Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kooperol Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Kooperol Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Alladyn - 2014-07-03 11:16:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Przyjdźcie w środę i czwartek na 12 godzin do pracy, piątek będziecie mieli wolny" oczywiście w piątek trzeba iść do pracy normalnie. Kierowniczki za dyche łżą jak psy, żeby tylko ludzi wykorzystać ile się da. A WY "czarnuchy" też dajecie sobą manipulować jak barany, to z Wami kierowniczki jeżdżą jak po szmatach. Żal mi WAS. C#uj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i kamieni kupa.
zdjecie uzytkownika
Motyk - 2014-07-04 09:13:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znając zachowania kierowniczek to nie lepiej w środę i czwartek odbębnić swoje 8 godzin i iść do domu?
zdjecie uzytkownika
dfghjiu654ew - 2014-07-04 15:15:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Alladyn - 2014-07-03 11:16:08]:
masz jakies dziwne wiadomosci, fakt sroda i czwafte byly po 12 godz ale piatek jest wolny
zdjecie uzytkownika
Motyk - 2014-07-08 08:35:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W takim razie ciężko powiedzieć z czego wynika różnica zdań między wami. Miało być wolne to chyba by słów na wiatr nie puszczali.
zdjecie uzytkownika
kitty - 2014-08-02 16:19:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja nawet nie wiem gdzie można tą wodę, która powinna być znaleźć. Więc często biegnie się do kranu chociaż na moment zwilżyć usta. Są pewne stanowiska przy których stoisz i ruszyć się nie możesz nawet do toalety, bo nikt cię nie zastąpi. Kiedy prosisz o pomoc to czasami czekasz naprawdę długo aż ktoś podejdzie a czasem i nie podejdzie. Pani "G" trzyma żelazną dyscyplinę. Jej wzrok człowieka potrafi zestresować bardziej niż słowa. Ale jeśli robisz swoje i nie ściemniasz to nic nie powie. Ostatnio i tak złagodziła swoje obyczaje i nawet nie krzyczy za często. Praca jest ciężka i przychodząc tu trzeba się liczyć z wszelkiego rodzaju bólami i poparzeniami, zacisnąć zęby i jechać dalej.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-04 19:34:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Woda jest zawsze, a lider jest od tego aby woda znalazła się w lodówce, a jak nie ma w lodówce wystarczy podejść na magazyn i tam jest ;)
zdjecie uzytkownika
john - 2014-08-07 12:12:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kooperol, Dyrekcja to chamstwo w chamstwie, zabieraja premie zeby sobie kamerki kupic i zeby obserwowac ludzi co robia gdzie chodza i tylko zabierac zabierac, zarobki starych pracownikow tzn, tych ktorzy tam pracują juz kilka-kilkanascie lat sa mniejsze niekiedy o tych co pracuja miesiac lub dwa, takze szanowny dyrektorze H.L przestan juz zabierac te premie za nic bo jak sie ciebie czlowiek pyta za co, to mowisz ze niewiesz, a premia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po to zeby kamerki sobie kupic. jak tak moze byc zeby miesiac w miesiac dostawac 1160 PLN??
zdjecie uzytkownika
Pracuś - 2014-08-08 21:09:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zamiast tych kamer powinna być klimatyzacja, może tyle ludzi by się nie zwalniało, a z tymi zarobkami to prawda. Ktoś kto pracuje kilka kilkanaście lat, zna się na maszynach, jest kumaty, kumata powinien raczej więcej zarabiać, Nikt tu nie jest doceniany.
zdjecie uzytkownika
czecha - 2014-08-11 19:09:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak wody nie ma na magazynie to skąd lider ma przynieść?przywiozą pare zgrzewek i na jak długo ma starczyć w takich upałach i na tyle osób?
zdjecie uzytkownika
sloik - 2014-08-12 12:52:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sie wam poprzewracalo do roboty.
zdjecie uzytkownika
sloik - 2014-08-13 00:21:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sloik - 2014-08-12 12:52:14]:
przyznaje ci racje
zdjecie uzytkownika
mała - 2014-08-14 18:02:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co za paranoja,od poniedziałku po 12 godzin?to jest głupota kto ma to wytrzymać?za te marne pare groszy,ten kto to wmyślił niech przyjdzie popracować z nami zobaczy jak to jest,zero szcunku dla pracowników!
zdjecie uzytkownika
Adolf - 2014-08-14 21:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lewanda nie chciałbyś wisieć te 12 godzin!!!
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-08-15 11:58:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta...12godz to przecież pokus dla tych co tylko siedzą w laboratorium ale niech przyjdą popracować na produkcji. Człowiek czasami ma dość po 8 a gdzie tu 12. I mało tego gołębiary też na 12 ,osobiście im współczuję. Ale jak pokażemy że damy radę mimo że będziemy chodzic na czterech to będą tak robić zawsze bez naszej zgody. Umowę mamy od pn do pt po 8godz. Więc po co się wychylacie i robicie nawet 16 co? Cala zmiana jak by się postawiła to by musieli odpuścić ale są tacy co lubią bardzo wchodzić w tyłek dyrekcji i brygadzistkom i przez takich właśnie mamy przejeb...ane
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-15 13:26:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po 12 godzin to będzie ciężko.Też współczuje osobom pracującym na gołąbkach i rybkach,tym bardziej na nocnej zmianie.Ale jeśli mają zwiększoną produkcję to mają prawo zrobić po 12h.Np w Wędkowach jest podobnie.Poza tym przypomnijcie sobie co podpisywaliście przychodząc do pracy.Że zgadzacie się na pracę w godzinach nadliczbowych,wyjazdy na delegację itp.Cieszcie się,że mamy zapłacone za to 50% a nie robimy za darmo jak czasami bywa w niektórych zakładach.
zdjecie uzytkownika
szacunek - 2014-08-15 15:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcesz się zamienić?masz lekką prace,chodzisz po hali i drażnisz ludzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiesz o pracy fizycznej.nie wszyscy podpisywali taką umowę.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-08-15 21:08:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i jeszcze kamerki cud techniki ale dla osób mądrze nimi się posługujących. Nie dość że brakuje ludzi to jeszcze odstraszacie nowo przyjmowanych . Po co te kamery? Żeby kontrolować czy ktoś zje klopsa ? Czy to tylko z powodu palaczy? Nie zapominajmy jednak że kto może palić to może i każdy wie co mam na myśli.prawda?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-16 09:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szacunek - 2014-08-15 15:32:43]:
Dla twojej wiadomości nie chodzę po hali tylko pracuję na produkcji albo idę tam gdzie akurat jest mało osób tzn.na rybki albo pakownię.I wiem co to znaczy ciężka praca bo wcześniej pracowałam w gorszym zakładzie i za gorsze pieniądze.Jeśli chodzi o kamerki to wg mnie zamiast nich powinna być klimatyzacja bo podczas tych upałów to aż pot leciał po plecach.
zdjecie uzytkownika
Młoda - 2014-08-16 12:17:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja wam mówię zrobią tak że będziemy cały czas pracować po 12h. Co za ludzie nie wiedzą że tam pracują prawie same kobiety i mają jeszcze inne obowiązki w domu dzieci. Żeby chociaż nas docenili ale nie wiecznie mówią że tam pracują ludzie nie myślący tylko oni są mądrzy w darciu mordy chyba bo do niczego innego się nie nadają
zdjecie uzytkownika
ps - 2014-08-16 21:52:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jest ( usunięte przez administratora ) !!!!!droga dyrekcjo,my nie jesteśmy roboty,zacznijcie doceniać doświadczonych pracowników,nowo przyjęte osoby powinni mieć inną stawkę..........
zdjecie uzytkownika
Tatko - 2014-08-19 22:51:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak będzieta robić cały czas po 12 to ja ze swojo staro rozwód wezmę, obiadu w domu nima, wleźć na nio też nie mogę, a te bachory mnie wykończom.
Dyrektorku bądź człowiekiem, pamiętaj solidarność plemników!!!
zdjecie uzytkownika
Massive - 2014-08-20 02:20:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kolega wyżej nawet nie powinien liczyć na zrozumienie. Mam wrażenie, że w Kooperol stawiają przede wszystkim na solidne wykonanie i dobry stosunek jakości do ceny. Zarząd powinien pomyśleć o jakimś dodatku dla osób które chcą pracować ponad swój wysiłek. Warto przy okazji nieco odpocząć, żeby się wzmocnić. Działka wentylatorów w Kooperolu rozwija się w całkiem nieźle. Oferta jest konkretna i ciekawa i chociażby za to warto ich pochwalić - nie siadają na laurach tylko ciągle walczą o coraz więcej...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-24 16:43:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta walka o coraz więcej czasami odbywa się kosztem ludzi. 12 godzin przez cały tydzień to sporo. Przecież wyszłoby niemal na to samo gdyby pracować w weekend, a ludzie nie byliby tak zmęczeni i pewnie bardziej zadowoleni, bo zamiast 50% dniówki byłoby jak za dwa weekendy i większość spojrzałaby na to innym okiem. No,ale to się rozbija o kasę...
zdjecie uzytkownika
miszcz - 2014-09-03 07:28:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Smród, syf i nic więcej.. szkoda ze inspekcja weterynaryjna musi się zapowiedzieć.. wylewa ją jakieś resztki i zlewki na pole jakies, potem smierdzi po dalej okolicy.. fuuj
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-09-11 03:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora )i nic więcej te wielkie kierowniki tylko chleją w kurniku miałem kiedyś z takim kontakt w sobotę to waliło od niego wódą na kilometr a jak coś podjesz to by cię zabili wzrokiem SRAĆ NA NICH NIE TYLKO ONI ISTNIEJĄ
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kooperol Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x