Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MECALUX`

Pracowałeś w firmie MECALUX` i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-03-09 17:59:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słowa kojarzące się z MECALUX` (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako bardzo dobre .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są zyczliwi i pomocni .
Od jakiej stawki można negocjować pensję? powyzej 2000zl
Najbardziej podobało mi się w MECALUX`: wyjazdy za granice.
Najbardziej nie podobało mi się w MECALUX` terminy pracy:
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-05-08 15:39:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie idźcie do firmy Mecalux do pracy. Nie szanują pracowników a tylko ich wykorzystują zakrywając sie ciągłym kryzysem w Hiszpanii. Marna kasa a więcej problemów. Zarządzanie jest tam na niskim poziomie. Szanse na awans żadne.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2010-07-31 12:28:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolego to chyba byleś tam albo dyrektorem albo nie wiem juz kim. Praca marna płaca też kierownictwo dno zarządzanie dno pełno błędów i nieprofesjonalizmu płaca powyżej ( usunięte przez administratora ) chyba jak z mecalx-u jedziesz jeszcze do innej pracy....
zdjecie uzytkownika
Pracownik M. - 2011-12-18 18:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2009-03-09 17:59:45

Słowa kojarzące się z MECALUX` (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa):

Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako bardzo dobre .

Atmosfera i ludzie tam pracujący są zyczliwi i pomocni .

Od jakiej stawki można negocjować pensję? powyzej 2000zl

Najbardziej podobało mi się w MECALUX`: wyjazdy za granice.

Najbardziej nie podobało mi się w MECALUX` terminy pracy:
Człowieku czego ty sie najadles, ze takie glupoty opowiadasz? Praca w Mecalux to czysty [usunięte przez moderatora] pracownikow! Zgadzam sie ze wszystkimi negatywnymi opiniami jakie znajduja sie na tym portalu! Pieniadze nedzne, pozwalajace tylko na wegetacje, nie na zycie! i ten ciagly kryzys w hiszpani... brak szkolen, brak dobrego zarzadzania, brak jakichkolwik pakietow socjalnych, bonow na swieta, nawet paczek dla dzieci nie dali mimo prosby pracownikow!
Jesli ktos sie ceni i chce zarabiac dobre pieniadze, niech omija ta firme SZEROKIM lukiem.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-12-20 21:53:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Jakie macie doświadczenia i opinie na temat pracy na wyjazdach, chodzi o montera? Jakie są stawki w tym dziale Mecaluxa i jakie warunki np zakwaterowanie, umowy itp?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-24
Żródło: pracuj.pl
Gliwice
(śląskie Zobacz lokalizację na mapie »)
Światowy lider w projektowaniu, produkcji i sprzedaży systemów magazynowych - firma MECALUX Sp. z o.o. poszukuje Kandydatów na stanowisko:Trener produktu Miejsce pracy: Gliwice Wymagania, jakie stawiamy Kandydatom:umiejętność skutecznego przekazywania wiedzy oraz dobre zdolności prezentacjizdolności analitycznemin 2-letnie doświadczenie z zakresu prowadzenia szkoleńznajomość języka angielskiegomile widziane doświadczenie związane z Supply Chain
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Rudy - 2013-04-28 14:17:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak często firma organizuje jakieś szkolenia? Jak jest z atmosferą wśród pracowników? Ludzie są pomocni i się wspierają, czy nie bardzo? Może są jakieś wyjazdy integracyjne, czy coś w tym stylu? Co z samorozwojem? Jaka jest szansa by początkujący nauczył się nowych umiejętności, dostał bardziej odpowiedzialne obowiązki?
zdjecie uzytkownika
darek - 2013-05-13 22:03:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zakład spada na psy ,zarobki coraz gorsze a ludzi trakują jak roboty nie szukajcie tam pracy jednym słowem (DZIADY)dla ludzi najgorszy jest[usunięte przez moderatora] byłem pracownikem
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-28 17:53:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
darek, co dokłądnie masz na myśli piszac, że traktują ludzi jak psy? Dobrze karmią, czy nie bardzo? Co było nie tak w Mecalux, ze odszedłeś?
zdjecie uzytkownika
badacz głupoty - 2014-01-31 14:36:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2010-05-08 15:39:53]:
dobrze że jesteś anonim bo takich bredni nikt by nie podpisał.W 2010 roku w tym Szajsoluxie dawali 2 tys do ręki ? z głową masz czy co ? Wyjazdy zagraniczne ? Atmosfera przyjazna ?
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2014-02-18 21:32:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mecalux aktualnie na swojej stronie ma 5 ofert pracy, mnie interesuje Mechanik - praca wyjazdowa, tylko nie wiem, czy te wyjazdy to dobry pomysł.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MECALUX`
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x