Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Mecalux

Pracowałeś w firmie Mecalux i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gliwiczanin - 2015-03-23 20:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przeczytałem wszystkie opinie widać że małolaci wypisują bzdury zastanówcie się czego chcecie większość waszych odpowiedzi to smyki którzy ledwo oderwali się od ziemi i chcą zarabiać jak prezesi szkoła stoi otworem banda bałwanów i kretynów
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-04-01 19:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie pieniądze można zarobić w Mecaluxie jako projektant systemów magazynowych?
zdjecie uzytkownika
Weston - 2015-04-12 15:14:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ile zarabia serwisant po europie jak ktos moze napisac rysio90@buziaczek.pl
zdjecie uzytkownika
Krzywix - 2015-04-30 02:22:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie wiem w jaki sposób sami uważacie i oceniacie Fiaty. Wady oczewiste to ma, ale dla potwierdzenia ważne są wszystkie ubezpieczenia na opoiny tażzę dzięki za info!
zdjecie uzytkownika
Razor 911 - 2015-05-18 19:49:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie ta firma to dno nie ma gorszej sami debile i imbecyle nie liczni tam są , którzy logicznie myślą tak się składa że tam pracowałem ludzi traktują jak maszyny do zapierniczania z robotyki kierownictwo i brygadziści to skączeeni debile i dupo lizy Hiszpana jak by mogli to by w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] weszli . na koniec zero socjalu w w łazienkach dużo prawdy pisze na temat tej firmy kierownictwo i brygadziści nawet suwmiarki nie umią do ręki wziąść
zdjecie uzytkownika
Razor 911 - 2015-05-18 19:49:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie ta firma to dno nie ma gorszej sami debile i imbecyle nie liczni tam są , którzy logicznie myślą tak się składa że tam pracowałem ludzi traktują jak maszyny do zapierniczania z robotyki kierownictwo i brygadziści to skączeeni debile i dupo lizy Hiszpana jak by mogli to by w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] weszli . na koniec zero socjalu w w łazienkach dużo prawdy pisze na temat tej firmy kierownictwo i brygadziści nawet suwmiarki nie umią do ręki wziąść
zdjecie uzytkownika
zak - 2015-05-19 08:12:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak wyglada praca w kontroli jakosci ?
i na jakie zarobki mozna liczyc
zdjecie uzytkownika
Razor 911 - 2015-05-19 14:53:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak samo tak jak wyżej pisałem .
debile i tyle .
Ludzie nie idzcie tam pracować bo będę was traktować jak murzynów do czarnej roboty tylko biczem po plecach nie biją ale dużo nie brakuje

zdjecie uzytkownika
Zbysiu co Mo_hoczyk - 2015-05-20 08:33:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcesz pracować jak maszyna? W mecaluxie to rutyna!
zdjecie uzytkownika
DIc - 2015-05-30 22:08:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ciekawość - 2014-07-22 09:00:46]:
młodszy doradca 2000 starszy max 2500 netto.
zdjecie uzytkownika
Heniu - 2015-06-03 21:52:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jest pewnie kłamstwo z resztą jak ta cała firma dno i wodorosty jak by tam mogli to by homonto na plecy rzucili wynagrodzenie to chyba z nadgodzinami i sobotami . hahahahahahahah ŻAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
kamila89 - 2015-06-09 18:51:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Heniu wiem że próbujesz robić z siebie internetowego bohatera ale na razie kiepsko ci idzie. nie umiesz docenić jak wiele ofert pracy w całej Polsce firma proponuje, jak ożywia rynek pracy krajowy. jak się zna np. system ISO 9001 to można sporą kariere u nich w kontroli jakości zrobić http://www.pracuj.pl/praca/pracownik-dzialu-kontroli-jakosci-gliwice,oferta,3922193
zdjecie uzytkownika
BHP - 2015-06-12 11:26:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kamila89 - 2015-06-09 18:51:24]:
marna reklama... mecalux to jest syf gdzie ludzie ćpają i piją w pracy co skutkuje tragicznymi wypadkami w pracy. Nie polecam
zdjecie uzytkownika
twister - 2015-06-13 10:02:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BHP - 2015-06-12 11:26:31]:
do BHP - co masz na myśli? jakie tragiczne wypadki??
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-06-16 11:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co na to BHP?
zdjecie uzytkownika
Dżigli - 2015-06-16 15:17:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [123 - 2015-06-16 11:36:42]:
chyba chodzi o to, że na początku 2014 roku gościu stracił w mecaluxie nogę.
zdjecie uzytkownika
siwek666 - 2015-06-17 11:32:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dżigli - 2015-06-16 15:17:23]:
noge to malo powiedziane/napisane
gdyby nie szybka reakcja "kolegow"
to by chlopa juz nie bylo calego/w calosci.
Winna byla BOBINA ludo/nogo-żerca.
zdjecie uzytkownika
GODZILLA - 2015-06-23 13:31:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Taaaaa...ale o tym, że Mecalux nie zostwaił gościa samemu sobie to już nikt nie napisze....i jaka BOBINA????
zdjecie uzytkownika
siwek83 - 2015-06-25 15:54:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [GODZILLA - 2015-06-23 13:31:35]:
wior z bobiny. jak znasz szczegoly to napisz / rozwiej watpliwosci.
a jak go nie zostawili samemu sobie to napisz jak mu pomogli?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-06-25 19:58:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
twister - 2015-06-25 19:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [siwek83 - 2015-06-25 15:54:10]:
jakbyś tu nadal pracował - to byś wiedział jak Mecalux pomógł...a poza tym po co Ci wiedzieć szczegóły??? chłopak ma się dobrze..
zdjecie uzytkownika
siw - 2015-06-28 16:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podaj numer twojego stanowiska oj
zdjecie uzytkownika
były pracownik biurowy - 2015-07-14 05:08:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mecalux - pozytywna osoba = Rafael Triminio ,

dziękuje , pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kaja - 2015-08-27 02:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tą firme znam tylko od strony technicznej, wiem, że zatrudniają i programistów baz danych i elektromechaników w dziele serwiu, a teraz widziałam, ze szukają tez koordynatora technicznego, wiec jednym słowem taka firma jest idealna dla ludzi, którzy naprawde mają doświadczenie w dziale IT i sporo potrafią.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-27 19:13:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
ted - 2015-08-27 19:14:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaja - 2015-08-27 02:23:59]:
Ogólnie mecalux jest firmą dla ludzi którzy sporo potrafią, albo mają potencjał żeby się szybko wielu rzeczy nauczyć. Oprócz umiejętności trzeba też chcieć pracować, jak ktoś myśli, że się schowa za ścianą i przesiedzi na facebooku 8h, to się myli. Reasumując, jak chcesz faktycznie pracować i masz umiejętności to spokojnie możesz przepracować tu kilka lat, kasa się zgadza, płacą na czas. Jak chcesz lecieć w kulki, to polecisz sam i to szybko.
zdjecie uzytkownika
jezak - 2015-09-02 18:21:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak zyc za 1750zl?
1200 mieszkanie / 200 leki / 300 paliwo / jak zyc?
w ramach oszczednosci podcieranie sie palcem (na sucho- jesli jest po czym)
bocian pozyczki / kredyty chwilowki / prowident / wonga com / na koniec kruk
tak wyglada zycie w mECALUX.
NIE POLECAM - firma stawia na CIĄGŁĄ rotacje
poki sie godzicie na ascetyczne kwoty nic sie nie zmieni
oj oj oj.

Glupie polaczki robcie za 400 euro ;-)


"Mecalux - pozytywna osoba = Rafael Triminio" ,kto ten tormino?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mecalux

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Mecalux?
Zadaj pytanie
alert