Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kaufland Polska

Pracowałeś w firmie Kaufland Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Anna - 2015-02-05 21:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [doda - 2015-02-05 07:59:50]:
Potwierdzam,ZZ w Kauflandzie to pic na wodę ,tylko składki potrafią brać.A jak przychodzi do podwyżek dla pracowników to uznają że Ci i tak za dużo zarabiają.
zdjecie uzytkownika
Poziomka - 2015-02-09 21:03:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Doszły mnie słychy że w moim markecie kierownicy, wbl a nawet pani dyrektor mają swerwisy, których oczywiście nie wykonuja a pobierają pieniądze.... czy to mnoże by prawdą? z drugiej strony skąd dyrektorka bierze kase na wykup niektórych towarów...wątpie żeby wykładała z własnej kieszeni... u was tez tak jest?
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-02-10 17:34:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Dodatkowo Kaufland ma teraz nową modę na oszukiwanie klientów. W reklamach wprowadzają jakieś produkty, a później okazuje się, że ich nie było przez cały okres promocji. Bezczelni reklamują się w tv i gazetkach, a tak naprawdę robią ludzi w balona. Wziąłem się na sposób i jak nie ma tego po co przyszedłem to nie kupuję nic i idę do innego sklepu, który traktuje ludzi poważnie. Mam na myśli Kaufland w Nysie.
zdjecie uzytkownika
MLODA - 2015-02-18 09:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
TAKIE ZAROBKI JAK KAUFLAND OFERUJE PRACOWNIKOM TO SA SMIESZNE PIENIADZE A WYMAGANIA I PRETENSJE. DOSLOWNIE OBOZ PRACY.POWINNISMY ZARABIAC CO NAJMNIEJ 2000 NA REKE I TAK TO BY BYLO TO MALO ZA TA PRACE CO WYKONUJEMY. KOBIETY CZESTO CIAGNA OLBRZYMIE PALETY, DZWIGAJA PONAD NORME A IM CIAGLE MALO I ZLE. REGIONALNI I WWYZEJ WOZA SIE LUKSUSOWYMI AUTAMI SPIA W HOLELACH , JEDZA ZA NASZA CIEZKA I TO NAWET BARDZO BARDZO CIEZKA PRACE.A ZARABIAJA NIE MUSZE PISAC ILE. PREMIE BOZABIERALI OD LAT PRACY, ZADNYCH PREMI UZNANIOWYCH WOGOLE NIE MA NIC.JUZ W BIEDRONKACH LEPIEJ ZARABIAJA MAJA NA REKE 2000 ZL. A GDZIE TU PORORWYWAC TAKA BIEDRONKE DO KAUFLANDU. W KAUFLANDZIE ZAWSZE JEST RUCH, PRAKINNG CIAGLE ZAPELNIONY NIE MA GDZIE STANAC, CIAGLE KOLEJKI. O CZYM MY MOWIMY.NIE MOZE BYC TAK.MUSIMY COS Z TYMZROBIC
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-02-20 09:54:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podwyżki się szykują :))
zdjecie uzytkownika
MLODA - 2015-02-22 18:19:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAKIE PODWYZKI 50 ZL BRUTTO ALBO I NIE
zdjecie uzytkownika
Stefka - 2015-02-25 13:00:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podwyżki..he he..
zdjecie uzytkownika
Grajek - 2015-03-16 23:44:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u na były... 100 zł brutto
zdjecie uzytkownika
Maja .. - 2015-03-22 13:15:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Grajek - 2015-03-16 23:44:01]:
u nas od 100zł. do 200zł. brutto.
zdjecie uzytkownika
technik - 2015-03-22 20:30:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Maja .. - 2015-03-22 13:15:12]:
Wbl-3600-4900
personalna-3000-3500
grf(kierowniki)-2900-3300
info-2200-2400
adminstracja(sap,scan)-2200-2400
porządkowy-1900-2100
przyjęcie towaru-2200-2600
Techniki-0zł(bezzmian 2400)
zdjecie uzytkownika
Placek - 2015-03-30 10:35:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w kaufland od 2 lat.
praktycznie pracuje na każdym dziale. i wykonuje wszystko.
teraz była podwyżka że pożal się boże... z 1950 dostałem podwyżkę 2100... a czego przychodzi nowy pracownik. i ma od razu na wejsciu 2150 + 200 od miasta. Gdzie tu jest uczciwość? Każdy pracownik powinien dostać dodatkowe pieniądze na odstresowanie... Za słuchanie Klient. Wymusów Dyrektorów i kierowików a czym bardziej... Za te Wizytacje... Regionalnych. Gdzie od samego rana Chodzisz i robisz Wszystko na błysk... na otwarcie jest Wszystko na błysk pieknie ładnie. A Regionalni ci przyjadą po 6 Godzinach... POo otwarciu... i mają wielkie ale że w dzień gazetki jest bałagan?
zdjecie uzytkownika
klc - 2015-03-31 18:44:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ANONIM - 2014-12-10 18:42:47]:
nigdzie nie ma takiego nacisku na czystość jak w kauflandzie ze najgorsza hołota tam przychodz i ze za free mozna sie ogolic i umyc to sprzataczki nie wyrabiaja choc nie uwazam zeby by syf idz do biedry zobacz
zdjecie uzytkownika
Klient - 2015-04-04 12:28:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klc - 2015-03-31 18:44:45]:
Mam wrażenie że kaufland odpowie kiedyś za mobing. Robię zakupy w różnych marketach ale widząc co wyrabiaja klienci kauflandu to przechodzi ludzkie wyobrażenie. Dlaczego za to ma odpowiedzieć Kaufland? ano dlatego że poniekąd pozwala na takie zachowanie klientów. Pozwala czyli broń boże by personel zwrócił uwagę klientowi, któremu wszystko wolno, wszystko od rozwalania towaru na półkach do obrażania samego personelu czy tez innych klientów. Są i tacy, którzy za zachowanie własnych dzieći obarczają winą tenże personel Kauflandu. Niedługo dojdzie do tego, że czyjeś dziecko wyjmie mi jakiś słodycz czy zabawkę z koszyka, a rodzic skwituje to brakiem zaangażowania personelu :D A swoją drogą ciekawe czy dyrekcja Kauflandu czyta te opinie?, szczerze w to wątpię.
zdjecie uzytkownika
NICK - 2015-04-05 16:17:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DYREKTORKA KAUFLANDU Z LODZI TO OSZUSTKA OKRADLA MNIE NA SUME 480 ZL
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-04-06 14:53:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kobieto albo przestań pić albo chociaż nie pisz po pijaku.Zarzucając komuś brak znajomości zasad ortografii sama na początek zajrzyj do słownika.
zdjecie uzytkownika
kicia - 2015-04-07 11:20:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dostałam ofertę pracy do tej sieciówki.Napiszcie jaka umowe na dzien dobry dostane i na jak długi okres czasu.Czy to jest zlecenie czy normalna umowa o prace na okres próbny?
zdjecie uzytkownika
ZAKUPOWICZ - 2015-04-13 08:31:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MLODA - 2015-02-18 09:05:07]:
oszukują ludzi w reklamach np.ser gouda za 12,90zł.48% tłuszczu(aktualna oferta),po sprawdzeniu w sklepie na etykietce naklejonej na całym bloku sera który życzliwie pani z obsługi podała do przeczytania co na niej pisze okazuje się że owszem zawiera on 48%tł., ale w suchej masie?!!!,sprawdzam dalej ,z boku na tej samej etykietce widnieje tabelka z zawartością ile gram konkretnego składnika znajduje się w 100 gramach gotowego produktu(a nie w suchej masie której my nie kupujemy bo jest to półprodukt)i co widzę ,29 gram, czy oni mają nas za debili ,czy to jest 48% czy 29%,dlaczego żadna inspekcja nie reaguje na takie oszustwo ,czyżby ,tak jak dawniej wychodzili z pełnymi torbami prezentów a może koperta ,łatwo ją ukryć w kieszeni.Na koniec dodam że pani ekspedientka obsługująca stoisko z wielką duma poinformowała mnie na początku że w sieci Kaufland nie sprzedaj się produktów seropodobnych ,wielka im chwała za to ,ogólni to robię dużo zakupów w tym sklepie bo jest tanio,ale czy zdrowo?Jak się nie ma kasy to się truje byle gó...nem.Najlepsze życzenia naszym pracodawcom zgarniającym miliony,oby zdychali długo i szczęśliwie.
zdjecie uzytkownika
iwka - 2015-04-28 15:02:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na portalu praca jest ogłoszenie w kategorii administracja biurowa - referent ds. administracyjno - kontrolnych. Szkoda, że Kaufland wprowadza w błąd i nie zamieszcza tego w kategorii praca fizyczna, skoro w trakcie rekrutacji mówią , że w 90 % to praca na sklepie przy wykładaniu towaru w fartuchu.Żenujące nadużycie słowa referent. Po rekrutacji miałam ubaw po pachy przez cały dzień. Zresztą rozmowy to jeden wielki spęd !Kilku rekruterów i potencjalnych pracowników w jednej sali. Hałas, chaos, sam rekruter motał się i właściwie nie wiedział na jakie stanowisko aplikowałam. Beznadziejnie. Właściwie zastanawiam się , czy w ogóle mają jakieś kryteria przyjęcia, czy to jak w totku na chybił trafił, rekruter kogoś zakwalifikuje i swoje odbębnił.
zdjecie uzytkownika
Stefka - 2015-04-29 11:01:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka rekrutacja takie klimaty w Kaufie..
zdjecie uzytkownika
serwisantka - 2015-04-30 12:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyzyskiwanie ludzi, mobing, to co się dzieje w markecie jest nie do opisania, kadra ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zdrowie pracowników.... jestem tam na serwisie i widzę co się dzieje, niech ktoś z góry coś z tym zrobi ! pracownicy przynajmniej co drugi dzień doprowadzani są do płaczu, mdleją na swoich zmianach.... nie polecam pracy w tym markecie,.
zdjecie uzytkownika
Rolkej - 2015-04-30 19:51:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To niee są pojedyńcze sytuacje. Takie rzeczy zdarzają się notorycznie i to jest właśnie przerażające. Sposób w jaki traktuje się pracowników jest nie do przyjęcia.
zdjecie uzytkownika
Tralala - 2015-05-01 20:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile tak naprawdę dostaje się pieniędzy na start/po 3 miesiącach czy tam po roku? na ulotce widziałem 2400,2600,2900.czy to prawda?
zdjecie uzytkownika
Paweł XXII - 2015-05-02 10:12:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na start/po 3 miesiącach max. mgr.2600 a świeżo przyjęta mgr. 2200 wszystko podane powyżej to kwoty brutto .Praca na całym Kauflandzie - w zależności od potrzeb .
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Bardzo niesympatycznie wyglądała rozmowa, od startu zostałam potraktowana nie miło i z góry.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Tralala - 2015-05-02 15:51:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście, że to są kwoty brutto. Zastanawia mnie jeszcze jak jest z premią, dodatkami itd.Proszę o wypowiedź kogoś na temat premii dodatków itd. A jak wygląda pensja netto po roku czasu?
zdjecie uzytkownika
Paweł XXII - 2015-05-02 18:08:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli Tralala tak długo !!!!!!!!!! popracujesz to się zapewne dowiesz. Jeszcze nie pracujesz a o premię , dodatki pytasz ... nikt Wam tego uczciwie nie odpowie przed ..a jeżeli odpowie to nie będzie prawdą ....
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kaufland Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Kaufland Polska?
Zadaj pytanie