brak logo

Franspol Meat

Toruń

Opinie o Franspol Meat

anonim 2011-01-28 15:19:11
puki praccujesz jest ok ale spróbuj się zwolnić orżną cię na kasę bo umowe masz na 800 euro jak ciją wogóle wypłacą ja czekam już miesiąc i panie z biura z Krakowa mnie tylko zwodzą nie zabardzo polecam
mirafiora 2011-02-20 13:41:30
Uwazam,ze firma jest ok.wynagrodzenie odpowiednie od umiejetnosci pracownika.Ale,ale i niestety jest pewien pracownik,ktory skutecznie psuje i odstrasza pracownikow,a mianowicie[usunięte przez moderatora],osoba niezruwnowazona psychicznie,z problemem alkoholowym.Do tego nieuczciwa,przywlaszczal sobie pieniadze pracownikow,wyplacane za urlop.Do tego jest agresywny i pod wplywem alkoholu przychodzi do pracy ,grozac pracownikom.Prosze przyjzec sie tej sprawie,jesli Panstwu zalezy na jak najlepszej opinii o firmie.Pozdrawiam.
BIGOS NA WIEPRZOWINIE 2011-02-20 18:30:58
DO PREZESOW FIRMY FRANSPOL MEAT.PROSZE ZAJAC SIE [usunięte przez moderatora]KTORY JEST ALKOHOLIKIEM ,STOSUJACYM [usunięte przez moderatora]W PRACY,PRZEZ CO PRACOWNICY NIE CHCA PRACOWAC I NIESTETY TO WPLYWA NEGATYWNIE NA WIZERUNEK FIRMY,GDYZ KAZDY KTO MIAL STYCZNOSC Z [usunięte przez moderatora] NIE POLECA INNYM POTENCJALNYM KANDYDATOM PRZYJAZDU DO PRACY.PROSZE O ZBADANIE SPRAWY,GDYZ[usunięte przez moderatora] JEST KARALNY I JESLI [usunięte przez moderatora] DALEJ BEDZIE FIKAC,SKIERUJE SPRAWE PRZECIWKO[usunięte przez moderatora]DO SADU.GENERALNIE MOGE PRACOWAC,BO KASA JEST DOBRA I DO FIRMY NIE MAM NIC,ALE JESLI NIE ZROBICIE CZEGOS Z TYM DEGENERATEM,TO NIESTETY,ALE ZAKONCZE U WAS PRACE.Z POWAZANIEM.
anonim 2011-02-20 18:35:38
ja mialem stycznosc z tym[usunięte przez moderatora] i zjechalem bo gnebil mnie.To [usunięte przez moderatora] ludzie dlaczego wy trzymacie takiego jelopa...
rzeznik 2011-02-23 12:23:41
Tak firma jest ok.polecam.
Hińczyk 2011-06-20 12:08:14
A co powiecie o[usunięte przez moderatora] który jest brygadzista w franspolmeat? i jego zarozumiałym [usunięte przez moderatora]wspaniałym który juz od koksu i browarów całkiem mu sie we łbie poprzedstawiało to zwykli alkoholicy stosuja [usunięte przez moderatora] i wykorzystuja każa spac w nedznej norze w sosnowcu i cały dzien orac jak wół w zakładach jano w zabrzu banda wiesniaków!!!
mały 2011-12-28 22:56:34
Hińczyk - 2011-06-20 12:08:14

A co powiecie o[usunięte przez moderatora] który jest brygadzista w franspolmeat? i jego zarozumiałym [usunięte przez moderatora]wspaniałym który juz od koksu i browarów całkiem mu sie we łbie poprzedstawiało to zwykli alkoholicy stosuja [usunięte przez moderatora] i wykorzystuja każa spac w nedznej norze w sosnowcu i cały dzien orac jak wół w zakładach jano w zabrzu banda wiesniaków!!!!
Chłopaki uwaga na [usunięte przez moderatora] pracowałem w tej firmie prawie rok najlepsza jest tam pani[usunięte przez moderatora] reszta to [usunięte przez moderatora]kobieta złoto a[usunięte przez moderatora] to wieprz
xyz 2012-01-12 18:48:09
Nie jest ok. trzeci miesiąc czekam na kasę!!!!!
do anonim 2012-01-13 10:04:06
i co odzyskałeś tą kasę? Mam ten sam problem
anonim 2012-01-31 23:09:53
taaaaaaaaaaaaaak,moj tez sie zwolnil i zapomnij o kasie-PRZESTEPCY tak nie powinno sie dziac kiedys ktos sie tym zainteresuje he he
iwa 2012-02-14 09:25:25
Mój maż tez tam pracował , ale pensji za listopad i grudzie też nie wypłacili . Teraz zmienili adres podobno na śliwkową , ale nikt o nich nie słyszał . Jak można w tak trudnych czasach tak[usunięte przez moderatora]pracowników . Ludzie , którzy tak robią nie powinni przespać spokojnie jednej nocy. Ale na pocieszenie wiem ,że dobro powraca ,ale zło podobno wraca ze zdwojoną siłą, życzę więc prezesowi i pracownikom administracji koszmarów nocnych z widokiem waszych pracowników , którzy przez was ,,KLEPIĄ BIEDĘ\"
kazio 2012-02-14 09:54:44
od dłuższego czasu dzwonie do firmy ale nikt nie odbiera ,czy ma ktoś namiary bo przeczytałem o śliwkowej czy to pewne dajcie nr telefonu jak ktoś ma
przedar 2012-02-16 15:47:29
wynajmuję im dom od kilku miesięcy to[usunięte przez moderatora] i br...., szkoda słów nigdy więcej [usunięte przez moderatora], nie odbiega od opinii całości [usunięte przez moderatora]jakich mało

w skali ocen negatywnych brakuje skali

zezol 2012-02-19 21:16:11
czy ogolnie z zwiazku z tymi przekretami ktos nie zalozy sprawy w sadzie?w ten sposob moznabybylo cos kasy odzyskac i dobrac sie do tylkow......
MAR 2012-02-21 13:04:17
CIEKAWE CZY LISTA POKRZYWDZONYCH JEST DŁUGA , BO WPISÓW NIEWIELE .
WPISUJCIE SWOJE OPINIE MOŻE WTEDY RUSZY ICH SUMIENIE ALBO ZACZNĄ SIĘ CHOĆ TROCHĘ BAĆ. POZDRAWIAM WSZYSTKICH POKRZYWDZONYCH PRZEZ TĄ NIE DAJ BOŻE FIRMĘ
anno 2012-02-21 18:40:43
czy moglby ktos podac aktualny adres do tej\'firmy\" lub aktualny telefon nie moge sie z nimi skontaktowac-ludzie apel o wpisy poprzednik ma racje!!!!!!
nowy 2012-02-26 12:55:00
podobno siedziby juz w polsce nie ma jest w niemczech. planuja teraz przenosiny do luxemburga i z tamtad oddelegowywac pracownikow do niemiec -bynajmniej .
anno 2012-02-26 18:39:24
a jak sie z nimi skontaktowac podajcie jakis numer kontaktowy
iwa 2012-02-28 08:17:06
sprawdzałam w zus-ie firma jet zarejestrowana w Krakowie pod nowym adresem na śliwkowej 4 TELEFON TAKI JAK POPRZEDNIO ,ALE NIESTETY DO PIĄTKU NIE ODPOWIADAŁ.
anno 2012-02-28 08:48:26
aha dzieki,moze to pomoze ale wyraznie znowu cos kreca
ja 2012-03-06 12:50:15
a pity dostaliście? ja tylko z franspol meatu w którym zatrudniony byłem od lipca a z zakopianki nie i mam problem bo zero kontaktu z kimkolwiek nr tel który był na stary adres faktycznie nie odpowiada zapewne na śliwkowej już jest inny żeby się nikt pokrzywdzony nie domagał swoich pieniędzy
anno 2012-03-07 12:05:18
moj maz dostal pit z franspol meat ale z adresu z ul.Starowislnej a numer tel.jest taki sam jak na ul. Kapelanka -ale nikt nie odpowiada,brakuje mi tylko niemieckiego rozliczenia tego nie dolaczyli
piochu 2012-03-08 13:16:13
normalnie banda świadectw pracy też dali , pracowałem pawie dwa lata , teraz nie mam nawet Kuroniówki i bida w chałupie
anonim 2012-03-08 17:32:38
To mozesz sie cieszyc,ja po zwolnieniu nie dostalem wyplaty,i co na to powiesz?
piochu 2012-03-09 10:30:22
mnie też wiszą 3 pensje
anonim 2012-04-13 14:56:22
Tak już się przenieśli pod luksemburg a firma ma siedzibę w sarbrucken ale oczywiście echo w słuchawce jak ktoś dzwoni, a na kasę niemożna się doczekać ale ja im się dobiorę do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y
baciar 2012-09-14 22:16:45
oni robią co chcą od samego początku!!!!!!!!!! walą ludzi na kasę po 8euro za godzinę i to same nocki to ochłap poza tym mają najlepszych mastrów na świecie!!!!!!!!!!!!!![usunięte przez admina]
0bcy 2012-12-21 23:16:03
koleś to jest nic robiłem z nim w Perebelgu myślałem że nikt już nie wchodzi na tą stronę teraz jest po francusku więc się nikt nie opisze jak było a działo się dużo spotkałem się z nim w Perebergu po jakimż czasie i nic tam nie pokazał tylko tyle że jest cienias w robocie przy taśmie i to mnie teras bawi bo ja mam dobrą robote a on co pojechał gdzieś i co
rybka 2012-12-21 23:23:40
pojechał i nic nie pokazał słyszałem że był gdzieś koło Holandii ale mu nie wyszło bo wyleciał teraz szukają ludzi do firmy żeby ocalić kontrakt ale z tego co wiem to trudno z ludzmi i fachowcami jeśli firma ma taką reklame [usunięte przez admina]
ktoś 2012-12-21 23:33:46
mój mąż tam robi i to niedawno dokładał do wrzystkiego ale miał powiedziane że jak zjedzie to mu oddadzą a teraz ani kasy za dokładki ani z firmy i czy to jest normalne NIE ludzie mają rodziny tak samo jak Sala ale liczy się tylko on nikt więcej żal mi tylko tej żony i dzieci że kiedyś to przeczytają a tak pewnie będzie
smerfetka 2012-12-22 00:16:43
O jak miło że ktoś napisał jestem w szoku i to na starą strone teraz to jest firma GDE z 'Luxemburgu poczytałam i jestem w szoku ja pracowałam tam do niedawna kiedy byłam potrzebna to było dobrze teraz zrezygnowałam bo mój przełożony mnie olał nie napiszę nic więcej bo tylko mi go żal a on zna reszt żal mi ale nie go a każdy kto jest kumaty to zrozumie
jjj 2012-12-28 21:42:29
Mnie też wisi kasę za dwa miesiące i nic nie mogę zrobić [usunięte przez admina]poprostu mnie okradł nie odbiera telefonów nie odpisuje na smsy ale nie podaruje mu tych pieniędzy idę do sądu do urzędu skarbowego do zusu niech mu dowalą takie kary [usunięte przez admina]
jjj 2012-12-28 22:50:44
Normalnie śmiech na sali poprostu ludzie którzy dobrze pracują się gnoi a reszta znajomków są pod ochroną ale w dupie z nimi ja muszę odzyskać kasę i wy wszyscy też się zbierzcie do kupy i weźmy się za to żeby go w końcu uglebić bo jak długo to ma trwać?
tinka 2013-01-05 01:48:52
ja jako kobieta wydałam z siebie wszystko Pracowałam było super dałam z siebie wszystko potem choroba na moim stanowisku dwie osoby robiły to samo co ja I jaka to jest sprawiedliwość skoro ja pracuje sama a za mnie dwie osoby Ja mam8euro a dwie 14 jest różnica Duża bo ja mając 8 euro cisne a dwie maja luz tylko że ja robie jako kobieta a ich dwóch to mężczyżni
kurczak 2013-01-09 11:44:43
miło że spotyka się tu znajomych pozdrawiam słuchajcie najpierw musicie wysłać wezwanie do zapłaty a potem pozew do sądu prac [usunięte przez admina]
też żona 2013-02-11 10:51:58
Taka jesteś mądra a dlaczego się nie podpisałaś z imienia i nazwiska , może z obawy przed tym , czego mogłabyś się dowiedzieć o swoim mężu. Mój mąż też tam pracował na początku też dostawał wypłatę na czas , też chwalił firmę ale do czasu kiedy siedziba była w Polsce ale się wynieśli z kraju to wypłaty za 5 miesięcy nie dostał . Więć nie pisz bzdur . Życzę powodzenie w tej
żona pracownika 2013-02-12 17:36:01
też żona - nie podpisałam się nazwiskiem bo piszę w swoim imieniu nie męża ... wyrażam swoje zdanie nie jego .nie ja jestem pracownikiem [usunięte przez moderatora] ja tylko wyraziłam swoją opinie bo chyba po to jest ta strona . ale widzę , że niektorzy nie wiedza co znaczy opiniować więc uciekaja się również do obrażania ... Mój mąż pracuje w PL ... i jak mówiłam nie mamy problemów z wypłatami ... A co do prawdy ... NIKT NIE JEST SWIETY tym bardziej na wyjazdach na kontraktach .Ile prawdy jest w ..prawdzie.. wie tylko sam zainteresowany ...a pogloski pomówienia obrażanie i zła opinia - prosze poczytać uważnie inne opinie innych zakladów - dziwne że wszyscy (SAMI ZWOLNIENI ) tam narzejaja wyłacznie na swoich pracodawców nie umiejąc pogodzić się ze zwolnieniem .
żona pracownika 2013-02-14 14:40:07
anno ja nie pisze o firmie FRANSPOL MEAT bo firmy nie znam - ja jakbys nie zauwazyła caly czas pisze o [usunięte przez moderatora] jako pracodawcy ... i sama może [usunięte przez moderatora] jestes skoro do tego nie doszłas ... czytajcie ze zrozumieniem a urazy moze byscie w inny sposob zalatwiali ... najlatwiej po fakcie psy na kims wieszac ...coz taka ludzka slabosc i mentalnosc ...
anno 2013-02-14 23:37:19
Jakbys Ty dobrze się wczytala to może zauwazylabys ze to sa "opinie Franspol Meat "a nie jakiegoś [usunięte przez moderatora] wiec dotyczy to firmy wszyscy sa tam tacy sami,a ja akurat mieszkałam razem z mezem i nie przypominam sobie zebys robila nam za przescieradlo;)))
Rypu 2013-02-17 13:06:06
Po pierwsze to jest forum firmy a to że zmieniała nazwę wiele razy to nie nasza wina A po drugie jeśli kobiety myślą że ich mężowie są wierni na kontraktach to się mylą!!!!!!!!!!!!!!!!
gumis 2013-02-17 13:38:28
byłem i robiłem nie chce nikogo obrażać ale powiem że to prawda jeśli jest problem to go każdy opisze i jestem za Wami!!!!!!!!!!!!!!! sam pracowałem na kontrakcie i wiem jak jest [usunięte przez moderatora]
motyl 2013-02-17 13:43:21
piszemy o akod meat o franspol meat i o teraz gde to jest finma więc dajcie na luz
anonim2 2013-07-30 16:43:49
anonim , dawaj dawaj [usunięte przez moderatora] ma wielu ,,fanów,, mnie też wisi pensje za 3 miesiące . masz jakiś pomysł co z tym zrobić ?
biedronka01gf96 2013-07-31 16:28:50
poszukuje kontaktu z [usunięte przez moderatora] prosze o pomocmam takie problemy jak i wszyscy finanse czy ktos ma do niego kontakt
ktos 2013-08-02 16:35:42
anonim-co jaka podstawa ? czy nie wystarczajaca podstawa do szukania Go jest to ze ludzi wyjajal na gruba kase? ze jednym za 3 miesiace ciezkiej pracy wisi pensje a innym za dwa badz miesiac ? nie odbiera tel zmienia nrumery takich oszukanych to ze 20 osob bedzie jak nie wiecej .[usunięte przez moderatora]
wkur___ 2013-08-02 18:02:13
ja tez chce odzyskac kase za 3 miesiace mojej roboty jak na dzis to zero odzewu jak i jakiegokolwiek kontaktu z [usunięte przez moderatora]
____ 2013-08-07 17:37:50
anonim , to nie pierwszy raz i nie licz ze odzyskasz kase , takich jak Ty czy ja jest wiecej i zmagamy sie z tym problemem od 5 miesiecy i zero zainteresowania ze strony szanownego Pana Raczka a raczej wrecz unikanie nas , albo zapomnij o kasie albo musimy na cos sie zdecydowac aby NASZE WYPLATY ODZYSKAC
anno 2013-08-11 14:56:00
Raczej delikatnie mowiac NIEUCZCIWA daruj sobie te firme bo i tak cie [usunięte przez moderatora]
ktos 2013-08-23 12:55:37
czy ktos ma w koncu kontakt z [usunięte przez moderatora] ? jak zalatwic sprawe z niewyplaconymi przez niego nam pensjami , macie jakis pomysl ?
igrek 2016-05-21 11:44:53
strasznie mieszasz @kuuba. Piszesz, że ofertę widzisz, a później, że czegoś się dowiedziałeś. Więc może to po prostu ktoś powiedział Ci o rekrutacji? Bo ja tam od dawna nie widziałem ofert pracy od nich. :)
Zostaw swoją opinię o Franspol Meat - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Franspol Meat