Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kooperol Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Kooperol Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-03 17:46:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [misi - 2014-11-26 22:32:54]:
Dlaczego nazywasz ich burakami???Liderki są różne,brygadzistki zależy mają dzień chociaż niektóre wola krzyczeć niż normalnie mówić.Mistrzowie są super tylko za mistrzynią połowa chłopaków nie przepada.Znać pewnie się znają lepiej niż my skoro zakład funkcjonuje.
zdjecie uzytkownika
ops - 2014-12-03 19:36:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co mi wiadomo to jest zakaz palenia na zakładzie pracy a dwie liderki jedna z rybek a druga z produkcji chodzą sobie palic papierosy,chodzą i roznoszą smród papierosów.rozumiem że pracujemy po12 godzin,ale inne kobietki wytrzymują.
zdjecie uzytkownika
kuyutdx - 2014-12-03 20:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracujemy po 12h a połowa firmy idzie po 8h do domu, gdzie tu sprawiedliwość.
albo wszyscy po 12 albo wszyscy po 8
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-05 21:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kuyutdx - 2014-12-03 20:33:44]:
Dlatego nie rozumiem po co te 12.Gdyby było normalnie to o 14 wchodzi następna zmiana i produkcja jedzie dalej a tak nie ma kogo na linii ustawić.Dobrze,że przyszły tydzień już 3-zmianowy.Lepsze te soboty i niedziele niż 12 po których człowiek jest zmęczony i mniej wydajny.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-12 16:32:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mam pytanie.Czy wszyscy za listopad dostali taka "dużą" wypłatę????Niby z nadgodzinami.Jak tak to ja pierdziele te nadgodziny.
zdjecie uzytkownika
ludz - 2014-12-26 22:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-12-12 16:32:33]:
TO GDZIE SĄ CI LUDZIE
zdjecie uzytkownika
serdelka - 2014-12-27 21:41:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PRAWDA - 2014-11-16 17:33:57]:
tak to jest prawda !
zdjecie uzytkownika
misia - 2015-01-29 23:54:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do osób nadzorujących pracę - powinno wprowadzić się tak jak w innych firmach anonimowe ankiety oceniające pracę brygadzistów i liderów.Znikłoby poniżanie, wyzwiska, gonienie. Może wtedy niektóre brygadzistki i liderki nauczyłyby się szacunku do osób starszych, zwracania uwagi i przyuczania do wykonywanej pracy z odpowiednim tonem. Gdyby tak to wysokość premii była od tego uzależniona raz dwa atmosfera panująca w tym zakładzie szybko uległaby zmianie. Pracuje się po to aby zarobić pieniądze niestety w tych czasach takie są realia,ze za parę groszy zostawia się dzieci aby mieć na chleb, człowiek chce pracować z godnością a nie codziennie słyszeć Z JAKIMI DEBILAMI JA MUSZĘ PRACOWAĆ!
Dodam jeszcze, że odnosi się to tylko co do niektórych brygadzistek i liderów. Mądrości trzeba się nauczyć a z inteligencją człowiek się rodzi.
zdjecie uzytkownika
lubie - 2015-01-31 19:31:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie wszystkie liderki czy brygadzistki są złe,ale jest zbyt mało tych dobrych ................
zdjecie uzytkownika
zniesmaczona - 2015-02-01 14:18:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważam że lider czy brygadzistka powinien każdy nim być ponieważ to jest odpowiedzialne stanowisko i nie dziwię się że czasami im nerwy puszczają poniewaz z góry dostają (usunięte przez administratora) że jest coś zlw zrobionw skoro do czlowieka mówi się tyle razy żeby zrozumiał a to wciąż mało bo i tak jest robione na (usunięte przez administratora) .
zdjecie uzytkownika
Jacus - 2015-02-17 20:31:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM O WCZORAJ PRACUJE powiem tak heeeee zrobie porządek na pracy mi nie zalerzy ale wam wszystkinm pomoge zatrudniłem się z ukrytą kamerką pokarzemy swiatu te osobyyy ..........pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
zniesmaczona - 2015-02-21 00:21:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aha bajkopisarz hahaa
zdjecie uzytkownika
**** - 2015-02-26 06:04:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na ten zakład trzeba bomb [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] może dopiero to pomoże,a wszystkich pseudo brygadzistów do kasioka albo w kamieniołomy . Do kierownictwa dlaczego mechanicy mogą palić papierosy u góry w warsztacie skoro jest całkowity zakaz palenia na zakładzie nie wspomnę już o piciu alkoholu. tego nikt nie widzi i nic z tym nie robi ???
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-02-28 07:24:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam .. co niektórzy stosują mobing w tym zakładzie
zdjecie uzytkownika
**** - 2015-03-05 16:26:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Może jeszcze jedną kontrolę mam załatwić z sanepidu ?
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-03-06 10:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jasne możesz nawet i codziennie wzywać sanepid,jak ma tobie to sprawić satysfakcję.
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-03-06 10:43:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jasne możesz nawet i codziennie wzywać sanepid,jak ma tobie to sprawić satysfakcję.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-03-26 23:00:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten zaklad to smiech na sali, paranoja jakas. Zal pl.
zdjecie uzytkownika
najnizszakrajowa - 2015-04-04 22:23:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie czas na jakieś podwyżki? sami dobrzy pracownicy się zwalniają, i wszyscy do okien, i to pewnie nie koniec zwolnień z kooperolu, bo co rusz słychać składam papiery do okien, nie lepiej dac lepszym pracownikom wieksza wypłatę a moze zamiast tego zatrudnic pare starszych babuszek po 50-tce 60-tce? Kto z takimi ludzmi wytrzyma? Mało tego maja takie same wypłaty jak my! a robią o wiele mniej niż my!
zdjecie uzytkownika
słaby kucharz ale z jakimś smakiem - 2015-04-16 10:20:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kupiłam Waszą" Kapustę z grzybami" ,równie obrzydliwego gówna nie jadłam ,doprawiam ją własnymi grzybami ,skwarkami ze słoniny,cebulą i kiełbasą ,potem ją zasmażę ,gdyż kuchnia Staropolska (choć jestem laikiem w tej dziedzinie)charakteryzowała się przecie zasmażką, może mi się uda nie wyrzucić pieniędzy w błoto, życzcie mi powodzenia.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-28 09:50:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie praca, to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Każdy patrzy, żeby cię gdzieś wrobić i na ciebie donieść, kazdy nie opieprza. Mało jest osób, które ci pomogą. Ludzie są bezczelni i wszystko wiedzą najlepiej, począwszy od dyrektora do zwykłych pracowników. Taki jest Kooperol w Zdunach, nie daleko Starogardu Gd.
zdjecie uzytkownika
pst - 2015-04-28 11:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za takie smieszne pieniądze mamy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przez te 8 godzin?przerwa 15 min,obłęd;-)poniżanie pracowników ,poganianie ......w tej pracy trzeba mieć twardą psychikę.
zdjecie uzytkownika
Pulpecik - 2015-05-18 00:52:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej słyszeliście o jakiejś dziewczynie z ryb co narabia w pracy z jednym z chłopaków niby na nocnej zmianie się działo coś wam o tym wiadomo o kogo chodzi i czy to prawda bo tak słyszałam pogłoski
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-05-26
Żródło: Gowork.pl
Tczew
(pomorskie)
Opis stanowiska pracy Oczekiwanie od kandydatów: • wykształcenie minimum średnie techniczne o profilu budowa maszyn, mechanicznym, elektrycznym lub pokrewnym • minimum trzy lata doświadczenia na stanowisku związanym z utrzymaniem ruchu w firmie produkcyjnej • znajomość języka angielskiego • znajomość programu auto cad • znajomość zakresu mechaniki pojazdu • praktyczna znajomość mechaniki, automatyki przemysłow
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
ILONA - 2015-05-19 21:40:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
KUPILAM DZISIAJ ,,KUCHNIE STAROPOLSKA PULPETY W SOSIE POMIDOROWYM,, MASAKRA CO TO JEST ????? TO NIGDY NIE LEZALO NAWET KOLO SOSU POMIDOROWEGO NIC GORSZEGO NIE JADLAM W ZYCIU A MIESO? CO TO ZA MIESO I JAKI MA SKLAD? SKAD TAM TYLE MAGI???????????/ LUDZIE CO WY PRODUKUJECIE POSMAKUJCIE TO DO CHOLERY NAJGORSZE JEDZENIE Z TEJ FIRMY
zdjecie uzytkownika
Alina - 2015-05-27 16:20:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pulpecik - 2015-05-18 00:52:54]:
Tak to Aśka z jakimś tam magazynierem
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kooperol Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Kooperol Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert