Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-06-21 21:45:40 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Lot Catering - Warszawa. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
byk - 2009-11-13 12:10:55 odpowiedz | cytuj
Firma tragiczna proponuje omijac szerokim łukiem.Kadrze kierowniczej brakuje wykształcenia.!!! Ludzie że ta firemka jeszcze funkcjonuje!! Jak ktos chce zeby w firmie gastronomicznej szefowa badz szefem była Krawcowa to polecam!!!!
pracownica - 2009-12-10 10:03:38 odpowiedz | cytuj
Nie jest tak do końca z tą kadrą kierowniczą,ja tam pracuję,i to co jest okropne to układy na górze,które niszczą takich ludzi jak Ja.Pracownica.
zyzio - 2009-12-20 07:35:18 odpowiedz | cytuj
To fakt,to jak cały lot jest firma rodzinna,brat,szwagier,mąż,całe klany rodzinne.Nie masz w LC kogoś z rodziny,to o jakimś awansie możesz zapomnieć.Biura rozbudowane na maxa,a zwykli robole / tacy jak Ja / mogą liczyć tylko na tyranie na pensje dla biurokratów.Na nic nie ma pieniędzy,mundurówka ,,leży,,brak obówia bhp,ubrań roboczych,tabor samochodowy ZŁOM,same trupy najstarsze mają po 30lat!!!!!!.Jedyna nadzieja że zmienił się prezes,facec co prawda,nie za bardzo znany,ale może będzie miał pomysł żeby rozkołysać firme.Przecież kiedyś Lot słynął z najlepszego jedzenia na pokładzie,a dzisiaj -żenada
zyzio - 2009-12-20 07:35:21 odpowiedz | cytuj
sam - 2010-01-15 18:03:36 odpowiedz | cytuj
i tu koleś jeste w błędzie, facet zaczął porządki w całej firmie i za Was, rzekomo biednych roboli też się weźmie, skończą się "lewe profity" i nie będzie można już nic "podwędzić"; narzekasz że tyrasz na biurowców? tylko, że : nie zamówiliby towaru z którego robione są posiłki, więc nie miałbyś pracy, albo nie dostałbyś pensji bo np. nastąpiłaby awaria systemu komputerowego, a bank przyjmuje od firm tylko przelewy elektroniczne..... jeśli tak ci źle pracować na dole, to wykaż się czymś co mógłbyś robić w biurze, mądralować każdy potrafi, ale zrobić coś konkretnego i brać odpowiedzialność za to co się robi to już gorzej, a co do wynagrodzeń, to ci z dołu wielokrotnie mają o wiele więcej niż ci z biura; biuro ma gołą pensję a "dół" mnóstwo dodatków
były obserwator - 2010-02-10 16:55:53 odpowiedz | cytuj
Witam serdecznie wszystkich zaintereowanych pracą w tej firmie (bo przecież ta strona jest dla takich własnie ludzi). Lot Catering najprościej można określić ,,betonem komunistycznym" . Dziwiłem się że w XXI wieku taka firma ma jeszcze rację bytu. Jak już jeden z poprzedników zaznaczył ludźmi na stanowiskach kierowniczych byli i pewnie są :) stolarze,krawcowe itd. Jakby zrobić badania DNA pracownikom okazałoby się że to jedna wielka rodzina:). Ogólnie parodia jak z filmu pana Barei. Przeciągające i pierdzące w stołek kierownictwo patrzące się wymownie na zegarek z myślami(kiedy będzie 15??).Jest tak w głównej siedzibie na Sekundowej ale i tak samo w wielu punktach, barkach i bufetach. W Polsce wielu młodych i zdolnych ludzi nie ma pracy a w LC przechowalnia leśnych dziadków bez kompetencji i wykształcnia. Ciężko będzie to wszystko zmienić ponieważ kształtowało się to wszystko do chwili obecnej przez wiele lat i płynie w żyłach większości pracowników.
Krawiec - 2010-02-11 18:57:27 odpowiedz | cytuj
Były prezydent Lech Wałęsa także nie maił wykształcenia, ale osiągnął sukces. Myślę, że najwazniejsze jest to żeby ludzie chcieli pracować a czy to będzie przysłowiowa krawcowa czy kowal, może 100 razy lepiej pracować niż ludzie z wykształceniem gastronomicznym. W branży krawieckiej także pracują ludzie z zupełnie innym wykształceniem, i są bardzo docenianymi pracownikami.
gosc - 2010-02-25 12:57:22 odpowiedz | cytuj
Ludzie pracowalem w tej firemce pare lat i wiem ze teraz kazdy mysli ze tak pisze bo mnie zwolnili!!! Nie niestety nie to jest poprostu tragedie nie mozna miec swojego zdania,pomyslu bo i tak Kierownik jest najmadrzejszy!!! ludzie traktowanie sa jak robole ma byc zrobione i tyle ja wiem za taka robota ale troche oglady buraki.!! widzialem taka sytuacje jak Pan vice Prezes biegl po Dyr Gastronomi zeby przyszedl na zebranie do Prezesowej a on mowi ze juz 14.00 i idzie do domu!!! Ludzie to chyba mowi o wszystkim!!!.A co do plac tych na gorze fakt ze maja gola pensje ale jaka!!!! (dostaki tez maja tylko nie kazdy o tym wie)
ja - 2010-03-08 20:29:21 odpowiedz | cytuj
Myślę człowieku że nigdy ciężko nie pracowałeś,dodatek śmieszny jaki dostajemy na dole jest za naszą ciężką .Ty święta spędzasz z rodziną,a my w pracy.a pensje wasze to nigdy o nich nawet nie marzyliśmy.Nie znasz życia Dupku.Życzę Ci żebyś chociaż przez tydzień wytrzymał na kuchni zimnej.Pracownik z dołu .
obserwator - 2010-03-12 14:49:39 odpowiedz | cytuj
Pokładane nadzieje w nowym prezesie są płonne. Jego zastępcy oraz cała reszta kierownictwa będzie robiła wszystko, żeby nic nie udało się zmienić. Ponieważ większość z nich to spadochroniarze, którzy przyszli z bardzo dziwnych firm. Pracują w lotcateringu od wiewlu lat, widzieli co się źle dzieje w firmie, sami przykładali do tego rękę. Potrafili zatroszczć się o siebie, wyższe od ministerialnych pensje, służbowe samochody, atrakcyjne wyjazdy, bankiety, itd. Prędzej nowy prezes cateringu zostanie byłym prezesem, niż ruszy ten skostniały układ
kulka - 2010-03-18 19:47:15 odpowiedz | cytuj
Firma LOT CATERING ma wielu specjalistów. Są tam wspaniali kucharze i cukiernicy. Jest też wielu fachowców menedzerów, ale nowy prezes rodem z Beverly Hills i jego nowa ekipa zniszczy wszysystko.Firma ma juź powaźne straty, pikuje. Trwa zastraszanie zastraszanie i szukanie haków. Teraz dopiero się zacznie...
zirytowana - 2010-03-23 12:29:00 odpowiedz | cytuj
Kulko nie "pogrywaj sobie w kulki". Zaslanianie niekompetencji kierownictwa LOT CATERINGU fachowością kucharzy i cukierników to chwyt poniżej pasa.
Dziwię się, że odważyleś się napisać na tym forum. Jesteś bardzo latwy do rozszyfrowania, przecież jest was dwóch z czego jeden umie pisać, co widać powyżej, a drugi czytać i to tylko "Przegląd Sportowy". Co do rzekomych "haków", to wcale nie trzeba ich szukać, gdyż kierownictwo tej firmy, to byli "funkcjonariusze" albo "marynarze", wystarczy rzucić okiem na listę Wildsteina.
Może lepiej zamiast krytykować nowego prezesa, byście rozpoczęli swoje wazeliniarskie sztuczki, a utrzymacie swoje posady. Przecież dla firmy dwóch darmozjadów więcej lub mniej nie ma większego znaczenia.
m.ch. - 2010-03-24 21:22:06 odpowiedz | cytuj
No proszę, kto to jest wazeliniarzem chyba pupilek Pani A.! i zgadzam się ,że nie jest w stanie poprowadzić firmy cateringowej ktoś kto przez 10 lat zajmował się kasetami video . Ktoś kto nie potrafi powiedziec " dzień dobry" i traktuje ludzi jak śmieci, nie każdego można do jednego wora wrzucić a niestety nowa Pani Menago jest tak zafascynowana swoim Panem Prezesem że chyba zrobi dla niego wszystko , wywalić najlepszych, najpierw wydoić a później zmieszać z błotem i potraktować jak smiecia.
Kibic - 2010-03-25 00:59:12 odpowiedz | cytuj

Pozdrawiam serdecznie "Nową Ekipę" w Lot Catering.
Trzymajcie się i nie dawajcie się!
zyzio - 2010-04-04 08:57:50 odpowiedz | cytuj
Oooo urażona ambicja pana z biura, no tak tam na gorze wszystko jest ok, np.KUPOWALIŚCIE POMIDORY W JEDNEJ CENIE PRZEZ CAŁY ROK, KAJZERKI PO 60 GR., tak naprawde to nie chce takiego ,,pana,, nad sobą.I teraz powiedz,że ktoś nie wziął ,,działki,, za takie ,,lody,,
anonim - 2010-04-13 21:52:37 odpowiedz | cytuj
Witam.Bardzo dobrze ze w koncu jakis cz�owiek zrobil porzadek w tym ba�aganie i zwolnia ca�a klike ludzi bioracych chore pensje za nic!!! Brak jakiegokolwiek zaangazowania z ich strony doprowadzil wczesniej czy pozniej do tego ze ktos tam robi porzadek!!!!! Ci ludzie tylko patrzyli na zegarek czy juz 15.00 a potem na kalendarz czy juz 10 aby byla wyplata!!!! I tak mija�y miesiace ,lata!!!!.
Brak przez wieksza kadre kierownicza znajomosci jezykow obcych!!! Ludzie mamy XXI wiek!!!!!
anonim - 2010-04-13 21:52:37 odpowiedz | cytuj
xxxxx - 2010-05-27 22:10:25 odpowiedz | cytuj
Ale kiszka XXL :(((((((((((((((((((
stefek - 2010-06-12 06:22:54 odpowiedz | cytuj
Ty chyba nie pracujesz w tej firmie,a wnoszę to po tym,że nawet nie wiesz kiedy jest wypłata.10 każdego miesiąca biorą kase ,,robole,, a biura które pracują do 15-tej - 1-szego każdego miesiąca.
nowy - 2010-06-22 08:30:50 odpowiedz | cytuj
jeszce chwila i zobaczycie jakie zmiany nastapia
chorąży - 2010-07-03 22:00:05 odpowiedz | cytuj
Tak zmiany nastąpią. LOT Catering zostanie sprzedany. Prezes coś czesto odwiedza Tel Aviv. :)
x