brak logo

LEPOS

Bydgoszcz

Opinie o LEPOS

liza45 2010-03-07 19:04:59
z tego co wiem, ta pani jest nielojalna i arogancka.nie polecam
myszka32 2010-03-12 15:34:33
sprawna koordynacja, praca legalna, super zarobki. POLECAM!!!
gosia52 2010-03-14 16:11:13
bardzo polecam, pomagają w każdej sprawie, wypłaty na czas a nawet i przed czasem !!!
anula1964 2010-03-14 16:15:36
Pani co się tym zajmuje nie owija w bawełnę, mówi co i jak i tak jest. no i płaci na czas
zochaaa 2010-03-15 10:17:29
sprawdzona firma. jest ok
joannaDarck) 2010-03-17 09:37:16
Pracuje w LEPOS od dwoch msc.otrzymalam super oferte,b. dobre zarobki i co najwazniejsze nie musze sie prosic o zarobione pieniadze..placa rzetelnie i punktualnie...ku mojemu zaskoczeniu ostatnio nawet otrzymalam wyplate przed terminem w umowie...Poooleecaammm!!!
anty-german 24 2010-04-08 11:46:49
Pani [usunięte przez moderatora] to że nie wypłaca Pani pieniędzy na czas, swoich pracownik ma pani gdzieś nie szanuje ich Pani, to nie znaczy że po ich odejściu może im Pani szargać opinie. Polecam LEPOS bo jest to zupełne przeciwieństwo g***24. A pieniądze otrzymałam tydzień przed !!!
Ania 2010-04-11 00:26:28
Poznałam obie panie [usunięte przez moderatora] , taka prawda,ze p.p[usunięte przez moderatora] pracowala u p.[usunięte przez moderatora] i potem otworzyla firme, taka jak p.[usunięte przez moderatora]
Chyba niefajne i niegodziwe jest zachowanie czlowieka, ktory "okrada" go z pomyslow oraz ekipy, ktora wypracowala sobie p.kamila z german 24.Niektorym jednak obojętny jest tan fakt, bo światem rzadzi pieniadz! Zal mi takich osob
p.Mania 2010-04-19 14:07:56
Pani Aniu, a czy nie jest prawdą że p. [usunięte przez moderatora] "okradła" jak to Pani nazywa z pomysłu, ekipy, swego byłego pracodawcę, który tak ciężko to wypracował? Czy nie jest prawdą że p.[usunięte przez moderatora] nie płaci swoim pracownikom na czas a nawet w ogóle nie płaci, wpędza w koszta... Może właśnie o to chodzi żeby pomóc tym najbardziej zaniedbanym w tym wszystkim Pracownikom, którzy najbardziej na tym cierpią. Cieszę się i dziękuje że Pani [usunięte przez moderatora] otworzyła swoje biuro... do Pani [usunięte przez moderatora] mogę mieć jedną pytanie DLACZEGO TAK PÓŹNO PANI TO ZROBIŁA :-) !!!
Barbara 2010-04-21 19:18:29
Lepos to firama działajaca w trosce o dobre imię opiekuna i opiekunki w kraju i na świecie. Dobrze pracujesz więcej zyskujesz. U pani [usunięte przez moderatora] bendziesz pracą zasypany ostatecznie wykiwany.
Finansista 2010-04-24 12:41:13
A ja podjąłem prace w Leposie ale jako Doradca Klienta ( kredyty, ubezpieczenia, inwestycje, windykacja i wiele wiele innych.... ) jest całkiem sympatycznie, dużo szkoleń, no i spotkania. W pierwszym tygodniu, poszedłem z moim opiekunem na kilka spotkań jak on to nazwał "wdrożeniowych", do siedziby jednego z banków żeby wypić kawkę z panią kierownik, a później do tv bydgoszcz żeby omówić coś z prezesem. No i na samym końcu pojechaliśmy do klienta podpisać umowę na domek z drewna. He było ciekawie. Nie wiem czy mogę polecić bo dopiero zaczynam... ale robi wrażenie, grupa młodych ludzi, z którymi liczą się Ci naprawdę wysoko postawieni. Zobaczymy jak będzie dalej...
arek 2010-04-29 22:53:04
fajna duża oferta dla początkujących. ale jak to w handlu żeby zarobić trzeba trochę porobić.
altostratus 2010-04-30 19:00:57
praca w porządku wiadomo na czym się stoi zero owijania w bawełnę konkrety poprostu :)
ania 2010-05-05 14:25:57
Do Mani!!! Droga Maniu, nie nie jest to prawda,ze p. [usunięte przez moderatora] okradla kogos z pomyslu! Swoja firme zalozyla po kilu latach pracy w podobnej Agencji Zatrudnienia, wiec jest chyba roznica zalozyc firme po 10latach pracy w podobnej Agencji,a zalozyc w lutym odchodzac w styczniu. Nie uwaza Pani...??Ja nie mam szacunku do [usunięte przez moderatora] , tak sie niee robi!!!!
I oczywiscie mozemy pisac tu klamstwa ,ze p.[usunięte przez moderatora] nie placi swoim pracownikom, ze ktos nie dostal pieniedzy...to jest tylko internet i wklepac mozna tutaj kazde klamstwo....
anonim 2010-05-12 22:17:46
witam panie, pracowalam u obu pan, obie mile,jednak pani [usunięte przez moderatora] z german 24 dala mi lepsza prace, lepsza oferte.pozdrowienia dla obu pan
ZUS 2010-05-16 13:42:53
No fakt pani [usunięte przez moderatora] z german 24 jest bardzo miła, szkoda że bankrutuje i że za swoje przekręty skarbowe pewnie pójdzie siedzieć. Ale za to co robi dla swoich pracowników ( systematyczność i pewność wypłat, ubezpieczenie, życzliwość, E101 ) na pewno będą mogła liczyć na paczki :-)
anonim 2010-05-16 19:06:29
lepos-WYNOCHA!!!
Życzliwa 2010-05-17 14:40:11
Już niedługo to całe dziadostwo z german 24 będzie miało to na co zasługuje. Wstrętna oszustka i złodziejka [usunięte przez moderatora] . która wypisuje na Panią [usunięte przez moderatora] te wszystkie bzdury. Wstyd tak kłamać! Zobaczymy jak długo jeszcze ten cały german pociągnie, raczej jak długo komornik nie wejdzie na konto. Zastanawiające jest że właścicielka germana co chwile biega po sklepach a na wypłatę dla pracowników nie ma.
Pani [usunięte przez moderatora] proszę się nie martwić przecież wiadomo że te wszystkie głupoty pisze jedna osoba, która jest zazdrosna że nie potrafi prowadzić tak interesu jak Pani.
anonim 2010-05-20 22:17:53
jesli by patrzec z takiej perspektywy jak pisze "zyczliwa" to tak samo mozna by powiedziec,ze p.[usunięte przez moderatora] .-sama wypisuje te opinie,prawda? pani [usunięte przez moderatora] zapewne chcialaby, by p. kamila zamknela firme, ale z tego co wiem,a wiem, bo pjechalam od p.[usunięte przez moderatora] -nowgo koordynator p.[usunięte przez moderatora] to firma ma sie dobrze i chyba to swiadczy,ze sie rozwija. Pracowalam 2 msc i co??i zarobilam kupe pieniÄ�żkow,ktore mialam co do dnia punktualnie na koncie.....a lepos...no coment-jak mowi mlodziez
ciekawa 2010-05-24 21:39:36
z ilu osob sklada sie ZAŁOGA, pręznie rozwijajacej sie firmy lepos?
ciekawa 2010-05-27 18:53:21
halo i co nie dostalam odpowiedzi??chyba bede musiala zadzwonic ii spytac szefa firmy
sonka 2010-09-08 16:46:59
ludzie co wy tu piszecie,firma p.[usunięte przez moderatora] się rozleciała,wzieła forsę od niemieckich rodzin,pracownikom nie wypłaciła i zwineła interes. taka jest ta dobra [usunięte przez moderatora]
zoofffiiiijjjaaa 2010-11-16 16:37:45
Nie polecam agencji p. [usunięte przez moderatora] jest już taka sama jak p. [usunięte przez moderatora] arogancka i wulgarna zgarnia dużą kasę za opiekunki i je olewa!! a jak opiekunka powie prawdę to wylewa ją z pracy tzn. nie ma dla niej więcej ofert!!!!!!!!!! ostrzegam PANIE przed tą firmą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zoofffiiijjjaa 2010-11-16 17:01:15
GRATULACJE NAPRAWDE DOBRY DORADCA KIEDY OPIEKUNKI MÓWIA ŻE SZMBO A NIE FIRMA!!!!!!!!
EDYTA 2010-11-27 16:48:23
Proszę mi wierzyć w negatywne opinie o PANI [usunięte przez moderatora] I!!
Ja współpracuje z Panią i bardzo chwale sobie warunki pracy jak i Panią [usunięte przez moderatora] , która zawsze służy pomocą.
Serdecznie polecam firmę LEPOS
anonim 2010-11-27 16:57:01
SPROSTOWANIE. POWINNO BYĆ NIE WIERZYĆ.
SERDECZNIE PRZEPRASZAM.
anonim 2011-01-25 21:19:37
Ja pracuje u pani [usunięte przez moderatora] ponad 7 miesięcy i jestem bardzo zadowolona, zarobki na czas, polecam
anonim 2011-02-09 22:07:39
WYJECHALAM W GRUDNIU od p.[usunięte przez moderatora] , 10.02 dostalam wypłate do reki,za 2 msce i bylam zadowolona, wiec do konca chyba nie jest tak jak tu sie pisze. a tamtej pani nie znam, przez przypadek tu trafilam.
anonim 2011-02-28 15:50:29
czesc dziewczyny, tu kazdy moze opisac co chce, wiec ja nie wierze we wpisy na internecie!!!!wole zywe kontakty i informacje!!!! buziaki
henio 2015-01-31 03:40:02
Już się pogubiłem i to porządnie... Jeden mówi że w leposie nie potrzeba działalności własnej, drugi że potrzeba... i weź tu bądź mądry i wiedz jak jest naparawdę. Czy ktoś tutaj kto jeste pewien że wie jak wygląda sprawa w leposie moze zweryfikować informacje? byłbym bardzo wdzięczy, liczę na to. pozdrawiam
Daniel 2016-05-14 19:27:31
Ja tam uważam, że zawsze mogło być gorzej, a kasa jest ok
Zostaw swoją opinię o LEPOS - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LEPOS