logo Kaufland Polska

Kaufland Polska

Rokszyce

Opinie o Kaufland Polska

mc 2017-08-10 21:09
Dyrektorka jest w porządku ale też mi się nie chce jej wierzyć że nic nie wie, na temat oliviera również cisza. Dziwna ta firma, przynajmniej daliby czas na podjecie decyzji.
1
kran 2017-08-10 23:22
Ta firma jest zje...na a nie dziwna.
7
Aaa 2017-08-11 00:27
A wiecie coś na temat kasy głównej i wbl kas? Podobno degradacje się szykuja i likwidacja kg.
1
To co napisałem było pisane już wielokrotnie. 2017-08-11 09:03
Zdegraduja MZ do poziomu lidera a kasjer główny będzie się nazywał sprzedawca kasjer i będzie osobą wyznaczona do pracy w kasie głównej. Jeśli wszyscy podpiszą zmianę stanowiska to będziesz robiła to samo w tym samym składzie tylko nazewnictwo stanowisk się zmieni.
3
Bolo 2017-08-11 20:09
Tak sobie myślę jakby każdy wysłał ANONIMOWĄ skargę z opisem sytuacji na marketach to chyba ktoś musiałby zareagować na kilkaset takich wiadomości,
takim sposobem nikt personalnie nie naraziłby się "bogom kauflandu" a my wyrazilibyśmy swój prostest przeciw "obozowym warunkom "
24
mądra 2017-08-12 20:20
Protest to możesz wyrazić zwalniając się. Zrozumcie że nikogo nie obchodzi biadolenie albo byle jaka skarga że tobie jest źle.Ty masz zniknąć z Kauflandu bo teraz zamiast człowiekiem jesteś tylko cyferką. I nikogo nie obchodzi że masz dzieci że pracowałaś ileś tam lat. Ja już zrozumiałam i jestem na L4. Ciągnę ile mogę i dowidzenia i uwieżcie nikt nawet nie zadzwonił czy wracam czy zdechłam. Bo tą skur.....ńskie wyrachowane świnie.
36
były pracownik 2017-08-13 15:42
Tak trzymaj ☺
3
Na zwolnieniu 2017-08-13 15:56
Ja też na zwolnieniu lekarskim.Psychika nie wytrzymała całego oliwierskiego hamstwa w którym jesteś właśnie nikim...czułam się jak piątek koło...całkiem niezaradna nienadążająca za całym hamskim stadem mróweczka...
Nikt się do mnie nie odzywa i czekają tylko kiedy przyjdę się zwolnić...
Pracownik z piętnastoletnim stażem pracy.
20
Wlkp 2017-08-13 20:14
Od kiedy zmieniają wszystkim na kasjera -sprzedawcę tzn kasie głównej i informacji
Reno 2017-08-13 21:05
Idzie to od południa kraju małopolska, podkarpackie, Śląsk, dolny Śląsk i w górę Polski. Jest to związane z wprowadzaniem tego całego procesu usprawnienia pracy pt olivier.
Frisch 2017-08-14 13:24
U nas MZ Frische jest wielce przerobiona... ciągle gada jak jej ciężko a na ploty czas zawsze znajdzie... truteń...
3
Jakubek 2017-08-14 13:37
Tak narzekacie ale może to takie biadolenie na zapas? Wszędzie trzeba pracować, natomiast handel szczególnie spożywczy jest trudny i ciężki.
1
lupa 2017-08-14 14:53
Handel handlem liczy się honor człowieka. Niech do Ciebie to dotrze. Ten kto go ma już dawno z tąd spier...ił.
5
Realistka 2017-08-14 20:15
Sprowadzę Cię na ziemię co do tych Twoich skarg....to jest tak jakbyś skarżył się złodziejowi że za dużo Ci ukradł...przecież oni doskonale wiedzą co się dzieje na marketach i jak to wygląda. Oni dążą do tego żeby się ludzie sami pozwalniali bo wg nowych standardów ma być jeszcze mniej pracowników. Będzie jak w Lidlu a tam to jest dopiero obóz pracy...wiem co mówię bo pracowałam tam 4 lata i uciekłam przed tym systemem do Kauflandu. Teraz gdy widzę co robią w Kauflandzie już wiem że chcą wprowadzić ten sam model pracy. Tu już nic dobrego nas nie czeka, przestańcie się oszukiwać.
16
Gosia 2017-08-15 00:42
Na naszym markecie MZ Frische pod-piep-sza wszystkich do vkl. Tylko ona świetne pracuje reszta to tłumoki i do zwolnienia. Przykra jest...
3
Kasia 2017-08-17 16:32
Masakra co się robi w tej firmie!!!!
Od Września się zacznie rypanie ale to ludzie sami już odchodzą i sie degradują!!!
2
renata 2017-08-17 22:04
Dlaczego od września skąd ta pewność, czy wiesz jaki region?
Never get back 2017-08-17 22:25
A wy dalej biadolicie... cóż trzeba mieć jaja zeby się zwolnić! pozdrawiam Ząbkowice śl.!
1
Kajetan 2017-08-17 23:20
Po co tak narzekacie? Jak jest źle to macie tyle firm z wolnymi etatami że spokojnie znajdziecie pracę. Przecież ten wątek to jedno wielkie larum, litości nic innego tylko narzekanie. Firma normalna, rodzaj pracy znacie.
2
Ja 2017-08-18 08:47
Bez przesady ale firma się zmieniła i to na gorsze... Ktoś to pracuję od wielu lat to wie o czym mówię, owszem zawsze był zapier... ale to co jest teraz to przegięcie. I co to jest za metoda na zmiany, że mamy się zwalniać? Bo ludzie zaczynają protestować to od razu wypier....? Naprawdę nic nie można zmienić odgórnie? Szukają oszczędności to niech zaczną od siebie . I mniej mobbingu, bo jak narazie to ludzie chodzą do gabinetów psychiatrycznych, ale za chwilę pójdą do sadu
11
nero 2017-08-18 11:23
Olivier wchodzi w każdym markecie w którym jest lub będzie przebudowa i będą montowane kasy samoobsługowe. Teraz na czasie to jakieś 10 marketów. Po urlopach zaczną się zmiany powoli market po markecie.
1
Miszcz sensei 2017-08-18 11:43
Olivier będzie wchodził na każdy market bez względu czy jest/będzie remont i bez względu na obecność kas samoobsługowych. Pomijam fakt, że większość marketów bez względu jakie stare są to przechodzą jakieś remonty czy to malowanie czy to zmiana oszyldowania itp
macius536@o2.pl 2017-08-18 18:52
O Jakubie życzę Ci tego co co Nas spotkało haha
beti 2017-08-19 09:02
witam a czy wiadomo cos na temat HAUS... KASY GŁÓWNEJ I INFO, SKAN. może już gdzieś dali wypowiedzenia czy zmianę stanowisk ? dzięki za odpowiedzi
Mario 2017-08-19 11:49
Witam z tego co czytam wasze opinie to wszędzie robi się SYF!
Nie ma kto pracować,a Menadzer i Lider to się zesrają od obowiązków na markecie!!!!!!!!!!!!!!!!
Więc czas ja jako Lider dać papiery .
Tylko szkoda ,że ludzie pracują po 11 lat na markecie i takie rzeczy się dzieją ,a ludzie fizycznie siadają ,a jak ktoś napisał mamy rodziny!!!żony!dzieci!itd,a przychodzisz do domu i leżysz plackiem mając 34lat,
7
LP 2017-08-19 13:50
U nas ostatnio -P.MM często na markecie hmmmm pewnie już coś kombinują!!!!!
Dyrektor nic nie powie bo dalej będą się zwalniać !! Niech sami pokażą co umieją
1
Miszcz sensei 2017-08-19 14:10
Haus i Skan- likwidacja stanowiska pracy. Jeśli nie dostaniesz wypowiedzenia to dostaniesz aneks na kasjer-sprzedawca. W większości sie robi co się robiło ale częściej siedzisz w półach i wykładasz towar niż zajmujesz się tym co dawniej na tych stanowiskach. Nowy zakres obowiązków kasjerów sprzedawców ma wszystko łącznie z myciem kibli po obsługę na ladzie i piekarni.
WBL kas-likwidacja stanowiska pracy. Tu było różnie. Albo aneks na grf kas albo wypowiedzenie.
Reszta kasy głównej i info- aneks na kasjer sprzedawca.

Szerzej to było opisane kilka stron wstecz.
Ślask 2017-08-19 15:50
Praca ,którą kiedyś wykonywaly 3 luk 4 osoby teraz przypada na jedna osobę. To już jest harówka. Codziennie to samo ,kłopoty z obsadą. Ida ludzie wykladac towar to kolejki na kasie,klienci zostawiają koszyki z zakupami i wychodza ze sklepu. Idą ludzie na kase to magazyn pęka w szwach. Nie wspomnę o kolejkach na ladzie. W końcu klienci stracą cierpliwośc . A resztka pracowników,która jeszcze ciągnie resztkami sił w końcu się podda. A co robią związkowcy ? .........
10
www 2017-08-19 17:58
a związkowcy zarabiałą kasę nic nie robiąc
7
Lala 2017-08-19 21:53
Związkowcy to walczą ale o swoje.
4
xxx 2017-08-20 20:23
masz czas pisac pierdoły , a nie masz czasu się umyć
yz 2017-08-20 21:22
A Ty się umyłeś/aś skoro też masz czas pisać pierdoły?
Leosia 2017-08-21 08:43
Podziwiam niektórych. Jesteście tak bardzo zapracowani ale pisać pierdoły na forum macie jeszcze siłę?
1
dziunia442@interia.pl 2017-08-21 09:44
Witam
Mam pytanko, dostałam propozycję pracy jako lider ( obsługa kas ) 3000-3300 brutto
z tego co czytam, to osoba na tym stanowisku zajmuje się kasami i......dotowarowniem sklepu ? i czym jeszcze ?
Zarobki do zakresu obowiązków są trochę śmieszne ( ok 2400 na rękę -czy to możliwe że takie zarobki są też na Waszych sklepach ?)
Proszę o informację jak to wygląda na sklepie : zakres obowiązków, grafik ( kto układa), pod jakim kątem układany jest grafik ?, jak z weekendami ( ile przypada wolnych weekendów ), rozumiem że jak praca w weekend to dzień wolny w tygodniu ?
jakie są godziny pracy porannej, popołudniowej ?czy w miesiącu wyrabiasz etat , czy wymagają pracy ponad etat ?
Proszę mi przybliżyć stanowisko lidera do obsługi kas , gdyż nie wiem co robić, a nie chcę wejść w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo z tego co czytam to niestety mam wątpliwości......
Kurczak 2017-08-21 09:54
Lepiej być liderem bo to otworzy Ci drogę żebyś mogła kiedyś znaleźć lepszą pracę. Moi znajomi tak zrobili. Dzisiaj nie pracują już w Kauflandzie ale są kierownikami w innych marketach. A zostawać jak będziesz to odbijesz się kartą i Ci za to zapłacą. Godziny różne. Kwestia przyzwyczajenia. Powodzenia.
Miszcz sensei 2017-08-21 11:13
Trochę gorzkiej prawdy....bez nadmiernej przesady ale postaram Ci się naświetlić sytuacje jak tylko się da:
Jeśli będzie to stanowisko na jakimś już otwartym markecie to znaczy, że jako nowa osoba wchodzisz na stare układy a takie są na każdym markecie na stanowisko na którym dawniej za tą samą pracę zarabiało się ponad 3k. ale w wyniku restrukturyzacji struktur firmy i cięcia kosztów teraz za tą samą pracę zarabia się kilkaset złotych mniej. Jeśli uderzasz na nowy market, który dopiero się będzie otwierał to w zależności od czasu jaki pozostał do otwarcia będziesz jeździć po Polsce i uczyć się na to stanowisko na innych marketach. W praktyce to wygląda że 1/3 czasu to nauka tego co będzie Ci w przyszłości potrzebne a 2/3 to ładowanie towaru w póły. Zazwyczaj jak otwiera się nowy market to kadra kierownicza wchodzi w większości z nowym dyrektorem albo jest awansowana z innych marketów więc obstawiam że Ciebie dotyczy 1 sytuacja.
Co do zarobków to wszystko się zgadza. Smutna prawda ale prawda.

Grafiki: Gdy było stanowisko WBL Kas i się zarabiało ponad 3k to się musiało układać grafik dla ok kilkunastu osobowej obsady działu kas (kasjerzy kasy głównej, kasjerzy, pracownicy info)
Gdy zlikwidowano to stanowisku mówiło się że to dyrektor miał sie tym zajmować. Jak jest, hmm...podejrzewam, że na marketach gdzie zdegradowano zarobki kierowników działu kas a oni nie odeszli to pewnie dalej się zajmują robieniem grafików ale Tobie jako nowej osobie może na początku nie każą tego robić ale z czasem podejrzewam, że zostanie Ci to dodane do obowiązków.
Jako lider będziesz mieć obowiązki kierownika dnia czyli będziesz odpowiedzialna za cały sklep na swojej zmianie. 1 zmiana od 4:45 do 13:00, 2 zmiana od 14:30 do 22:45. Z godzinami zmian jest różnie w zależności od regionu w jakim znajduje się sklep i godzin jego otwarcia. Ale zazwyczaj schemat jest podobny. Takie godziny pracy tyczą jak jesteś kierownikiem zmiany. Dawniej kierownik kas jak był na rano to był od 6:30 a jak na popo to na 14 albo 14:15. Ogólnie grafik kierowników jest układy pod zamykanie i otwieranie marketu. Wychodzenie punktualnie po 8h pracy to bym wsadził między bajki szczególnie na stanowiskach kierowniczych w kaufie. Firma cięzko doi się z nadgodzin chyba że teraz jak weszła elektroniczna ewidencja czasu pracy to będzie coś lepiej ale zazwyczaj godziny idą z kurzem w powietrze albo sie dostanie za nie odsiadke jak sie ich troche nazbiera i sie o to upomnisz. Za prace w sobote/niedziele przysługuje dzień wolny w tygodniu. Co do wolnych weekendów to firma zapewnia Ci 1 wolny weekend w miesiącu. Więc czasem może być tak że tylko jedna sobota i niedziela będzie wolna a reszte weekendów będziesz pracować. W zależności jaki prykas będzie miała osoba układająca grafik.

W dawniejszych czasach wbl kas i grf kas to były fajne stanowiska. teraz czy ty się nazywasz lider czy kasjer-sprzedawca to jeden czort. Zakres obowiązków jest olbrzymi. Od pracy przy rozliczaniu kasetek i papierków w kasie głownej, osługę na kasach, obsługe na punkcie info o ile jest w danym sklepie po wykładanie towaru na sklepie, prace porządkowe i na sprawdzaniu czystości kibli skończywszy. Do tego przyjęcie towaru na magazynie, raportowanie do regionalnego różnych rzeczy i odpowiedzialność za wygląd i prawidłowe funkcjonowanie sklepu podczas swojej zmiany. Jak coś jest nie tak na sklepie a wpadnie jakaś kontrola z góry to ty będziesz zbierać ochrzan. Jest tego sporo i mniej nie będzie bo ludzie odchodzą na łeb na szyję.
Napisz w jakim regionie czy mieście jest ten sklep bo może to gdzieś blisko kogoś z użytkowników tego forum jest to Ci powie czy warto się zarażać albo zaglądnij na fb tam też jest duża grupa pracowników byłych i obecnych to się dowiesz co i jak. Jak masz jakieś pytania to pisz, postaram się pomóc na ile wiem.
2
Kg 2017-08-21 11:27
Dziunia nie wchodź w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szkoda czasu.
1
dziunia442@interia.pl 2017-08-21 11:27
nie wygląda to dobrze...
nowy sklep, kierowniczka sklepu przerzucona z innego marketu ...
dziunia442@interia.pl 2017-08-21 11:52
dzięki za przybliżenie tematu,
za te pieniądze nie warto ...a mając dzieci w wieku szkolnym i przedszkolnym... to myślę,że w domu będziesz gościem...
I powiedz faktycznie tak obniżyli kasę a obowiązków dodali ?
czytałam,że nawet wc dla klientów ( dbanie o czystość ) należy do nowych obowiązków obsługi kas ....
Miszcz sensei 2017-08-21 12:28
No niestety tak to się przedstawia. Dawniej było takie stanowisko jak WBL Kas nazywało się to po polsku Kierownik działu kas a w nowym nazewnictwie Menadżer zespołu. W części marketów menadżerów zespołu zdegradowano na liderów zespołu (dawniejsze stanowisko grf kas czyli kierownik grupy w dziale kas). I tak jak się miało jako menadżer zespołu od 4k brutto tak teraz robisz to samo + dużo innych rzeczy od 3k brutto.

Kilka lat wstecz wbl kas na większości marketów nie wiedział co to jest kierownik dnia czy służba kluczowa a o odbiorze towaru nie wspomnę...Ci ludzie zajmowali się tylko pracą w kasie głównej, ewentualnie obsługą na kasach czy zastąpieniem dziewczyn z info jak szły na przerwy. Moim zdaniem to było najlepsze kierownicze stanowisko (najmniej pracy fizycznej) ze wszystkich jakie były na markecie. Ale polityka firma na przestrzeni ostatnich lat bardzo się zmieniła i mamy jak mamy...szału nie ma. Myślę, że przy obecnej sytuacji na rynku pracy można znaleźć coś innego, spokojniejszego co najważniejsze w podobnych pieniądzach.
A jak spojrzysz w zakres obowiązków co jest w załączniku do umowy o prace to masz wszystko wypisane że masz robić. Sprzątanie też jest tam.
A jak nowy sklep to się musisz przygotować na kilka miesięcy tułaczki po innych marketach w Polsce na "szkolenia" które w rzeczywistości wyglądają tak jak pisałem już wcześniej.
1
Iider 2017-08-22 06:33
U nas lider kas zamyka sklep będąc samemu w kasie głównej na 2 zmianie z dwoma kasjerami i 1 pracownikiem na sklepie po prostu masakra jeszcze niecały rok wstecz nie do pomyslenia. Firma naprawdę przegina zabrała ludziom pieniądze a obowiązków dowalila. Sklep cały czas chodzi na kasy a ich robota nie zrobiona w sobotę kolejki kilometrowe oczywiście 5 wypłacane nieoficjalnie więc góra myśli że wszystko jest ok. Jak ma ktoś przyjechać na wizytacje to wszyscy na baczność postawieni i wszystko pod linijkę zrobione więc jak ma się coś tu zmienić trzeba uciekać i tyle
6
Tośka 2017-08-22 09:19
A kiedy w końcu ta likwidacja scanningu bo już od maja o tym się mówi i nic???
Mała 2017-08-22 11:16
Ile razy można pytać o to samo doczekasz się napewno. Idzie to regionami i haus i scaning i nawet personalne - już szykują dla Was porozumienia zmieniające lub wypowiedzenia. Trochę cierpliwości narazie cieszyć się posadami i pracować.
Mała 2017-08-22 11:17
Ile razy można pytać o to samo doczekasz się napewno. Idzie to regionami i haus i scaning i nawet personalne - już szykują dla Was porozumienia zmieniające lub wypowiedzenia. Trochę cierpliwości narazie cieszyć się posadami i pracować.
Reno 2017-08-22 11:24
Właśnie, jak tam sprawa takich stanowisk jak personalna i konserwator bo to chyba jedyne stanowiska "nie kasjero-sprzedawcowe" które zostały na marketach prócz liderów i menadżerów?? Dawno nic nie było pisane na ten temat a nic nie wiadomo oficjalnie przynajmniej na Podkarpaciu.
Mała 2017-08-22 20:10
Prersonalnym już podobno szykują dodatkowe obowiązki haus i scaning a konserwatorom na innych marketach powiedziano żeby szukali sobie pracy. Tyle co słychać na dzień dzisiejszy.
2
anna 2017-08-22 20:48
A co z pracownikami info.
Reno 2017-08-22 21:25
czasem warto cofnąć się kilka stron wstecz i tam znaleźć odpowiedź...
pracownik informacji dostaje aneks na kasjer-sprzedawca. Docelowo jest w zamyśle likwidacja informacji całkowicie póki co podpisujesz aneks i w większości dalej robisz to co robisz tyle że w nowym zakresie obowiązków masz już wpisane wszystko łącznie z czyszczeniem kibelków
ere 2017-08-22 21:53
a godziny pracy na wrzesień to jakas porażka różne na 9, 13.30 na 12.45 i tp jakas maskara
Wiem tyle o ile 2017-08-22 22:12
Docelowo info zlikwidować mają w trzecim etapie przebudowy a w październiku będzie drugi etap. Więc zależy z jakiego regionu jesteście i który etap przebudowy obecnie został wykonany u Was na markecie. I etap to było malowanie ścian na różne kolory. Drugi etap to przebudowa o/w i wdrożenie elektronicznych cen. Trzeci to tak samo półki i likwidacja punku info. A później to już tylko beznadziejna praca w beznadziejnym sklepie.
3
Zostaw swoją opinię o Kaufland Polska - Rokszyce
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kaufland Polska