logo LOT Catering

LOT Catering

Jarocin

Opinie o LOT Catering

torro 2014-02-22 13:20:14
Sąd? Dlaczego nie Prokurator?!! Brak jaj nie zwalnia od myślenia!
lolo 2014-02-23 20:32:11
gitara
3
kąta 2014-03-06 15:36:21
(usunięte przez administratora). Ludzie czemu to tolerujecie. Przecież obydwie są tak marne,że już dawno powinniście zrobić z nimi porządek
3
przyjaciel 2014-03-14 17:21:17
Byłem na otwarciu FERIER. Super jedzenie, Pan Sowa też dał pokaz. Piękna kantyna-restauracja, super styl, obsługa, atmosfera bez zarzutu. To jest to. Wyposażenie kuchni kosmiczne. To nowy powiew, tak to powinno wyglądać. Wreszcie jest szansa na prawdziwy catering lotniczy. Gratulacje!
1
kondor 2014-03-15 11:33:22
Był czas na pracę. Ciężką pracę, kiedy menedżerowie, na równi z pozostałą załogą dźwigali, nosili, sprzątali, gdy współuczestniczyli w budowaniu firmy. Gdy nie napawali się "menedżerskimi gadżetami", nie zabiegali o nowe bryki dla siebie, gdy nie mierzyli czasu... To integrowało. To dało poczucie wspólnej pracy dla WSPÓLNEJ przyszłości... Dla Firmy!
I przyszła chwila gdy mogli powiedzieć: to MY, to NASZ WSPÓLNY wysiłek..!
Otwarcie Ferier to zwieńczenie ogromnej WSPÓLNEJ pracy całej załogi przedsiębiorstwa. To czas WSPÓLNEJ zabawy CAŁEGO zespołu! Śmiech, pyszności na stołach, atmosfera luzu, ale i dumy! To jasne, odważne spojrzenie w przyszłość Firmy, to planowanie i pewność osiągnięcia SUKCESU..! To prawdziwy ZESPÓŁ! Zwycięski ZESPÓŁ!
Brawo załogo Ferier!
Brawo menedżerowie!
BRAWO, Ferier!!!
mjr 2014-03-15 14:02:09
NORMALNA kadra menedżerska, sprecyzowane plany i zamierzenia, operatywność, kasa NIE WYDAWANA na garnitury (dla swojaków), "wypasione" skody, kretyńskie szkolenia z umiejętności posługiwania się sztućcami (skąd my to znamy ;)), brak podsłuchów i innych form permanentnej inwigilacji (skąd my to... - patrz wyżej ;)), znakomite wyposażenie, GRA ZESPOŁOWA, nie ma faworyzowania ani uprzedzeń, kolesiostwa, to i czego się spodziewać.?!
Ta firma dopiero pokaże, czym jest profesjonalny catering lotniczy!
Pod wrażeniem 2014-03-15 14:05:23
Muszę przyznać że otwarcie FERIER zrobiło na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Piękna aranżacja bankietu na oficjalnym otwarciu firmy; przemiła kadra, wszystko na najwyższym poziomie. Jednak to, co zrobiło na mnie największe wrażenie to jedznie: niesamowite, po prostu przepyszne. Przyznaję uczciwie, że rzadko zdarza się taka uczta dla podniebienia. Kto jeszcze nie wie, czym jest FERIER powinien jak najprędzej nadrobić w tej dziedzinie zaległości. W mojej opinii to najlepszy na ten moment catering w Warszawie na pewno, jeśli nie w kraju!!! SUPER
gość 2014-03-22 15:40:42
Barany. Bardzo dobrze Was potraktowali.Czekajcie dalej.Lepiej się nie odzywać bo zwolnią i guzik mieć.Niedługo będziecie pupy wycierać ukraincą.
awa 2014-03-24 15:15:04
tyrać za grosze i morda w kubeł.i tak nie odejdziecie, bo catering wam życie uratował.
aaa 2014-03-24 17:24:05
O ile wiem to odeszły już osoby które pracowały w tej "firemce" wiele lat, a kierownictwo zakładało, że napewno się nie zwolnią, bo gdzie oni sobie teraz pracę znajdą, jak to przyzwyczajone ....
A tu taka niespodzianka i nagle ludzi zaczęło tu i ówdzie brakowac, nie???
Więc licz się ze słowami tłumoku !!!!
awa 2014-03-24 18:29:13
Odeszli najsłabsi,którzy nie wytrzymali tempa,a niby gdzie ludzi brakuje?? - tłumoku !!! brakujący przyjadą z UA.
aaa 2014-03-24 19:43:39
Najsłabsi ???Chyba śnisz czlowieku !!! Kolejne odejscia niebawem !!! I niemyl tempa ze śmieszną stawką, niedlugo sezon więc Ukraina jak najbardziej, bo tylko oni wam pozostaną .I do roboty !!!
kondor 2014-03-25 07:51:34
1. Najlepsi zostali wyrugowani przez Jaśnie Pana Prezesa, by ten mógł upchnąć na zwolnione stanowiska swojaków - speców od "tanio pożyczę kasety video! Komu, komu..?!"
2. Inni najlepsi odeszli wobec konieczności współpracy z amatorszczyzną w wykonaniu kaseciarni - w tym Jego Wielkością
3. Niegdyś dobra firma (LC) przekształcona została w gastarbeterski warsztat, zatrudniający przypadkowych ukraińców (budowlańcy, rozmaici lastrikarze, gospodynie domowe, rolnicy, robotnicy sezonowi, amatorzy gorzały pod chlebek), bo tańsi i nie zorganizowani, więc znajdujący się pod kontrolą Jego Upadłości... A propos, czy CBA już zostało poinformowane o sposobie oraz formie werbowania pracowników spoza UE, załatwianiu im pozwoleń na pracę oraz akomodacji..? Czyżby U R O D A prezia gwarantowała im pracę w miejsce wyrugowanych przez niego na bezrobocie dotychczasowych, przygotowanych do zawodu Polaków..?!
aaa 2014-03-25 16:22:31
Dokładnie tak.
aaa 2014-03-25 16:29:51
Poza tym z tego co słychać to Sąd Pracy jest powiadomiony odnośnie aneksów do umowy, niektórzy napewno nie wycofują pozwów. Więc zobaczymy co to będzie ?
kondor 2014-03-25 17:31:34
Sąd Pracy to niezbyt wiele (ale zawsze coś!), gdyż sprawą Jego (usunięte przez administratora) Tak, czy owak, to już początek końca Jego Upadłości i to nie tylko w branży cateringowej, ale w biznesie w ogóle.., co cieszy :)
kucharz 2014-03-28 12:01:25
proszę o kontakt osób, które walczą z tą firmą, może pomożemy sobie wzajemnie
kto nie dostał odszkodowania lub odprawy?
maso05 @ onet.eu
sieeema 2014-03-31 01:04:09
(usunięte przez administratora)Przepisy prawa pracy są tak skonstruowane, że zakład pracy może obniżać płacę bez podania przyczyny.Natomiast jesli komuś to nie pasuje , może rozwiązać umowe, ale odprawy i tak nie dostanie, ponieważ Zarząd napisze mu, że za wolno pracuje. (usunięte przez administratora)
aaa 2014-03-31 16:50:47
Tak dla przypomnienia to zdarzyło się wygranie pracownika z firmą z obecnie panującym, ja wiem o jednej sprawie ale być może były jeszcze jakieś. Z sądem z powództwa cywilnego.Sprawa podobno się trochę toczyła ale było warto.Takze mozna? Można! Dlatego ludziska nie dawajcie się, walczcie o swoje, niech wam w kaszę nie dmuchają :-) Pozdrawiam .
1
kucharz 2014-03-31 18:46:06
czy jest możliwość aby Pan/Pani przekazała mi więcej informacji o wygranej sprawie pracownika? proszę o kontakt. o co była ta sprawa?
maso 05 @ onet . eu
aaa 2014-04-04 07:06:58
Pracuje pan nadal w firmie czy już nie?
1
kucharz 2014-04-04 09:38:37
już nie pracuje
1
wawa 2014-04-11 13:08:45
FERIER szybciej upadnie niż powstał. Nie da się w knajpie cateringu lotniczego robić i wozić posiłki na samolot fiatem pandą bez klimy. Właściciela tylko na kase naciągną. W BGS jakoś nie wyszły plany ale niech się uda może tym razem.
seynoxx 2014-04-16 21:29:12
Wydaje mi się że jest to wątek forum o firmie DO&CO (kiedyś LC) - a tak nawiasem co to jest BGS?
1
gość 2014-04-17 23:40:04
W tej firmie to 90% nie wie jak to się robi bo skąd?Sami się nawzajem po wykańczają z zawiści,przyjezdne buraki. Dobrze im tak,sami zapracowali na takie dziadostwo. Obudzą się z ręką w nocniku,ale już będzie za póżno.Tych co w głowach mieli to prezesik wyrzucił bo byli mądżejsi niż on,a został sam pleps(plewy)
1
------------------- 2014-04-22 19:00:32
SKANDAL w święta ukraina nie przyszła do pracy - i co?? i......nic.Polak jakby nie przyszedł to by wyleciał z roboty.Panoszą sie wszedzie te m ałpy i jeszcze jakiś połamany fajans na parkingu firmowym lansuje się z ukraińska flagą. Gdzie My jesteśmy, kto na to pozwala ??
1
gość 2014-04-28 15:44:02
Jaki skandal człowieczku? Polacy są od roboty,jeszcze nie zrozumiałeś?Skąd Wy jesteście,gdzie żyjecie. Obudzicie się. W sądzie pracy wszystkie sprawy firma przegrała lub ugoda ze wszystkimi konsekwencjami na korzyść pracownika(również z odprawą). Sami pozwalacie na taką bezkarność. Przepustkę ma ten fajans na parkingu?
A01 2014-05-11 07:12:16
Ten mój szef to już kompletnie zwariował. Siedzę sobie, nikomu nie przeszkadzam, cichutko i spokojnie, a on wchodzi - nie ma "cześć", nie ma nic, tylko od razu:
- Zabieraj te nogi z mojego biurka!!
swojak 2014-05-14 07:54:38
zgadzam e z poprzednikiem najlepszych fachowców zwolniono , ponieważ mieli coś do powiedzenia, nie nawidzili kolesiorstwa. Dawania premii i innych dodatków dla kolesi lub innych podpierdalaczy.Ludzie co się z wami dzieje. Otwórzcie oczy.
swojak 2014-05-14 08:01:52
po prostu tak wygląda chamskie zachowanie. Dumny jak paw, co to nie ja, ja pan ty śmieć.
ona 2014-05-17 22:19:24
Ktoś wygrał w Sadzie z do&co?
aaa 2014-05-18 09:26:44
Oczywiście, ale nikt tu na forum nie będzie o tym pisał. Walczcie ludziska i nie poddawajcie się !!!
Ugodowa 2014-05-20 07:52:38
Już samo pójście tej "firmy" na ugody w sądzie znaczy że nie mają nic na zwolnionego pracownika. pomyślcie logicznie: zwalnia, sprawa po pół roku, układ przed sprawą, propozycja łatwych pieniędzy trzymiesięcznego wynagrodzenia. firma zyskuje, bo to tylko 3 mce wydanej kasy a nie pół roku, lub dłużej bo sprawa i ze 3 lata może trwać. powód ma spokój i czysty papier w ręku. Ci co zakładają sprawę powinni walczyć do końca a nie tylko o te marne 3mce wynagrodzenia zwanego szumnie odszkodowaniem. nie poddawajcie się bo macie o co walczyć!!!
1
aaa 2014-05-20 09:45:02
walczyłem i przegrałem, może ktoś pomoże kto wygrał
aaa 2014-05-20 18:56:38
Nie używaj cudzego nicka !
-------------------------------------- 2014-06-08 08:02:35
Podobno związki ugadują sie z prezesem czy to prawda ?????
1212121 2014-07-02 19:31:32
Makaron z warzywami na obiad DRAMAT popracujcie przy załadunkach 12 godzin i dostańcie taki obsrany obiad.My musimy mieć siłę do pracy a nie figure gwiazdy.Takie obiady niech jedzą dbający o linie a nie ciężko pracujący ludzie.Zapraszamy do załadunków 3 atlantyków dla jednej osoby, i zobaczycie jaki to miód.
jojo 2014-07-02 19:39:27
Pewnie i jeszcze zupy o 14-14:30 już są puste kotły,przecież jak jest robota to jej nie zostawie i nie powiem,że muszę zjechać na zupe.Może mały kocioł jak w zime na rampe.?chociasz w sezonie jak nie ma na nic czasu.
gość 2014-07-02 20:07:55
Cały czas miałczą i nic nie robią.Barany!
były kierowca 2014-08-13 16:42:01
Ludzie jak możecie to uciekajcie z tej firmy bo niebawem będziecie przesiadka bogiem nazywać - ta firma to sekta a na rynku pracy nie jest tak źle jak w rock 14 zł brutto to dostają rumiany bez wykształcenia a nie ludzie co mają bardzo odpowiedzialna prace - dyrektorki Jacku jak ty to robisz że rumiany za 14 zł tobie pracują


aaa 2014-08-13 18:57:43
Kurde nic nie można zrozumieć co Pan napisał, pisz Pan normalnie, bo nie wiadomo o co chodzi !!!
gość 2014-10-13 14:05:06
Tam są wszyscy niepełnosprawni.Rżną ich aż ich bolą.
123 2014-12-02 05:13:09
Mam w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] związki zawodowe i się z nich wypisuje znowu bony do tego dziadowskiego tesco no ale cóż s koro w legionowie jest tesco to wiadomo kto był za.
1
janki 2015-01-27 15:31:44
I ten śmieszny związkowiec kosior co ma stawke jako kierowca 31 zł, i dogadał się z prezesem, a może to on mu strzela z ucha, bo był pod obstrzałem a teraz jakoś i do prezesa chodzi i taki jest chłopina zadowolony.
tanczacy z wózkami 2015-02-24 23:31:02
witam pracowalem w latach 97-2000 jako kierowca i mile wspominam tamten czas ,czytam opinie i nie zaluje ze tak wyszlo ze jestem w innej firmie i innej rzeczywistosci ,pozdrawiam wszystkich ktorzy mnie moze pamietaja
1
wózek i pracownik 2015-04-18 18:22:19
Dzień dobry.Fajną i przyjemną rzeczą byłoby żeby Pan S........i i następny fachowiec od kamer 'złote oko' zaczęli mówić DZIEŃ DOBRY! jak przychodzą na rampę lotniczą i węszą jak psy co by tu kogo zwolnić albo komu zaszkodzić. Wiele ludzi z którymi się spotykamy na co dzień jest DOKTORAMI MAGISTRAMI itd...i nie dają tego po sobie poznać są po prostu normalni. Ale cóż jak się tych podstawowych wartości nie wyniosło z domu to żadna Uczelnia tego nie nauczy ! ! ! Dla nas natomiast pomimo, że chodzimy ubrani w odzież roboczą należy nam się największy szacunek bo wykonujemy GARSTKĄ LUDZI ! ! ! najcięższą pracę. ODROBINĘ SZACUNKU DROGA KADRO KIEROWNICZA! Dziękuję bardzo.
1
gosc 2015-08-13 14:25:58
Taniczący pamiętają,ale tylko normalni których już niema w tym bałaganie.Pozdrowienia
1
wózek i pracownik 2015-09-07 16:16:25
"Ponad 2,4 mln podróżnych odprawionych zostało w lipcu i sierpniu w porcie na warszawskim Okęciu. To były rekordowe wakacje w historii Lotniska Chopina. W porównaniu z ubiegłym rokiem liczba pasażerów wzrosła o 5,6 procent.
Sierpień był kolejnym rekordowym miesiącem w historii warszawskiego portu. Z lotniska skorzystało ponad 1,2 mln osób. To wzrost o 5,5 proc w stosunku do tego samego okresu w ubiegłym roku. Podobnie było w lipcu.
W tym roku zakładamy przekroczenie przełomowej granicy 11 mln pasażerów odprawionych do końca grudnia. Dotychczasowy wynik nastraja optymistycznie – zaznacza Michał Kaczmarzyk, dyrektor portu na Okęciu.
Lotnisko Chopina jest największym portem lotniczym w Polsce i jednym z największych w Europie Centralnej".....a w Cateringu ciągle bieda ! ! ! brak pieniędzy i mydlą oczy tym szarym pracownikom a ci słuchają jak świnia grzmotu. Każdy z pracowników powinien zarabiać min.3500,- zł do ręki i to przy 168 godz. Bo nie jest sztuką dostać 3500 za 220 godz. i cieszyć się jak idiota tylko wypracować 168 godz. i zarobić godziwe pieniądze. TO POTĘŻNA FIRMA KTÓRA ROBI POTĘŻNE PIENIĄDZE! i stać ją na dobre pensje.DO BOJU PANIE PREZESIE ! ! !
1
kondor 2015-09-07 17:22:00
Tak jest! No, jednak z poprawką: podwyżki, i to znaczne, NALEŻĄ SIĘ WYŁĄCZNIE "elicie" DOCO - wiernym poddanym Jaśnie Pana Prezesa!
1
zeker 2016-05-13 20:37:54
gttiogy, akurat w locie powinno yć w miarę stabilnie. słyszałem, że u nich finansowanie jest z góry więc uff :)
Zostaw swoją opinię o LOT Catering - Jarocin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LOT Catering