Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo ACTIVE INTERCARE

Opinie o ACTIVE INTERCARE

Pracowałeś w firmie ACTIVE INTERCARE i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
vicky - 2010-08-07 22:53:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobra elastyczna firma . jestem na drugim kontrakcie i jestem bardzo zadowolona . staly kontakt z szefowa . polecam Innym paniom -
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-12-15 18:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
vicky - 2010-08-07 22:53:45

dobra elastyczna firma . jestem na drugim kontrakcie i jestem bardzo zadowolona . staly kontakt z szefowa . polecam Innym paniom -

Witam czy ta firma nadal jest dobra ??? pozdr
zdjecie uzytkownika
ZANETA - 2014-12-11 13:25:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ,pracuje w tej firmie ,odpowiada mi praca i polecam wszystkim paniom ktore szukaja zatrudnienia .Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Ala - 2015-03-08 15:55:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem drugi raz z tej firmy.Nie narzekam .Na razie lepszej nie znalazłam(chodzi o wysokość wynagrodzenia ,które mam wypłacane w końcu w Euro ,zgodnie z moim życzeniem .Inaczej bym nie podjęła pracy drugi raz z tej firmy. Pit do rozliczenia podatku dostałam w pierwszej kolejności,gdyż przygotowywałam się do drugiego dłuższego wyjazdu. Miłe panie koordynatorki.Da się wszystko uzgodnić. Dwie umowy ,ZUS od najnizszej krajowej.Mnie akurat pasuje
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-05-12
Żródło: Gowork.pl
Warszawa
(mazowieckie)
Agencja Zatrudnienia ACTIVE-INTERCARE, wraz z dynamicznym rozwojem, poszukuje do pracyw oddziale Warszawa pracownika, na stanowisko: Specjalista w zespole sprzedaży z j. niemieckim Miejsce pracy: Warszawa Region: mazowieckie Numer referencyjny: PHAN/052015 Opis stanowiska: Do głównych zadań osoby pracującej na tym stanowisku należy rozbudowa i utrzymanie sieci klienckiej na terenie Niemiec i Polski w zakresie szeroko pojętych usług HR. Ut
zdjecie uzytkownika
ewa123 - 2015-05-14 13:01:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [vicky - 2010-08-07 22:53:45]:
WITAM CHCIAŁAM SIE PODZIELIC Z WAMI OPINIĄ NA TEMAT FIRMY ACTIVE IT W-WA:)
FIRMA ELASTYCZNA POLECAM WSZYSTKO TO KWESTIA DOGADANIA SIE :)POZDRAWIAM POLECAM
ICH BIN ZUFRIDEN :)
zdjecie uzytkownika
wiesia776 - 2015-06-30 16:29:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z Active Intercare jezdze do pracy od 2 lat. Jest to firma rzetelna, dbająca o interes pracownika i go szanujaca.
Pozdrawiam wszystkie Panie opiekunki.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ACTIVE INTERCARE

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ACTIVE INTERCARE?
Zadaj pytanie
alert