logo Dragons

Dragons

Kraków

Opinie o Dragons

hmmm 2009-11-12 15:59:20
czesc czy mowimy o firmie mieszczacej sie na ulicy mikolaja jaskra 3??
gosc 2009-11-12 16:31:25
Tak dokładnie chodzi mi o tę ulicę
hmmm 2009-11-12 17:08:33
czesc a mozesz mi podesłac linka do ich oferty pracy bo chcialem sobie jeszcze raz przeczytac a nie moge znalezc
gosc 2009-11-12 17:30:24
Ja też właśnie w żaden sposób nie mogę znaleźć ani ich wymagań ani tego co oferują, nawet strony internetowej nie mają.
hmmm 2009-11-12 17:33:08
no ale wysylales do nich cv pamietasz zkad??
gosc 2009-11-12 17:46:16
Wysłałam tyle CV że trudno spamiętać. Po drugie nawet w nazwie meila nie mają nazwy firmy wpisanej więc szukanie jak igły w stogu siana. Jedynie nr tel mam z którego do mnie dzownili ale to nic nie daje
obecny 2009-11-12 20:22:25
ja również mam zaproszenie na jutro no i sam nie wiem a co do tej podstawy to jeśli dobrze zrozumiałe to jest tylko za 1 miesiąc później dostaniesz tyle ile sprzedasz jakiś procent
Barbarka111111 2009-11-12 22:55:09
napiszcie proszę jak Wam poszło na rozmowie jutro w Dragons, i czym dokładnie firma się zajmuje.
Ja jutro też mam zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną, ale nie idę.
Bardzo proszę napiszcie o co w tym wszystkim chodzi.
Pozdrawiam serdecznie.
handlowiec 2009-11-21 08:35:41
Niezły kit z twoim szukaniem pracy. Pójdź , zobacz, porozmawiaj a nie wypisuj bzdur leniu na forum. Ja pracuje w tej firmie od pół roku i jestem zadowolony. Ty dalej siedź przed kompem.
nierób 2009-11-23 21:13:38
kolega tam pracuje kilka miechów no i musze powiedzieć ze kilka średnich krajowych można zarobić w msc, jak mi się skonczy umowa w mojej pracy to chce tam spróbować
nick 2009-11-24 13:05:31
to powiedz dlaczego cały czas większość ludzi rezygnuje jak pojdzie pierwszy raz? i znów poszukujecie pracowników. wybieracie 10 osób z tego na drugi dzien przychodzi 4? nie mówie ze to jest bajer... poprostu nie zrobiło na mnie to urzadzenie wrazenia i nie bede ściemniał komuś jak sam w to nie wierze
Mlody 2009-11-24 22:33:07
Bo tacy slabi ludzie jak Ty poddaja sie zanim zaczna, a to nie jest system pracy dla slabeuszy. Tacy pozniej wypisuja bzdury na forum, a inni to czytaja zamiast przyjsc i samemu sie przekonac, że warto!
tik 2009-11-25 14:44:50
jak jest dobrze to po co sie pocisz? ludzie pytaja to napisałem co o tym mysle, nikogo nie obrazam ani z nikogo nie zieje wiec nie wiem o co ci chodzi pa
kargul 2009-12-02 08:13:42
Żałosne wpisy żałośnie bezradnych ludzi. Praca w Kirby jak każda inna. Są ludzie którzy sprzedają co 5-6 prezentacji a są i tacy że muszą pokazywać 2 razy aby sprzedać.
kargul 2009-12-02 08:18:09
Firma przede wszystkim uczciwa. Mówią jasno co i jak. nie ma sciemy.
Nie każdy się pewnie nadaje, ale ja spróbowałem mając na początku podejrzenia. Zatrudnienie tylko jawne. Szef ok. Zarobki to prowizje, ale niemałe.
stefek 2009-12-02 08:21:28
Ahhahha rezygnują zanim zaczną. Dobre. Musi tam cos straszyć? Chyba brak wiary w siebie. Chyba tam pójdę do pracy. Lubię wyzwania.
zadowolony 2009-12-11 23:35:27
Dokładnie, to praca dla tych, którzy wierzą w siebie, a nie dla chcących zarobić 1500zl / msc. Tutaj to wstyd tyle zarobić w tydzień!!
ha ha ha 2009-12-12 13:02:46
widze ze pan DPS nudzi sie po nocach i broni firmy zeby znalasc nastepnego frajera ktory bedzie na niego zarabial.. myslales ze masz bajer i dobrze wykonujesz swoja prace mydlac ludzia oczy i byles pewny ze znowu kogos otumaniles a to ten ktos stwarzal pozory i otumanil ciebie pocwicz technike manipulacji bo kiepski w tym jestes..
ham 2009-12-14 22:43:25
nie wiem po co takie hamskie komentarze, tu nie ma zadnej ściemy, wszystko jest jasne od początku do konca, jak nie wierzysz to twoja strata, pracuj do konca zycia na kogos za grosze. Powodzenia mądralo !!
xXx 2009-12-15 16:01:30
"jasne od początku" sami na siebie bata kręcicie.. cieszy mnie fakt, że dążysz do "zrobienia swojego programu" jednakże martwi i to bardzo inna sprawa, że tym wszystkim, którzy podejmą tą prace w późniejszym etapie dajecie do zrozumienia o innych aspektach tej pracy a mianowicie iż od 10% które niby maja dostać od sprzedanej sztuki zabieracie 22%.., że obiecane przez was umawiane spotkania to fikcja i najważniejsze, że ogromny procent ludzi który u was podjął prace kończy ją bardzo szybko ze sporymi długami.. wiec nie pisz "ham" prostaku bo ja nikogo nie obrażam a jak już chcesz się wyżyć i komuś ubliżać to skorzystaj wcześniej ze słownika języka polskiego
pozdrawiam Pana DPS`a z "Dragons"... "trafi kosa na kamień"
nowy 2009-12-17 01:28:18
ja pracuję tydzień i zrobiłem 12pokazów w tym sprzedałem już dwie maszyny.Więc jednak można nieudaczniku? tak pierwsze3 sprzedaże są po10%,później dużo więcej, ale w tydz. mam na rękę 1200pln. to więcej niż zarobisz w miesiąc :) jesteś chyba kolesiem, który nic nie sprzedał bo się nie nadajesz i teraz mścisz się, ale jak ktoś jest mądry to nigdy nie słucha się nikogo dopóki sam nie spróbuje. a taki typ jak ty to co może się wypowiadać jak był w kirby tylko 1dzień? ja jak jestem chory to idę do lekarza, który jest po studiach a nie do tego, który studiował 1miesiąc. chcę do mechanika to do tego który ma jakąś praktykę a nie do tego który obserwował i to tylko 1dzień itp.itd. Więc nie chrzań mi tu jak nic nie osiągnołeś i to w 1dzień!!!!! JESTEŚ BIDNYM I GŁUPIM CZŁOWIEKIEM I BARDZO ŻAL MI CIEBIE. PS. MOŻE MI SIĘ NIE UDA ALE JEDNEGO JESTEM PEWIEN: WARTO BYŁO SPRÓBOWAĆ. PZDR.
drops 2009-12-18 00:22:43
Witam, jestem byłą pracownicą firmy kirby. Niestety sprawy zdrowotne uniemożliwuły mi dalszą praktykę w tej firmie. ale pare dobrych miesiecy pracowałam i powiem nie skromnie ze była to moja jedna z lepszych prac pod wzgledem finansowym i towarzsykim. atmosfera zawsze na luzie, nic na siłe, chcesz mieć wolne- masz. Pracownik nie niewolnik- tak mawiał szef. nie powiem sa miesiące gdzie zaroiłam 4,700 zł na reke a sa takie gdzie zarobi się 1500 zl. wszystko zalezy tylko i wyłącznie od ciebie.
Organizowane były wycieczki, bylismy wszyscy zaproszeni przez szefa do Zakopanego.(za darmo dojazd, noclegi, jedzenie, alkohol), ale także sa indywidualne wyjazdy finansowane przez szefa. Nagrody rzeczowe, oraz pieniężne i to nie byle jakie (np: telewizor lcd, gps,laptop). tak więc stwierdzam ze te nie miłe opinie których jest tu pare spowodowane sa niepowodzeniami w pracy a nie złą polityka firmy. zawsze tak było jest i będzie, że zły pracownik zawsze będzie narzekać! Zreszta idźcie i spawdzcie jak tam jest! tylko wtedy sie przekonacie czy warto.
...jeżeli nie wierzysz w siebie, w to co robisz i nie masz dość determinacji w dążeniu do celu to nie masz czego szukać w tej firmie.
pozdrwaiam serdecznie Pana(usunięte przez administratora). i wszytkich zwariowanych znajomych z biura KIRBY KRAKÓW :)
dziadostwo 2009-12-23 22:11:02
kazdy kto negatywnie sie wyrazil na temat firmy mial w stu % racje banda naciagaczy a ludzie ktorzy niby tam pracuja badz pracowali z dziwnych przyczyn pisza z bardzo bliskich sobie adresow IP.. smiech na sali.. prosto w oczy klamia a tera sie bezczelnie bronia.. jedyna prawda jest to ze ktos tam na tym archaicznym urzadzonku zbil jaka kase przyczyna takiego obrotu sprawy jest prosta naiwnosc ludzi ktorzy chcieli podjac tam prace oraz tych ktorym zamydliliscie oczy
nickeee 2009-12-29 23:15:54
nie chodzi tu o jakos rezygnacje po jednym dniu lamusy chodzi o to, ze jak ktos ma cos w bani to wyciagnie wnioski po tym co zobaczy i usłyszy.... idz i opowiesz jak było:) .
"lamusy" 2010-01-07 09:17:52
wlasnie ten czlowiek ktory tam ci wciskal kity cos wyciagnal z rozmow ze swoim szefciem i opowiada takie bzdury zeby omotac czlowieka a rzeczywistosc jest diamteralnie inna wiem bylem doswiadczylem on owszem ma w glowie i zarabia na kolejnych kandydatach ktorzy podejma prace a podejmujac w koncu cie olsni stad non stop na rozny portalach robia co chwile nabory do pracy bo ludzie rezygnuja
kur_czak 2010-02-05 12:55:35
Bylem na jedno dniowym szkoleniu powiem tak to jest akwizycja.nie dosc ze co dziennie jezdzisz na jarska 3 to jak nie masz samochodu wlasnego to jestes uzalezniony od wszystkich bo wyjezdzasz rano a wraca wieczorem nawet poznym. Najczesciej praca po godzinie 15-16 bo tak ludzie wracaja z pracy. To jest odkurzacz z "duza" iloscia funkcji. Cena odstrasza za uzadzenie podstawowe czyli uboda wersja to trzeba dac okolo 8 tys złoty. Najlepsi pracownicy jada na jakies tam wyjazdy czy cos juz nie pamietam. Ale nie polecam jak pojdziecie to sie sami przekonacie
karol 2010-02-08 16:54:52
Firma przede wszystkim uczciwa. Praca nie każdemu odpowiada, ale wszystko jasno od początku powiedziane.
Qbas 2010-02-10 09:07:34
Akwizycja polzaczona z wciskaniem ludziom kitow... Ja nie polecam, jezeli ktos ma uczciwosc we krwi ;]
nieznajomy 2010-02-17 23:14:28
Haha, od kiedy adres IP mówi o czymkolwiek, poza tym masz racje, firma jest troche cwana, żeby namówić ludzi do pracy trochę wciskają warunki, po pierwsze: płaca o której jest mowa jest kwotą od której należy odliczyć podatek, po drugie: praca jest szalenie czasochłonna, po trzecie: podstawa jest strasznie trudna do zrealizowania, pomimo tego że się pracuje dla innych pieniędzy, ale poza tym firma jest uczciwa, sprzęt jest drogi, ale solidny i dobrze działający, program awansu jest realny, konkursy są do zrealizowania, wycieczki i szkolenia jak pracujesz także są w zasięgu ręki, system płacowy jest tak skonstruowany że opłaca się pracować czym więcej robisz w miesiącu, gdy pracujesz mało, bardzo mało zarobisz, dużo pracy, nieproporcjonalnie większy zarobek, nie jest to ciepła posadka, ale też nikt Cie nie wyzyskuje i oszukuje, klientów także nie oszukujesz, praca jest fair, ale leniwy zawsze będzie narzekać, bo trzeba dojechać, bo trzeba chodzić po domach, bo późno się wraca, no i co z tego, jeżeli popracujesz solidnie miesiąc i możesz sobie zrobić urlop na kolejny miesiąc, trochę wyobraźni ludzie, nie poddawać się od razu
kirby 2010-03-23 20:15:41
szef przemiły?? może i tak ale po 5 min. znajomości. Ja pracowałem z nim trochę dłużej. Trzeba powiedzieć - niezły cwaniak, kombinator. Nie dajcie się zwieść pozorami. Ta praca polega na zarabianiu kasy na naiwności innych ludzi również pracowników !!!!
krakowiak 2010-03-24 08:18:41
Pracowałeś "kirby" trochę dłużej,? tzn ile? 25 minut? Chyba tak bo facet o którym piszesz bardzo mi pomógł wyzwolić się z kompleksów jakie miałem. Ty nie zdążyłeś .. i żałuj że odszedłeś. Nie pluj na innych bo życie ciebie opluje. Skąd u ciebie tyle złych emocji? Musiał cię ojciec lać po głowie.
anonim 2010-03-25 17:30:16
witam,
na jaki okres czasu dostaliscie umowy??? chodzi mi o pierwsza umowe i potem kolejne
soqman 2010-03-28 14:15:42
hmmm. mam iść tam jutro na rozmowę... ale sposób, w jaki obecni pracownicy jeżdżą po innych jest niezbyt przyjemny...
Czyżby wszyscy pracownicy byli tak "uprzejmi"?
A poza tym firma, która nie ma porządnej stronki (lub jakiejkolwiek oficjalnej strony) nie jest zbyt wiarygodna... przyznacie.
Zobaczymy co powiedzą
Pozdrawiam
ktoś 2010-04-27 17:40:14
absolutnie nie wierzcie w cokolwiek wam tam mówią, nie oszukują was w sensie kasy, ale w sensie łatwości i możliwości jej zarobku, dajcie sobie tydzień, bo warto, sprawdźcie czy warto wg was się w to bawić, sprawdźcie czy się w tym widzicie i jakie macie odczucia z pukania po domach, jak to polubicie to staniecie się bardzo bogatymi ludźmi,(usunięte przez administratora) nie wierzcie pozorom miłego szefa i dpsa, to ściema, każdemu tam zależy na wzajemnym sukcesie, ale zbyt dużo ściemniają żeby im wierzyć w to co mówią, a mówią często bajki, nie mniej jednak warto spróbować.
bartek 2010-04-28 08:34:53
hej mam do was pilne pytanie otoz mialem dzisiaj isc na pierwszy dzien do tamtej pracy ale gdy zobaczylem to forum odneichcialo mi sie :( czy moge sie z kims skontaktowac z was kto mial do czynienia cokolwiek z ta praca? bardzo prosze o pomoc !!!
sik 2010-06-07 09:40:16
ludzie miazdza. jak można zrezygnować z propozycji dobrego zarobku?! Teraz kiedy nie ma wogóle pracy?! Pewnie lepiej siedziec w kapciach przed tv i narzekać!
Firma jest naprawdę OK:)
pomiesodor 2010-06-11 11:00:48
Heh..niby racja że każdy sam powinien się przekonać. Ja byłem na spotkaniu i w zasadzie nic z niego nie wyniosłem. Szczerze mówiąc odniosłem wrażenie, że człowiek prowadzący rozmowę wcale nie ma na to ochoty, tak jakby była to tylko formalność. Praktycznie zero pytań o moją osobę i nic na temat firmy. Jak zobaczyłem takie podejście olałem to i czekałem na rozwój sytuacji... całość trwała nie więcej jak 10min (w życiu nie spotkałem się z tak krótką rozmową! ), po czym powiedzieliśmy sobie do widzenia i wyszedłem z przekonaniem że ani oni do mnie nie zadzwonią (na co wcale nie miałem ochoty), ani ja nie chcę tam pracować! mimo to zadzwonili...:] - odmówiłem. Sami stwórzcie sobie obraz przedsiębiorstwa. Moje odczucia w stosunku do firmy DRAGONS są bardzo negatywne, ale może "jestem wyjątkiem".
Nie mówie oczywiście, że nie można zarobić tam przyzwoitych pieniędzy, bo jak się chce, to zapewne się uda:] Ale wierzcie mi na słowo - nie łatwo jest sprzedać takie urządzenie za tak ogromne pieniądze.
A tak odnośnie tych niesamowicie pozytywnych komentarzy powyżej - mam wrażenie że obecni pracownicy firmy próbują ratować jej wizerunek ze względu na przyszłe zatrudnienia, bo rotacja pracowników na pewno jest przeogromna - a z kogoś doić kasę trzeba :]

pozdrawiam serdecznie obecnych pracowników (szczególnie tych, którzy często tu zaglądają i przekażą pozdrowienia reszcie biura:) i przyszłych rekrutów! - życzę wszystkiego dobrego i samych sukcesów na drodze kariery z odkurzaczem!
ziomek 2010-06-25 10:47:28
Praca polega na sprzedawaniu odkurzaczy kirby za 10600 zł !!! z tego co gość mówił to podstawy 1500 zł jak zrobisz 60 pokazów w miesiącu,czyli jakieś 3 dziennie jeżeli chce się mieć weekendy wolne (chociaż trudno żeby były jakieś wolne) jak nie zrobisz 60 pokazów to nici z podstawy. Godzinny pracy popołudniowe bo to jest chodzenie po domach !!! Mimo że pracuje się popołudniami to rano trzeba się wstawić w firmie i podpisać listę obecności. Czyli pracuje się od rana do wieczora....Prowizji 10 % od sprzedanego odkurzacza.... Kuszą że dla najlepszych sprzedawców wycieczki np. do Zakopanego ale też tam wtedy robisz prezentacje !! Jak ktoś lubi chodzić po domach i robić z siebie pajaca to to jest praca dla Ciebie. Wszystkie zarobki o jakich jest mowa są podane brutto i jeździsz własnym samochodem. To tyle dla tych co chcieliby tam pracować.
kruger 2010-09-06 09:43:50
Człowieku, twoje wyznanie bylajaokści jest wzruszajace. Firma sprzedaja najlepszy sprzęt do sprzatania na świecie. Nie ma konkurencji !!! Rozumiesz co to znaczy? Nawet Chińczycy tego nie podrabiają. Cena ok 10 tys to jak na takie cudo b. niewiele. Pochodź po sklepach i popatrz na ceny prod. najwyzszej półki. Kanapa skórzana Kler - 10 400, Kabina prysznicowa b.dobra pow 15 tys, odkurzacz Rainbow (klasa Zelmera) - 12 tys. itd. Sprzedaz to duza umiejętność, a ty chciałbys po paru dniach być mistrzem? Wybij to sobie z głowy. tRZEBA SIĘ UCZYĆ I PO TO SA RANNE SZKOLENIA. a nie po to by podpisac liste.
helenka 2010-09-06 09:47:42
Prowizja - 12 - 20%, a więc nie pisz klamstw,
Wycieczki są, teraz jedziemy na Cypr, i nie robi sietam pokazó tylko się bawimy i zwiedzamy, zarobki uzaleznione od poziomu umiejetności a nie od godzin pracy, dlategotrzeba sie uczyc a tego nikt nie lubi, ale nie nic za darmo.
hahaha 2010-09-30 22:59:30
hahahah Ale wam ten (usunięte przez administratora)wode z mózgu robi :) pewnie dalej nikt nie pojechal na zadna wycieczke a wy tu zaparcie się bronicie... pogadamy za pół roku jak przejrzycie na oczy :) polecam zarówno WAm jak i (usunięte przez administratora)iść gdzieś sie pobawic wieczorem , korzystać z życia , spędzić troche czasu z rodziną, dziewczyną/żoną i przyjaciółmi niz myślec ciagle o dolarach ;) Kirby to fajna zabawka ktorą warto miec w domu, lecz nie polecam pracy w tej firmie, zwlaszcza jeśli 'uczy' Cie osoba ktora sama nie pojdzie i nie ' zapuka do drzwi ' ( bo się wstydzi albo ma inne kompleksy o których nie wiesz ) i wmawia Ci samą teorie tak jak na studiach - a doświadczenia nici ;) pozdrawiam
hahaha 2010-09-30 23:10:37
i nie dajcie sie robić w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] moi drodzy ;) produkcja tej maszynki to mniej niż 500$ , dystrybutor taki jak Dragons ma ją za ok. 5000zł ;) reszte można sobie policzyć, i nie dajcie sobie wmówic ze nawet samochód kosztuje XX razy wiecej niz kosz jego produkcji, bo nawet jesli Stany wydaja pieniadze na reklame i marketing (usunięte przez administratora) to dystrybutor Dragons jedyną sumę jaką wydaje na promocje to wlewanie paliwa zeby was zawieść na teren lub wydrukowanie karteczek z którymi biegacie po Krakowie i okolicach ;) Lecz nie wypada mi nie wspomnieć tu o drugiej stronie medalu w której silni zawodnicy portafią coś osiagnąć w sprzedaży bezpośredniej lecz bez silnej woli, świadomości i doświadczenia - ani rusz... Pozdrawiam
lato 2011-03-03 11:34:46
kruger - 2010-09-06 09:43:50

Człowieku, twoje wyznanie bylajaokści jest wzruszajace. Firma sprzedaja najlepszy sprzęt do sprzatania na świecie. Nie ma konkurencji !!! Rozumiesz co to znaczy? Nawet Chińczycy tego nie podrabiają. Cena ok 10 tys to jak na takie cudo b. niewiele. Pochodź po sklepach i popatrz na ceny prod. najwyzszej półki. Kanapa skórzana Kler - 10 400, Kabina prysznicowa b.dobra pow 15 tys, odkurzacz Rainbow (klasa Zelmera) - 12 tys. itd. Sprzedaz to duza umiejętność, a ty chciałbys po paru dniach być mistrzem? Wybij to sobie z głowy. tRZEBA SIĘ UCZYĆ I PO TO SA RANNE SZKOLENIA. a nie po to by podpisac liste.

hmm... Konkurenjcę jak najbardziej firma posiada a i Chińczycy robią takie urządzenie za znacznie mniejsze pieniądze (około 2000). Odkurzacz znam z tej racji, że znajoma zatrudniła się w tej firmie i poprosiła mnie, żeby zrobić u mnie pokaz bo brakuje jej do limitu, żeby dostać podstawę! Owszem odkurzacz super maszyna itp. Znajoma odkurzyła mi nowiuśką kanapę i pokazała ile to tam jest kurzu. Niestety chwilę później okazało się, że kanapę mi zniszczyła bo odkurzacz powyrywał wypełnienie. Machnęłam już na to ręką bo i tak by jej nie było stać nazwrot kosztów. Tłumaczyła się tylko, że zrobiła pokaz zgodnie ze szkoleniem. Dla mnie bomba! firma nie wie jakie badziewie sprzedaje za niebotyczną kasę? pozdrawiam.
Wrocek :] 2011-03-18 10:58:22
Otóż firma otwiera oddział we Wrocławiu! Nie znam firmy. Poczytałem jedynie to co w internecie. Śmiać mi się chce :D, podejście pracowników czy też oficjalnego "pana dyrektora" jest poniżej krytyki. Jeżeli tak się zwracacie do potencjalnego pracownika/klienta to powodzenia. Strona internetowa to dno. Minimum informacji. Czemu? Żeby jelonki przyszły i nasłuchały się kłamstw. Przecież z opisów, którym nawet pracownicy nie zaprzeczają widać, że to naciąganie ludzi. Zaraz polecą na mnie bluzgi ;-) ale model takiej firmy znam. Wycieczki? Jeżeli już są to jadą sobie jakieś szychy z góry i zabierają do tego "losowo" parę osób. Wycieczki są? Są! Pracownicy jeżdżą? Jeżdżą.
Akwizycja to najgorszy rodzaj pracy. Kiedyś do mnie przyszedł akwizytor z odkurzacze. Ojciec powiedział że kupi za 200 zł nie więcej a matka kazała mu poodkurzać cały pokój (tak się umówili :D) było to ponad 15 lat temu i myślałem że to przeżytek i ludzie już nie są tak naiwni. Kryzys zmuszał ludzi do szukania pracy wszędzie ale teraz warto poszukać trochę dłużej i znaleźć godną pracę.
nowy pracownik? 2011-03-28 14:13:47
Witam. Dostalem dzis telefon z firmy Dragons z nowo powstalej placowki we Wroclawiu. Chcialem zapytac.. czy rzeczywiscie trzeba chodzic po domach i sprzedawac? Jak wyglada placowka i struktura firmy oraz zarobki? Czy jest jakas stala pensja + prowizje czy dopiero po przepracowaniu/sprzedazy odpowiedniej ilosci dostaje sie podstawe? Powiem wam bylem zadowolony z telefonu o prace, ale z tego co czesc wypisuje zastanawiam sie czy w ogole zjawic sie na rozmowie.
Eperte 2011-04-12 17:20:51
W Krakowie jest jeszcze cos takiego na ul. balickiej 1c pod nazwa firmy: Sothis czy to jest to samo co dragons ?
Znajac zycie pewnie tak ...
Wrocek :] 2011-04-15 13:41:03
I jak wrażenia? Może podasz jakieś konkretne informacja, potwierdzisz obawy bądź rozwiejesz wątpliwości? :>
Buli 2015-01-15 08:39:43
Z tego co widać nie działają tylko w samym Krakowie. Mam nadzieję, że można liczyć na pracę również w rejonie świętokrzyskim. Chyba najlepiej będzie do nich bezpośrednio napisać, bo też na swojej stronie nie umieszczają ofert pracy. Myślał ktoś o tym ostatnio, albo podjął jakieś kroki żeby uzyskać u nich zatrudnienie? Prosiłbym o porady co zrobić, żeby było dobrze :)
eleonora 2015-03-26 12:07:26
ja również tak jak Buli liczyłabym na pracę w Dragons gdzieś w świętokrzyskim, co prawda obecnie studiuje w krakowie ale jednak chciałabym przerwać studia i jednak wrócić do domu na świętkorzyskie do rodzinnej miejscowości, takie życie na wyjazdzach to jednak nie dla mnie, dom ważniejszy niż edukacja. prosze odpiszcie jak sytuacja wygląda
Mo 2016-05-20 21:53:11
Dragons jest bardzo okej, dają umowy o pracę już od pierwszego dnia i z tego co wiem pensja jest dość duża, a na niektórych stanowiskach są naprawdę fajne premie uzależnione oczywiscie od wyników, ale do zrobienia, szczególnie w lubulskim a przedstawicielach
Zostaw swoją opinię o Dragons - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dragons