Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kooperol Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Kooperol Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-28 09:50:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie praca, to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Każdy patrzy, żeby cię gdzieś wrobić i na ciebie donieść, kazdy nie opieprza. Mało jest osób, które ci pomogą. Ludzie są bezczelni i wszystko wiedzą najlepiej, począwszy od dyrektora do zwykłych pracowników. Taki jest Kooperol w Zdunach, nie daleko Starogardu Gd.
zdjecie uzytkownika
pst - 2015-04-28 11:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za takie smieszne pieniądze mamy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przez te 8 godzin?przerwa 15 min,obłęd;-)poniżanie pracowników ,poganianie ......w tej pracy trzeba mieć twardą psychikę.
zdjecie uzytkownika
Pulpecik - 2015-05-18 00:52:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hej słyszeliście o jakiejś dziewczynie z ryb co narabia w pracy z jednym z chłopaków niby na nocnej zmianie się działo coś wam o tym wiadomo o kogo chodzi i czy to prawda bo tak słyszałam pogłoski
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2015-06-07 12:33:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Do Pulpecik.A Ty co jak pies ogrodnika - sama nie porucha a innym nie da?Co Cię obchodzi co kto inny robi?Zazdrość?Zawiść?Plotkarstwo?Polactwo?Sama poromansuj a nie oceniaj innych!Ich sprawa!
zdjecie uzytkownika
Pulpecik - 2015-06-20 15:35:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To jednak to prawda pewnie ty jesteś ta dziewczyna
zdjecie uzytkownika
Coco - 2015-06-20 15:46:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dziewczyno nie dochodz kto z kim ważne że [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] są łatwe my korzystamy.... :) po co mają facetów frajerów to szukają przygód na nocach. ..
zdjecie uzytkownika
odp - 2015-06-21 15:02:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca to nie miejsce na przygody.
zdjecie uzytkownika
ziomek - 2015-06-21 18:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak ta dziewczyna sie nazywa?
zdjecie uzytkownika
are k - 2015-06-29 14:23:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trochę rozmowa zboczyła z tematu pracy a ja tutaj ze sprawą, mianowicie widziałem ofertę dla kierownika do spraw utrzymania ruchy w Tczewie. Wszystko super, Kooperol jak się dowiadywałem też ma dobre opinie jako firma, tylko boje się że ofertę http://www.gowork.pl/praca_podglad,5902191?keywords=®ion=tczew zobaczyłem za późno i że już kogoś mają...
zdjecie uzytkownika
olga - 2015-07-01 19:08:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca wcale nie jest zła tylko ludzie podli.Postawią człowieka na stanowisko i wymagają od niego tępa pracy takiego jak pozostali jak od starych pracowników i tylko szybciej,szybciej i durne podśmiechójki docinki większość nie wytrzymuje i kończy swoją kariere w tym zakładzie.Prawdziwy mobing.Pracuje tam już pare lat to wiem co mówie
zdjecie uzytkownika
zocha - 2015-07-02 18:18:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wnerwiać się niszczyć sobie zdrowie za głupote innych na pewno .Trzeba mieć w tym zakładzie nerwy na wodzy żeby komuś nie przyfanzolić.Ja tam już nie pracuje bo bym kogoś zabiła a siedzieć za debilke nie będe.
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2015-07-15 10:03:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hejka.Właśnie jestem na urlopie i się dowiedziałem,że imprezy integracyjnej w najbiższy weekend NIE BĘDZIE!Założę się o stówę,że pewnie nawet nie wywieszono żadnej informacji na drzwiach dla plebsu.Już nie wspomnę o słowie przepraszam od kogoś kompetentnego(CHOCIAŻBY DLATEGO ŻE ZAPLANOWALIŚCIE WEEKEND A TERAZ NIE WYPALIŁO,PRZECIEŻ TEN CZAS MOGLIŚMY MIEĆ ZAPLANOWANE Z RODZINAMI ITD).No ale pozory firmy poważnej dalej sa stwarzane.Oj daleko nam do Europy,szczególnie tej zachodniej.Pozdrawiam serdecznie.P.s.Ciekawe czy jako europejska firma z tradycjami przywiozła wreszcie odpowiednią ilość wody dla pracowników?Zakładam w ciemno,że nie.No chyba,że kolejny zakład o stówkę?Jeszcze raz miłego dnia i miłych wakacji...
zdjecie uzytkownika
lech - 2015-07-15 10:15:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jacus - 2015-02-17 20:31:49]:
Zanim zrobisz porządek, naucz się pisać...
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2015-07-18 09:44:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co Wy tacy smętni i mało aktywni na tym forum?Przecież dziś wirtualna zabawa integracyjna!Więcej radości i optymizmu!A na poważnie - to miłego weekendowego wypoczynku,z rodzinami lub bez.(ja od poniedziałku koniec urlopu,niestety.)Pozdrawiam serdecznie.
zdjecie uzytkownika
Takjest - 2015-07-19 03:43:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Śmieje się bo nie ma co płakać jak może być że miedzy 2010 a 2015 skoczyła produkcja o więcej niż 150% jedziemy na ostatnim tchu . bo to się pracowników tyczy a nie sezonowych , impreza integracyjna dla kogo ? kto na ten szajs pójdzie człowiek ledwo co po linii oporu idzie a tu taki szajs Exaited , exaited jest jak za taka wypłatę trzeba wszystko opłacić a stary pracownik jest traktowy jak śmieć i takie głupie pytanie jak ten cały prezes może mówić o tym że taka produkcja że to cuda się dzieją że tak to poszło jak to człowiek zrobił wątpliwość poddam to że to nie jednostka a cała grupa.A wypłata taka jak była tak jest ,poszło w co, bo nie w to co powinno ,nie w pracownika nie w maszyny to w co .I każdy wie jak jest ...i żryj za moje i tylko wstyd za sobą nosisz bo ludzie nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] chyba że ich do tego zmusisz .
zdjecie uzytkownika
anioł - 2015-07-19 04:10:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rób drugiemu co tobie nie miłe ,człowiek jest człowiekiem nie ważne na jakim stanowisku ,ale jeżeli ktoś z tytułu poniżania ma jakaś przyjemność i z niej czerpie to już nie człowiek i jako człowieczeństwo powinniśmy się tego wyrzekać ,chodzi o to by nie pozwalać sobie na takie traktowanie, poniżać i być poniżany nikt tego nie chce, jest do tego zmuszony ,sami sobie robimy piekło na ziemi i sami możemy piekła doświadczyć... na wszystko przyjdzie czas.
zdjecie uzytkownika
darayavahus - 2015-07-24 15:09:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, Wasz bigos staropolski to profanacja polskiej kuchni. To cos obok bigosu nawet nie lezalo. To cos jest kompletnie bez smaku. To cos to tylko mokra papka, nic wiecej. Nie pisze tego zlosliwie, po prostu stwierdzam fakt. Kupilem pierwszy i ostatni raz. To samo dotyczy innych Waszych produktow. Jedna "niespodzianka" w zupelnosci mi wystarczy.
zdjecie uzytkownika
Anita - 2015-08-07 07:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masakra,ktoś tutaj zarabia powyzej 2tysiecy?
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-08-07 10:21:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anita - 2015-08-07 07:18:17]:
Na pewno brygadzistki wzwyż.No i pewnie liderki razem z premią maja coś koło tego.
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2015-08-13 19:50:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
KJki mają 2.5... idi.otki
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-08-28 21:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pierwszy raz widze, żeby ktoś gardził 2 tys kasy w miesiącu, przecież za to można normalnie kupić jedzenie na miesiąc i opłacić wszystkie rachunki, a na pewno z czasem u nich dostaje sie premie, więc nie jest źle. Jak na start bym dostał 2 tys na miesiąc to bym się cieszył i chyba aplikuje do nich na technika.
zdjecie uzytkownika
prezes - 2015-08-29 15:22:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak po wypadku tego busa juz wszyscy pracuja
zdjecie uzytkownika
Pracownicy - 2015-10-04 10:13:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest masakra co sie dzieje w tym zakladzie, jakies smieszne kartki zmuszajace do przyjscia do pracy i to jeszcze tylko dla jednej zmiany! Traktują ludzi jak w przedszkolu, nie idziesz na.integracje to musisz w sobote do pracy przyjsc i koniec
zdjecie uzytkownika
jula - 2015-10-20 23:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [odp - 2015-06-21 15:02:05]:
no może wartobyłoby napisać kto to był i wtenczas nie bylaby to plotka
zdjecie uzytkownika
lewiatan - 2015-10-28 18:43:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto te smieszne kartki zostawia, moze to tez jakis sposob komunikacji bo jak jedna zmiana nie ma jak przekazac drugiej zmianie kilku waznych, informacji lub kogos nie ma dla kogo cos ma byc przekazane to pisze sie to na kartce,by jak pracownik przyjdzie do pracy mogl odczytac,jak tak to rozumiem, chyba ze chodzi o cos innego
zdjecie uzytkownika
wredna - 2015-11-13 17:49:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanuje twojo opinie masz prawo do sfojej opini ale ci nap ty wogule nie masz smaku asz tak ochydne to to nie jest jestem pewna ze wszystko tak kometujesz bo własnego wyrobu to nawed pies nie zje
zdjecie uzytkownika
sodes - 2015-11-13 20:52:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nei bede sie za bardzo wdawala w ta dyskusje bo mnie glownie interesuje praca i o niej info. mam wlasnie zamair dostac do firmy na stanowisko Operator Autoklawu. i wiem ze kazda osoba ktore chce sie ubiegac na to stanowisku musi posiadac uperawnienia na kotły cisnieniowe. wiec myslicie ze warto i ze mogloby sie udac, skoro mam te uprawnienia..?
zdjecie uzytkownika
slpeśniak - 2015-11-16 01:39:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warto spróbować, napisanie, zaaplikowanie, wybranie się na rozmowę rekrutacyjną nic nie boli, a może sporo u człowieka zmienić
zdjecie uzytkownika
wandzia - 2015-11-18 11:45:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no zapisanie się na rozmowę to żadna strata @spleśniak. tytm bardziej jak podobno dają umowę o pracę to czysty zysk
zdjecie uzytkownika
lewiatan - 2015-11-20 14:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zalezy dl kogo jezeli chca przyjac studentow to tez dobrze bo student moze na zleceniu wiecej zarobic i ma czysto na reke
zdjecie uzytkownika
Pracownicy - 2015-11-21 12:01:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu nie.chodzi o kartki ktore sobie zmiany przelazuja, tylko o swistki co dyro dajezveby do pracy zmusic
zdjecie uzytkownika
Stones - 2015-12-03 13:43:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć czy do Kooperol nadal poszukują ludzi? Chciałbym wysłać swoją aplikację, oferta żadna się na sieci nie pojawia, odpiszą mi chociaż jak wyślę cevałkę czy nie
zdjecie uzytkownika
misia - 2016-01-05 14:32:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zależy na jakie stanowisko aplikujesz
zdjecie uzytkownika
janek - 2016-01-05 17:36:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@misia ma racje, ale problem w tym... że nie ma żadnych nwych stanowisk u nich. Ale można naprawde na dobre warunki trafic jak np. umowa o prace czy benefity.
zdjecie uzytkownika
wredna - 2016-01-08 00:37:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak czytam ze kasy mało za taka praco to poco tam pracujecie jak dla mnie to jest ok praca jak kazda inna w takich firmach
zdjecie uzytkownika
wredna - 2016-01-08 01:12:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przeczytałam (misia z dnia 06.03.2013 w całosci sie z nio zgadzam w hucie to dopieru jest kierat nie pracowałam tam ale nie raz słyszałam widzałam z okna jak tam sie pracownikow traktuje nawet jak byłam tam na rozmowie i inne osoby to kierownik nie chamował sie od k.. d... ł... i innych wyzywał ponizał i nawet szarpnà faceta to koperol przy hucie to raj na ziemi
zdjecie uzytkownika
maniek - 2016-01-08 13:54:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@wredna a nie uważasz, że czasem można u nich dobrze zaorbić? bo jak patrze po tych ofertach to nawet po 3000 zł, więc oferta wydaje mi sie całkiem atrakcyjna.
zdjecie uzytkownika
taki tam - 2016-02-05 19:37:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [maniek - 2016-01-08 13:54:43]:
wskaż post w którym jest powiedziane że można zarobić 3000 zł ....
zdjecie uzytkownika
nowy - 2016-02-05 19:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janek - 2016-01-05 17:36:25]:
umowa o pracę to podstawa. Benefity, wymień takie.
zdjecie uzytkownika
janek - 2016-02-05 21:47:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
własnie na pewno jeśli chodzi o handlowca to można zarobić do 3000 zł na pewno spokojnie, bo jednak masz zawsze stałą podstawe, z tych benefitów kolego to na pewno jest multisport.
zdjecie uzytkownika
jabłko - 2016-02-10 20:24:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie, że zarobki do 3 tysięcy są wystarczające, żeby utrzymać z tego siebie i swoją rodzinę. Karta multisportu jest ciekawym benefitem, ale czy wypłata jest o czasie?
zdjecie uzytkownika
boogie - 2016-02-16 17:37:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jabłko - 2016-02-10 20:24:55]:
nie wiem gdzie Ty żyjesz skoro chcesz się utrzymać za takie pieniadze. Tyle kasy to chyba na jedną osobę w rodzinie... Handlowcy wcale nie żyją na wysokiej stopie tutaj w takim razie
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-02-24 16:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam chciałabym zacząć prace w tej firmie to jest praca 3 zmianowa ? jak to tam wygląda ?
zdjecie uzytkownika
ertgh - 2016-02-26 17:38:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ktoś ale na chwile obecna nie majaa zadnych ofert pracy niestety..ale wiem ze calkiem niedawno szukaja miechnaika maszyn wiec moze znowu cos dodadza..
zdjecie uzytkownika
zajreg - 2016-03-10 18:54:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ogólnie to pracownicy nie myślą, żeby się zwalniać z tej firmy ponieważ dostają umowę o pracę @ertgh, a to ich trzyma mocno w posadach, sama atmosfera też sprzyja
zdjecie uzytkownika
acvee - 2016-03-18 22:53:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem głodny . Nie miałem czasu ani siły czegoś sobie ugotować . Kupiłem to coś co ci szmaciarze nazywają "fasolką po bretośku" . W życiu większego syfu niejadłem . Po dwóch łyżkach wymiotowałem jak przysłowiowy kot. W poniedziałek zanoszę to coś do Sanepidu. Oni stanowią zarrożenie- i muszą zniknąć z rynku., zanim ktoś zatruje się na śmierć.
zdjecie uzytkownika
sr - 2016-04-01 12:01:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
leczo warzywne to jedna z najgorszych pomyłek jakie popełniłem. jakość tego produktu nie mieści się na żadnej skali ocen. badziewie pędzone chemią. skład oszukany, niejadalne!!!
zdjecie uzytkownika
keri - 2016-04-08 17:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jadłem poraz pierwszy pulpety i gołąbki -b.smaczne.Te nieprzychylne opinie to na pewno konkurencja.Nie przejmujcie się i robocie swoje.A tak na marginesie-tych niezadowolonych pracowników wymieniłbym na takich dla których zarobki były by satysfakcjonujące.Zaznaczam,że nie jestem pracodawcą!
zdjecie uzytkownika
sokks - 2016-04-09 18:57:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakoś nigdy nie miałem, żadnych zastrzeżeń do ich produktów, jeśli chodzi o tą fasolkę po bretońsku @acvee to nie wiem jak trafiłeś, no ale mi np bardzo smakowała.
zdjecie uzytkownika
ania - 2016-05-01 16:06:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli ktoś poszukuje pracy to obecnie poszukują technologa żywienia.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Kooperol Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kooperol Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert