Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

Szkoły policealne | Baza CV | Forum | Kontakt | Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Interesujący profil? Udostępnij!
anonim - 2009-03-10 08:32:44 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Kooperol Sp. z o.o. - Swarożyn. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
anonim - 2009-05-21 14:14:42 odpowiedz | cytuj
hamstwo i oszustwo
SZKODZIOR - 2009-11-15 21:06:43 odpowiedz | cytuj
Niezgadzam się z tą opinią moim zdaniem firma ta posiada jedną z najlepszych obsad pracowniczych jakie widziałem a widziałem sporo pozdrawiam panie M , M i M :) orz pana Ł
KARK - WLKP. - 2010-07-13 18:14:22 odpowiedz | cytuj
Bardzo dobra fasolka po bretońsku i pulpety w sosie pomidorowym.
hehe :-)Tylko szkoda , że nie maja strony z asortymentem co robią
xxx - 2010-09-06 12:42:48 odpowiedz | cytuj
Najgorsza firma pod słońcem.
o - 2010-10-28 13:36:36 odpowiedz | cytuj
Bardzo złe traktowanie pracowników, gorzej niż zwierzęta.Zastraszanie i wpędzanie w depresję.
anonim - 2011-06-21 16:42:08 odpowiedz | cytuj
Najgorsza firma z jaka mialam do czynienia.0 szacunku dla ludzi,znecanie psychiczne,sam falsz w tej firmie.Wiele wrednych osob,najbardziej panie brygadzistki z pakowni!!!Wcale nie ma sie co dziwic,ze opisuje sie je w gazecie.Ja to mialabym pojsc ochote do telewizji z donoisem na ta firme.Panuje tam mobing.A na koniec maja czelnosc Ci powiedziec,ze wedlug nich jestes nie wydajny choc zapieprzales jak dziki rex.Nikomu nie polecam tej firmy absolutnie!!!Chyba,ze ktos by juz byl zmuszony tam pojsc,ale jesli tak nie jest to szukajcie ludzie zatrudnienia gdzie indziej.Podpisano byly pracownik ,,Obozu pracy w Zdunach''
anonim - 2011-12-08 18:48:18 odpowiedz | cytuj
anonim - 2011-06-21 16:42:08

Najgorsza firma z jaka mialam do czynienia.0 szacunku dla ludzi,znecanie psychiczne,sam falsz w tej firmie.Wiele wrednych osob,najbardziej panie brygadzistki z pakowni!!!Wcale nie ma sie co dziwic,ze opisuje sie je w gazecie.Ja to mialabym pojsc ochote do telewizji z donoisem na ta firme.Panuje tam mobing.A na koniec maja czelnosc Ci powiedziec,ze wedlug nich jestes nie wydajny choc zapieprzales jak dziki rex.Nikomu nie polecam tej firmy absolutnie!!!Chyba,ze ktos by juz byl zmuszony tam pojsc,ale jesli tak nie jest to szukajcie ludzie zatrudnienia gdzie indziej.Podpisano byly pracownik ,,Obozu pracy w Zdunach\'\'

Zgadzam się w 100% i mogę jeszcze do tego dodać marne zarobki jak marana jest tam praca .I do tego wiekowy sprzęt przy którym strach pracować .chamstwo ,kłamstwo i wyścig szczurów pozdrowienia dla kadry kierowniczej .
do lata - 2011-12-08 18:59:51 odpowiedz | cytuj
Te pulpety to o kant d... rozbić z czego to jest robione i kto to je , osobiście nie dał bym tego psu . a wiem co pisze .Były pracownik standaryzacji kooperol obóz pracy .
koszmarek :D - 2012-06-08 15:12:20 odpowiedz | cytuj
Tam nie da się pracować !!!!!! Trzeba coś zrobić z tą główną menadżerką Grażyną bo ludzie nie dają przez nią rady już . Ja strasznie chciałam pracować ale przez nią szybko nabawię się nerwicy niż dorobię się pieniędzy . Na sam jej widok trzęsą się ręce .
byla pracownica - 2012-06-08 18:18:42 odpowiedz | cytuj
wlasnie dzisiaj zakonczylam wspolprace z tym obozem pracy, rozdraznienie w tej firmie i nerwica jest na porzadku dziennym.!!!!!!!
zgadzam sie ze grazyna brygadzistka jest jak zandarm w spodnicy nic jej nie obchodzi tylko jej pracownice z kooperolu a pracownicy techno service nic nie znacza, dla nich to po prostu tania sila robocza,zalatwiajaca cala czarna robote. od kiedy wiem ze nie musze tam juz nigdy isc czuje sie znacznie lepiej. a nawiasem mowiac kooperol wykonczy Was fizycznie i psychicznie!!!!!! WYSTRZEGAJCIE SIE TEJ PRACY REKOMA I NOGAMI!!
smakosz - 2012-06-08 20:39:19 odpowiedz | cytuj
karwa z czego Wy robicie te pulpety w słoikach dla netto, to chyba pies zmielony razem z budą, bo smakuje podobnie? fasolka nieco lepsza, a konserwy to już dramat ludzie!
koszmarek - 2012-06-17 11:38:49 odpowiedz | cytuj
Ja tego jedzenia nie jem bo wiem co tam się znajduje za dodatek hehehe ,,,,, poranione ręce i czasem brak rękawiczek to już sami wiedzie z czym to się równa ...blee ;.... heheh Ta Grażyna to jak Hitler gdyby mogła to by czasem i zabiła a wtedy by przyszła i by cię jeszcze za to przeprosiła heheh ,,,, nie lubię takich ludzi a wql na porannej zmianie jaki popis daje to jest nie do wytrzymania ,,ale co zrobić ;/ .... nikt i tak tego nie czyta chyba bo nic tam się nie zmienia ...
klopsik - 2012-06-18 19:04:21 odpowiedz | cytuj
Ten kto nie chce pracować ten sie tam nie nadaje,praca jak każda inna czasem cieższa a czasem nie, a przetwory, za te pieniądze za które je kupujecie , to i tak sa dobre.Ludzie ci co opisują Panią G są nienormalni chyba a napewno nikt sie postatwił w jej sytuacji. Może i jest nerwowa ale bez tego każdy by jej na głowe wszedł.Ona od tego jest aby uplnować by proces produkcyjny pszebiegał sprawnie i zgodnie z normami.Ja osobiście podziwiam jej zapał i zaangażowanie w prace ,która i tak nie jest uszanowana przez wyższe stołki.Ten kto tam pracuje to wie o co chodzi.Pracownicy miedzy sobą są poprostu nieżyczliwi i wredni ,stary kooperol nie lubi techno bo niby mniej zarabiają przez nich.ale czy to ich wina ,że dyrektor tyle ludzi zatrudnia ,gdyby nie chciał to by ich nie przywozili.Ludzie tam sie chodzi do pracy a nie szukać przyjaciół, te sie same znajdą, kwestia czasu. Z pozdrowieniami dla PANI G kooperoloski kopsik.( Z niecierpliwością czekam na dalsze opinie)
Pietrucha - 2012-06-18 22:13:10 odpowiedz | cytuj
Zgadzam się z ostatnią opinią. Pracować trzeba wszędzie, a i wszędzie jest dobrze ale tam gdzie nas nie ma. Ja pracuję przez Techno i jakoś nikt mi tam jeszcze krzywdy nie zrobił a pracuję na zmianie u Pani G (zapewniam NIE GRYZIE ) a jak się uczciwie pracuje to potrafi to docenić. Takim nierobom co się tu wypowiadają wszędzie by pewnie było źle gdzie trzeba pracować , każdy by chciał kasę za nic dostawać.Ciekawe kto by chciał się zamienić i na siebie taką odpowiedzialność wziął. Ja popieram Panią \\\"G\\\" i myślę że kilka życzliwych osób jeszcze by się znalazło.

NIECH SIĘ PANI NIE PRZEJMUJE Pani \"G\"
klopsik - 2012-06-20 15:47:17 odpowiedz | cytuj
ile masz płacone za taka miła opinie o pani G
klopsik - 2012-06-21 18:19:49 odpowiedz | cytuj
tego sie da kupić albo sie go ma albo nie, chodzi mi o szacunek,
nie wszystko idzie idze przeliczyć na pieniądze
....G - 2012-06-23 11:49:46 odpowiedz | cytuj
Ludzie najpierw płaczecie że pracy nie ma a jak ją znajdziecie to wam się pracować nie chce. Jak każdy będzie robił co do niego należy to i czepiać się nie będzie o co. Najłatwiej zwalić winę za swoje lenistwo na kogoś innego. Prawda że czasem ciężko jest z niektórymi się dogadać ale myślę że w tym zakładzie są gorsi od \" Pani G\" zainteresowani na pewno wiedzą o kogo chodzi więc nie trzeba wytykać palcami. Dajcie spokój Pani G i bierzcie się uczciwie do roboty.
prezes kołchozu - 2012-06-23 15:30:49 odpowiedz | cytuj
To sama [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za grosze ty su... a nie w kołchozie rządzić . !!! z uszanowaniem ;)
zwariowana - 2012-06-23 19:49:30 odpowiedz | cytuj
ciekawa jestem jak długo jeszcze bedziesz wchodzic w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e pani G ,jestes pewnie jedna z tych osob ktore ciagle chodza i podpier.... ją innych .Pani G moze nie jest swieta ale nie raz sie słyszało jak darła sie na nowe dziewczyny ,niektóre nawet przez nia płakały.
mąż klopsika - 2012-06-23 20:44:38 odpowiedz | cytuj
Z tą firmą naprawdę jest coś nie tak. Moja żona jak z pracy przyjdzie to nawet jej się ruchać nie chce. coś z tym trzeba zrobić.
klopsik - 2012-06-23 20:45:20 odpowiedz | cytuj
opinie widze są podzielone i dobrze każdy może napisać co chce. no ale taka jest prawda jak bedziesz robić co do ciebie należy to nikt do ciebie sie nie przyczepi, najlepiej rozglądać sie po hali i jakoś czas zleci ale nie zapominajcie ,że baczne oko z laboratorium cały czs patrzy, a tam widać wszystko a wtedy można mieć pretensje sam do siebie ,że zostało sie zwolnionym.Do nowych: zacznijcie słuchać co sie do was mówi to niebędziecie płakać!!!
stary pracownik - 2012-06-23 21:57:18 odpowiedz | cytuj
Pozdro dla: Zibiego i całej bandy darmozjadów co z za szyby oglądają jak ludzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ą. zrymowało mi się. ha:)
koza - 2012-06-24 11:33:00 odpowiedz | cytuj
Ja pracuje na pakowni i powiem szczerze ,że nie jest tak strasznie jak piszecie ja osobiscie nic złego powiedziec o pani Joli i pani Gosi nie moge,one poprostu musza ludzi trzymac krótko .A tak na marginesie to ludzie sami sobie robia problemy ,jest fałsz i zakłamanie jakbysmy odnosili sie do siebie z szacunkiem było by inaczej.Jak juz sie wypowiadacie to piszcie prawde jak np ze wody nie ma do picia tylko z kranu lub jak sobie przyniesiesz z domu ,przerwy ustala liderka jak ma dobry humor to mozesz isc ze wszystkimi a jak nie to potrafi wypuscic po trzy osoby .To wlasnie liderki sa gorsze bo zeby zabłysnac i dostac podwyzke to ludzi gnoja .A co do Zibiego on ludzi ma za jakis uposledzonych .
żona Dżona Korniszona - 2012-07-02 09:55:37 odpowiedz | cytuj
mąż klopsika - 2012-06-23 20:44:38

Hahaha normalnie the best opina.No takie coś trafia do mnie(w ten sposób ludzie się oddalają od siebie) .Nie pójdę tam nigdy za pracą.Też nie polecam tamtejszych specjałów mięsnych,już wolę zupkę chińską wszamać. Z takich tańszych słoików to smakuje mi Danie Kachny z Pamapolu(gołabki,pulpety.fasolka pb), ale i tak żadko jem takie coś bo sadełko po tym rośnie że hoho.
Pozdrawiam pracowników Kooperolu i życze im więcej siły i wytrwania i żeby nie zapominali że po ciężkiej pracy ktoś czeka na nich w domu i chce się przytulić...
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość: