Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: WTÓRPOL

zdjecie uzytkownika
fifka - 2014-07-02 21:01:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak praca na hali? bo potrzebują do sortowania i sama nie wiem?czy iśc na rozmowę czy to olac?pomózcie jak ktos może.
zdjecie uzytkownika
:(((((((( - 2014-07-03 16:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fifka - 2014-07-02 21:01:27]:
Praca Nie jest lekka Ale kasa dobra:)) Poczytaj opinie ale decyzję musisz podjąć sama:((((
zdjecie uzytkownika
Edward - 2014-07-03 18:46:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@fifka, a możesz napisac gdzie znalazłas to ogłoszenie o pracę, bo chętnie bym rzucił na nie okiem, z góry dzięki.
zdjecie uzytkownika
diwa - 2014-07-03 21:16:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@:((((((((, a możesz użyć cyfr do opisu tej dobrej kasy w Wtórpolu? Może chociaż jakieś widełki na start, czy coś w tym stylu?
zdjecie uzytkownika
malenka639 - 2014-07-05 10:11:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam staram się o pracę we wtórpolu nam mieć szkolenie w związku z tym moje pytanie brzmi czy oni mi zapłacą za te 2 tyg umowy zlecenia?
zdjecie uzytkownika
ego2 - 2014-07-07 13:33:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [GUEST - 2014-05-03 12:39:42]:
Ty nie pytaj tylko wiej. A zamiast pytać poczytaj sobie to, co ludzie piszą o Wtórpolu. Oni ciągle szukają jakichś ofiar. Zatrudnisz się a potem będziesz sobie pluł w brodę.
zdjecie uzytkownika
daria - 2014-07-07 16:12:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
malenka639, ja niestety nie wiem, bo dopiero zaczynam się interesowac firmą, ale możesz powiedzieć o co Cię pytali na rozmowie rekrutacyjnej?
zdjecie uzytkownika
derk - 2014-07-08 22:10:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PPHU WTÓRPOL ZPCHr poszukuje osób zainteresowanych prowadzeniem sklepu z odzieżą używaną na zasadach współpracy z terenu województw podlaskie, mazowieckie, lubelskie, łódzkie, podkarpackie, małopolskie, świętokrzyskie, śląskie, opolskie. Poszukują także kierowcy z kat. B, BC, CE, przedstawiciela handlowego kat. B, osób do kontroli i innych prac.
zdjecie uzytkownika
jola - 2014-07-10 12:09:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czemu tak narzekacie ja sobie bardzo chwalę prace w tej firmie .pozdrawiam jola gliwice
zdjecie uzytkownika
D.S. - 2014-07-12 19:25:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,wiem że praca kobiet na hali to zazwyczaj sortowanie odzieży a jak wygląda praca mężczyzn na hali,czy też sa na dziale sortowania jakie obowiazki zazwyczaj do nich należą?
zdjecie uzytkownika
derk - 2014-07-12 22:47:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jola, a byłabys na tyle uprzejma i napisała jak na jakim stanowisku pracujesz? w ogóle to jak oceniasz szanse na rozwój, awans itp.?
zdjecie uzytkownika
jola - 2014-07-13 10:10:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jako ajentka i naprawdę daje 5 super współpraca
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-07-13 14:56:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jola, to prawda co pisze wtórpol na swojej stronie dla ajentów? Zaoferowali ci lokal, dostawy towaru, czy nawet działania marketingowe?
zdjecie uzytkownika
Jonkszi - 2014-07-13 18:38:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jako zbieracz(ciuchów) powiem że za 2500 zł(robie u posrednika) robota może być tylko wpienia człowieka jak ktoś wymyslił że jednego dnia masz zebrać 4 tony ciuchów a nie było za bardzo ciuchów to się późno wracało dopiero o 10 w nocy i 40 minut rozładunku. A następnego dnia nie dali ci spokoju tylko trzeba mieć rozstawienia pojemników. Co do kasy posrednik chyba ma około 40 groszy za kilo razy 4000kg to robi wrażenie ale paliwo i inne naliczenia mongolskie to pewnie po opłaceniu ze 400 500 stów zostaje tyle ze zimowe 3 miesiące to naprawde jest licho z towarem.
zdjecie uzytkownika
dejw - 2014-07-13 22:11:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To skąd zbieracie te ciuchy? to takie kontenery jasno żółte jakie widac w miescie? co jak akurat towaru w nich nie ma... Robia jakies problemy? Godzinowa stawka tez jest?
zdjecie uzytkownika
dejw - 2014-07-15 18:44:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co w takim razie dokładnie jest na tych sortach. Bo nie wiem, czy przypadkiem to tylko narzekanie na ciężką pracę, może nie wszyscy tak to odbierają.
zdjecie uzytkownika
ana - 2014-07-17 12:17:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [malenka639 - 2014-07-05 10:11:51]:
dziewczynooo!!! nie tylko nie zapłacą ci za szkolenie, nie zwrócą kosztów dojazdu( w moim przypadku to było kilkadziesiąt zł) ale i nie masz gwarancji że po ukończeniu szkolenia podpiszesz umowę!!! ja na szczęście byłam szkolona przez koleżankę z którą pracowałam w pewnej firmie i z którą nie widziałyśmy się bardzo długo. koleżanka ostrzegła mnie że czasem, nie wiadomo dlaczego ( jaśnie wielmożny wielce szanowny kierownik nie będzie się tłumaczył) nie podpisują umowy , mimo że dziewczyna przeszła szkolenie. omijaj tą firmę z daleka!!!
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-07-17 12:26:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, śmiać mi się chce kiedy czytam te wypociny na tej ścianie płaczu, jeśli kierownicy są wredni to są sposoby na kierowników! zamieszczacie wpisy więc posługujecie się netem, dlaczego nikt nie wpadł na to że net można wykorzystać przeciwko firmie, można na onecie (bo tam nie trzeba telefonu) założyć kilka poczt i z każdej poczty wysyłać CV, podawać nie swoje dane a numery telefonów z agencji towarzyskich i niech sobie dzwonią i umawiają na spotkania, jeżeli 10 bezrobotnych lub skrzywdzonych przez firmę wyśle po 10 CV to będą mieli trochę pracy,Albo jeżeli ktoś ma kogoś kogo lubi i szanuje i wie że ta osoba była żel traktowana to można podać swoje dane, iść na rozmowę ale potem nie odbierać telefonów, albo umówić się na szkolenie i nie przyjść.. oni tak??? to im można tak!!!
zdjecie uzytkownika
dejw - 2014-07-17 20:40:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ola, masz całkowita rację, net można wykorzystać przeciw firmie, na przykład dodając dwie negatywne opinie zmieniając nick w ciągu 10 minut. Dlatego trzeba uważać i się przyglądać, co kto i kiedy pisze. Ja o wtórpolu nie słyszałem jakiś dużych negatywów, ale zachowuje ostrożność, co i wam radze, na wypadek, gdyby każda opinia zawierała cząstkę prawdy.
zdjecie uzytkownika
Sam - 2014-07-21 08:46:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak jest z tą własną działalnoscia bez niej nie przyjmują do pracy?I czy jej założenie może mieć jakieś konsekwencje czy jest bezpieczna,boje się że mogą robić jakieś wałki.
zdjecie uzytkownika
Wioluska31 - 2014-07-21 14:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej są przyjęcia do wtórpolu na dzień dzisiejszy? Ktos sie orientuje ?
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-07-23 13:17:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bardzo szybciutko zniknoł wpis który zostawiłam ,a szkoda choć to nic nie da bo już niedługo bendzie zrobiony pożądek z kontrolnymi i psełdo kierowniczkami ,nic nie robiącymi tylko knujacymi jak tu jeszcze dokuczyć i uprzykszyc życie pracownicom podśmiewajacymi się bo to co z nami wyprawiają to mobing ,a ten najnowszy pomysł jak cała reszta ,proponuje kontrolnym wziąć się do roboty a nie wywierać presi na pracownikach, podejżewam że długo juz nie popracuje ,a beatka wspaniała kontrolna z pierwszego sortu niech troche liczy sie z nami bo niejest lepsza od nas ,nikomu nie polecam pracy w tym zakładzie
zdjecie uzytkownika
Aga361 - 2014-07-23 21:07:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
impreza odbędzie się się 26 lipca na Rejowie . Wstęp z zaproszeniami.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Aga361 - 2014-07-23 21:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ogólnie nie jest tak źle w Firmie.W sklepie nie zarobisz 3 koła.A tu tak.Beatka jest do ułożenia.Ona nie lubi kobiet.
zdjecie uzytkownika
Aga361 - 2014-07-23 22:22:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ktoś jest słaby psychicznie i fizycznie do firmy niech nie startuje bo nie wytrzyma presji . Szefu jest wypłacalny .Nie tak jak w innych firmach.A co do kontrolnych też nie mają lekko i jeszcze gorzej tylko nam się tak wydaje że nie.pracownikom.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WTÓRPOL
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x