Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Mecalux

Pracowałeś w firmie Mecalux i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
konrad - 2015-03-20 16:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@min 134 jesteś moze obecnym pracownikiem tej firmy? bo ja już od dłużeszego czasu szuka pracy i zastnawiam się czy by nie iść do nich do firmy, tylko nie wiem ile dokładnie bym był w stanie zarobić jako nowy pracownik, moze około 1500 zł do ręki to da rade? Zalezy mi na jakichś stałych dochodach u nich.
zdjecie uzytkownika
min134 - 2015-03-20 21:40:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na produkcji 1750-1900 brutto podstawy w zaleznosci od agencji i przepracowanego czasu,300zl brutto za frekwencje jak sie nie wezmie l4 , od normy premia w zaleznosci od dzialu ,niewiem czy wszedzie jest, mysle ze jak nie bedziesz bral l4 i dobrze pracowal to 1600-1700 jest do zrobienia netto
zdjecie uzytkownika
min134 - 2015-03-20 21:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na produkcji 1750-1900 brutto podstawy w zaleznosci od agencji i przepracowanego czasu,300zl brutto za frekwencje jak sie nie wezmie l4 , od normy premia w zaleznosci od dzialu ,niewiem czy wszedzie jest, mysle ze jak nie bedziesz bral l4 i dobrze pracowal to 1600-1700 jest do zrobienia netto
zdjecie uzytkownika
POLAK - 2015-03-22 15:56:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
1600 zł netto jak nie bedzie L4 a ile Hiszpany zarabiają wiecie
zdjecie uzytkownika
gliwiczanin - 2015-03-23 20:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przeczytałem wszystkie opinie widać że małolaci wypisują bzdury zastanówcie się czego chcecie większość waszych odpowiedzi to smyki którzy ledwo oderwali się od ziemi i chcą zarabiać jak prezesi szkoła stoi otworem banda bałwanów i kretynów
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-04-01 19:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie pieniądze można zarobić w Mecaluxie jako projektant systemów magazynowych?
zdjecie uzytkownika
Weston - 2015-04-12 15:14:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ile zarabia serwisant po europie jak ktos moze napisac rysio90@buziaczek.pl
zdjecie uzytkownika
Krzywix - 2015-04-30 02:22:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie wiem w jaki sposób sami uważacie i oceniacie Fiaty. Wady oczewiste to ma, ale dla potwierdzenia ważne są wszystkie ubezpieczenia na opoiny tażzę dzięki za info!
zdjecie uzytkownika
Razor 911 - 2015-05-18 19:49:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie ta firma to dno nie ma gorszej sami debile i imbecyle nie liczni tam są , którzy logicznie myślą tak się składa że tam pracowałem ludzi traktują jak maszyny do zapierniczania z robotyki kierownictwo i brygadziści to skączeeni debile i dupo lizy Hiszpana jak by mogli to by w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] weszli . na koniec zero socjalu w w łazienkach dużo prawdy pisze na temat tej firmy kierownictwo i brygadziści nawet suwmiarki nie umią do ręki wziąść
zdjecie uzytkownika
Razor 911 - 2015-05-18 19:49:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie ta firma to dno nie ma gorszej sami debile i imbecyle nie liczni tam są , którzy logicznie myślą tak się składa że tam pracowałem ludzi traktują jak maszyny do zapierniczania z robotyki kierownictwo i brygadziści to skączeeni debile i dupo lizy Hiszpana jak by mogli to by w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] weszli . na koniec zero socjalu w w łazienkach dużo prawdy pisze na temat tej firmy kierownictwo i brygadziści nawet suwmiarki nie umią do ręki wziąść
zdjecie uzytkownika
zak - 2015-05-19 08:12:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak wyglada praca w kontroli jakosci ?
i na jakie zarobki mozna liczyc
zdjecie uzytkownika
Razor 911 - 2015-05-19 14:53:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak samo tak jak wyżej pisałem .
debile i tyle .
Ludzie nie idzcie tam pracować bo będę was traktować jak murzynów do czarnej roboty tylko biczem po plecach nie biją ale dużo nie brakuje

zdjecie uzytkownika
Zbysiu co Mo_hoczyk - 2015-05-20 08:33:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcesz pracować jak maszyna? W mecaluxie to rutyna!
zdjecie uzytkownika
DIc - 2015-05-30 22:08:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ciekawość - 2014-07-22 09:00:46]:
młodszy doradca 2000 starszy max 2500 netto.
zdjecie uzytkownika
Heniu - 2015-06-03 21:52:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jest pewnie kłamstwo z resztą jak ta cała firma dno i wodorosty jak by tam mogli to by homonto na plecy rzucili wynagrodzenie to chyba z nadgodzinami i sobotami . hahahahahahahah ŻAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
kamila89 - 2015-06-09 18:51:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Heniu wiem że próbujesz robić z siebie internetowego bohatera ale na razie kiepsko ci idzie. nie umiesz docenić jak wiele ofert pracy w całej Polsce firma proponuje, jak ożywia rynek pracy krajowy. jak się zna np. system ISO 9001 to można sporą kariere u nich w kontroli jakości zrobić http://www.pracuj.pl/praca/pracownik-dzialu-kontroli-jakosci-gliwice,oferta,3922193
zdjecie uzytkownika
BHP - 2015-06-12 11:26:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kamila89 - 2015-06-09 18:51:24]:
marna reklama... mecalux to jest syf gdzie ludzie ćpają i piją w pracy co skutkuje tragicznymi wypadkami w pracy. Nie polecam
zdjecie uzytkownika
twister - 2015-06-13 10:02:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BHP - 2015-06-12 11:26:31]:
do BHP - co masz na myśli? jakie tragiczne wypadki??
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-06-16 11:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co na to BHP?
zdjecie uzytkownika
Dżigli - 2015-06-16 15:17:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [123 - 2015-06-16 11:36:42]:
chyba chodzi o to, że na początku 2014 roku gościu stracił w mecaluxie nogę.
zdjecie uzytkownika
siwek666 - 2015-06-17 11:32:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dżigli - 2015-06-16 15:17:23]:
noge to malo powiedziane/napisane
gdyby nie szybka reakcja "kolegow"
to by chlopa juz nie bylo calego/w calosci.
Winna byla BOBINA ludo/nogo-żerca.
zdjecie uzytkownika
GODZILLA - 2015-06-23 13:31:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taaaaa...ale o tym, że Mecalux nie zostwaił gościa samemu sobie to już nikt nie napisze....i jaka BOBINA????
zdjecie uzytkownika
siwek83 - 2015-06-25 15:54:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [GODZILLA - 2015-06-23 13:31:35]:
wior z bobiny. jak znasz szczegoly to napisz / rozwiej watpliwosci.
a jak go nie zostawili samemu sobie to napisz jak mu pomogli?
zdjecie uzytkownika
twister - 2015-06-25 19:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [siwek83 - 2015-06-25 15:54:10]:
jakbyś tu nadal pracował - to byś wiedział jak Mecalux pomógł...a poza tym po co Ci wiedzieć szczegóły??? chłopak ma się dobrze..
zdjecie uzytkownika
siw - 2015-06-28 16:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podaj numer twojego stanowiska oj
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mecalux

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Mecalux?
Zadaj pytanie
alert