brak logo

MENTOR SA

Katowice

Opinie o MENTOR SA

mendorowiec 2010-02-12 14:15:54
[usunięte przez moderatora]
stoisz w miejscu i umierasz z nudow
nie polecam [usunięte przez moderatora]
ws 2010-05-20 08:19:08
Firma [usunięte przez moderatora]? - dokladnie tak, musze sie zgodzic z przedmowca. Stoi sie w miejscu, zero szkolen, mozliwosci rozwoju, awansu, chyba, ze mimo wczesniejszego wkladu w rozwoj firmy, odsuwaja cie na boczny tor, z niezrozumialych powodow. Premie ? jakie premie ? Ocena nie zalezy od umiejetnosci i wkladu pracy, ale od personalnych sympatii.
Jedne co jest tu ponad przecietna to zarobki, ae tylko tych co przyszli w momencie rozwoju oddzialu, teraz to sa wrecz glodowe.
iCDB_rulez 2010-10-06 03:07:17
A o ktorym Mentorze szanowni przedmowcy mowia? Tym na Chorzowskiej? Hmmm... nooo pewne rzeczy by sie zgadzaly bo jest tam [usunięte przez moderatora] a i niejaki [usunięte przez moderatora] tez kiedys byl, ale tu sie nie zgadza bo juz go podobno w zasadzie nie ma, a poza tym u niego to premie byly jak najbardziej ;)

A generalnie to wcale nie taka zla firma (o ile chodzi o tego Mentora a nie jakiegos innego).
kandydat 2011-10-15 21:43:03
Czy w Mentorze zatrudniają tylko tych, którzy byli na stażach z PŚl.? Jak jest średnia wieku? Zgłosiłem swoją kandydaturę przez stronę mentor.com ale już bardzo długo jest "In Process" i zero odpowiedzi. Czy można jakoś inaczej zgłosić się do nich? Chodzi oczywiście o Katowice.
starypracownik 2012-01-26 21:55:29
[usunięte przez moderatora]
[usunięte przez moderatora] juz nie ma
a firma nic sie nie zmiania - jest jak opisano powyzej
tester z mentora 2012-06-14 12:20:52
bo to nie wina ws ani [usunięte przez moderatora] tylko zgnilej korporacyjnej struktury
panowie w usa tocza miedzy soba boje o \"wplywy\" a losem projektow i tym co sie dzieje z firma nikt sie nie przejmuje.

pracownicy to tylko pionki, ktore jak sie nie podobaja to sie wyrzuca
zero szacunku dla szeregowego pracownika

poza tym polityka mentora jes taka: kupic konkurenta, sprobowac z tego co sie kupilo cos zrobic (z miernym skutkiem), a jak nie wychodzi to zwalic, ze ludzie sa do niczego

na poczatku jest fajnie, ale potem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zaczyna wciagac
7pietrowiec 2012-06-14 12:32:01
u ws największe premie dostawali największe lizusy i \"lanserzy\"
ci którzy uczciwie zasuwają , ale się nie lansuja dostawali ochłapy

poza tym aby dostać podwyżkę trzeba się zwolnic i przyjąć ponownie, nie ma innej drogi
RR 2013-04-24 15:37:14
nie pracuje tam juz jakies 4 lata, ale jak czytam opinie to moze i dobrze sie stalo, ze moje drogi sie rozeszly z MGC.
teraz mam luz, spokoj, bez gierek, moge poprostu spokojnie pracowac
a zarobki, w porownaniu z Krakowem to .... nie urywa...
burder 2014-12-19 18:07:28
Jak ktoś szuka pracy w MENTOR SA to mam dobrą wiadomość. Pojawiła się nowa oferta pracy. Nie wiem ile jest wakatów, a podobno sporo chętnych. Opis stanowiska pracy:Zakres obowiązków:- Prowadzenie rejestru korespondencji wychodzącej i przychodzącej- Spr...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5669176?keywords=&region=
Znam temat 2016-03-16 15:59:38
Zapewniam Cię, że w Mentorze nie ma takiej potrzeby aby rezygnować ze swojego życia prywatnego. Fakt - ukazało się ogłoszenie o pracę na stanowisku brokera w oddziale na Śląsku. Myślę jednak, że wyższe wykształcenie i zdany egzamin brokerski lub "papier" brokera (zawód został "uwolniony" dla osób posiadających odpowiedni staż w branży ubezpieczeniowej), to nie są wygórowane wymagania.
ania 2016-05-13 23:00:04
nie rozumiem dlaczego praca miałaby Ci zniszczyć życie prywatne @jhbkgcytc???
Zostaw swoją opinię o MENTOR SA - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MENTOR SA