Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kaufland Polska Markety Sp. z o.o. Sp. k.

Pracowałeś w firmie Kaufland Polska Markety Sp. z o.o. Sp. k. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lola - 2014-08-03 20:51:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć. Zadzwonili do mnie , że mnie przyjmują do pracy. Powiedzcie mi na jaką kasę mogę liczyć na początek i jaki jest system monitorowania wejść i wyjśc w kauflandach, czy trzeba odbijać się np. przepustkami? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
spejson - 2014-08-04 00:41:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lola - 2014-08-03 20:51:31]:
niestety ale nikt jeszcze nie podnosił do tej pory kwestii wynagrodzenia za pracę na kasie w Kauflandzie. Widocznie ludzie może nie chcą się chwalić ;) ale tak na serio to spodziewałbym się zarobków podobnych do tych z innych marketów, a o ile wiem to tam na kasie można dostać około 2 koła. Mnie bardziej interesują programy Kauflanda dla studentów i absolwentów uczelni wyższych. Są chyba jedną z nielicznych placówek związanych z artykułami spożywczymi, które takie programy prowadzą. Jeżeli ktoś z Was na nich nich był to napiszcie czy rzeczywiście można na takiej praktyce poznać te markę sklepów ze strony innej niż tylko praca na kasie lub podczas wykładania towaru. Sami chwalą się , że mają przygotowany specjalny program wdrożeniowy dla każdego pracownika w Departamencie Sprzedaży. Brzmi nieźle
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-08-07 23:05:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kto się dostał do Krotoszyna?
zdjecie uzytkownika
agnieszka8022 - 2014-08-09 09:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam w Kauflandzie 4 lata ostatnie dwa na stanowisku hauscontrolle( najbardziej niewdzięczne stanowsko)- pod koniec maja zostałam zwolniona a raczej musiałam się sama zwolnić bo Pan Dyrektor Regionalny tak mnie zastraszył iż nie miałam innego wyjścia- do dnia dzisiejszego jestem bez pracy i bez dochodu przez 3 miesiące - sama do końca nie wiem za co zostałam zwolniona swoje obowiązki starałam się wykonywać jak najlepiej. Czy firma która szczyci się dobrym traktowaniem pracowników - tak postępuje ? Zostawaim to waszej ocenie.
zdjecie uzytkownika
sdfsdf - 2014-08-13 17:05:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
oszuści.
zdjecie uzytkownika
bl - 2014-08-26 20:36:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorsza firma. ludzi maja za nic. dlaczego nikt się nie zagłębi bliżej jak wygląda praca w tej firmie. wyzysk!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
adela - 2014-08-27 17:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bl - 2014-08-26 20:36:29]:
Pracowałam jeszcze do niedawna w tej firmie, ale odeszłam z powodu braku szacunku dla pracownika.Firma chciałaby zatrudniać nie ludzi lecz maszyny.Zbyt mała ilość pracowników na działach ,oraz kasjerek skutkuje chorobowymi wynikającymi głównie z przepracowania.Ludzie nie dają rady i wcale im się nie dziwię.Zarobki w firmie wyższe niż najniższa krajowa owszem,ale za to chcieliby żeby pracownik tyrał po 10-12 godzin a najlepiej nie opuszczał marketu wcale.Bardzo się cieszę że juz tam nie pracuje.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-09-07 22:15:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy znajdzie sie jakaś opinia dąbrowskiego kauflandu
zdjecie uzytkownika
xp - 2014-09-16 12:50:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma kaufland lepiej dba o klienta niż o pracownika. Pracownik haruje po 10-12 godzin a nawet nie ma oddane ani zaplacone co to za firma ktora tak postepuje z pracownikami? Obóz pracy XXIw.A jezeli chodzi o kierownictwo to niektore osoby nie powinnły byc na danym stanowsiku,robia grafiki, a jeszcze dobrze nowy miesiac sie nie zaczal to juz sa zmiany takie ze łamia kodeks pracy gdzie nie ma 11h odpoczynku.podac do PIP.
zdjecie uzytkownika
kalendarzyk - 2014-09-26 00:31:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Od strony outsourcingu - polityka firmy to jedna wielka kpina. Miliony nietrafionych pomysłów, wymyślanie obowiązków merchandiserom wykraczającym poza umowy z producentami oraz agencjami. Wieczne problemy, osoby na stanowiskach kierowniczych niekompetentne i dwulicowe. Skoro Kaufland postawił na sprzedaż w kanale nowoczesnym to niech się tego wielcy dyrektorzy hal trzymają, a nie wymyślają redukcję merchandiserów. Nie wspominam już o ciągłych kontrolach oraz stresie i niepotrzebnej presji podczas wizyt "regionalnych" czy tam innych osób niepracujących nigdy na niższych stanowiskach wiedzących wszytsko najlepiej.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-09-28 09:40:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
MOBBING,MOBBING,MOBBING wobec pracowników!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-10-05 12:49:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W kaufland w Ząbkach sprzedają salami, które smakuje jak zdechłe zwierze
zdjecie uzytkownika
magda - 2014-10-07 11:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kinga1983 - 2014-07-02 19:33:14]:
ja bym nie radziła składać papierów do kauflandu bo to wiem cos na ten temat przepracowałam tam wiele lat!!!!
zdjecie uzytkownika
Małpa - 2014-10-09 18:33:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pomylona - 2014-07-17 19:33:33]:
Żart jakiś?
zdjecie uzytkownika
fifi - 2014-10-24 16:37:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca w kauflandzie ? praca jak w kazdym innym markecie. Kto pisze , że akurat w tym miejscu jest wyjątkowo źle i trudno to nie pracował chyba w innych marketach na podobnych stanowiskach. Osobiście wolę pracować tutaj niż siedzieć na bezrobociu. Ale w pracy mam też takich ludzi którzy narzekają bez przerwy...
zdjecie uzytkownika
Mlody - 2014-10-29 18:18:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje w Kauflandzie 4 rok. Od zwyklego pracownika napoji do WBL Food'u, czyli jednak mozliwosc rozwoju jest. 12 godzin ? Ciekawe gdzie, bardzo mnie to ciekawi. Owszem, hot day'e bywaja dosc ciezkie, ale wszyscy by chcieli wszystko za nic. Wbl 3800 bruttop
zdjecie uzytkownika
KONTROLER - 2014-10-31 18:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WY SZUKACIE W KAUFLANDZIE KARIERY?
zdjecie uzytkownika
Alee - 2014-11-11 22:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sdfsdf - 2014-08-13 17:05:02]:
A gdzie pracowałaś?miasto?
zdjecie uzytkownika
ANIM - 2014-11-15 22:09:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kalendarzyk - 2014-09-26 00:31:58]:
TU SIĘ ZGODZĘ ŁAMIĄ PRZEPISY JAK TYLKO MOGĄ, A PONUCĘ POTRAFIĄ WSTAWIĆ CI URLOP
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-11-20 09:49:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agnieszka8022 - 2014-08-09 09:44:14]:
ja pracowałam w Krotoszynie
zdjecie uzytkownika
Lila - 2014-11-22 16:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy tyle złego piszą o Kauflandach sama tam pracuje i potwierdzam jest tragedia jak ktoś czegoś nie zrobi to nas wykończą .Góra zbiera całą śmietankę a my jak te woły oramy od rana do nocy.Szkoda że nikt nie ma odwagi zgłosić wszystkiego do Solidarności i niech zrobią strajk nagłośnią w mediach.To może zaczną nas traktować jak ludzi a nie bydło.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-23 20:31:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślisz że Solidarność kiwnie palcem ?Otóż nie ,siedzą w kieszeni pracodawcy i mają nas w d.....
zdjecie uzytkownika
sony - 2014-11-24 15:05:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może lepiej przed napisaniem opinii na chwile usiąść i wziąć kilka wdechów? Bo z tego co widzę, to piszecie je chyba pod wpływem silnych emocji. Kaufland jest miejscem pracy do tysięcy osób, przyjmuje ludzi bez wykształcenia, daje im szanse na godziwy zarobek, chociaż praca nie jest najłatwiejsza! Nie dziwcie się, że góra spija śmietankę, skoro to sobie wypracowała, zamiast teraz narzekać trzeba było bardziej przykładać się do nauki w szkole.
zdjecie uzytkownika
dingo - 2014-11-26 12:35:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca w Kaufland Łódź Kilińskiego to nieporozumienie jedna mała potargana osóbka z tłustymi włosami i rozdwojeniem jaźni nie radzi sobie z niczym przez to cierpi cały market
zdjecie uzytkownika
waleń - 2014-11-27 20:59:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-11-23 20:31:26]:
co ci pomoże solidarność raczej zabierze ci kase
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kaufland Polska Markety Sp. z o.o. Sp. k.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Kaufland Polska Markety Sp. z o.o. Sp. k.?
Zadaj pytanie
x