logo Kooperol Sp. z o.o.

Kooperol Sp. z o.o.

Swarożyn

Opinie o Kooperol Sp. z o.o.

....G 2012-06-23 11:49
Ludzie najpierw płaczecie że pracy nie ma a jak ją znajdziecie to wam się pracować nie chce. Jak każdy będzie robił co do niego należy to i czepiać się nie będzie o co. Najłatwiej zwalić winę za swoje lenistwo na kogoś innego. Prawda że czasem ciężko jest z niektórymi się dogadać ale myślę że w tym zakładzie są gorsi od \\\" Pani G\\\" zainteresowani na pewno wiedzą o kogo chodzi więc nie trzeba wytykać palcami. Dajcie spokój Pani G i bierzcie się uczciwie do roboty.
fvvvfv 2012-10-06 01:20
rynek pracy każądy wie jaki jest. A tutaj można pracować za normalne pieniądze. Żadne kokosy ale nie jest źle.
dziudziu 2012-11-14 23:00
Pracuję już długo w tej firmie i jestem zadowolona i nie przechodzę żadnego stresu:) jak się chce pracować to człowiek jest doceniony wcale nie jest tak jak piszą inne osoby chyba fantazja ich ponosi i ze zemsty chociaż nie mają o co ( bo się sami zwolnili) wypisują bzdury jak ja widzę jak inni pracują aby odpekac 8 godzin to sama bym ich pogonila inni pracują a inni nie... Także prosze znajdzcie sobie inne zajęcie niż wypisywanie niestworzonych rzeczy pozdrawiam wszystkich
1
łosoś 2012-12-04 14:28
że też ludzie mają czas na wypisywanie takich informacji....żenujące
ex 2013-02-01 23:35
ja tam już nie pracuję choć chciałabym wrócić, ale to co piszecie to bzdura.(usunięte przez administratora) Chyba, że gdzieś więcej zarobicie to dajcie namiary to chętnie i ja tam pójdę..
1
salamandra 2013-03-16 17:24
Sama paraca nie jest zła,można się przyzwyczajić,pracować trzeba w szędzie.(usunięte przez administratora)
1
kicia 2013-03-27 07:41
Jak byli dobrzy liderzy i liderki to się zwolnili .....Pozdrowienia dla byłej pracownicy (usunięte przez administratora) :)
magda 2014-03-25 16:13
chciałam powiedzieć ,że na innych halach niby nie est źle , tylko na RYBACH (usunięte przez administratora) Poirytowana
blady 2014-06-12 15:29
hej, jak z tym przyjmowaniem do pracy w kooperolu?? są 2 oferty o których wspomniano tu na forum a jeszcze nikt nic nie napisał o nich(spec od jakości i od rozliczania),czyli rozumiem że wypowiadają swoje uwagi tutaj tylko osoby bezpośrednio produkcyjne?? a może ktoś powiedzieć coś na temat tych ofert??
2
dfghjiu654ew 2014-07-04 15:15
masz jakies dziwne wiadomosci, fakt sroda i czwafte byly po 12 godz ale piatek jest wolny
pracownik 2014-08-04 19:34
Woda jest zawsze, a lider jest od tego aby woda znalazła się w lodówce, a jak nie ma w lodówce wystarczy podejść na magazyn i tam jest ;)
czecha 2014-08-11 19:09
a jak wody nie ma na magazynie to skąd lider ma przynieść?przywiozą pare zgrzewek i na jak długo ma starczyć w takich upałach i na tyle osób?
pracownik 2014-08-15 13:26
Po 12 godzin to będzie ciężko.Też współczuje osobom pracującym na gołąbkach i rybkach,tym bardziej na nocnej zmianie.Ale jeśli mają zwiększoną produkcję to mają prawo zrobić po 12h.Np w Wędkowach jest podobnie.Poza tym przypomnijcie sobie co podpisywaliście przychodząc do pracy.Że zgadzacie się na pracę w godzinach nadliczbowych,wyjazdy na delegację itp.Cieszcie się,że mamy zapłacone za to (usunięte przez administratora)a nie robimy za darmo jak czasami bywa w niektórych zakładach.
1
nick 2014-09-19 23:17
Pracować trzeba wszędzie i dobrze tam gdzie nas nie ma. A Kooperol jako jeden z nielicznych nie ma poślizgów w płaceniu pracownikom. Przez Techno też nie jest źle. Kto chce mieć pracę ten będzie ją miał.
1
dwunastka 2014-12-02 20:28
Witam mam prośbę, skoro idzie tyle wojska, tyle tysięcy puszek to możecie chyba zakupić kilka par nożyczek na pakownie? Na prawdę ulatwicie nam pracę bo albo są połamane z jednym uchem albo ich nie ma wcale dla tylu ludzi 1 para nożyczek? Albo tępe noże. Śmieszne. a inwestować w zakład nie zamierzam.
pracownik 2014-12-05 21:44
Dlatego nie rozumiem po co te 12.Gdyby było normalnie to o 14 wchodzi następna zmiana i produkcja jedzie dalej a tak nie ma kogo na linii ustawić.Dobrze,że przyszły tydzień już 3-zmianowy.Lepsze te soboty i niedziele niż 12 po których człowiek jest zmęczony i mniej wydajny.
pracownik 2014-12-12 16:32
Mam pytanie.Czy wszyscy za listopad dostali taka "dużą" wypłatę????Niby z nadgodzinami.(usunięte przez administratora)
2
lubie 2015-01-31 19:31
nie wszystkie liderki czy brygadzistki są złe,ale jest zbyt mało tych dobrych ................
1
zniesmaczona 2015-02-01 14:18
Uważam że lider czy brygadzistka powinien każdy nim być ponieważ to jest odpowiedzialne stanowisko i nie dziwię się że czasami im nerwy puszczają poniewaz z góry dostają (usunięte przez administratora) że jest coś zlw zrobionw skoro do czlowieka mówi się tyle razy żeby zrozumiał a to wciąż mało bo i tak jest robione na (usunięte przez administratora) .
lech 2015-07-15 10:15
Zanim zrobisz porządek, naucz się pisać...
Anita 2015-08-07 07:18
Masakra,ktoś tutaj zarabia powyzej 2tysiecy?
2
gość 2015-08-07 10:21
Na pewno brygadzistki wzwyż.No i pewnie liderki razem z premią maja coś koło tego.
misia 2016-01-05 14:32
Zależy na jakie stanowisko aplikujesz
1
wredna 2016-01-08 00:37
jak czytam ze kasy mało za taka praco to poco tam pracujecie jak dla mnie to jest ok praca jak kazda inna w takich firmach
1
taki tam 2016-02-05 19:37
wskaż post w którym jest powiedziane że można zarobić 3000 zł ....
1
nowy 2016-02-05 19:40
umowa o pracę to podstawa. Benefity, wymień takie.
ktoś 2016-02-24 16:08
witam chciałabym zacząć prace w tej firmie to jest praca 3 zmianowa ? jak to tam wygląda ?
3
keri 2016-04-08 17:26
Jadłem poraz pierwszy pulpety i gołąbki -b.smaczne.Te nieprzychylne opinie to na pewno konkurencja.Nie przejmujcie się i robocie swoje.A tak na marginesie-tych niezadowolonych pracowników wymieniłbym na takich dla których zarobki były by satysfakcjonujące.Zaznaczam,że nie jestem pracodawcą!
3
ania 2016-05-01 16:06
Jeśli ktoś poszukuje pracy to obecnie poszukują technologa żywienia.
2
Gość 2016-10-10 12:20
Jest.Zarówno przez techno jak i przez kooperol
321 2016-11-15 13:09
Omijać to szerokim łukiem
5
colders 2017-03-09 20:29
a to stanowsko technologa żywnosći to jakie wynagrodzenie ?
zainteresowana 2017-03-15 08:27
no właśnie ktoś...coś na temat wynagrodzenia...
Ona 2017-08-28 21:50
Czy przyjmuja do pracy? I jak wynagrodzenie? Ktos cos wie
1
Jak 2017-08-29 07:49
Szukają ludzi do kontroli jakości
Zostaw swoją opinię o Kooperol Sp. z o.o. - Swarożyn
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kooperol Sp. z o.o.