Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kooperol Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Kooperol Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
misi - 2014-11-26 22:32:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Massive - 2014-08-20 02:20:22]:
To właśnie przez takie osoby też cierpią inni jak chcą tak robić powodzenia ale niech odczepią się od tych ludzi którzy mają rodziny i dzieci ja bardziej kocham swoje dzieci niż zakład pracy!!!!!!
zdjecie uzytkownika
yoyo - 2014-11-27 18:29:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tym zakładzie to tylko jest jedna wielka rodzinka , a najlepsi to są brygadziści po podstawówce którzy wogóle na niczym się nie znają ,mamy przykład takiego jednego który przez dwadzieścia lat nie może zrobić prawa jazdy,więc jeżdzi rowerem a gdy pada lub przychodzi w sobotę do pracy to łamie przepisy i przyjeżdża samochodem .( Już niedługo ci to jeżdżenie załatwie )
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-11-29 17:01:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Brygadzistki w jednym co są dobre to w ubliżaniu,poniżaniu,szantażowaniu i straszeniu.mam nadzieję że na nich przyjdzie kiedyś rozliczenie.panie dyrektorze założył pan kamery,tylko po co?
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-11-29 19:20:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obserwator - 2014-11-29 17:01:48]:
Zgadzam się z Tobą,ale to o brygadzistkach najbardziej się tyczy Moniki.Ona nie ma żadnego szacunku do ludzi i ich pracy.Nawet niektóre swoje liderki traktuje bez szacunku i się na nie wydziera non stop.I jak one wtedy wyglądają w oczach innych?Nie dziwię się,że dużo osób się zwalnia bo po prostu z nią nie wytrzymują.Kamery są,ale szkoda że nikt nie widzi jak ona traktuje innych.
zdjecie uzytkownika
op - 2014-11-29 20:02:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie zgadzam sie z tym co piszesz,ona jest taka jaka jest do mnie odnosi się z szacunkiem i nie wymyslaj.
zdjecie uzytkownika
**** - 2014-11-30 16:17:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obserwator - 2014-11-29 17:01:48]:
Masz rację niech więcej przyjmą brygadzistów a nie pracowników ,ktoś musi tam rządzić bo do niczego innego oni się nie nadają. Tam tylko starzy wyżeracze i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracują i dyrekcja tego nie widzi albo nie chce widzieć
zdjecie uzytkownika
dwunastka - 2014-12-02 20:28:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam prośbę, skoro idzie tyle wojska, tyle tysięcy puszek to możecie chyba zakupić kilka par nożyczek na pakownie? Na prawdę ulatwicie nam pracę bo albo są połamane z jednym uchem albo ich nie ma wcale dla tylu ludzi 1 para nożyczek? Albo tępe noże. Śmieszne. a inwestować w zakład nie zamierzam.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-03 17:46:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [misi - 2014-11-26 22:32:54]:
Dlaczego nazywasz ich burakami???Liderki są różne,brygadzistki zależy mają dzień chociaż niektóre wola krzyczeć niż normalnie mówić.Mistrzowie są super tylko za mistrzynią połowa chłopaków nie przepada.Znać pewnie się znają lepiej niż my skoro zakład funkcjonuje.
zdjecie uzytkownika
ops - 2014-12-03 19:36:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co mi wiadomo to jest zakaz palenia na zakładzie pracy a dwie liderki jedna z rybek a druga z produkcji chodzą sobie palic papierosy,chodzą i roznoszą smród papierosów.rozumiem że pracujemy po12 godzin,ale inne kobietki wytrzymują.
zdjecie uzytkownika
kuyutdx - 2014-12-03 20:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracujemy po 12h a połowa firmy idzie po 8h do domu, gdzie tu sprawiedliwość.
albo wszyscy po 12 albo wszyscy po 8
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-05 21:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kuyutdx - 2014-12-03 20:33:44]:
Dlatego nie rozumiem po co te 12.Gdyby było normalnie to o 14 wchodzi następna zmiana i produkcja jedzie dalej a tak nie ma kogo na linii ustawić.Dobrze,że przyszły tydzień już 3-zmianowy.Lepsze te soboty i niedziele niż 12 po których człowiek jest zmęczony i mniej wydajny.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-12 16:32:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mam pytanie.Czy wszyscy za listopad dostali taka "dużą" wypłatę????Niby z nadgodzinami.Jak tak to ja pierdziele te nadgodziny.
zdjecie uzytkownika
ludz - 2014-12-26 22:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-12-12 16:32:33]:
TO GDZIE SĄ CI LUDZIE
zdjecie uzytkownika
serdelka - 2014-12-27 21:41:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PRAWDA - 2014-11-16 17:33:57]:
tak to jest prawda !
zdjecie uzytkownika
misia - 2015-01-29 23:54:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do osób nadzorujących pracę - powinno wprowadzić się tak jak w innych firmach anonimowe ankiety oceniające pracę brygadzistów i liderów.Znikłoby poniżanie, wyzwiska, gonienie. Może wtedy niektóre brygadzistki i liderki nauczyłyby się szacunku do osób starszych, zwracania uwagi i przyuczania do wykonywanej pracy z odpowiednim tonem. Gdyby tak to wysokość premii była od tego uzależniona raz dwa atmosfera panująca w tym zakładzie szybko uległaby zmianie. Pracuje się po to aby zarobić pieniądze niestety w tych czasach takie są realia,ze za parę groszy zostawia się dzieci aby mieć na chleb, człowiek chce pracować z godnością a nie codziennie słyszeć Z JAKIMI DEBILAMI JA MUSZĘ PRACOWAĆ!
Dodam jeszcze, że odnosi się to tylko co do niektórych brygadzistek i liderów. Mądrości trzeba się nauczyć a z inteligencją człowiek się rodzi.
zdjecie uzytkownika
lubie - 2015-01-31 19:31:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie wszystkie liderki czy brygadzistki są złe,ale jest zbyt mało tych dobrych ................
zdjecie uzytkownika
zniesmaczona - 2015-02-01 14:18:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważam że lider czy brygadzistka powinien każdy nim być ponieważ to jest odpowiedzialne stanowisko i nie dziwię się że czasami im nerwy puszczają poniewaz z góry dostają (usunięte przez administratora) że jest coś zlw zrobionw skoro do czlowieka mówi się tyle razy żeby zrozumiał a to wciąż mało bo i tak jest robione na (usunięte przez administratora) .
zdjecie uzytkownika
Jacus - 2015-02-17 20:31:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM O WCZORAJ PRACUJE powiem tak heeeee zrobie porządek na pracy mi nie zalerzy ale wam wszystkinm pomoge zatrudniłem się z ukrytą kamerką pokarzemy swiatu te osobyyy ..........pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
zniesmaczona - 2015-02-21 00:21:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aha bajkopisarz hahaa
zdjecie uzytkownika
**** - 2015-02-26 06:04:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na ten zakład trzeba bomb [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] może dopiero to pomoże,a wszystkich pseudo brygadzistów do kasioka albo w kamieniołomy . Do kierownictwa dlaczego mechanicy mogą palić papierosy u góry w warsztacie skoro jest całkowity zakaz palenia na zakładzie nie wspomnę już o piciu alkoholu. tego nikt nie widzi i nic z tym nie robi ???
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-02-28 07:24:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam .. co niektórzy stosują mobing w tym zakładzie
zdjecie uzytkownika
**** - 2015-03-05 16:26:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może jeszcze jedną kontrolę mam załatwić z sanepidu ?
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-03-06 10:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jasne możesz nawet i codziennie wzywać sanepid,jak ma tobie to sprawić satysfakcję.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-03-24
Żródło: Gowork.pl
Zduny
(pomorskie)
Kooperol Sp. z o.o. zatrudni na stanowisko Specjalistę ds. kontroli jakości Wymagania : -Wykształcenie wyższe – warunek konieczny (technologia żywności, towaroznawstwo i pokrewne) -Znajomość standardów jakościowych BRC, IFS -Mile widziane doświadczenie.
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-03-06 10:43:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jasne możesz nawet i codziennie wzywać sanepid,jak ma tobie to sprawić satysfakcję.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-03-26 23:00:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten zaklad to smiech na sali, paranoja jakas. Zal pl.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kooperol Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Kooperol Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie