Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kaufland Polska Markety Sp. z o.o. Sp. k.

Pracowałeś w firmie Kaufland Polska Markety Sp. z o.o. Sp. k. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
umysł - 2014-06-08 11:03:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a gdzie chcesz zostać tym ochroniarzem?
zdjecie uzytkownika
kauflandka - 2014-06-11 18:17:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Jolka - 2014-04-06 13:32:44]:
ja pracuje w kauflandzie a te dodatki dla kasjerek są takie że jeżli wyrobią w danym czasie daną kwotę np 3000zł lub wiecej /mniej w zależności od tego jak mają w konkursie ustalone to wtedy dostana to 400 zł brutto ale z tego co wiem przynajmniej u mnie w kauflandzie żadna kasjerka nie wyrobiła progu...... fakt faktem nie robimy pustych przebiegów i np jeśli jestes na drogerii a na palecie jakims cudem masz spożywke to musisz ja wyłożyć.... wbl dostaja niezłą kasę..... a ci co wykładają towar muszą sie nacharować naprawde współczuje i nie wyrabiają się wiecznie jest mało ludzi nowych jak zatrudniają to zaraz rezygnją
zdjecie uzytkownika
Paulina - 2014-06-23 16:09:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś może jak jest z pracą w Kauflandzie w Oświęcimiu w małopolskim? W ogóle jak do Kaufladu można się dostać? Bo zostawiałam 2 razy CV i nic.
zdjecie uzytkownika
kinga1983 - 2014-07-02 19:33:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No właśnie teraz produktywność zależny od szczęścia jak ci podjedzie klijent z dużym wózkiem za 3tyś,albo 3wózki ponad tysiąc to premię masz.u nas zawsze miałay wszystkie kasjerki premie,a teraz jedna.
zdjecie uzytkownika
dziki - 2014-07-02 22:43:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja znalazłem w Kauflandzie fajną pracę żeby sobie dorobić na wakacje. A robota tylko w środę co tydzień
zdjecie uzytkownika
mróweczka - 2014-07-04 15:25:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja mam pytanie z innej beczki: mianowicie czy z stanowiska kasjera można awansować wyżej? Jeśli tak, to jak długo trzeba pracować?
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-07-08 12:33:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mróweczka - 2014-07-04 15:25:46]:
Ja z kasjerki awansowałam dokasy głównej a koleżanka trafiła na bazarek , alkohole i w końcu na mięso :(((
zdjecie uzytkownika
cukalo - 2014-07-10 10:51:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, poszukuję osób pracujących na kasach w kauflandzie. Bardzo proszę o kontakt mailowy:(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
TVP - 2014-07-17 12:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wczoraj znajomy powiedział mi, że na początek koordynator musi spisać cały teren ulica po ulicy, numer mieszkania po numerze i wbić to do systemu komputerowego. Biorąc pod uwagę dość spory teren oraz kilkanaście tysięcy znajdujących się tam gospodarstw, takie żądania wydają się bardzo dziwne i pochłoną kilka tygodni po 8 godzin pracy. Oczywiście wszystko to na twój człowieku koszt - paliwo itd. Wychodzi więc na to, że będziesz musiał jeszcze do tego interesu dopłacić.Chcę zrobić o tym materiał, dlatego bardzo proszę o info, czy w całej Polsce są takie dziwne żądania, czy też tylko w rejonie centralnym ktoś wpadł na tak dziwny sposób. Chętnie podjadę też z kamera i nagram Wasze wypowiedzi (jeśli będziecie chcieli)
zdjecie uzytkownika
pikuś - 2014-07-17 15:43:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [mróweczka - 2014-07-04 15:25:46]:
jak najbardziej w Kauflandzie akurat jest to możliwe. Jeżeli zależy Ci na ścieżce kariery właśnie w tej firmie to warto poczytać o perspektywach kariery i środkach rozwoju personalnego na ich stronie internetowej. Piszą tam między innymi o połączeniu profesjonalnych szkoleń i zastosowaniem zdobytej wiedzy w praktyce. Więc nie masz co się martwić, że gdy już uda Ci się awansować ze stanowiska sprzedawcy na jakieś wyższe to zostawią Cię samego sobie, bez żadnej pomocy. Wręcz przeciwnie - będziesz miał zagwarantowane to , że zajmą się Tobą i odpowiednio przygotują Cię do nowej roli w Kauflandzie.
zdjecie uzytkownika
pomylona - 2014-07-17 19:33:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak chcesz mieć niesprawiedliwy grafik to tylko w kauflandzie,jedni mają wszystkie niedziele wolne i przywileje a inni pracują w kółko,jak coś potrzebujesz to nie ma-bo nie da się,ale jak coś od Ciebie chcą to masz się zgodzić obojętnie czy jest zgodne z kodeksem,
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-08-03 20:51:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć. Zadzwonili do mnie , że mnie przyjmują do pracy. Powiedzcie mi na jaką kasę mogę liczyć na początek i jaki jest system monitorowania wejść i wyjśc w kauflandach, czy trzeba odbijać się np. przepustkami? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
spejson - 2014-08-04 00:41:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lola - 2014-08-03 20:51:31]:
niestety ale nikt jeszcze nie podnosił do tej pory kwestii wynagrodzenia za pracę na kasie w Kauflandzie. Widocznie ludzie może nie chcą się chwalić ;) ale tak na serio to spodziewałbym się zarobków podobnych do tych z innych marketów, a o ile wiem to tam na kasie można dostać około 2 koła. Mnie bardziej interesują programy Kauflanda dla studentów i absolwentów uczelni wyższych. Są chyba jedną z nielicznych placówek związanych z artykułami spożywczymi, które takie programy prowadzą. Jeżeli ktoś z Was na nich nich był to napiszcie czy rzeczywiście można na takiej praktyce poznać te markę sklepów ze strony innej niż tylko praca na kasie lub podczas wykładania towaru. Sami chwalą się , że mają przygotowany specjalny program wdrożeniowy dla każdego pracownika w Departamencie Sprzedaży. Brzmi nieźle
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-08-07 23:05:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kto się dostał do Krotoszyna?
zdjecie uzytkownika
agnieszka8022 - 2014-08-09 09:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam w Kauflandzie 4 lata ostatnie dwa na stanowisku hauscontrolle( najbardziej niewdzięczne stanowsko)- pod koniec maja zostałam zwolniona a raczej musiałam się sama zwolnić bo Pan Dyrektor Regionalny tak mnie zastraszył iż nie miałam innego wyjścia- do dnia dzisiejszego jestem bez pracy i bez dochodu przez 3 miesiące - sama do końca nie wiem za co zostałam zwolniona swoje obowiązki starałam się wykonywać jak najlepiej. Czy firma która szczyci się dobrym traktowaniem pracowników - tak postępuje ? Zostawaim to waszej ocenie.
zdjecie uzytkownika
sdfsdf - 2014-08-13 17:05:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
oszuści.
zdjecie uzytkownika
bl - 2014-08-26 20:36:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorsza firma. ludzi maja za nic. dlaczego nikt się nie zagłębi bliżej jak wygląda praca w tej firmie. wyzysk!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
adela - 2014-08-27 17:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bl - 2014-08-26 20:36:29]:
Pracowałam jeszcze do niedawna w tej firmie, ale odeszłam z powodu braku szacunku dla pracownika.Firma chciałaby zatrudniać nie ludzi lecz maszyny.Zbyt mała ilość pracowników na działach ,oraz kasjerek skutkuje chorobowymi wynikającymi głównie z przepracowania.Ludzie nie dają rady i wcale im się nie dziwię.Zarobki w firmie wyższe niż najniższa krajowa owszem,ale za to chcieliby żeby pracownik tyrał po 10-12 godzin a najlepiej nie opuszczał marketu wcale.Bardzo się cieszę że juz tam nie pracuje.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-09-07 22:15:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy znajdzie sie jakaś opinia dąbrowskiego kauflandu
zdjecie uzytkownika
xp - 2014-09-16 12:50:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma kaufland lepiej dba o klienta niż o pracownika. Pracownik haruje po 10-12 godzin a nawet nie ma oddane ani zaplacone co to za firma ktora tak postepuje z pracownikami? Obóz pracy XXIw.A jezeli chodzi o kierownictwo to niektore osoby nie powinnły byc na danym stanowsiku,robia grafiki, a jeszcze dobrze nowy miesiac sie nie zaczal to juz sa zmiany takie ze łamia kodeks pracy gdzie nie ma 11h odpoczynku.podac do PIP.
zdjecie uzytkownika
kalendarzyk - 2014-09-26 00:31:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Od strony outsourcingu - polityka firmy to jedna wielka kpina. Miliony nietrafionych pomysłów, wymyślanie obowiązków merchandiserom wykraczającym poza umowy z producentami oraz agencjami. Wieczne problemy, osoby na stanowiskach kierowniczych niekompetentne i dwulicowe. Skoro Kaufland postawił na sprzedaż w kanale nowoczesnym to niech się tego wielcy dyrektorzy hal trzymają, a nie wymyślają redukcję merchandiserów. Nie wspominam już o ciągłych kontrolach oraz stresie i niepotrzebnej presji podczas wizyt "regionalnych" czy tam innych osób niepracujących nigdy na niższych stanowiskach wiedzących wszytsko najlepiej.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-09-28 09:40:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
MOBBING,MOBBING,MOBBING wobec pracowników!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-10-05 12:49:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W kaufland w Ząbkach sprzedają salami, które smakuje jak zdechłe zwierze
zdjecie uzytkownika
magda - 2014-10-07 11:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kinga1983 - 2014-07-02 19:33:14]:
ja bym nie radziła składać papierów do kauflandu bo to wiem cos na ten temat przepracowałam tam wiele lat!!!!
zdjecie uzytkownika
Małpa - 2014-10-09 18:33:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pomylona - 2014-07-17 19:33:33]:
Żart jakiś?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kaufland Polska Markety Sp. z o.o. Sp. k.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x