Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Franspol Meat

Pracowałeś w firmie Franspol Meat i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
do anonim - 2012-01-13 10:04:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i co odzyskałeś tą kasę? Mam ten sam problem
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-01-31 23:09:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
taaaaaaaaaaaaaak,moj tez sie zwolnil i zapomnij o kasie-PRZESTEPCY tak nie powinno sie dziac kiedys ktos sie tym zainteresuje he he
zdjecie uzytkownika
iwa - 2012-02-14 09:25:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mój maż tez tam pracował , ale pensji za listopad i grudzie też nie wypłacili . Teraz zmienili adres podobno na śliwkową , ale nikt o nich nie słyszał . Jak można w tak trudnych czasach tak[usunięte przez moderatora]pracowników . Ludzie , którzy tak robią nie powinni przespać spokojnie jednej nocy. Ale na pocieszenie wiem ,że dobro powraca ,ale zło podobno wraca ze zdwojoną siłą, życzę więc prezesowi i pracownikom administracji koszmarów nocnych z widokiem waszych pracowników , którzy przez was ,,KLEPIĄ BIEDĘ\"
zdjecie uzytkownika
kazio - 2012-02-14 09:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od dłuższego czasu dzwonie do firmy ale nikt nie odbiera ,czy ma ktoś namiary bo przeczytałem o śliwkowej czy to pewne dajcie nr telefonu jak ktoś ma
zdjecie uzytkownika
przedar - 2012-02-16 15:47:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wynajmuję im dom od kilku miesięcy to[usunięte przez moderatora] i br...., szkoda słów nigdy więcej [usunięte przez moderatora], nie odbiega od opinii całości [usunięte przez moderatora]jakich mało

w skali ocen negatywnych brakuje skali

zdjecie uzytkownika
zezol - 2012-02-19 21:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ogolnie z zwiazku z tymi przekretami ktos nie zalozy sprawy w sadzie?w ten sposob moznabybylo cos kasy odzyskac i dobrac sie do tylkow......
zdjecie uzytkownika
MAR - 2012-02-21 13:04:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CIEKAWE CZY LISTA POKRZYWDZONYCH JEST DŁUGA , BO WPISÓW NIEWIELE .
WPISUJCIE SWOJE OPINIE MOŻE WTEDY RUSZY ICH SUMIENIE ALBO ZACZNĄ SIĘ CHOĆ TROCHĘ BAĆ. POZDRAWIAM WSZYSTKICH POKRZYWDZONYCH PRZEZ TĄ NIE DAJ BOŻE FIRMĘ
zdjecie uzytkownika
anno - 2012-02-21 18:40:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy moglby ktos podac aktualny adres do tej\'firmy\" lub aktualny telefon nie moge sie z nimi skontaktowac-ludzie apel o wpisy poprzednik ma racje!!!!!!
zdjecie uzytkownika
nowy - 2012-02-26 12:55:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno siedziby juz w polsce nie ma jest w niemczech. planuja teraz przenosiny do luxemburga i z tamtad oddelegowywac pracownikow do niemiec -bynajmniej .
zdjecie uzytkownika
anno - 2012-02-26 18:39:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak sie z nimi skontaktowac podajcie jakis numer kontaktowy
zdjecie uzytkownika
iwa - 2012-02-28 08:17:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sprawdzałam w zus-ie firma jet zarejestrowana w Krakowie pod nowym adresem na śliwkowej 4 TELEFON TAKI JAK POPRZEDNIO ,ALE NIESTETY DO PIĄTKU NIE ODPOWIADAŁ.
zdjecie uzytkownika
anno - 2012-02-28 08:48:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aha dzieki,moze to pomoze ale wyraznie znowu cos kreca
zdjecie uzytkownika
ja - 2012-03-06 12:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a pity dostaliście? ja tylko z franspol meatu w którym zatrudniony byłem od lipca a z zakopianki nie i mam problem bo zero kontaktu z kimkolwiek nr tel który był na stary adres faktycznie nie odpowiada zapewne na śliwkowej już jest inny żeby się nikt pokrzywdzony nie domagał swoich pieniędzy
zdjecie uzytkownika
anno - 2012-03-07 12:05:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moj maz dostal pit z franspol meat ale z adresu z ul.Starowislnej a numer tel.jest taki sam jak na ul. Kapelanka -ale nikt nie odpowiada,brakuje mi tylko niemieckiego rozliczenia tego nie dolaczyli
zdjecie uzytkownika
piochu - 2012-03-08 13:16:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
normalnie banda świadectw pracy też dali , pracowałem pawie dwa lata , teraz nie mam nawet Kuroniówki i bida w chałupie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-03-08 17:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To mozesz sie cieszyc,ja po zwolnieniu nie dostalem wyplaty,i co na to powiesz?
zdjecie uzytkownika
piochu - 2012-03-09 10:30:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie też wiszą 3 pensje
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-04-13 14:56:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak już się przenieśli pod luksemburg a firma ma siedzibę w sarbrucken ale oczywiście echo w słuchawce jak ktoś dzwoni, a na kasę niemożna się doczekać ale ja im się dobiorę do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y
zdjecie uzytkownika
baciar - 2012-09-14 22:16:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oni robią co chcą od samego początku!!!!!!!!!! walą ludzi na kasę po 8euro za godzinę i to same nocki to ochłap poza tym mają najlepszych mastrów na świecie!!!!!!!!!!!!!![usunięte przez admina]
zdjecie uzytkownika
0bcy - 2012-12-21 23:16:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
koleś to jest nic robiłem z nim w Perebelgu myślałem że nikt już nie wchodzi na tą stronę teraz jest po francusku więc się nikt nie opisze jak było a działo się dużo spotkałem się z nim w Perebergu po jakimż czasie i nic tam nie pokazał tylko tyle że jest cienias w robocie przy taśmie i to mnie teras bawi bo ja mam dobrą robote a on co pojechał gdzieś i co
zdjecie uzytkownika
rybka - 2012-12-21 23:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pojechał i nic nie pokazał słyszałem że był gdzieś koło Holandii ale mu nie wyszło bo wyleciał teraz szukają ludzi do firmy żeby ocalić kontrakt ale z tego co wiem to trudno z ludzmi i fachowcami jeśli firma ma taką reklame [usunięte przez admina]
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2012-12-21 23:33:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mój mąż tam robi i to niedawno dokładał do wrzystkiego ale miał powiedziane że jak zjedzie to mu oddadzą a teraz ani kasy za dokładki ani z firmy i czy to jest normalne NIE ludzie mają rodziny tak samo jak Sala ale liczy się tylko on nikt więcej żal mi tylko tej żony i dzieci że kiedyś to przeczytają a tak pewnie będzie
zdjecie uzytkownika
smerfetka - 2012-12-22 00:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O jak miło że ktoś napisał jestem w szoku i to na starą strone teraz to jest firma GDE z 'Luxemburgu poczytałam i jestem w szoku ja pracowałam tam do niedawna kiedy byłam potrzebna to było dobrze teraz zrezygnowałam bo mój przełożony mnie olał nie napiszę nic więcej bo tylko mi go żal a on zna reszt żal mi ale nie go a każdy kto jest kumaty to zrozumie
zdjecie uzytkownika
jjj - 2012-12-28 21:42:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie też wisi kasę za dwa miesiące i nic nie mogę zrobić [usunięte przez admina]poprostu mnie okradł nie odbiera telefonów nie odpisuje na smsy ale nie podaruje mu tych pieniędzy idę do sądu do urzędu skarbowego do zusu niech mu dowalą takie kary [usunięte przez admina]
zdjecie uzytkownika
jjj - 2012-12-28 22:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Normalnie śmiech na sali poprostu ludzie którzy dobrze pracują się gnoi a reszta znajomków są pod ochroną ale w dupie z nimi ja muszę odzyskać kasę i wy wszyscy też się zbierzcie do kupy i weźmy się za to żeby go w końcu uglebić bo jak długo to ma trwać?
zdjecie uzytkownika
tinka - 2013-01-05 01:48:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jako kobieta wydałam z siebie wszystko Pracowałam było super dałam z siebie wszystko potem choroba na moim stanowisku dwie osoby robiły to samo co ja I jaka to jest sprawiedliwość skoro ja pracuje sama a za mnie dwie osoby Ja mam8euro a dwie 14 jest różnica Duża bo ja mając 8 euro cisne a dwie maja luz tylko że ja robie jako kobieta a ich dwóch to mężczyżni
zdjecie uzytkownika
kurczak - 2013-01-09 11:44:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
miło że spotyka się tu znajomych pozdrawiam słuchajcie najpierw musicie wysłać wezwanie do zapłaty a potem pozew do sądu prac [usunięte przez admina]
zdjecie uzytkownika
też żona - 2013-02-11 10:51:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taka jesteś mądra a dlaczego się nie podpisałaś z imienia i nazwiska , może z obawy przed tym , czego mogłabyś się dowiedzieć o swoim mężu. Mój mąż też tam pracował na początku też dostawał wypłatę na czas , też chwalił firmę ale do czasu kiedy siedziba była w Polsce ale się wynieśli z kraju to wypłaty za 5 miesięcy nie dostał . Więć nie pisz bzdur . Życzę powodzenie w tej
zdjecie uzytkownika
żona pracownika - 2013-02-12 17:36:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też żona - nie podpisałam się nazwiskiem bo piszę w swoim imieniu nie męża ... wyrażam swoje zdanie nie jego .nie ja jestem pracownikiem [usunięte przez moderatora] ja tylko wyraziłam swoją opinie bo chyba po to jest ta strona . ale widzę , że niektorzy nie wiedza co znaczy opiniować więc uciekaja się również do obrażania ... Mój mąż pracuje w PL ... i jak mówiłam nie mamy problemów z wypłatami ... A co do prawdy ... NIKT NIE JEST SWIETY tym bardziej na wyjazdach na kontraktach .Ile prawdy jest w ..prawdzie.. wie tylko sam zainteresowany ...a pogloski pomówienia obrażanie i zła opinia - prosze poczytać uważnie inne opinie innych zakladów - dziwne że wszyscy (SAMI ZWOLNIENI ) tam narzejaja wyłacznie na swoich pracodawców nie umiejąc pogodzić się ze zwolnieniem .
zdjecie uzytkownika
żona pracownika - 2013-02-14 14:40:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anno ja nie pisze o firmie FRANSPOL MEAT bo firmy nie znam - ja jakbys nie zauwazyła caly czas pisze o [usunięte przez moderatora] jako pracodawcy ... i sama może [usunięte przez moderatora] jestes skoro do tego nie doszłas ... czytajcie ze zrozumieniem a urazy moze byscie w inny sposob zalatwiali ... najlatwiej po fakcie psy na kims wieszac ...coz taka ludzka slabosc i mentalnosc ...
zdjecie uzytkownika
anno - 2013-02-14 23:37:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakbys Ty dobrze się wczytala to może zauwazylabys ze to sa "opinie Franspol Meat "a nie jakiegoś [usunięte przez moderatora] wiec dotyczy to firmy wszyscy sa tam tacy sami,a ja akurat mieszkałam razem z mezem i nie przypominam sobie zebys robila nam za przescieradlo;)))
zdjecie uzytkownika
Rypu - 2013-02-17 13:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po pierwsze to jest forum firmy a to że zmieniała nazwę wiele razy to nie nasza wina A po drugie jeśli kobiety myślą że ich mężowie są wierni na kontraktach to się mylą!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
gumis - 2013-02-17 13:38:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłem i robiłem nie chce nikogo obrażać ale powiem że to prawda jeśli jest problem to go każdy opisze i jestem za Wami!!!!!!!!!!!!!!! sam pracowałem na kontrakcie i wiem jak jest [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
motyl - 2013-02-17 13:43:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piszemy o akod meat o franspol meat i o teraz gde to jest finma więc dajcie na luz
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-06 08:00:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to jest możliwe że Franspol Meat wisi pracownikom po 3 zaległe pensje ;/ robicie coś z tym czy tak czekacie aż wpłyną?
zdjecie uzytkownika
anonim2 - 2013-07-30 16:43:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim , dawaj dawaj [usunięte przez moderatora] ma wielu ,,fanów,, mnie też wisi pensje za 3 miesiące . masz jakiś pomysł co z tym zrobić ?
zdjecie uzytkownika
biedronka01gf96 - 2013-07-31 16:28:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poszukuje kontaktu z [usunięte przez moderatora] prosze o pomocmam takie problemy jak i wszyscy finanse czy ktos ma do niego kontakt
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-01 11:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka podstawa?
zdjecie uzytkownika
ktos - 2013-08-02 16:35:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim-co jaka podstawa ? czy nie wystarczajaca podstawa do szukania Go jest to ze ludzi wyjajal na gruba kase? ze jednym za 3 miesiace ciezkiej pracy wisi pensje a innym za dwa badz miesiac ? nie odbiera tel zmienia nrumery takich oszukanych to ze 20 osob bedzie jak nie wiecej .[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
wkur___ - 2013-08-02 18:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez chce odzyskac kase za 3 miesiace mojej roboty jak na dzis to zero odzewu jak i jakiegokolwiek kontaktu z [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-03 17:16:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witajcie jak sytuacja w firmie Franspol Meat czy da sie wyjasnic te opoznienia w platnosciach czy to pierwszy raz tak sie zdarzA
zdjecie uzytkownika
____ - 2013-08-07 17:37:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim , to nie pierwszy raz i nie licz ze odzyskasz kase , takich jak Ty czy ja jest wiecej i zmagamy sie z tym problemem od 5 miesiecy i zero zainteresowania ze strony szanownego Pana Raczka a raczej wrecz unikanie nas , albo zapomnij o kasie albo musimy na cos sie zdecydowac aby NASZE WYPLATY ODZYSKAC
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-07 20:39:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!!! Czy firma Franspol Meat nadal dziala i funkcjonuje jak to jest obecnie czy pracownicy zadowoleni o co chodzi z tymi pieniedzmi niewyplaconymi???
zdjecie uzytkownika
anno - 2013-08-11 14:56:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Raczej delikatnie mowiac NIEUCZCIWA daruj sobie te firme bo i tak cie [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
polkopolko - 2013-08-16 21:17:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ta firma meat franspol jest nadal tak i pracujesz w niej anno teraz,masz wyplate na czas czy jakies sa opoznienia czy to sie zmienia jak bylo od poczatku na meacie prosze o pomoc dziękuje
zdjecie uzytkownika
ktos - 2013-08-23 12:55:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos ma w koncu kontakt z [usunięte przez moderatora] ? jak zalatwic sprawe z niewyplaconymi przez niego nam pensjami , macie jakis pomysl ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-25 17:36:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie o co chodzi z tymi pensjami czy to jest opóznienie bo praca jest przez agencję pośrednictwa pracy czy to jednorazowa taka sytuacja
zdjecie uzytkownika
maniek - 2015-02-17 16:18:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oni już tym transportem to jakiś czas się zajmuja, wiec moim zdaniem to jest solidna firma, z resztą sami zobaczcie na oferty pracy, widac, ze byle kogo nie przyjma do pracy od razu, mają ajkieś konkretne wymagania. Czekam jeszcze w takim razie na Wasze opinie odnośnie pracy u nich, jak na chwile obecna to wyglada.
zdjecie uzytkownika
radel - 2015-04-23 00:50:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To że mają jakieś doświadczenie w transporcie nie znaczy od razu, że sobie dobrze radzą. Radzą sobie bo radzą ale wielu pochlebnych opinii na ich temat nie słyszałem
zdjecie uzytkownika
kuuba - 2016-04-16 17:14:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z nowych ofert do nich jest tylko jedna, w ogóle dziwne, ze po roku się pojawiła dopiero, bo jako Przedstawiciel Regionalny DIY i wydaje mi się, że można dobrze zarobić nawet, bo średnio koło 3 tys można wyciągnąć z tego co się dowiedziałem jednak, wiec sporo.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Franspol Meat!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Franspol Meat
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert