Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kooperol Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Kooperol Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
123 - 2015-03-06 10:43:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jasne możesz nawet i codziennie wzywać sanepid,jak ma tobie to sprawić satysfakcję.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-03-26 23:00:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten zaklad to smiech na sali, paranoja jakas. Zal pl.
zdjecie uzytkownika
najnizszakrajowa - 2015-04-04 22:23:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie czas na jakieś podwyżki? sami dobrzy pracownicy się zwalniają, i wszyscy do okien, i to pewnie nie koniec zwolnień z kooperolu, bo co rusz słychać składam papiery do okien, nie lepiej dac lepszym pracownikom wieksza wypłatę a moze zamiast tego zatrudnic pare starszych babuszek po 50-tce 60-tce? Kto z takimi ludzmi wytrzyma? Mało tego maja takie same wypłaty jak my! a robią o wiele mniej niż my!
zdjecie uzytkownika
słaby kucharz ale z jakimś smakiem - 2015-04-16 10:20:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kupiłam Waszą" Kapustę z grzybami" ,równie obrzydliwego gówna nie jadłam ,doprawiam ją własnymi grzybami ,skwarkami ze słoniny,cebulą i kiełbasą ,potem ją zasmażę ,gdyż kuchnia Staropolska (choć jestem laikiem w tej dziedzinie)charakteryzowała się przecie zasmażką, może mi się uda nie wyrzucić pieniędzy w błoto, życzcie mi powodzenia.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-28 09:50:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie praca, to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Każdy patrzy, żeby cię gdzieś wrobić i na ciebie donieść, kazdy nie opieprza. Mało jest osób, które ci pomogą. Ludzie są bezczelni i wszystko wiedzą najlepiej, począwszy od dyrektora do zwykłych pracowników. Taki jest Kooperol w Zdunach, nie daleko Starogardu Gd.
zdjecie uzytkownika
pst - 2015-04-28 11:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za takie smieszne pieniądze mamy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przez te 8 godzin?przerwa 15 min,obłęd;-)poniżanie pracowników ,poganianie ......w tej pracy trzeba mieć twardą psychikę.
zdjecie uzytkownika
Pulpecik - 2015-05-18 00:52:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej słyszeliście o jakiejś dziewczynie z ryb co narabia w pracy z jednym z chłopaków niby na nocnej zmianie się działo coś wam o tym wiadomo o kogo chodzi i czy to prawda bo tak słyszałam pogłoski
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2015-06-07 12:33:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do Pulpecik.A Ty co jak pies ogrodnika - sama nie porucha a innym nie da?Co Cię obchodzi co kto inny robi?Zazdrość?Zawiść?Plotkarstwo?Polactwo?Sama poromansuj a nie oceniaj innych!Ich sprawa!
zdjecie uzytkownika
Pulpecik - 2015-06-20 15:35:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To jednak to prawda pewnie ty jesteś ta dziewczyna
zdjecie uzytkownika
Coco - 2015-06-20 15:46:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyno nie dochodz kto z kim ważne że [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] są łatwe my korzystamy.... :) po co mają facetów frajerów to szukają przygód na nocach. ..
zdjecie uzytkownika
odp - 2015-06-21 15:02:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca to nie miejsce na przygody.
zdjecie uzytkownika
ziomek - 2015-06-21 18:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ta dziewczyna sie nazywa?
zdjecie uzytkownika
are k - 2015-06-29 14:23:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę rozmowa zboczyła z tematu pracy a ja tutaj ze sprawą, mianowicie widziałem ofertę dla kierownika do spraw utrzymania ruchy w Tczewie. Wszystko super, Kooperol jak się dowiadywałem też ma dobre opinie jako firma, tylko boje się że ofertę http://www.gowork.pl/praca_podglad,5902191?keywords=®ion=tczew zobaczyłem za późno i że już kogoś mają...
zdjecie uzytkownika
olga - 2015-07-01 19:08:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca wcale nie jest zła tylko ludzie podli.Postawią człowieka na stanowisko i wymagają od niego tępa pracy takiego jak pozostali jak od starych pracowników i tylko szybciej,szybciej i durne podśmiechójki docinki większość nie wytrzymuje i kończy swoją kariere w tym zakładzie.Prawdziwy mobing.Pracuje tam już pare lat to wiem co mówie
zdjecie uzytkownika
zocha - 2015-07-02 18:18:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wnerwiać się niszczyć sobie zdrowie za głupote innych na pewno .Trzeba mieć w tym zakładzie nerwy na wodzy żeby komuś nie przyfanzolić.Ja tam już nie pracuje bo bym kogoś zabiła a siedzieć za debilke nie będe.
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2015-07-15 10:03:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hejka.Właśnie jestem na urlopie i się dowiedziałem,że imprezy integracyjnej w najbiższy weekend NIE BĘDZIE!Założę się o stówę,że pewnie nawet nie wywieszono żadnej informacji na drzwiach dla plebsu.Już nie wspomnę o słowie przepraszam od kogoś kompetentnego(CHOCIAŻBY DLATEGO ŻE ZAPLANOWALIŚCIE WEEKEND A TERAZ NIE WYPALIŁO,PRZECIEŻ TEN CZAS MOGLIŚMY MIEĆ ZAPLANOWANE Z RODZINAMI ITD).No ale pozory firmy poważnej dalej sa stwarzane.Oj daleko nam do Europy,szczególnie tej zachodniej.Pozdrawiam serdecznie.P.s.Ciekawe czy jako europejska firma z tradycjami przywiozła wreszcie odpowiednią ilość wody dla pracowników?Zakładam w ciemno,że nie.No chyba,że kolejny zakład o stówkę?Jeszcze raz miłego dnia i miłych wakacji...
zdjecie uzytkownika
lech - 2015-07-15 10:15:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jacus - 2015-02-17 20:31:49]:
Zanim zrobisz porządek, naucz się pisać...
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2015-07-18 09:44:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co Wy tacy smętni i mało aktywni na tym forum?Przecież dziś wirtualna zabawa integracyjna!Więcej radości i optymizmu!A na poważnie - to miłego weekendowego wypoczynku,z rodzinami lub bez.(ja od poniedziałku koniec urlopu,niestety.)Pozdrawiam serdecznie.
zdjecie uzytkownika
Takjest - 2015-07-19 03:43:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Śmieje się bo nie ma co płakać jak może być że miedzy 2010 a 2015 skoczyła produkcja o więcej niż 150% jedziemy na ostatnim tchu . bo to się pracowników tyczy a nie sezonowych , impreza integracyjna dla kogo ? kto na ten szajs pójdzie człowiek ledwo co po linii oporu idzie a tu taki szajs Exaited , exaited jest jak za taka wypłatę trzeba wszystko opłacić a stary pracownik jest traktowy jak śmieć i takie głupie pytanie jak ten cały prezes może mówić o tym że taka produkcja że to cuda się dzieją że tak to poszło jak to człowiek zrobił wątpliwość poddam to że to nie jednostka a cała grupa.A wypłata taka jak była tak jest ,poszło w co, bo nie w to co powinno ,nie w pracownika nie w maszyny to w co .I każdy wie jak jest ...i żryj za moje i tylko wstyd za sobą nosisz bo ludzie nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] chyba że ich do tego zmusisz .
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-19 04:09:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
anioł - 2015-07-19 04:10:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rób drugiemu co tobie nie miłe ,człowiek jest człowiekiem nie ważne na jakim stanowisku ,ale jeżeli ktoś z tytułu poniżania ma jakaś przyjemność i z niej czerpie to już nie człowiek i jako człowieczeństwo powinniśmy się tego wyrzekać ,chodzi o to by nie pozwalać sobie na takie traktowanie, poniżać i być poniżany nikt tego nie chce, jest do tego zmuszony ,sami sobie robimy piekło na ziemi i sami możemy piekła doświadczyć... na wszystko przyjdzie czas.
zdjecie uzytkownika
darayavahus - 2015-07-24 15:09:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, Wasz bigos staropolski to profanacja polskiej kuchni. To cos obok bigosu nawet nie lezalo. To cos jest kompletnie bez smaku. To cos to tylko mokra papka, nic wiecej. Nie pisze tego zlosliwie, po prostu stwierdzam fakt. Kupilem pierwszy i ostatni raz. To samo dotyczy innych Waszych produktow. Jedna "niespodzianka" w zupelnosci mi wystarczy.
zdjecie uzytkownika
Anita - 2015-08-07 07:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masakra,ktoś tutaj zarabia powyzej 2tysiecy?
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-08-07 10:21:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anita - 2015-08-07 07:18:17]:
Na pewno brygadzistki wzwyż.No i pewnie liderki razem z premią maja coś koło tego.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-08-19
Żródło: Gowork.pl
Zduny
(pomorskie)
Kooperol Sp.  z o.o. zatrudni na stanowisko Technika utrzymania ruchu Oczekiwania: - wykształcenie średnie lub zawodowe - minimum 2 lata doświadczenia w pracy w dziale utrzymania ruchu - doświadczenie w samodzielnym diagnozowaniu i usuwaniu awarii -gotowość do pracy trzy zmianowej - znajomość zagadnień: mechanika, automatyka przemysłowa, pneumatyka, hydraulika siłowa -dyspozycyjnośc -prawo jazdy kat B -książeczka sanepidowska   Obowiązk
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-13 19:49:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2015-08-13 19:50:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
KJki mają 2.5... idi.otki
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-08-28 21:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pierwszy raz widze, żeby ktoś gardził 2 tys kasy w miesiącu, przecież za to można normalnie kupić jedzenie na miesiąc i opłacić wszystkie rachunki, a na pewno z czasem u nich dostaje sie premie, więc nie jest źle. Jak na start bym dostał 2 tys na miesiąc to bym się cieszył i chyba aplikuje do nich na technika.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kooperol Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Kooperol Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert