Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kaufland Polska

Pracowałeś w firmie Kaufland Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kaufland pracownik - 2014-12-01 23:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Mlody - 2014-10-29 18:18:47]:
Śmieszny jesteś....Tez jestem wbl i takiej kasy na oczy nie widziałem.czyli są nierówne zarobki.....ciekawe od czego to zależy?
zdjecie uzytkownika
zzzzzz - 2014-12-03 07:28:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [k sdl - 2014-12-01 17:23:23]:
chcieliście związków to macie tylko kasę wam biorą hahha
zdjecie uzytkownika
zzzzzzzzzzz - 2014-12-03 07:30:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kalendarzyk - 2014-09-26 00:31:58]:
co za bzdura
zdjecie uzytkownika
ANONIM - 2014-12-10 18:42:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
LUDZIE!
miejcie rozum OMIJAJCIE UNIKAJCIE tego sklepu jak możecie.KAUFLAND TO NAJWIĘKRZY NIEUDACZNIK WŚRÓD SKLEPÓW od wewnątrz wielki syf,z zewnątrz też nic nie da.a firmy ochroniarskie które tam są zatrudniane to jakieś półgłówki.ludzie trzeba najpierw myśleć później działać.siedzi taki za monitorkiem cały dzien i tylko myśli ruszyć dupe się przewietrzyć,zabłysnąć a 0 kultury,poszanowania człowieka i traktowanie klientów jak złodziei wszystkich.LUDZIE PRZECIEŻ SĄ JAKIEŚ GRANICE I KAŻDY MUSI MIEĆ ROZUM.A SYF W SKLEPIE OD WEWNĄTRZ TEJ FIRMY TO DRUGA SPRAWA.I TO W CAŁEJ POLSCE WIELKOPOLSCE,NIE TYLKO W WĘGROWCU.
zdjecie uzytkownika
hmm - 2014-12-14 07:08:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czytam czytam i nie wiem czy się śmiać czy płakać. Pracuję od wielu lat w tej firmie na różnych stanowiskach i różnych marketach. Nie rozumiem dlaczego pracujecie skoro jest tak źle , jest coś takiego jak rozwiązanie umowy o pracę. Z takim podejściem nie można stworzyć odpowiedniej atmosfery pracy. Oceniacie firmę choć naprawdę powinniście oceniać ludzi którzy niewłaściwie zarządzają. Firma zapewnia całe zaplecze socjalne Czy ktoś prosił się kiedyś o wynagrodzenie? Nie jest lekko i trzeba dużo pracy włożyć.Ale z doświadczenia wiem że narzekają Ci co niewiele z siebie dają. Z wieloma rzeczami się nie zgadzam i nie popieram ale wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Zgadzam się że pracowników jest za mało w wielu marketach .
zdjecie uzytkownika
wiciu - 2014-12-16 16:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
O kierownik jakiś się popisał
zdjecie uzytkownika
katarzyna129@op.pl - 2014-12-17 04:14:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kaufland w Sochaczewie to dramat, a szczególnie chamskie i prostackie zachowanie dyrektora który chodzi po sklepie i kłóci się z klientami od pewnego czasu już tam nie chodzę żeby na niego nie patrzeć nie polecam tej placówki
zdjecie uzytkownika
JA - 2014-12-17 21:11:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-11-23 20:31:26]:
płać
zdjecie uzytkownika
zzz - 2014-12-20 14:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [aaa - 2014-09-28 09:40:17]:
moze i jest u was w firmie tez mobing ale wy nie musicie stac przez 12 godz za lada bez mozliwosci zejscia na przerwe jaka kolwiek a pracuje tez w sklepie gdzie ciagle mamy duzy ruch. w macie krzesła i macie wiecej niz najnizsza krajowa, do tego premiie wiec nie narzekajcie!!!!!! ja musze u siebie obsłuzyc klienta a po miedzy to wylozyc towar pomoc innemu klientowi i sklep posprzatac pomiezy jednym klientem a drugim
zdjecie uzytkownika
magusia - 2014-12-27 17:37:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [dingo - 2014-11-26 12:35:46]:
przepraszam bardzo!!! jestem osobą dobrze wykształconą,parcowałam w kauflandzie 5 lat ,ale nie stety tam nie doceniają ludzi wykształconych!!!!!zajmowałam sie prawie wszystkim a.p.dyrektor brak szacunku do pracownika i chyba do samej siebie!!!obchodziły ja tylko obroty,(sprawdzane co godzine w kasie głównej)a pracowników miala i z tego co sie oriętuje nadal ma za nic....!!!!!ludzie pracuja bo zmusza ich do tego sytuacja zyciowa daja sie poniżac,no cóz mi sie udało znalazłam inna prace w której szanuja pracownika !!!powodzenia dla wszystkich nie dajcie sie...
p.s.solidarnosc nic nie pomoże mysmy tez zgłaszali proble,posylalismy zdjecia były rozmowy z regionalnymi ale to wszystko na nic!!!
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-05 00:54:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [sony - 2014-11-24 15:05:19]:
mam dwa fakultety... i co....
zdjecie uzytkownika
m - 2015-01-07 22:14:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czytam to wszystko i naprawde ze wszystkimi tymi opiniami sie zgadzam.Nie dosc ze przychodzi sie do pracy na godzine niejednokrotnie 4 rano nocy)(środek czego sie otrzywiscie nie wpisuje w grafiu bo przychodzimy umownie bez zmian grafikowych bo musieli by zapłacic nam godziny nocne. żeby przygotować sklep przed jakas głupią wizytacja za która laury i premie dostaja tylko kierownicy i dyrektorzy a takie osoby jak ja i inni pracownocy ktrórzy sie przy tym "postawieniu" sklepu na błysk najwiecej przyczynia i nacharuja bo to my ten sklep towarujemy i fejsujemy usłyszą albo i nie tylko słowo "dziekuje" Dramat. Co do nadgodzin to albo sa wyplacane albo ma sie za to dzień wolny ale sprubój odmówić przyjścia w wolny dzień do pracy albo zostania po pracy dłużej a mówią ci o tym godzine przed końcem pracy to sie mszcza, poprzez grafi naprzyklad dajac ci w nastepnym miesiacu same drugie zmiany.Pracownicy wykładajacy towar maja najgorzej, bo najwiecej sie narobia a najmniej zarobia a traktowani sa jak smieci. kasjerki nic nie robia a dostaja premie za wyrobienie rormy co nie zawsze jest zalezne od nich bo ruchu nie przewidza a jak nie ma ruchu to sie włucza po markecie i sobie gazety czytaja i nie pomoga nic a jak przyjdzie co do czego to na najwiekszym ruchu sa 3 kasjerki na sklepie i wszyscy pracownicy działów na kasach siedza a ich robota stoi.
zdjecie uzytkownika
anna - 2015-01-08 16:53:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [m - 2015-01-07 22:14:42]:
Nie wiem jak jest u Ciebie ,ale w moim mieście pracownicy którzy wykładają towar zarabiają tylko o 100 zł mniej niz dziewczyny z info.A na info jak wiadomo tzreba sie narobić za trzech .
zdjecie uzytkownika
kikuś - 2015-01-10 23:21:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [katarzyna129@op.pl - 2014-12-17 04:14:32]:
Dramat to jest, ale na Kilińskiego w Łodzi.Mam już problemy żołądkowe na tle nerwowym. Ktoś powie zmień pracę. Tylko gdzie jej szukać. Osoby po studiach zapierniczają z paletami na markecie aż furczy za 1450zł Dopóki nie ruszy jakaś rewolucja w Polsce to tak będzie.
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2015-01-11 15:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam
zdjecie uzytkownika
gośka - 2015-01-30 19:02:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dingo - 2014-11-26 12:35:46]:
Czy zdajesz sobie sprawę z tego, że w niektórych Kauflandach 80% pracowników, to ludzie z wyższym wykztałceniem? Chyba nie, skoro piszesz takie pierdoły.
zdjecie uzytkownika
Mała - 2015-02-04 23:01:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to teraz kasjerki nie maja żadnych premii i pracują za 1370 zł tez się na pracują.
zdjecie uzytkownika
doda - 2015-02-05 07:59:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pomylona - 2014-03-17 09:29:28]:
Nalezę 6 lat do zwiazkow zawodowych i faktycznie nic nie robia dla pracownikow a biora mi pieniadze tyle lat a pan Marcin Z. to je z reki leniom z Wroclawia. Zwiazki wezcie sie do roboty walczcie o nas , pomagajcie nam rozwiazywac nasze zawodowe problemy . Obudzcie sie .
zdjecie uzytkownika
Anna - 2015-02-05 21:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [doda - 2015-02-05 07:59:50]:
Potwierdzam,ZZ w Kauflandzie to pic na wodę ,tylko składki potrafią brać.A jak przychodzi do podwyżek dla pracowników to uznają że Ci i tak za dużo zarabiają.
zdjecie uzytkownika
Poziomka - 2015-02-09 21:03:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Doszły mnie słychy że w moim markecie kierownicy, wbl a nawet pani dyrektor mają swerwisy, których oczywiście nie wykonuja a pobierają pieniądze.... czy to mnoże by prawdą? z drugiej strony skąd dyrektorka bierze kase na wykup niektórych towarów...wątpie żeby wykładała z własnej kieszeni... u was tez tak jest?
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-02-10 17:34:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Dodatkowo Kaufland ma teraz nową modę na oszukiwanie klientów. W reklamach wprowadzają jakieś produkty, a później okazuje się, że ich nie było przez cały okres promocji. Bezczelni reklamują się w tv i gazetkach, a tak naprawdę robią ludzi w balona. Wziąłem się na sposób i jak nie ma tego po co przyszedłem to nie kupuję nic i idę do innego sklepu, który traktuje ludzi poważnie. Mam na myśli Kaufland w Nysie.
zdjecie uzytkownika
MLODA - 2015-02-18 09:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAKIE ZAROBKI JAK KAUFLAND OFERUJE PRACOWNIKOM TO SA SMIESZNE PIENIADZE A WYMAGANIA I PRETENSJE. DOSLOWNIE OBOZ PRACY.POWINNISMY ZARABIAC CO NAJMNIEJ 2000 NA REKE I TAK TO BY BYLO TO MALO ZA TA PRACE CO WYKONUJEMY. KOBIETY CZESTO CIAGNA OLBRZYMIE PALETY, DZWIGAJA PONAD NORME A IM CIAGLE MALO I ZLE. REGIONALNI I WWYZEJ WOZA SIE LUKSUSOWYMI AUTAMI SPIA W HOLELACH , JEDZA ZA NASZA CIEZKA I TO NAWET BARDZO BARDZO CIEZKA PRACE.A ZARABIAJA NIE MUSZE PISAC ILE. PREMIE BOZABIERALI OD LAT PRACY, ZADNYCH PREMI UZNANIOWYCH WOGOLE NIE MA NIC.JUZ W BIEDRONKACH LEPIEJ ZARABIAJA MAJA NA REKE 2000 ZL. A GDZIE TU PORORWYWAC TAKA BIEDRONKE DO KAUFLANDU. W KAUFLANDZIE ZAWSZE JEST RUCH, PRAKINNG CIAGLE ZAPELNIONY NIE MA GDZIE STANAC, CIAGLE KOLEJKI. O CZYM MY MOWIMY.NIE MOZE BYC TAK.MUSIMY COS Z TYMZROBIC
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-02-20 09:54:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podwyżki się szykują :))
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Kłamstwo,obiecują niestworzone historie...
Pytania:
zdjecie uzytkownika
MLODA - 2015-02-22 18:19:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAKIE PODWYZKI 50 ZL BRUTTO ALBO I NIE
zdjecie uzytkownika
Stefka - 2015-02-25 13:00:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podwyżki..he he..
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kaufland Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Kaufland Polska?
Zadaj pytanie