Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kaufland Polska

Pracowałeś w firmie Kaufland Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mag pt - 2016-04-11 23:32:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dodatek za jak to nazwałeś "niechorowalność" jest testowany na jakimś markecie z dużą liczbą branych krótkoterminowych L4 gdzieś tam w Polsce. Nie pamiętam dokładnie na jakim ale znalazłem to w naszym INTRANECIE. Wynosi o ile dobrze pamiętam 200zł brutto.
Co do LIDLowskich zmian zobaczymy je najprędzej na nowo otwieranych marketach. U nas w regionie się będzie jeden chyba w tym roku otwierał więc będziemy wiedzieć.
Jak to starzy lidlowcy u nas powiedzieli. Lidl robił dawniej dużo rzeczy żeby być podobnym do kaufa a teraz kauf robi dużo rzeczy żeby upodobnić się do dyskontu.
zdjecie uzytkownika
Ciekawa_sprawa - 2016-04-12 00:18:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie dadzá rady zbliżyć Lidla do Kaufa. Za duża powierzchnia. Zatyrajá ludzi.
zdjecie uzytkownika
dryf - 2016-04-12 13:47:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie ale nie ma na nich jakiegos haka co roku dostawlismy podwyzki w tym roku nic kauflan ucichl za nasze pieniadze co roku otwieraja po kilka marketow w polsce malo tego jaki piekny wieżowiec wybudowali sobie we Wrocławiu podobno to ich biurowiec . No brak słow wożą sie slużbowymi samochodami paliwo maja zadarmo obidki nie obiadki w restauracjach i nie ma na nich mocnych . wielce maja pretensje do pracownikow raczej do niewolnikow ze im choruja no z tego co wiem to ludzie zaczynaja miec juz dosyc tej pracy i rzeczywiscie ich zdrowie sie kruszy czasem ida po to na zwolnienie by odpocząc. zamiast poprawic warunki pracy i dotrudnic zaloge to podobno nie ma wogole przyjec a poco to robia zeby szukac jak najwiecej oszczednosci i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na amen tego pracownika .
zdjecie uzytkownika
Ona - 2016-04-12 22:05:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież marcowa pensja była już z podwyżką wiec jak nic nie ma?
zdjecie uzytkownika
karpatka - 2016-04-13 16:46:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zobaczcie sobie wizualizację biurowca nowej Centrali na necie...
zdjecie uzytkownika
dryf - 2016-04-13 21:25:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kaufland Żywiec nie dostał podwyzki jakie pensje byly za luty takie sa do tej pory . Niedostalismy żadnych aneksow do umowy a zawsze w marcu byly także podwyżek nie ma.
zdjecie uzytkownika
mag pt - 2016-04-14 15:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadza się, nie było żadnych podwyżek tak jak np rok temu w marcu.
zdjecie uzytkownika
syrenka - 2016-04-14 16:45:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wie ktoś jakie markety otwierają się w tym roku?dzięki
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-04-14 20:30:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kaufland pod Warszawą dostał podwyżki 100 zl
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-04-14 20:30:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kaufland pod Warszawą dostał podwyżki 100 zl
zdjecie uzytkownika
Ciekawa_sprawa - 2016-04-15 13:42:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na umowie sprzed 2 lat mam podwyźkę 100 brutto i Kauf się z tego wywiązał w tym roku. Tylko co dalej..? Ogarnia mnie pusty śmiech. Zafunduje sobie magnez z wyższej pòłki ..
zdjecie uzytkownika
tuh - 2016-04-15 14:04:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostali Ci podwyżki co nie mieli 3 progu
zdjecie uzytkownika
karpatka - 2016-04-15 17:01:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Iladian DIrect Plus :)
zdjecie uzytkownika
gość333 - 2016-04-18 10:40:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tym dodatkiem za 100 % obecności w ciągu miesiąca to testy były na 5 marketach i na 2 nie zdało to egzaminu więc jest to duży znak zapytania czy wprowadzą to a szczerze mówiąc wątpię to jest taka kasa że głowa boli a jak każdy zdążył się zorientować szukają oszczędności
zdjecie uzytkownika
agusia - 2016-04-18 13:24:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś kontroluje kierowników jak chodzą do pracy?Już dość mam chodzenia na kasy do pomocy,bo jest tylko 1 pani w kasie głównej bo pani WBL jeszcze nie zdążyła przyjść,spóżnia się notorycznie ,gdy się pytam kiedy będzie WBL to dziewczyna Z kasy głównej nie wie kiedy przyjdzie szefowa,grafik jest ale po co?Płacą jej wielką kasę za cały etat a ile przepracuje w miesiącu,może 3/4 etatu może i mniej,a kasa leci za darmo,a pracownicy działu zapieprzają na kasach,aż brak słów...
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-04-18 15:27:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko jak zmienią pracownikom etaty na 3/4 to będzie im pewnie zależało żeby nie chodzić na l 4
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-04-18 20:08:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Agusia napisz to na fanpage kauflandu na fb reakcja będzie w terminie kilku dni
zdjecie uzytkownika
Cytrynka - 2016-04-20 18:22:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wbl to robiá grafiki pod siebie. Od rana, a potem wolne niedziele. A na kasach to jest czasem taki ruch, że nie ma podmianki, żeby do WC skoczyć. Więc nie narzekają.
zdjecie uzytkownika
dryf - 2016-04-21 11:25:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cuda robia z grafikami u nas w markecie to grafik zmienia sie jak kalejdoskopie w ciagu jednego tygodnia kierownik potrafi 3 razy zmienic gafik nie idzie nic zaplanowac najchetniej dawaliby same drugie zmiany nie licza sie z tym ze mamy rodziny podam wam przyklad od poniedzialku do piatku pracuje na 1 zmianie od soboty zaczynam juz druga zmiane i koncze ja w niedziele nastepną . Personalna przymyka oczy na wszystko udaje ze problemu nie widzi. Malo tego nawet urlopow sobie nie planujemy wszystko planuje kierownik ja che np od 20 maja do 27 maja to nie to juz kierownikowi nie pasuje malo tego jezeli ten planowany urlop sie zbliza to niewiadomo czy go dostaniesz . To jest chore kaufland tooboz pracy 21 wieku. przynajmniej tak jest w Żywcu.
zdjecie uzytkownika
edek - 2016-04-21 21:55:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U nas wblowie wożą się taksówkami do domu z info.
zdjecie uzytkownika
Niezapominajka - 2016-04-21 22:03:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam i czytam i u nas tez juz po sklepie chodzą plotki o likwidacji info,personalnych i połączenia dwóch stanowisk scanning i hous. Oczywiście żeby zbliżyć sie do lidla wkładanie towaru w połki w kartonach a żeby było szybciej
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-04-23 05:33:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NO właśnie tylko plotki o likwidacjach i degradacjach kierowników może ktoś wie kiedy to ma nastąpić
zdjecie uzytkownika
edek - 2016-04-23 06:30:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak co -ja się zwalniam od natychmiast, w Biedronce po pierwsze dostanę więcej a po drugie sklepy są mniejsze.
zdjecie uzytkownika
Cytrynka - 2016-04-23 20:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No nie da się wyrobić. Jest za mało ludzi. Biega się po pòłkach i jeszcze siadasz na kasie. A potem pretensje, że paleta nie zrobiona. W weekendy dzikie tłumy, zresztá w tygodniu też nie jest lepiej. I ciágle jest źle. No nie zachęca to do pracy. Nie płacá za robienie na akord, nie ma premii jest tylko wyzysk.
zdjecie uzytkownika
Blondi - 2016-04-23 22:06:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiecie czy maja zlikwidowac 5 za kolejki?...
zdjecie uzytkownika
Niezapominajka - 2016-04-24 10:42:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A moze te wszystkie zmiany będą dotyczyły tylko nowo otwartych marketów ?
zdjecie uzytkownika
on76 - 2016-04-24 18:04:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [karpatka - 2016-04-11 17:58:24]:
dokladnie nie możn zniesc tego textu jada jada zapierd....ć bo sie brasse wkurzy szkoda ze ,w bielsku nikt nie wie co sie wyrabia choći tak lepiej jak był regionalnym Krotacz istny terror
zdjecie uzytkownika
nocna - 2016-04-25 17:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Regionalnych mieli zmniejszac i co ? Mają po 6 do 8 marketów,to nie byłyby oszczędności? Zaczynają się już bać własnych cieni naszym kosztem,tym swoim zachowaniem i oddzywkami.
zdjecie uzytkownika
martucha - 2016-04-25 23:55:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niestety ze smutkiem stwierdzam że z roku na rok jest coraz gorzej, kiedyś jeszcze człowiek miał chęć iść do tej pracy, siedziało się na stołówce i rozmawiało z innymi pracownikami a teraz na samą myśl o pójściu do pracy robi się niedobrze :(
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-04-26 05:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze mówisz kiedyś to jak rodzina z chęcią się szło a teraz wszyscy tylko burczą na siebiea
zdjecie uzytkownika
Lola - 2016-04-26 13:46:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karpatka - 2016-04-10 13:27:53]:
U mas tak samo , drą się na pracowników , jeśli nie to rozmowa korygująca .... za nic po prostu obóz pracy !!!!
zdjecie uzytkownika
karpatka - 2016-04-26 16:34:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zero motywacji !
zdjecie uzytkownika
dryf - 2016-04-27 12:09:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pewnie że tak narzekali na krotacza a nam sie tez wydaje jak on był regionalnym było lepiej . Jafernik mąci szczuje kierownikow na pracownikow to widac gołym okiem zwłaszcza w Żywcu ludzie to zauważyli na poszczegolnych dzialach . jAK TO SIE MÓWI STERUJE ZZA BIURKA .
zdjecie uzytkownika
nocna - 2016-04-28 07:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U nas regionalny i dyrektorka to jedna ręka, pracowali wcześniej w innej sieci, więc możemy sobie nahuhać :) Powinna być jakaś kadencja dyrektorów albo powinni ich zamieniać marketami i regionami co pewien czas, skończyłoby się kumoterstwo i chamstwo.
zdjecie uzytkownika
kinga - 2016-04-29 07:37:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znoszą piątkarzy, jedna 5 za wszystko od maja.
zdjecie uzytkownika
Wielką Lipa - 2016-04-29 09:01:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te 5 to wielkie nieporozumienie. Narzucili gwarancje, z których nie mogą się wywiázać, bo nie ma personelu, a ochrzan dostają zwykli pracownicy.
zdjecie uzytkownika
śmieszne do zobaczenia - 2016-04-29 10:56:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
http://www.pl.image-share.com/ijpg-494-107.html

Historia pewnego piątkarza :)
zdjecie uzytkownika
karpatka - 2016-04-29 16:18:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chodźcie na Echo pogadać.
zdjecie uzytkownika
mag pt - 2016-04-29 18:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po co na echo? Żeby czytać Twoją rozmowę z jumanji i 2 innymi osobami na tematy w ogóle nie związane z tematem?
zdjecie uzytkownika
Ania - 2016-04-29 18:29:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mag pt - 2016-04-29 18:14:31]:
Swięta racja,rozłożyli tam temat na łopatki
zdjecie uzytkownika
karpatka - 2016-04-29 19:39:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie obgadujcie mnie :)
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-04-29 23:23:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Karpatka porostu spadaj stąd, gdzie cie nie chcą
zdjecie uzytkownika
Wielką Lipa - 2016-04-29 23:50:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [śmieszne do zobaczenia - 2016-04-29 10:56:33]:
Może i zabawne. Ale na kasach ograniczeń nie ma. I w ten oto sposòb ludzie z działòw będá jechać na taśmie. Tak jak w Lidlu.



zdjecie uzytkownika
Ja :) - 2016-04-30 09:18:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na Echo jeden temat juz zostal usuniety... pewnie komus bylo niewygodnie jak czytal PRAWDE..... :)
zdjecie uzytkownika
karpatka - 2016-04-30 16:23:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na drugim Go Worku nie chwalą sobie pracy nawet w Centrali, więc o co tu kaman? Zmiany na tyle,że wszystkim się odniechciewa?
zdjecie uzytkownika
Dryf - 2016-04-30 17:11:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w markecie Żywiec nieiwem jak u was posadę kierownictwa zalatwia sie po znajomosciach z tego co slyszalem od innych ta z ta pracowala zalatwila jej prace po jakims czasie zostala kierownikiem,albo wystarczy po rodzinie siostra ma dzieci ktore dodkonale sie znaja z dziecmi szefa badz dyrektora moze sa jeszcze w głębszych relacjach dlaczego ciotce nie zalatwic posady kierownika . Ale gdyby sie tak dyrektora spytac to nie no skad ze zazdrosni jestescie zaraz takie pytanie sie pojawia. Odrazu widac ze malo inteligentni ludzie.
zdjecie uzytkownika
karpatka - 2016-04-30 17:57:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Dryf-Powiem Ci tak,jeśli utną strukturę to trudniej będzie im/takim awansować ze względu na ograniczoną ilość takich miejsc :) Ma ktoś już na markecie nowe ceny promocyjne?
zdjecie uzytkownika
hipopotan - 2016-04-30 22:23:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarośniecie pleśnią bez piątkarzy!!!!!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Aplikowalam na jedno proponowali mi inne w innym miescie. Szkolenia 3-miesieczne. Atmosfera niesympatyczna, bardzo służbowa. Potrzebuja ludzi którzy rzucą wszystko i wyprowadza sie gdzie tylko sobie zażyczą.
Pytania: Czy jesteś w stanie zmieniać swoje miejsce zamieszkania?
zdjecie uzytkownika
Gaduła - 2016-05-01 00:22:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U Was sa juz nowe regaly? Czarne, w ktore wjezdza sie od razu paleta?
zdjecie uzytkownika
Kopciuszek - 2016-05-01 10:33:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając te wpisy stwierdzam, że nie tylko u nas w Inowrocławiu jest taki bałagan , dotyczy to dużej ilości sklepów Kauflandu.Czy zarządzający tą firmą chcą doprowadzić do całkowitego bałaganu w tej firmie że nie będzie ludzi do pracy. Firmy takie jak Biedronka czy Tesco oferują duże podwyżki bo mają również problemy z brakiem ludzi do pracy.Zarządzający Kauflandem obudźcie się i nie straszcie i teroryzujcie załogi ponieważ niedługo będziecie sami musieli jeździć wózkami i dostarczać towar na stanowiska jeżeli będzie miał kto ten towar na stanowisku przyjąć, bo może również będziecie musieli sami ten towar układać a może i również sami sprzedawać i kasować.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Kaufland Polska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kaufland Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert