brak logo

Mecalux

Gliwice

Opinie o Mecalux

min134 2015-03-02 16:19:57
kotom nie ma praktycznie zadnych wymagan z tego co wiem ,sprawdz adecco i randstad czy teraz przyjmuja na produkcje, zapraszamy na malarnie to zobaczysz co to znaczy ciezka praca :)
min134 2015-03-20 21:40:10
na produkcji 1750-1900 brutto podstawy w zaleznosci od agencji i przepracowanego czasu,300zl brutto za frekwencje jak sie nie wezmie l4 , od normy premia w zaleznosci od dzialu ,niewiem czy wszedzie jest, mysle ze jak nie bedziesz bral l4 i dobrze pracowal to 1600-1700 jest do zrobienia netto
min134 2015-03-20 21:40:14
na produkcji 1750-1900 brutto podstawy w zaleznosci od agencji i przepracowanego czasu,300zl brutto za frekwencje jak sie nie wezmie l4 , od normy premia w zaleznosci od dzialu ,niewiem czy wszedzie jest, mysle ze jak nie bedziesz bral l4 i dobrze pracowal to 1600-1700 jest do zrobienia netto
POLAK 2015-03-22 15:56:07
1600 zł netto jak nie bedzie L4 a ile Hiszpany zarabiają wiecie
3
gliwiczanin 2015-03-23 20:46:52
Przeczytałem wszystkie opinie widać że małolaci wypisują bzdury zastanówcie się czego chcecie większość waszych odpowiedzi to smyki którzy ledwo oderwali się od ziemi i chcą zarabiać jak prezesi szkoła stoi otworem banda bałwanów i kretynów
1
gość 2015-04-01 19:19:48
Jakie pieniądze można zarobić w Mecaluxie jako projektant systemów magazynowych?
1
Weston 2015-04-12 15:14:07
A ile zarabia serwisant po europie jak ktos moze napisac rysio90@buziaczek.pl
1
Razor 911 2015-05-18 19:49:02
Jak dla mnie ta firma to dno nie ma gorszej sami debile i imbecyle nie liczni tam są , którzy logicznie myślą tak się składa że tam pracowałem ludzi traktują jak maszyny do zapierniczania z robotyki kierownictwo i brygadziści to skączeeni debile i dupo lizy Hiszpana jak by mogli to by w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] weszli . na koniec zero socjalu w w łazienkach dużo prawdy pisze na temat tej firmy kierownictwo i brygadziści nawet suwmiarki nie umią do ręki wziąść
2
Razor 911 2015-05-18 19:49:38
Jak dla mnie ta firma to dno nie ma gorszej sami debile i imbecyle nie liczni tam są , którzy logicznie myślą tak się składa że tam pracowałem ludzi traktują jak maszyny do zapierniczania z robotyki kierownictwo i brygadziści to skączeeni debile i dupo lizy Hiszpana jak by mogli to by w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] weszli . na koniec zero socjalu w w łazienkach dużo prawdy pisze na temat tej firmy kierownictwo i brygadziści nawet suwmiarki nie umią do ręki wziąść
1
zak 2015-05-19 08:12:25
a jak wyglada praca w kontroli jakosci ?
i na jakie zarobki mozna liczyc
Razor 911 2015-05-19 14:53:47
Tak samo tak jak wyżej pisałem .
debile i tyle .
Ludzie nie idzcie tam pracować bo będę was traktować jak murzynów do czarnej roboty tylko biczem po plecach nie biją ale dużo nie brakuje

2
Zbysiu co Mo_hoczyk 2015-05-20 08:33:53
Chcesz pracować jak maszyna? W mecaluxie to rutyna!
DIc 2015-05-30 22:08:05
młodszy doradca 2000 starszy max 2500 netto.
1
Heniu 2015-06-03 21:52:09
to jest pewnie kłamstwo z resztą jak ta cała firma dno i wodorosty jak by tam mogli to by homonto na plecy rzucili wynagrodzenie to chyba z nadgodzinami i sobotami . hahahahahahahah ŻAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
BHP 2015-06-12 11:26:31
marna reklama... mecalux to jest syf gdzie ludzie ćpają i piją w pracy co skutkuje tragicznymi wypadkami w pracy. Nie polecam
3
twister 2015-06-13 10:02:49
do BHP - co masz na myśli? jakie tragiczne wypadki??
123 2015-06-16 11:36:42
a co na to BHP?
Dżigli 2015-06-16 15:17:23
chyba chodzi o to, że na początku 2014 roku gościu stracił w mecaluxie nogę.
2
siwek666 2015-06-17 11:32:23
noge to malo powiedziane/napisane
gdyby nie szybka reakcja "kolegow"
to by chlopa juz nie bylo calego/w calosci.
Winna byla BOBINA ludo/nogo-żerca.
GODZILLA 2015-06-23 13:31:35
Taaaaa...ale o tym, że Mecalux nie zostwaił gościa samemu sobie to już nikt nie napisze....i jaka BOBINA????
1
siwek83 2015-06-25 15:54:10
wior z bobiny. jak znasz szczegoly to napisz / rozwiej watpliwosci.
a jak go nie zostawili samemu sobie to napisz jak mu pomogli?
twister 2015-06-25 19:59:32
jakbyś tu nadal pracował - to byś wiedział jak Mecalux pomógł...a poza tym po co Ci wiedzieć szczegóły??? chłopak ma się dobrze..
2
siw 2015-06-28 16:36:10
podaj numer twojego stanowiska oj
były pracownik biurowy 2015-07-14 05:08:55
Mecalux - pozytywna osoba = Rafael Triminio ,

dziękuje , pozdrawiam
2
ted 2015-08-27 19:14:21
Ogólnie mecalux jest firmą dla ludzi którzy sporo potrafią, albo mają potencjał żeby się szybko wielu rzeczy nauczyć. Oprócz umiejętności trzeba też chcieć pracować, jak ktoś myśli, że się schowa za ścianą i przesiedzi na facebooku 8h, to się myli. Reasumując, jak chcesz faktycznie pracować i masz umiejętności to spokojnie możesz przepracować tu kilka lat, kasa się zgadza, płacą na czas. Jak chcesz lecieć w kulki, to polecisz sam i to szybko.
1
jezak 2015-09-02 18:21:24
jak zyc za 1750zl?
1200 mieszkanie / 200 leki / 300 paliwo / jak zyc?
w ramach oszczednosci podcieranie sie palcem (na sucho- jesli jest po czym)
bocian pozyczki / kredyty chwilowki / prowident / wonga com / na koniec kruk
tak wyglada zycie w mECALUX.
NIE POLECAM - firma stawia na CIĄGŁĄ rotacje
poki sie godzicie na ascetyczne kwoty nic sie nie zmieni
oj oj oj.

Glupie polaczki robcie za 400 euro ;-)


"Mecalux - pozytywna osoba = Rafael Triminio" ,kto ten tormino?
Gibo 2015-09-03 15:35:28
Bez przesady nie jest tak źle. Nie wiem jak jest w innych działach ale programiści mają sie dobrze. Dla kogoś kto nie chce pracować to w każdej firmie będzie źle. Napewno wynagrodzenie niższe niż w Krakowie, ale taki rynek. Zaleta: różne projekty. Wada: chciałbym zarabiać tyle co mój kumpel z Krakowa :D
1
Rto 2015-09-09 07:04:27
Co tam znowu za przestoje, chyba w tej firmie wiecej sie siedzi na wolnym niz pracuje
cubygl 2015-09-17 16:13:52
Mam okazję podejść pod tą firmę jako pomocnik spawacza. Chciałbym się dowiedzieć jakie są warunki pracy, jaki zarobek jako spawacz ? Pozdrawiam.
ed 2015-11-29 14:37:03
Firma w miarę ok, ale na rynku dużych korporacji wyróżnią ją niestety brak socjalu.
2
malarnia 2016-01-07 17:00:57
A jak ma byc w tej firmie normalnie jak sa przyjmowani ludzie z kryminalna przeszłością mowa o K.Konieczko który znęca się nad swoja kobietą która jest w 8 miesiącu ciąży. bohater
robol 2016-01-07 20:49:22
Typowa korporacja gdzie cenione jest kolesiostwo, a kasa ląduje w leniwej ESPANI. Pozdrawiam Santanę ;-) kiedyś zalazł mi za skórę - kolo ma nas wszystkich za totalnych debili tymczasem pławi się w luksusie.
Logika Metaluxu -> jak jest kryzys w Espani to przykręcić w Polsce.
Jak jest dobrze w Espanie -> to tym bardziej przykręcić w Polsce - niech żyją sukcesem Espani ;-) lol

Poniosło mnie ;-) w Espani dłuuugo nie będzie dobrze ;-)
2
Aneta 2016-02-07 12:13:34
Pracowalam w Biedaluxie kilka lat - firma jest zle zarzadzana, wybijaja sie tylko donosiciele, pracownicy na produkcji sa slabo oplacani - bardzo duza rotacja, nikt sie nie przejmuje nowymi dzis przyjmuja jutro bez mrugniecia okiem zwalniaja. W biurach to samo wszechobecne chamstwo i donosicielstwo, moze i typowe dla korpo jednak wybitne w Biedaluxie. Kadra kierownicza beznadziejna, biora kase za slupki na wykresach ktore musza sie zgadzac, pracownik sie nie liczy - nie ten to nastepny przyjdzie na jego miejsce.
6
Dobry 2016-03-12 21:58:49
Odradzam pracę na pomocnika spawacza na produkcji jeżeli chcesz zarobić ponieważ spawacze to leniwa wataha i poprzestają na 90 albo 100 % przy dobrych wiatrach a ty jako pomocnik nie masz na to wpływu bo oni pracują przecież dłużej a to ważniejsze gdyż za takie grosze żaden szanujący się spawacz nie przyjdzie
1
Velvet 2016-03-15 21:46:21
Widziałem dzisiaj ogłoszenie do działu automatyki. Jak wyląda tam sytuacja, jakie kierownictwo?
1
Ciekawy 2016-05-11 17:57:22
A co sądzicie o pracy na stanowisku doradcy techniczno-handlowego?
5
ja , wkurzony 2016-06-29 15:39:05
Ciekawa firma , pierwsza na strefie w której rozmowa kwalifikacyjna zaczyna się od dmuchania w alkomat na bramie , mnie szlag trafił , samochodem przyjechałem , trzeźwy oczywiście , niech się gonią , wsiadłem w samochód i mam ich w głębokim poważaniu .
5
ja , wkurzony 2016-07-03 22:53:45
Kogo ta firma zatrudnia skoro standardem na wejście jest alkomat ? AAA dostarcza do tej firmy pracowników ? Uważasz , że pracowników można jeszcze bardziej zeszmacić ? Jeśli za normę uważa się takie działania cóż więc dla osób w tej firmie zatrudnionych jest odejściem od normy ? Oskórowanie kogoś jak w Grze o tron ? Kto tam pracuje ? Ludzie z IQ meduzy ?
5
Adam 2016-07-03 23:08:17
Jak ktoś wam karze dmuchać w alkomat w firmie od razu dzwońcie na policję , niech przyjadą , spiszą protokół , puścicie tych dziadów z Mecaluxu w skarpetkach , chcą cwaniakowąć to wykorzystujcie prawo które i tak stoi za wami , nie dajcie się zastraszyć paru kmiotkom . Jak problem to jest Państwowa Inspekcja Pracy .
3
Andrzej 2016-07-04 20:13:15
Brema , Mercedes - Benz , fabryka , produkcja , w automatach z napojami można kupić piwo , normalne , żadne bezalkoholowe , drogo , 0.33 za 1 euro , nikt nie chodzi pijany , nikt za nikim nie biega z alkomatem , normalny kraj z tych Niemiec .
1
Violetta 2016-07-06 20:45:50
Mirek, Mirosław weź napisz coś co ma sens, weź napisz coś co płynie od Twojego ciemienia, zwanego czasem deklem. Weź napisz coś w mowie ojczystej i coś co by się dało poczytać i przeczytać.
1
Adi 2016-07-11 12:39:43
Oni z tym alkomatem rzeczywiście na wejściu dyżurki każą dmuchać , też samochodem przyjechałem o godz. 13-00 , coś z tymi ludźmi w tej firmie rzeczywiście jest nie w porządku .
4
pop-art 2016-07-17 00:00:34
Jak wygląda praca doradcy techniczno-handlowego? Warto ryzykować?
1
Były 2016-07-18 14:53:03
Jak wydmuchasz 0,0 to każdą pracę w tej firmie dostaniesz , to jedyne kompetencje wymagane .
Były 2016-07-18 14:53:33
Jak wydmuchasz 0,0 to każdą pracę w tej firmie dostaniesz , to jedyne kompetencje wymagane .
szukający 2016-08-05 09:39:32
Jak wygląda praca na stanowisku kierownika projektu? Warta zainteresowania? Jaka atmosfera pracy?
1
jak najbardziej 2016-08-12 12:17:17
Super robota
1
mati 2016-08-16 13:37:40
Witam j czy moze ktoś napisac kto tam pracuje jak wygląda praca na stanowiskiu mechanik utrzymania ruchu zarobki premie system zmianowy nadgodziny itd.
4
tomiii 2016-09-01 22:24:55
Firma sama w sobie nie jest zła. Nie oszukują z wypłatą - nie lecą w kulki z premią, kasa na czas. Klimat zależy od działu, ale padaki nie ma. Jedyne co jest dziwne, to praktycznie zerowy socjal... Brak jakichkolwiek paczek na święta, czy o karcie multisport nie wspomnę... Jak na taką duża firmę, to jest ewenement, totalna bida... Mam nadzieję, że jak ktoś z mecaluxa to czyta, przekaże gdzie trzeba.
4
zasdc 2016-09-04 19:42:25
@ tomiii - jeśli naprawdę chcesz coś zmienić to idź i zgłoś to w firmie. Bo moim zdaniem jak liczyć że "ktoś z firmy to p0rzeczyta" i cie wyręczy to wątpię :) poza tym inaczej wygląda jak się osobiście zgłasza problem, a nie jak ktos cos wyczyta przypadkiem w necie
1
Zostaw swoją opinię o Mecalux - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mecalux