logo Kaufland Polska

Kaufland Polska

Rokszyce

Opinie o Kaufland Polska

Ciekawska 2017-06-13 15:15
Bo jasne
Ania 2017-06-13 17:27
Ja pracowałam jako 912 i dalej pracuje jako sprzdawca kasier
Mała 2017-06-13 20:33
Jak zostać WBLem? Czy jest możliwość zostania WBLem będąc zwykłym pracownikiem?
Pracus 2017-06-13 21:08
Ale nie ma już stanowiska WBL, są Menedżerowie.
Lolan 2017-06-13 21:37
A co masz parcie? Musisz mieć wrotki i kask i twardą d.
6
22 2017-06-14 09:43
A ja napisze o innym absurdzie. W kazdej innej firmie, gdy pracownik wraca z macierzynskiego, wychowawczego, l4, urlopu czy szkolenia, to dyrektor sie cieszy bo ma kolejna pare rak do pracy. W kauflandzie za to jest zalamany bo spadaja od razu slupki wydajnosci prodyktywnosci czy ch. wie jeszcze czego.
13
Kasjerka 2017-06-14 19:12
Czyli czego mam sie spodziewać jak wróce po urlopie do pracy???
Zwolnienia???
1
pt 2017-06-14 19:13
w którymś z marketów już wprowadzono projekt olivier ?
1
912 2017-06-14 19:50
Czyli ?
Ile na kupe 2017-06-14 20:11
Czyli to że koło chodzi za taba krok w krok i mierzy czas nawet na kupę :)
5
Hemingway 2017-06-14 20:31
Jakaś paranoja, haha.
Kaszana 2017-06-15 10:32
No bo jak nie zrobi wydajności to będzie musiał zwalniać ludzi...więc z czego ma się cieszyć taki dyrektor ?
Ostatnia szara komórka 2017-06-15 11:07
Klienci coraz głośniej narzekają na ciągłe przebudowy na to że towar zmienia miejsce co kilka dni , że ciężko kogoś złapać żeby o coś spytać bo wszyscy w ciągłym biegu... centrala i zarząd pewnie to widzą i wiecie co wymyślili?? kolejną przebudowę :D ostatnio mam wrażenie że pracuje na budowie a nie w markecie. Ps a tak nieprofesjonalnej i żenującej akcji jak ta z pluszakami to jeszcze nie widziałem nigdzie.Oj panowie tam u góry szykujcie karki bo głowy polecą i to wasze bo pracowników już nie będzie.
14
Co to 2017-06-15 13:16
A jak tam w Waszych marketach. Redukcje, zwolnienia, szukanie oszczędności, bo pczas na wymianę samochodów. U nas juz jeździ się nowym au-di-tkiem. Mozna - mozna. Bo przeciez trzeba nagradzać dobrze prosperujących MM. A Ty co siedzisz na najniższej półce , kup sobie parasol, bo srali na Ciebie i dalej bedą. Ty nic nie robiszprzecież, Ty tylko przychodzisz do pracy. Przeciez dostajesz wypłatę, przecież dostajesz bony , przecież masz taki bogaty pakiet socjalny. Bądź szczęśliwy Polaku. Szerokiej drogi nowymi samochodami MM.
22
22 2017-06-15 20:53
Dlatego napisalem, ze jest to sytuacja absurdalna
3
kama 2017-06-15 21:10
Menadzer Marketu jest nie potrzebny stwarza tylko konflikty między pracownikami. A jeszcze jest pasożytem który czai się między półkami. Do tego dostaje audice i jeżdzi po całym świecie za darmo. A nam kur... nawet nie wolno stanąć w miejscu. A w dupsko niech nas pocałują.Niech podwiną rękawy i zapierda.... po Kauflandzie sami.
29
jjja 2017-06-16 13:19
popieram
8
Kupa 2017-06-16 22:04
Ja czekam na szwaba co mierzy czas robienia stolca tzw. Olivier :)
3
mag pt 2017-06-17 00:13
Przecież Oliviera nie wymyślił Niemiec tylko Polaczek żeby prężyć się, że u Nas się da takie rzeczy robić. Już widzę jak za zachodnią miedzą będą tak pracować...
8
miła 2017-06-17 20:29
Tak to właśnie wygląda oszczędności brak środków czystości, papieru toaletowego, ale manager musi wozić rodzinkę nowym autkiem
2
Krycho 2017-06-17 21:49
Jak Wam czegoś na sklepie brakuje z takich środków to znaczy, że ktoś zupełnie nie ogarnia kosztówki...
2
Krzysiek 2017-06-18 08:47
A co ze zmianami umowy o pracę na 3/4 etatu kogo to obejmie?
1
klops 2017-06-18 18:18
No i jeszcze czego? Nigdy nic nie słyszeliśmy o tym. 3/4 jak ktoś chce to pójdzie do biedronki a nie będzie męczył się z mało produktywnym Kauflandem. Niech sobie wsadzą w tyłki te 3/4 etatu.
3
Leonid 2017-06-18 21:01
Czy jesteście pewni, że nie da się napisać pozytywnie o firmie? Pamiętajcie, że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Handel jest ciężka pracą ale to wasz wybór.
4
kama 2017-06-18 21:05
O proszę jesteś chyba jednym z menadżerów którzy biorą kasę za to że przyjdą i posiedzą 8 godzin?
3
Pracus 2017-06-18 22:19
A czy ty uważasz że za siedzenie,u nas płacą.
1
kama 2017-06-18 22:24
Wyobraś sobie że gdybym nie widziała kto jak pracuje i za co mu płacą to bym się nie wypowiadała. Są osoby które zapieprzają a są osoby które nic nie robią a jak już coś zrobią to siedzą na palarni 20 razy dziennie więc o co chodzi.Co niektórych prawda widocznie boli.
7
Maruda 2017-06-19 08:00
To jak jest tak źle i nie dobrze to oznajmij nam tu piszącym gdzie szlachta tak pracuje. Konkretnie Na jakim markecie. Pokażcie gdzie jest tak źle.
1
eruekj 2017-06-19 22:24
mam pytanko sa markety gdzie na kasa jest przycisk faktura uproszczona bo u nas jest ale narazie nic nie mówia
hsdjkw 2017-06-19 22:27
co do palaczy to i tak chodzą palić wiec czak siak i tak maja przerwe dodatkowa
2
rei 2017-06-19 22:29
a jak u was z produktywnością stosujecie sie do przycisku przerwa
Norek 2017-06-19 23:02
Faktura uproszczona jest od dawna. Jest do tego instrukcja obsługi. Poszukaj w dmsie to znajdziesz. Ja jej nie używam odsyłam klientów do info. Miałem takie sytuacje że klienci woleli normalna fakturę niż uproszczoną.
Mała 2017-06-20 11:17
Wracając z pracy skręciłam kostkę, jak mam zgłosić wypadek w drodze z pracy do domu ? Mam 2 kartki do wypełnienia, ale nie wiem komu mam je zanieść i co dalej. Pomoże ktoś?
Mała 2017-06-20 11:36
Wracając z pracy skręciłam kostkę, jak mam zgłosić wypadek w drodze z pracy do domu ? Mam 2 kartki do wypełnienia, ale nie wiem komu mam je zanieść i co dalej. Pomoże ktoś?
///// 2017-06-20 12:59
zgłaszasz do personalnej lub do menadżera marketu , a one zgłaszają to do BHP-owca który przyjeżdża na twój market i sporządza protokół . Po zakończeniu leczenia zgłaszasz się do PZU ( jeśli masz polisę ) a tam wypełniasz następne dokumenty żeby uzyskać odszkodowanie . natomiast do ZUS - u wszystkie dokumenty powinien wysłać BHP-owiec
mag pt 2017-06-20 16:05
Za wypadek w drodze z/do pracy należy się odszkodowanie z ZUSu????? Pierwsze słyszę...chyba, że ZUS z Twojego rejonu rządzi się swoimi prawami...
///// 2017-06-20 16:49
oczywiście że się należy , w zależności jaki jest uszczerbek na zdrowiu ( tzn po zgłoszeniu do ZUS - u . ZUS wzywa cię na komisję i określa jaki jest % uszczerbku i takie wypłaca odszkodowani ) mój przykład : w drodze do pracy zwichnąłem nadgarstek , na komisji uznali że jest to długotrwałe leczenie , gdyż jakbym złamał rękę to się zrośnie i nie dostałbym nic , a tak to ręka będzie mi dokuczać jeszcze bardzo długo więc dostałam 2% , WIEM CO PISZĘ !!!!
kama 2017-06-20 19:15
A tobie jest dobrze?
mag pt 2017-06-20 20:19
Pierwsze słyszę o czymś takim...no ale jak widać są na tym świecie rzeczy które nawet fizjologom się nie śniły :)
Maruda 2017-06-20 21:02
Bywało gorzej ale przestałam narzekać i jest lepiej.
Łukasz 2017-06-21 13:42
właśnie mnie to zastanawia jak czytam te wszystkie opinie :) Pracuję w innej sieci marketów i czytniki kart mamy od samego początku czyli 15 lat i w nas to nie wzbudza żadnego oburzenia tak jak u Was. Normalnie przychodzimy skanujemy się kartą i jak wychodzimy również oblicza to nas czas pracy. Na koniec miesiąca dostajemy wypłatę zgodną z ilością godzin, więc często wychodzą jakieś nadgodziny i wg. mnie to sprawiedliwy system. Tak samo każdy tu narzeka na to że ma za dużo obowiązków. My również siedzimy na kasach, przyjmujemy towar, wykładamy go, ale jeżeli jest fajna ekipa to miło się pracuję a nie jak Wy kopiecie dołki jeden pod drugim... I pominę fakt że pracujemy za dużo niższą kasę aniżeli Wy!
8
On 2017-06-21 17:17
Widocznie Was tak nie gnają, jak nas
Londek 2017-06-21 22:41
W najnowszej ofercie widziałem pracę dla starszego kierownika projektu rejon mazowieckie. Czy może mi ktoś przybliżyć o jaki projekt chodzi? Jaka jest teraz atmosfera w firmie? Może jeszcze jest cos ważnego co dobrze jest znać przed rozmową ? Dzięki za pomoc
Irek 2017-06-22 06:47
Czuć od Ciebie propagandą i centralą niby skąd wyszedł strajk włoski poczytaj inne fora!
2
Sara 2017-06-22 21:02
Ja pracuję w Kaufie 12lat w rejonie Pana Marka B .od poczatku był wymagajacy ale nikt nas nie gonił jesteśmy nauczeni odpowiedzialnej pracy mamy super dyra.Karty mamy juz 2 miesiąc jest ok .Znam markety gdzie nawet O/W jest nie wykladane bo sie niechce i stoją zgnite na magazynie ale jak się zmieni dyro i zaczyna wymagać to się zwalniają więc zastamowcie się wszystko zależy od nas
5
Poker face Alania 2017-06-22 23:42
Heja. Jak u Was z fejsowaniem ? Ja swoje slodycze fejsuje co chwile bo musze a w tym czasie mialabym kolejne palety zrobione.
artek123 2017-06-23 19:42
Czy ktoś może mi powiedzieć jak jest na marketach z działem Piekarnia
ono 2017-06-23 22:29
Bo zrobił się jakiś absurd.Palety do 10? Kto tego przestrzega magazyny byłyby zawalone
Zakaz fejsowania? Niby gdzie sklep po 2 dniach wygląda jak obora .Fejsowanie musi być bo jak ktoś jedziee to dym ze syf

Hipokryzja w tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
Bolo 2017-06-24 21:44
Bo oni sami nie wiedzą czego chca gubia sie we wszystkim a starym dyrektorom ciężko jest sie przestawić jak jada to sie robi wszystko zeby sklep postawic na zadne oliviery sie nie patrzy jak juz sa to tak tak wszystko robimy zgodnie z projektem a jak pojada to każdy idzie do swojego i ma w d.
Londek 2017-06-24 22:54
Widzę , że Kaufland poszukuje sporo nowych osób do pracy, zresztą nie tylko oni. Generalnie brakuje rąk do pracy. Praca nie jest lekka, jak wracam do domu to jestem zmęczona ale przynajmniej nie naturalize na zarobki.
Zostaw swoją opinię o Kaufland Polska - Rokszyce
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kaufland Polska