brak logo

Delima

Lublin

Opinie o Delima

obecny pracownik 2010-06-26 20:52:15
Jestescie rozgoryczeni po stracie pracy, w tym.....sklepie. Inni Was nie chca....Ale szczera rada: komentujcie charaktery, zachowania, a nawet machloje, ale nie wygląd fizyczny. No chyba, ze osoby komentujace na tym forum to przystojni, wysocy bruneci i piękne, zgrabne blondynki. Bez jakichkolwiek wad. Oczywiscie za madrzy byli jak na ten sklep...No pouzywajcie sobie teraz....
jojojo 2010-06-27 08:18:13
a powiedzcie (usunięte przez moderatora) z kas [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czy spoko jest?
obecny pracownik 2010-06-27 12:12:24
(usunięte przez moderatora)z kas jest ok. jak i pozostałe kasjerki. Ale Ciebie jojojo interesuje raczej negatywna wypowiedz, Ty prawdy nie chcesz tu przeczytac. Ma jedna wade (jak dla Ciebie) nadal pracuje, a ty.....
supermenka 2010-06-27 13:54:19
Grzeczne dziewczynki mają pracę, niegrzeczne sponsora, a mądre własny interes...
A w życiu trzeba walczyć o sprawiedliwość,prawdę i wartości wyższe niż kasa...A niestety kierownictwo za pieniądze jest w stanie posunąć się do wszystkiego...smutne to, ale prawdziwe.
anonim 2010-06-28 15:01:09
Delima
hahhaha wielki szajs.
Wogule to z was smiec sie chce.
Wszyscy obkradaja ta delime .A te dwie blondynki na dziale wprowadzania danych w sumie to jedna bo ta ''ważka" no i wasza krolowa odleciala a raczej wyleciala.No ogulem to obsluga strasznie mila.
Ta alma od was jest lepsza.
hahaaaaaaaaaaa 2010-07-01 14:17:57
(usunięte przez moderatora)weżcie sie za robotę bo jak widzę to chyba za siedzenie Wam płacą,i daj przedewszystkim przykład,że Ty też chodzisz w takich mundurkach jak personel i wreszcie zdejmij te kolczyki i kiecke oraz klapunie i zawijaj do roboty jak inni kierownicy....
gosc 2010-08-03 12:40:23
Zarobki w Delimie sa smiechu warte!!!! 1000 zl kasjerka.Kierownik 1500.Beznadziejna firma. Ludzie szukajcie sobie jakiejs normalnej pracy.. Nie dajcie soba pomiatac.
hahaaaaaaaaaaa 2010-08-20 08:15:40
fajna atmosferka w delimie za takie zarobki nikt nie będzie całe zycie siedział:-).widzę non stop nowych pracowników,nie potrafi "góra"docenić personel i dlatego uciekają gdzie pieprz rośnie!!!
hahaaaaaaaaaaa 2010-08-20 08:15:46
fajna atmosferka w delimie za takie zarobki nikt nie będzie całe zycie siedział:-).widzę non stop nowych pracowników,nie potrafi "góra"docenić personel i dlatego uciekają gdzie pieprz rośnie!!!
ab 2010-08-20 10:30:12
a co tam gore obchodzi stary personel - aby interes sie krecil i bedzie ok.
kleks 2010-08-26 08:39:49
moja znajoma tam pracuje na kasie juz kilka lat i zarabia 1300 wiec nie jest tak zle, 1000 to na początku
ab 2010-08-28 00:07:58
a jak się nazywa ta znajoma?
Anna 2010-09-10 17:03:01
kleks - 2010-08-26 08:39:49

moja znajoma tam pracuje na kasie juz kilka lat i zarabia 1300 wiec nie jest tak zle, 1000 to na początku

no taaak... 1300 po kilku latach pracy to faktycznie nie jest tak zle... Daj spokoj... Ja sie tylko dziwie, ze przez taki czas nie tylko dostala marna podwyzke, ale ze nie dostala zadnego awansu.
ab 2010-09-11 21:34:23
ale na stronie delimy pisze wyraznie " Jeśli jesteś osobą dynamiczną, zaangażowaną i ambitną i chcesz pracować w firmie o stabilnej pozycji, dającej Ci perspektywy rozwoju i awansu – prześlij nam swoje dokumenty aplikacyjne" . Więc awans masz w kieszeni jak sie tam przyjmujesz .
abc 2010-09-12 15:18:30
nie zciemniajcie....tak, zarabia 1300 ale brutto
zdziwiona 2010-09-20 20:19:04
ble ble ble ... na tylko narzekacie... a kto Wam broni awansować??? w tej firmie wystarczy tylko pracować i chcieć się rozwijać, każdy może zostać menadżerem bez szkoły! ale czy ktoś z Was się zgłosił, jedna zechciała i proszę w Rumii łapówki sama zbiera, a przecież każdy z Was mógł... szans w tym roku było dużo: dwa nowe sklepy, do Warszawy szukali i innych menadżerów wymieniali, non stop do jakiejś Delimy kierowników szukają, ale nikt z Lublina się nie zgłasza...
A co do Delimy Lublin to faktycznie źle prowadzona, przy tych obrotach straty na tym poziomie są zupełnie niezrozumiałe, mógłby być najlepszy sklep w Polsce i nie trzeba tam być żeby wiedzieć że klika kierownicza z menadżerem do domu gratisy biorą, im żadna premia nie potrzebna bo przedstawiciele im do wypłaty dopłacają, a pracownicy pracują za gołą najniższą krajową. Aż dziw bierze że jednooki jeszcze tam pracuje...
anonimka :-) 2010-09-30 23:40:10
Dlaczego (usunięte przez moderatora) wywaliłaś (usunięte przez moderatora)z kas? Może z zazdrości o jej piękne włosy? A może z zazdrości o nienaganną figurę? No i nie miała rozdartego ryja! A i na pewno nie robiła błędów ortograficznych jak ty! Ale już niedługo wrócisz na skup kapusty tam gdzie twoje miejsce hahahahahah.......
anty delima 2010-10-03 23:58:02
nie pewnie dlatego że nie właziła nikomu w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a tylko tacy tam awansują i pracują dłużej i tyle ode mnie
v 2010-10-08 00:22:16
pracuja dluzej od Ciebie? wiec jak tam pracowales to powiedz kim jestes . Potrafisz kozaczyc bo myslisz ze jestes anonimowy w internecie, wiec pokaz swoja tfasz
do v 2010-10-09 08:04:45
i od razu widać że kierownik odpisuje albo zastępca bo tylko wy możecie napisać tfasz zamiast twarz. zrobiliście z tego forum żenujące wylewisko żali nie pasuje to do widzenia tu chodzi o to żeby pokazać ludziom że praca jest kiepska lub dobra a nie robić przepychanki słowne po za tym to po to jest ta strona żeby być anonimowym chociaż widzę że niektóre wpisy zostały usunięte.
P.s. szczerze odradzam pracę w tej firmie. nie wszyscy wiecie że pracownicy nie mieli podwyżki od 3 lat a zastępcy ale nie wszyscy dostali po 100 zł 2 miesiące temu teraz niektórzy zastępcy zarabiają po 1700 do ręki.reszta czyli ci co nie dostali po prostu nie włażą (usunięte przez moderatora)pracownicy widocznie nie zasłużyli swoją ciężką o wiele cięższą od zastępców pracą na podwyżkę.
anty delima 2010-10-10 21:30:27
Ale to nic tam pracują tacy geniusze i to na stanowiskach kierowniczych, którzy wysyłaja mail do centrali i jest napisane FAKTÓRA nr ..... to dopiero jaja, MAM NADZIEJĘ ŻE PEWNEGO DNIA SKOŃCZY SIĘ TO WASZE ŚLIZGANIE i na bruk polecicie
anty delima 2010-10-10 21:49:48
A to na potwierdzenie moich słów i wcześniejszych postówo "niby" kierownikach, poczytajcie forumowicze, co ludzie sądzą na temat Delimowskich "kierowników" hahahahah (usunięte przez moderatora)
Perła 2010-11-19 15:11:55
Bardzo jestem zadowolony z firmy - polecam
Heniek 2010-11-22 19:50:21
A z czego to jestes taki zadowolony?
Chyba nie z zarobkow ani nie z atmosfery w pracy.
Popracujesz troche w tej firmie to zobaczysz jaki tam jest syf. Jak potrafia wyrzucic człowieka z dnia na dzien bez podania powodu. Zobaczysz tez jak duza jest rotacja wsrod załogi... Jak myslisz? Dlaczego?
No to baw sie dobrze.
P.S. Nie wyrzucili mnie, odszedlem sam. Czego i Tobie zycze:)
x 2010-12-03 19:17:20
Co tam słychać w wielkim świecie Delimy?
Co tak forum ucichło?
Nic dobrego nie słychać?
aa 2010-12-20 19:56:36
za co ?
x 2010-12-22 02:22:37
I bardzo dobrze. Te swoje zarobki niech sobie wsadza w [usuniete przez moderatora]
anonim 2010-12-29 18:29:40
A jak sie mają
anonim 2011-01-13 20:17:46
a poza tym robia z kasjerek [usuniete przez moderatora] poniewaz kaza siedziec na kasach w czapkach mikolajow 6 grudnia a jak nie chcesz siedziec to jest wielka afera. A co do wykonywania obowiazkow tzn.jezeli kaza ci cos robic a ty potulnie wykonujesz polecenia to i tak stwierdza ze nie wykonujesz polecen i po jakims czasie cie zwolnia
aa 2011-01-14 21:45:15
to idz do pracy do urzędu , tam nikt nie będzię Ci kazał siedziec w czapce mikołaja .
mala megii 2011-01-15 00:01:46
[usuniete przez moderatora] pozatym ,ze nie ma za grosz kultury to zanim ruszy swoj [usuniete przez moderatora] do anulacji lub zmiany jakiejkolwiek w komputerze kasjerek mija 15 minut .przychodzi i jeszcze laske robi ze musiala sie laskawie ruszyc ,dotego jest opryskliwa i poniza pracownikow.kto ja posadzil na to stanowisko ???nadaje sie do rzadzenia ale tylko zwierzetami.przemadrzala paniusia ,ktora uwaza ze wszystkie rozumy pozjadala
hahahahahahahahah 2011-01-16 01:52:46
OOOOOOOOOO widzę że forum odżyło, ja mam tyle do powiedzenia że każdy jest kowalem własnego losu, i nie spotkałem kogoś kto po dobrych studiach np. ekonomii czy prawie na umcs lub po politechnice albo koś kto ma prawko na c+e lub ktoś kto zna komunikatywnie angielski i jest dość obrotny, lub np. ma fach w ręku np elektryk czy energetyk zatrudniał się w takiej pracy, więc jak nie chciało się nosić teczki to się teraz wykłada towar na półeczki.
Dobranoc
anonim 2011-01-16 23:33:19
ale jest chyba kilka osób ktore robia studia i pracuja w delimie
kajerka z delimy 2011-01-17 21:04:02
Mała ( usunięte przez administratora )masz cos nie tak pod kopulka skoro piszesz takie brednie pod adresem [usuniete przez moderatora].Jestem w tej firmie kasjerka 2 lata i nigdy nie sptkalam sie sie poniżaniem moich kolegow,kolezanek ani mojej osoby przez zadna z kierowniczek.Jak mozesz tak beszczelnie klamac,ze przyjscie do anulacji trwa 15 minut ,nie wiem czy zauwazylas ale jest jeszcze 9 innych kas i zrobienie anulacji w minute jest niewykonalne,zreszta gdyby to trwalo tyle czasu klient nie zostawi by na tobie suchej nitki a tym bardziej na kierowniku.Tak przy okazji to do jakiego gatunku zwierzat ty nalezysz?przeciez jestes podwladna moze do {kozy}Ludzie zal mi was nie obrazajac nikogo,piszecie jakies glupoty wyssane z palca w pierwszej kolejnosci na ( usunięte przez administratora )mi w pracy zartowac,integrowac sie na imprezach a pozniej patrzec w oczy.To jest zalosne.Pozdrawiam tych ktorzy maja szacunek do swoich pracodawcow i pracy jaka ona by nie byla
hahaha 2011-01-17 21:45:04
I co [usuniete przez moderatora] teraz ty jesteś królem pośredniaka?
;) 2011-01-17 23:43:49
Mi to się w ogóle w głowie nie mieści takie obrażanie innych ludzi za pośrednictwem internetu. Nie rozumiecie jaką krzywdę możecie zrobić drugiej osobie takim pisaniem ? Chcielibyście żeby ktoś tak pisał na Was? Jak Ci ludzie się czują po przeczytaniu takich rzeczy na siebie? Ja pracuję w delimie, praca jak każda inna, raz lepiej raz gorzej. Menedzer moim zdaniem pracuje , wykłada towar, siedzi w tej delimie non stop bo mu zależy - daje przykład innym bo sam pokazuje , że nie siedzi 8 godzin przed komputerem. Puknijcie się w te swoje ( usunięte przez administratora )i weźcie się za robotę. I nie pisze to menedzer albo jakiś inny kierownik - bo takie opinie zaraz się ukażą. Jestem zwykłym pracownikiem. Zwykłym chłopaczyną. Śmiać mi się chce bo na tym forum tylko potraficie pisać , ( usunięte przez administratora ), ale przyjdzie co do czego to( usunięte przez administratora ) . Ja bez problemu mógłbym napisać kim jestem, ale po co ? Po to żeby zaraz każdy napisał , że włażę w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierownikom ? Z Lipowej jest taki trolejbus 151 - jedzie pod szpital na Abramowickiej , tam jest oddział dla osób z zaburzeniami emocjonalnymi - może warto podjechać .
anonim 2011-01-18 00:02:14
a ile jest tych osób co robią studia i pracują w delimie ? na palcach jednej reki mozna policzyc . no kto tam studia robi ? nikt
sdf 2011-02-07 17:26:30
Ona się wogóle do tego nie nadaje.
pracownik 2011-03-04 12:05:55
W Delimie nie jest tak zle...
anonim 2011-03-08 09:39:28
Nie jest źle - świetnie jest - idealne kierownictwo, płace i rozwijająca skrzydła praca...w sklepie spożywczym - wręcz Idealnie :) Tylko kto w takie bzdury uwierzy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anonim 2011-06-17 10:35:15
bida bida bida
Poziom inteligencji zero.
Szczególnie są takie dwie co chodzą razem jak siostry syjamskie bo jedna patrzy na drugą nic nie umieją nawet fryzury mają takie same z resztą jakaś nowa moda. Niech [usuniete przez moderatora] na nich zwróci uwagę jak pracują i w ogóle co robią w pracy.
omaterro 2011-06-20 10:53:14
Pracuje w tej firmie jakiś czas nigdy nie miałam problemu z kierownictwem pracuje i nie patrzę nikomu na ręce i na to co kto robi ,robie swoje odwalam osiem godzin i zamykam drzwi za sobą, ludzie...niech każdy się zajmie swoją pracą a nie oczernia ludzi którzy tam pracują, bo to pewnie z wami jest coś nie tak!!!.Zwolnijcie się po co się tak męczyć jak wam praca i kierownictwo nie odpowiada!!!!!!Zapewniam że wiele osób czeka na tą prace.
ja 2011-06-22 20:40:08
Mi się tam dobrze pracuje ,trochę mało się zarabia kierowniczki nie są złe można się dogadać
lipton 2011-12-27 21:18:27
TAK DO WIADOMOŚCI TEGO FORUM , NICK ,,supermenka\'\' NALEŻY DO [usuniete przez moderatora] , BYŁA PRACOWNICA Z KAS!
JuliaCzępińska 2012-01-08 14:01:51
Nie wiem kto to jest Lipton, ale ja nie potrzebuję używać nicków, aby napisać opinię o swojej byłej pracy, mogę to zrobić pod swoim nazwiskiem tak jak to robię teraz....Brzydzę się ludzmi którzy, anonimowo wypisuja głupoty na takich forach, jezeli jest tak zle w pracy , przecież mozna odejść, a nie zabijać flustracje w necie...do wszystkich forumowiczów nigdy nie byłam na tej stronie i nie pisałam nic na temat Delima Lublin.Dzięki kolezanko,że powiedziałaś mi że ktoś, próbuje mi coś podpiąć.
JuliaCzępińska 2012-01-08 14:13:51
Lipton troche nie błysnełeś inteligencją, to ze supermenka napisała o własnym interesie, to nie znaczy ze to ja, jest jeszcze duzo innych byłych pracowników....do twojej wiadomosci - interesu swojego juz jakiś czas nie mam, i niedawno nawet chciałam wrócić do pracy w Delimie. Szukaj dalej... bo nie trafiłeś, a skoro tak pewnie rzucasz nazwiskami... to zacznij od swojego
*** 2012-01-25 18:51:25
Julia szkoda Ciebie do Delimy...
rener 2013-09-13 20:37:43
1100 zł i pani o nazwisku [usuniete przez moderatora] jak obozowa na majdanku.
odradzam wszystkim
kambo 2015-01-27 03:28:32
nie powalająca ? to są żadne pieniądze za pracę przez cały miesiąc... Tym bardziej ciężko mi uwierzyć , że rzeczywiście ktoś w tym kraju pracuje i pozwala sobie na przyjęcie takiej właśnie stawki. Ludzie zacznijcie się szanować , jeśli to rzeczywiście prawda bo zaczniecie w końcu pracować za darmo .
Zaz 2016-05-13 22:48:50
Połowa etatu jest bardzo dobra i tak, mam takie wrażenie
Zostaw swoją opinię o Delima - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delima