Franspol Meat

Toruń

Opinie o Franspol Meat

anonim 2012-01-31 23:09:53
taaaaaaaaaaaaaak,moj tez sie zwolnil i zapomnij o kasie-PRZESTEPCY tak nie powinno sie dziac kiedys ktos sie tym zainteresuje he he
0
iwa 2012-02-14 09:25:25
Mój maż tez tam pracował , ale pensji za listopad i grudzie też nie wypłacili . Teraz zmienili adres podobno na śliwkową , ale nikt o nich nie słyszał . Jak można w tak trudnych czasach tak[usunięte przez moderatora]pracowników . Ludzie , którzy tak robią nie powinni przespać spokojnie jednej nocy. Ale na pocieszenie wiem ,że dobro powraca ,ale zło podobno wraca ze zdwojoną siłą, życzę więc prezesowi i pracownikom administracji koszmarów nocnych z widokiem waszych pracowników , którzy przez was ,,KLEPIĄ BIEDĘ\"
0
kazio 2012-02-14 09:54:44
od dłuższego czasu dzwonie do firmy ale nikt nie odbiera ,czy ma ktoś namiary bo przeczytałem o śliwkowej czy to pewne dajcie nr telefonu jak ktoś ma
0
przedar 2012-02-16 15:47:29
wynajmuję im dom od kilku miesięcy to[usunięte przez moderatora] i br...., szkoda słów nigdy więcej [usunięte przez moderatora], nie odbiega od opinii całości [usunięte przez moderatora]jakich mało

w skali ocen negatywnych brakuje skali

0
zezol 2012-02-19 21:16:11
czy ogolnie z zwiazku z tymi przekretami ktos nie zalozy sprawy w sadzie?w ten sposob moznabybylo cos kasy odzyskac i dobrac sie do tylkow......
0
MAR 2012-02-21 13:04:17
CIEKAWE CZY LISTA POKRZYWDZONYCH JEST DŁUGA , BO WPISÓW NIEWIELE .
WPISUJCIE SWOJE OPINIE MOŻE WTEDY RUSZY ICH SUMIENIE ALBO ZACZNĄ SIĘ CHOĆ TROCHĘ BAĆ. POZDRAWIAM WSZYSTKICH POKRZYWDZONYCH PRZEZ TĄ NIE DAJ BOŻE FIRMĘ
0
anno 2012-02-21 18:40:43
czy moglby ktos podac aktualny adres do tej\'firmy\" lub aktualny telefon nie moge sie z nimi skontaktowac-ludzie apel o wpisy poprzednik ma racje!!!!!!
0
nowy 2012-02-26 12:55:00
podobno siedziby juz w polsce nie ma jest w niemczech. planuja teraz przenosiny do luxemburga i z tamtad oddelegowywac pracownikow do niemiec -bynajmniej .
0
anno 2012-02-26 18:39:24
a jak sie z nimi skontaktowac podajcie jakis numer kontaktowy
0
iwa 2012-02-28 08:17:06
sprawdzałam w zus-ie firma jet zarejestrowana w Krakowie pod nowym adresem na śliwkowej 4 TELEFON TAKI JAK POPRZEDNIO ,ALE NIESTETY DO PIĄTKU NIE ODPOWIADAŁ.
0
anno 2012-02-28 08:48:26
aha dzieki,moze to pomoze ale wyraznie znowu cos kreca
0
ja 2012-03-06 12:50:15
a pity dostaliście? ja tylko z franspol meatu w którym zatrudniony byłem od lipca a z zakopianki nie i mam problem bo zero kontaktu z kimkolwiek nr tel który był na stary adres faktycznie nie odpowiada zapewne na śliwkowej już jest inny żeby się nikt pokrzywdzony nie domagał swoich pieniędzy
0
anno 2012-03-07 12:05:18
moj maz dostal pit z franspol meat ale z adresu z ul.Starowislnej a numer tel.jest taki sam jak na ul. Kapelanka -ale nikt nie odpowiada,brakuje mi tylko niemieckiego rozliczenia tego nie dolaczyli
0
piochu 2012-03-08 13:16:13
normalnie banda świadectw pracy też dali , pracowałem pawie dwa lata , teraz nie mam nawet Kuroniówki i bida w chałupie
0
anonim 2012-03-08 17:32:38
To mozesz sie cieszyc,ja po zwolnieniu nie dostalem wyplaty,i co na to powiesz?
0
piochu 2012-03-09 10:30:22
mnie też wiszą 3 pensje
0
anonim 2012-04-13 14:56:22
Tak już się przenieśli pod luksemburg a firma ma siedzibę w sarbrucken ale oczywiście echo w słuchawce jak ktoś dzwoni, a na kasę niemożna się doczekać ale ja im się dobiorę do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y
0
baciar 2012-09-14 22:16:45
oni robią co chcą od samego początku!!!!!!!!!! walą ludzi na kasę po 8euro za godzinę i to same nocki to ochłap poza tym mają najlepszych mastrów na świecie!!!!!!!!!!!!!![usunięte przez admina]
0
0bcy 2012-12-21 23:16:03
koleś to jest nic robiłem z nim w Perebelgu myślałem że nikt już nie wchodzi na tą stronę teraz jest po francusku więc się nikt nie opisze jak było a działo się dużo spotkałem się z nim w Perebergu po jakimż czasie i nic tam nie pokazał tylko tyle że jest cienias w robocie przy taśmie i to mnie teras bawi bo ja mam dobrą robote a on co pojechał gdzieś i co
0
rybka 2012-12-21 23:23:40
pojechał i nic nie pokazał słyszałem że był gdzieś koło Holandii ale mu nie wyszło bo wyleciał teraz szukają ludzi do firmy żeby ocalić kontrakt ale z tego co wiem to trudno z ludzmi i fachowcami jeśli firma ma taką reklame [usunięte przez admina]
0
ktoś 2012-12-21 23:33:46
mój mąż tam robi i to niedawno dokładał do wrzystkiego ale miał powiedziane że jak zjedzie to mu oddadzą a teraz ani kasy za dokładki ani z firmy i czy to jest normalne NIE ludzie mają rodziny tak samo jak Sala ale liczy się tylko on nikt więcej żal mi tylko tej żony i dzieci że kiedyś to przeczytają a tak pewnie będzie
0
smerfetka 2012-12-22 00:16:43
O jak miło że ktoś napisał jestem w szoku i to na starą strone teraz to jest firma GDE z 'Luxemburgu poczytałam i jestem w szoku ja pracowałam tam do niedawna kiedy byłam potrzebna to było dobrze teraz zrezygnowałam bo mój przełożony mnie olał nie napiszę nic więcej bo tylko mi go żal a on zna reszt żal mi ale nie go a każdy kto jest kumaty to zrozumie
0
jjj 2012-12-28 21:42:29
Mnie też wisi kasę za dwa miesiące i nic nie mogę zrobić [usunięte przez admina]poprostu mnie okradł nie odbiera telefonów nie odpisuje na smsy ale nie podaruje mu tych pieniędzy idę do sądu do urzędu skarbowego do zusu niech mu dowalą takie kary [usunięte przez admina]
0
jjj 2012-12-28 22:50:44
Normalnie śmiech na sali poprostu ludzie którzy dobrze pracują się gnoi a reszta znajomków są pod ochroną ale w dupie z nimi ja muszę odzyskać kasę i wy wszyscy też się zbierzcie do kupy i weźmy się za to żeby go w końcu uglebić bo jak długo to ma trwać?
0
tinka 2013-01-05 01:48:52
ja jako kobieta wydałam z siebie wszystko Pracowałam było super dałam z siebie wszystko potem choroba na moim stanowisku dwie osoby robiły to samo co ja I jaka to jest sprawiedliwość skoro ja pracuje sama a za mnie dwie osoby Ja mam8euro a dwie 14 jest różnica Duża bo ja mając 8 euro cisne a dwie maja luz tylko że ja robie jako kobieta a ich dwóch to mężczyżni
0
kurczak 2013-01-09 11:44:43
miło że spotyka się tu znajomych pozdrawiam słuchajcie najpierw musicie wysłać wezwanie do zapłaty a potem pozew do sądu prac [usunięte przez admina]
0
też żona 2013-02-11 10:51:58
Taka jesteś mądra a dlaczego się nie podpisałaś z imienia i nazwiska , może z obawy przed tym , czego mogłabyś się dowiedzieć o swoim mężu. Mój mąż też tam pracował na początku też dostawał wypłatę na czas , też chwalił firmę ale do czasu kiedy siedziba była w Polsce ale się wynieśli z kraju to wypłaty za 5 miesięcy nie dostał . Więć nie pisz bzdur . Życzę powodzenie w tej
0
żona pracownika 2013-02-12 17:36:01
też żona - nie podpisałam się nazwiskiem bo piszę w swoim imieniu nie męża ... wyrażam swoje zdanie nie jego .nie ja jestem pracownikiem [usunięte przez moderatora] ja tylko wyraziłam swoją opinie bo chyba po to jest ta strona . ale widzę , że niektorzy nie wiedza co znaczy opiniować więc uciekaja się również do obrażania ... Mój mąż pracuje w PL ... i jak mówiłam nie mamy problemów z wypłatami ... A co do prawdy ... NIKT NIE JEST SWIETY tym bardziej na wyjazdach na kontraktach .Ile prawdy jest w ..prawdzie.. wie tylko sam zainteresowany ...a pogloski pomówienia obrażanie i zła opinia - prosze poczytać uważnie inne opinie innych zakladów - dziwne że wszyscy (SAMI ZWOLNIENI ) tam narzejaja wyłacznie na swoich pracodawców nie umiejąc pogodzić się ze zwolnieniem .
0
żona pracownika 2013-02-14 14:40:07
anno ja nie pisze o firmie FRANSPOL MEAT bo firmy nie znam - ja jakbys nie zauwazyła caly czas pisze o [usunięte przez moderatora] jako pracodawcy ... i sama może [usunięte przez moderatora] jestes skoro do tego nie doszłas ... czytajcie ze zrozumieniem a urazy moze byscie w inny sposob zalatwiali ... najlatwiej po fakcie psy na kims wieszac ...coz taka ludzka slabosc i mentalnosc ...
0
anno 2013-02-14 23:37:19
Jakbys Ty dobrze się wczytala to może zauwazylabys ze to sa "opinie Franspol Meat "a nie jakiegoś [usunięte przez moderatora] wiec dotyczy to firmy wszyscy sa tam tacy sami,a ja akurat mieszkałam razem z mezem i nie przypominam sobie zebys robila nam za przescieradlo;)))
0
Rypu 2013-02-17 13:06:06
Po pierwsze to jest forum firmy a to że zmieniała nazwę wiele razy to nie nasza wina A po drugie jeśli kobiety myślą że ich mężowie są wierni na kontraktach to się mylą!!!!!!!!!!!!!!!!
0
gumis 2013-02-17 13:38:28
byłem i robiłem nie chce nikogo obrażać ale powiem że to prawda jeśli jest problem to go każdy opisze i jestem za Wami!!!!!!!!!!!!!!! sam pracowałem na kontrakcie i wiem jak jest [usunięte przez moderatora]
0
motyl 2013-02-17 13:43:21
piszemy o akod meat o franspol meat i o teraz gde to jest finma więc dajcie na luz
0
anonim 2013-07-06 08:00:43
jak to jest możliwe że Franspol Meat wisi pracownikom po 3 zaległe pensje ;/ robicie coś z tym czy tak czekacie aż wpłyną?
0
anonim2 2013-07-30 16:43:49
anonim , dawaj dawaj [usunięte przez moderatora] ma wielu ,,fanów,, mnie też wisi pensje za 3 miesiące . masz jakiś pomysł co z tym zrobić ?
0
biedronka01gf96 2013-07-31 16:28:50
poszukuje kontaktu z [usunięte przez moderatora] prosze o pomocmam takie problemy jak i wszyscy finanse czy ktos ma do niego kontakt
0
Anonim 2013-08-01 11:15:04
Jaka podstawa?
0
ktos 2013-08-02 16:35:42
anonim-co jaka podstawa ? czy nie wystarczajaca podstawa do szukania Go jest to ze ludzi wyjajal na gruba kase? ze jednym za 3 miesiace ciezkiej pracy wisi pensje a innym za dwa badz miesiac ? nie odbiera tel zmienia nrumery takich oszukanych to ze 20 osob bedzie jak nie wiecej .[usunięte przez moderatora]
0
wkur___ 2013-08-02 18:02:13
ja tez chce odzyskac kase za 3 miesiace mojej roboty jak na dzis to zero odzewu jak i jakiegokolwiek kontaktu z [usunięte przez moderatora]
0
anonim 2013-08-03 17:16:28
witajcie jak sytuacja w firmie Franspol Meat czy da sie wyjasnic te opoznienia w platnosciach czy to pierwszy raz tak sie zdarzA
0
____ 2013-08-07 17:37:50
anonim , to nie pierwszy raz i nie licz ze odzyskasz kase , takich jak Ty czy ja jest wiecej i zmagamy sie z tym problemem od 5 miesiecy i zero zainteresowania ze strony szanownego Pana Raczka a raczej wrecz unikanie nas , albo zapomnij o kasie albo musimy na cos sie zdecydowac aby NASZE WYPLATY ODZYSKAC
0
anonim 2013-08-07 20:39:14
Witam!!! Czy firma Franspol Meat nadal dziala i funkcjonuje jak to jest obecnie czy pracownicy zadowoleni o co chodzi z tymi pieniedzmi niewyplaconymi???
0
anno 2013-08-11 14:56:00
Raczej delikatnie mowiac NIEUCZCIWA daruj sobie te firme bo i tak cie [usunięte przez moderatora]
0
polkopolko 2013-08-16 21:17:42
Czy ta firma meat franspol jest nadal tak i pracujesz w niej anno teraz,masz wyplate na czas czy jakies sa opoznienia czy to sie zmienia jak bylo od poczatku na meacie prosze o pomoc dziękuje
0
ktos 2013-08-23 12:55:37
czy ktos ma w koncu kontakt z [usunięte przez moderatora] ? jak zalatwic sprawe z niewyplaconymi przez niego nam pensjami , macie jakis pomysl ?
0
anonim 2013-08-25 17:36:26
Słuchajcie o co chodzi z tymi pensjami czy to jest opóznienie bo praca jest przez agencję pośrednictwa pracy czy to jednorazowa taka sytuacja
0
maniek 2015-02-17 16:18:18
oni już tym transportem to jakiś czas się zajmuja, wiec moim zdaniem to jest solidna firma, z resztą sami zobaczcie na oferty pracy, widac, ze byle kogo nie przyjma do pracy od razu, mają ajkieś konkretne wymagania. Czekam jeszcze w takim razie na Wasze opinie odnośnie pracy u nich, jak na chwile obecna to wyglada.
0
radel 2015-04-23 00:50:35
To że mają jakieś doświadczenie w transporcie nie znaczy od razu, że sobie dobrze radzą. Radzą sobie bo radzą ale wielu pochlebnych opinii na ich temat nie słyszałem
0
kuuba 2016-04-16 17:14:40
z nowych ofert do nich jest tylko jedna, w ogóle dziwne, ze po roku się pojawiła dopiero, bo jako Przedstawiciel Regionalny DIY i wydaje mi się, że można dobrze zarobić nawet, bo średnio koło 3 tys można wyciągnąć z tego co się dowiedziałem jednak, wiec sporo.
0
igrek 2016-05-21 11:44:53
strasznie mieszasz @kuuba. Piszesz, że ofertę widzisz, a później, że czegoś się dowiedziałeś. Więc może to po prostu ktoś powiedział Ci o rekrutacji? Bo ja tam od dawna nie widziałem ofert pracy od nich. :)
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Franspol Meat