brak logo

Fastek Fitting Polska Sp.Z.o.o

Swarzędz

Opinie o Fastek Fitting Polska Sp.Z.o.o

żelazny boj 2011-07-16 11:50:08
dokladnie. zgadzxam sie w 100 procentach. dobrze ze juz tam nie pracuje. najgorsi sa brygadzisci i kierownik oraz[usunięte przez moderatora] z biura. [usunięte przez moderatora]
magic 2011-08-12 00:12:02
co ja tu widze? ale z wiekszoscia tych opini musze sie zgodzic... ja nadal w tym syfie tkwie i [usunięte przez moderatora] mnie strzela jak na sama mysl o tej firmie. banda, [usunięte przez moderatora] !
anonim 2011-08-12 10:04:41
A jak tam nowa fabryka W Rosji?
pracownik 2012-02-09 12:46:46
anonim - 2011-08-12 10:04:41

A jak tam nowa fabryka W Rosji?
[usunięte przez moderatora] z tychów pojechał ja uzdrawiać banda a najbardziej gruszka z tychów
żniniak 2012-04-13 17:19:30
[usunięte przez moderatora]to kawał [usunięte przez moderatora]. ja jak sie zwalniałem to mi zawinął z wypłaty bodajże 800 PLN. do konca starałem sie robić jak nalezy, nawet powiedziałem[usunięte przez moderatora] że jak trzeba bedzie to popracuje dłuzej niz okres wypowiedzenia żeby ten miał czas przeszkolić ewentualnego nowego pracownika i co? [usunięte przez moderatora] okradł mnie. pewnie cały tydzień za tą kasę żarł w mc donaldzie. żenada
dziwni jesteście 2012-04-26 22:31:26
A TERAZ KOLEGO PRACUJESZ W INNEJ FIRMIE ?

LEPIEJ ZARABIASZ I SIĘ [usunięte przez moderatora].. TAK ?
pan zenek 2012-05-01 12:27:54
Fastek to lipa i to fakt. kto chce pracowac niech pracuje a kto nie chce albo nie moze to nie i juz. ciekawe ile stary zarabia? stawiam że ma koło 20 000 PLN /miesiac
Jacob 2012-06-04 10:29:03
Mam zamiar starać się o pracę w tej firmie, komenty są ale już trochę czasu minęło. Jak jest obecnie sytuacja w tej firmie?
Anonymous 2012-06-25 18:24:01
Polecam, tą firmę.
lysy 2013-03-12 15:39:47
to kto zostal ze starej ekipy???
bubu 2013-04-01 12:05:34
jedna wielka klika !!!, chociaż niektórym dali do zrozumienia , że nie są nietykalni ))
BIB 2013-04-01 13:54:15
KOLO - pan dyrektor ma głęboko w D...e kogo zwolnili pewnie jak podpisuje wypowiedzenie to nawet nie wie jak ten "ktoś" wygląda,jaką ma sytuacje jak długo pracuje itp. liczy się tylko że trzeba kogoś zwolnić!!!
1
nikt albo ktoś 2013-05-26 17:09:42
kolejny durny "BYŁY"

po 1 to nie forum

po drugie, jak masz jaja i coś do kogoś, to powiedz mu to prosto w oczy

jak jesteś źle traktowany przez pracodawcę, to idź do sądu

jak tylko z nudów się tu udzielasz, to zrób to co robi pies, jak jest znudzony
szalony witold cwaniaczkowaty 2013-06-09 09:49:56
[usunięte przez admina] A więc ponawiam pytanie? kto nadal pracuje w swaju? czy ktoś może mi powiedzieć? kto wyleciał ,dlaczego?
krzywousty marek 2014-02-11 18:04:29
Ogólnie firma nie taka najgorsza, za wypłate względnie idzie przeżyć przy trybie lekko oszczędnosciowym oczywiście.Niektórzy ludzie spoko inni wiadomo- obok siebie spoko koleś i kanalia. uważać na (usunięte przez administratora) bo to konfitura jest. Mrówa spoko ale męczy, Matuszaki luzik.
1
anonim 2014-03-28 02:42:35
powiem tak zarobki od 10 lat takie same była obiecana podwyżka na rok 2014r i co? nic ani słychać ani widać! tata jak zwykle ściemę wali!!! (usunięte przez administratora)A potem zdziwienie wielkie że ktoś odchodzi! a zdziwienie dopiero się szykuje! najlepiej zapytać o opinie tych co odeszli i nigdy nie wrócą! radze wszystkim szczerze omijać tą firmę szerokim łukiem o szacunku i podwyżkach możecie sobie tylko pomarzyć! kto chce na dzień dobry mieć 8,20zł na godzine i 800zł premii to zapraszam będziecie jednymi z wielu tą firmę można nazwać szkoleniową tylu ludzi już tu się przewinęło a ile jeszcze przewinie to głowa jest za mała! tym co chcieli by zrobić tu karriere niech lepiej trzy razy się zastanowią zanim coś napiszą! pozdrawiam!
1
zdziwiony 2014-03-28 08:34:04
coś mi tu nie gra. Nie powiem, że ta firma jest idealna. Faktycznie podwyżki są rzadko. Ale jak w niej pracowałem to w 2009 roku miałem stawkę zasadniczą 9,33 + 15% motywacyjnej + wydajnościową 800 stówek, a jak wykręciliśmy dobrą wydajność to 1000. To mi dawało co najmniej 2000 na rękę. A z nadgodzinami sobotnimi/niedzielnymi nawet 2500. Nie słyszałem żeby stary obniżki zrobił. A robota jak robota, robisz woje i idziesz do domu.
Lepiej tu nie ściemniać bo są ludzie, którzy przychodzą i pracują latami, a jak płaca lub robota się nie podoba to zawsze można odejść. Ale jak się jest dostawcą dla Voldzwagena to na pewno jest gorzej niż jak się załapiesz do nich. Ale to najczęściej przypadek lub przez znajomości. W Voldzwagenie tylko spawaczy zatrudniają a całą resztę to trzeba przejść przez Worka za 7 na godzinę.
Teraz robię w magazynach w Gądkach - nie polecam.
1
anonim 2014-03-31 23:37:02
To zapraszamy ponownie panie zdziwiony a sam pan się przekona jak jest naprawdę. 8.20 na godz. śmiech na sali! Pozdrawiam!
obserwator 2014-05-04 13:14:46
Jeśli stawki w tej firmie są takie żałosne to po co ludzie w niej pracują, niech sobie idą tam gdzie są wyższe.
A poza tym jakoś trudno dać wiarę aby niemała firma (jak sądzę, skoro są amatorzy publicznej krytyki na goworku) płciła mniej niż minimalna płaca...
Jeśli jest inaczej to na co czekacie - donosik do PIP i podwyżki gwarantowane
1
kula 2014-05-11 01:47:03
pracuje w tym zakladzie.i jest stawka 8 zl na godzine,a ludzie trzymia ta prace dlatego panie obserwator ze takie prace sa dla nas niedostepne i trzymie sie kazdy co ma.wykorzystujecie rynek z nadmiaru ludzi ale do nas juz przestano sie zglaszac.oferty ktore przedstawiacie realnie w warunkach polowych sa zalosne.
obserwator 2014-05-11 08:32:55
panie kula - no to jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. Polskie prawo jest bezwzględne - każde wynagrodzenie miesięczne w kwocie minimalnej 1680zł BRUTTO, czyli około 1242zł NETTO jest zgodne z prawem.
W tej sytuacji zachęcam do pójścia na Wybory - to tylko od krawaciarzy w Warszawie rządzących naszym krajem zależy na jakim poziomie ustalona zostanie płaca minimalna.
To teraz panie kula jeszcze raz - jeśli na kwitku od wypłaty masz 2000zł NETTO to oznacza to, że Twój pracodawca płaci około 750zł NETTO więcej niż powinien.
kula 2014-05-16 04:59:27
owszem,z zaznaczeniem,ze sie przepracuje dwa pełne weekendy w miesiacu-min 32 nadgodziny,lub jak teraz 36 pracujac w niedziele od 18-6,a w poniedzialek idziesz na 14-sta.ale gdy nie ma co sie lubi...........
świrek 2014-05-25 16:19:04
Jaka opiniaaa ....
robić robić robić i nie zarobić ???
to jest moje zdanie
gdyby dali 10zł to pracownicy chodzili by chętne do pracy (usunięte przez administratora)
Pawłoś 2014-06-06 20:07:48
Pozostaje tylko czekać na krftera, bo tu lepiej to już było
1
lysy 2014-06-21 16:58:13
baran kierasznowu szuka debili do roboty.kamerdulajest wolny jego pupilek ha ha.brachole i tak wylecaniedlugo ci mniejsi wiedza
boczek 2014-09-16 19:48:40
pracowałem w tej firmy najgorsza praca jaka miałem nawet przerwy do kibla nie ma jak sie jest na Lini 1600 netto na system trzy zmianowy to sa śmieszne pieniądze
krulik 2014-09-18 20:46:38
oj rzeby szefostwo z volkswagena wiedziało co w tej firmie sie wyprawja to nowa skoda by sie nie jezdzilo do pracy
1
Dyrektor 2014-10-12 16:19:10
Dyrektor ma w-y-j-e-b-a-n-e na to kto w danej chwili pracuje i za jakie pieniądze , kompletnie nie liczy się żaden pracownik ani stary ani nowy, liczy się tylko jego pełen portfel, ciekawe kiedy się obudzi? pewnie jak sam będzie musiał zasuwać na lini, oby odbiło mu się to czkawką!
1
wlkp 2014-10-27 23:43:11
poczekajcie jak vw zacznie przyjmować ludzi wrzesnia poznan antoninek to dopiero bedzie bul dla FASTEK/F. norma ma byc min 1500szt zrobione na I zmian. realne??? RACZEJ nie za dużo nowych przyjmują dyrekcja nie wie co jak ile potrafi 1-2-3 zmiana. na serio i nie mieć tego w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zrobić kół
znajomy 2014-11-15 00:25:11
Szymon wracaj do Fasteka bo idzie bieda bez ciebie, a tu nową skodą chciało by się jeździć dłużej (-:
4
Nietuzinkowy 2014-11-15 00:31:07
donosik to będzie ale do VW co fastek wyprawia z kołami
1
domator 2015-06-21 17:51:01
Fastek fisting to dno. Nie polecam zdecydowanie. pracowalem 4,5 roku. zarobki slabe- nie da sie ukryć że jak na prace w tak bliskiej odleglosci od poznania to jest LIPA. Szef- stary to dureń, wogóle nie interesują go bolaczki pracownikow z dolu, tych od czarnej roboty. Kiero prod- jaruś to jego przydupas i strasznie sie go boi. pozniej masz brygadzistow. mrówka to nadgorliwiec, nie oddychniesz u niego. reszta pije i ćpie hehe. Krystianek.P (magazynier) to najwiekszy podpierdalacz, starego pewnie miał w SB
lodziarz 2016-02-18 21:51:50
tej, maciek podoba to mi sie twoja stara jak ja zapinam od tylca buahahaha
tiny 2016-03-08 17:09:38
Chciałabym podjąc pracę w tej firmie. Jakie tam panują warunki pracy? Prosże o opinie osób tam zatrudnionych, bo zależy mi na realnej opinii.
Czytałam ich ofertę i rozumiem, że to praca na taśmie - chciałabym zatrudnić się w biurze. Jakich można spotkać tam współpracowników? Ile osób pracuje? Czy kierownicy są osobami kompetentnymi czy tylko spychają robotę na nowych?
Dzięki
1
misiu 2016-04-19 21:40:33
ja wiem że idzie nieźle zarobić handel paletami pozdro
juzek 2016-05-01 17:58:42
do misia ja wiem że są jakieś układy między kier. a wybranymi pracowni. wywożą setki palet tygodniowo i handlują
Lidl 2016-05-18 16:44:52
A te palety to gdzie tychy czy Poznań!!
Lidl 2016-05-18 16:50:16
A te palety to gdzie tychy czy Poznań!!
gumbas 2016-06-08 12:25:56
jak się znasz na komputerach to chyba możesz składać papiery. Słyszałem od kier że potrzebują albo będą potrzebować informatyka.
Zostaw swoją opinię o Fastek Fitting Polska Sp.Z.o.o - Swarzędz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fastek Fitting Polska Sp.Z.o.o