brak logo

Iam

Czarnowąsy

Opinie o Iam

anonim 2011-08-08 19:46:50
HEJ!!!! Ja też tam robiłem przez rok i staram się zapomnieć o tym koszmarze.( usunięte przez administratora )
1
anonim 2011-10-16 01:49:54
Cześć chłopaki.Macie rację w tym co piszecie.Ja również nie polecam tej firmy( usunięte przez administratora )
1
poniżany 2011-10-22 20:19:38
Zgadzam się z Wami chłopaki.( usunięte przez administratora ).Nawet wody mineralnej,panie w biurze i panowie na hali w opolu mają full wypas.Schłodzoną wodę mineralną latem,a zimą ciepłą herbatkę.Wiem bo pracowałem i w piwnicy i na hali( usunięte przez administratora ),nic tylko się( usunięte przez administratora )
1
anonim 2013-01-02 08:49:50
chej ja pracowałem 5lat i potraktowali mnie jak jakiegos nieroba to podzękowanie zatyle lat pracy nie polecam tej firmy
1
anonim 2013-06-14 21:14:24
Nic nie mówi bo firma usuwa opinie na temat warunków pracy i tego jak tam się ludzi traktuje.powiem ci tylko że w firmie informują cię o stawce a przy wypłacie jesteś bardzo zdziwiony i tu ci kadrowa tłumaczy,że:...ale ja musiałam pobrać na to i na tamto...o ile w ogóle będziesz w stanie ją wypracować bo często i gęsto ta firma nie ma pracy a ludzie siedzą w domu i czekają na tel.czasem miesiącami.A i jeszcze jest taki numer że firma posiada tzw.bank godzin (to wynalazek wspaniałomyślnej kadrowej hehe) więc jak nawet parę godzin złapiesz to całej kasy i tak nie zobaczysz bo część do banku ci zawinie.Radzę ci daj sobie spokój,jest wiele naprawdę porządnych firm a ta akurat do nich nie należy.
harry portier 2014-12-18 19:10:22
czy z racji tego że jest okres przedswiąteczno - noworoczny to są jakieś zatrudnienia w Iam? musze szybko znaleźć jakąś pracę bo inaczej teściowa mnie powiesi na choince... pomożecie, jest szansa na pracę w tej firmie na jakieś fajne zatrudnienie i najlepiej na umowę o pracę? mogę nawet na pół etatu robić jak będzie trzeba
1
Jo 2015-01-11 10:59:42
Firma kpina. Może jeśli zarobki ok to jedne na drugiego nadaje od najgorszych i nawet o szefostwie jakie to nie cwele itp. Strasznie nie miła atmosfera a nowego to juz w ogóle maja za szmatę nie roba a szef o którym tak ładnie mówią (papa) słucha opini o pracowniku tylko jednego człowieka. Wiadomo jak to Polak z Polakiem za granica. Ogólnie czasami przesadny zapier.... Ale to niektórzy majstrowie chcą sie po prostu wyżyć.
2
EMIGRANT1 2015-03-01 19:21:52
CO WY TUTAJ ZA PIERDOŁY WYPISUJECIE. NA PEWNO (PAPA) NIE JEST SZEFEM .SZEF JEST TYLKO JEDEN . POWIEDZCIE NEGATYWNIE NASTAWIENI W KTÓREJ FIRMIE JEST DOBRA ATMOSFERA .PRACOWAĆ TRZEBA WSZĘDZIE DLACZEGO CI KTÓRZY OPUŚCILI NASZĄ FIRMĘ DO NIEJ Z POWROTEM WRACAJĄ CZASAMI SĄ LEPSZE BUDOWY CZASAMI GORSZE.. A TAK PO ZA TYM NIKT NIE JEST PERFEKCYJNY.POZDRAWIAM.
.. 2015-03-04 13:30:02
zgadza sie papa nie jest szefem ale zgadza sie tez ze to klamczuch i cham bez kultury ktory w dodatku boi sie tylko jednego-wody.
kolo 2015-03-29 09:36:29
Zgadza sie Emigrant to co piszesz ale nie do konca bo : kto wraca?Nieudacznicy,blazny i ludzie bez wstydu i honory ci ktorzy krzyczeli ura-bura szef podwora a pozniej plaszczyli sie w biurze.A Ci ktorzy znaja sie na robocie i za to najczesciej zostali zwolnieni bo nie dali sobie na leb naszym tlumacza narobic (i chwala im za to) badz odeszli sami bo fach w rece i olej w glowie maja ludzie pracowici i ambitni a przede wszystkim honorowi z chwila kiedy rabneli drzwiami jamy nie chca nawet o tej firmie i chamstwie jakie u nas panuje slyszec.Jak chcesz cos komys przekazac to pisz od A do Z
1
spawacz 2016-01-25 12:49:19
Witam wszystkich, co by nie było nie jest jeszcze źle, ale nie znasz dnia ani godziny... Spawalnika Tomka przed świętami zwolnili, chłopak był ok...
spawacz 2016-02-08 16:12:23
Witam, nie wiecie co porabia spawalnik Tomek? To był gość co znał się na rzeczy!
-x- 2016-04-14 19:14:46
Tatusiu kiedy zabierzesz nas z tej paskudnej Syberii i wyrobisz nam ten obiecany sztat i paszport ?
adam 2016-05-09 12:08:48
Poszukiwani sa teraz monteży wentylacji do Belgii był ktoś z was?
Zostaw swoją opinię o Iam - Czarnowąsy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Iam