Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kooperol Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Kooperol Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
magda - 2014-03-25 16:13:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [magda - 2014-03-25 16:05:05]:
chciałam powiedzieć ,że na innych halach niby nie est źle , tylko na RYBACH uważajcie ludzie i nie dajcie się poniżać ..... Poirytowana
zdjecie uzytkownika
Wiola 25c - 2014-03-28 11:23:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mag - 2014-03-25 16:12:59]:
Zgadzam się z opinią dziewczyn które tam pracowali,na rybach bo sama tam pracowałam ,nie długo,. ponieważ doszło by do tragedii przez jedną sukie jak się odnosi do starszych kobiet gorzej jak esesmanka traktuje ludzi.Nic nie robi tylko mordą piłuje przez 8 godzin , nawet trzeba się pytać tej suki czy można iść do toalety bo ludzie są niewolnikami u tej Suki. Muszą miec buzie zamknięte przez 8 godz.Na innych halach można spokojnie pracowac bez żadnych stresów
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-03-29 17:38:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co prawda to prawda na rybkach sajgon . Nikt tam nie potrafi zorganizować pracy. Każdy robi co chce. A jak jest sprzątanie to nikogo nie ma i ludzie wychodzą później niż powinni. Co do brygadzistek to żadna się nie nadaje potrafią tylko mordę drzec a wystarczyło by spokojnie wytłumaczyć. Denerwuje mnie fakt że my czyli hala chodzimy na rybki a same rybki w weekendy nie przychodza.
zdjecie uzytkownika
klopsik - 2014-03-30 21:25:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja napisze tak pani M dobrze robi, co wy od niej chcecie, widziałam jak te ludzie pracują jak muchy w smole, niech idą zobaczyć na hale na wózek i wkładać gorące słoiki, albo na pakownie niech dźwigną karton z 15 słoikami 700g to jest 10,5 kg i niech tak pracują po 8 god. Rybki powinniście dziękować że jesteście na hali rybnej bo tam robota jest najspokojniejsza i najlżejsza.

Jeszcze jedno, może w końcu załatwicie jakieś nam szafki na torebki, bo kto widział żeby torebki kładziono na podłogę na tym syfie. Wywalić tą lodówkę i tak stoi dla ozdoby i wstawcie nową szafkę , co rusz słychać że komuś ginie tel, tusz, lusterko, czy śniadanie.
zdjecie uzytkownika
asia - 2014-03-31 08:49:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Staszek - 2013-12-29 15:55:22]:
zgadza się!
zdjecie uzytkownika
asia - 2014-03-31 08:52:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wadtm - 2013-12-30 23:15:42]:
mnie?nic nie powiedzieli po czym poszło o fotę na facebooku bo i tam mnie inwigilowali
zdjecie uzytkownika
DeLuxe - 2014-03-31 22:01:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janusz - 2014-01-04 17:41:36]:
Ta pracuje więcej osób, ale tacy są zaharowani w tym Srooperolu, że nie mają czasu na czytanie i pisanie, poza tym mało kogo stac na komputer czy internet przy takich "zarobkach" - podstawowa płaca netto 1070 pln, hehe.
zdjecie uzytkownika
DeLuxe - 2014-03-31 22:03:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janusz - 2014-01-04 17:41:36]:
Ta pracuje więcej osób, ale tacy są zaharowani w tym Srooperolu, że nie mają czasu na czytanie i pisanie, poza tym mało kogo stac na komputer czy internet przy takich "zarobkach" - podstawowa płaca netto 1070 pln, hehe.
zdjecie uzytkownika
john - 2014-04-04 12:45:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kooperol hmmm, Zaklad w ktorym nie istnieje slowo jak organizacja pracy, dwoch mistrzow ktorzy nieudolnie proboja zorganizowac prace ale to im nie wychodzi, pensje obcinane na nadgodzinach, i na premi ktorej prawie wogule niema.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-04-04 18:02:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na szczęście zwolniłam się stamtąd bo znalazłam inną pracę,ale pracowałam dosyć długo żeby coś napisać.Ostrzegam tych co trafią na zmianę do (usunięte przez administratora)Jest tam grupa 3 osób (usunięte przez administratora) które tylko obserwują aż komuś z Techno powinie się noga albo coś źle zrobi i zaraz lecą do liderek i brygadzistki. (usunięte przez administratora)Wolałam iść na rybki i mieć spokój niż na nie patrzeć.Ogólnie na hali najlepszą brygadzistką jest (usunięte przez administratora) Jeśli ktoś chce tam iść do pracy to będzie miał dobrze jak trafi do niej chociaż np.Lidka tez nie jest zła,wymaga i z tym się zgadzam,ale ta " trójca ".Trzeba pracować wszędzie i wiadomo że w każdej pracy zawsze znajda się takie (usunięte przez administratora).
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-04-04 18:09:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I zapomniałabym.Dziewczyny z techno są ok,przynajmniej większość.No może poza księżniczką Kamilką.Gdyby ktos inny miała takie ruchy jak ona i tak pracował to zaraz by wyleciał.Ale to są znajomości.My zapieprzamy i jeszcze dostaniemy ochrzan bo za wolno a ona za tą samą stawkę stoi i patrzy i nikt jej nic nie powie.Także zwolniłam się bo dostałam lepszą i spokojniejszą pracę i przez te 3 konfidentki.
zdjecie uzytkownika
czarna - 2014-04-10 19:37:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli chodzi o piękną Kamilkę to zgadzam się z opinią wyżej,ona ma wszystkie brygadzistki i liderki owinięte w okól palca nic nie potrafi robić oprócz pyskowania.
zdjecie uzytkownika
sdjkfhsdkjfhsdjkf - 2014-04-21 12:17:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wy gadacie, Monika jest okay :)
zdjecie uzytkownika
LOLA - 2014-04-21 17:28:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OSTATNO BYŁAM ŚWIADKIEM NIE MIŁEJ SYTACJI NA RYBACH,MOJA KOLEŻANKA Z RYB OBRAZIŁA DZIEWCZYNĘ Z HALI BO ZWRÓĆIŁA JEJ UWAGĘ ŻE MA ROZERWANY CZEPEK..,POINFORMOWAŁA O TYM PANIĄ ELE ALE ONA STAŁA W OBRONIE SWOJEJ PRACOWNICY NIC Z TYM NIE ZROBIŁA,WCZEŚNIEJ ZROBIŁA AWANTUR NA MYJCE UŻYWAJĄC PRZE OKROPNYCH SŁÓW....NIE DZIWIE SIĘ ZE DZIEWCZYNY Z HALI NIE CHCĄ TAM CHODZIĆ.GDZIE JEST SPRAWIEDLIWOSC?
zdjecie uzytkownika
SZALONA - 2014-04-25 19:27:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LOLA - 2014-04-21 17:28:24]:
SPOKO (usunięte przez administratora) ZAWSZE BYŁA OK LUBI MIEĆ PORZĄDEK BO NA INNYCH ZMIANACH JEST BAŁAGAN JAK MONIKA ODEJDZIE ZOBACZYCIE ZE KOOPEROL SPLAJTUJE ...TAK TRZYMAĆ BRAWO DLA MONIKI ))))
zdjecie uzytkownika
zniesmaczona - 2014-05-23 10:42:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To wszystko jest nie sprawiedliwe !!!
Jak HALA RYBNA ma ful roboty to HALA z PRODUKCJI musi PRZYMUSOWO do nich przyjść !!
A jak my produkcja mamy dużo pracy to rybki mają to gdzieś i wolą urlopy brać i gdzie tu sprawiedliiwosc..

A i jeszcze jedno brak wody w zakładzie to porażka w iinnych zakładach przy takim temperaturach mają stać baniaki z woda aa my mamy wyliczane butelki żal.pl
zdjecie uzytkownika
irek - 2014-06-01 00:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kooperol szuka teraz pracowników do Zdun, specjalisty ds kontroli jakości oraz do rozliczania produkcji, ktos jest w stanie polecic prace?
zdjecie uzytkownika
kulfon - 2014-06-02 15:46:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [irek - 2014-06-01 00:35:01]:
Polska język trudna język? Nawet poprawnie pytania nie umiesz zadać, a zdaje się że aplikując na to stanowisko posiadasz wykształcenie wyższe.

Swoją drogą wszystkich pracowników działu kontroli jakości powinni zwolnić, Pana dyrektora również. Jak można jednemu z naszych największych odbiorców sprzedaje się jakieś buble i totalny chłam. Postępując w ten sposób sami strzelacie sobie w kolano. Z którąś z dostaw "naszych produktów najwyższej jakości" odbiorca może podziękować za współpracę, czego skutkiem może być np. zwolnienie całej zmiany.
zdjecie uzytkownika
kre - 2014-06-04 00:42:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asia - 2014-03-31 08:49:59]:
racja monika musi sie wydzierac bo inaczej nie rozumieja nic bylam swiadki jak tlumaczyla nie raz nie dwa i nie trzy a i tak nie robily jak mialy wedlug mnie ona jest o tylko co nie ktorym nie zalezy na pracy a to ze pozniej schodza to wczesiej wiedza co maja ogarnac a tego nie robia czylikogo to wina? co do sobot to jest placone a nikt wiecej nie robi niz 8 godz,a z pakownia to sie zgadzam jest duszno goraco a do tego te ciezkie kartony masakra a dziewczyny z miksa na magazynie tez maja tragedie ale tam zadna nie narzeka a sie naj.bia jak diabel bylam kiedys tam i jest strasznie takze jakkomus zalezy na pracy to sie trzyma
zdjecie uzytkownika
Maias - 2014-06-04 08:46:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę to dla mnie nie pojęte, że ludzie nie rozumieją jak się im coś normalnie tłumaczy... to kogo tam zatrudniają, lemingi?
zdjecie uzytkownika
blady - 2014-06-12 15:29:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
hej, jak z tym przyjmowaniem do pracy w kooperolu?? są 2 oferty o których wspomniano tu na forum a jeszcze nikt nic nie napisał o nich(spec od jakości i od rozliczania),czyli rozumiem że wypowiadają swoje uwagi tutaj tylko osoby bezpośrednio produkcyjne?? a może ktoś powiedzieć coś na temat tych ofert??
zdjecie uzytkownika
Alladyn - 2014-07-03 11:16:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Przyjdźcie w środę i czwartek na 12 godzin do pracy, piątek będziecie mieli wolny" oczywiście w piątek trzeba iść do pracy normalnie. Kierowniczki za dyche łżą jak psy, żeby tylko ludzi wykorzystać ile się da. A WY "czarnuchy" też dajecie sobą manipulować jak barany, to z Wami kierowniczki jeżdżą jak po szmatach. Żal mi WAS. C#uj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i kamieni kupa.
zdjecie uzytkownika
Motyk - 2014-07-04 09:13:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znając zachowania kierowniczek to nie lepiej w środę i czwartek odbębnić swoje 8 godzin i iść do domu?
zdjecie uzytkownika
dfghjiu654ew - 2014-07-04 15:15:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Alladyn - 2014-07-03 11:16:08]:
masz jakies dziwne wiadomosci, fakt sroda i czwafte byly po 12 godz ale piatek jest wolny
zdjecie uzytkownika
Motyk - 2014-07-08 08:35:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W takim razie ciężko powiedzieć z czego wynika różnica zdań między wami. Miało być wolne to chyba by słów na wiatr nie puszczali.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kooperol Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x