brak logo

PMP FAST SERVICE Sp. z o.o

Świecie

Opinie o PMP FAST SERVICE Sp. z o.o

byly pracownik 2009-09-03 14:15:36
całkowicie się zgadzam, nie znam gorszej firmy. za nadgodziny nie chca placic tylko daja wolne ktorego nie mozna wybrac bo niby pracy za duzo, placa taka ze pozal sie boze, prezes to w pelni sie zgadzam ( usunięte przez administratora )
anonim 2011-05-02 19:33:48
pmp fast service świecie( usunięte przez administratora )Ludzie są źle traktowani , mizerne zarobki. Poprosisz o podwyżkę to możesz liczyć na zwolnienie.Cały czas stała gadka że firma nie zarabia i jest pod kreską.Wszędzie kamery ,zapomnisz ubrać okularów lub kasku i masz pozamiatane, premii to już w życiu nie dostaniesz.Obiecują awans i godne zarobki a jest poniżej średniej krajowej.A i uwaga na donosicieli szczególnie na jednego - taki wysoki handlowiec.Nikomu nie polecam ( usunięte przez administratora )
anonim 2011-11-10 22:51:40
Słyszałem, że tak kiepsko zarabiają , że jeden drugiemu przeszukuje kieszenie. Podobno dzieje się tak w oddziale PMP fast service w Kwidzynie. No i Big Brother na żywo :) ( usunięte przez administratora )
Admin 2012-07-11 13:36:03
Firemka marna wcale sie nie rozwija stare maszyny.
Gdyby nie (usunięte przez moderatora) do którego sie przylepili jak rzep do psiego ogona to zlecen wcale by nie mieli.(usunięte przez moderatora)s zarabia na wszystkich bez niego mogli by zamknac firemke-baraczek.
2013-09-25 21:55:23
Niestety ogromny MINUS ze względu na :

- osobę władająca firmą : zatrudnisz się to się przekonasz :)

- zarobki - w stosunku do wykonywanych czynności ............ - poprostu ich brak ( lepiej zatrudnić kolejnego nowego płacąc niską pensję i tak w kółko niż jednego dobrego i dać mu zarobić i mieć kogoś pewnego )

Wielki PLUS za :

- super doświadczenie
- pozostali pracownicy ( kierownicy działów itd ) - ok
- możliwość poznania wielu nowych horyzontów

Praca jedynie na START i do widzenia

Nie polecam chyba że bez doświadczenia i z ambicjami które po czasie się nie przydadzą.

Dla niektórych zawsze będzie OK ale można się zastanowić czytając zamieszczone opinie - a jak to się mówi z braku laku i kit dobry :)

.... KTOŚ ...
1
KTOŚ 2013-09-26 18:30:00
Nie - nie najniższą choć zapewne gdzieniegdzie może i tak jest nie wiem. Jak wspomniane : pieniądze nie adekwatne do wykonywanych obowiązków, Co do samego GURU - nie jest miłym facetem - nie chodzi mi tu o kierowników działów więc spokojnie - próbuj jeżeli masz ochotę się czegoś nauczyć - wiem poprostu że panuje tam totalny brak szacunku do pracowników ze strony rządzących i to tyle. pozdrawiam !
Rozczarowana 2014-07-02 21:02:08
mój facet pracuje tam od niedawna. Wypłata powinna wpłynąć 10go czerwca dziś mamy 02lipca i wypłaty niema. Nigdy nie słyszałam o takiej firmie by ludzi przytrzymywac z wypłatami tak długo! Za co ludzie mają żyć!!
1
rozczarowana 2014-07-02 21:28:56
Czy osoby które tam pracowy też tak kiedyś było? Czy liczyć na to ze tak będzie się powtarzało co do płatności? Grubo się zastanawiamy czy jest sens w tej firmie pracować
rozczarowana 2014-07-03 08:42:01
potrafia ludzi zniechęcić.
lysy 2014-08-01 08:40:41
E no co do wyplat w PMP to nie, to cos kitujesz bo co jak co ale kasa zawsze 7 kazdego miesiaca byla na czas, a nie do 10 jak pieszesz. Moze twoj facet zabalowal gdzies i nie przyniosl wyplaty do domu? :)
lol 2014-08-23 21:14:13
witam dzwonili do mnie z PMP Fast SERVICE zaprosili mnie na rozmowe czy moze mi ktos powiedziec jak tam faktycznie jest jaka kasa jakie umowy i wogóle
2
ojtam 2014-09-16 17:35:02
Specjalista ds logistyki 1670 zl netto bez ale coz...ktos musi prezesa utrzymywac . Pieniazki zawsze na czas.
1
marian futrzak 2014-11-26 00:36:36
no to twoj facet pomylil chyba firmy rozczarowana. pieniadze bardzo smieszne ale wyplacane najpozniej 7 kazdego miesiaca ( przewaznie dzien wczesniej)
krzyniu 2015-02-02 00:32:52
szału raczej nie ma, ale za te stanowiska które oni proponują to raczej nigdzie indziej dużo więcej nie dostaniesz. To już po prostu specyfika pracy i rynku wyznaczyła pewne stawki których się nie przeskoczy, a pracodawcy raczej nie płacą więcej niż w innych tego typu miejscach w naszym kraju... raczej idą w drugą stronę...
1
obcy 2015-05-15 23:53:14
witam, mam propozycję od tej firmy na cnc, proszę o uczciwe opinie czy można wyciągnąć więcej niż 2000 miesięcznie oczywiście euro, obecnie mam 3000 euro tylko ew fracji lecz koszty utrzymanie są duże około 1200 euro, jakby dali na na dziń dobry 2000 euro to bym może się zdecydował, są bardzo tajemnicy albo ściemniają, pozdrawiam
Krzyś 2016-10-04 16:56:59
1400 netto po 2 latach pracy
Krzyś 2016-10-04 16:57:34
1400 netto po 2 latach pracy
gosc 2016-10-13 11:22:30
Pracowalem tam do niedawna i kasa zawsze była o czasie zazwyczaj nawet dzień wcześniej. Ztego co pamiętam to chyba do 7.
df 2016-10-13 19:14:13
@vcv serio oferują tutaj w firmie szkolenia? jeżeli tak faktycznie jest to super sprawa ja zawsze takie firmy doceniam jednak bo to istotne dla nowych ludzi
Zostaw swoją opinię o PMP FAST SERVICE Sp. z o.o - Świecie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PMP FAST SERVICE Sp. z o.o