Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kaufland Polska

Pracowałeś w firmie Kaufland Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-11-07 13:39:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [asia - 2015-11-06 23:14:53]:
Wystarczy telefon z dyktafonem i udupiamy kierownika na cacy.
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-11-07 13:56:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asia - 2015-11-06 23:14:53]:
Wystarczy telefon z dyktafonem ,następnie nagranie udostępniamy inspekcji pracy tudzież sądowi pracy(mobbing)
zdjecie uzytkownika
agaden - 2015-11-09 15:20:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam to co się dzieje w kauflandzie to jest masakra jestem serwisatka wykladam towar od kilku dni z dnia na dzien nie mozna uzywac wozkow jest ciezko teraz nosic w rekach towar słoiki i piszki tylko ze ten kretyn to to wymyslil nie zdaje sobie sprawy ze ludzie przestana przychodzic do pracy za takie marne pieniadzie i ciezka prace a tak sie dzieje jak i w Zamościu i w innych kauflandach
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-11-10 19:18:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zastnawiam się czy ktoś z Was miał styczność pracy jako Kierownik Działu w Dziale Art. Spożywczych? bo wydaje mi się, że tutaj mozna sporo zarobić, nie podali co prawda konkretnych stawek, ale to w końcu stanowisko kierownicze jest. Poza tym ubezpieczenie zdrowotne na wszleki wypadek też dają z tego co wiem.
zdjecie uzytkownika
music girl - 2015-11-13 02:13:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@romek - skoro daję ubezpieczenie zdrowotne to nie ma co się martwić o swoje zdrowie jak się zdarzy jakiś wypadek. Dobrze, że szefostwo dba o pracowników.
zdjecie uzytkownika
tre - 2015-11-15 22:10:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@romek ciekaw jestem jakie warunki oferują na stanowisku dystrybutora gazet reklamowych w Kielcach..
zdjecie uzytkownika
życzliwy - 2015-11-17 21:07:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli ktoś byłby zainteresowany zarobkami (a są one uzależnione od lokalizacji marketu-np w dużym mieście zarabia się lepiej za tą są prace co np w mniejszych miejscowościach z dużym bezrobociem.)
Po 2 latach pracy:
-sprzedawca czyli ten co wykłada towar 2100 brutto
-kierownik grupy towarowej 3300 brutto
-kierownik działu np art spożywczych lub Frishe, kas ok 4300 brutto
-dyrektor podejrzewam że ok 6000 brutto albo i wiecej

I nie myślcie sobie że jak się ma kierownika to się wymigacie od pracy fizycznej...no chyba najmniej takowej ma WBL Kas a reszta jak się ustawi. Znam WBL'ów co zapieprzają, że aż się kurzy.
zdjecie uzytkownika
Simon - 2015-11-18 03:28:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja własnie widziałem ogloszenie od Kauflandu, to poszukiwany jest do stolicy Sprzedawca/Kasjer w Dziale Art. Spożywczych. Czy tutaj też jest 2100 brutto około, czy jednak dzieki temu, że to Warszawa mozna liczyć na znacznie wieksze stawki, jak to kolega w sumie wspomniał. Sam nie wiem czy zaaplikowac, trochę zniechęca mnie to, że pracowników w markecie wyczytuja po numerach.
zdjecie uzytkownika
Sabinka - 2015-11-24 08:25:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co do kierowników to różnych poznała w markecie w Rudzie SL Wirku,ale takiego kretyna jak pan Błażej.B to jeszcze nie,nie wiem skąd oni ich biorą,zero szacunku dla pracownika,zresztą i tak nikt tego z szefostwa nie czyta więc nie ma sesu chyba ani pisać.
zdjecie uzytkownika
misia - 2015-11-26 09:15:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kaufland nie jest zły, i zasady tam panujące są proste i przejrzyste, to ludzie pracujący w poszczególnych marketach tworzą atmosferę, i albo sobie ułatwiają albo utrudniają życie.Zgrana ekipa to podstawa. Jak tego nie ma....to jest męczarnia ...każdy sobie..."kopanie dołków" pod mniej lubianych nie ma komunikacji pomiędzy pracownikami...duża rotacja jest tego efektem.To przekłada się na wynik ogólny sklepu. Przykład Piaseczno
zdjecie uzytkownika
kasia123 - 2015-11-27 15:44:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [romek - 2015-11-03 01:33:29]:
Człowieku, gdzie ty dotychczas pracowałeś? W oborze? Bo twoja fascynacja Kauflandem na to wskazuje. O jakich zniżkach na ubrania i art spożywcze dla pracowników ty mówisz? Jestem pracownikiem Kauflanda,jestem kierownikiem działu i powiem ci,że pracownicy maja zakaz zakupu produktów przecenionych tych,które ty jako klient możesz zakupić i to pod groźbą utraty pracy. A gdybym miała ci wymienić wszystkie niedorzeczności władz Kauflanda i opisać jak to wygląda od srodka to nie wiem czy chciałbyś tam na zakupy chodzić.
zdjecie uzytkownika
kocik - 2015-11-27 23:36:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Świąteczna paczkia to skandal i kpiny ,jak można tak traktować pracowników???
zdjecie uzytkownika
kasia123 - 2015-11-28 15:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kocik - 2015-11-27 23:36:45]:
a co dają? Bo ja odbieram we wtorek i jestem ciekawa :)
zdjecie uzytkownika
Wielką Lipa - 2015-11-29 14:55:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W paczce jest makaron, pesto, sos pomidorowy, olej z bazylią..wszystko nowa marka Exquisit. Trochę mało to świáteczne..mogli odrzucić jakieś winko do karpika.
zdjecie uzytkownika
a ja mam wrażenie - 2015-11-29 16:29:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
że to (usunięte przez administratora), wyzysk, chamstwo i zapieprz do kwadratu
zdjecie uzytkownika
aa - 2015-12-01 21:13:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jakiej wysokości są talony na święta?
zdjecie uzytkownika
życzliwy - 2015-12-03 17:38:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
300-500zł zależy jakie zarobki na 1 członka rodziny.
paczki w tym roku to porażka...kiedyś dawali wino co prawda za 8zł ale wino xD
zdjecie uzytkownika
trefniś - 2015-12-05 13:09:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem w kilku bardziej znanych miejscach w tej branży. Ludzie jednak mówią , że polecają to miejsce ze względu na atmosferę. Nie trzeba pracować w największych firmach aby czuć się w nich dobrze.
zdjecie uzytkownika
pracuś. - 2015-12-05 21:59:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kocik - 2015-11-27 23:36:45]:
Kpiny to mało powiedziane świąteczny makaron który zalega półki pewnie uznali dla nas w sam raz co do serwetek to pewnie na otarcia łez żałosne jak wszystko.
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-12-09 15:32:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Świdnicy się też otworzył niedafno, byłem dać papiery,ale jeszcze sie nie odezwali jak tle się tam zarabia co czytam to super i bony i paczka i tanie ciuchy.tylko ciekawe jaka praca i ludzie bo pewnie wszyszcy nowi ludzie.
zdjecie uzytkownika
rekin - 2015-12-12 14:07:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a bony na Wielkanoc też som w kaufland i ile
zdjecie uzytkownika
lala - 2015-12-13 00:15:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dajcie ludzie spokoj traktuja ludzi jak tania siłe robocza duzo robic a zarobki najmniejsze no i akcja ,,jada,,to to jest porazka dopiero jedni i drudzy pala głupa ci pierwsi ze wszystko jest dobrze a drudzy widza to co chca zobaczyc totalny cyrk
zdjecie uzytkownika
Jastrząb - 2015-12-13 11:31:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego w Kauflandach w całej Polsce pracowników podczas ich pracy wywołują numerami ;)
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-12-14 15:22:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
...a ja osobiście nic do sklepów KAUFLAND nie mam.Zakupy robi mi się bardzo dobrze i wygodnie.Na obsługę też nie narzekam.Dobra lokalizacja, niektóre produkty naprawdę w dobrych cenach!!! Życzę udanych zakupów
zdjecie uzytkownika
Anita - 2015-12-15 16:12:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bo Kaufland to dobra firma :) Mają świeże produkty, częste promocje i duży wybór. Zazwyczaj jak robię zakupy w tym sklepie to wychodzę zadowolona, bo mają wszystko czego potrzebuję :) Polecam.
zdjecie uzytkownika
Astor - 2015-12-18 18:22:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zamierzam aplikować na stanowisko młodszego specjalisty art. spożywcze ale z językiem niemieckim jest u mnie kiepsko. Mam pytanie - jak rygorystycznie podchodzi kierownictwo do znajomości języka, czy jest szansa że mnie przepuszczą czy raczej nie mam szans. Proszę o informację.
zdjecie uzytkownika
życzliwy - 2015-12-21 18:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na prace w centrali bez znajomości żeby Cię ktoś pchnął bym nie liczył...
zdjecie uzytkownika
timi - 2015-12-29 02:07:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Roznosiciel gazet reklamowych - ktoś coś wie o tym stanowisku? Chyba dobrze płaca, ale nie podali stawki, ale jak na Krosno to każda praca jest dobra chyba.
zdjecie uzytkownika
zakk - 2016-01-12 17:49:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na stoisku miesnym w Kauflandzie w Krośnie nieustannie oszukują
zdjecie uzytkownika
Justyna - 2016-01-12 23:19:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kaufland to świetna firma z tradycjami, ogólnie jestem bardzo zadowolony, słyszałem że idzie tam zarobić przynajmniej 2200 zł w ciągu miesiąca, to cudne, też tak sądzicie?
zdjecie uzytkownika
polonka - 2016-01-13 09:14:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
2200 to jest brutto
zdjecie uzytkownika
oup - 2016-01-17 16:28:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, że na spokojnie można troszkę więcej zarobić z premią kwartalną np. oczywiście zależy na jakim stanowisku, ale fajnie, że zatrudniają na u. o pracę
zdjecie uzytkownika
polonka - 2016-01-17 22:17:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czy te premie już weszły w życie?
kasjer-kasa główna dostaje 1650zł,kasjerka troszkę mniej...
zdjecie uzytkownika
Wielką Lipa - 2016-01-19 10:26:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Premie??? Marzenia piękna rzecz..na razie to jakieś zmiany idá i raczej lepiej nie będzie :-(

zdjecie uzytkownika
premie - 2016-01-19 19:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Wielką Lipa No z tego co mi wiadomo premie są. Może po prostu nie udało ci się na nie zapracować, bo jak wiadomo nie są przeznaczone dla nich. Aktualnie szukają sprzedawcy w dziale art. spożywczych w Nowym Tomyślu. Z oferty wynika, że jest bogaty pakiet socjalny i możliwość rozwoju.
zdjecie uzytkownika
klient Kaufland - 2016-01-23 01:23:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziś na zmianie Kaufland Rybnik 3 osoby na zmianie ,a klientów że ho,ho gdzie ten kierownik który układał ten grafik na piątek stały klient
zdjecie uzytkownika
stały klient - 2016-01-23 01:32:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zapomniałem dodać,na stoisku mieso, wędliny ,sery stałem w kolejce chyba dobre 7-8 min na zmianie 3 osoby
zdjecie uzytkownika
aneczka - 2016-01-23 09:48:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sami wiecie jak to jest z układaniem grafiku. można coś zaplanować a potem klienci jednak pojawią się kiedy się ich nie spodziewa.jeśli chodzi o pracę- fajne jest to że płacą płacę zasadniczą + premię wydajnościową
zdjecie uzytkownika
arla - 2016-01-24 23:49:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
... a czy coś wiadomo o Płońsku ? może ktoś coś napisze ...;)
zdjecie uzytkownika
trefniś - 2016-01-25 17:38:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [arla - 2016-01-24 23:49:19]:
nie wiem jak wygląda sytuacja z Płońskiem @aria, ale wiem , żę w Bydgoszczy w tej chwili poszukują pracowników w Kauflandzie. Dokładniej magazynierów wydania towaru
zdjecie uzytkownika
polonka - 2016-01-26 18:43:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Premie za chodzenie do pracy,ostatnie l-4 miałam w 2013 rani jednej UŻ.To nie wiem komu się należą
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2016-01-26 20:30:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Słyszeliście coś na temat zwolnień i likwidacji etatów?
zdjecie uzytkownika
hmm - 2016-01-28 14:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [grazia - 2015-10-16 11:13:50]:
Nie polecam pracy w Kauflandzie. Likwidują teraz niektóre stanowiska, obniżają przez to pensje. Beznadziejna firma, wyzysk za marne pieniądze. Bo niby wprowadzają oszczędności i wiadomo, że zaczyna się od pracowników marketów. I ciągle to okropne hasło: "Jadą". No i wtedy zaczyna się malowanie trawy na zielono.
zdjecie uzytkownika
beata - 2016-01-29 12:28:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie glupoty tu piszecie. Paczki byly daremne bony od 200zl. Daja cale etaty uczciwie placa skladki fakt zarobki male biorac pod uwage pracujace 3soboty i niedziele w kazdym miesiacu. Umowy na stale. W innych marketach jest podobnie. Jak to mowia wszedzie dobrze gdzie nas nie ma. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
gizel - 2016-02-02 13:09:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zytka a skąd masz takie informacje, bo a słyszałem, że znowu rekrutują na sprzedawców. Myślisz że stosunek kierownictwa do zwykłych pracowników jest zaburzony?
zdjecie uzytkownika
Wielką Lipa - 2016-02-04 13:32:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sprzedawca jest tańszy od GRF-a. Mogą ich zwolnić, albo zmniejszyć pensję i wysłać na dział w zależności od potrzeb. Firma zaczyna oszczędzać, a komuś marzá się premię..śmieszne..
zdjecie uzytkownika
kad - 2016-02-04 17:48:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie siejcie zamętu i paniki, jak nie macie potwierdzonych informacji, z pewnoscia zwolnien nie bedzie tylko jakies przeniesienia albo zmiana stanowiska Kaufland nie pozwoli sobie na zwolnienia pracowników, przeciez potrzebni są tak ludzie (kasjerzy,kierownicy)
zdjecie uzytkownika
qwertyytrewq - 2016-02-05 18:55:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stwierdzam ze nabór do Kaufland to jest śmiech na sali. Kobieta miła i w ogóle opowiedziałem jej o tym co robiłem, i jak ona stwierdziła, ze nie może mnie zatrudnić bo boi się czy nie zrezygnuje po miesiącu z pracy. Po prostu brak mi słów. Nie oceniam całej sieci ale akurat na Podlasiu tak było......
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Aplikowalam na jedno proponowali mi inne w innym miescie. Szkolenia 3-miesieczne. Atmosfera niesympatyczna, bardzo służbowa. Potrzebuja ludzi którzy rzucą wszystko i wyprowadza sie gdzie tylko sobie zażyczą.
Pytania: Czy jesteś w stanie zmieniać swoje miejsce zamieszkania?
zdjecie uzytkownika
Brzęczyszczykiewicz - 2016-02-05 20:14:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odp: do qwertyytrewq - 2016-02-05 18:55:40
W Kauflandzie tak uciekają nowo przyjęci ponieważ to jest firma z której jak masz słabą psychikę wytrzymiesz 1-3 miesiące .
zdjecie uzytkownika
słąwek76 - 2016-02-06 11:27:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asia - 2015-11-06 23:14:53]:
Najgorszy kierownik ,a obecnie dyrektor w Kaufland Tychy ,poprzednio Andrychów cham nad chamy ,za nic miał pracowników współczuje wszystkim którzy musza z tym prostakiem pracować

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Kaufland Polska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kaufland Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert