Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kaufland Polska

Pracowałeś w firmie Kaufland Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wiciu - 2014-12-16 16:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
O kierownik jakiś się popisał
zdjecie uzytkownika
katarzyna129@op.pl - 2014-12-17 04:14:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kaufland w Sochaczewie to dramat, a szczególnie chamskie i prostackie zachowanie dyrektora który chodzi po sklepie i kłóci się z klientami od pewnego czasu już tam nie chodzę żeby na niego nie patrzeć nie polecam tej placówki
zdjecie uzytkownika
JA - 2014-12-17 21:11:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-11-23 20:31:26]:
płać
zdjecie uzytkownika
zzz - 2014-12-20 14:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [aaa - 2014-09-28 09:40:17]:
moze i jest u was w firmie tez mobing ale wy nie musicie stac przez 12 godz za lada bez mozliwosci zejscia na przerwe jaka kolwiek a pracuje tez w sklepie gdzie ciagle mamy duzy ruch. w macie krzesła i macie wiecej niz najnizsza krajowa, do tego premiie wiec nie narzekajcie!!!!!! ja musze u siebie obsłuzyc klienta a po miedzy to wylozyc towar pomoc innemu klientowi i sklep posprzatac pomiezy jednym klientem a drugim
zdjecie uzytkownika
magusia - 2014-12-27 17:37:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [dingo - 2014-11-26 12:35:46]:
przepraszam bardzo!!! jestem osobą dobrze wykształconą,parcowałam w kauflandzie 5 lat ,ale nie stety tam nie doceniają ludzi wykształconych!!!!!zajmowałam sie prawie wszystkim a.p.dyrektor brak szacunku do pracownika i chyba do samej siebie!!!obchodziły ja tylko obroty,(sprawdzane co godzine w kasie głównej)a pracowników miala i z tego co sie oriętuje nadal ma za nic....!!!!!ludzie pracuja bo zmusza ich do tego sytuacja zyciowa daja sie poniżac,no cóz mi sie udało znalazłam inna prace w której szanuja pracownika !!!powodzenia dla wszystkich nie dajcie sie...
p.s.solidarnosc nic nie pomoże mysmy tez zgłaszali proble,posylalismy zdjecia były rozmowy z regionalnymi ale to wszystko na nic!!!
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-05 00:54:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [sony - 2014-11-24 15:05:19]:
mam dwa fakultety... i co....
zdjecie uzytkownika
m - 2015-01-07 22:14:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czytam to wszystko i naprawde ze wszystkimi tymi opiniami sie zgadzam.Nie dosc ze przychodzi sie do pracy na godzine niejednokrotnie 4 rano nocy)(środek czego sie otrzywiscie nie wpisuje w grafiu bo przychodzimy umownie bez zmian grafikowych bo musieli by zapłacic nam godziny nocne. żeby przygotować sklep przed jakas głupią wizytacja za która laury i premie dostaja tylko kierownicy i dyrektorzy a takie osoby jak ja i inni pracownocy ktrórzy sie przy tym "postawieniu" sklepu na błysk najwiecej przyczynia i nacharuja bo to my ten sklep towarujemy i fejsujemy usłyszą albo i nie tylko słowo "dziekuje" Dramat. Co do nadgodzin to albo sa wyplacane albo ma sie za to dzień wolny ale sprubój odmówić przyjścia w wolny dzień do pracy albo zostania po pracy dłużej a mówią ci o tym godzine przed końcem pracy to sie mszcza, poprzez grafi naprzyklad dajac ci w nastepnym miesiacu same drugie zmiany.Pracownicy wykładajacy towar maja najgorzej, bo najwiecej sie narobia a najmniej zarobia a traktowani sa jak smieci. kasjerki nic nie robia a dostaja premie za wyrobienie rormy co nie zawsze jest zalezne od nich bo ruchu nie przewidza a jak nie ma ruchu to sie włucza po markecie i sobie gazety czytaja i nie pomoga nic a jak przyjdzie co do czego to na najwiekszym ruchu sa 3 kasjerki na sklepie i wszyscy pracownicy działów na kasach siedza a ich robota stoi.
zdjecie uzytkownika
anna - 2015-01-08 16:53:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [m - 2015-01-07 22:14:42]:
Nie wiem jak jest u Ciebie ,ale w moim mieście pracownicy którzy wykładają towar zarabiają tylko o 100 zł mniej niz dziewczyny z info.A na info jak wiadomo tzreba sie narobić za trzech .
zdjecie uzytkownika
kikuś - 2015-01-10 23:21:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [katarzyna129@op.pl - 2014-12-17 04:14:32]:
Dramat to jest, ale na Kilińskiego w Łodzi.Mam już problemy żołądkowe na tle nerwowym. Ktoś powie zmień pracę. Tylko gdzie jej szukać. Osoby po studiach zapierniczają z paletami na markecie aż furczy za 1450zł Dopóki nie ruszy jakaś rewolucja w Polsce to tak będzie.
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2015-01-11 15:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam
zdjecie uzytkownika
gośka - 2015-01-30 19:02:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dingo - 2014-11-26 12:35:46]:
Czy zdajesz sobie sprawę z tego, że w niektórych Kauflandach 80% pracowników, to ludzie z wyższym wykztałceniem? Chyba nie, skoro piszesz takie pierdoły.
zdjecie uzytkownika
Mała - 2015-02-04 23:01:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z tego co wiem to teraz kasjerki nie maja żadnych premii i pracują za 1370 zł tez się na pracują.
zdjecie uzytkownika
doda - 2015-02-05 07:59:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pomylona - 2014-03-17 09:29:28]:
Nalezę 6 lat do zwiazkow zawodowych i faktycznie nic nie robia dla pracownikow a biora mi pieniadze tyle lat a pan Marcin Z. to je z reki leniom z Wroclawia. Zwiazki wezcie sie do roboty walczcie o nas , pomagajcie nam rozwiazywac nasze zawodowe problemy . Obudzcie sie .
zdjecie uzytkownika
Anna - 2015-02-05 21:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [doda - 2015-02-05 07:59:50]:
Potwierdzam,ZZ w Kauflandzie to pic na wodę ,tylko składki potrafią brać.A jak przychodzi do podwyżek dla pracowników to uznają że Ci i tak za dużo zarabiają.
zdjecie uzytkownika
Poziomka - 2015-02-09 21:03:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Doszły mnie słychy że w moim markecie kierownicy, wbl a nawet pani dyrektor mają swerwisy, których oczywiście nie wykonuja a pobierają pieniądze.... czy to mnoże by prawdą? z drugiej strony skąd dyrektorka bierze kase na wykup niektórych towarów...wątpie żeby wykładała z własnej kieszeni... u was tez tak jest?
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-02-10 17:34:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Dodatkowo Kaufland ma teraz nową modę na oszukiwanie klientów. W reklamach wprowadzają jakieś produkty, a później okazuje się, że ich nie było przez cały okres promocji. Bezczelni reklamują się w tv i gazetkach, a tak naprawdę robią ludzi w balona. Wziąłem się na sposób i jak nie ma tego po co przyszedłem to nie kupuję nic i idę do innego sklepu, który traktuje ludzi poważnie. Mam na myśli Kaufland w Nysie.
zdjecie uzytkownika
MLODA - 2015-02-18 09:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAKIE ZAROBKI JAK KAUFLAND OFERUJE PRACOWNIKOM TO SA SMIESZNE PIENIADZE A WYMAGANIA I PRETENSJE. DOSLOWNIE OBOZ PRACY.POWINNISMY ZARABIAC CO NAJMNIEJ 2000 NA REKE I TAK TO BY BYLO TO MALO ZA TA PRACE CO WYKONUJEMY. KOBIETY CZESTO CIAGNA OLBRZYMIE PALETY, DZWIGAJA PONAD NORME A IM CIAGLE MALO I ZLE. REGIONALNI I WWYZEJ WOZA SIE LUKSUSOWYMI AUTAMI SPIA W HOLELACH , JEDZA ZA NASZA CIEZKA I TO NAWET BARDZO BARDZO CIEZKA PRACE.A ZARABIAJA NIE MUSZE PISAC ILE. PREMIE BOZABIERALI OD LAT PRACY, ZADNYCH PREMI UZNANIOWYCH WOGOLE NIE MA NIC.JUZ W BIEDRONKACH LEPIEJ ZARABIAJA MAJA NA REKE 2000 ZL. A GDZIE TU PORORWYWAC TAKA BIEDRONKE DO KAUFLANDU. W KAUFLANDZIE ZAWSZE JEST RUCH, PRAKINNG CIAGLE ZAPELNIONY NIE MA GDZIE STANAC, CIAGLE KOLEJKI. O CZYM MY MOWIMY.NIE MOZE BYC TAK.MUSIMY COS Z TYMZROBIC
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-02-20 09:54:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podwyżki się szykują :))
zdjecie uzytkownika
MLODA - 2015-02-22 18:19:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAKIE PODWYZKI 50 ZL BRUTTO ALBO I NIE
zdjecie uzytkownika
Stefka - 2015-02-25 13:00:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podwyżki..he he..
zdjecie uzytkownika
Grajek - 2015-03-16 23:44:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u na były... 100 zł brutto
zdjecie uzytkownika
Maja .. - 2015-03-22 13:15:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Grajek - 2015-03-16 23:44:01]:
u nas od 100zł. do 200zł. brutto.
zdjecie uzytkownika
technik - 2015-03-22 20:30:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Maja .. - 2015-03-22 13:15:12]:
Wbl-3600-4900
personalna-3000-3500
grf(kierowniki)-2900-3300
info-2200-2400
adminstracja(sap,scan)-2200-2400
porządkowy-1900-2100
przyjęcie towaru-2200-2600
Techniki-0zł(bezzmian 2400)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Kłamstwo,obiecują niestworzone historie...
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Placek - 2015-03-30 10:35:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w kaufland od 2 lat.
praktycznie pracuje na każdym dziale. i wykonuje wszystko.
teraz była podwyżka że pożal się boże... z 1950 dostałem podwyżkę 2100... a czego przychodzi nowy pracownik. i ma od razu na wejsciu 2150 + 200 od miasta. Gdzie tu jest uczciwość? Każdy pracownik powinien dostać dodatkowe pieniądze na odstresowanie... Za słuchanie Klient. Wymusów Dyrektorów i kierowików a czym bardziej... Za te Wizytacje... Regionalnych. Gdzie od samego rana Chodzisz i robisz Wszystko na błysk... na otwarcie jest Wszystko na błysk pieknie ładnie. A Regionalni ci przyjadą po 6 Godzinach... POo otwarciu... i mają wielkie ale że w dzień gazetki jest bałagan?
zdjecie uzytkownika
klc - 2015-03-31 18:44:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ANONIM - 2014-12-10 18:42:47]:
nigdzie nie ma takiego nacisku na czystość jak w kauflandzie ze najgorsza hołota tam przychodz i ze za free mozna sie ogolic i umyc to sprzataczki nie wyrabiaja choc nie uwazam zeby by syf idz do biedry zobacz
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kaufland Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Kaufland Polska?
Zadaj pytanie