brak logo

Pizzeria Soprano

Wronki

Opinie o Pizzeria Soprano

anonim 2010-02-15 20:56:03
anonim - 2009-08-04 10:45:50

Dodaj opinie o Pizzeria Soprano - Wronki. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.

Lepiej z góry dajcie sobie spokój. [usunięte przez admina], brak szacunku, niska płaca.
mniaaaa 2010-08-20 14:12:27
pizze mają zajebiaszczą:P
A za godzine lania piwa płacą 6.50 ;)
x 2010-10-21 11:11:24
Potwierdzam starszy post bardzo niska płaca , brak szacunku dla pracownika, [usunięte przez admina], praca całymi dniami a jedzienie sie tam strasznie popsuło I niedawno przekonałam się o tym na własnej skórze !
ala 2010-11-06 17:00:39
najgorszy lokal w mieście
Stały klient 2010-11-28 21:24:47
Najlepszy lokal w miescie, najlepsza pizza kebab szkoda tylko ze klaki w niej sa.
anonim 2010-11-28 21:49:53
pizze sa? mega dobre ;* mniam szkoda tylko ??e syfy wychodza? po nich ;;;(
Kika 2012-03-09 00:16:55
Popieram, jakoś jedzenia znacznie spadła. Pracujące tam osoby strasznie narzekają na złe warunki[usunięte przez admina] i zero szacunku do ich osoby. Ale czego można się spodziewać po Wronkach, tutaj każdy pracodawca jednakowo traktuje podwładnego.
1
anonim 2012-07-07 11:48:19
Racja.. Mi zbliżał się dzień wypłaty i mnie zwolnili... Od tygodnia się o wszystko czepiali i na dodatek powiedzieli że mi nie zapłacą .
edit 2012-08-10 12:04:28
zobaczcie na portal www.mypizzeria.com można tam pisac na forum o takich rzeczach,jest to portal dla miłośników pizzy i nie tylko,zobaczcie sami.
Asia 2014-02-27 11:05:00
Pewnie ma szanse, te sieciówki, wręcz korporacje mają dużo klientów, ale to własnie takie małe pizzernie jak Soprano mają pewien urok i ceny sa bardziej korzystne.
Patryk K. 2014-03-23 23:51:01
Nie słyszeliście może, czy w Pizzerni Soprano nie szukają kogoś na dowóz, mam własne auto, szukam pracy, na ile można liczyć?
Staszek 2014-05-21 19:54:36
Może napisz ktoś szczerze, czy z napiwków da sie wyciągnąć dodatkową kasę, czy napiwki sa dzielone na kuchnię, czy to indywidualna sprawa?
deliveryman 2014-11-30 22:42:00
Hej, czy jest obecnie szansa na dostanie sie do pracy jak dostawca pizzy w Pizzerii Soprano? Nie wie ktoś, czy potrzebny jest własny samochód, czy też może daja ich. Jak w takim wypadku wygląda kwestia paliwowa? Najważniejsze pytanie jaka stawkę proponują i czy dużo orientacyjnie da się wyciągnąć z napiwków?
rycerz na skuterku 2015-01-27 13:20:05
czy jak się tam zatrudnię bo będę śpiewał cienkim głosem czy dumnym zadowolonym barytonem? mam powiedzmy już jakieś doświadczenia zawodowe w takiej branży i teraz szukam jakiegoś lepszego pracodawcy z lepszymmi warunkami zatrudnienia. mogę zarówno kręcić placki jak i rozwozić skuterkiem moim placki po mieście. jest szansa na robotę teraz jakąś u nich?
giorgio 2015-03-29 07:05:49
jakos nie jestem w stanie sobie wyobrazic pracy w pizzeri ale coz przyszedl na mnie czas - woiem ze pizze maja dobra i restauracja wygada porzadnie tylko mnie zastanawia czy jeszcze jest jakas szanasa na zatrudnienei 40 latka bez pracy. moze to nie popularne ale chce zmienic branze zeby miec stala prace
alka 2016-05-19 16:45:31
Ja rownież bardzo polecam pizze tej pizzeri. Zawsze ze znajomymi możemy liczyć na rezerwacje miejsc, na swierze i bardzo smaczne pizze jest bardzo duży wybor przede wszystkim co swiadczy o tym duża klientela.
Zostaw swoją opinię o Pizzeria Soprano - Wronki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pizzeria Soprano