tymi wymianami towaru skąd wziąć dziewczyny?Bardzo chętnie pogadam na priv z kimś kto pracuje dłużej niż 3 miesiące.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
iga26 - 2016-03-03 02:19:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nina - 2016-02-27 17:58:54]:
Jeśli to prawda, że zwolnili Pana Kołaczewskiego to bardzo żle się stało. Jedyny kulturalny człowiek w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
inga29 - 2016-03-03 03:02:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ada - 2016-02-07 11:46:51]:
Jakie 24zł głupia babo? Jeszcze może na czysto? Od kwoty 5.600 odlicz podatek i zus. Zostaje 4tys podziel to na ok 26dni i potem podziel na 10godzin roboczych codziennie.Wychodzi 15zł . A ajentka zarabiająca 3tys to jeszce mnie wychodzi. I to na działalności!!!
zdjecie uzytkownika
Pracownica - 2016-03-09 20:46:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierownik M. Plech
zdjecie uzytkownika
Agata - 2016-03-12 19:04:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Plech nie jest nowym kierownikiem. Ja podpisywalam z nim umowę juz w październiku. Firma wymaga ciężką pracę za średnią krajową ale rygor i atmosferę strachu Nie jest do wytrzymania na dłuższą metę. Powodzenia dla tych co mają odporną psychikę.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2016-03-13 14:12:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to na jakim rejonie Plech był ?jaki jest ?
zdjecie uzytkownika
zdzisia - 2016-03-17 11:09:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
każda praca wymaga zaangażowania ze strony pracownika @Agata, myślę, że Firma Wtórpol zapewne działa podobnie jak inne firmy tego typu, Ty jednak pracujesz?
zdjecie uzytkownika
Lidka - 2016-03-19 12:17:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Agata - 2016-03-12 19:04:38]:
Witaj czy mogłabyś powiedzieć jak wygląda praca jako ajentka,czy na wymianki Ty szukasz ludzi czy jak to wygląda? Proszę o pomoc
zdjecie uzytkownika
Agata - 2016-03-19 19:00:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje, bo nawet nie mam czasu iść na rozmowę o pracę, mogę wziąć wolne tylko piątek lub sobota inne dni nie , bo jest 1zł, 50% lub nowy towar. To więzienie i zapieprz. Gdybym nie musiała spłacać rat za kredyt, pierdolnełabym te robote w cholerę. Jagiełło wypierdala klientom towar z worków na 1 zł, nie pozwala kupować w workach. Nie ma obsługi klienta jest opierdalanie klientów. Zdarza się to też na nowym towarze. Traktuje klientów najgorzej jak tylko można. Brak jakiegokolwiek możliwości awansu, tylko zapierdol, zastraszanie i radź sobie sama. Który przedsiebiorca skusi się wywieszaniem towaru na wieszaki za śmieszną kwotę 120zł za noc?
zdjecie uzytkownika
skaio - 2016-03-19 20:49:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to przecież na rozmowy o prace mozna się umawiać teraz cały czas z tego co widze no i stawki są tez inne, a na pewno biora też młodych ludzi bez doświdczenia.
zdjecie uzytkownika
Alibaba - 2016-03-20 11:09:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie Kobietki jak u Was wypada towarowanie? Na jakich jest zasadach i ile mniejwiecej Wam schodzi na rozładunek przy ilosci kg ? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Agata - 2016-03-20 18:25:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie 24 zł na godzinę? Chyba że jesteś na ryczałcie, choć i tak tyle nie wychodzi około 14 zł to wszystko. I żadne 200 godzin- zapomnij dolicz wykładki i masz 250 godzin miesięcznie. Dni wolne tylko od 2 do 4 dnia. Nie bierzesz wolnego na 50%, 1zł i na nowym towarze. Kierownik Jagiełło te to dopiero wariat i furiat, wyrzuca klientom na 50% i 1 zł ciuchy z worków, każe nie przychodzić do sklepów hurtownikom. każe za takie działania ajentki czy współpracowników, że niby sa w zmowie z klientami. Nie wolno chorować, nie wolno się spóźnić, nie wolno pytać skąd są ciuchy. Jedyne co wolno to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Szukać firm, które zrobią wykładki. Pomyślcie, który przedsiębiorca przyjdzie na wykładki towaru za 120zł za noc. Śmiech na sali. Powodzenia dla wytwałych, bez ambicji na awans.
zdjecie uzytkownika
ave - 2016-03-22 14:27:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...to jak masz problemy idz pracuj za 1500 gdzie tez j...... Jak robol ...firma ktora daje naprawde zarobić wystarczy stosować się do ich zasad co nie jest wielkim wyzwaniem a kierownik Jagiello????jesli Ty jesteś w porządku to On tez zejdź na ziemie i skup sie na pracy a nie na kombinowaniu i oszustwie to bedzie o.k
zdjecie uzytkownika
aska - 2016-03-25 21:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszecie, ze jakis kierownik nie pozwala kupować w ich sklepach hurtownikom, w takim razie prosze przyjechac do Sosnowca, a zobaczycie ilu handlarzy jest w dniach wyprzedazy po 50% i po 1 zł, tak naprawdę nie mozna niekiedy przejśc, bo lezy mnóstwo rzeczy na posadzce, nie mówię o workach.Panny z obsługi w ogóle na takie zachowanie nie reagują, odnoszę wrażenie,że dni wyprzedazy nie są dla normalnego klienta tylko wtedy królują handlarze z wielkimi worami. Może ktoś z nadzoru firmy na to właściwie zareaguje ?
zdjecie uzytkownika
PRACOWNICA - 2016-03-29 22:46:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozladunki -koñcza sie o 2w nocy czasem i pozniej
zdjecie uzytkownika
wiola - 2016-03-31 18:19:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na hali wcale nie jest lepiej,cały czas zakazy nakazy i rozkazy,zero szacunku
zdjecie uzytkownika
Weronika - 2016-04-01 18:07:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro Ci tak zle, to po co tam pracujesz? Możesz iść na kasę do biedronki lub innego sklepu i zarabiać 1200zl jak tu masz 3,5tys i jesteś pokrzywdzona...
zdjecie uzytkownika
pycha - 2016-04-03 21:01:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że można liczyć u nich na jakieś benefity do zatrudnienia, ale wiecie czy jest szansa, żeby teraz znaleźć zatrudnienie u nich? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-04-06 12:21:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niektóre sklepy kończą rozładunek nad ranem, a od 8 otwiera się sklep.
zdjecie uzytkownika
KRÓTKA - 2016-04-07 20:14:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lilka 666 - 2016-02-06 11:04:23]:
witam wszystkich jeśli chodzi o prace we wtórpol to jest ciezko ale zarobic mozna szef jest wypłacalny gorzej z tymi co sie kierownikami zrobili z wiochy napisze krótko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z nich i pijaki z BODZENTYNA z KOŚCIELNEGO TAK NAPISZE WIELKI PAN GRYZ PAN PAKUŁA ORAZ ADAMCZYK ZŁODZIEJE SPRZETÓW I REDUKTORÓW JAKBY SZEF TO WIEDZIAŁ TO WYJEBAŁ BY ALE NIE ZNA SIE NA LUDZIACH PODPIERDALACZE I DUPASY BLACHY
zdjecie uzytkownika
gość007 - 2016-04-12 21:10:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kleks - 2015-06-23 20:02:14]:
kleks jak można skontaktować się z tobą na priv?
zdjecie uzytkownika
w - 2016-04-20 16:01:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś w firmie ostatnio spokojnie. Czyżby cisza przed burzą? A z tą wypłacalnością też jest coś nie tak, bo wypłaty coraz później.
zdjecie uzytkownika
emi - 2016-04-20 22:14:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypłacalność firmy jest na dobrym poziomie w porównaniu do efektywnością pracy w sortowni.Wiadomo że pod koniec dnia efektywność bedzie niższa, ale tu już od rana: marazm i brak zaangażowania u części się objawia. Przydałoby się niektórym Paniom szkolenie z zakresu rozpoznawania asortymentów i egzamin praktyczny z sortowania. Być może jakiś system ocen pracowniczych z przyznawaniem nagan i pochwał poskutkowałby wywołaniem większego zaangażowania u tych pracowników, którzy przychodza 'poprzebywać'. Bo jak widać, wynagrodzenie na godziwym poziomie nie daje wystarczającej motywacji do rzetelnego wykonywania swojej pracy. Owszem, praca fizyczna, można być zmęczonym.Jednak tak prosta i nieskomplikowana, że zwyczajnie wstyd tego partactwa.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spotkanie rekrutacyjne odbyło się na jakimś brudnym zapleczu sklepu.Cała wypowiedź kierownika zawierała wyłącznie opis stanowiska i zakazy z nim związane(wyłącznie) , wynagrodzenie oraz zasady prowadzenia działalności. Nie uzyskałam informacji na temat samej firmy,jej nazwy i adresu. Nawet miejsce wykonywania mojej pracy nie było wiadome. Wszystko dziwne, niejasne ,podejrzane,.
Pytania: Pytania bardzo osobiste. Wielokrotnie zadawane,czy mam męża?!bo jeśli mam,to czym się zajmuje. Czy mam dzieci i w jakim wieku.
zdjecie uzytkownika
beata - 2016-04-21 20:31:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [emi - 2016-04-20 22:14:48]:
lizus lizus i jeszcze raz lizus
zdjecie uzytkownika
emi - 2016-04-21 22:52:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beata - 2016-04-21 20:31:01]:
Pani wypowiedź mówi sama za siebie. Firma zapewne jest dumna z postawy pracowników. Życzę dalszych sukcesów zawodowych.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie WTÓRPOL!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WTÓRPOL

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert