Kooperol Sp. z o.o.

Swarożyn

Opinie o Kooperol Sp. z o.o.

pst 2015-04-28 11:03:32
za takie smieszne pieniądze mamy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przez te 8 godzin?przerwa 15 min,obłęd;-)poniżanie pracowników ,poganianie ......w tej pracy trzeba mieć twardą psychikę.
0
Pulpecik 2015-05-18 00:52:54
Hej słyszeliście o jakiejś dziewczynie z ryb co narabia w pracy z jednym z chłopaków niby na nocnej zmianie się działo coś wam o tym wiadomo o kogo chodzi i czy to prawda bo tak słyszałam pogłoski
2
obiektywny 2015-06-07 12:33:32
Do Pulpecik.A Ty co jak pies ogrodnika - sama nie porucha a innym nie da?Co Cię obchodzi co kto inny robi?Zazdrość?Zawiść?Plotkarstwo?Polactwo?Sama poromansuj a nie oceniaj innych!Ich sprawa!
4
Pulpecik 2015-06-20 15:35:20
To jednak to prawda pewnie ty jesteś ta dziewczyna
2
Coco 2015-06-20 15:46:55
Dziewczyno nie dochodz kto z kim ważne że [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] są łatwe my korzystamy.... :) po co mają facetów frajerów to szukają przygód na nocach. ..
2
odp 2015-06-21 15:02:05
praca to nie miejsce na przygody.
0
ziomek 2015-06-21 18:55:42
Jak ta dziewczyna sie nazywa?
1
are k 2015-06-29 14:23:53
Trochę rozmowa zboczyła z tematu pracy a ja tutaj ze sprawą, mianowicie widziałem ofertę dla kierownika do spraw utrzymania ruchy w Tczewie. Wszystko super, Kooperol jak się dowiadywałem też ma dobre opinie jako firma, tylko boje się że ofertę http://www.gowork.pl/praca_podglad,5902191?keywords=®ion=tczew zobaczyłem za późno i że już kogoś mają...
1
olga 2015-07-01 19:08:42
Praca wcale nie jest zła tylko ludzie podli.Postawią człowieka na stanowisko i wymagają od niego tępa pracy takiego jak pozostali jak od starych pracowników i tylko szybciej,szybciej i durne podśmiechójki docinki większość nie wytrzymuje i kończy swoją kariere w tym zakładzie.Prawdziwy mobing.Pracuje tam już pare lat to wiem co mówie
0
zocha 2015-07-02 18:18:52
Wnerwiać się niszczyć sobie zdrowie za głupote innych na pewno .Trzeba mieć w tym zakładzie nerwy na wodzy żeby komuś nie przyfanzolić.Ja tam już nie pracuje bo bym kogoś zabiła a siedzieć za debilke nie będe.
0
obiektywny 2015-07-15 10:03:11
Hejka.Właśnie jestem na urlopie i się dowiedziałem,że imprezy integracyjnej w najbiższy weekend NIE BĘDZIE!Założę się o stówę,że pewnie nawet nie wywieszono żadnej informacji na drzwiach dla plebsu.Już nie wspomnę o słowie przepraszam od kogoś kompetentnego(CHOCIAŻBY DLATEGO ŻE ZAPLANOWALIŚCIE WEEKEND A TERAZ NIE WYPALIŁO,PRZECIEŻ TEN CZAS MOGLIŚMY MIEĆ ZAPLANOWANE Z RODZINAMI ITD).No ale pozory firmy poważnej dalej sa stwarzane.Oj daleko nam do Europy,szczególnie tej zachodniej.Pozdrawiam serdecznie.P.s.Ciekawe czy jako europejska firma z tradycjami przywiozła wreszcie odpowiednią ilość wody dla pracowników?Zakładam w ciemno,że nie.No chyba,że kolejny zakład o stówkę?Jeszcze raz miłego dnia i miłych wakacji...
0
lech 2015-07-15 10:15:17
Zanim zrobisz porządek, naucz się pisać...
0
obiektywny 2015-07-18 09:44:53
Co Wy tacy smętni i mało aktywni na tym forum?Przecież dziś wirtualna zabawa integracyjna!Więcej radości i optymizmu!A na poważnie - to miłego weekendowego wypoczynku,z rodzinami lub bez.(ja od poniedziałku koniec urlopu,niestety.)Pozdrawiam serdecznie.
0
Takjest 2015-07-19 03:43:44
Śmieje się bo nie ma co płakać jak może być że miedzy 2010 a 2015 skoczyła produkcja o więcej niż 150% jedziemy na ostatnim tchu . bo to się pracowników tyczy a nie sezonowych , impreza integracyjna dla kogo ? kto na ten szajs pójdzie człowiek ledwo co po linii oporu idzie a tu taki szajs Exaited , exaited jest jak za taka wypłatę trzeba wszystko opłacić a stary pracownik jest traktowy jak śmieć i takie głupie pytanie jak ten cały prezes może mówić o tym że taka produkcja że to cuda się dzieją że tak to poszło jak to człowiek zrobił wątpliwość poddam to że to nie jednostka a cała grupa.A wypłata taka jak była tak jest ,poszło w co, bo nie w to co powinno ,nie w pracownika nie w maszyny to w co .I każdy wie jak jest ...i żryj za moje i tylko wstyd za sobą nosisz bo ludzie nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] chyba że ich do tego zmusisz .
0
anioł 2015-07-19 04:10:25
Nie rób drugiemu co tobie nie miłe ,człowiek jest człowiekiem nie ważne na jakim stanowisku ,ale jeżeli ktoś z tytułu poniżania ma jakaś przyjemność i z niej czerpie to już nie człowiek i jako człowieczeństwo powinniśmy się tego wyrzekać ,chodzi o to by nie pozwalać sobie na takie traktowanie, poniżać i być poniżany nikt tego nie chce, jest do tego zmuszony ,sami sobie robimy piekło na ziemi i sami możemy piekła doświadczyć... na wszystko przyjdzie czas.
0
darayavahus 2015-07-24 15:09:32
Witam, Wasz bigos staropolski to profanacja polskiej kuchni. To cos obok bigosu nawet nie lezalo. To cos jest kompletnie bez smaku. To cos to tylko mokra papka, nic wiecej. Nie pisze tego zlosliwie, po prostu stwierdzam fakt. Kupilem pierwszy i ostatni raz. To samo dotyczy innych Waszych produktow. Jedna "niespodzianka" w zupelnosci mi wystarczy.
0
Anita 2015-08-07 07:18:17
Masakra,ktoś tutaj zarabia powyzej 2tysiecy?
0
gość 2015-08-07 10:21:52
Na pewno brygadzistki wzwyż.No i pewnie liderki razem z premią maja coś koło tego.
0
qwerty 2015-08-13 19:50:51
KJki mają 2.5... idi.otki
2
janek 2015-08-28 21:41:24
pierwszy raz widze, żeby ktoś gardził 2 tys kasy w miesiącu, przecież za to można normalnie kupić jedzenie na miesiąc i opłacić wszystkie rachunki, a na pewno z czasem u nich dostaje sie premie, więc nie jest źle. Jak na start bym dostał 2 tys na miesiąc to bym się cieszył i chyba aplikuje do nich na technika.
0
prezes 2015-08-29 15:22:25
A jak po wypadku tego busa juz wszyscy pracuja
0
Pracownicy 2015-10-04 10:13:54
To jest masakra co sie dzieje w tym zakladzie, jakies smieszne kartki zmuszajace do przyjscia do pracy i to jeszcze tylko dla jednej zmiany! Traktują ludzi jak w przedszkolu, nie idziesz na.integracje to musisz w sobote do pracy przyjsc i koniec
0
jula 2015-10-20 23:48:13
no może wartobyłoby napisać kto to był i wtenczas nie bylaby to plotka
2
lewiatan 2015-10-28 18:43:49
kto te smieszne kartki zostawia, moze to tez jakis sposob komunikacji bo jak jedna zmiana nie ma jak przekazac drugiej zmianie kilku waznych, informacji lub kogos nie ma dla kogo cos ma byc przekazane to pisze sie to na kartce,by jak pracownik przyjdzie do pracy mogl odczytac,jak tak to rozumiem, chyba ze chodzi o cos innego
0
wredna 2015-11-13 17:49:08
Szanuje twojo opinie masz prawo do sfojej opini ale ci nap ty wogule nie masz smaku asz tak ochydne to to nie jest jestem pewna ze wszystko tak kometujesz bo własnego wyrobu to nawed pies nie zje
0
sodes 2015-11-13 20:52:10
nei bede sie za bardzo wdawala w ta dyskusje bo mnie glownie interesuje praca i o niej info. mam wlasnie zamair dostac do firmy na stanowisko Operator Autoklawu. i wiem ze kazda osoba ktore chce sie ubiegac na to stanowisku musi posiadac uperawnienia na kotły cisnieniowe. wiec myslicie ze warto i ze mogloby sie udac, skoro mam te uprawnienia..?
0
slpeśniak 2015-11-16 01:39:06
Warto spróbować, napisanie, zaaplikowanie, wybranie się na rozmowę rekrutacyjną nic nie boli, a może sporo u człowieka zmienić
0
wandzia 2015-11-18 11:45:11
no zapisanie się na rozmowę to żadna strata @spleśniak. tytm bardziej jak podobno dają umowę o pracę to czysty zysk
0
lewiatan 2015-11-20 14:47:27
zalezy dl kogo jezeli chca przyjac studentow to tez dobrze bo student moze na zleceniu wiecej zarobic i ma czysto na reke
0
Pracownicy 2015-11-21 12:01:30
Tu nie.chodzi o kartki ktore sobie zmiany przelazuja, tylko o swistki co dyro dajezveby do pracy zmusic
0
Stones 2015-12-03 13:43:39
Cześć czy do Kooperol nadal poszukują ludzi? Chciałbym wysłać swoją aplikację, oferta żadna się na sieci nie pojawia, odpiszą mi chociaż jak wyślę cevałkę czy nie
0
misia 2016-01-05 14:32:03
Zależy na jakie stanowisko aplikujesz
0
janek 2016-01-05 17:36:25
@misia ma racje, ale problem w tym... że nie ma żadnych nwych stanowisk u nich. Ale można naprawde na dobre warunki trafic jak np. umowa o prace czy benefity.
0
wredna 2016-01-08 00:37:43
jak czytam ze kasy mało za taka praco to poco tam pracujecie jak dla mnie to jest ok praca jak kazda inna w takich firmach
0
wredna 2016-01-08 01:12:07
przeczytałam (misia z dnia 06.03.2013 w całosci sie z nio zgadzam w hucie to dopieru jest kierat nie pracowałam tam ale nie raz słyszałam widzałam z okna jak tam sie pracownikow traktuje nawet jak byłam tam na rozmowie i inne osoby to kierownik nie chamował sie od k.. d... ł... i innych wyzywał ponizał i nawet szarpnà faceta to koperol przy hucie to raj na ziemi
0
maniek 2016-01-08 13:54:43
@wredna a nie uważasz, że czasem można u nich dobrze zaorbić? bo jak patrze po tych ofertach to nawet po 3000 zł, więc oferta wydaje mi sie całkiem atrakcyjna.
0
taki tam 2016-02-05 19:37:25
wskaż post w którym jest powiedziane że można zarobić 3000 zł ....
1
nowy 2016-02-05 19:40:23
umowa o pracę to podstawa. Benefity, wymień takie.
0
janek 2016-02-05 21:47:47
własnie na pewno jeśli chodzi o handlowca to można zarobić do 3000 zł na pewno spokojnie, bo jednak masz zawsze stałą podstawe, z tych benefitów kolego to na pewno jest multisport.
0
jabłko 2016-02-10 20:24:55
Pewnie, że zarobki do 3 tysięcy są wystarczające, żeby utrzymać z tego siebie i swoją rodzinę. Karta multisportu jest ciekawym benefitem, ale czy wypłata jest o czasie?
0
boogie 2016-02-16 17:37:35
nie wiem gdzie Ty żyjesz skoro chcesz się utrzymać za takie pieniadze. Tyle kasy to chyba na jedną osobę w rodzinie... Handlowcy wcale nie żyją na wysokiej stopie tutaj w takim razie
0
ktoś 2016-02-24 16:08:11
witam chciałabym zacząć prace w tej firmie to jest praca 3 zmianowa ? jak to tam wygląda ?
1
ertgh 2016-02-26 17:38:30
@ktoś ale na chwile obecna nie majaa zadnych ofert pracy niestety..ale wiem ze calkiem niedawno szukaja miechnaika maszyn wiec moze znowu cos dodadza..
0
zajreg 2016-03-10 18:54:39
No ogólnie to pracownicy nie myślą, żeby się zwalniać z tej firmy ponieważ dostają umowę o pracę @ertgh, a to ich trzyma mocno w posadach, sama atmosfera też sprzyja
0
acvee 2016-03-18 22:53:42
Byłem głodny . Nie miałem czasu ani siły czegoś sobie ugotować . Kupiłem to coś co ci szmaciarze nazywają "fasolką po bretośku" . W życiu większego syfu niejadłem . Po dwóch łyżkach wymiotowałem jak przysłowiowy kot. W poniedziałek zanoszę to coś do Sanepidu. Oni stanowią zarrożenie- i muszą zniknąć z rynku., zanim ktoś zatruje się na śmierć.
0
sr 2016-04-01 12:01:53
leczo warzywne to jedna z najgorszych pomyłek jakie popełniłem. jakość tego produktu nie mieści się na żadnej skali ocen. badziewie pędzone chemią. skład oszukany, niejadalne!!!
0
keri 2016-04-08 17:26:24
Jadłem poraz pierwszy pulpety i gołąbki -b.smaczne.Te nieprzychylne opinie to na pewno konkurencja.Nie przejmujcie się i robocie swoje.A tak na marginesie-tych niezadowolonych pracowników wymieniłbym na takich dla których zarobki były by satysfakcjonujące.Zaznaczam,że nie jestem pracodawcą!
0
sokks 2016-04-09 18:57:18
Jakoś nigdy nie miałem, żadnych zastrzeżeń do ich produktów, jeśli chodzi o tą fasolkę po bretońsku @acvee to nie wiem jak trafiłeś, no ale mi np bardzo smakowała.
0
ania 2016-05-01 16:06:37
Jeśli ktoś poszukuje pracy to obecnie poszukują technologa żywienia.
0
takon 2016-05-09 12:20:43
ania, a gdzie tą ofertę widziałaś bo ja na goworku nie widzę
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kooperol Sp. z o.o.