Profil firmy ACTIVE INTERCARE

ACTIVE INTERCARE

Warszawa

Obserwuj
Dodaj opinię

Opinie o ACTIVE INTERCARE

vicky 2010-08-07 22:53:45
dobra elastyczna firma . jestem na drugim kontrakcie i jestem bardzo zadowolona . staly kontakt z szefowa . polecam Innym paniom -
0
anonim 2010-12-15 18:34:20
vicky - 2010-08-07 22:53:45

dobra elastyczna firma . jestem na drugim kontrakcie i jestem bardzo zadowolona . staly kontakt z szefowa . polecam Innym paniom -

Witam czy ta firma nadal jest dobra ??? pozdr
0
ZANETA 2014-12-11 13:25:40
witam ,pracuje w tej firmie ,odpowiada mi praca i polecam wszystkim paniom ktore szukaja zatrudnienia .Pozdrawiam
0
Ala 2015-03-08 15:55:38
jestem drugi raz z tej firmy.Nie narzekam .Na razie lepszej nie znalazłam(chodzi o wysokość wynagrodzenia ,które mam wypłacane w końcu w Euro ,zgodnie z moim życzeniem .Inaczej bym nie podjęła pracy drugi raz z tej firmy. Pit do rozliczenia podatku dostałam w pierwszej kolejności,gdyż przygotowywałam się do drugiego dłuższego wyjazdu. Miłe panie koordynatorki.Da się wszystko uzgodnić. Dwie umowy ,ZUS od najnizszej krajowej.Mnie akurat pasuje
0
ewa123 2015-05-14 13:01:00
WITAM CHCIAŁAM SIE PODZIELIC Z WAMI OPINIĄ NA TEMAT FIRMY ACTIVE IT W-WA:)
FIRMA ELASTYCZNA POLECAM WSZYSTKO TO KWESTIA DOGADANIA SIE :)POZDRAWIAM POLECAM
ICH BIN ZUFRIDEN :)
1
wiesia776 2015-06-30 16:29:47
Z Active Intercare jezdze do pracy od 2 lat. Jest to firma rzetelna, dbająca o interes pracownika i go szanujaca.
Pozdrawiam wszystkie Panie opiekunki.
0
Alicja 2015-09-10 21:02:10
Ja tez jestem zadowolona, wyjechałam z tej firmy trzeci raz. Mam pełne zaufanie. Polecam z czystym sumieniem.
0
e43 2015-09-15 14:41:48
ostatnio w internecie znalazłem aktualna ofertę pracy od firmy ACTIVE INTERCARE, obecnie poszukują pracownika na stanowisko specjalisty w zespole sprzedaży z językiem niemieckim w Warszawie, wymagane jest doświadczenie w sprzedaży motywacja do pracy i budowania kreatywnych rozwiązań pozytywne nastawienie do klienta i współpracowników znajomość języka niemieckiego na poziomie dobrym/bardzo dobrym, mile widziane certyfikaty
0
Katarzyna z Warszawy 2015-09-17 09:27:32
Firma Active Intercare to firma rzetelna i uczciwa. Osobiście byłam na rekrutacji w biurze w Warszawie. Szybko dostałam ofertę pracy, obsługa miła i kompetentna. Cenię Firmę Active Intercare za terminowość, zainteresowanie pracownikiem (częste telefony do Niemiec od personelu, przedstawiciela po stronie Niemieckiej) oraz profesjonalizm. Serdecznie polecam Firmę Active Intercare każdemu!!
Katarzyna z Warszawy
0
opiekunka 2015-09-29 16:52:15
Jeżdżę z tej Agencji juz 2 lata i jak dotychczas nie narzekam.Płaca dobra i zawsze terminowa.Koordynatorki miłe ,dobrze zorganizowane.Szybkie oferty pracy od początku .Z koordynatorem w Niemczech jest dobry kontakt,w razie problemów śmiało mogę dzwonić i ewentualne wątpliwości wyjaśniać.Jeśli ktoś zdecydowałby się z tą Agencją pracować ,to myślę ,że będzie to dobry wybór.
0
romek 2015-10-15 17:51:54
wydaje mi się, ze ta firma cieszy się naprawd sporym zaufaniem no i w dodatku można u nich także wyjechać na dłuzej niż na miesiąc albo trzy, jak ktoś chce to i prace na rok znajdzie, super są takie dłuższe kontrakty jednak. Mam nadzieje, że oni jednak dadzą jakieś nowe oferty do pracy tymczasowej jeszcze.
0
Ala 2015-10-31 01:09:31
Romku rzeczywiscie mozna wyjechac na dluzej. Ja bylam ok.5 miesiecy. Teraz jade na 2 miesiace. Firma solidna.mozna jechac bez obaw o wyplate.
0
kantyna 2015-11-16 13:28:50
no to świadczy @ala co napisałaś oraz to że rzekomo wraCASZ że jednak to dobry pracodawca a skoro tys ię opiekujesz starszymi ludźmi to pracodawca zaopiekuje się tobą. ja język niemiecki akurat znam ale może z medycznych kwestii jest słabsza, interesowałaby mnie więc u nich jakaś praca w rekrutacji albo administracji, napiszcie jak się zabrać do tematu proszę
0
MIke 2015-11-19 13:25:41
Witam, ja jako opiekun chcialbym jechac na 1, 2 miesiace ok ale jesli na 3 miesiac to troche dla mnie dlugo cvzy mozna miec kogos zmiennika np jade na 3 miesiace kwiecirn maj czerwiec a kogos w zastepstwie daje jeden miesiac np maj, w maju mam komunie czy mozna tak zalatwic z firma?
1
bogi 2015-11-23 20:33:22
w Firmie Active Intercare pracuje juz prawie dwa lata...i tak zostanie jak dlugo starczy mi silek i zdrowia na wyjazdy...mialam szczescie,ze z posrod wielu trafilam na ta wlasnie...i jak dotad na super rodziny,do ktorych chce sie wracac :)Za pelny profesjonalizm,zaufanie i mila obsluge serdecznie dziekuje i POLECAM innym!
0
miho 2015-11-28 03:47:48
No teraz to poszukują opiekuna do osoby starszej. Wymagają dobrej znajomości niemieckiego, ale Zarobki zaczynają się od 1200 euro miesięcznie. Zapewnione jest również zakwaterowanie i wyżywienie więc dbają zdecydowanie o polskich pracowników.
1
gfds 2015-11-30 13:29:27
@miho no nic dziwnego ze wymagaja znajomości języka niemieckiego, przecież jakoś z tą osobą trzeba się porozumieć, no i widzę że zarobki też spore tam
0
miks 2015-12-02 18:38:14
przynajmmiej jest oszczednosc na zakwaterowaniu i wyzywieniu. a podzielam zdanie gfds niemiecki jest obowiazkowy starsze osoby raczej nie ucza sie innych jezykow.
0
Alicja 2015-12-02 19:33:25
Tu akurat łaski nie robią, bo każda firma to gwarantuje a raczej rodzina. Tylko nie zawsze rodziny wypełniają ten zapis zawarty w umowie. Słyszałam ,że w niektórych rodzinach opiekunki głodują. A firma Active Intercare ma mądrze skonstruowane umowy, tygodniowo 40 godzin. Oczywiście jak rodzina miła to można pracować więcej według potrzeb ale jak jędzowata to bym się przeciwstawiła wyzyskowi. Na szczęście trafiam na kulturalne rodziny. Wyplata zgodnie z umową .
0
kej 2015-12-04 23:11:32
no to nigdy nie wiadomo, gdzie się trafi, ale właśnie zatrudnienie przez agencję jednak zapewnia godziwe warunki tak przynajmniej mi się wydaje, że tak jest lepiej
0
rtyuj 2016-01-03 22:21:29
jest jedna jeszcze oferta pracy od firmy Active Intercare szukaja pana lub pani do senioera z prawem jazdy i oferuja wynagrodzenie 1200 euro miesiecznie
0
vertigo 2016-02-02 17:35:21
No własnie podobnie ja rtyuj widziałem ofertę od Activ Intercare. Szukają podobnie Pan lub Pani do opieki seniora. Wymagania konieczne to prawo jazdy, ale płaca 1200 euro z mozliwą premią.
0
karolinka 2016-02-07 11:55:55
Teraz poszukują kogoś do biura, biuro jest niemieckojezyczne,jednak to praca na zastepstwo 2mieciace,wymagane wyksztalcenie administracyjne oraz znajomosc pakietu MS Office,znajomosc zagadnien kadrowych oraz ciekawy zakres obowiazków.
0
Alicja 2016-02-07 14:31:22
Jadę kolejny raz z tej firmy, chyba 4-ty . Miłe panie cały czas a nie tylko na poczatku, gdy podejmować miałam pierwsze zlecenie. Umowa sensowna. Szczególnie podoba mi się zapis 40 godzin tygodniowo , nie wolno przekroczyć tego czasu. Jest oczywiste ,że pracy jest więcej. Jeśli rodzina jest w porządku pracuję tyle ile wymaga sytuacja. Szybciej leci mi czas. Ale gdyby chciano mnie wykorzystać do sprzątania piętrowej całej willi, pranie i prasowanie dla innych zdrowych członkow licznej rodziny to tylko za dodatkową opłatą . Mam prawo odmówić sprzątania garażu,czy mycie samochodu dla syna zdrowego czy sprzątania piwnic nie sprzątanych od wielu lat.Zarobki w porównaniu z innymi firmami do przyjęcia. Firma wypłaca pieniądze na czas. Do 10-ciu dni po zakończeniu zlecenia. Dla mnie firma godna zaufania.
0
Alicja 2016-02-07 14:31:25
Jadę kolejny raz z tej firmy, chyba 4-ty . Miłe panie cały czas a nie tylko na poczatku, gdy podejmować miałam pierwsze zlecenie. Umowa sensowna. Szczególnie podoba mi się zapis 40 godzin tygodniowo , nie wolno przekroczyć tego czasu. Jest oczywiste ,że pracy jest więcej. Jeśli rodzina jest w porządku pracuję tyle ile wymaga sytuacja. Szybciej leci mi czas. Ale gdyby chciano mnie wykorzystać do sprzątania piętrowej całej willi, pranie i prasowanie dla innych zdrowych członkow licznej rodziny to tylko za dodatkową opłatą . Mam prawo odmówić sprzątania garażu,czy mycie samochodu dla syna zdrowego czy sprzątania piwnic nie sprzątanych od wielu lat.Zarobki w porównaniu z innymi firmami do przyjęcia. Firma wypłaca pieniądze na czas. Do 10-ciu dni po zakończeniu zlecenia. Dla mnie firma godna zaufania.
0
czajen 2016-02-09 17:39:31
rzeczywiście również dobre opinie słyszałem o Active Intercare. Znajomy aplikował na specjaliste do spraw personalno - administracyjnych i ich zachwalał.
0
Nena61 2016-03-04 17:45:03
Teraz znowu poszukują kogoś na zastępstwo na 2 miesiace do biura, chyba mają dużą rotacje Zarobki w porównaniu z innymi firmami nie są wysokie a jaki płacą Zus?
0
Wol 2016-03-04 17:53:38
Skąd wiesz jak dokładnie wyglądają zarobki w tej firmie @Nena61? Z tego co ja słyszałam to nie jest wcale tak źle. Wystarczy spojrzeć na ofertę na kogoś do opieki nad seniorem z prawem jazdy. Dają 1200 euro netto miesięcznie a do tego dochodzą premie.
0
Nena61 2016-03-04 19:24:46
Najlepiej zeby sie wypowiedzial ktos kto w tej firmie juz pracuje bo z tego co widze to ty Wol tez tylko slyszalas jak tam u nich jest. Ja widzoalam oferty pracy na ich stronie i zarobki do 1200 nic wyzej. Ja jezdze na opieke od 8 lat i zalezy mi na konkretnych poborach a nie na 1200 euro do pana z cewnikiem i stomią i to dla opiekunki z dobrym niemieckim, A premie wszyscy dają jak są Święta i za prawo jazdy też tak było w poprzedniej firmie gdzie pracowałam ale zus miałam niski dlatego szukam dalej. Jak jest w Active Crare?
0
kei 2016-03-06 18:37:29
Również widziałem oferty pracy no i rzeczywiście jest 1200 euro, ale wyraźnie zaznaczyli @Nena61 że dochodzi do tego jeszcze premia, przy czym koniecznie potrzebne prawko
0
kuba 2016-03-12 17:41:28
hej! nowa oferta pracy jest jako Specjalista ds. personalno - administracyjnych,wiec jak ktoś ma doświdczenie to na pewno śmiało można próbować. No i można tez na benefity się złapać.
0
Inka 2016-03-15 23:24:39
Tak,pisza ze dadza 1200 € a potem jak wplywa za malo na konto i pytasz dlaczego obcieli pensje to mowia ze albo wyrownaja w nastepnym miesiacu albo ze nie masz perfect jezyka..znam ich dobrze,pracowalam dwa lata..na szczescie zmienilam na inna firme tez z Warszawy.Zenada..z tym Activ,,
0
Beatrice 2016-03-16 18:23:06
Ja tam dostawałam pieniądze na czas, raczej mi się wszystko zgadzało, ale z tymi poborami to racja, pensje miałam jednakową cały czas chociaż pracowałam w różnych środowiskach, na podwyżke nie ma co liczyc, firma niby w porządku ale mało płaci
0
Evita 2016-03-24 18:14:49
Ja tam w CEiDG nie widzę żeby była Firma Active Intercare wpisana a chwalą się wszędzie, że od 10 lat na rynku funkcjonują... Po co od samego początku podawać nieprawdziwe informacje...
0
Renia 2016-04-10 13:42:12
Dzwoniłam do biura i pytałam nawet o ofertę za 1500 Euro z internetu ale się okazało że podają kwoty brutto w ogłoszeniach a nie na rękę, ludzi chcą naciągnąć, ale Opiekunki są mądre i się nie nabiorą na takie sztuczki ... Evita w ewidencji firm faktycznie nie ma takiej firmy Active intercare. Dziekuje na pewno juz sie do nich nie zglosze, lepiej nie ryzykowac
1
mikołajek_ 2016-04-11 17:46:18
Hej, wiecie czy będą szukać teraz specjalistę ds. rekrutacji? Znam odpowiednio język niemiecki, ale pewnie można liczyć na odpowiednie kursy językowe poza szkoleniami czy benefitami doliczanymi do zarobków.
0
ELZBIETA LUBELSKIE 2016-04-21 12:01:53
WITAM RÓWNIEŻ CHCĘ POWIEDZIEĆ FIRMA GODNA POLECENIA :):):)jestem zadowolona pracuje juz troszkę Ich bin zufriden :):)
0
abc 2016-05-09 08:57:22
Na pewno i tak zapewniają odpowiednie szkolenia, bo są jakieś benefity w pracy.
0
bogi 2016-05-10 21:40:17
podtrzymuje moja opinie z przed miesiecy...nadal pracuje w Active IT ...nadal jestem zadowolona ze wspolpracy...nie mam powodu do narzekan bo pracuje w super rodzinie...niezdecydowane Panie zachecam do wspolpracy z Active tak realnie aby zobaczyc jak jest naprawde a jest OK :)
0
Rozczarowana 2016-05-15 15:59:48
A ja jestem współpracą bardzo rozczarowana i z przykrością to mówię. Po ok. 5 latach współpracy z tą firmą odważyłam sie poprosić o pierwszą podwyżke i uwaga zaproponowano mi 20 euro. W dodatku bardzo nieladnie zostalam potraktowana. Pojechalam ostatni raz do mojej PDP tylko ze wzgledu na babcie bo jej obiecalam, ze wroce.Bede szukac innej powaznej firmy.
0
marysia 2016-06-25 18:37:00
a możesz powiedziec na jakim stanowisku koleżanko pracowałaś? ja i tak zn nimi chętnie pojadę jako opiekunka, mnie 1100 euro jednak przekonuje całkowiecie
0
aniela 2016-06-29 12:32:44
aniela Z firma wspolpracuje od 6 lat nie bylo zadnych nieporozumien agencja wychodzila zawsze na przeciw ,moglam liczyc na dobre slowo po prostu jestem pod kazdym wzgledem zdowolona polecami zachecam opiekunki do wspolpracy wlasnie z ta agencja
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ACTIVE INTERCARE