Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakład Produkcyjny "Sobik"

Pracowałeś w firmie Zakład Produkcyjny "Sobik" i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anon - 2009-09-09 23:09:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Właściciel - [usunięte przez admina] - zatrudnia ludzi za najniższą krajową, naokoło widzi samych złodziei, którzy kradną jego miliony. Coś takiego jak 'empatia' jest mu obce. Ogólnie nie polecam, poszukaj pracy w innej firmie. Pan[usunięte przez admina]ciężko zapracował na taką opinię.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2010-10-01 13:56:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
traktuje pracowników nieludzko!! pozatym zgadzam sie z wypowiedzią że widzi samych złodziei itd. NIE POLEAM
zdjecie uzytkownika
sb - 2010-10-27 14:23:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam .szkoda zdrowa
zdjecie uzytkownika
zainteresowany,,,, - 2013-03-14 12:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak teraz jest u Sobika , jakie zarobki ????
zdjecie uzytkownika
oky - 2013-05-13 22:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w porządku,8godz. pięć dn.w tygodniu,czasami trzeba przyjśc do pracy w sb. ale rzadko. Zarobki kobiety 1350,mężczyxni1700zł.
Praca "czysta",z pracownikami idzie się dogadać,co do ludzi którzy nadzorują pracą("awansik" z produkcji) to zostawie bez komentarza bo .....:) kto tam robi to wie o co chodzi. Układy, układziki hehehe! ale może to się zmieni- kiedyś.
Ogólnie fajna praca!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-18 11:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@oky A jak traktują nowe osoby? Można tam czuć się w miarę normalnie czy od razu czujesz swoje miejsce?
zdjecie uzytkownika
red89 - 2013-09-16 11:45:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam pracę w tej firmie! Przyjazna atmosfera, fajni ludzie, sama praca też ok. Nie mam żadnych zastrzeżeń.
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-09-21 11:50:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam. Sobik to dobra firma dla każdego rozpoczynającego swoją karierę zawodową.
zdjecie uzytkownika
Kordian - 2013-09-23 10:53:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie praca w tej firmie była ok. Mówię, że była bo już tam nie pracuję ze względu na moją przeprowadzkę do innego miejsca zamieszkania, ale nie mogę narzekać. Normalna spokojna praca za godziwe pieniądze.
zdjecie uzytkownika
Real - 2013-09-23 15:11:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie, ja również nie pracuje już w Sobiku. Był to mój osobisty wybór, aczkolwiek pracę tam wspominam bardzo miło i polecam wszystkim niezdecydowanym.
zdjecie uzytkownika
tfu - 2013-09-24 08:11:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Całkiem niezłe zarobki + przyzwoite premie. Polecam
zdjecie uzytkownika
ta - 2013-09-25 16:22:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajna firma
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2013-10-01 20:23:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy możecie napisać na jaką umowę można się zatrudnić w Zakładzie Produkcyjnym "Sobik" - zlecenie czy etat? Ile można zarobić miesięcznie?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-12 21:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masło osełka górska smakuje jak smalec właśnie daję do zbadania do Sanepidu
zdjecie uzytkownika
Dred - 2013-10-31 13:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Moje pierwsze miejsce pracy.Wspominam te czasy bardzo dobrze i czasami żałuje, że już nie wrócą...
zdjecie uzytkownika
;0 - 2013-11-29 11:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. A co powiecie o kierowcach na tirach, jakie zarobki są zadowoleni .
Szukam pracy i zastanawiam się nad złożeniem cv ...
zdjecie uzytkownika
Franek - 2013-12-17 14:09:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dred,a czy można było liczyć na innych pracowników czy raczej mieli na nowych olewkę?? a dostawałeś jakieś bony czy cos??
zdjecie uzytkownika
indor - 2014-06-13 08:50:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z wielką przykrością donoszę że w zakładzie panuje mobbing.Wielu nie miało odwagi by o tym mówić,po prostu uciekali do innych zakładów pracy.Ogólnie jest tu potwornie zła atmosfera która utrudnia człowiekowi nie tylko pracę ale i samo życie.Najgorzej traktowani są ludzie spokojni i trzymający się jakby na uboczu.Nie ma dla nich poszanowania.Drwiny i obmowy są na porządku dziennym.A do tego chamstwo i donosicielstwo,dlatego ciężko tu dobrym ludziom.Wielu uciekło z tego zakładu właśnie z powodu nieznośnej atmosfery,którą wytwarzają toksyczni ludzie.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-11 22:56:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jezeli uwazasz(tu do opinii "indor"), że na zakładzie panuje mobbing,spokojni ludzie są terroryzowani,zastraszani czy jeszcze "wyzyskiwani" to dlaczego nie zgłosiłeś/aś to do odpowiednich instytucji,ktorzy mogli by zareagowac??!!
Owszem w kazdej pracy znajdzie się przysłowioła czarna owca i różnie może być ale nie znam nikogo kto by tam robił i by nie nażekał ale nikogo nie trzymaja tam siłą,nie stosuje sie terroru!
składki płacone sa wszustkie(ZUS,Skarbowka,zdrowotne),wypłata na czas(moze nie luksus:mężczyzna 1670zł,kobiety do 1400zł)ale 5 dni w tyg.dwie zmiany po 8godz.
z tego co wiem od przyjaciół ,znajomych co robia u "azjatów" to zapieprzają na 3zmiany światek,piatek i niedziela,w gorszych warunkach i tam sa ponizani!!!
O innych zakładach na terenie skoczowa nie wspomne bo tez "miodu " nie ma a cięzko trzeba pracowac.
zdjecie uzytkownika
Kozmin - 2014-07-12 07:19:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wtedy od razu trzeba się liczyć z pożegnaniem z miejsca pracy. Bo zgłaszasz to z imienia i nazwiska. Większy smród by się tylko i wyłącznie narobił..
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Produkcyjny "Sobik"
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x