Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Franspol Meat

Pracowałeś w firmie Franspol Meat i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
smerfetka - 2012-12-22 00:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O jak miło że ktoś napisał jestem w szoku i to na starą strone teraz to jest firma GDE z 'Luxemburgu poczytałam i jestem w szoku ja pracowałam tam do niedawna kiedy byłam potrzebna to było dobrze teraz zrezygnowałam bo mój przełożony mnie olał nie napiszę nic więcej bo tylko mi go żal a on zna reszt żal mi ale nie go a każdy kto jest kumaty to zrozumie
zdjecie uzytkownika
jjj - 2012-12-28 21:42:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie też wisi kasę za dwa miesiące i nic nie mogę zrobić [usunięte przez admina]poprostu mnie okradł nie odbiera telefonów nie odpisuje na smsy ale nie podaruje mu tych pieniędzy idę do sądu do urzędu skarbowego do zusu niech mu dowalą takie kary [usunięte przez admina]
zdjecie uzytkownika
jjj - 2012-12-28 22:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Normalnie śmiech na sali poprostu ludzie którzy dobrze pracują się gnoi a reszta znajomków są pod ochroną ale w dupie z nimi ja muszę odzyskać kasę i wy wszyscy też się zbierzcie do kupy i weźmy się za to żeby go w końcu uglebić bo jak długo to ma trwać?
zdjecie uzytkownika
tinka - 2013-01-05 01:48:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jako kobieta wydałam z siebie wszystko Pracowałam było super dałam z siebie wszystko potem choroba na moim stanowisku dwie osoby robiły to samo co ja I jaka to jest sprawiedliwość skoro ja pracuje sama a za mnie dwie osoby Ja mam8euro a dwie 14 jest różnica Duża bo ja mając 8 euro cisne a dwie maja luz tylko że ja robie jako kobieta a ich dwóch to mężczyżni
zdjecie uzytkownika
kurczak - 2013-01-09 11:44:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
miło że spotyka się tu znajomych pozdrawiam słuchajcie najpierw musicie wysłać wezwanie do zapłaty a potem pozew do sądu prac [usunięte przez admina]
zdjecie uzytkownika
też żona - 2013-02-11 10:51:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taka jesteś mądra a dlaczego się nie podpisałaś z imienia i nazwiska , może z obawy przed tym , czego mogłabyś się dowiedzieć o swoim mężu. Mój mąż też tam pracował na początku też dostawał wypłatę na czas , też chwalił firmę ale do czasu kiedy siedziba była w Polsce ale się wynieśli z kraju to wypłaty za 5 miesięcy nie dostał . Więć nie pisz bzdur . Życzę powodzenie w tej
zdjecie uzytkownika
żona pracownika - 2013-02-12 17:36:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też żona - nie podpisałam się nazwiskiem bo piszę w swoim imieniu nie męża ... wyrażam swoje zdanie nie jego .nie ja jestem pracownikiem [usunięte przez moderatora] ja tylko wyraziłam swoją opinie bo chyba po to jest ta strona . ale widzę , że niektorzy nie wiedza co znaczy opiniować więc uciekaja się również do obrażania ... Mój mąż pracuje w PL ... i jak mówiłam nie mamy problemów z wypłatami ... A co do prawdy ... NIKT NIE JEST SWIETY tym bardziej na wyjazdach na kontraktach .Ile prawdy jest w ..prawdzie.. wie tylko sam zainteresowany ...a pogloski pomówienia obrażanie i zła opinia - prosze poczytać uważnie inne opinie innych zakladów - dziwne że wszyscy (SAMI ZWOLNIENI ) tam narzejaja wyłacznie na swoich pracodawców nie umiejąc pogodzić się ze zwolnieniem .
zdjecie uzytkownika
żona pracownika - 2013-02-14 14:40:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anno ja nie pisze o firmie FRANSPOL MEAT bo firmy nie znam - ja jakbys nie zauwazyła caly czas pisze o [usunięte przez moderatora] jako pracodawcy ... i sama może [usunięte przez moderatora] jestes skoro do tego nie doszłas ... czytajcie ze zrozumieniem a urazy moze byscie w inny sposob zalatwiali ... najlatwiej po fakcie psy na kims wieszac ...coz taka ludzka slabosc i mentalnosc ...
zdjecie uzytkownika
anno - 2013-02-14 23:37:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakbys Ty dobrze się wczytala to może zauwazylabys ze to sa "opinie Franspol Meat "a nie jakiegoś [usunięte przez moderatora] wiec dotyczy to firmy wszyscy sa tam tacy sami,a ja akurat mieszkałam razem z mezem i nie przypominam sobie zebys robila nam za przescieradlo;)))
zdjecie uzytkownika
Rypu - 2013-02-17 13:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po pierwsze to jest forum firmy a to że zmieniała nazwę wiele razy to nie nasza wina A po drugie jeśli kobiety myślą że ich mężowie są wierni na kontraktach to się mylą!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
gumis - 2013-02-17 13:38:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłem i robiłem nie chce nikogo obrażać ale powiem że to prawda jeśli jest problem to go każdy opisze i jestem za Wami!!!!!!!!!!!!!!! sam pracowałem na kontrakcie i wiem jak jest [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
motyl - 2013-02-17 13:43:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piszemy o akod meat o franspol meat i o teraz gde to jest finma więc dajcie na luz
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-06 08:00:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to jest możliwe że Franspol Meat wisi pracownikom po 3 zaległe pensje ;/ robicie coś z tym czy tak czekacie aż wpłyną?
zdjecie uzytkownika
anonim2 - 2013-07-30 16:43:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim , dawaj dawaj [usunięte przez moderatora] ma wielu ,,fanów,, mnie też wisi pensje za 3 miesiące . masz jakiś pomysł co z tym zrobić ?
zdjecie uzytkownika
biedronka01gf96 - 2013-07-31 16:28:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poszukuje kontaktu z [usunięte przez moderatora] prosze o pomocmam takie problemy jak i wszyscy finanse czy ktos ma do niego kontakt
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-01 11:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka podstawa?
zdjecie uzytkownika
ktos - 2013-08-02 16:35:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim-co jaka podstawa ? czy nie wystarczajaca podstawa do szukania Go jest to ze ludzi wyjajal na gruba kase? ze jednym za 3 miesiace ciezkiej pracy wisi pensje a innym za dwa badz miesiac ? nie odbiera tel zmienia nrumery takich oszukanych to ze 20 osob bedzie jak nie wiecej .[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
wkur___ - 2013-08-02 18:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez chce odzyskac kase za 3 miesiace mojej roboty jak na dzis to zero odzewu jak i jakiegokolwiek kontaktu z [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-03 17:16:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witajcie jak sytuacja w firmie Franspol Meat czy da sie wyjasnic te opoznienia w platnosciach czy to pierwszy raz tak sie zdarzA
zdjecie uzytkownika
____ - 2013-08-07 17:37:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim , to nie pierwszy raz i nie licz ze odzyskasz kase , takich jak Ty czy ja jest wiecej i zmagamy sie z tym problemem od 5 miesiecy i zero zainteresowania ze strony szanownego Pana Raczka a raczej wrecz unikanie nas , albo zapomnij o kasie albo musimy na cos sie zdecydowac aby NASZE WYPLATY ODZYSKAC
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-07 20:39:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!!! Czy firma Franspol Meat nadal dziala i funkcjonuje jak to jest obecnie czy pracownicy zadowoleni o co chodzi z tymi pieniedzmi niewyplaconymi???
zdjecie uzytkownika
anno - 2013-08-11 14:56:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Raczej delikatnie mowiac NIEUCZCIWA daruj sobie te firme bo i tak cie [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
polkopolko - 2013-08-16 21:17:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ta firma meat franspol jest nadal tak i pracujesz w niej anno teraz,masz wyplate na czas czy jakies sa opoznienia czy to sie zmienia jak bylo od poczatku na meacie prosze o pomoc dziękuje
zdjecie uzytkownika
ktos - 2013-08-23 12:55:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos ma w koncu kontakt z [usunięte przez moderatora] ? jak zalatwic sprawe z niewyplaconymi przez niego nam pensjami , macie jakis pomysl ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-25 17:36:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie o co chodzi z tymi pensjami czy to jest opóznienie bo praca jest przez agencję pośrednictwa pracy czy to jednorazowa taka sytuacja
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
10 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Franspol Meat
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x