Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kaufland Polska Markety Sp. z o.o. Sp. k.

Pracowałeś w firmie Kaufland Polska Markety Sp. z o.o. Sp. k. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
klient - 2014-10-05 12:49:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W kaufland w Ząbkach sprzedają salami, które smakuje jak zdechłe zwierze
zdjecie uzytkownika
magda - 2014-10-07 11:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kinga1983 - 2014-07-02 19:33:14]:
ja bym nie radziła składać papierów do kauflandu bo to wiem cos na ten temat przepracowałam tam wiele lat!!!!
zdjecie uzytkownika
Małpa - 2014-10-09 18:33:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pomylona - 2014-07-17 19:33:33]:
Żart jakiś?
zdjecie uzytkownika
fifi - 2014-10-24 16:37:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca w kauflandzie ? praca jak w kazdym innym markecie. Kto pisze , że akurat w tym miejscu jest wyjątkowo źle i trudno to nie pracował chyba w innych marketach na podobnych stanowiskach. Osobiście wolę pracować tutaj niż siedzieć na bezrobociu. Ale w pracy mam też takich ludzi którzy narzekają bez przerwy...
zdjecie uzytkownika
Mlody - 2014-10-29 18:18:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje w Kauflandzie 4 rok. Od zwyklego pracownika napoji do WBL Food'u, czyli jednak mozliwosc rozwoju jest. 12 godzin ? Ciekawe gdzie, bardzo mnie to ciekawi. Owszem, hot day'e bywaja dosc ciezkie, ale wszyscy by chcieli wszystko za nic. Wbl 3800 bruttop
zdjecie uzytkownika
KONTROLER - 2014-10-31 18:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WY SZUKACIE W KAUFLANDZIE KARIERY?
zdjecie uzytkownika
Alee - 2014-11-11 22:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sdfsdf - 2014-08-13 17:05:02]:
A gdzie pracowałaś?miasto?
zdjecie uzytkownika
ANIM - 2014-11-15 22:09:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kalendarzyk - 2014-09-26 00:31:58]:
TU SIĘ ZGODZĘ ŁAMIĄ PRZEPISY JAK TYLKO MOGĄ, A PONUCĘ POTRAFIĄ WSTAWIĆ CI URLOP
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-11-20 09:49:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agnieszka8022 - 2014-08-09 09:44:14]:
ja pracowałam w Krotoszynie
zdjecie uzytkownika
Lila - 2014-11-22 16:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy tyle złego piszą o Kauflandach sama tam pracuje i potwierdzam jest tragedia jak ktoś czegoś nie zrobi to nas wykończą .Góra zbiera całą śmietankę a my jak te woły oramy od rana do nocy.Szkoda że nikt nie ma odwagi zgłosić wszystkiego do Solidarności i niech zrobią strajk nagłośnią w mediach.To może zaczną nas traktować jak ludzi a nie bydło.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-23 20:31:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślisz że Solidarność kiwnie palcem ?Otóż nie ,siedzą w kieszeni pracodawcy i mają nas w d.....
zdjecie uzytkownika
sony - 2014-11-24 15:05:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może lepiej przed napisaniem opinii na chwile usiąść i wziąć kilka wdechów? Bo z tego co widzę, to piszecie je chyba pod wpływem silnych emocji. Kaufland jest miejscem pracy do tysięcy osób, przyjmuje ludzi bez wykształcenia, daje im szanse na godziwy zarobek, chociaż praca nie jest najłatwiejsza! Nie dziwcie się, że góra spija śmietankę, skoro to sobie wypracowała, zamiast teraz narzekać trzeba było bardziej przykładać się do nauki w szkole.
zdjecie uzytkownika
dingo - 2014-11-26 12:35:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca w Kaufland Łódź Kilińskiego to nieporozumienie jedna mała potargana osóbka z tłustymi włosami i rozdwojeniem jaźni nie radzi sobie z niczym przez to cierpi cały market
zdjecie uzytkownika
waleń - 2014-11-27 20:59:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-11-23 20:31:26]:
co ci pomoże solidarność raczej zabierze ci kase
zdjecie uzytkownika
k sdl - 2014-12-01 17:23:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Osoby które pracują tu nierzadko mają wyższe wykształcenie lub są w trakcie zdobywania jego, jest miejscem gdzie pracuje kilka tysięcy ludzi, owszem wiec powinna ta firma jakoś funkcjonowac normalnie. Bez przesady żeby robić cyrki jak jedzie regonalny/a do tego oczywiście wizyty Pana M. przed którym musi wszystko stać na baczność, i nawet jednej ceny nie może brakowac, do tego nieprzyjemni klienci którzy jakby mogli to by pracownika zjedli razem z butami, kłócący się, narzekający, którzy wszystko wpie*dalają na sklepie lub ważą sobie towar pod złymi etykietami (aby taniej) albo waża sobie 300gram czegoś a potem dokładają jeszcze 300,potem zle wyszedł remanent? oczywiście jest opierdol bo brakuje bo zle się ważuy albo jeszcze inne bzdury! czasem nawet klienci używają przekleństw bezpośrednio do pracownika! to jest skandal po prostu. A pracownik co? nic nie może powiedzieć a jeszcze opierdol dostanie. za mało ludzi do pracy, ciagle kolejki na kasach albo na mięsnym a ludzie zamiast trochę zrozumieć to tylko skargi umieja pisać, chory system pracy, nadgodzin praktycznie nie oddają, do tego jakieś grupki które tworzy osoba z biura personalnego, a jak do niej nie należysz to stoisz na przegranej pozycji. Niektóre osoby są na nieodpowiednixh stanowiskach tylko się od scian odbijają w magazynie bo nie mają co ze sobą ZROBIĆ. I ,,nikt tego nie widzi,, kto mógłby się tym zająć. SdL witają
zdjecie uzytkownika
#### - 2014-12-01 17:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Dyrekyorzy sklepów jak i Dyrektor/a Regionalny/a stosuja mobing.Ktoś powienien porozmawiać z pracownikami i tym sie zainteresowac dopóki nie jest za póżno,mam nadzieje ze ktos to w końcu zauważy ten problem i coś z tym zrobi ;{Bo to co sie dzieje jest nie do wytrzymania i nie doprzyjęcia
Pozdrawiam TRZYMAJCIE SIE ci którzy jeszcze pracuje w tym " OBOZIE PRACY XXI w"
zdjecie uzytkownika
Kaufland pracownik - 2014-12-01 23:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mlody - 2014-10-29 18:18:47]:
Śmieszny jesteś....Tez jestem wbl i takiej kasy na oczy nie widziałem.czyli są nierówne zarobki.....ciekawe od czego to zależy?
zdjecie uzytkownika
zzzzzz - 2014-12-03 07:28:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [k sdl - 2014-12-01 17:23:23]:
chcieliście związków to macie tylko kasę wam biorą hahha
zdjecie uzytkownika
zzzzzzzzzzz - 2014-12-03 07:30:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kalendarzyk - 2014-09-26 00:31:58]:
co za bzdura
zdjecie uzytkownika
ANONIM - 2014-12-10 18:42:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LUDZIE!
miejcie rozum OMIJAJCIE UNIKAJCIE tego sklepu jak możecie.KAUFLAND TO NAJWIĘKRZY NIEUDACZNIK WŚRÓD SKLEPÓW od wewnątrz wielki syf,z zewnątrz też nic nie da.a firmy ochroniarskie które tam są zatrudniane to jakieś półgłówki.ludzie trzeba najpierw myśleć później działać.siedzi taki za monitorkiem cały dzien i tylko myśli ruszyć dupe się przewietrzyć,zabłysnąć a 0 kultury,poszanowania człowieka i traktowanie klientów jak złodziei wszystkich.LUDZIE PRZECIEŻ SĄ JAKIEŚ GRANICE I KAŻDY MUSI MIEĆ ROZUM.A SYF W SKLEPIE OD WEWNĄTRZ TEJ FIRMY TO DRUGA SPRAWA.I TO W CAŁEJ POLSCE WIELKOPOLSCE,NIE TYLKO W WĘGROWCU.
zdjecie uzytkownika
hmm - 2014-12-14 07:08:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam czytam i nie wiem czy się śmiać czy płakać. Pracuję od wielu lat w tej firmie na różnych stanowiskach i różnych marketach. Nie rozumiem dlaczego pracujecie skoro jest tak źle , jest coś takiego jak rozwiązanie umowy o pracę. Z takim podejściem nie można stworzyć odpowiedniej atmosfery pracy. Oceniacie firmę choć naprawdę powinniście oceniać ludzi którzy niewłaściwie zarządzają. Firma zapewnia całe zaplecze socjalne Czy ktoś prosił się kiedyś o wynagrodzenie? Nie jest lekko i trzeba dużo pracy włożyć.Ale z doświadczenia wiem że narzekają Ci co niewiele z siebie dają. Z wieloma rzeczami się nie zgadzam i nie popieram ale wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Zgadzam się że pracowników jest za mało w wielu marketach .
zdjecie uzytkownika
wiciu - 2014-12-16 16:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O kierownik jakiś się popisał
zdjecie uzytkownika
katarzyna129@op.pl - 2014-12-17 04:14:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kaufland w Sochaczewie to dramat, a szczególnie chamskie i prostackie zachowanie dyrektora który chodzi po sklepie i kłóci się z klientami od pewnego czasu już tam nie chodzę żeby na niego nie patrzeć nie polecam tej placówki
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Kłamstwo,obiecują niestworzone historie...
Pytania:
zdjecie uzytkownika
JA - 2014-12-17 21:11:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-11-23 20:31:26]:
płać
zdjecie uzytkownika
zzz - 2014-12-20 14:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa - 2014-09-28 09:40:17]:
moze i jest u was w firmie tez mobing ale wy nie musicie stac przez 12 godz za lada bez mozliwosci zejscia na przerwe jaka kolwiek a pracuje tez w sklepie gdzie ciagle mamy duzy ruch. w macie krzesła i macie wiecej niz najnizsza krajowa, do tego premiie wiec nie narzekajcie!!!!!! ja musze u siebie obsłuzyc klienta a po miedzy to wylozyc towar pomoc innemu klientowi i sklep posprzatac pomiezy jednym klientem a drugim
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kaufland Polska Markety Sp. z o.o. Sp. k.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Kaufland Polska Markety Sp. z o.o. Sp. k.?
Zadaj pytanie
x