brak logo

EUROMEAT

Mokrsko

Opinie o EUROMEAT

była 2011-09-30 20:14:23
teraz w zakładzie można podobno pracować tylko na 3/4 etatu,liczy się to tylko do lat pracy ,ale nie do lat składkowych, bo składki nie są naliczane od najniższej krajowej.można je później oczywiście wyregulować,ale pamiętajcie że procęt w zusie szybko rośnie.Zastanówcie się co podpisujecie...
anonim 2011-10-21 22:28:37
Nawet drugie konto założyłem bo tyle ma być kasy 10.Żałosne
anonim 2011-10-23 19:05:58
mam propozycję... idźmy wszyscy na chorobowe po wypłacie zobaczymy co zrobią hehehe
smerf 2011-10-24 20:42:51
heh...z księżyca to mało powiedziane....
wolf 2011-11-05 18:42:59
jak sie zapatrujecie na nowe kierownictwo euromeatu. prosze o wyczerpujaca opinie.
anonim 2011-12-06 18:47:05
A my na nich jeszcze musimy robić.Ja to bym im dał jeszcze jakiegoś ( usunięte przez administratora )bo ludzie za wolno robią.Myślę że z nowym brygadzistą osiągną swój cel.
anonim 2011-12-08 13:43:06
jestem przerazona tym co piszecie moj znajomy sie tam niedawno zatrudnil narazie nie narzeka pewnie do pierwszej wyplaty
Ja 2012-01-13 12:04:23
A kto jest brygadzistą w Mokrsku teraz
asfalt 2012-03-01 18:52:24
Chciałem zapytać się od której jest czynny zakład, gdyż chciałem zrobić remont silnika i blachy w samochodzie
ja 2012-03-29 23:13:28
Witam.Widzę że niektóre osoby z góry zbyt mało zarabiają i zatrudniają firmy ze swoich stron na których zarabiają i dzielą się kasą...;-)
my 2012-03-29 23:57:47
a o co chodzi z tym zarabianiem?znowu broją!:-P
syf 2012-04-14 09:58:19
oddany bardzo dobra uwaga w 100 procentach się z tobą zgadzam
ochronaaa 2012-09-28 21:45:16
ideał jest monitoring można sprawdzić to jest św trójca przecież jest jeszcze jeden brygadzista [usunięte przez moderatora].. najbardziej zapracowany walący w balona ale całej trójcy się płaci za dobrze wykonaną pracę najlepiej na palarni.Piszemy o nockach
poszukujaca 2012-11-16 20:50:01
chciałabym sie przyjąć do waszego zakładu, ale nie wiem z kim musze zagadać? czy musze miec jakieś znajomości czy przyjmują tak od reki? są teraz jakieś przjęcia? słyszałam tylko ze są tam nocki, czy dziewczyny też pracują na nocki?
pracownik 2012-11-24 21:51:09
najlepiej z brygadzistami z pakowania lub z PANIĄ POKEMON z etykiet to oni są tam prezesami. POWODZENIA i przyjemnej pracy.PROPONUJĘ od razu łyknąć tabletki na uspokojenie
zajechany 2013-05-28 19:44:44
atmosfera zajefajna po dupsku trzeba calowac wszystkich papieros kiedy chcesz nic tylko pracowac powodzenia
ja 2013-05-28 21:56:37
Witajcie!Bardzo zalezy mi na tym zeby ktos powiedzial jak wyglada praca i placa w zakladzie?czy rzeczywiscie jest to gole 1180zl?
jacka 2014-01-12 15:11:30
Czy są jeszcze przyjęcia?
jacka 2014-01-27 20:16:23
a może ktoś podać adres e-mail? lub numer telefonu?
amelek 2014-11-29 14:31:23
@fiflacz, z takim podejście, to ja szczescia nie wróżę, chyba jednak masz jakies predyspozycje do wykonywania jednego typu stanowisk i nie spełnisz wymagań na wszystkie możliwe. Ja na przykład byłbym zainteresowany stanowiskiem pakowacza, ktoś jest w stanie je polecić? Ewentualnie cos innego na produkcji, moze byc np. wykrajacz mięsa.
2
bodzio 2015-01-21 23:12:06
Czy to jest dalej EUROMEAT czy już ZM Henryk Kania?
Są jakieś przyjęcia w ogóle?
3
borixon 2016-05-13 16:13:52
Witam serdecznie. Firma jak najbardziej moim zdaniem warta polecenia, pomimo , że niektórzy starają się przeforsować swoje inne zdanie. Kolega pracował w euormeacie i sobie chwalił ich. pozdro i powodzenia
Zostaw swoją opinię o EUROMEAT - Mokrsko
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EUROMEAT